Frø kostume til pige

Karneval kostume af en prinsesse af en frø

Hvilken pige drømmer aldrig om at besøge billedet af en prinsesse eller en prinsesse, at bo i et eventyrslot, for at besøge bolde og blive bekendt med en ædel prins? Når man hører på eventyrhistorier eller deltager i teaterforestillinger, nyder børn ikke alene sig selv, men lærer også moral, moralske normer, analyserer karakterernes adfærd. Vi bringer en interessant og nem at fremstille kostume til Frog Princess, som er nyttig til karneval eller teater. Prøven viser en kostume til en pige på 5 år med en højde på 110 cm, en brystkreds på 56 cm, med en skulderbredde på 8 cm. Du kan sy den samme farve i større eller mindre størrelse i overensstemmelse med din babys standarder.

For at gennemføre ideen, forberede:

De vigtigste detaljer i kostume er en nederdel, vest, krone. Ekstra ting: grønne handsker, strømpebukser, håndtaske.

Lav en frosk prinsesse kostume med dine egne hænder

Et nederdel af ønsket længde og stil - en nederdel af en halv sol eller ¾ af solen er meget let at sy. I slutningen dekorere den med en sammensætning af store gyldne perler (15 stk.). Og et stykke guipure (30 x 50 cm), som kan foldes vilkårligt og sy på sideskørterne.

Fremstilling af en vest til en froskedragt:

  1. Vi vil samtidig lave et mønster på ½ tandhjul og bagsiden af ​​vesten. Bredden af ​​delen er lig med halvdelen af ​​brystets volumen (56: 2 = 28 cm) + 2 cm til frihed og en anden + 2 cm til sømmen (28 + 2 + 2 = 32 cm). På et ark papir tegne et rektangel AVSD, 30 cm højt (vestens længde) og en bredde på 32 cm.
  2. Del rektanglet halvt af en retlinie (dette vil være sidelinien), øverst på punktet O, nederst på O1. Rektangel АВОО1, 16 cm bred, vil være en baglæns tilbage tegning, og О1ОСД - en transfer tegning (hylder).
  3. Tegn armhullelinjen: fra punktet O ligger ned langs linjen O O1 - 6 cm, punkt O2. Fra punkt O til højre og til venstre udskyder du også på 6 cm, punkterne K og K1. Punkterne K, O2, K1 er forbundet med en glat konkav linje.
  4. Tarmlinie: Fra punkt B, læg 4 cm, sæt punkt D. Deltag i G og K konkavlinjer. Ryglænets nakke er klar. Fra punkt C ligger 6 cm, sæt punkt G1, der forbinder med K1 konkav linje. Udskæringen af ​​halsen er klar.
  5. Lav nu en spidsbundet bund til bunden af ​​vesten: fra punkt D ligger 6 cm vinkelret, navngiv det resulterende punkt E. Forbind O1 og E med en glat konkav linje.
  6. Kontouren af ​​detaljerne af vesten passerer gennem punkterne: A, T, K, O2, K1, T1, E, O1, A.
  7. Skær et mønster ud af papiret og overfør det til stoffet. Hvis størrelsen af ​​stoffet tillader, gør vestet et stykke uden sømme på siderne og foran. Sømmen vil kun være bag, i toppen af ​​hvilken du skal sy en lynlås. Ved hjælp af metoden til underbud kan du behandle kanterne.
  8. Skær rektanglet ud af guipuren, spids i bunden og sy det til dekoration. Dens struktur vil fremhæve den mønstrede hud af en smuk frø. På guipurens kontur sys de gyldne knapper. Også fra perler spændt på en tyk streng eller linje, lav søde små bryster til vest. Ret længden af ​​de små armbånd i overensstemmelse med din unge prinsesse.

Gør en krone fra en plastikflaske til en prinsesse froskekjole

Der er mange muligheder for at lave en froskekrone. Den er lavet af stof, pap, wire, perler ... Den foreslåede metode er enklere, hurtigere og billigere.

Tag en unødvendig grøn plastflaske og tegne en kontur på kronen på den centrale del med en felt-tip pen: en flad bundlinje og en skrå top med cirkler i enderne.

Dens bredde vil være 12-15 cm. Skær kronen fra flasken omhyggeligt med en tynd manicure saks. Lav på sine sider under de små slidser, hvorigennem passerer elastikbåndet i den rigtige størrelse, hvis ender binder til knuden. Kronetænder svinger lidt i ydersiden. Du kan forlade kronen rundt, eller skære den på den ene side og udfolde den, så den ikke passer på toppen af ​​hovedet, men kun på forsiden af ​​hovedet. Produktet kan om ønsket være dekoreret med farvede rhinestones, der fastgøres med superlim.

Og nu er det tid til at forsøge! Bær en vest, et nederdel, en krone, grøn strømpebukser og handsker i tone. På din skulder kan du hænge en god salatbagsække (som en mulighed kan du lave en pose plastflasker).

Skynd dig, den teaterforestilling begynder meget snart! Publikum venter på hovedpersonen!

Forfatter: Natalia, Tiraspol

Gratis abonnement på nyhedsbrevet! Aktuelle nyheder om syning og håndarbejde i din postkasse! Hver abonnent er en gave fra vores magasin!

Master-klasse "Suit for a frog"

Master-klasse "Suit for a frog"

Forårsmorgen nærmer sig, og frøen kostume. Fandt kun et grønt nederdel, men det er klart ikke nok til billedet.

Jeg fandt en grøn og hvid crepe satin. Skummet polyethylen (lamper blev pakket ind i det) skåret ud to cirkler

Skær ud to grønne og to hvide krus fremstillet af klud 1,5 cm større end indersiden

På papir tegnet en mock øjenvipper og på den skåret ud en sort filt cilia. I stedet for at mærke du kan prøve en stram blonder, må du ikke gøre det for lang tid.

Foldt den hvide og grønne cirkelflade indad, mellem dem anbragte øjenvipper (hvis du har cilia se i forskellige retninger, se da du stabler dem).

Fra toppen placeres indersiden, fejet og fikseret med stifter.

Proshila forlod indgangen til indersiden.

Drejede og indsat indersiden.

Bunden blev syet for hånd. For kanten tog et stykke bånd og lavede en indsats af tyggegummi (for bedre fiksering på hovedet, syede øjne.

Fra filt skarne eleverne og malet på stoffet en refleksion.

Hun viklede armene omkring barnets penne.

Gjorde fodens kontur.

Flyttet til stoffet i fire kopier, skiftede syndiponen for lydstyrke.

Syet gummi og bumpkins.

Her er en frøen viste jeg ud.

Foto rapport "Russisk kostume" På et besøg hos de seniorer, der kom i seniorgruppen, kom medarbejderne på det regionale håndværkscenter RCC "Beryozka". Gæsterne blev mødt af den gæstfrie værtinde. I lyset.

Kostume "Gypsy" Et barn kommer fra en børnehave på tærsklen til det nye år og taler. "Mamma, jeg bliver en sigøjner, gør mig en dragt." Vi gik rundt med alle butikkerne.

Kostume "Efterårshøst" Kostumefremstilling Efterårshøst Vi forberedte de varme efterårsdage til landsbyens dag, 26.09.2015. "Denne sommer i Kuban.

The Snow Maiden kostume Sne Sne Maiden nytår kostume blev lavet til mit treårige barnebarn Miloslav. Kostet består af tre ting - hatte, jakker og støvler. Klud.

Cossack kostume God dag! Jeg vil gerne dele min erfaring med at lave en kranfarve (hætte og vinger). Jeg brugte hvidt materiale til at lave det.

Kostume "Golden Autumn" På ferien "Efterår" med egne hænder blev der lavet en dragt efterår. Det er direkte en kjole, der er syet af en gul satin, dekoreret.

Foto rapport om besættelsen "National Buryat Costume" Hej kære kollegaer. I dag talte vi med børn om den "hvide måned" ferie. Om traditionelle Buryat kostume (farve, sort.

NOD "russisk folkedragt" I dag, kære kolleger, vil jeg fortælle dig, hvordan vores bekendtskab med den russiske folkedragt kostede i vores gruppe. Først vi med børn.

Nytår kostume "Queen of Night" nytår kostume - Queen of the Night. Nytår er den mest foretrukne børns ferie! Nytår er et eventyr og mirakler! At skabe en atmosfære.

Kostume til dukken "Snow Maiden" Snow Maiden Jeg elsker virkelig at gøre håndarbejde. Idéen om at gøre sneen jomfruen kom uventet. Jeg ønskede at binde en smuk og elegant kjole.

Færdigdesignet design til abstracts, folder-skift

Layout "Forest Wild Animals"

Årets træ

Lapbook om økologi

DELTAG! Underviser, lærer, lærer - MAAM.ru:

Konkurrencer og eksamensbeviser, læseplaner og programmer, abstracts, spil.

«Porteføljesertifikat» - på en gang. Dit websted - gratis.

Klik her og Tilmeld dig nu Nu!

Grundlægger, udgiver, chefredaktør: Fonov DV Redaktøren, administratoren: Вовченко Е.А.

Udgave: 400066, Den Russiske Føderation, Volgograd, st. Mira, d. 11, apt. 36.

ISSN 2587-9545 er registreret hos Den Russiske Føderations ISSN's National Agency

El nr. FS77-57008 certifikat for registrering af medierne | 6+

Sådan laver du frøen kostumer med dine egne hænder

Ferie er altid en glæde og en lejlighed til at gå på jagt efter en kjole til denne eller den begivenhed. Banal kostumer har længe været ude af mode, og originalen i butikkerne er for dyr. Så der er en lejlighed til at besætte dig med et interessant og samtidig nyttigt arbejde - kreativitet. Ved at anvende din fantasi kan du få mange variationer af kreative kostumer. Hvis dit barn har en morgenrutine eller en anden fest, så hjælper denne artikel dig med i arbejdet med det fremtidige tøj.

I dag vil vi se på, hvordan man laver en frødragt med egne hænder. Hele processen vil ske i tre faser, som vil blive kendetegnet ved en bestemt type arbejde på de forskellige dele, der udgør frøkostet til pigen. Et mønster, der er bemærkelsesværdigt, er ikke påkrævet, da dragten er simpel nok og ikke kræver særlige færdigheder i at arbejde med en symaskine. Lad os fortsætte med at oprette en arbejdsordre og opdele arbejdet i flere trin.

Der er flere muligheder for at forestille sig en frøs hoved. Den første måde: Du skal tage et bandage til dit hoved og læg et stykke skum foran dig. Fra dette materiale vil vi skære vores fremtidige øjne, som vi dækker med et stort lag hvidlak, fremhæver med elever med sorte cirkler, og så behandler vi det resulterende materiale med en blank lak. Efter øjnene tørre, kan du lim dem til vores bandage.

Den anden vej: Vi skal bruge i stedet for en bandage i enhver jakke eller sweatshirt. Øjnene på det valgte tøj limes efter samme procedure for at skabe dem som beskrevet ovenfor.

Den tredje vej: Som et fundament for fastgørelse vil øjnene være en almindelig baseball cap. På den er de også limet, og alle er fremstillet ved hjælp af samme teknologi. Uanset hvilken måde du vælger, vil frøen kostumer se spektakulære og usædvanlige.

Som det er kendt, har toadsne et webbed udseende. For at genskabe dem skal du tage kluden, hvor vi skærer konturens kontur ud og skærer håndklædet ud med håndklædet, hvormed vi vil klæde den resulterende del af kostumet på barnets hånd. Efter alt er skåret ud, er det nødvendigt at holde Velcro til strimlen, med hvilken den vil blive fastgjort. En anden måde at skabe frøpotter på: Du skal tage traditionelle strikkede handsker, som skal danne grundlag for den fremtidige del, og mellem fingrene skal du limme små trekanter, hvilket vil give indtryk af, at det er poter. Frø kostumer er ofte skabt ved hjælp af et sådant element.

Som det længe har været klart, er hovedelementet i kostumet det grundlæggende tøj. Som det kan bruges jeans, leggings, T-shirts. For at opnå større lighed med den ægte frø, er det nødvendigt at sprøjte maven med hvid maling og på bagsiden - en mørk. Ud over stramme tøj kan du også bruge en grøn kjole, der vil se originalt ud, da frø kostumer ikke nødvendigvis betyder en hård base. Også til basen tøj er passende nat tøj, som mest af alt ligner et froggy billede.

Når alt udstyret er klar, kan du bringe en gejst til et billede og anvende dit barn make-up, som vil fremhæve de funktioner, en lille "frø". Frø kostumer vil se meget originale på enhver ferie, og de er velegnet både til børn som en kjole til morgen præstationen, og for voksne som en rolle i festivalen. At skabe et sådant billede af et hus er meget let og billigt. Det er meget nemt at overraske alle og vær venlig med dit barn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

9 + 1 =