Sådan laver du en lyserød farve

Hvordan får man en lyserød farve? Hvilke farver skal man blande for at få pink?

Der er flere muligheder, du kan blande to nuancer og tre. Jeg har været involveret i decoupage i lang tid, og dette er det vigtigste, i dette finder du nøjagtigt den skygge, der er nødvendig. Den enkleste mulighed er at blande hvide og røde farver, hvide er tilføjet rødt og fra rødhedsintensiteten får du nøjagtigt den skygge, du har brug for. Ligesom du kan blande hvid maling med hindbær eller kirsebær eller tilsæt lidt mere fersken. I hvert tilfælde vil det være din skygge! Eksperimentér!

Nogle gange under "rozovym9quot; betyder lysrød, for hvilken det er tilstrækkeligt at fortynde den røde farve til den ønskede tone. Men for at lave en virkelig smuk, rig og delikat lyserød farve blander du de skarlagede og hvide farver. Det er bedre at tage en tilstrækkelig stor mængde hvid maling, og gradvist tilføje rød maling der, opnå det ønskede resultat.

Afhængig af skyggen af ​​den oprindelige røde farve kan den endelige lyserøde farve have en række nuancer.

Eksperiment også, tilføjer en lille violet maling - det vil tilføje en lidt lyserød farve til den lyserøde farve.

For at opnå en varm farve, tilføj "toplye9quot; farver - gul, orange.

For at få en lyserød farve er der en enkel måde: Bare tag og bland to farver: rød og hvid. Resultatet af denne blanding giver dig kun den ønskede lyserøde farve.

Alt afhænger af hvilken farve du vil blande. Tag for eksempel akvarel, i dette tilfælde skal du bare tilføje vand til rød maling, og mætningen afhænger af mængden af ​​vand tilsat det.

Hvis du arbejder med gouache og ønsker at blive pink, skal du igen have rød maling og hvid. Her afhænger intensiteten også af proportionerne. Hvis forholdet er mere rødt, bliver farven lysere. Og hvis andelen er mere hvid, så vil der være en lysere farve.

For olie maling blande hvid og kraplak. Der er også en afhængighed af proportionerne af farver, en anden nuance opnås.

For at få en lyserød farve, skal du blande røde og hvide farver. Jo mere rød maling der er, desto mere intens vil farven være.

Hvis du vil have kolde nuancer af lyserød, så tilføj en dråbe blå, og helst en violet maling. Og hvis du har brug for varme toner, tilføjer vi i lyserød gul, orange eller fersken maling (igen er det kun nødvendigt med en lille dråbe for ikke at score en lyserød farve).

Den nemmeste måde er at blande hvid og en dråbe rød. Men farven bliver lidt "dead9quot; "marshmallow 9quot; Hvis du tilføjer chuut-lidt gul, kommer den ud som den varme lyserøde farve, som bruges, når du tegner huden fra tegneseriefigurerne.

Den lyserøde farve har en bred nok palette. Og opfattelsen af ​​den adskiller sig fra mennesker i forskellige klimazoner såvel som hos mænd og kvinder. Den nemmeste måde at få en lyserød farve på er at fortynde akvareller med vand. Hvis vi taler om gouache eller endda mere olie maling, så for at blive lyserød, bliver der brug for hvid maling. Og for at få en varm lyserød, kan du tilføje lidt orange eller gul. Hvis du har brug for en kølig skygge - lilla eller blå.

En af de mest ukomplicerede muligheder er at blande to farver: hvid og rød. Tag en hvid maling og tilføj gradvis en rød farve. Mængden af ​​rød maling afhænger af pinkens intensitet, du har brug for. Jo lysere den lyserøde farve, desto mere rød maling er nødvendig.

Formlen til opnåelse af lyserød farve er meget enkel, faktisk rosa farve er den samme røde farve kun meget lettere. For at få en lyserød farve, lad os tage to farver: hvid og rød, men tilføj en lille rød farve, så får du det ønskede resultat.

For at få en lyserød nuance skal du tilføje hvid i den røde maling, og jo mere hvid farve du tilføjer, jo mere blidt skyggen vil vise sig.

Og for den mest levende skygge - for eksempel crimson - skal du også sætte en rød violet i den røde.

Hvordan får man pink?

Hvis du har besluttet at mestre kunstnerens færdigheder og købt dig selv et sæt farver, har du sikkert allerede bemærket, at der kun er grundlæggende farver. Og hvad hvis du har brug for at få anden maling? For eksempel besluttede du at male et stille liv med en buket. Hvordan får man rosa maling til det? Du kan gøre dette ved at blande de primære farver.

Før du begynder at blande farver, skal du forberede alt hvad du behøver, nemlig:

 • børster;
 • maling;
 • palet;
 • Et ark papir eller et stykke lærred, ligner det du vil male billedet på;
 • rent vand.

Først skal du bestemme hvad du skal overveje pink. Standarden på denne farve er kronbladene af Rosa canina - udbredt gennem hundenrosen. Det kan opnås ved at kombinere malinger. Teknologien vil afvige lidt afhængigt af hvilken type maling du arbejder med.

 • Hvis du skriver med akvarel, så skal du have en rød farve for at få en lyserød farve og fortynd den med vand til den ønskede lyserøde farve. Afhængigt af hvor mættet den lyserøde du vil have, skal du tilføje mere eller mindre vand til malingen.
 • Den måde, hvorpå man får pink, når man arbejder med gouache, vil være anderledes. For at gøre dette skal du tage det røde og hvide, blande dem på paletten. Før du lyserød farve! Tilføj mere rød, vil være lyserød, mere hvid - lyserød. Husk at efter tørring bliver gouache-malingene lettere end originalen.
 • For at få en lyserød farve, når du arbejder med olie maling, bland farven "kraplak" og hvid. Afhængigt af proportionerne af disse to farver bliver farven lysere eller lysere.

Før du anvender den resulterende farve på billedet, skal du prøve det på et lille stykke papir for at sikre, at det ligger lige som du har brug for det.

PS: Når du tilføjer lidt blå til pink, får du en blid lilla skygge. Og hvis du tilføjer en mørk blå, så vil farven være lilla.

Blanding farver

Moderne indretning er mættet med originale nuancer. Sortimentet af færdige produkter indeholder ikke altid den ønskede halvton. Farveblandingstabellen hjælper hjemme for at få det ønskede resultat. Oplysningerne er nyttige ikke kun ved reparation af en lejlighed. Kendskab til blanding farver er nyttige for en lang række mennesker: novice malere, bil reparation arbejdere, dekoratører og andre kreative personer.

Blanding eksperimenter: Hvad du bør vide på forhånd

Omkring verden er fyldt med en bred farvepalet, men al farverig pragt er baseret på tre grundlæggende farver: blå, rød og gul. Det skyldes deres blanding, at de opnår den ønskede halvton.

For at få en ny nuance skal du bruge basisfarverne i forskellige proportioner. Det enkleste eksempel er, hvordan man får en grøn farve. Svaret er meget simpelt: bland det gule farvestof med blå. Et visuelt diagram over de primære, sekundære og forbigående farver opnået ved blanding er vist nedenfor:

Denne tabel hjælper med at forstå, at spørgsmålet om hvordan man får en gul farve ikke er korrekt i sig selv. Det kan ikke opnås ved at kombinere andre komponenter, da gul refererer til tre grundlæggende toner. Derfor, hvis der er behov for en gul, få et færdigfarvet farvestof eller få et pigment fra naturlige produkter, hvilket ikke er helt tilrådeligt.

De samme indledende farver taget i forskellige proportioner, når de blandes, giver et nyt resultat. Jo større mængden af ​​et farvestof, det endelige resultat efter blanding vil være tættere på den oprindelige skygge.

For at gennemføre forsøg er det nødvendigt at tage hensyn til velkendte regler. Hvis du kombinerer de kromatiske farver i farvehjulet er placeret tæt på hinanden, opnås efter blanding af maling med en stærk kromatisk nuance, men ikke for en ren tone. Kombinationen af ​​farvestoffer, der er placeret på modsatte sider, fører til dannelsen af ​​en achromatisk tone, hvor den grå farvetone dominerer. Orienter den optimale kombination af farver hjælper kromatisk cirkel:

Hvis du for eksempel tager en rød cinnabar og bly hvid, vil den resulterende lyserøde farve blive mørkere efter et stykke tid. Det er ønskeligt at opnå den ønskede tone for at tage det mest begrænsede antal indledende farver. Ved blanding tages der hensyn til deres kompatibilitet. F.eks. Er oliebaserede farvestoffer følsomme for opløsningsmidler. Mørkning eller hurtigt brændende materialer er bedre at udelukke med det samme. Kombinationstabellen, som ikke er værd at bruge, forhindrer fejl i annonceprocessen:

Forskellige nuancer af rødt

Rød består af de tre originale farver, der udgør basen. Derfor kan selv et minimalt sæt farver uden det ikke. Men spørgsmålet om, hvordan man får en rød farve, når man blander malinger, opstår stadig nogle gange. Dette skyldes, at magenta er involveret i pressen, så kreative søgninger, hvordan man får en rød farve, er logiske. Alt er løst meget simpelt: til modtagelse af naturlig rød gul blanding med Magenta i volumen 1: 1.

Farvelyset af rødt er forskelligt, så der er mange varianter af at kombinere:

 • Yderst populær er spørgsmålet om, hvordan man får crimson farve. De indledende farver til blandingen - rød og blå i lige store mængder, der varierer skyggen af ​​crimson vil hjælpe med at indføre små mængder sort eller hvid farve.
 • Svar hvordan man får brun, nogle få. Den nemmeste måde er at forbinde rød og grøn. Da grønt selv er resultatet af at blande gul og blå, så vil henholdsvis for at opnå en brun baggrund hjælpe med at kombinere de tre primære farver. Mere detaljeret måder at opnå nuancer af brune er vist i diagrammet:

 • Pink kan opnås ved at kombinere rød og hvid.
 • Hvis du blander 2 portioner af rød farve med 1 del gulmaling, viser det sig at være skarlagen. For at få orange, skal du øge mængden af ​​gul. Afhængigt af den ønskede nuance opnås den orange farve ved at blande en lyserød maling og et gul farvestof.

 • Du kan opnå bourgogne på mange måder. Den enkleste ting er at tilføje en dråbe blå maling, fordi den røde selv er mørk. Et lignende resultat vil være, når den røde farve er lidt gul og en dråbe sort maling.
 • Blanding af det røde og lyserøde farvestof giver dig mulighed for at opnå en blød rød halvton, hvide farver vil bidrage til at øge resultatet.
 • Kombinationen af ​​rød og lilla i et 3: 1 forhold resulterer i en mørk rød tone.
 • En række forskellige nuancer af rødt viser den næste cirkel. Det er værd at bemærke, at tilføjelse af hvide farver til en hvilken som helst blanding fører til tænding af tonen og svarte til en blackout.

  Den præsenterede tabel hjælper med at forstå navnene på de røde nuancer:

  En ikke mindre rig palet af nuancer giver en blanding med det blå farvestof, der går ind i basistriaden. Derfor er hans tilstedeværelse i et sæt obligatorisk. Men selv et sæt på 12 farver opfylder undertiden ikke kravene i en virkelig blå tone. Årsagen er farvevariationer. Den klassiske tone kaldes royal, og i salg er den ofte erstattet med ultramarine, som er karakteriseret ved en lys mørk skygge med en lille forekomst af violet. Derfor synes spørgsmålet om, hvordan man får en blå farve, ikke absurd. Løsningen på denne situation er at tilføje hvid til basisfarven i forholdet 3: 1. På samme måde opnås blå, kun hvidvask anvendes mere, når man kombinerer.

  En interessant blå farve med et moderat mættet resultat opnås ved at forbinde en mørk ultramarine med turkis.

  Følgende anbefalinger hjælper dig med at finde ud af, hvilke farver du skal blande for at få blåt nuancer:

  • Lige mængder af blå og gul farve vil give en mørkblå-grøn tone. Indførelsen af ​​hvidt bidrager til nogle afklaring, men lysstyrken er reduceret. Årsagen ligger i kombinationen af ​​de tre komponenter, og jo flere af dem, jo ​​mere kedelig farven viser sig.
  • For at få en turkis farve, bland den cyanblå og tilføj lidt mindre grøn. Denne skygge kaldes også akvamarin.
  • Opnået fra lige mængder af blå og grøn farve kaldes Berlin azurblå. Med indførelsen af ​​hvidmætning falder, men renheden af ​​farven går ikke væk.
  • Blå med en rød farve i et 2: 1 forhold giver en blå med et strejf af lilla. Den resulterende farve præciseres ved indførelsen af ​​hvid.
  • Blanding i de samme dele af blå og lyserød magentin giver den kongeblå, som er kendetegnet ved usædvanlig lysstyrke.
  • Mørk blå opnås ved at blande den med sort i et 3: 1 forhold.

  Assistent i blandingsforsøgene vil være et bord med navnene på blåtonerne:

  Den oprindelige grønne er sædvanligvis til stede i alle sæt, i mangel af det ønskede farvestof, opstår der ikke problemer med fremstillingen. Kombinationen af ​​gul og blå giver den ønskede grønne baggrund. Men enhver retning af kreativitet, om maleri, design af lokaler eller anden variant af udsmykning af genstande kræver en bred palette af grønt. Grundprincippet for alle eksperimenter er at ændre proportionerne af basisfarverne, hvide eller sorte farvestoffer bruges til at lysne eller mørkere baggrunden.

  Næste skal vi tale om blandingsindstillinger og resultaterne af eksperimentet:

  • Kombinationen af ​​blå og gul med en lille tilsætning af brun repræsenterer khaki. Grøn med en lille mængde gule former oliven.
  • Traditionel lysegrøn er resultatet af blanding af grønt med hvidt. Juster varmen vil hjælpe tilsætning af gul eller blå.

  En række farver i en grøn skygge viser en cirkel. Basisfarvestoffet er placeret i midten, derefter følgeres en ekstra komponent efterfulgt af blandingsresultatet. Den sidste cirkel er eksperimenterne med den resulterende tone med tilføjelsen af ​​et hvidt og sort farvestof.

  Den næste tabel bliver assistent i at gennemføre forsøg.

  Et farvekaleidoskop er ikke begrænset til at kombinere basiske farvestoffer. For eksempel kræver det ofte gråt. Forskellige proportioner hvidvask og sort pigment vil give en bred achromatisk palette.

  Hvordan man får farven på elfenben? Basen en vil være hvid, oker og mørkebrune tilsættes gradvist i små omgange. Oker fremmer udseendet af varme toner, en stigning i brun fører til en kold baggrund.

  En anden tabel viser forskellige blandingsmuligheder:

  Hvordan får man sort? Ved at forbinde blå, gul og magenta. I nærvær er de ikke altid, så assistenten vil være tre grundlæggende farvestoffer. Kombinationen af ​​grønt med rødt vil også give noget skygge af sort, men det vil ikke være rent.

  Selvom du ikke har fundet en beskrivelse til ethvert spørgsmål, vil tabeller, der ikke kun fremsætter anbefalinger til blanding, men også klart demonstrere resultatet af eksperimenterne hjælpe. Resultaterne af deres egne blandingsforsøg kan afvige lidt fra de ovenfor beskrevne, alt afhænger af sammensætningen af ​​farvestoffet og overfladen, på hvilken det påføres.

  Skriv en kommentar

  Sådan laver du en blomsterbed af sten + foto Til hvem, og jeg kan lide mere kræft. Smerteligt smuk

  Installer automation på pumpen Rigtig informativ video, så hvad du har brug for.

  Hvilke vinduer skal du vælge et bad Smukke badehuse på et foto, i landehuse som du sjældent ser.

  Opførelse af visir + tegninger Særlig tak for de detaljerede tegninger

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  70 − = 62