Hvordan man laver et gulv i en garage

Hvad er de bedste gulve i garagen?

Gulvet i garagen er udsat for mekaniske og kemiske påvirkninger. Til dets styrke og holdbarhed er der store krav. For mange bilejere betyder udseendet af belægningen også noget. Der er nok typer materialer til fundamentet, så hvilke gulve bedst udføres i garagen, vælger hver ejer efter hans præferencer.

 1. Modstandsdygtig over for mekaniske skader og stød.
 2. Kemisk inertitet - ikke at bryde ned fra syrer, olie, benzin.
 3. Vandmodstand.
 4. Nem at rengøre overflade.
 5. Lav grad af brandbarhed.
 6. Lang levetid.

Overvej de vigtigste muligheder, der bruges til at skabe en attraktiv, pålidelig og sikker overflade.

Denne mulighed var, på trods af miljøvenlighed, høj varmeisolering, æstetisk udseende, modstandsdygtighed mod kemiske komponenter, ikke udbredt. Billig gulv tjener en ret begrænset periode - op til 5 år. I løbet af denne tid bærer han simpelthen og bliver ubrugelig. Træets fugtighedsmodstand er lav, og hvis der opstår en brand, vil den understøtte forbrænding. Men hvis du er klar til periodisk at erstatte beskadigede kort, skal du bruge denne indstilling.

Trægulvet er stablet på den primerede plade, der lægger logger fra bjælkerne under gulvet. Materialet behandles omhyggeligt med et antiseptisk middel. Afstanden mellem de største strøer - 2 m, mellem den mellemliggende -. 0,4 m imprægnering dækker dem vinkelret fastgjort tør pladetykkelse på 40 mm. Færdig gulv primet og malet.

Forstærket betonbeklædning bliver et pålideligt grundlag for garagen. Denne belægning er modstandsdygtig over for fugt, den kan vaskes fra en slange, den brænder ikke, den er modstandsdygtig over for mekaniske skader. De lave omkostninger ved materialet er også af stor betydning. For udstyr af et gulv er det påkrævet: sand, knust sten, cement, armatur.

Jordens overdel fjernes med 30 cm. Den knuste sten er dækket af et lag på 10 cm og er udjævnet. Fra oven er det dækket af et lag af sand på 10 cm, godt fugtet og rammet. Endvidere er puden nivelleret af et tyndt lag af plade med lavt indhold af cement. Efter tørring udføres vandtætningen. Den anvendes som flydende bituminøs mastik, polyethylenfilm eller tagmateriale. Materialet er spredt over væggene.

Den næste fase - armeringsstængerne med en diameter på 10 mm i forbindelse med trin 15 × 15 cm fra vægge og kanterne af synshullet det skal trække sig tilbage 5 cm over bunden gitteret løftes i opstanderne 2 cm (granit, metal, plast) ... Skibets horisontalitet er tilvejebragt af fyrene. Til deres installation anvender en aluminiumprofil eller træplader. Fyrtårne ​​er placeret i en afstand af 1,5 m fra hinanden. Mellem væggene og den fremtidige plade skal 2-3 cm forlades for mulig ekspansion. Den fremtidige etage skal have en skråning mod døren. Opløsningen hældes mellem lamellerne og udlignes af reglen. En dag senere fjernes bakkerne, og deres plads er fyldt med en løsning. Gitteret er dækket af en film og periodisk fugtet. Indtil modning af beton vil være en måned.

Vær opmærksom! For at opvarme garagen kan du sætte et elektrisk varmekabel i røret.

Ulempen ved denne belægning er støv. Undgå løsrivelse kan være gulvmaleri. En anden mulighed er at lægge en gummitegel på toppen, der er holdbar og holdbar eller at påføre en speciel belægning.

Denne mulighed vil koste mere på grund af den høje pris på en solid flise. Læg overtræk på en betonplade, men det anbefales ikke at udføre det før konstruktionen giver den endelige krympning. En glat, stærk plade er tilstrækkelig kun til at blive primet før installation af fliserne.

Vær opmærksom! Hvis garagen ikke opvarmes, er det nødvendigt at lægge frostbestandigt porcelænstensil.

Fliserne lægges på en speciel lim påført med en hakket trowel. Forbindelsen bør ikke falde på ydersiden. Mellem de tilstødende dele er indsat plastkryds, horisonten styres af niveauet. Efter tre dage udføres fugning. Flisen er rengjort, og efter 2 uger kan du køre bilen ind i en garage med en ny belægning.

Belægningen på basis af polymerer har mange fordele:

 • unik slidstyrke
 • slagfasthed;
 • fugt modstand;
 • frost modstand
 • fravær af støv og lugt
 • holdbarhed;
 • præsentabelt udseende.

Vær opmærksom! Den største og eneste ulempe ved gulvet er, at den er utilgængelig for mange omkostninger. Hvis du har råd til at betale for denne kvalitetsdækning, vil det vare op til 40 år.

For bulkgulvet er det nødvendigt at rengøre og forberede overfladen af ​​betonbeklædningen. Det vil tage to gange at prale det.

Polymeropløsning er fremstillet ud fra harpiksen og hærderen i henhold til instruktionerne. Temperaturen i rummet er tilladt fra +10 grader. Den støbte blanding rulles med en nålevalse for at frigive luft. Farveadditiver giver dig mulighed for at male overfladen i din yndlingsfarve. Tørring af sammensætningen vil tage fra 15 til 20 dage. En video-lektion om forberedelsen af ​​et påfyldningsgulv hjælper med at udføre arbejdet korrekt.

Fliser på gulvet i garagen:

Hvis du er bange for at lave et betonggulv i garagen, fordi det er støvet, så se denne video:

Copyright © 2014-2015. Delvis eller fuldstændig kopiering af materialer er kun tilladt med et direkte aktivt link.

Oplysningerne offentliggjort på webstedet er kun til orienteringsformål.

Lav et gulv i garagen: hvad og hvordan

Det ser først ud til, at det ligegyldigt betyder, hvilken slags gulv der er i garagen. Som du begynder at forstå, er der et hav af nuancer. I artiklen vil vi tale om fordele og ulemper ved mulige muligheder og hvordan man laver gulvet i garagen med egne hænder.

Du kan lave et betonggulv i garagen med egne hænder. Det er vigtigt at vide - hvordan

Generelt i garagerne gør gulve af tre typer:

 • Jordarbejde. Den billigste løsning, men med mange fejl. Det er bare en komprimeret jord - "native" eller importeret - det er ligegyldigt. Der er ingen anden dækning.
 • Beton. Meget robust og robust, men kræver en solid og koste en betydelig mængde tid for sin forbedring: behov sand og grus strøelse, isolering, valgfri - isolering, armering, skrub smøre oven på, som gør det topcoat. Det kan være anderledes:
  • efterbehandling skræl;
  • gulvfliser eller porcelænfliser;
  • flydende gulve, herunder polymerer;
  • Gummi gulve (rulle, plader eller i form af krummer);
  • træ (stationær eller stige).

  Dette - oversvømmede gulve på basis af beton, men der er også polymer

  Som du kan se, er der ikke så mange muligheder. Lad os se nærmere på deres fordele og ulemper.

  Jordbunden i garagen er meget enkel i enheden, der næsten ikke kræver materiel investering, du kan til enhver tid erstatte den forringede del af jordbunden. Dette, måske alle de plus. Med ulemper er mere alvorlige:

  • i tørt vejr bliver de støvet, de bliver våde i regnen;
  • Spildt kan kun fjernes ved at erstatte en del af belægningen;
  • koldt, der er ingen mulighed for opvarmning;

  Jordbunden i garagen kan laves som en midlertidig mulighed eller som en base for en træ. Sådanne gulve kan findes i garager i dachas, hvor bilen er placeret i meget kort tid. I hovedstadsgaragerne gør alt det samme et mere solidt fundament.

  Gulv i garagen af ​​belægningsplader

  Gulvet i garagen af ​​belægningsplader kan betragtes som en af ​​varianterne af lervarer. Kun han er mere praktisk. Lag med sin enhed mere, samt flere penge er påkrævet for sin enhed - jorden er hældt flere ruder og sand, i hvilke fliser er lagt. Men funktionaliteten af ​​denne mulighed er meget højere. Ulemper - muligheden for øget fugtighed, men med lille komprimering af sand-grus pude muligt "nedsynkning" af sex i områder med den største nazrguzki og lav kvalitet fliser kan kollapse under indflydelse af aggressive stoffer i garagen, som er mere end nok. Et andet minus - i masker tilstoppede snavs, let at rengøre, og problemet med absorption stadig: Pavement hygroskopisk.

  Trægulvet i garagen passer ikke alle sammen, fordi det er brandfarligt og rådner. Selvom grundvandet er lavt, og gulvet er lavet korrekt, vil det ikke rådne. Ved brandfare kan du kæmpe med at imprægnere brædderne med flammehæmmere - medier, der reducerer træets brændbarhed. Men det er ikke alle fejl. Ikke meget glædeligt, og der i brættet absorberet snavs, spildte væsker, som har langt fra den mest behagelige lugt. Gulvbelægningen i trægaragens gulv ser meget rodet ud, og det er ikke muligt at fjerne alt dette fra træfibre.

  Trægulv med en masse udvidet ler

  Fordelene ved et trægulv er, at de er varmere end de to andre muligheder. Desuden når gulvbrædderne af indretningen i en garage på strøer kan mellemrummet derimellem fyldes / lægge de isolerende materialer, der gør det endnu varmere. Det er svært at tale om prisen: i nogle regioner er brædder, selv tykke, billige, i nogle koster de mange penge.

  Betonggulv i garagen er den mest almindelige og populære. Det er holdbart, det kan isoleres. Og kun en betonbelægning er tilbage i de seneste år, er ikke så ofte - der er mange materialer til gulvets finish i garagen, hvilket gør driften meget mere behagelig.

  På et betonggulv er det muligt at stable så en finishdækning

  betongulv mangler allerede er identificeret i garagen: Det er et stort arbejde, en lang periode er nødvendigt for at generere enheden, en tilstrækkelig høj pris, selv hvis du gør betongulvet i garagen med sine hænder. Hvis finishbelægningen er den samme beton, tilsættes absorptionsevnen af ​​væsker, lugte, som heller ikke kan tages ud. Et ubehageligt øjeblik - beton absorberer fugt fra både jorden og luften. Til beton er det godt - det bliver kun stærkere, men for bilen - det er ikke godt. Så med et højt grundvandsniveau er det nødvendigt at lave en god vandtætning, og muligvis en overfladebehandling, der ikke lader fugt passere. En fremragende mulighed - polymere selvnivellerende gulve eller gummiovertræk til garagen.

  For det første fjernes alt affald fra garagen, som kan akkumuleres der under konstruktionen. Derefter fjernes hele det frugtbare lag. Helt alt til den "rene" jord uden vegetation og rødder. Tykkelsen af ​​laget kan være anderledes, et sted 10-15 cm og et sted 50-60 cm. Uanset dette skal hele det frugtbare lag fjernes. Der er mange organiske stoffer, mikroorganismer, insekter. Organics vil rådne sprede tilsvarende lugt og mikroorganismer - fremme meldug, svampe, insekter - heller ikke de bedste naboer.

  Fjern hele det frugtbare lag

  Når den rene jord er nået, er den nivelleret, hæld det samme rene jordlag for lag et sted omkring 5 cm (du kan grave et hul i nærheden for at grave eller bringe det). Hvert lag er godt komprimeret. Nå, hvis der er en vibrerende platform, en skøjtebane eller en anden lignende enhed. Hvis det ikke er tilfældet, kan du manuelt trykke på dig selv. Der er to muligheder:

  • tyk stålplade, med svejset i midten T-håndtag:
  • Skær logs med fast diameter i den spikede over krydset håndtag.

  Denne ramme komprimeres af hvert lag. Så ramming lagene, falder i søvn pit til niveauet af jorden, kan du endda dæmpe ovenfor. De øverste lag er støbt og skaber en lille forspænding mod døren, så det vand, der er kommet ind i garagen, løber ud.

  Jordbund med grus

  For at skabe et mere brugbart gulv erstattes de øverste lag med ler, men det er meget svært at ramme hende, og vi skal opnå høj densitet. En anden mulighed er at hælde en vis grus på den rammede jordbund og køre den i jorden med en ramme. Her har du sandsynligvis brug for en vibration platform. Men et solidt fundament er opnået, hvor selv sporets hjul ikke forlader. Til fordelene ved denne mulighed er også det faktum, at snavs i garagen vil være meget mindre.

  Sådan ser vibropoatformen ud. Det kan lejes ud

  På denne kan man antage, at jordbunden i garagen er lavet af egne hænder. Ikke den bedste mulighed, men absolut den billigste.

  Begyndelsen af ​​arbejdet er nøjagtig det samme: Vi fjerner det frugtbare lag, vi ret og jord jorden. Så udfylder vi gruset. Mindste lag er 10 cm, og hvad du får afhænger af dybden af ​​den resulterende udgravning. Bare husk på, at der stadig vil være et lag af sand øverst på 7-10 cm, og belægningsplader, hvis tykkelse skal være mere end 6 cm. Dette er således, at du korrekt kan beregne højden af ​​alle lag og bringe niveauet af gulvet til det ønskede niveau.

  Eksempler på tærtelægning af pladeplader

  Sand, grus og alle andre materialer hældes i lag, der ikke er mere end 5 cm tykke, udjævnes og derefter rammes til en høj densitet. Laget er tampet, hvis der ikke er spor af foden på den.

  For at udelukke eller reducere fugt fra jorden skal dette lag suppleres med et lag eller bedre to med vandtætning. Det kan være tagbeklædning, et andet rullevandtætningsmateriale, en tæt polyethylenfilm (tæthed på mindst 250-300 mikron), en vanddampisolerende membran. Materialet er spredt ud, så et lærred overlapper hinanden. Strimlerne limes sammen. Hvis dette er en film, kan du bruge dobbeltsidet scotch, hvis ruberoid eller andet lignende materiale kan kanterne smøres med bituminøs mastiks. Hvor skal man placere vandtæt? Bedre sandsynligvis mellem jord og sand, og endda mellem sandet og den tørre blanding for at lægge belægningspladen.

  Generelt kan du i en garage bruge et lag af geotekstil. Dette er et nonwoven materiale, der anvendes i Europa til vejbygning. Det omfordeler omlastningen, og gulvet i garagen vil du aldrig spørge under hjulene, hvis der er geotekstil i kagen. I denne version er det bedre at lægge mellem et andet lag sand og en tør blanding.

  Gulvet i garagen er lavet af belægningsplader, pladerne af naturlig granit

  Læg plavepladen og på betonbeklædningen og på asfalten, som også sommetider lægges i garagen. Hæld derefter en stub af tør fyld eller sand 5 cm tykt, niveau, let rammed, og det er lagt flise.

  For at gøre det nemmere at navigere med tykkelsen af ​​det eksisterende lag, kan deres dimensioner afvises på garagens vægge, når gulvlagene installeres i garagen. Hvis afstanden fra væggen til væggen er lille nok af disse mærker. Hvis området er solidt, er det nogle steder muligt at køre i pinde, hvor der også anbringes en markering med tykkelsen af ​​hvert lag. Dette forenkler processen meget. Efter at alle lagene er dækket, bliver pinnene trukket ud, de dækker hullerne med sand, og de rammer den med samme pinde.

  Et andet trick: at i sømene mellem fliserne mindre snavs er tilstoppet, sandet er blandet med cement, hullerne mellem fliserne er fyldt med denne blanding, resterene forsigtigt fejes væk. Så skal du tage en spray og vådde overfladen godt, forlade en dag eller to. Hvis man ser at der er cement på overfladen af ​​fliserne, er det bedre at straks tørre det med en klud. Hvis han "grab", vil du lide længe. Hvorfor ikke hæld gulvet fra slangen? Fordi dråberne er for store og forlader ruts. Oftere end ikke flyder vandstøv fra forstøveren i stedet for dråber.

  Vi laver et trægulv i garagen med egne hænder

  Og i tilfælde af et trægulv i garagen er der ingen forskelle i første fase: det er nødvendigt at fjerne den frugtbare jord, justere og komprimere bunden af ​​den opnåede pit. Så i bunden er det moderigtigt at lægge et lag af vandtætning (ruberoid, hydroisol, film, membran), på den et lag af sand eller grus. Sand og grus skal komprimeres, men tætheden er ikke så kritisk, men det er vigtigt at fjerne polstringen "i horisonten". Kontroller, hvordan puden ligger lige ved hjælp af et niveau, men ikke en lille, og ikke mindre end en meter.

  På denne polstring sætte logs - en stråle med et stort tværsnit. Et trin er ikke mere end en meter. Det er tilrådeligt at gætte på, at bilens hjul ligger over lag eller ikke langt fra det, og resten kan fordeles som det vil.

  Før indlæggelsen imprægneres logfiltrene med beskyttende imprægnering fra rådne (for træ direkte i kontakt med jorden) og derefter behandles med flammehæmmere (reducerende brændbarhed). Fra lagens rådning kan imprægneres med arbejde, men deres brændbarhed vil kun stige. Så dette er ikke en god mulighed, om end billig. Sleepers kan også bruges. De er allerede gennemblødt, men har en stærk karakteristisk lugt.

  På de komprimerede murbrokker lægge logge. I dette tilfælde blev de lagt sammen, men hyppigere stablet over

  Yderligere kan mellemrummet mellem lagene fyldes med en varmelegeme. Den bedste mulighed er udvidet polystyren. Hvis budgettet giver dig mulighed for at tage ekstruderet massefylde på 35 kg / m3. Det roter ikke, det reproducerer ikke svampe og mikroorganismer, det spises ikke af mus. Derudover lækker det ikke og absorberer ikke vand. I en fældning og opvarmning og vandtætning. Lagets tykkelse er mindst 5 cm, men det er bedre end 10 eller mere. Hvis der stadig er plads, kan du falde i søvn brudt mursten, udvidet ler. Disse materialer er ikke den bedste løsning, da de er hygroskopiske (de absorberer fugt). I stedet kan du bruge et nyt materiale - granulat skumglas. Det er flere gange varmere end claydite, det absorberer ikke vand, det har ikke så høj pris. I princippet kan du falde i søvn mellem lag kun skummet glas (i granuler eller kampe). Det er også godt. Kun under alle omstændigheder er det ikke nødvendigt at falde i søvn hele rummet under bordene. Der kræves et ventilationshul på mindst 5 cm. Derefter bliver brædderne ikke rådne.

  Færdig trægulv

  Plank de installerede lag boards. Dette er et almindeligt kantet bord med en tykkelse på 40-50 mm. Når du stabler, skal du ikke prøve at sætte dem meget tæt. Det er bedre, hvis der er et hul på 3-5 mm mellem pladerne. Dette er alt, det isolerede trægulv i garagen med egne hænder er færdig.

  Der er en variant af det "kolde" trægulv i garagen - på stolpen. På den jordede jord hældes et lag grus, komprimeres. På gruset sættes mursten af ​​mursten med samme beregning, så de lægger logfiler. Afstanden mellem stillingerne er ca. 1 m. Det vil sige, hvis garagens bredde er 4 m, så to stænger på kanterne og to i midten. Da afstanden mellem lags er også 1 m, så er sådanne rækker af søjler placeret gennem hver meter. Uge efter to løsninger til greb og på bænken kan du lægge logfiler.

  En af mulighederne for arrangement af kolonner

  For hver søjle anbringes et tagmateriale i to lag. Den kan erstattes med bitumen mastik (to gange). Hvis kolonnens højde ikke er den samme, kan du lægge stykker af træ, krydsfiner og andre lignende materialer mellem log og kolonner. Det er vigtigt, at de holder sig tætte, og lagsne er udsat i niveauet. Næste gulvbrædder.

  Det mest alsidige gulv er beton. Og det handler ikke kun om at afslutte det, men også hvordan det kan gøres. Hvis vi snakker specifikt om, hvordan man laver et betonggulv i garagen med egne hænder, skal vi først starte med, hvad du har fundamentet. Hvis det er en monolitisk plade, er der meget lidt arbejde. Hvis overfladen ikke er flad nok, er det fortsat at fylde udjævningspladen, og derefter fortsætte med lægningen af ​​overfladebeklædningen. Hvis forskellene ikke overstiger 1 cm pr. Kvadratmeter, kan du straks lægge et hvilket som helst af de relevante efterbehandlingsmaterialer.

  Med noget andet fundament falder begyndelsen af ​​arbejdet sammen med alle de ovenfor beskrevne: Vi tager det frugtbare lag ud, vi equilibrere rammen. Derudover uden nyheder: hæld rude lag, ramming, den samlede tykkelse af murbrokker fra 10 cm. Det næste lag er sand.

  Men yderligere - der kan være muligheder. Hvis du ønsker det isolerede gulv i garagen, læg isoleringsmaterialet. Bedre ekstruderet polystyrenskum med en tæthed på 35 kg / m3. Det modstår vægten af ​​skræl og maskine. Om resten af ​​dette kan ikke siges. Du kan bruge en bulkvarmeisolator som ekspanderet ler, men det er ineffektivt og absorberer endda fugt. Derefter under det er det nødvendigt at lægge et lag af vandtætning. Bedre - granulat skumglas. Den og den termiske ledningsevne er lav og absorberer ikke vand. Almindelig udvidet polystyren (polystyren) og mineralsk bomuldsuld anvendes problematisk - under vægten kan de smuldre, hvilket vil medføre et tab af effektivitet af termisk isolering.

  Filmen er spredt over laget af varmeisolering, armeringsbæltet er lagt på det. Her igen to muligheder: tilslutte den fra ankeret (8-10 mm i diameter med en afstand på 20 cm) eller æglægning færdige metalnet (ledninger fra 6 mm til 10 cm cellestørrelse). Hvis man vælger et gitter, det overlappede med indstillingen af ​​mindst en celle og binder til hinanden (bindetråd eller plastclips). Alt er hældt med beton (mærker M 250 mere end nok), brøndniveau.

  Efter forstærkningsrammen er det muligt at lægge beton

  At lette betonen i garagen var nemmere, på det rette niveau satte op fyrene. Disse er flade stænger - specielle metal-, metalrør i ekstreme tilfælde - træstænger (de er ikke altid lige, og selv fra deres fugt kan føre). De udsættes for at deres øvre kant udsættes på et niveau. Afstanden mellem lamellerne er 40-60 cm mindre end regelens længde. Opløsningen hældes i portioner. Baseret på reglen for fyrtårne ​​er den strakt, udjævning af overfladen. Gradvist fyldt hele omkredsen. Vær opmærksom på at ved normal indstilling af beton skal den have en temperatur på ca. + 20 ° C og tilstrækkelig fugtighed. Det er, hæld beton i garagen om sommeren. Men hvis det i løbet af denne periode er for tørt, er det nødvendigt at vandre røret - det er også vigtigt at have en tilstrækkelig mængde fugt. For at gøre det lettere at fordampe, er dækket dækket af en film eller burlap. Hvis filmen hver gang vandrer skræftet, skal den fjernes og spredes. Hvis der er lagt skovl, kan du vand på toppen. Under sådanne omstændigheder vil screed få designstyrke om cirka 28 dage. Efter det er det allerede muligt at gå videre - for at dække overfladebeklædningen.

  Gulv i garagen: muligheder og instruktioner til udførelse

  Denne etage er lavet af træ

  Gulvet i garagen skal være modstandsdygtig over for mekaniske skader og kemiske forbindelser, der ikke er modtagelige for brand og høj luftfugtighed. Hvordan opnås dette? Hvordan dækker gulvet i din garage? Alle mulige muligheder har deres fordele og ulemper. På grund af hvad der ikke stopper tvisten mellem bilejere. Hvilken etage er bedre i garagen? Vi vil forsøge at besvare disse spørgsmål i denne artikel.

  I dag kan gulvene i garagen laves på forskellige måder. De mest populære typer er:

  Overvej fordelene og nedbrydelserne af hver og den gradvise gennemførelse af værker.

  Fordele ved jordbelægningen:

  • næsten fuldstændig mangel på monetære investeringer
  • maksimal enkelhed af arrangementet.
  • lav styrke til slid;
  • høj luftfugtighed (jorden er iboende ved at absorbere fugt fra neden).

  Hvordan laver man sex på denne måde?

  1. Afskær helt det vegetative lag (hvis det er tilfældet).
  2. juster basen.
  3. det er godt at komprimere det med et rammebånd.

  Tip! For at øge styrken af ​​et sådant gulv og beskytte mod fugt, vil det hjælpe fedtslejer. Den anbefalede tykkelse af lerlaget er mere end ti centimeter.

  Beton gulvet i garagen - dette er den første fase af arbejdet i næsten enhver form for dækning. Beton er også en selvstændig belægning, der er meget populær blandt bilejere.

  • høj styrke og modstand mod mekanisk skade
  • lave omkostninger ved materialer.
  • støvdannelse under drift
  • kemikalier og snavs spiser i betonen, hvilket skaber en ubehagelig lugt i garagen;
  • besværlig og "snavset" proces af hældning af beton.

  Enheden af ​​betonggulvet i garagen afhænger af bilens ejere. Hvis der er heldig, så er der som en base allerede en solid armeret betonplade. Arbejde på en sådan gulvbelægning er en fornøjelse. Ingen problemer. Hældt beton - og det er det.

  Hvis ikke meget heldig, så vil jorden være jorden. Og for at hælde betonggulv i garagen på jorden, skal du udføre flere besværlige processer:

  1. Juster og tamp bunden.
  2. Lav et vandtætlag. For at gøre dette skal du skylle bunden med flydende ler.
  3. Kør på væggene, der markerer højden af ​​det fremtidige gulv, træk rebmærket.
  4. Falder i søvn grus. Den anbefalede lagtykkelse er ca. 80 cm (under ugunstige forhold), ca. 45 cm (under gunstige betingelser).

  Tip! For at angive højden af ​​gruslaget er det muligt at installere træposter langs væggene i trin på 1 m.

  Af keramiske fliser

  Grus komprimeres ved at fjerne skarpe og for store sten. Falder i søvn omkring 10 cm sand. Og dump det også. Således skal hvert lag af filterpuden forsigtigt presses. Hovedbetingelsen for arbejdskvaliteten er også overfladens flade vandret (den tilladte afvigelse er +/- 2 cm).

  Vandtætningen af ​​gulvet i garagen sker ved hjælp af polyethylenfilm eller moderne membraner. Strip polyethylen med hele overfladen og læg dem overlappende. Samlinger til arbejde med polyvinylchlorid tape. "Start" filmen på væggene (lige over niveauet for den fremtidige belægning). Forsigtigt glat

  Styrk betonbeklædningen med forstærket mesh. Passende materiale med celler 10 × 10 cm og en stangdiameter på 0,5 cm. Dæk hele området med et maske.

  Installer lange træplader (1-2 m), hvis bredde svarer til højden af ​​det hårde lag (10 cm) i trin på 1 m. Hæld den tilberedte mørtel i strimler, imellem lamellerne, så fyrene er skjult. Træreglen er at fjerne overskydende opløsning, til højre / venstre ved progressive bevægelser for at blande blandingen.

  Tip! Betonggulvet i garagen skal ikke "komme op" mod væggene og rørene: strukturen kan krympe og beskadige gulvbelægningen. Fyldning af gulvet, langs væggene og i nærheden af ​​rørene skal du forlade huller. I de dannede slidser sættes stykker af elastisk isolering.

  Bay "ru" beton, dække den med en film og lade den være i en måned. Fugtiggør regelmæssigt.

  Hvis du planlægger at isolere gulvet i garagen, er det næste lag en varmeisolator. Mulige varianter af materialet: mineraluld, skumplastik, penoizol, astrake, ruberoid og andre. Det er mere bekvemt og hurtigere at arbejde med rulleisolatorer. Til vandtætning og dampspærre dækker toppen med en film.

  Afslut gulvbelægningen i garagen ligner den "ru": Dæk overfladen med et metalnet, sæt fyrene, hæld beton, niveau og manipulere. Flad overfladen med en ståludjævningspude.

  Hvis der ikke er noget isoleringslag, er først den sorte belægning overtrukket med cement "mælk" (cement, blødgøringsmiddel og vand), så hældes "efterbehandling" betonen.

  Vær opmærksom! Afslutningen skal ske med en lille tilbøjelighed til udgangen fra garagen. Dette er nødvendigt for vanddræning.

  For at øge levetiden, samt at gemme rummet mod snavs og støv, forstærker du det øverste lag. Du kan bruge specielle imprægneringer eller maling. Hvordan male gulvet? Særlige polyurethan, akryl eller epoxy emaljer.

  Økologisk pleje: trægulv

  Trægulvbelægningen i garagen har sine fordele:

  Og ulemper: kortvarig (gennemsnitlig levetid - 5 år). Arbejdsfaser:

  • Lav et groft betongulv (se ovenfor).
  • Forbered lag: behandle med antiseptisk, tørt.
  • Placer bakker i trin på 2 m. Monter hver halv meter med dykker.
  • Placer mellemlagene i trin på 40 cm. Fastgør tilsvarende.
  • Læg gidro- og dampisolerende materiale i rammens huller.
  • Fastgør gulvbrædderne så tæt som muligt med hinanden med søm eller selvskærende skruer vinkelret på bjælkerne.

  Det bør ikke være for økonomiens skyld at installere lags straks på jorden. En sådan belægning vil mislykkes i to sæsoner.

  Motorhome med krav på luksus: keramiske fliser

  1. vand modstand;
  2. fravær af overdreven sprøjtning
  3. Enkelhed af rengøring.

  Ulemper: høje omkostninger til materialer og arbejde.

  For gulve i garagen har du brug for en flise med en 5 klasse slid. Og til uopvarmede værelser - frostbestandige sorter. Kun stærke byggematerialer vil give høj modstand mod mekanisk beskadigelse og slid.

  Under ingen omstændigheder må man ikke lægge keramiske fliser på gulvet i den nybyggede garage. Udvidelseskoefficienten for dette materiale er for lavt, så flisen ikke modstår krympningen af ​​bygningen i de første to år.

  Så vi laver gulvet i flisen:

  • Kør betonbeklædningen.
  • Prime overfladen.
  • På gulvområdet med en serrated regel påføres klæbemidlet svarende til flisemærket. Smør kantene på flisen. Læg materialet i rækker, kontroller niveauet med vandret. For at gøre sømmen glatte, skal du bruge specielle plastkryds.
  • Tre dage senere tørres sømene af. Gulvet kan bruges efter 2 uger.

  Moderne udjævningsopløsninger kan have en cement- eller polymerbase.

  Plusser af selvnivellerende gulve:

  • høj slidstyrke
  • ideel glathed og ensartethed;
  • evnen til at eksperimentere med farve;
  • enkel installation;
  • Enkelhed af rengøring.

  Ulemper: høj pris.

  For garager er polyurethan og epoxy industrigulve mere egnede. Sådanne polymerovertræk garanteres at vare mere end 45 år.

  Forbered en konkret base: For at reparere revner, potholes, at rense fra snavs, støv, sand. Anbring primeren på gulvfladen i to lag, der hver især må tørre. Forbered opløsningen ved at følge producentens anvisninger.

  Hæld gulvet med en udjævningsforbindelse, der påføres portionsvis. Hæld løsningen på et bestemt område - juster med en serrated rulle, fjern forsigtigt alle luftboblerne. Arbejdet med at hælde gulvet anbefales at udføres ved en temperatur på 10 ° C til 25 ° C. Fugtighedsgrænsen i garagen er 60%.

  Således har hver etage sine fordele og ulemper. Valget er for bilens ejer. Hvis midlerne tillader det, kan du lave et fyldstof - den mest velegnede til en garage på tekniske specifikationer. Hvis budgettet er betydeligt begrænset, så kan du midlertidigt lave jordgulve eller lave træ.

  Derudover råder vi dig til at se en video om, hvordan man skal fylde et betonggulv i en garage.

  Vandtætningsgrav i garagen og beskytter kælderens ydre vægge. På samme måde udføres gulvets indvendige vandtætning i garagen.

  Teknologi af enheden af ​​et fyldstof med et billede. Gulvet med et mønster. . Eller for eksempel kan du lægge sådanne gulve i garagen og værkstedet.

  Normalt til gulvbelægning i et hus eller lejlighed anvendes beton klasse 150. hvis rummet er under et ikke-opvarmet rum, såsom en garage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 + 2 =