Sådan laver du et wattle hegn i dit landhus

Hvordan man laver en wattle hegn i dacha med egne hænder: instruktioner, materialer og anbefalinger til fremstilling

I flere år har etniske motiver været i mode. I alt - i indretningen, tøj, landskabsarkitektur, landtendenser er ingen undtagelse.

Imidlertid er det i hvert fald underligt at forestille sig en afrikansk savanne ved dens dacha eller at udstyre et rum i stil med en amerikansk ranch. Uanset om det er tilfældet - stilisering under gamle dage, slaviske motiver, skønheden i den russiske natur.

Du kan ikke forestille dig noget bedre end dit landskab, måske det er derfor, at det sædvanlige wattle hegn ved dacha tiltrækker vores opmærksomhed, en melodi, der stammer fra en fjern fortid, som hilsner fra indfødte forfædre.

I denne artikel vil vi præsentere en mesterklasse om at lave et hegn i dacha med egne hænder.

Wicker hegnet har mange fordele, hvor opgørelsen begynder med skønhed af udseendet. Flyvningen af ​​mesterens fantasi bestemmer dens dimensioner, formål, udførelsesteknik, dekoration.

Der er ægte malerier, værdige pladser i Tretyakov Galleriet, men selv en uforklarlig tyn af en eller anden grund tiltrækker opmærksomhed på dig selv, der forårsager nostalgiske noter i brusebadet.

Fordelene ved hegnet omfatter:

 • æstetisk betydning;
 • naturlighed, økologisk hensigtsmæssighed;
 • effektivitet;
 • enkelhed i udførelsen, tilgængelighed.

Føreren gør en smuk hale og vælger sin størrelse afhængigt af destinationen. Skønheden i et lys hegn, mens det i sig selv er en hindring. Før en mand, selvfølgelig, vil hun ikke stå, men hun vil ikke lade forfedte hunde og andre ubudne gæster.

Byggeri af tun har ikke behov for finansielle investeringer, da materialer kan bruges gaver af natur eller husholdningsaffald.

Hvis der er behov for omkostninger, er de så ubetydelige, at de er helt usynlige.

Alle kan lave sit eget fletgjerde i landhuset fra det, han har der, og så dekorere det til din smag, for enhver gammel krukke til dette er det bedste dekorative element, enhver unødvendig ting - en chip!

At dette ikke er et ideelt forsvar, er forståeligt. Wicker hegnet er snarere en udsmykning, selv om mange landsbyboere væg deres haver og grøntsager haver med bare sådanne strukturer.

 • kort levetid
 • lav pålidelighed af beskyttelse
 • umulighed af reparation.

Serverer en hegn af denne type sæson, den anden. Vinden, varmen, regnen sparer ikke hans skønhed. Wattle tåler ikke meget sne, det bryder under sin vægt. Restaureringskonstruktion er næsten ikke underlagt, da hver af dens dele er forbundet, vævet med den anden og medfører ødelæggelsen af ​​hele bundtet.

Og det ville være muligt at analysere alle manglerne, kun der er ikke behov for, fordi et sådant hegn væver for sjælen og skønheden i landskabet.

Der er så mange slags flet hegn som der er herrer i verden engageret i deres fremstilling. Al mangfoldighed kan ses på billedet på internettet.

Der er sådanne hegn i form af dimensioner, vævningsteknik og graden af ​​dekoration.

Vælg et hegn for dig selv ved villaen kan være af disse typer:

 • høj hæk, der er fastgjort på en mursten- og betonbase og fylder mellemrummet mellem søjlerne, stramt presset sammen med træstænger;
 • lave dekorative hegn, der anvendes til hegnede senge, arealer med dekorative elementer (godt, alpintræ osv.);
 • meter hegn bruges til zoneinddeling plads, adskillelse af rekreative område (gynger, lysthus, tør creek);
 • vandret;
 • lodret.

Et vævet stykke hegn kan installeres på den forberedte base.

Rundt de dekorative hegn er basen ikke nødvendig.

På grund af deres lethed installeres de uden fastgørelse eller fastgøres til pinde, der sidder fast i jorden.

Som materialer til fremstilling af wattle kan bruges enhver fleksibel materialer, det er hvor fantasien flyver.

Nogen vendinger malet gamle aviser, så der produceres lange pinde, nogen strikker kviste fra græsset, forresten er nettets styrke ganske godt egnet til vævning af hegnet.

Brug traditionelt sådanne materialer som:

Sidstnævnte beklager dog. Hun fik det allerede, skrællede barken til birkebark håndværk og ødelagde træet.

For at udvide hegnets levetid er materialet dækket med en antiseptisk lak, hvilket medfører en stigning i strukturomkostningerne.

Master klasse til fremstilling af piletræer:

 1. Vandret kurv fra vinstokken. De opsamlede grene frigøres fra blade, bark. Du kan bruge en tang eller en skarp kniv. Det resulterende råmateriale er gennemblødt i flere dage.

Det er muligt at svæve råmaterialer i varmt vand, så beredskabet til et vin til arbejde kommer hurtigt.

Lav en base - Kør stifterne i jorden i samme afstand fra hinanden. Jo mindre afstanden er, jo stærkere hegnet. Derefter passerer grene mellem stakene, skørt dem en efter en, så en gren og den anden;

 1. Levende lodret wattle hegn. Forbered en rille, hvor tæt på hinanden for at indsætte nyskårne pilens grene, og fastgør dem indbyrdes med bånd, farvede reb. Ditch med fast pind af pil til at grave, vand. Efter et stykke tid hegn Det vil komme til livet, blive grøn, med sådan skønhed, det vil ikke gerne forlade nogensinde.

Sådan væves? Sæt to lodrette stolper, vælger denne gren tykkere, styrket i jorden.

Mellem dem skal du sætte grene lodret, fra oven mellem grenene indsætte den vandrette stang, så den første gren klemmer ham til højre og naboen til venstre.

Den næste horisontale gren er også sat på toppen, kun nu, med vertikale grene krammer det tværtimod, den første til venstre, den anden til højre.

Du forstår bedre med dine øjne, hvordan man kan væve korrekt, når mindst en gang du ser en video på væven. Med det samme bliver alt klart.

Principen om vævning er enkel: den første gren løber fra den ene side til den anden fra den anden side. De forbindende dele synes at være sammenflettet inde i strukturen, hvilket giver den stivhed.

Fægtning af andre materialer

Anvendelsen af ​​moderne materialer er også acceptabelt i fremstillingen af ​​dekorative hegn.

Pakningstape fra PVC-kasser er perfekte til dette formål. Væg dem bedst af alt med terninger, der starter fra hjørnet.

For at gøre dette spredes striberne af en vis længde på overfladen af ​​bordet, så det er praktisk, fastgør de to første strimler med en hæftemaskine, og skiftevis fastgør følgende strimler.

Få et dejligt tæppe, der så kan sikres med tråd eller flerfarvede striper af stof til stativene.

Dekorativt kvæg er et mobilt design. For at stå fast på jorden skal fundamentet laves i form af trekanter.

I en stærk vind kapsler strukturen, men naturens fænomener er midlertidige. Tape kan males i forskellige farver ved hjælp af en filtpen eller maling. Et lyst sted i hegnet vil forskønne landskabet.

Til kreativitet vil ethvert materiale være nyttigt, bevæbnet med lyst og stykker af gammel krydsfiner, du kan opfinde utroligt smuk natur, mens huset vil reducere mængden af ​​affald betydeligt.

Sikkert et sted er der gamle kunstige blomster liggende rundt, nytårs kranser, kranser. Brug gamle legetøj, genoprette dem. Du kan opdatere hegnet mindst hver dag og klæde det med blomsterkroner, græskarfrugter, petunia potter, lakse.

Æstetik udsmykter livet, bringer sort i landets livs monotoni, hæver stemningen og selvfølgelig udbyttet.

Se en video, hvor en erfaren gartner giver råd om, hvordan man laver et dekorativt kurvehegn med egne hænder:

Kan du lide artiklen? Abonner på opdateringerne via RSS, eller følg opdateringerne på Facebook, Twitter eller Google Plus.

Wattle til egen dacha: master klasse. Hvordan laver man et wattle hegn i landet?

Skum med egne hænder på dacha i dag er lavet af mange håndværkere. For nylig er dette blevet den mest almindelige af den grund, at landdistrikterne er ved at vinde popularitet i det ydre af landskabslandskabet. Hvis du ønsker at få effekten af ​​naturlig naturlighed, så skal du bruge et flettet hegn, når du dekorerer et sted, det passer perfekt til dekorative bænke og træhus. Det er ret nemt at lave en wattle hegn i dacha med dine egne hænder til en blomsterbed, den kan mestrer af nogen.

Varianter af kurvehegn

Før du laver et hegn med dine egne hænder på dacha, skal du tænke på, hvilken slags hegn du vil have installeret. Du kan vælge en bestemt højde og definere en funktionsværdi. Således er det nødvendigt at lave et lavt hegn, hvis højde er lig med eller mindre end 1 m, hvis der er behov for et dekorativt element af landskabsdesign på stedet. Dette hegn vil beskytte stien eller blomstrengen. Fægtning kan være lidt højere. Dette element er skabt til zoneinddeling af territoriet. Hegn af mellemhøjde er som regel brugt til at understrege områdets grænser, men illusioner af isolation vil ikke blive skabt. Men højere hegn, hvis højde er 2 m, er skabt som fuldgyldige hegn. De er installeret langs de ydre grænser af et privat territorium.

Udvælgelse af materiale til flettet hegn

Før du laver et hegn i landhuset med dine egne hænder, skal du samle materialet op. Det er nødvendigt at gøre dette korrekt, da det hermed er, at hegnets liv afhænger. Således skal man være forberedt på, at designet ikke varer mere end 4 år, hvis man vælger en ukrudts eller reed til vævning af et hegn. Men hvis der er et ønske om at gøre en mere holdbar hegn, hvis levetid vil nå 10 år, så er det nødvendigt at bruge en vin, såvel som pil eller hassel. Disse perioder med brugen af ​​hegnet kan imidlertid forlænges ved at anvende en fremgangsmåde til behandling af træ med antiseptiske forbindelser. Udover materialet er det nødvendigt at vælge en vævningsmetode, som kan indebære brugen af ​​vertikale eller vandrette vævningsteknikker.

Valg af grundlag for det fremtidige design

Hegnet med egne hænder på dacha bør startes efter at basen er valgt. Som det kan tjene som støtte søjler og sektioner. Til deres gennemførelse skal du bruge tynde stænger eller kviste, som tidligere er sammenflettet. Til indretning af hegnet er det tilladt at anvende træstænger eller stålstøtter. Men det skal huskes, at hvis træ bruges til denne del af strukturen, vil det rotere hurtigere og forkorte hegnets levetid. For at installere pinnene er det nødvendigt at anvende metoden til indledende forberedelse af pits, i bunden af ​​hvilken der lægges sand. Dette vil beskytte træet fra længerevarende udsættelse for vand, som kan hvælve i jorden. Mens sandet vil fungere som et lag, gennem hvilket fugt i en kort tid vil gå dybere. Dette forhindrer rotting af træet.

Vagghjulet til dacha vil blive lavet på basis af indsatser, hvis overflade skal behandles med kemisk antiseptisk sammensætning inden installation. For at øge staldets stabilitet skal stifterne nødvendigvis være begravet 0,5 m, ikke mindre. Stålstøtter bør anvendes, når der er behov for at bygge et højt hegn, hvis højde er mere end 2 m. Men hvis du vil arbejde på et lavt hegn, kan stifterne være af træ. Det er nødvendigt at vælge dem, der har en tykkelse på mindst 5 centimeter. Installer dem lodret ved hjælp af niveauet.

Vagghjulet i dacha skal laves med egne hænder under hensyntagen til dekorativiteten, hvorfor alle de ledsagende elementer skal males i farven på de vinstokke eller grene, der anvendes i arbejdet. Afstanden mellem støtterne eller indsatsen skal være 0,5 m. Som praksis viser denne afstand det mest velegnede til vævning af fleksible pilestænger og stive grene. Mesteren kan dog vælge afstanden selv, givet stængernes fleksibilitet og tykkelse. Individuelle design ideer er også vigtige.

Langs skytten skal støtter placeres med samme tonehøjde, mens tættere på skærmens kanter de foretrækkes at montere oftere. Denne teknik vil give en slags lås til fastgørelse af stængernes ender.

Funktioner ved forberedelse af stænger før begyndelsen af ​​vævning

Wattle hegnet i dacha med egne hænder, som regel, er lavet af grene af pil, hassel eller pil. Men hvis der ikke er mulighed for at købe eller opbevare en fleksibel vinstok, kan du anvende etårigt tynde grene af frugttræer plantet i haven. Hvis du beslutter dig for at lave et højt hegn, er det tilladt at bruge grene med en tykkelse på 3 cm, mens lave hegn bestemt til dekorative formål er at foretrække at lave fra 2 cm stave.

Skær lange skud, der er ret lige. De tørres oprindeligt og opbevares i bundter i bundter. Så emnerne kan ligge i lang tid. For at gøre et hegn, er det tilladt at bruge friskskårne stænger, hvorpå der er grønne blade.

Hvis du beslutter dig for at lave et hegn i dacha med egne hænder, anbefales det at se på masterklassen eller læs mere omhyggeligt informationerne i denne artikel. Grener, som du har forberedt til vævning, skal være meget godt gennemblødt. Dette vil gøre dem mere fleksible. Sådanne emner er simpelthen modtagelige for vævning. For at dampe ud emnerne og gøre dem i en vis periode mere fleksibel anbefales det at arrangere et "dampbad". Efter denne procedure vil grenene tørre op, og de vil have deres styrke. Den beskrevne fremgangsmåde kan imidlertid kun anvendes i tilfælde af ubehandlede og ikke-lakkerede stænger.

Hvis du beslutter dig for at lave et hegn i dacha med egne hænder, kan mesterklassen læses i teksten. Vævning skal starte fra bunden af ​​rækken og stige til toppen af ​​hegnet. Stængerne holdes skiftevis mellem støtteposter. Emnerne skal pakkes om støttespændene, resultatet skal være tallet otte. For at kunne arbejde i processen med hegn førte ikke til siden, og det var helt glat, støtte dem i den øvre del skal fastgøres til de flade strimler, og efter vævning er afsluttet, kan disse elementer fjernes, og hegnet vil få en komplet form. Flette barer, og sørg enderne af emnerne ligger udelukkende på den indvendige side af hegnet, ellers udseendet af hegnet vil ikke være attraktivt. Før du foretager et hegn i landet med deres egne hænder, er det nødvendigt at forberede den ledning, der vil blive anvendt til at sikre enderne af kviste. Men halerne skal skæres med en kniv. Enderne af den sidste række behøver ikke at tanke op, fylde med deres indsatser sammen.

Hvis du tænker på, hvordan du kan dekorere hegnet i dacha med egne hænder, så kan du bruge en lak, som skal vælges i en tone til landskabsdesign. Som dekorative elementer er det tilladt at anvende lerpotter, kunstige solsikker og andre egenskaber, der passer til landsbyens stil. Du kan bruge en række træ udvendige elementer. Wattle hegnet på dacha med egne hænder, hvis billede er præsenteret i artiklen, kan nemt laves af dig selv.

Wattle hegn: fra brædder, kviste, kviste

Første indtryk af huset og dacha er lavet lige før vi kom ind i området, nogle gange - før vi så huset selv. Den første ting, der fanger dit øje er hegnet. Resten er efter, og det første indtryk er fra hegnet. I nogle, om end billigt, men attraktivt, vil jeg stoppe og se: oprindelige ideer tiltrækker altid opmærksomhed. En af de mest interessante - et flettet hegn eller wattle hegn. Og væv dem ikke kun fra vinstokken eller grene: der er pletter fra brædderne, og der er - fra stængerne af PVC. De ser alle anderledes ud, men interessante og usædvanlige.

Foretag straks en reservation om, at der er to typer flettet hegn - "wattle" - fra grene og "plait" - fra brædderne. Teknikken til produktion er meget ens, fordi begge er relateret til kurvehegn.

Det er et wattle hegn eller kviste

Dette er et kurvhegn

Nu om hvad der kan gøre sådanne hegn. Hegn af brædder - et østrigsk trådnet - er hovedsagelig lavet af en fyrbræt med en tykkelse på 20-25 mm, bredde - ca. 100 mm. Materiale - oftest - fyr. Det er mere overkommeligt, indeholder et stort antal harpikser, fordi det har en længere levetid. Men for forlængelsen af ​​dets "liv" er det ikke overflødigt at male kompositioner med antifungale egenskaber.

Polerne til dette hegn er lavet af en bar på mindst 80 * 80 mm, men er mere holdbare fra et profileret rør. Størrelse 60 * 80 mm eller 40 * 80 mm, du kan tage en firkant. Afhænger af hvordan du vil rette bordet. Spændet mellem understøtninger er 2,5-3 meter, og mellem dem sætter et mellemliggende - fra en stråle 40 * 40 mm eller deromkring. Netop er spændingen fastlagt på plads og afhænger ofte af bordets fleksibilitet.

Til metal søjler ødelægge ikke billedet, de er lukket med brædder, der er fastgjort med pinde med pinde på plads. Du kan lave en kælder og søjler af mursten, og mellem dem - en fletning - lodret eller vandret - afhænger af dine ønsker.

En plak på sten søjler

Stiklingerne er lavet af unge etårige skud af flere typer træ:

Det bedste er pil og hazel. Deres kerne er tæt på grund af, hvad driftslinjerne er solide. De resterende klipper mister hurtigt deres udseende og styrke.

PVC kurve - slidstærkt og ret attraktivt

PVC stangen til hegnet viste sig kun for få år siden. Og selvom det ikke er naturligt, har det et godt efterspørgsel: Træ, selv behandlet efter et par år, mister sin tiltrækningskraft. Plast er ikke bange for sol eller frost, i lang tid ændrer ikke sin form. Dens minus - det skal købes, mens vinstokken kan skæres.

Skuddene høstes i det tidlige forår eller det sene efterår, deres tykkelse er fra 1 cm til 3 cm. Små hegn - op til 1-1,2 m høj - gå tonic barer - 1-2 cm, højere - de tykkere.

Barken på stængerne skal rengøres og dækkes med plet eller træolie. Brun farve kan opnås ved blødning af stængerne i mangan, grå - i kobbersulfat.

Du kan bruge og rodløse skud, men så skal skorpen begynde at eksfolieres, udsigten vil være uinteressant. Det er mere hensigtsmæssigt at skræl barken med en split tyk gren eller "rensemiddel" (se billede). Det er ikke svært at lave et stykke gren af ​​en passende størrelse.

Hvis du planlægger at bygge et hegn senere, placeres bundter af grene i kælderen. Inden du anvender stængerne i en uge, læg dem i en beholder med vand, genopfrisk det regelmæssigt. Stængerne svulmer, elasticiteten vender tilbage til dem, barken er lettere at rengøre. Hvis processen går for hårdt, kan du suge grene i endnu en uge. Skal gå lettere. For at gøre det lettere, kan du modstå dampen. Derefter fjernes barken som en bananskal, men processen med "svæver" forårsager vanskeligheder.

Grundlaget for enhver hegn er søjlerne. De kan fremstilles af tykke, lige grene eller trunker af unge træer. Diameter - ca. 5 cm og mere, hvis du planlægger et højt hegn. I dybden er de begravet eller slagtet ikke mindre end 50 cm, installationskridtet - ca. 50 cm, måske mere eller mindre - afhænger af graden af ​​fleksibilitet af den tilberedte vinstok.

For at holde polerne længere, bliver de behandlet med bakteriedræbende imprægneringer, enderne brændes ved staven (bedstefarens metode), dyppet i varmt bitumen, gennemblødt i et par dage i en opløsning af kobbersulfat.

Hvis flettet hegn er indstillet til ydersiden af ​​stedet, skal du bruge bjælkerne eller metalrørene som søjler. Hvis vævet er vandret, betyder ikke snittet af røret noget i den forstand, at både runde og firkantede passer. Selv med runde arbejde bliver lettere. Og med lodret vævning er det mere bekvemt at sætte poler fra profilrøret. Cross-braces er knyttet til dem, og det er lettere at gøre dette til et ensartet ansigt.

Generelt anbefales det at mestre fremstillingen af ​​wattle hegnet fra den enkleste ordning - gennem søjlen. Næsten alle gør og ser godt ud.

Begynd med en sådan simpel vævning

Derefter kan du gå videre til mere komplekse tegninger efter at have lavet et par hegn. Flere ordninger findes på billedet.

Ordninger for vævning af hegn fra vinstokke og stænger

Variationer af vævemønstre

Sådan laver du et flettet hegn

Vi vil overveje den enkleste løsning - det sædvanlige netværk. Til at begynde med kan du øve på et lille stykke - master teknikken, så kan du begynde seriøs konstruktion. For eksempel kan du til træning gøre et hegn til en have seng eller blomsterhave.

Vi hammer i jorden seks mere eller mindre tykke pinde med en afstand på 30-40 cm. Vi tager den første vin, sætter den "slange" sammen mellem stolpen. Vinen skifter skiftevis indlægene enten foran eller bagpå.

Den første stang er lagt

Den anden stang er placeret i et spejlbillede til bunden. Hvis det starter bagfra, så er det næste lagt foran.

Den anden stang væver i omvendt

Hvis der er behov for at forbinde to vinstokke, sker dette i nærmeste kolonne. Næste ligger simpelthen som en fortsættelse af den foregående. Og de udragende ender skæres af, når alt er samlet.

Den tredje og alle de ulige tal passer som den første, fjerde og lige - som den anden. Generelt skifter vi starten fra forsiden af ​​posten og derefter bagfra. På knoglepunktet mellem vinstokke og i nærheden af ​​stillingerne banker de regelmæssigt en hegn, en træhammer, forsegling af rækkerne.

Vi udskifter hver efterfølgende gylle

Dette er det vandrette wattle hegn. Det kan være kontinuerligt, eller måske - skjold. Ved kontinuerlig vævning sættes polerne langs hele omkredsen, mellem dem, efter hinanden, væv vinstokke. Det viser sig næsten en kontinuerlig væg - enderne trækkes tilbage i en retning, og der er skåret diagonalt, så det ikke er synligt.

Hvis der ikke er noget tykt vinstok, kan du sætte en hel flok fine kviste ad gangen. For at fjerne en bark fra dem er det næppe nogen, og et solidt hegn vil ikke vise sig, men hegnet lille - uden ceremoni. Det ligner et hegn af dekorative stænger, hvilket gør det selv, måske endnu nemmere.

Du kan bruge mange tynde grene

Ved panelfremstilling er der lavet sektioner af en vis længde. Indstil det ønskede antal indsatser - 4-6 stykker, mellem dem væv vinstokke. Efter at have nået den krævede højde er de ender, der rager ud langs siderne, afskåret.

Hvis det er nødvendigt, spidses stængernes kanter til studs med studs. Erfaret sådanne skjold, som i billedet. Dimensioner kan være forskellige - mere eller mindre afhænger af lyst og type hegn.

Gør afskærmninger som f.eks

Når det krævede antal afskærmninger samles, sættes de på plads, klemmer de spidse ender ned i jorden. De tilstødende søjler kan forbindes - for større stabilitet. Det viser sig et afskærmet kurvehegn. Et eksempel på at samle wattle skjold er i videoen.

Installationen af ​​skjoldet kan også gøres ved hjælp af metalpoler. Ingen specielle teknologier:

 • Burim huller under dybden af ​​frysning,
 • vi smider en spand af murbrokker, vi komprimerer den,
 • vi sætter kolonnen, indstiller højden og verificerer lodret;
 • betonarbejder;
 • Til søjlen vi vedhæfter klare skjold.

En af mulighederne for denne installation er i videoen.

Den samme teknologi bruges til at lave et hegn-plaetku fra brædderne. Kun plaiting boards, og spændet mellem søjlerne gør mere.

Horisontal fletning af brædder

Stængerne i flettet hegn kan være placeret lodret. I dette tilfælde bliver tre til fem tværstænger fastgjort til stillingerne. Den første tværstang er ca. 10 cm fra jorden, og derefter med det krævede trin.

Drej sådan: En ende af stangstøtten i jorden, for eksempel fra siden nærmest dig. Derefter bøjes, vekselvis strækker sig mellem bjælkerne. Den næste flugt er sat på den anden side. Det viser sig i et spejlbillede med den forrige. Og alternativt - foran / bagved.

Wicker hegn med lodret vævning

Da vinstokken har en mærkbar forskel i størrelse øverst og i nærheden af ​​roden, så bliver de i par fold ud og derefter opad med en tykk kant og derefter nedad. Så får vi den samme tæthed øverst og nederst. Hvis du ikke gør det, bliver det tæt på bunden, sjældent øverst. Sådan væver du et lodret wattle hegn, se en video mesterklasse fra en mand, der har lavet sine egne hænder med mere end et breddehegn.

Lav et lodret og vidjagt hegn af brædderne. Kun for at få det til at se økologisk ud, og for at udvide bordets levetid, er toppen lukket med et bord fuld af toppen. Til hendes negle slutter. Dette giver dig stadig mulighed for at rette tavlerne, hvilket i dette tilfælde ikke er usandsynligt - nogle gange løs falder ikke ud.

Hvordan man laver et lodret flet hegn af brædder

Du kan også fastgøre brædderne til nederste tværstang. Kun enten over eller under: For at forhindre træet i at ændre sig, når fugtigheden ændres. Et andet punkt: hvis det er lavet af et råbord, er det værd at overveje at først samle alt uden huller. Efter tørring vil du have en afstand på 1 cm mellem pladerne. Dette gælder både horisontale og vertikale modeller.

En af mulighederne

De øverste og nederste tværbjælker kan fremstilles af et profilrør. Dette er et mere pålideligt materiale, som også sikrer større stabilitet.

Mange tror, ​​at hegn af vævede stænger og grene kun er et ornamental hegn, der ikke fuldt ud kan beskytte stedet. Hvis du ser på det næste billede, kan du tvivle på det. Wow et hegn, og næsten uigennemsigtig.

Fuld hegn, ikke værre end resten

Det vigtigste i denne forretning er en grundig tilgang. Sæt søjlerne mellem hvilke at flette alt meget tæt. Livstiden kan være lille, men omkostningerne er minimal. Og materiale og tid.

Hvis den sædvanlige vævning allerede er let, kan du prøve og gøre noget ekstraordinært. For eksempel arrangeres et flettet hegn af grene diagonalt. Og det er heller ikke en seriøs konstruktion.

Dette er et flettet hegn mere kompliceret i udførelse

Der er en anden interessant måde at sammenvæve - pigtail. Efter at have praktiseret i små områder, vil det være muligt at gøre noget mere ambitiøst.

Mere komplekse måder, men også smukkere

Hvis du har brug for dekorative hegn i gården, i haven, i haven, kan et hegn af grene gøres sjældne. Selv temmelig tyk grene anvendes, men du skal arbejde med dem med det samme, før de har tid til at tørre ud, eller bøj derefter ikke.

Hegn kan laves med egne hænder og lavet af tykke grene

Forresten, hvis du bruger friskskårne pilestænger og holder dem i jorden, efter et stykke tid kan du få en hække: pilen går godt. Resultatet kan være noget som følgende.

Væve et hegn af pil, du kan få en hæk

Ved plantning af hække skal du bruge den samme metode til vævning. Skub kun det fra rodede skud. Efter at de bliver stive, opnås et meget sikkert hegn. Det er ikke nemt at bryde igennem det.

En interessant variant af vævning

Næste - to billeder af kurvehegn fra brædderne. Der er en forskel i brugen af ​​smalere og bredere planker. I det første tilfælde er det 100 mm, i det andet tilfælde er det 150 mm.

Fra bordet 100 mm

Fra et bord på 150 mm

Ikke kun hegnet kan gøres flettet. En masse interessante ting, det viser sig: arbors, hytter, elementer af haveindretning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

18 + = 25