Sådan laver du pejs fra pap med egne hænder

Oprettelse af pejs fra papkasser: en mesterklasse med et foto

En falsk pejs lavet af papkasser er en fælles genstand for det indre af bylejligheder og fotostudioer. Det er muligt at lave en sådan struktur på flere måder, men alle kræver ikke byggekompetencer og seriøse finansielle investeringer.

En dekorativ pejs er et udtag til dem, der ønsker at skabe en atmosfære af hygge og varme i deres hjem, og det er umuligt at etablere et ægte ildsted. En falsk pejs kan let bygges ud fra almindelige papkasser.

Dekorativ pejs lavet af papkasser vil være et ornament af ethvert hjem. Det kan indrettes forskelligt afhængigt af arrangementet.

Der er mange tips om emnet: "Hvordan laver man en dekorativ pejs fra æskerne med egne hænder?". I denne artikel vil vi overveje de tre mest almindelige muligheder for at skabe et ildsted fra pap:

 • falsk mur pejs;
 • falsk hjørne pejs;
 • en julehjerte.

Oprettelse af en pejs fra bokse er en simpel og ikke-affaldsproces. Installationen af ​​et sådant møbel tager ikke mere end 2-3 timer.

Pristenny pejs-falske af kasser er meget almindelig i lejlighederne af byboere. For at lave et sådant møbel, skal du forberede følgende materialer og værktøjer:

 • en papkasse (det anbefales at bruge papemballager fra under de store husholdningsapparater - plasma, køleskab eller vaskemaskine);
 • papir, linjal og blyant / markør for at lave en skitse;
 • papirvarer kniv;
 • bygning scotch;
 • lim "Moment9raquo; eller en hvilken som helst anden polymer sammensætning;
 • Polystyrenstrimler og sokler til udsmykning af pejsen;
 • vand-emulsion hvid maling eller kittet;
 • børste, svamp.

Vi anbefaler, at du studerer manualen for at lave pejs fra papir på egen hånd på vores hjemmeside.

Video: Pejs fra kassen med egne hænder

Tip! Hvis den rummelige boks ikke var til stede, for at skabe en pejs kan du bruge flere mindre limede sammen papemballager.

Vægkaminen kan laves "under en mursten", "antik" osv. Mange foretrækker det traditionelle udseende af ilden i hvid.

Trin-for-trin instruktion til at skabe en falsk pejs fra kasser:

 • For det første laves en skitse af den fremtidige struktur på papir. Masters uden fantasi kan finde et diagram over pejsen på internettet. Figuren angiver dimensioner af delene.
 • For nemheds skyld overføres installationen af ​​installationen til en papkasse. For at gøre det nemmere at arbejde, anvendes alle hovedlinjer med en pen eller en markør, hjælpemidler med en blyant.

Skitse af den fremtidige pejs vil lette arbejdet med dets oprettelse. Layoutet hjælper med at samle strukturen mere præcist og hurtigt.

 • I bunden af ​​kassen med en stationær kniv (cutter), lav et rektangulært hul til "fire9raquo; De afskårne klinger af kassen er limet til bagvæggen af ​​pakken. Hvis kassen er meget stor, bliver den overskydende del simpelthen afskåret.

Hullet under "hearth9raquo; er normalt lavet rektangulært.

Tip! Det anbefales at lim bunden af ​​kassen med et klæbebånd, så emballagens sider er stramme.

Yderligere limning af kassens vægge med tape vil gøre konstruktionen mere holdbar og resistent.

 • Efter oprettelsen af ​​hovedrammen, fortsæt til færdiggørelsen. Overfladen af ​​kassen kan indsættes med tapet, film eller papir. Mange mestere ved hjælp af speciallavede skabeloner sætter et kinesisk ornament. Hvis du planlægger at lave en klassisk version af pejsen, skal du oftest ty til følgende dekorationsteknologi. Fra skumkanterne skærer de enkelte dele ud for at skabe en dekorativ dekoration. Skær skummet i en vinkel på 45 grader, så delene nemt kan monteres i firkanter / rektangler.

Pasta af kaminen med det kalibrerede papir.

Tip! Køb detaljer til udsmykning af pejsen (kantsten, sokkel, etc.) kan være i enhver byggeri butik.

 • Fra skærestrimlerne laves kvadrater og rektangler på fremtidens pejsvægge og klæber dem på overfladen af ​​kassen. Normalt er tallene symmetrisk anbragt på hinanden på to rektangler på hver side i forhold til opvarmningshullet og direkte over det. Et sted for "hearth9raquo; kan også være dekoreret med sådanne kantiner.

Polyfoam curbs er gode til at skabe en pejs dekoration.

Tip! Som dekoration bruger nogle skumplastdele i form af engle, blomster osv.

 • I den øverste del af den dekorative pejs fra kasserne skal du limke soklen. Det danner en mantelpiece og giver strukturen et færdigt udseende.

Vigtigt! Pejs hylde lavet af tykkere skum eller krydsfiner.

 • Materialet under hylden limes til toppen af ​​pejsen.

Plinten skal limes oven på pejskonstruktionen.

 • Fortsæt derefter med at male boksen. Brug oftest vandbaseret maling af hvid farve. Hvis du planlægger at lave en dekorativ falskamin til antikken, så brug i stedet for farvestofferne det sædvanlige fyldstof til gips. Den anvendes til en fremtidig pejs og tørres med en hårføner.

Tip! Malingen påføres i flere lag ved hjælp af en børste, på et vanskeligt at nå til en dækning, brug en svamp.

Vægkaminen fra kasserne er klar, det er kun for at dekorere strukturen. For at simulere en ild på indersiden af ​​ilden, kan du indsætte et billede af en levende ild. I ovnen kan du lægge hjemmelavede "firewood9raquo; eller sætte lysestager. Alt afhænger af flyvning af mesterens fantasi.

Dekorativ pejs fra bokse kan klistres med tapet, simulerer murværk. Denne stil passer perfekt ind i det indre af ethvert rum.

Master klasse om at skabe et hjørne pejs fra kasser

Angular false-pejs er oftest installeret i små værelser. Oprettelsen af ​​dette design foregår i flere faser:

 • Valg af placering, måling.
 • I den rigtige vinkel sættes en papkasse. Det er ønskeligt, at dets parametre svarer til parametrene for vinkelrummet - så det bliver lettere at lave en pejs.

Vinklet falsk pejs vil ikke kun spare rummet i rummet, men også skjule den skæve vinkel.

 • På forsiden af ​​pakken skal du lave en spalte i en halvcirkel, så den kan foldes indad.
 • I den øverste del af snitestykket er der lavet to buer, så den er formet som en trekant. Den resulterende del er fastgjort med tape eller lim mellem sidens og forkanten af ​​pejsen.
 • Bagsiden af ​​kassen er skåret og "tilpasset 9raquo; konstruktion under vinklen.
 • Kassens vægge limes sammen med tape.
 • Den resulterende falske pejs fra bokse er klistret med tapet eller malet. Ser spektakulære "hearth9raquo ;, indsat papir eller film" under mursten. "
 • Pejspladen er lavet af krydsfiner eller tykt pap, limet sammen i flere lag. Hylderne er dækket af maling eller indsat "under et træ".

Pejs hylde kan være lavet af let byggemateriale - krydsfiner, pap etc.

Tip! Det anbefales at lave en mantelpiece, så den stikker lidt ud over kroppen af ​​"hearth9raquo;

Dekorer den hjørne dekorative pejs fra bokse ved hjælp af nogle attributter - lys, kranser, figurer osv.

Du kan lave et hjørne pejs-falsk for din smag.

Hjemmelavet pejs fra kasser til jul

At skabe en festlig "hearth9raquo; har brug for tre papkasser - en stor og to mindre. De limes sammen - den store er i midten, de små er ved kanterne.

Tip! Hvis kasserne har forskellige højder, er de skåret og lavet i samme størrelse.

Denne udgave af pejsen er velegnet til rummelige værelser. Hvis rummet i rummet ikke tillader dig at installere en sådan struktur, kan du bruge en lille papkasse.

I centralboksen skal du fjerne forvæggen og få et ovnhul. Visuelt isoleres det ved hjælp af en skumkanten eller soklen. For at lave en pejs "til en mursten", skåret små rektangulære stykker af samme størrelse ud af pap eller polystyren, lim dem til overfladen af ​​æskerne i forskudt rækkefølge som murværk. Pejsen er primet i flere lag, så alle dele er af samme farve. Dernæst er installationen malet med brun maling, og grænserne - med gul. At lave "mursten9raquo; mere tekstureret på dem ved hjælp af en svamp, anvendes en guldmaling punktvis. Den færdige dekorative pejs er dekoreret med nytårs klip, legetøj og kranser. Vi råder dig til at studere materialet om, hvordan du laver en smuk jul og jul pejs og tilføj en artikel til bogmærker.

Julversion af en dekorativ pejs. Dette design vil være et glimrende supplement til den festlige atmosfære.

Dekorativ pejs fra æskerne kan nemt laves med egne hænder. En sådan konstruktion vil gøre værelset varmere og hyggeligt.

Karton pejs fra kasser med egne hænder

Ikke alle i huset, og i øvrigt har lejligheden en pejs. Og nogle gange vil jeg skabe et festligt humør (det var her at sætte gaver) eller bare vil gøre lokalet mere hyggeligt og kammeratligt. I dette tilfælde kan du oprette en efterligning. Den enkleste version er en pejs lavet af pap. Normalt anvendes emballage kasser på grund af stort udstyr.

En falsk pejs lavet af pap, som den virkelige, kan være vægmonteret og kantet. I begge versioner kan portalen være lige eller buet. Som du kan lide bedst. Hvis vi taler om den praktiske side af sagen, er den lige lettere at gøre, det er lettere at afslutte. Tåle endda en nybegynder.

Hvad kan være en pejs lavet af pap

En mur pejs er fantastisk, hvis der er en anstændig fri væg sektion. Det ser godt ud i molen mellem vinduerne. Hvis væggene er alle besatte, men der er hjørner, kan du bygge en hjørnemodel.

Det bedste materiale er papkasser. Det er lettere at lave en pejs ud af pap, hvis du har en kasse under en stor skærm eller et tv. Alt du behøver er at skære portalen ud og lim sidevæggene.

Kan laves af en stor papkasse eller nogle små

Lidt mere arbejde vil blive gjort, hvis der kun er små bokse som skoeskasser. Men fra dem kan du samle en mere interessant model i form.

Stadig nødt til at være:

Dette er næsten alt, hvad der er nødvendigt for at lave et falsk pap

Disse er alle de materialer og værktøjer, der vil blive påkrævet. Fra hele listen kan der kun opstå spørgsmål med hensyn til scotch tape. Hvorfor papir? Det er godt for enhver finish. Inklusive når farvning. Så muligheden er universel. Hvis du ikke maler pejsen, kan du bruge et almindeligt klæbebånd.

Det vil stadig være nødvendigt at afslutte materialet, men vi snakker om dette senere, fordi meget afhænger af udsmykningsmetoden.

Hvis der er en stor boks

Fra en stor papkasse får du en pejs med en rektangulær portal. I størrelse bestemme dig selv, men den optimale højde er ca. 80-90 cm, bredden er omtrent den samme, dybden er 6-15 cm. Men der er modeller bredere og allerede og højere og lavere. Alt til din smag. For eksempel en tegning af en papfalshkamen med dimensioner.

Tegning af en pejs fra en papkasse

Saml efterligningen af ​​pejsen fra papen, der starter fra den centrale del. Den første danner kolonnerne. Skær rektangler i størrelse - ikke noget problem. Problemet er at lave lige folder på de rigtige steder. Vi tager en stor lineal eller en flad bar og et solidt objekt med en afrundet ende. Egnet for eksempel en kuglepen, du kan tage en ske eller gaffel og bruge en pen. Ideen er følgende - på den linje, hvor folden skal være, skal du anvende linjal / bar, udføre kuglepenets bagside eller håndklædens håndtag langs stangen og skubbe pap. Men se omhyggeligt, ikke tåre. Pladen bøjes let over den påførte linje.

Dele af pejsen fra pap

Den centrale del er klistret eller malet med det samme. Så bliver det for ubehageligt. Du kan male i sort som på billedet. En anden mulighed - at simulere murværk. Ser også godt ud.

Lim dele sammen med et passende tape (skottens form er allerede diskuteret). Vi lim hver forbindelse fra to sider. Scotch vi fortryder ikke. Denne pejs lavet af pap blev malet, så søjlerne blev klistret med hvidt tykt papir. Du kan bruge en primer og male på den.

En hylde over pejsen er slukket fra flere stykker pap ved hjælp af samme teknologi. Hvis du planlægger at sætte noget, er det ønskeligt at lave stivere - flere partitioner. Hvis hele strukturen er fast og stabil, kan du f.eks. Lave en hylde ud af et stykke krydsfiner.

Hvis papen er tynd, kan polystyren / polystyren anvendes. Det sælges i byggeforretninger. Du kan tage pladerne, der bruges til at afslutte loftet. De har behandlet kanter, der anvendes et mønster på frontfladen. Generelt kan det vise sig interessant.

Næste ting til mål. I denne variant blev der klippet "mursten" fra papiret af en passende farve. De har designet portalen. Her har du brug for lim PVA. Glem ikke at forlade sømmen mellem "murstenene". I den præsenterede model er de farvet af basisfarven, men du kan f.eks. Lave dem i sort, hvid.

Resten af ​​gaffelens overflade er farvet, og skumplastik (polystyren) lister limes på toppen.

Her er hvad der skete

Lister kan limes inden male. Skær dem med en skarp kontorkniv. Derefter bliver klippet jævnt. Lim på PVA eller speciel lim. Genstår straks at tørre, ellers vil malingen ligge ujævnt.

Det samme design kan dækkes med tapet "under en mursten" eller en vild sten. En selvklæbende film er også velegnet. Men du skal arbejde med det omhyggeligt - det vil ikke være muligt at fjerne det.

Hvis boksene er små

Med små papkasser er det ikke sværere at arbejde. De kan være ens eller forskellige størrelser, tykkelse og bredde. Baseret på det tilgængelige sæt monteres samlingen.

Så kom ildstedet ud af de tilgængelige papkasser

 1. Lim den åbne del af kasser med tape og lim dem sammen. Klæbemidlet kan anvendes PVA. Limede kasser er godt presset mod hinanden, lad i 8-12 timer tørre limen.
 2. Afskær den åbne del og lim dem sammen med stykker af scotch.

Lim æskerne med tape fra bagsiden

Den anden mulighed tager mindre tid, men designet viser sig at være upåliteligt. Med en stor størrelse kan sag, sag.

Med afskårne dæk er designen rystet

For at give pejsen fra papkasser et præsentabelt udseende, vil vi male det "under en mursten". For at gøre dette limer vi overfladen med tykt gråbrunt papir. Denne farve bliver baggrunden.

Til farvning er der brug for en rødbrun maling og en stor skumsvamp. Den kan klippes til en murstenstørrelse - 250 * 65 mm. Maling hældes i en flad skål, dypper svampen ind i den, påføres den på papiret og presses let, tegner murstenene.

Under arbejdet skal vi sikre, at "sømme" mellem "murstenen" er den samme bredde. Dette er ikke en nem opgave - bare få distraheret, og størrelsen er ikke den samme. Du kan gøre det lettere - skære maletape på smalle strimler, indsæt det, tegne "mursten". Efter at malingen er tørret, skal du fjerne tape.

Her er en pejs lavet af pap

Den øverste del måtte reduceres, fordi vores pejs var for rystet. Bedre at bruge bokse hele.

Dens samling er mere arbejdskrævende: det er nødvendigt at klæbe hvælvet godt. Denne pejs krævede 4 store kasser (som fra et tv-apparat).

Tegning af en pejs fra en pap med størrelser

Adskilt limet bunden. På indersiden af ​​polystyren pastaer forstærkningerne. Vægten viste sig solid og basen bøjede uden at styrke. Strimlerne blev installeret efter ca. 5 cm. De blev limet på maletape, så blev bunden limet på alle sider.

Derefter blev den forreste del skåret ud og bagvæggen dannet. Det er bedre at dekorere det med det samme, indtil det er limet sammen. På kartonpladen bærer vi en buet udskæring. Fra papen skærer vi "murstenene" ud og lim dem, så kantene ikke går ud over "buen". Når limen tørrer, samler vi hovedportalen. Også i portalen installerer vi flere ribber af stivhed - i høj højde kan kartonet "lege", så alting viser sig fast og stift.

Processen med at lave pejs fra en pap

Det næste trin er fremstillingen af ​​låget. Det er flerlags - pap, udvidet polystyren, pap. Alt er smurt med lim, belastningen er indstillet. Når limen blev tørret (efter 14 timer) blev låget fastgjort til strukturen med tape. Yderligere - efterbehandling arbejder.

For at udjævne ujævnheden af ​​klæbebåndet limer vi alle overflader med et tæt hvidt papir. Du kan tage A4 ark, du kan - en større størrelse.

Dernæst kræves en rulle papirhåndklæder og PVA lim. Vi fortynder det 1: 1 med vand, hæld det i en spray. Vi fugt serviet, læg det ned, klem det lidt. Det våde tynde papir i sig selv giver en lettelse, det er kun lidt korrigeret og opnår en bedre effekt. På samme måde behandler vi alle overflader, undtagen "mursten". Vi venter mens det tørrer.

Her opnås en sådan overflade

Vi tager en farve af rødbrun farve og elfenben farve (i dette tilfælde). Brun maling "mursten", lys - resten af ​​overfladen. Pejsen fra papen er næsten klar. Der var efterbehandling.

Her er en pejs lavet af pap

Efter tørring passerer vi alle lidt dyppet i guld pensel. Pensel dyppet, presset, igen fjerne rester af maling på et ark papir. Halvtørret børste passerer "sømme" mellem murstenene, lidt rørende og "mursten" selv. Yderligere i samme teknik lægger vi vægt på overfladens tekstur. Det er vigtigt ikke at anvende for meget maling. Nu er det hele. Pejsen fra papen er klar.

Idéer til udsmykning af pejs fra pap i billedformat

Det er muligt at simulere en pejs lavet af pap af enhver form. Flere ideer indsamles i dette afsnit. Du kender allerede forsamlingsprincipperne, du kan dekorere dig selv eller bruge ideerne fra billedet.

Hvis du bruger et godt tapet "til en mursten" vil det være meget naturligt

Hvis du bruger et godt tapet "til en mursten" vil det være meget naturligt

Fra en stor kasse får du en mellemstor pejs

En mere kompleks form og anvendte polyurethan lister arbejder undere

4 varianter af en pejs fra kasser til nytår og jul af egne hænder

Dekoratorens funktioner kan i dette tilfælde tage på både en mand og en kvinde. Med sin lette vægt materialer, manglende kompleksitet i fremstilling og behovet for specialværktøj, enhver person med kreativitet og et ønske om at forbedre deres hjem, til at udføre opgaven i løbet af få timer. Korrekt konstrueret og smukt færdig pejs vil være en værdig dekoration af interiøret, passende til sin stil. For at opnå dette foreslår vi at du gør dig bekendt med den detaljerede mesterklasse.

I den første fase med at skabe pejsen af ​​kasserne i det nye år med deres egne hænder anbefales det at udvikle og skitsere en grov tegning med rigtige dimensioner af den fremtidige konstruktion. For nemheds skyld med håndlavet fremstilling foreslår vi at bøje for skabelsen af ​​en pejs af karton af rektangulær form. For at reducere det store forbrug af materiale i fremtiden er det nødvendigt at skildre individuelle dele af den fremtidige struktur i fuld størrelse. I forberedelsesfasen er det vigtigt at beregne antallet af nødvendige opgørelser.

Ved at bruge denne vejledning til at lave et nytårs ild, kan du sørge for, at mange materialer ikke er nødvendige her. Dermed de minimale omkostninger til oprettelsen af ​​et nytårs dekorationselement.

Forberedelsen af ​​kreativt arbejde begynder med indsamling af følgende værktøjer samt grundlæggende forbrugsstoffer:

 • linjal med maksimal længde, målebånd eller centimeter tape
 • en simpel skifer blyant
 • kontor kontorist i stedet for saks, hvilket vil være svært at skære ru karton;
 • to ruller af scotch: tosidet og maling;
 • lim;
 • æsker af pap, efter køb af store husholdningsapparater;
 • et gipsplader til mantelpiece;
 • almindeligt hvidt papir eller tapet af den passende farve til dekoration;
 • andre ting, der er egnede til at dekorere strukturen.

Med beslutte ting besluttede vi videre til trin for trin instruktioner til fremstilling pejs i 3 varianter.

Efter at have defineret installationsstedet for det dekorative element i rummet, kan du vælge form og dimensioner for det fremtidige design. Implementeringen præsenteres i flere faser:

 1. Måling ud parametrene for den tidligere tegnet ved at trække på den ekspansion karton, skal du tegne omridset af dele af kunstig arne og skær dem ud.
 2. Ved hjælp af en skarp kontorkniv er det nødvendigt at lave en åbning svarende til størrelsen af ​​den formodede åbning af ovnen. Dens form kan være rektangulær, firkantet eller i form af en bue.
 3. For at styrke foldene er det værd at bruge malingstape. Det er tilrådeligt at styrke hele strukturen, hvis dens indre del limes med kartonribber af stivhed.
 4. Til opførelse af en pejshylde er et lille stykke fra en gipsplader perfekt. Forsigtigt carving dette element, giver vi det den nødvendige form. I mangel af sådant byggemateriale skal du bruge flere limede plader af pap.
 5. Ved hjælp af dobbeltsidet tape og lim monterer vi mantelhylderne på papkonstruktionen.
 6. I sidste fase er det nødvendigt at give produktet et attraktivt udseende ved hjælp af forskellige metoder til dekoration og dekoration.

For at gennemføre en lignende ide til den første version af ideen om en pejs, skal du have 2 rektangulære kasser af lille størrelse og 1 fladt bred fra et moderne tv. Det er nødvendigt at klæbe dem sammen, hvilket giver strukturen et glimt af en ægte opvarmningsenhed. Hvis sidevægernes højde ikke stemmer overens, er det nødvendigt at skære en af ​​dem ved hjælp af en kniv. faser:

 1. Fra den ekstra papkasse er det nødvendigt at lave og indsætte den øvre grænse.
 2. For at dekorere det, kan du bruge et mønstret nederdel.
 3. Bordpladen af ​​passende størrelse skal skæres ud af skummet og fastgøres til papkroppen.
 4. Mange skårne rektangler, som vil simulere klodser, skal limes langs hele omkredsen af ​​emnet i lige rækker.
 5. Anvendelse af 2 lag primer til den fremstillede struktur forhindrer forekomsten af ​​forskelle i skyggen, som vil blive oprettet i det næste trin.
 6. Når primeren er helt tør, er det nødvendigt at dække legemet med brun maling, og limet på soklen - gul eller guld. Dippet svampet materiale i en af ​​disse maling, et let tryk, du skal gå gennem alle murstenene. Dette vil give dem lidt tekstur.
 7. At dekorere pejsen til det nye år bruger normalt lyse julegave. Simulering af ild i ilden er mulig ved at dekorere ovnenes rum med en bundtet glødende krans.

Hvis du vil have et sådant element af indretning i et rum, hvor der ikke er så meget plads, vil et hjørneinstallation være en temmelig god mulighed. Således vil det ikke kun opdatere og dekorere det indre af dit personlige rum, men også få et ekstra sted til arrangement af figurer og andre lignende ornamenter.

 1. Først skal vi bestemme hvilken del af vinklen der kan besættes uden at skabe hindringer for de møbler, der er tilgængelige i rummet.
 2. I kassen er den ene side trimmet, så de tre resterende danner en trekant, ideelt ind i hjørnet, beregnet til montering af et dekorativt ildsted. Den resulterende søm skal klistres med scotch tape.
 3. På facaden af ​​boksen, der er installeret i hjørnet, skar vi et halvcirkelformet hul uden at røre bunden for at gøre en bøjning inde i sagen. På denne del skæres to buer fra begge sider, hvilket resulterer i en vinkel. Det skal fastgøres senere mellem strukturens sidevægge.
 4. Til udsmykning af produktet er et beklædningspanel, der simulerer en mursten, egnet.
 5. Topdækslet skal være lavet af flere limede plader af pap. Arbejdsstykket skal limes til kaminens krop, så dets kanter rager lidt over det.
 6. Pejs hylde kan klistres med en film, mønsteret som efterligner en træoverflade.
 7. I ilden er det hensigtsmæssigt at installere lysgenstande eller velbeskyttede stearinlys.

Og endelig foreslår vi at studere fotoinstruktionen til at lave en pejs ved nytår fra almindelige unødvendige kasser.

 • ← Forrige Robinson Reactive Oven
 • 4 muligheder for at gøre smokehouse røghus selv Næste →

Tilføj en kommentar Annuller svar

Cleavers for brænde: driftsprincippet, typer og fremstillingsmetoder

Armstøbt komfur POV-57

Sådan bager du keramiske fliser korrekt med dine egne hænder

Mekaniske (forår) splittere med egne hænder

Pellet pejse: hvordan man arbejder, hvordan man vælger

Webstedet rådes af en komfur med 20 års erfaring.

Oplysninger er kun vejledende.

Bed om rådgivning og arbejde for en professionel. Kun på denne måde kan du være sikker på konstruktionens pålidelighed og sikkerhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 7 = 2