Sådan laver du papir fra forskellige håndværk

Instruktioner om hvordan man laver papirhåndværk med egne hænder på eksemplet på en sommerfugl, en due, en mariehøne og en kat

Det er ikke svært at forstå, hvordan man laver papir fra håndlavet papir med egne hænder, hvis man følger skemaerne med foldefigurer og de video-lektioner, der præsenteres i denne artikel. Forskellige former for figurfoldning, både for begyndere og for dem, der har visse færdigheder og et højt niveau af færdigheder, er udviklet for hver grad af kompleksitet, derfor kan hver håndværkere vælge den passende version af håndværket.

Med muligheden for at se en video, hvor alt er forklaret i detaljer, kan nålen finde ud af at udføre en simpel papir håndværk fra et ark hvidt papir, for eksempel, tulipan blomst, såvel som at forstå hvordan man kan gøre mere komplekse artikler fra ark af farvet papir og flere elementer.

Hvad kan man lave papirhåndværk?

En simpel mesterklasse om origami, præsenteret nedenfor, selv små børn kan gentage. For at lave en farverig sommerfugl behøver du kun et ark med farvet papir med klar farve, et lille papir af andre farver for at udføre et mønster på vingerne.

Først skal du skære et firkant ud af arket med farvet papir og bøje firkanten i halvdelen, så den resulterende trekant skal bøjes i halvdelen. Så skal du bøje siderne af trekanten i forskellige retninger. Derefter kan du skære antennene ud af et ark med farvet papir af en anden farve og lim dem. Også sommerfuglens vinger kan enten være dekoreret med udskårne elementer af farvet papir eller malet.

En anden simpel version af håndværket - lyse mariehøns. For at kunne gøre dette arbejde har du brug for et ark farvet papir med rød farve og et ark papir af grøn farve. For det første skal en firkant med sider otte og en halv centimeter, skåret af et ark med rødt papir, foldes to gange diagonalt, så skal venstre og højre side af firkanten bøjes indad. Dernæst skal du trimme hjørnerne, så tøsningen af ​​mariehøne bliver oval. For at færdiggøre håndværket skal kroppen males og limes på et stykke grøn papir.

På spørgsmålet: Hvordan man lærer at lave håndværk lavet af papir, kan du svare på dette: At fokusere på de udviklede ordninger. Det er bedre at begynde at arbejde med enkle ordninger, og derefter vælge flere komplekse ordninger til arbejde. For eksempel, ifølge ordningen, der præsenteres i denne artikel, kan du udføre en due. At arbejde, har du brug for et ark papir, farven på dueens hale afhænger af den valgte farve.

Fra papir kan du lave en kattefigur, denne mulighed anses for mere kompliceret, fordi figuren består af flere dele af forskellige farver, der skal limes sammen. Til arbejde skal du have et farvet papir af to farver og lim.

For at gøre for- og bagbenene skal du danne to lommer af papir af samme farve og til bagagerummet - en lomme af papir med en anden farve. For at få næsepartiet, er det nødvendigt at gøre mere af det samme farve lomme og to mindre lommer af en anden farve til faner på en større lomme er nødvendigt at henlede øjne, mund, næse og overskæg. For at lave en hale skal du lave flere lommer i forskellige farver og fold halen af ​​dem, skiftende lommer i forskellige farver. Derefter skal detaljerne forbindes, og katten er klar. Processen med at danne en figur af en kat er vist på billedet.

Brug af materialer fra stedet er kun mulig med angivelse af en direkte aktiv hyperlink til Diana's kvindelige site

Håndværk fra papir med egne hænder

I dag er papir det billigste og mest tilgængelige materiale. Hvad kan du selv gøre med papir? Det første der kommer til at tænke på er naturligvis et postkort.

Postkort selv

Kreativ med kærlighed

Postkortet var for længe siden en følgesvend af enhver gave til en fest, og i nogle tilfælde en vidunderlig uafhængig gave. Et levende eksempel - valentines. Tykt papir eller pap, af forskellige farver, sakse, lim - dette er det mindste sæt af værktøjer, der er brug for. Den enkleste løsning er at folde arket i halv og dekorere med applique. Eventuelt dekorativt materiale kan gå i kurset: stykker stof, blonder, bånd, knapper og så videre. Mulighederne er kun begrænset af din fantasi. Hvis du har et barn - forbinder det med denne lektion, vil han være glad. Lidt tålmodighed, og du kan få en stor forfatters arbejde.

Fra to lag papir kan du lave et volumetrisk kort. Til dette påføres et mønster på det indre lag og skæres ud langs konturen på en bestemt måde. Ved at bruge spillet i to farver, kan du få her så vidunderlige postkort.

Eksempler på bulkkort

Postkort lavet af dig vil efterlade de lyseste minder fra dig

Teknikker til udsmykning af postkort anvendes i vid udstrækning i en anden slags håndværk fra papir - i scrapbooking.

Scrapbooking - Dette er produktionen af ​​familie- eller personlige fotoalbum, der er dedikeret til enhver begivenhed: bryllup, fødselsdag, rejse, enhver begivenhed, som kan fortælles om at bruge en fotokollage. Scrapbooking er længe gået ud over fotoalbum, og i dag er denne teknik indrettet med mange ting: kasser, pakker, billeder, kalendere.

Børns album med fotos

På trods af at de nødvendige materialer til denne fascinerende besættelse kan købes i specialforretninger, har netværket mange opskrifter, såsom at lave specialpapir eller dekorationer til scrapbooking selv. Især er papiret lavet af aviser, indpakningspapir, en æske med spiritus eller endog æg, med tilsætning af græs, tråd, palæer eller konfetti.

Samt postkort scrapbooking til ornamenter bruger halv-perler, bånd, fletning og blonder. Derudover anvendes papir ornamenter fremstillet af teknologi Pergamano og quilling

Pergamano - Prægningsteknik på pergamentpapir. Det professionelle værktøj erstattes med en almindelig stift med en rund spids eller en hækling. Manicure næsebor og samme pin er nyttige til fremstilling af huller. Og det gamle computersæt vil udføre substratets funktion. Tålmodighed og fantasi hjælper dig med at skabe kunstværker.

Pergamano blev opfundet i Europa af nonner i middelalderen. På den måde udarbejdede de siderne i den hellige skrift.

Det menes at de også var de første til at bruge en anden teknik - quilling: dette er kunsten at gøre applikationer fra snoet tynde strimler af papir. Ikkenene sår tynde papirstrimler med gyldne kanter på fuglens fjer og brugte spiraler bruges til at dekorere bøger, medaljoner, indramning ikoner. I dag bruger quilling mestre det i vid udstrækning i udsmykning og dekoration af interiører.

Pergamano "Med den nyfødte!"

De enkleste elementer i quilling kan mestrer selv af et barn i grundskolealderen. Denne lektion vil hjælpe med at udvikle dine børns kreativitet og fantasi.

Forskellige anvendelser af papir

Bi til interiøret

Origami i form af applique

origami kaldte kunsten af ​​hele bladet, fordi den klassiske teknik forbød ikke kun at skære arket, men endda at rive det. Børn med fornøjelse er involveret i folde figurer fra papir, denne lektion vil bidrage til at frembringe din børns omhu, udholdenhed og kreativitet. Ved hjælp af origami kan du ikke kun have det sjovt, men også skabe et fantastisk objekt til indretning af interiøret, for eksempel et børnelokale.

Stil i detaljer

Sommerfugle fra hvidt papir

Storfarvede sommerfuglefløjte

Du kan dekorere med papirprodukter en lysekrone på loftet

Ornamenter fra papir til enhver fest

Du kan lave fan dekorationer fra gave eller farvet papir

Blomster til indersiden af ​​bølgepapir

Vi afgrænse, klippe ud og runde ud.

Blomst som gave fra bølgepap

Håndværk fra aviser

Fra papir med egne hænder kan du lave ikke kun dejlige smykker, men også meget nyttige i hverdagens ting. Alle i huset har en stak gamle aviser og blade. Vi skifter den voksende stabel fra sted til sted, ind i garderoben, på balkonen, ind i garagen, indtil vi endelig tør at tage alle disse ting til skraldespanden. Og i mellemtiden fra gamle aviser og magasiner er det muligt at skabe sådanne mirakler.

Produkter fra avisrør, snoet på en speciel måde og malet med akrylmaling, kan ikke skelnes fra kurv fra vinstokken.

Kister fra avisen

Kurv fra avisen

Hytter til dyr

Hus til børn

Børnemøbler til leg

Motorcykler af pap

Prøv at gøre noget med barnet, og varme minder om denne begivenhed vil altid forblive i hans sjæl.

Sådan laver du papir fra forskellige håndværk

Copyright © 2012-2016 Børnenes håndværk, mester med glæde!

Kopiering af materiale fra webstedet er forbudt, selv ved brug af hyperlinks!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

8 + 2 =