Sådan laver du en vibrator med dine egne hænder

Hvordan og fra hvad skal man lave en vibrator hjemme?

Objektet er en oval, aflang form, for eksempel mad: pølse, agurk, banan og lignende.

Fra oven er det muligt at holde en motor (For eksempel at trække ud fra en børns legetøj).

Enten mobil brug. Særligt godt hvis stærk vibration. Og mobiltelefonen er aflang, det er bedre at se efter de gamle, de har en stærk vibration og formen kan findes passende. Glem ikke desinfektion. Du kan lægge kondom på.

Du kan bruge en elektrisk tandbørste. Og også en elektrisk barbermaskin (men du skal være meget forsigtig med det)

Nogen nyder at cykle.

Eller til en mixer noget at holde fast som en gulerod eller en agurk.

Her er et tip til at lave hjemme:

fra en mobiltelefon. Mange nyder, når han bare ryster i lommen, når han ringer. Held og lykke Fortæl mig så om de følelser, du har opnået.

Du kan lave en vibrator fra havenes gaver, såsom agurk eller gulerødder. Sandt nok vil de ikke vibrere. Medmindre du kan sætte din mobiltelefon på vibration for at opnå den ønskede effekt. Du kan også prøve at lave en vibrator af børns legetøj, det vigtigste er at finde en passende. Og den nemmeste måde at bestille en billig vibrator på webstedet er Aliexpress, hvor de er til enhver smag.

Det er muligt at lave en vibrator hjemme, for eksempel fra en telefon med vibration eller en tandbørste (der er elektriske dem, der vibrerer).

Du kan også bruge en banan. Men du skal selv skabe vibrationer. Og på en eller anden måde kan bruseren erstatte vibrationen (en vandstrøm).

Sådan laver du en dyb vibrator til beton

Beton er et af de vigtigste materialer, der anvendes på forskellige områder af industriel, civil eller militær konstruktion. Dybdevibratoren bruges til at fjerne de nye luftlag i opløsningen. Selvom der ikke findes noget fabrikværktøj ved hånden, kan en sådan vibrator monteres alene ved hjælp af improviserede materialer.

Deep Vibrator: beskrivelse, omfang, enhed

Dybe vibratorer til cementmørtel er specifikt udstyr til byggearbejde i forbindelse med forsegling af forskellige beton- eller betonkonstruktioner. Sådanne indretninger øger kvaliteten af ​​løsningen betydeligt, letter montering af monolitiske strukturer, reducerer de nuværende omkostninger og timingen af ​​bygningen.

Ved hældning af betonfundament, uanset den valgte metode, er den mættet med en stor mængde luft, og denne proces forbedres yderligere, hvis opløsningen er tør nok. Inden i bunden er der mange hulrum, som påvirker fundamentets styrkeegenskaber og dets levetid betydeligt. Tidligere blev metoden til manuel "bajonet" brugt, men den er ikke effektiv nok. En elektrisk vibrator skaber højfrekvente svingninger, der hjælper cementblandingen med at "slippe" af overskydende luft og fugt.

Deep vibrator hjælper med at fjerne overskydende luft og fugt fra betonopløsningen

Princippet om vibratoren er ødelæggelsen af ​​adhæsion mellem de mindste elementer i betonopløsningen, hvorunder hulrummene og luftboblerne fjernes fuldstændigt.

Men glem ikke om den uundgåelige krympning af beton under dens hærdning, hvilket kan føre til udseendet af farligt for konstruktion af revner.

Selv lav kvalitet beton efter behandling med en vibrator erhverver den nødvendige grad af tæthed og fluiditet.

Vibratorer ved brug af vibrationsoverførselsmetoden kan være:

 • dyb - for at skabe en tætningsløsning sænkes den arbejdsdel af enheden i beton hældt fra betonblanderen ind i fordybningen;
 • Vibropresses - bruges til enheden af ​​gulve og interroom overlapninger;
 • vibropresser til udendørs værker - monteret på formen af ​​armeret betonkonstruktioner af vertikale strukturer.

Deep Vibrator Application

Sådanne indretninger anvendes i forskellige byggesektorer til montering, støbning og montering af beton og armeret beton. Det bruges også til at udfylde strimler, kolonner, bunker, skruer, plader, lavbegravede fundamenter samt monolitiske søjler og plader.

Dybdevibratoren i sit design har tre hoveddele:

 • drev, som aktiverer vibrationsenheden
 • Fleksibel aksel med beskyttende foring af slidstærk gummi;
 • Spidsen, som er en vibrationsmesse.

Vibratoren virker på denne måde: Vibro-fastgørelsen skaber visse svingninger i opløsningen af ​​flydende beton. Massen spredes jævnt i den etablerede form, hvilket skaber en ensartet monolitisk overflade. På grund af apparatets oversættelsesbevægelser forsvinder luftboblerne, og hulrummet er fyldt med vand. Som følge heraf øges graden af ​​frostresistens og vandmodstand i hele strukturen. Forbedrer vedhæftningen af ​​metalforstærkning med størknet beton.

 1. Vibratormotoren kan have en effekt fra 1 kW eller mere med en eller trefaset effekt.
 2. Bøjningstransmissionskaftet varierer i længde fra 1 til 7 meter.
 3. I enderne er der stærke gummielementer mellem motorophænget og vibrationskappen.
 4. Apparatets arbejdsvibration kan have en cylindrisk form eller smal nedad. Den første anvendes ved en standardopløsningsdensitet, og den anden anvendes til en højere densitet.
 5. Værktøjssættet kan have flere vibrojustere, maces Ø 25-80 mm og to eller tre bajonetter.
 6. Apparatets konstruktion består af en krop lavet af et rustfrit stålrør, hvor en metalaksel med et forskydet tyngdepunkt er monteret på rullelejer. Under rotationen genererer enheden vibrationsvibrationer af den krævede frekvens, hvilket afhænger af motorens omdrejninger.
 7. Sænkbare vibratorer gør fra 10 000 til 20 000 omdr./min.
 8. På toppen er akslen beskyttet af en vandtæt polymerfilm.

Den lille vægt af vibratoren giver dig mulighed for at arbejde med det til en person. Men hvis skaftet har en længde på mere end en og en halv meter, så er to herrer involveret i arbejdet.

Fordele ved dybe vibratorer:

 1. Kan kompakteres beton, som indeholder en stor procentdel vand. Dette giver mulighed for at øge opløsningens styrke, øge dens vandmodstand og modstandsdygtighed overfor negative temperaturer.
 2. Forbedre vedhæftningen af ​​beton med armeringen og sørg for en tæt pasning af det i leddets område.
 3. Det klassiske værktøj producerer vibrationsvibrationer med en frekvens på 12 til 20.000 omdr./min.
 4. Bærbare bærbare vibratorer er kendetegnet ved en fleksibel aksel og har en kollektor elektrisk drev. Har en lav pris, men en minimal ressource for at sikre en stor mængde arbejde.
 5. Højfrekvente vibratorer er de mest produktive og giver særlige vibrationsvibrationer.

Montering af en vibrator med egne hænder fra en boremaskine

Hvis du har brug for en dyb vibrator, kan den enkelt samles fra en elektrisk boremaskine.

Før man fremstiller en selvfremstillet vibrator til beton, er det nødvendigt at forstå, hvad princippet om enheden er baseret på

En almindelig øvelse kan findes i næsten ethvert hus. Den primære drivkraft af en sådan indretning vil være omdannelsen af ​​rotationsbevægelsen til vibrationel bevægelse.

Udvælgelse af materiale til samling af vibratoren

For at bygge en sådan enhed fra en boremaskine er ethvert værktøj med en effekt på 1 kW eller mere egnet. Det vil tage en dyse med en excentrisk og en robust rustfrit stålspids. Derudover bør der være:

 • et rør af rustfrit stål med en længde på 55 cm og Ø 4 cm;
 • metalstang Ø 15 mm;
 • et stykke metalstang i rektangulær form
 • to kvalitetslejer og bøsninger;
 • bøjning forstærket slange med vandtætning eller gummi stærkt rør;
 • indre kerne til røret (du kan tage speedometerkablet).

For at samle en vibrator skal du have et sæt af sådanne værktøjer:

 • sæt af øvelser til metal;
 • elektrisk eller gas svejsning;
 • nedstryger;
 • en stang med rektangulært snit.

Fremstillingsstadier af den dybe vibrator

Montering af strukturen udføres i følgende rækkefølge:

 1. Vi vælger en rørlængde af rustfrit stål på ca. 40-60 cm og Ø 3-4 cm. Til indretningen af ​​den indre kerne er det nødvendigt at tage en metalstang Ø 12-15 mm. Det vil flytte hele systemet af mekanismen i en bestemt retning og give vibrationelle vibrationer. Da beton er et meget aggressivt medium, er rustfrit stål det eneste egnede metal til fremstilling af en vibrator. Til fremstilling af den indre akse, en metalstang
 2. Vi laver den centrale del og forbereder metalrøret, og kombinerer dem derefter med hinanden. Tidligere bor vi i den ene ende af stangen gennem hullet, hvorigennem vi sætter drevet til enheden. Lejer gør det muligt for den centrale del at rotere frit
 3. For at kernen nemt og frit kan "gå" uden friktion, skal du tage et par kvalitetslejer, hvorimod der vil blive installeret den runde del af stangens ende. Derefter skal det passeres inde i røret, og fra begge sider, indtil stop, hammer lejerne. Lejer skal kun installeres af høj kvalitet
 4. Hvis stangens ende er for langt frem fra siden af ​​næsen, skal den skæres i en længde på 5 eller 10 mm. Lagrene skal også pålideligt beskyttes fra begge sider af et metalhjemmelavet låg fra indtrækningen af ​​støv og snavs i dem, ellers vil apparatet stoppe at rotere, og det vil ikke være muligt at betjene det. Lejer skal være af høj kvalitet, da de har den største belastning af vibratoren.
 5. På den anden ende af den fleksible stang sætter vi på ærmet, som tæt vil lukke vibratorens rotationselement. Kvaliteten af ​​beskyttelsen påvirker vibratorens holdbarhed
 6. Vi forbereder et rør af tykt gummi eller bøjning plast og en bevægelig stang til montering af den interne enhed, som frit kan bøje. Af disse elementer fremstiller vi en excentrisk aksel, som er designet til at forbinde en elektrisk boremaskine med en dyse, der genererer vibrationer. For at lette arbejdet kan du bruge kablet fra bilens hastighedsmåler
 7. På akslen sættes røret på, så fra dets to sider ligger der uden for 4-5 cm lager. Ved drejning skaber stangen en vis vibration, som er nødvendig for hele enhedens funktion.
 8. Derefter indsætter vi på den ene side en særlig bøsning i stangen. Vi hviler på kernen af ​​kernen, hvor vi lavede et hul og forbinder dem sammen. Vi fylder busken, så den er grundigt begravet i lejet og godt skjult tilslutningen "søm".
 9. Derefter trækker vi på slangen og slæber den fast med et åg og gør også et beskyttelsesdæksel til spidsen af ​​noget tæt materiale. Slangen skal være tæt fastgjort med et åg
 10. Det viste sig en vibrator til beton, lavet af en boremaskine.

Video: Sådan laver du en hjemmevibrator dyb vibrator fra en boremaskine

Vibrator med egne hænder fra en puncher

En sådan anordning fra en puncher er meget lettere at lave. Og for dette har du kun brug for: selve instrumentet, et stykke jernstang og en tyk, rund plade.

Værktøjet af værktøjet skal være mindst 1,5 kW. Så vil det ikke overophedes under arbejdet i lang tid. Bøjestangens længde skal være sådan, at den hviler mod bunden af ​​fordybningen, hvor betonopløsningen hældes.

 1. Den ene side af dysen arbejder vi under haledelen, som kan fastspændes i patronen på perforatoren. Og til den anden svejste vi en plade af metal omkring 50-70 mm i diameter.

Video: Dyb vibrator fra en perforator derhjemme

Ved komprimering af beton med en dyb vibrator skal man overholde de relevante anbefalinger.

 1. I en frisk saltvandsløsning kan der være ca. 50% luft. Procentandelen afhænger af cementets mærke og graden af ​​mobilitet. Fra disse hulrum må du slippe af med at anvende en dyb vibrator.
 2. Vibratoren på batterier skal få alle de fyldte fundes steder, ellers vil de resterende hulrum i fremtiden medføre problemer.
 3. Husk at du ikke kan stoppe med at hælde fundamentet under alle omstændigheder, så du skal konstant overvåge vibratoren, så den ikke bryder på et uventet tidspunkt.
 4. For at undgå dannelse af luftrummer i opløsningen skal fundamentet hældes fra en lille højde.
 5. Spidsen af ​​enheden er nedsænket i opløsningen kun vertikalt og producerer ikke vandrette bevægelser.
 6. Overvåg altid afstanden mellem dykkepunkterne. Det bør ikke overstige 10 gange diameteren af ​​selve spidsen.
 7. Når der hældes et lag for lag, skal spidsen nedsænkes i hvert forrige lag ikke mindre end ti centimeter for at sikre maksimal vedhæftning af alle lag.
 8. Hvis du holder for vibratoren for længe på et tidspunkt, kan betonen blive delamineret. Driftstiden for enheden er fra 5 til 15 sekunder. Frekvensen afhænger af cementets mærke og kraften i vibrationsenheden.
 9. Arbejdstipen må ikke berøre fordybningens vægge eller armeringsstrukturen.
 10. Tag tippet forsigtigt ud, og lav langsomme bevægelser "op og ned", så udendørsluften ikke kommer ind på det sted, hvor den var.
 11. Hvis der ikke er bobler på hele overfladen af ​​betonen, blev arbejdet gjort korrekt.
 12. Fabriksvibratoren kan ikke drejes "tomgang", da det vil beskadige enheden og forkorte levetiden.

Andre muligheder for selv at lave en vibrator

Selv om fremstillingen af ​​en boremaskine eller perforator er den mest almindelige, er der andre muligheder for at samle en dyb kerne vibrator derhjemme. Det er tilstrækkeligt at vælge den passende kilde til oscillationer og tilpasse den til en passende vibro-nosepiece.

Video: Deep Vibrator fra vandpumpemotor

Den største fordel ved betonvibratorer fremstillet af improviserede værktøjer er, at enheden ikke behøver at bruge penge, og efter afslutningen af ​​arbejdet demonteres det, og komponenterne kan bruges til deres formål.

Video: Dybdevibrator fra trimmer

For selvstændigt at udfylde det monolitiske fundament, passer vibratoren fra en boremaskine eller perforator, der er monteret hjemme fra improviserede midler, perfekt. Et sådant værktøj er ikke egnet til storskala konstruktion, men det vil simpelthen være uundværlig i opførelsen af ​​strukturer til hytter eller landhuse. Det skal bemærkes, at med længden af ​​enheden, som vil overstige en meter, skal du have en assistent til at arbejde. Ved montering af en vibrator derhjemme er det nødvendigt at gøre alle leddene så pålidelige som muligt, fordi den konkrete løsning skaber et stærkt pres på enheden og er i stand til aktivt at modstå vibrationelle vibrationer.

Sådan laver du en dyb vibrator med dine egne hænder

Der kræves en dyb vibrator til beton på hver byggeplads. Med sin hjælp fjernes fugt og luft fra opløsningen, så blandingen får ensartethed, porerne forsvinder og de grundlæggende egenskaber forbedres.

I dag kan en sådan enhed købes på byggemarkedet eller i butikkerne, men for at spare penge anbefales det at lave en vibrator til beton med egne hænder.

Video guide: Hvad skal man gøre, hvis der ikke er nogen vibrator til beton

Den enkleste enhed af en vibrator til beton

Den enkleste dybdevibrator kan laves af en almindelig husstandsperforator. For at gøre dette har du brug for en enhed med en effekt på mindst 1,5 kW, som kan fungere korrekt i slagtilstanden.

Som arbejdsdyse anvendes den sædvanlige top, som kan understøttes på forskallingen. For at opnå et bedre greb imellem dem, bør du lægge en vaskemaskine af stærkt stål. I dette tilfælde vil betonblandingen spredes i hele volumenet jævnt.

Hvis du vil behandle et større overfladeareal, kan du anvende en dockingmetode. I slutningen af ​​toppen er en ekstra dyse af en vis længde sat på, så det er tilstrækkeligt at nå til bunden. Ved konstant bevægelse af puncheren kan du kvalitativt håndtere et stort område af overfladen.

Video - princippet om den konkrete vibrator

Vibrator til beton baseret på en boremaskine

I stedet for en perforator kan du bruge en almindelig øvelse med mulighed for påvirkning, hvis effekt er mere end 1 kW. Men i dette tilfælde skal du lave en speciel dyse med en excentrisk og en holdbar rustfri spids. Lad os se, hvordan du laver en sådan vibrator til beton med dine egne hænder.

Først og fremmest er det nødvendigt at vælge et metalrør af rustfrit stål med en længde på 40 til 60 cm og en diameter på 3-4 cm.

For at lave en indre kerne, skal du finde en metalstift med en diameter på 12-15 mm, hvortil en rektangulær plade med en bredde på 15-20 mm er sikkert svejset. Dens formål er at skifte hele mekanismen til side og opretholde vibrationer.

Efter at have lavet det centrale element og har forberedt stålrøret, skal de kombineres med hinanden. Før dette bores et tværgående hul gennem enden af ​​stangen, hvorigennem drevet bliver fastgjort.

For at kernen skal dreje frit, er det nødvendigt at finde et par lejer, hvor den afrundede ende af stangen sidder tæt i den indre diameter. Vi sætter sidstnævnte inde i røret og fylder lejerne på begge sider.

Hvis næsens spids udstikker for langt langs stangens længde, anbefales det, at det skæres af og ikke mere end 5-10 mm. Derudover skal lejerne beskyttes mod begge sider mod støv og snavs, ellers vil strukturen hurtigt stoppe at rotere og vil være uegnet til videre brug.

Når man vælger lejer, er det ikke nødvendigt at spare, fordi de får en stor belastning.

På den anden ende af stangen skal lægges på en stærk bøsning, som kan sikre fuldstændig lukning af vibratorens rotationsbane.

Nu skal du forberede et rør af tæt gummi eller fleksibel plast og en indre kerne, som også kan tage en fri form. Med deres hjælp producerer vi en excentrisk aksel, som forbinder boret og den allerede dysede dyse, der giver vibrationer.

Røret sættes på akslen på en sådan måde, at der er 4-5 cm tilbage på begge sider. Når stangen roterer, sikrer den vibration, så hele enheden fungerer.

På den ene side skal stangen sidde med den tidligere forberedte busk, hvorefter den hviler på kernen i vores kerne, hvor der blev lavet et hul og forbinder dem sammen. Fyld derefter busken så den hviler mod lejet og skjuler pålideligt på en sikker måde.

Nu er det kun at bringe værktøjet til sindet (på ærmet, træk slangen og tryk det med et åg, kom med et beskyttelsesdæksel til spidsen). Det er alt sammen, den dybe vibrator til boret er fuldt klar til brug. Resultatet der skal opnås er som følger.

For en meget stor overflade, fx et monolitisk fundament hældes, anbefales det at lave en flad vibrator til beton med egne hænder. Til arbejde vil det kræve en velkendt perforator, en metalramme, hvorpå den fastgøres, og en platform lavet af rustfrit stål.

Ved hjælp af almindelige håndværktøjer kan du lave en vibrator til beton i din garage. Selvfølgelig er det for erhvervsmæssigt brug usandsynligt, at det passer, det anbefales at købe en fabrik enhed, men at bygge dit eget hjem for at spare penge vil det være nok.

Hvis længden af ​​vibratoren overstiger en meter, vil det være næsten umuligt at arbejde alene med en sådan enhed. Alle dockingspunkter skal laves omhyggeligt og pålideligt, da beton vil modstå vibrationer og udøve kraftigt tryk fra siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 66 = 73