Sådan installeres døren korrekt

Sådan installeres den indvendige dør korrekt. En nybegyndervejledning

Ved installation af døre er det vanskeligste at montere kassen og hænge på sløjferne. Og her har alle faser af arbejdet betydning, korrekte målinger, omhyggeligt udvalgt dør og det vigtigste ved at være opmærksom på, hvordan man korrekt sætter døren i, hvordan man løser den. At arbejde er det nødvendigt at tage ansvarligt og opmærksomt med energi og humør. Så vil alle med alle midler vise sig. Og hjælpe dig nedenfor beskrives detaljeret og trin for trin, hvordan du korrekt installerer den indvendige dør.

Trin 1. Kassen er monteret på døren med et minimumsafstand på 2-3 mm på hver side. Du kan fæstne, både ved hjælp af negle og lange selvdrejende skruer. Bare sørg for at træet ikke knækker. Ved justering af kassens kanter skæres leddene sammen med en hacksav, og overskuddet skal fjernes ved hjælp af en mejsel

Det er sværere at indsamle billige, såkaldte "papir 9raquo; dør. De er mere blide. Gabet mellem kassen og dørene er lidt større, ca. 2-5 mm ovenfra og under og 2-4 mm ved kanterne. Det er bedre ikke at forsøge at skyde hjørnerne af kassen med negle eller skruer. Da det pressede papir stadig vil briste. Sådanne kasser er bedre at samle ved hjælp af hjørner (eller dem der bruges til at samle rammen til gipsvæg eller møbler hjørner).

Du kan ikke forsøge at samle en kasse med retvinkler på 90 grader. I øjeblikket har selv meget dyre døre en lille krumning.

Trin 2. Den næste fase, der forklarer, hvordan man korrekt sætter døren, er fastgørelsen af ​​baldakiner (løkker). Hængslerne er venstre og højre. De sættes på den side, hvor døren skal åbne. Dette øjeblik er meget vigtigt, og ikke at være forkert, du kan dobbelttjekke alt.

For det første er hængslerne fastgjort til lærredet. For at gøre dette skal de være lukket og pencileret rundt om konturerne. Så langs denne kontur er en depression lavet et par millimeter dybt, således at sløjfen "drukner" 9raquo; i træet, men faldt ikke. På samme måde installerer du hængslerne på døren. Så er alt fastgjort med skruer, der kommer komplet med sløjfer.

Trin 3. Fortsæt nu direkte til selve svaret på spørgsmålet, som plagede alle, der er i en reparation: hvordan man installerer den indvendige dør korrekt. Installation foretages efter montering og fastgørelse af sløjfer. Døren er udsat i åbningen på niveauet. Ønskeligt niveau af "throw9raquo; på alle sider af kassen, for troskab.

At den eksponerede dør ikke "løber væk" hvor som helst, det er tilrådeligt at køre trækiler langs kanterne og i midten. Men de bør ikke være for tyk, ellers vil de spænde dørkarmen og døren lukker ikke. Men for små kiler passer ikke, de burde ikke falde ud.

Så er kilerne tilstoppede, døren er på plads. Nu skal det løses ved hjælp af ankre. For det første gør boringer eller perforatorer huller gennem kassen ind i væggen. Så skruer de i ankeret, han fastgør kassen til væggen. De twist stykker på 2-3 på hver side. Fastgørelsen fuldender monteringsskummet.

Før du skum, skal du "knække 9raquo; dørramme. For eksempel læg en løs pap på alle sider og lukk dørene tæt. Nu kan du fylde hulrummet med skum. Men forskellige skum har forskellige grader af hævelse, så det er bedre at fylde åbningerne halvvejs.

Det er vigtigt ikke kun at vælge, hvordan man korrekt installerer indvendige dør, men også for at give det en frist for endelig fastgørelse. Det tager 6-12 timer, hvor det ikke er nødvendigt at åbne dørene. Det er sådan, du har brug for at give skummet en greb, og så er det muligt at trimme det forsigtigt med en kontorkniv.

Nu er det klart, hvordan man korrekt installerer den indvendige dør. Arbejdet på dette er imidlertid ikke færdigt, fordi processen med at indløse det (det vil sige at sætte platterne) foran, måske er det muligt at lakse (afhængigt af dørtype) foran. Men det er en helt anden historie.

Sådan installeres døre korrekt på egen hånd

I hver stue er der døre. Interiørdesign tjener til at opdele rummet i zoner. Indgangsdørernes hovedfunktion er at beskytte lokalerne mod indtrængen af ​​ubudne personer. Før eller senere kommer der et tidspunkt, hvor designet skal udskiftes. I nogle tilfælde bliver det under reparationsprocessen nødvendigt at installere en ny dør, hvor den ikke var. For at spare penge beslutter mange ejere at installere sig selv. Herefter finder vi ud af, hvordan du selv kan installere døren.

Interiør design: anbefalinger til valg

Producenter tilbyder i dag forskellige modeller af døre. Ofte går næsten alle detaljer separat. Opførelsen skal samles på stedet. Når du køber en dør, skal du være opmærksom på kvaliteten af ​​forseglingen. Eksperter anbefaler at vælge den der er blødere. Så lukningen vil ikke være ledsaget af et kedeligt slag. Få tilbehør bedre i overensstemmelse med dørens farve. Dette kan hjælpe konsulenter i butikken. Med hensyn til låsen skal præferencen gives til den del, der har et fremspring på bagsiden. Med hjælp er bladets tilslutning styret.

Inden du installerer døre, skal de holdes udpakket indendørs i mindst fem dage. Det er nødvendigt, at rummet havde normal luftfugtighed og temperatur. For at udføre arbejdet skal du bruge følgende værktøjer: skruetrækker, mejsel, hammer, cirkelsav. Sørg for at forberede et niveau, helst laser. Med hjælp er dørrammen justeret.

Overvej hvordan man installerer en trædør. Først skal du lave en markering i åbningen og bestemme placeringen af ​​den øverste bjælke. Her er det nødvendigt at huske behovet for at forlade et hul. Den optimale afstand mellem kassen og væggen er 2-3 mm. Hvis det er større, vil strukturen hænge ud, og hvis mindre - tæt på indsatsen. Detaljerne i kassen skal skæres i højden. Dette tager højde for forskellen i køn. Racks og den øvre tværstang er arkiveret under 45 grader fra kanterne og tilsluttes. Selvskærende skruer anvendes som fastgørelsesanordninger. Under arbejdet skal man sørge for, at der ikke er nogen forskydning i hjørnerne. Kassens dele skal sammenføjes. Derefter laves layoutet for sløjferne og prøveudtagningen i sidelinjen.

Den samlede struktur er indsat i åbningen. Mellem den øverste stråle og overlapningen skal der placeres små lameller (kiler). Udfør derefter følgende handlinger:

 • Side og front skal du kontrollere strukturen lodret.
 • Vi placerer kiler på fastgørelsespunkterne på væggen (de skal være af passende størrelse).
 • Fix låsens sideside.
 • Vi spalter kløften indefra. Den feigned del behandles punktvis - den skal justeres senere.
 • Endelig kontrollerer vi niveauets horisontalitet ved hjælp af niveauet.

Inden du installerer dørene, skal du reparere hardware. For at gøre dette er lærredet placeret på kanten. Det vil være mere bekvemt at bruge en speciel stativ. På overfladen er der områder, hvor der vil være en lås og løkker. Den første er placeret i centrum. Loopsne vil være i en afstand på 20-25 cm fra lærredets kant (ovenfra og nedenfra). På fræsemaskinen (manuel) placeres en fræsning langs elementernes højde (bredde), og prøveudtagning foretages. Endvidere er hjørnerne justeret ved hjælp af en mejsel ved 90 grader. Lås og hængsel er fastgjort med skruer. Foreløbigt lav huller til fastgørelsesdele.

Mange ved ikke, hvordan man korrekt installerer døren. For at lette processen bør der tages højde for en række anbefalinger. Du skal begynde med at "hænge" lærredet. Under døren lægges vægt på. Derefter skal du tilslutte hængslerne. Efter deres justering skrues 2 skruer ind i hvert element, ikke mere. Så skal du kontrollere lukningen af ​​bladet og hullerne. Hvis der er fejl, fjernes de. Derefter udlignes den fejrede side. Det sker ofte, at lærredet har et lille ægteskab. For eksempel kan det være lidt snoet i flyet. I den henseende bør du ikke skynde sig for at skrue kassen på hver side. Ellers vil der være et hul ved lukningen. Når du lukker døren, skal du begynde at tilpasse kassen.

Når du installerer, skal du sørge for, at kassen ikke går ud over rummets ydervæg. Selvom bladet er buet, bør det ikke åbne spontant. Døren må med andre ord ikke vippes. I dette tilfælde skal du flytte nogen side af kassen. Hvis skævheden er for stærk, skal døren ændres, da selv kassererne ikke kan skjule fejlen.

Efter afslutning af justeringen er det nødvendigt at hamre kilen i låseindstillingsområdet. For at gøre dette skal du hakke på linjen og derefter vælge "tungen". Der er et hul til den skjulte fastgørelse af dørkarmen. Fastgørelseselementet af låsen fastgøres derefter. Efter fastsættelse - om nødvendigt - styres den tilstødende kraft ved at trykke på / trække fanen.

Ejere af mange lejligheder i stedet for traditionelle svingdøre vælger dørkammeret (hvordan man installerer det, vil blive fortalt nedenfor). Det må siges, at denne mulighed giver dig mulighed for at spare meget plads. I småboliger er den ideelle løsning til zoneinddeling dørkammeret. Sådan installeres et sådant design? Lad os diskutere de vigtigste anbefalinger.

Som det er tilfældet med andre typer af konstruktioner, er det nødvendigt at forberede en åbning, før du installerer skydedøren. Det er renset for støv og snavs, så lav en markering. Det vil allerede blive installeret elementer af rammen.

Ved brug af bundelementet skal det uddybes i gulvet, udjævnes med et niveau og fast. Derefter installeres den øverste guide langs kontrollinjen. Ved installation er det nødvendigt at observere horisontalitet. Topelementet er placeret i en højde svarende til lærredets værdi plus 15-20 mm for hullerne. Kontroller den vandrette position ved at bruge niveauet. Længden af ​​guiden er lig med to gange bredden af ​​lærredet med tilsætning af 4-5 cm. Denne margen sikrer normal dørens gang. Vejledningen fastgøres som regel med parentes.

Sådan installeres døren korrekt? Først og fremmest skal de nødvendige elementer vedhæftes selve lærredet. Derefter kan du lave en indstilling for at justere niveauerne. Dette arbejde er bedre udført med en assistent. Han vil støtte lærredet i processen med at sætte vogne med ruller ind i rillen. Hvis dørskillevæggen er monteret, og føreren er monteret fra den ene væg til den anden, skal vognen på forhånd indsættes i rillen. Til dette formål har guiden et vindue. I dette tilfælde reduceres fastgørelsen af ​​lærredet til sammenføjningen af ​​holderne på den og ankeret, som bevæger sig væk fra vognen.

Efter installation af dørbladet skal du sikre stikkene. Grænser kan laves i form af hårnåle eller profilens guide. Det anbefales at købe stik med specielle plast- eller gummiprop.

Før installationen skal specialbeslag skrues fast på væggen. De kan også fastgøres til styret ved hjælp af låse. I sidstnævnte tilfælde vil der ikke være synlige på ydersiden af ​​fastgørelseselementerne. Derefter fastgøres designet. Det vil hvile mod lærredet, når det lukkes. Som en stopper kan du bruge en trimstråle eller profil, som købes med andre beslag. Den er installeret strengt lodret. Her vil parringsdelen af ​​låsemekanismen (låseelement) fastgøres.

Sådan installeres en metaldør

Til at begynde med skal det bemærkes, at sådanne mønstre bruges til at beskytte hjemmet mod indtrængen af ​​ubudne personer. Og ganske ofte afhænger sikkerheden af ​​et hjem af installationens kvalitet. Overvej hvordan du installerer hoveddøren.

Før du installerer dørene, skal du gøre dig fortrolig med procesdiagrammet. Arbejdet kan opdeles i tre faser:

 • Demontering af den tidligere struktur.
 • Forbereder åbningen. Inden du installerer dørene, skal du kontrollere afstanden mellem kassen og åbningen. Vægernes overflade skal være ren og tør.
 • Direkte montering. For det første bores huller til fastgørelseselementer i åbningen. Dørkarmen er fastgjort med ankre. Jo mere de er der, desto bedre. Ankre skal trænge ind i væggen med mindst 20 cm. Fastgørelsen er lavet rundt om karmens omkreds.

Fastgørelsesanordninger, der fastgør kassen, skal placeres så langt som muligt fra ydersiden af ​​væggen. Ved fastgørelsen skal trækile anvendes. De skal være noget større end kløften mellem åbningen og strukturen. Ved installation af kilerne i sidestativerne er det nødvendigt at overvåge indbyrdes afstand mellem afstanden. Hvis størrelsen af ​​hullerne ændres, skal du justere igen. Lodret konstruktion kontrolleres med en rørledning. Yderligere for indsættelsen af ​​ankre er det nødvendigt at bore huller. Deres diameter er ca. 15, og dybden er ca. 200 mm. Ankre er indsat i hullerne, som faktisk er kassen fastgjort. Så skal du hænge lærredet selv. Det anbefales at smøre hængslerne på forhånd. Efter montering af kludbelastninger er det nødvendigt at zapenit. Før dette skal du fugte overfladen af ​​væggen med vand - for bedre vedhæftning. Efter 24 timer efter at skummet er tørret, skal plasterne pudses.

Montering af indvendige døre med egne hænder: foto, video

Før eller senere skal du ændre indvendige døre. Proceduren er ikke så kompliceret, at det nødvendigvis er nødvendigt at ansætte en specialist. Hvis du har i det mindste nogle færdigheder i håndtering af sav-, plan- og lodret bob, kan du vride nogle skruer - konsulter dig selv. Ved udskiftning skal den gamle demonteres inden installation af indvendige dør. Og her er der også funktioner. Alle finesser - i foto og video med detaljerede instruktioner.

Indvendige døre er forskellige ikke kun i design, men også gøre dem fra forskellige materialer

Indvendige døre er lavet af forskellige materialer. Og anderledes materiale og dørblad og ramme. Dørblad kan være:

 • Fra fiberboard. Dette er de billigste døre. De repræsenterer en træramme, hvortil en lamineret fiberplade er fastgjort. De adskiller sig i lav lydisolering, er bange for høj luftfugtighed, let beskadiget.
 • Fra MDF. Omkostninger meget dyrere, men kvalitetskendetegnene er meget højere. De er bedre i lydisolering, er ikke bange for fugtighed, stærkere og mere holdbare.
 • Wood. De dyreste døre. Lavet af forskellige typer træ - fra fyr til eg eller flere eksotiske arter.

Af samme materialer gør og dørkarme. Det værste valg - kasser fra fiberplader, de bøjer endda under deres vægt, og dørbladet hænger på dem - det sædvanlige mel. Så prøv at tage enten MDF eller træ. Der er endnu et materiale: lamineret træ. Det er godt, at du ikke behøver at behandle og male, men levetiden afhænger af filmens kvalitet.

Indvendige døre fremstilles i standardstørrelser, det er synd at standarder i forskellige lande adskiller sig. For eksempel i vores land gør svingdøre en bredde på 600 - 900 mm i trin på 100 mm. I nogle EU-lande er normerne de samme - i Tyskland, Italien og Spanien. I Frankrig er andre standard. Her er de smaleste døre 690 mm og yderligere i trin på 100 mm.

Er det vigtigt at gøre en forskel? Hvis du kun vil ændre dørbladet uden en kasse, er det vigtigt - du skal vælge fra sit segment eller helt ændre med kassen. Indvendige døre af denne standard, som i vores land, er valget meget større, som i Frankrig - til tider mindre.

Anbefalet bredde af dørbladet til forskellige størrelser på dørkarmen

Hvad er bredden på døren afhænger af, hvor du skal sætte dem. Med hensyn til standarder anbefales følgende værdier:

 • i stuen er bredden 60 til 120 cm, højden er 2 m;
 • badeværelse - bredde fra 60 cm, højde 1,9-2 m;
 • i køkkendørbladets bredde mindst 70 cm, højde 2 m.

Hvis der ved åbning af døren vælges en åbning for at gøre mere / mindre, behøver du ikke tilladelse, men det er nødvendigt at holde sig inden for grænserne for hvert værelse.

Hvordan bestemme hvilken bredde der skal købes døre? Mål det dørblad, der er tilgængeligt, og ved hvad du har brug for. Hvis der ikke er nogen døre, find det smaleste punkt i åbningen, måle det, du kan finde ud af, hvilken bredde du behøver en blok: den skal være mindre end den målte værdi. For eksempel har du 780 mm, søg med parametre på 700 mm. Mere bredt i denne åbning er ikke indsat.

Det mest komplette komplette sæt indvendige døre - med en kasse, dowels og platbands

Når du vælger en dør, skal du være opmærksom på udstyret. Der er tre typer montering:

 • Dørblad. Kassen købes separat.
 • Døre med kasse. Alt er komplet, men kassen er i form af separate brædder. Det er nødvendigt at se hjørnerne og forbinde hængslerne uafhængigt.
 • Dørblok. Disse er klar til installation døre - en kasse er samlet, hængsler er hængt. Sæt kun sidevægernes højde lige, fast og fast.

Med samme kvalitet på dørbladet varierer priserne betydeligt. Men forskellen i tid, som vil tilbringe en anstændig installation.

Trin-for-trin installation af indvendige døre

Generelt er der mange finesser. De mest almindelige øjeblikke vil forsøge at beskrive og illustrere i foto- eller videomaterialet.

Hvis du ikke købte dørenheden i forsamlingen, skal du først og fremmest indsamle dørkarmen. Den består af to lange stativer, der er placeret på siderne, og en kortere tværstang øverst - lintels.

Der er mindst to muligheder for at forbinde disse søjler til hinanden:

 • Under 45 °. Varianten er den mest korrekte ud fra æstetikets synsvinkel, men også den mest komplekse. En høj nøjagtighed er nødvendig, så der ikke er revner. Samtidig er det muligt at sætte af med en snedkerstol, men du skal gøre det omhyggeligt. Det andet punkt - hvis du så det laminerede materiale med en hacksaw, er der chips på den. Vejen ud er at bruge et godt jordet værktøj.

En måde at forbinde dørkarmen på

Uanset hvordan du skal forbinde de elementer i dørkarmen, er det første, der skal gøres, at feste stænger og lænker på den ene side. Derefter lægges de på gulvet i en kasse og kontrollerer korrektheden af ​​forbindelsen.

I foldet tilstand måles den ønskede længde langs indersiden af ​​stativet. Racks gør ikke altid det samme: Gulvet er ofte ujævnt, og det skal tages i betragtning. For at gøre dette skal du tage niveauet og kontrollere, hvordan lig gulvet. Hvis det er helt fladt, bliver stativene det samme. Hvis der er en afvigelse, skal det tages i betragtning: Lav en af ​​stativene længere. Normalt er det nogle få millimeter, men det er nok til at gøre dørene vred.

Ved beregning af højde bemærkes, at stativet skal være 1-2 cm længere end dørbladet (under hensyntagen til spildene). Et hul på 1 cm udføres, hvis der ikke er tæppe under døren. Hvis tæppet / tæppet / tæppet er, er det bedre at gøre mere. Vær ikke bange for at forlade huller. De er nødvendige for normal ventilation i rummet. Endnu en gang skal vi være opmærksomme: Højden måles på indersiden - fra savens nederste kant. Afskære, prøv på stativerne i døråbningen.

Rydder ved installation af indvendige døre

Nu er det nødvendigt at se lintel langs længden og se om nødvendigt på den anden side (hvis leddet er 45 °). Lintelens længde skal være sådan, at afstanden mellem stolperne i foldet tilstand er større end bredden af ​​dørbladet. Min. Clearance er 7 mm, men gør ofte mere. 7-8 mm fordeles som følger: 2 mm - på hængslerne og 2,5-3 mm på kompensationshullerne. Eventuelle indvendige døre - MDF, fiberboard, træ - varierer i størrelse afhængigt af fugtighed. For at imødekomme disse ændringer og huller er påkrævet. Men 5-6 mm - det er ikke altid nok, især i vådrum. For badeværelset skal du bare forlade lidt mere, ellers med høj luftfugtighed, kan de næppe åbne.

Så vi besluttede os om mindste huller ved installation af indvendige døre:

Når du har afskåret alle dele og lavet udskæringerne, skal du folde boksen på gulvet. Hvis du bemærker et eller andet sted mangler i docking - fjern ved hjælp af sandpapir, fastgjort i baren. Jo mere præcist tilfældet er, desto mindre er kløften.

Uanset boksens materiale og forbindelsesmetoden er hullerne forboret under fastgørelseselementerne - så materialet ikke rives. Borens diameter er 1 mm mindre end skruens diameter.

Kassen er foldet, hjørnerne er indstillet til 90 °. Mens du holder stativet og kanten i denne position, borer du hullerne med en boremaskine. Hvis der er en assistent, kan han måske. Hvis du arbejder alene, skal du midlertidigt rette kassen korrekt placeret med to tværgående stænger - tættere på toppen og nedenunder. Dette hjælper ikke med at begå en fejl og skabe den rigtige forbindelse.

Sådan tilsluttes en dørramme i hjørnerne

Hvis den er tilsluttet i en vinkel på 45 °, er der lavet tre huller på hver side. To på toppen - en centimeter væk fra kanten og den ene side - i midten. Der kræves i alt tre selvskærende skruer pr. Forbindelse. Retning af montering af selvskærende skruer er vinkelret på forbindelsesledningen.

Sådan tilsluttes en dørramme

Hvis den er tilsluttet 90 °, er det lettere. Bor to huller ovenfra, og før boringen nøjagtigt ned.

Ofte på de indvendige døre indstilles 2 løkker, men du kan og 3. De sætter 200-250 mm tilbage fra kanten af ​​dørbladet. Hvis kassen og dørbladet er træ, skal du vælge et sted, så der ikke er knuder. Vedhæft først hængslerne til dørbladet. Fremgangsmåden er som følger:

 • På de valgte steder bruger vi sløjfer, skitser konturerne. Den nemmeste måde at gøre dette på er en finhåret blyant, men eksperter anbefaler det - med et knivblad. Så det viser sig mere præcist og mindre huller forbliver.
 • Hvis der er en router, arbejder de, hvis ikke - tag mejselet og vælg materialet til sløjfens tykkelse. Flere prøvetagninger er ikke nødvendige, kun for tykkelsen af ​​metallet.
 • En loop er installeret i den forberedte rille. Dens fly skal være på et niveau med bladets overflade.
 • Sløjfen er fastgjort med selvdrejende skruer.

Fastgør de to hængsler, læg dørbladet i den samlede boks, sæt de korrekte clearinger: På hængselsiden - 5-6 mm, 3 mm fra den modsatte side og ovenfra. Efter at have afsløret disse huller er de fastgjort med kiler. Lærredet er også eksponeret i et vandret og lodret plan.

Efter indstillingen skal du markere placeringen af ​​sløjfernes reaktionsdele. Nogle gange er det mere hensigtsmæssigt at fjerne den allerede installerede loop, og derefter at installere den på plads. Ved markering skal du også lave et indlæg. Dybden er også sådan, at hængslets overflade er flush med dørkarmens overflade.

Detalje hængsel med døre med egne hænder er beskrevet i videoen.

Trin 3: Monter dørkarmen

Den monterede boks skal indsættes korrekt i åbningen. Dette er en meget vigtig opgave. Inden du installerer den indvendige dør, skal du slå ned i åbningen noget, der kan falde af. Om nødvendigt - for løs væg - overfladen behandles med dybe penetrationsprimere med en sammenstødende virkning. Hvis der er for store huller, er de dækket af gips, meget store fremspring er stive. I døråbningen, der er forberedt på denne måde, er det lettere at indsætte den indvendige dør.

Udstillet boks uden dørblad. Den er orienteret strengt lodret. Vertikaliteten kontrolleres ikke kun af niveauet, men også af lodret. Niveauet giver ofte en fejl, derfor er det mere pålideligt at tjekke med en rørledning.

Kontroller den indsatte indvendige dør med en lodret ledning

For at sikre, at kassen ikke krøller under installationen, skal afstandsstykkerne sættes på gulvet, hjørnerne - skråningerne, hvilket giver en høj grad af stivhed. For at åbne dørene, indsættes de i samme plan med væggen. Kun på denne måde åbnes det helt. Hvis væggen er ujævn, sæt kassen ikke på væggen, men lodret. Ellers vil der være problemer med at åbne eller lukke døren.

Sådan indsættes en indvendig dør med dine egne hænder - i et plan med en væg

Når positionen er valgt, kan du fastgøre den. Gør dette med monteringskile. For det første placeres kilerne på begge sider fra lintelen - tværstangen og derefter over stolpen. Således vælges og fastgøres placeringen af ​​kassen i forhold til døråbningen. Endvidere kontrolleres stativets lodrethed igen. De kontrolleres i to fly - så de ikke vender frem eller tilbage.

Sådan sættes den indvendige dør med dine egne hænder: Kile kassen

Sæt derefter kilerne i bunden, og efter ca. 50-60 cm skal du kontrollere, at indlæggene er nøjagtige. Fold i tillæg og krydsstangen - i midten. Kontroller, om elementerne i kassen er buet et eller andet sted, om nødvendigt, korrigere. Du kan begynde at fastsætte.

Trin 4: Monter kassen til døråbningen

Der er også to måder at fastgøre: lige igennem til væggen og monteringsplader. Hvis væggen tillader det, og du ikke er bange for fastgørelsesdækslerne i boksen, kan du endda vedhæfte den. Det er pålideligt.

For at installere indvendige døre er det nok at dreje to skruer ind i udskæringerne under hængslerne og på den anden side - under pladen af ​​låsepartiet. I de udskårne riller bliver yderligere huller boret. De er lavet således, at de ikke falder ind i hullerne til fastgørelse af sløjfer eller parringsdele. Sørg for, at skruens hoved er forsænket og ikke forstyrrer installationen af ​​løkker og foring.

Installation af indvendige døre ifølge denne ordning er vist i videoen. Der er også nogle interessante nuancer om installationen af ​​dørkarmen.

Hvis en sådan mængde fastgørelseselementer virker upålidelig, bor det igennem, og hullerne er dækket af dekorative skiver, der matches med tonen. Eller der er stadig en speciel støbning fra MDF med aftagelige lameller. Fastgørelsesanordningen er installeret i den forberedte rille og derefter lukket af en stang.

Specialkasser til indvendige døre fra MDF

Den anden vej er en hemmelighed, fastgørelser er ikke synlige på samme tid. Først monteres monteringsplader fra bagsiden af ​​kassen. I princippet kan du bruge til gipsplader, men der er specielle - tykkere, selvom der er nok gipsplader til installation af indvendige døre.

Når alle tyverier og kiler er udsat, er sprækkerne mellem kassen og væggen fyldt med et monteringsskum. For bedre polymerisering fugtes væggen med vand fra en sprøjtepistol. Efter at skubbe skumet ud, skal du fylde det med højst 2/3. For meget skum kan få boksen til at blæse inde. Så overdriv det ikke.

Skum fylder hullet ikke mere end 2/3

For at sikre, at dørskummet ikke krukker, læg afstandsstykkerne. Men hvis du ikke overdriver det med skum, skal der ikke ske noget.

Afstandsstykker til fastgørelse af kassen - med denne installation af den indvendige dør skal kassen stå nøjagtigt

Efter at skummet er polymeriseret (den nøjagtige tid er angivet på cylinderen) fjernes afstandsstykkerne, dørbladet hænges og døren kontrolleres. Derefter er der efterbehandling: skråninger og platebånd, om nødvendigt - dobory.

Sådan installeres en indvendig dør med dine egne hænder, du ved. Der er intet super-kompliceret, men vi forsøgte at beskrive de grundlæggende nuancer. Der er mange nyttige ting i videoen - det er anbefalinger fra praktikere.

Skriv om skydedørene, de er nu helt øverst på popularitet, omend vanskeligere end de sædvanlige en-to-blad

Der er en sådan artikel. Lige her

Jeg er overrasket over fyre, der er så vred på at installere dobbelte døre og prale af det!

Det sidste århundrede! Hvor gammel er denne video?

Der er også en normal fiksering CMC K-1.2 eller K-22 - du tager to sæt, og du sætter en to-snor på 30 minutter!

Enkeltblad 1 sæt fastgørelsesanordninger - i 15 minutter, og intet ud over kassen er der ingen vylazit!

Vi har sat dem for et og et halvt år allerede!

Ja +500 rubler, men kunden kan ikke engang overtales. Showed, forklarede at dette er for evigt - en ordre i lommen.

På videoen blev trimskallerne ikke specielt vist, fordi de stikker ud fra væggen!

På glidningen sættes ikke, i princippet er glidningen ikke indstillet ... men jeg tror, ​​de kan rumme dem!

Tak for den informative artikel! Du har hjulpet meget med installationen, jeg besluttede at gemme, fordi. valget faldt på luksuslinjen statusor, og de har priser, der er ikke lave, men kvaliteten er meget jævn! Generelt besluttede jeg at spare penge, jeg købte en dør, men jeg kan ikke installere det)), hvis det ikke var til din artikel, ville jeg nok skrue 1-2 sæt, tak!

En god artikel, det er klart, at en kyndig person skrev. Jeg kan lide installatøren med erfaring mere end 5 år, jeg ønsker at give råd til folk, der ønsker at købe en dør til lejligheden, i hvert fald ikke købe laminerede døre, undtagen som en midlertidig, er det bedst at spare op og købe eller fineret døre med ekoshponom. De er prissat til en højere pris, men de varer i mange år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

62 − 55 =