Kurv fra avisen

Kurv af avisrør

Helt sikkert vil mange ejere have et lager af gamle aviser, som de sjældent klarer at vedhæfte, men det er en skam at smide dem væk. De, der er engageret i kreativitet, kan nyde ideen om at skabe en slags ting ved brug af papirudskrivning. Et nyttigt og usædvanligt produkt, som er nyttigt i hverdagen - en kurv med avisrør. Denne ting vil være en fremragende detalje af interiøret, tjene som en smykkeskrin eller en vase til kunstige blomster. Desuden kan kurven lavet af egne hænder blive den fine gave præsenteret på enhver fest.

Master klasse på vævning en firkantet vaskeri kurv med et billede

En kurv af avisrør kan tage en rund, oval, rektangulær og firkantet form. Afhængigt af materialets volumen ændres størrelsen: nålevennen vil kunne skabe både søde små kurve til opbevaring af memorabilia, legetøj og store fletninger, der bliver uerstattelige i hjemmet. Nedenfor er en mesterklasse om vævning af en firkantet vaskekurv, hvor det vil være bekvemt at opbevare tingene før vask eller tørring. Dette produkt, suppleret med et låg og funktionelle håndtag, vil bidrage til mere effektivt at bruge pladsen i lejligheden.

Det første du skal forberede før vævningskurve er avisrør, som er analoger af det klassiske vin. For at gøre dette skal du: Det krævede antal dobbeltark i avisen, striknåle med den nødvendige størrelse, saks og lim. Sådan laver du en avis "vin" til vævning af kurv:

 • For at skabe fire rør, tag et dobbelt avisark, divider horisontalt i fire lige dele (skåret med saks eller tåre).

 • I den nederste højre kant, i en vinkel på 20 grader, sætte taleren. Spidsen af ​​papirstrimlen er lidt behandlet med lim, og så begynder du straks at vride avisarket på spidsen.

 • Når overfladen af ​​striknålen er færdig, fortsæt med at vride avisen med fingrene. På den frie spids anbringes lidt lim, tryk fingrene på røret.

 • Gentag det samme med resten af ​​avis striber.

Nyttige råd: Øv dig med at lave avisrør på forhånd. For det første kan råmaterialerne til vævning for første gang ikke vise sig at være for pæne og lige, men deres skønhed kommer med erfaring. Efter lidt træning kan du intuitivt mærke, hvor meget der skal trækkes i avisen og vride spoken, alt vil vise sig selv.

 • Smør kanten af ​​elementet med lim, fastgør til et andet avisrør (i figuren er materialets længde 25 cm). Sikre med et tøj til bedre fiksering. Vedhæft med to andre hjørnerør.

 • Lav det nødvendige antal strimler med fire rør: så meget som nødvendigt for bunden af ​​kurven.

 • Lim to større rør (51 cm i billedet). Forbered flere avisstrimler (i billedet - 75 cm).

 • Spred de parrede strimler ud som angivet på billedet.

 • Tag enkelt avisrør, begynde at flette dem med parrede strimler: den nederste cirkel rundt fra bunden, toppen - udefra. Arranger det næste element 25 cm langt, og følg samme fremgangsmåde, indtil alle firerørstrimler er i brug.

 • Når bunden er klar, skal du fjerne strimlerne med fire kantelementer for at gøre bunden glat. De resterende rørs frie kanter strækker sig ind i kurvens sidedele for vævning af væggene.

 • For at gøre væggene i kurven, tag en kvadratkasse, der passer til størrelsen. Klargør lim med avisrør, kludespidser. På siderne af kartonbeholderen lim to rør omkring den i en afstand på ca. 5-7 centimeter. Marker også omkredsen med avisrør.

 • Begynd vævningen: Tag et par papirrør, lim deres ender, som vist i det andet billede, de skal være placeret vinkelret på twin-aviselementerne. Først skal du sætte et par rør fra avisen under sidematerialerne og derefter lægge på toppen igen, tråd nedenunder. Enderne er gemt bag den foregående række, fikseres med lim.

 • Det næste par rør bliver fastgjort på spejlet måde: først er det overlejret ovenpå, så spores det nedenfra, etc.

 • Når du flyver kassen fra alle sider, og den ønskede højde af produktet opnås, skal du trimme enden af ​​et element i parret, der oprindeligt blev fastgjort til sidedelen. Et avisrør med en lang kant, poke det under hver næste for at skjule den "hakkede" tip.

 • Når alle løse ender af sideelementerne er forlænget, fortsæt med at flette kanten af ​​kurven. Korte korte kanter af avisrør skjuler under den forrige række og fastsætter en lille mængde lim. Fastgør resultatet med klæbespidser, så limen bliver bedre. Når kanten af ​​kurven er klar, fastgør bunden, lav et låg, håndtag.

 • På begge sider i kurvens øverste kant på lige afstand fra siderne, skub to avisrør hver. De der er tilbage inde, kaster gennem væggen til yderste ende af elementerne, og de bøjer også strimlerne ovenfra. Gentag med det andet par rør.
 • Smør kantene af snoet materiale med lim, smør dem forsigtigt sammen med en tøjspindel. Vent, indtil klæbestoffet er tørt.
 • For at skjule den slurvede ledd skal du anvende et nyt lag lim og pakke det med et andet stykke papir. Pennerne er klar!

 • Tag et fladt pap af den fornødne størrelse med en brevpapir eller andet værktøj, lav små huller på siden, som vist på billedet. Sæt rørene fra alle sider ind i hullerne.

 • Begynd at flette kanten af ​​låget og bøje den ene ende af papirelementet efter det andet, som det ses på billedet: så skal du væve det ønskede antal rækker. I slutningen er rørets frie kanter gemt under låget.

 • Dekorer det færdige dæk efter ønske: Resterne af aviser, flettet franske fletninger, bånd, decoupage eller andre dekorative elementer.

Du kan også oprette en vase fra avisrørene, ved at se gennem trin-for-trin instruktion med billeder og videoer.

Hvordan og hvordan man maler det færdige produkt

Afslut fremstillingen af ​​fletninger, der skal males, selv om nogle foretrækker at håndtere avisstrimler på forhånd. Hvis du ikke ved, hvordan man maler kurve fra avisrør - tænk på hvilken farve du vil opnå. Hvis du vil have en naturlig træskygge, skal du bruge plet eller plet. Til lysere farver virker akrylmaling, og de giver også en smuk glans. Det er acceptabelt at bruge gouache eller akvarel, men sidstnævnte på den færdige bryst vil se falmet ud.

Video lektioner på vævkerner fra avisrør

Sådan et smukt produkt, som en kurv af avisrør - det er svært at gøre det godt første gang. For at forstå teknologien bedre er det umagen værd at se på et par video-lektioner, der trin for trin fortæller, hvordan man laver forskellige former for vævning. Gode ​​reklamer med forståelige ordninger hjælper med at forstå, hvor mange avisrør der er behov for til en kurv af en vis størrelse, hvordan man gør vævningen af ​​produktet i etaper. Se på vores mesterklasser på vævning fra avisrør til begyndere.

Sådan laver du en stor rektangulær kurv

En stor rektangulær fletning kan bruges meget: som en beholder til sengetøj eller en æske til børns legetøj. En trin-for-trin instruktion vil hjælpe needlewomen nemt gentage produktionen af ​​kurven, personligt se sværhedsgraden af ​​avis vævning. Det færdige produkt er dækket med hurtigtørrende maling og giver anbefalinger om, hvordan man gør fletningen stærk, og også hvor smukt at dekorere den resulterende indvendige detalje. Se teknologien til fremstilling af en funktionel kurv med papirrør, papplade og lim:

Vævning en lille rund kurv

En lille rund kurv med håndtag er en blid udsmykning til et hjem interiør. Derudover vil dette flettet net, lavet af dig selv, være en vidunderlig gave til et bryllup, fødselsdag eller anden begivenhed. Fyld den med kunstige blomster, slik, andre elementer. Mesterklassen viser, hvordan man væver en papirkurve med en almindelig glasburk, og hvordan man laver en smuk pen til den. Nålkvinde tilbyder sin egen variant af at fylde flettet: indvendigt lagde hun en skumplast, der fungerede som et fastgørelsesmiddel til en gave candy buket.

En kurv af avisrør til begyndere

De, der laver en kurv papir for første gang, er det svært at straks begynde at komplekse varianter af vævning. Til den første oplevelse var vellykket, så prøv at lave en smuk beholder, lavet i næste mesterklasse. I det hele er det beskrevet detaljeret, processen med at skabe en papramme til det fremtidige produkt er vist, en trin-for-trin instruktion til vævning præsenteres, den resulterende kurv er malet hvid. Vi dekorerede flettet med blonder, farverig fletning. Se hvor nemt det er at lave og hvordan man skal færdiggøre vævning af en kurv af avisrør for at dekorere lejligheden:

En kurv af aviser med egne hænder. Vævning fra avisrør

Hvem ville have troet, at sådanne naturlige materialer som vinstokke og strøer kunne erstattes med almindeligt papir? Men moderne needlewomen er kommet med en måde at væve kurve, vaser, kasketter af avisrør. Dette er en meget fascinerende aktivitet, som du først skal forberede materialet på, men kun derefter væve. Men en vinstok med halm skal også være forberedt på arbejde først: de kræver særlig behandling, blødning, dampning. Med papir er det meget lettere, og aviskurven er næsten ikke forskellig fra det naturlige materiale. Færdige produkter er meget smukke, især for de faglærte arbejdere, der allerede har praktisk erfaring.

Forberedelse af forbrugsstoffer

Med det grundlæggende materiale i dag er der ingen problemer: hver person derhjemme akkumulerer et stort antal aviser, reklameblade og magasiner. Må ikke smides væk: de kan placeres i en interessant forretning - du får en god kurv af aviser. Hvad vil der kræves for håndværk, undtagen aviser og blade? Nødvendigt brug for saks, lim PVA, limpistol, kontorkniv. Bunden af ​​kurve kan væves eller kan laves af pap. Derfor bør flere stykker karton fremstilles. Du skal også have et dobbeltsidet tape. For at gøre det færdige produkt ligner vinen, skal kurven males. Til dette skal der være en plet. Men mange malingsprodukter i hvid: Du kan også bruge hvid vandbaseret maling. For at give styrke og beskyttelse mod fugt, anvendes den sidste frakke med lak - den skal også være baseret på vand. Hæftemaskine, klemme eller tøjnåle - ekstra hjælpematerialer.

Da produkterne er vævet af avisrør, er det først at lave rørene.

 • Til dette skal aviser og magasinark først skæres i strimler, der måler 10 x 30 cm. Det er praktisk at gøre dette med en skarp kontorist.
 • For at dreje strengene fra disse strimler har du brug for en tynd nål 3 mm.
 • Vi begynder at dreje skråt og placere en talke i en spids vinkel. På denne måde kan du få den rigtige mængde tubule. Det er værd at gøre flere gange - og alle efterfølgende vil være meget nemme og hurtige.
 • Ved tilberedning af rørene anvendes lim: en lille mængde påføres spidsen, så den ikke løsner. Dette kan være PVA eller kontorlim.
 • Mestere af vævning fra avisrør ved, at når de vrider, skal den ene ende være lidt bredere end den anden - dette er nødvendigt for at forlænge dem under vævningen.

En anden måde at fremstille materialet på

Der er en nemmere måde at gøre materiale til vævning kurve: de er flade strimler fra de samme aviser. Strimler skæres, som for rør, kun denne gang de behøver ikke at blive snoet: de foldes langs flere gange for at få samme bredde af båndet. Af disse er en simpel metode en fletning, som bliver bunden af ​​kurven. Sådan vævning er inden for magt til selv et barn - det behøver ikke at være specielt uddannet.

Sådan laver du en kurv fra avisen

Ved at placere strimlerne sammen på tværs, laver vi bunden. De sidste strimler er fastgjort med en hæftemaskine. Når dimensionerne er tilstrækkelige, skal du fortsætte til lodret vævning af væggene. Når de når den ønskede højde - vævningsenderne, er alt fastgjort med en hæftemaskine, og den ekstra er afskåret. Den øverste kant er limet sammen med en kontinuerlig strimmel, og kurven med aviser er klar med dine egne hænder! Ved vilje er det muligt at lave håndtaget og male et produkt. Men mange mennesker kan lide det, bare det flettede udseende, som det fremgår af billedet nedenfor.

Men alligevel fra avisrørene er kurvene smukkere. De er mere som produkter fra vinstokken. For at lave en sådan kurv er det nødvendigt at bruge mere arbejde end på det foregående produkt. Malet i hvid og dekoreret med blonder og blomster, vil det glæde øjet og kan blive en vidunderlig gave. Når det krævede antal rør allerede er forberedt, kan du starte arbejdet. Hvis du laver en vævning af avisrør trin for trin, får du en lignende kurv.

Master klasse om at lave en hvid kurv

 • Arbejdet begynder med bunden: otte rør skærer, og processen med vævning i en cirkel begynder.
 • Når bunden bliver den rigtige størrelse - vævning går til væggene.

 • Vi skal overvåge rørene: hvis der er korte tip, bør de øges. For at gøre dette er halen af ​​det nye rør smurt med lim og indsat i den korte rest, som skal forlænges.
 • For at sikre, at vævningen ikke falder fra hinanden, fastgøres de vertikale rør ved hjælp af pinde.
 • Når den ønskede højde er nået, stopper vævningen, ekstrahalerne skæres af, bøjes indeni og limes. Stedet for limning fastgøres med et tøjspindel og efterlades indtil det tørrer.
 • Hvis pennen er udtænkt, bliver de to rør ikke afskåret, men flettet i form af en buet.

Der er en anden måde at bruge de resterende avisrør på. Den vævning, hvis mesterklasse er beskrevet ovenfor, betragtes som klassisk og anvendes i alle værker. Kun mønsteret, formen, størrelsen af ​​det fremtidige produkt ændres. Du kan ikke væve bunden af ​​kurven: I stedet skal du bruge pap, som rørene limes langs hele omkredsen. Vævning starter fra væggene. Men først skal du bestemme størrelsen på den fremtidige kurv og forberede to identiske stykker pap. I dette tilfælde er deres form et rektangel.

 • Kartonets kanter skal mærkes med blyant og linjal: Angiv stederne til limning af rørene.
 • Ved hjælp af lim PVA lim rørene til et stykke karton og lad dem tørre.
 • Det andet stykke er smurt med lim og limet til den første: Rørene bliver således sikkert fastgjort.

 • Når blancen er tør, er en kurv af aviser trudging.
 • Enderne af de lodrette stænger bør fastsættes for nemheds skyld.
 • De to første rør til arbejde er limet til basen - de begynder processen.

 • Når der er korte ender - de skal forlænges, limning nye emner.
 • Kanten er formet som sædvanlig: ekstra haler skæres og indsættes indvendigt.

Når produktet er klar, skal det primeres med maling eller lim PVA. Sidstnævnte er fortyndet lidt med vand og påført med en pensel. Det er nødvendigt at lade kurven tørre og begynde at male fra indersiden. Anvendes flere lag, kurven er tilbage for at tørre helt. Kun når det er tørt, er den yderste side af kurven malet. Påfør også flere lag maling og læg produktet tørt. Mange needlewomen dækker til sidst det med vandbaseret lak. En færdig kurv af aviser har et lignende udseende (foto).

Bruges i maleri plet vil give produktet en mørk farve, og kurven vil være som en vinstok. Når man ser på skaperne af herrer, der har været involveret i vævning i lang tid, kan man se, at ikke alle maling er brugt. Nogle efterlader en kolde avisfarve. Og andre mestere pletter rørene på forhånd: dette giver kurven et mere kvalitativt udseende. Med denne metode er ikke-malede steder ikke synlige, og produktet ser meget mere pænt ud.

Efter at have lært, hvordan man laver en kurv fra avisen, går mange needlewomen videre. De mestrer nye typer af interlacing, fletninger, brug yderligere materialer. Smukt producerede produkter, hvor der under huller i lodret vævning sker huller: kurven virker let. Så efter at have lavet størstedelen af ​​vævningen, lad 2-3 cm være fri. Derefter klæber du en ny avispind, fortsæt med at arbejde og udkanten af ​​kurven. Hvor der er lavet et hul, hoppes et smukt satinbånd og en bue er bundet. Hvis kurven er beregnet til brug på et bord, til madvarer som brød, så sys en smuk forside ind for den. Dens kanter vendes over siden og syet på. Sæt sømmen rundt om perimeteren med blonder eller fletning. En sådan kurv til brød pryder bordet og kan være en gave til enhver elskerinde. Selv en simpel kurv, men med dekoreret håndtag, ser meget interessant ud.

Selvfølgelig hjælper forfatterens oplevelse og fantasi med at skabe eksklusive ting. Nålerne og håndværkere fremstiller kurvevaser, kasser, store kasser til linned. Specielt talentfulde swung og på sofabord: mange produkter kan laves fra almindelige aviser og blade. Det er nok at starte med en almindelig kurv, og vævning kan blive en interessant hobby for alle. Mange mennesker gør en rigtig forretning ud af deres hobby, hvilket giver en god indkomst. Derfor, før du smider det akkumulerede affaldspapir, skal du tænke: men lad ikke hende ind i en interessant forretning?

Vævkurve fra avisrør: master klasser og tips til nålevenner

I stil med Provence

Hver kvinde er målmand for ilden, som søger at skabe en hyggelig reden. I moderne butikker kan du købe mange færdige tilbehør til huset, men håndværk vil aldrig gå ud af mode, fordi det ud over den kunstneriske værdi bærer en ladning af positiv energi. I dag studerer vi en interessant ide - vævskurve. Det bedste materiale er en vinstok, men det er ikke så nemt at få det, det er lige så svært at klare det uden erfaring. Der er dog et glimrende ikke-dyrt alternativ - at erstatte det med avisrør!

Kiste til smykker lavet af papir

Begyndende needlewoman bør have en ide om de grundlæggende muligheder for binding.

 1. Lagdelt - Racks er lavet, der omslutter to arbejdsrør, en under dem og den anden ovenfra.

Teknikken til vævning fra papir bliver meget populær

En lille kurv af improviserede materialer

Hver husmor har gamle aviser eller blade i huset. Nogen bruger unødvendige bøger, men vi vil undvære dem, fordi de er designet til læsning, og det ville være blasfemi at ødelægge andens kreativitet. Bestem værktøjer og materialer.

Selv fra enkle materialer kan du oprette mesterværker

 • aviser eller blade;
 • lim;
 • borehul;

Nødvendige materialer og værktøjer

 • sædvanlige tøjnåle;
 • saks;
 • kniv til skæring papir;
 • en hæftemaskine;
 • pap eller en gammel kasse;
 • maling eller plet;
 • lak.

Dejlig kiste dekoreret med blomster

Kurv til linned egne hænder

Vi skærer strimlerne omkring 10 x 30 cm i størrelse. Hvert stykke skal snoet i et rør: For det tager vi en tynd nål, sæt den under en spids vinkel og vind et stykke papir på det.

Tip! Du kan skære den med saks, men det er meget mere bekvemt at bruge en brevpapirkniv.

Parallelt bruger vi lim og belegger spidsen af ​​emnet med det, så det ikke spinder. I færd med at lave vendinger skal man være opmærksom på et vigtigt punkt: Den ene ende skal være bredere end den anden, så det er muligt at forlænge enderne og udforme røret korrekt.

Vigtigt! Rørene skal snoet så tæt som muligt - dette sikrer holdbarhed. Hvis materialet er hult, vil kurven snart falde.

Der er en anden enklere version: rørene behøver ikke at blive snoet, de foldes mange gange langs længden, således at lighederne af tykke bånd af samme bredde opnås. Yderligere fra dem er det muligt at lave fletninger - det er et godt grundlag for bund og vægge. Denne metode er nemmere at vride, men den ser ikke mindre oprindelige ud.

Vævning af en firkantet kurv

Vi bruger den anden metode til fremstilling af materialet ved foldning. Først laver vi bunden - vi sætter strimlerne mellem hinanden i et kryds mønster, og når vi når den rigtige størrelse, skal vi sætte tippene fast med en hæftemaskine. Derefter væve væggene - vi laver 4 modeller af samme højde, der korrelerer dimensionerne med parametrene i bunden. Vi fastgør også enderne med hæftemaskinen, fjern de ekstra dele.

Tip! For skønhed limer vi øvre kanter med en solid papirstrimmel. Derudover kan du lave en pen.

Nu maler vi vores produkt og lad det tørre, for bedre udseende og styrke er det muligt at belægge kurven med lak.

Træhåndtaget ser meget interessant ud

Til noten! Kurve fra snoede er meget smukkere, de er mere som en vinstok.

 1. Vi begynder med bunden. Vi tager ti rør, tværs - to par lodret og tre i en vandret position - og væver rundt om den ellevte arbejdstagers cirkel. Det er fordoblet, den ene ende er nedenunder, den anden er øverst, så tværtimod, på denne måde væver vi 2 rækker. Når arbejdsrøret er færdigt, skal det forlænges - for dette skal du indsætte en ny i den forrige, og du kan gøre det yderligere.
 2. Efter afslutning af to rækker bøjes endernes ende til midten, vævning en anden 4 rækker, der leder rørene fra midten.
 3. Dernæst kan du indsætte store træperler, strække dem på lodrette rør, og igen væve flere rækker.

Lav en indretning af papir med egne hænder

Tip! Hvis man i løbet af vævningen af ​​væggene ikke kan klare overflodet af udragende rør, der konstant vikles, kan man løse dem med linnedklæder for et stykke tid.

Kvadratkurve af rør

Dekorativ serveringsbakke

Den klassiske metode: Skær to kvadrater af pap, lim på den første stykke rør omkring omkredsen af ​​toppen af ​​den anden stikker et stykke karton, vil det give en sikker pasform. Vi lim langs omkredsen et nyt rør og væve væggene på en simpel vævning måde.

Vigtigt! Alle limede dele bøjes opad, og om nødvendigt fastsætter tøjspidserne og forlænges under arbejdet, idet arbejdsrørene indsættes i den anden. Når væggene når den ønskede længde, fjernes de overskydende dele, og nålen trænges indvendigt.

Produkter fra papirrør i nautisk stil

Grundlaget er taget af enhver kasse med kanter af samme højde. Vend det på hovedet, superlim på en afstand på 4-5 cm, der fastgøres til bunden af ​​røret, hvilket skaber lighed med stativer. Vi vender bunden ned, søjlerne er rettet til toppen.

Tip! For at de ikke bevæger sig, kan du rette dem med et elastik.

Lærredsvævet gøre den første række, anlægget hver "rack" til den næste, så lim til bunden af ​​det nye rør, gevindskæring over den lodrette og nedenunder, skiftevis sekvens. Fortsæt processen, indtil væggene i vendingerne kommer til bunden af ​​basisboksen. Vi fastgør enderne med lim, vi afskærer overskuddet, vi klæber nålen med nålen.

Kurv lavet af papirgarn

Efter at have mestret det grundlæggende ved vævning, kan du eksperimentere og lære nye vejeformer og forskellige hjælpematerialer. For eksempel interlacing en pigtail eller anvendelse af effekten af ​​vertikale hulrum, som kurven ser mere luftig ud. Senere i disse huller kan du væve satinbånd og binde bøjer.

Ideer! I brødkurve, hvor der ikke er planlagt håndtag, kan du sy usædvanlige indlæg og bane indvendigt og dreje kanterne. Perimeter kan dekoreres med blonder.

Malerkasketter med akrylmaling

Toning papirrør til farven på en naturlig vinstok

Klar kurv skal være i flere lag primet med vandtæt maling eller lim PVA, som skal fortyndes med vand. Påfør med en børste med en tæt bunke. Efter priming skal produktet tørre, så kun ydersiden er malet. Malingen påføres også flere gange, kurven tørres igen og derefter lakeret.

Tip! Du kan bruge og plette - så vil din kreativ farve blive så tæt på den naturlige vinstok.

Maleri af kurv

Til noten! Primeren kan også udføres på en anden måde - ikke at farve det færdige produkt, men giver omgående farve til rørene og væve fra det færdige materiale.

Mange needlewomen i stedet for avisen bruger sider med farvede blanke magasiner, så kurven får sin charme som et quilt og ligner en etnisk stil.

Nyttige råd fra erfarne needlewomen

I løbet af arbejdet kan der opstå uforudsete øjeblikke og almindelige nuancer, forståelige fordele, men forårsager forvirring og vanskeligheder for begyndere. Erfarne håndværker deler gerne anbefalinger.

 1. Afstanden mellem stillingerne, hvis en lille kurv er opfattet, bør ikke være mere end 2 cm, ellers vil konstruktionen være rystet og skrøbeligt.
 2. Når du behandler leddene, skal røret skæres i en spids vinkel, så du skal dryppe limen og indsætte den ene i den anden, så limen er indeni, ikke udenfor.
 3. Hvis du tilfældigvis er overdrevet, og lægge ud for tætte og ikke meget godt bøjet, nægter at acceptere den nødvendige form, kan de være våd fra sprøjtepistolen og læg den i en plasticpose. Så tag en ud af posen og træk kurven en efter en. I den fugtede tilstand vil de igen blive formbar, og efter tørring vil de igen være stærke.
 4. Hvis du har brug for øget styrke, skal du bruge glatte logs af tæt belagt papir til vridning. Men vær forberedt på, at sådanne rør efterfølgende er sværere at farve.
 5. De bedste rør fås fra kasseapparatet, men det er ikke en dyr fornøjelse.

 • Nogle gange er enkle ark papir til en printer bedre end aviser, fordi de ikke har en skrifttype.
 • For at være med i rørene er PVA-lim bedst egnet. Det vil tage meget, så det giver mening at købe det i stor kapacitet - så det vil koste mindre.
 • Det er bedre ikke at bruge lim med øjeblikkelig tørring, trods alt, så du ikke har tid til at rette et design, og det vil ikke spare integritet ved uformel deformation.
 • Hvis du malede rørene før vævning og de blev sprøde, kan du drysse dem med vand - dette vil spare situationen.
 • Primeren gøres bedst ud fra en blanding af PVA og vand plus at tilføje lidt lak der - dette vil forbedre modstanden mod vand.
 • For at male en kurv er det muligt fra en maling i cylindre - så det ligger mere ensartet.

Produkter fra farvede rør ser meget imponerende ud

Dekorative kurv af papir

Et håndlavet billede fra avisrør er ikke kun et kreativt arbejde for huset. Det kan tjene som en fremragende gave til venner og forældre, og også blive en ide for erhvervslivet. Professionalisme kommer med erfaring, og måske simpel hendmeyd efterfølgende bringe betydelige indtægter, og dit nye job ud over penge vil give nydelse, der er grundlaget for livet af harmoni!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

57 − = 54