Sådan farve et køleskab hjemme video

Valget af maling og værktøj til selvmaleri køleskabet

I den nuværende æra afhænger en person stærkt af tekniske opfindelser, herunder indenlandske. Det er næppe muligt i dag at finde en gennemsnitlig familie uden en så vigtig enhed som et køleskab. Nogle gange, når det bryder ned, begynder vi at spekulere på: "Og hvordan klarte vores bedstemødre uden denne mirakel enhed?"

Køleskabet købes imidlertid ikke altid kun på grund af en sammenbrud. Hvor oftere i butikken til ny teknologi sendes kun fordi udseendet af den gamle efterlader meget at ønske. Desværre ved ikke alle, at proceduren til maling af et køleskab nemt løser sådanne vanskeligheder.

Selv det gamle køleskab kan finde et nyt liv takket være maleriet

Denne metode, ligesom indsætte overflade orakalom (selvklæbende dekorativ folie) - perfekt egnet til renovering design af køleskabet eller skjule udvendige fejl. Men i modsætning til den anden metode, som kræver stor dygtighed og tålmodighed, ellers filmen vil danne på overfladen af ​​luftbobler og rynker, male køleskabet, kan du hurtigt og uden unødvendige omkostninger til materialer og værktøjer.

Selvfølgelig, ligesom ethvert restaureringsarbejde, har processen med farvning af køleudstyr sine egne egenskaber og nogle nuancer. Desuden skal de overvejes, hvis operationen udføres af sig selv.

Så for at male køleskabet hjemme, skal du på forhånd købe maling og værktøj.

For det første er det nødvendigt at afhente malingen: da køleskabet ikke er den mest almindelige overflade til forarbejdning, er ikke alle farvestoffer egnet som farvestof. Så hvad skal man farve?

Det skal bemærkes, at det påførte målmalingslag først bør beskytte huden mod mekaniske skader og for det andet at dekorere enheden. I tilfælde af et køleskab, som altid vil være i en tør og godt opvarmet rum, er rust ikke true ham, så det giver ingen mening at bruge penge på dyre anti-korrosion. Brandsikker maling vil også være overflødig, fordi køleskabets meget funktion i nærheden af ​​ilden er forbudt.

Den vandafvisende maling til metal vil klare sig godt med en sådan opgave som at male køleskabet

På den anden side skal farvematerialet være i stand til toning og thixotropi (hold lag på en lodret overflade), til at være fleksibel (efter det anvendte metal i køleskabe, har en høj termisk udvidelseskoefficient) og ingen frygt for detergenter. Som følge heraf får vi den konklusion: Vi har brug for vandtæt maling til metal til interne værker.

Metaloverfladen er dækket af malinger af forskellig sammensætning:

Ikke desto mindre behøver du ikke at gå meget ind i indholdet for at blot male køleskabet. Til brug for denne type er følgende typer farveløsninger egnede:

 1. Automotive nitro-emalje. Modstandsdygtig, holdbar og smuk. Det sælges i sprøjtebeholdere og sprøjtes. Det har flere ulemper: omkostninger, toksicitet, ukontrolleret stænk under processen, samt behovet for efterfølgende rengøring af tilfældigt farvede steder med et opløsningsmiddel.
 2. Akrylmaling på metaloverflader. Tillader dig at vælge imellem en lang række farveopløsninger, sikre på grund af fraværet af giftige stoffer. Påføres med rulle eller børste.
 3. Polyurethan eller epoxymaling. Den mest modstandsdygtige overfor slid, der er vanskeligt at forberede på grund af de to komponenter.

Epoxymaling kan males som eksterne dele af køleskabet og internt

For det meste vil nogen af ​​disse tre efterbehandlingsmaterialer gøre. Inde i køleskabet kan du stjæle den samme maling.

Som arbejdende indretning kan bruge nogen af ​​en smal maling rullelejer eller børstefilamenter, og i tilfælde af aerosol emalje cylinder værktøjer og behøver ikke.

For langt de fleste mennesker er køkkenet næsten det mest foretrukne værelse i lejligheden. Det er forbundet med hjemmets varme og lækker mad. Men denne medalje har en ulempe, og det drejer sig om husholdningsapparater.

I færd med at lave mad på overfladen af ​​køkkenelektronik sodavand, der, tørrer op, danner et tykt lag af pletter. Over tid tiltrækker pletterne støv, så køleskabet er dækket af et lag, der er modstandsdygtigt over for det normale vaskemiddel. Derfor må der før vaskes overfladen af ​​køleskabet vaskes grundigt, således at malingen lægges let og smidigt fast.

Til forbehandling samt yderligere maleriarbejde er det nødvendigt at købe eller fjerne på forhånd fra pantryet:

 • Et rengøringsmiddel til fjernelse af fedtede og stive pletter;
 • svamp med slibende belægning;
 • våde og tørre klude;
 • finkornet sandpapir;
 • affedtningssammensætning (acetone, benzin, petroleum);
 • priming (valgfrit);
 • tape, mad film eller maleri bånd;
 • unødvendige ark aviser og blade som en foring;
 • respirator;
 • handsker.

Ved maling, for at beskytte dine åndedrætsorganer, skal du købe en åndedrætsværn

Nu hvor alle de relaterede materialer er til rådighed, kan du starte.

Forberedelse af køleenhedens overflade til maling omfatter følgende trin:

 1. Afbryder udstyret fra elnettet og fjerner interne hylder og bakker.
 2. Skyl apparatet udefra med et specielt rengøringsmiddel og en svamp med slibende belægning.
 3. Brug af sandpapir som slibemiddel for at fjerne den gamle belægning. Denne manipulation vil tillade zashkurit revner og chips, samt sikre maling et godt greb på overfladen.
 4. Tør først med en våd klud, derefter med en tør klud for at fjerne eventuelle stædige partikler og snavs.
 5. Affedtning af overfladen med en særlig løsning.
 6. Anvendelse af primer anbefalet af producenten (valgfrit).
 7. Tætning af beslag (håndtag, dekorative stænger, teknologiske huller, gummitætninger) med malingstape eller film. Ved hjælp af maltebånd kan du male noget ornament eller mønster. I dette tilfælde skal du i løbet af proceduren overvåge tætheden af ​​adhæsionen af ​​klæbebåndet i køleskabet.
 8. Beskyttelse af gulve og nærliggende genstande af interiøret ved avis eller blade.
 9. En foreløbig test af malingen på et ubetydeligt sted vil igen være overbevist om rigtigheden af ​​valget af den ønskede farve og i reaktionen af ​​malingen (uanset om den ligger lige, om der er rynker eller pletter).

Separat er det værd at bemærke, at male dig selv cool eller andre ting fra det indre af de bedste i gaden på en fin dag. En stærk vind vil skabe kunstige "fnug" på overfladen, så hvis gaden blæser, skal farvningen overføres til et godt ventileret rum.

Køleskabet har bestået alle stadier af foreløbig behandling. Nu er det tid til at starte operationen for at farve overfladen. Her vil anbefalingerne afhænge af den valgte maling og de anvendte værktøjer.

Vigtigt: Brug af åndedrætsværn og gummihandsker er en forudsætning for proceduren.

Hvis arbejdet udføres af aerosoldåser skal farvning på 30 cm fra overfladen af ​​aggregatet af ensartet bevægelse fra venstre til højre, uden at holde i lang tid i et og samme sted for at undgå striber eller for tykt lag. I en situation hvor hændelsen skete, kan du bruge et opløsningsmiddel, for eksempel en af ​​de mest kendte acetoner.

Farvning forekommer i 2-3 lag, mellem hvilke en halv times pause skal foretages for at lade hvert forrige lag af farvestoffet tørre ordentligt.

Farvning med rulle eller pensel

På rullen eller børsten tegnes en lille maling. Så er der farvning i lodret retning eller bevægelser fra venstre mod højre. Efter en halv time påføres et andet lag. Beskrevne steder kan males ved hjælp af en lille børste. Hvis det er nødvendigt, gemmer det tredje lag alle de fejl i de to foregående.

For at løse resultatet, for at give en blank glans eller matte effekt og beskytte den friske maling, kan du dække overfladen af ​​køleskabet med et lag akryllak i aerosolform.

Driften af ​​maleri køleskabet i hjemmet er en glimrende mulighed for at præsentere det gamle el-apparat med et nyt liv og opdatere interiøret på en original måde. Af hensyn til disse mål er det værd at bruge flere timer af din tid, især da en sådan dekorativ løsning vil længe takke øjnene til husstanden og gæsterne!

Tilbudet fra Guru of Colors

Mange tak for en sådan omfattende artikel. I morgen vil jeg male med en dåse.

Har du fjernet den gamle overflade af køleskabet ved nesting?

interessant, skal fjernes, hvis der ikke er ridser og chips?

Ikke nødvendigvis! Tikkurila har en primer - Oteks - stikker til alt!

Hvordan male et gammelt køleskab: Gendan udseendet af enheden

Før eller senere forværres udseendet af husholdningsapparater, og vi skal finde ud af, hvordan man maler køleskabet derhjemme. Selvfølgelig, som nybegynder ser det ikke ud, men vi kan radikalt ændre sit design.

Denne mulighed kan ikke overses, derfor beskriver vi nedenfor de vigtigste trin i processen med at genoprette køleskabets udseende.

Gammel teknologi kan give et nyt liv!

Malvalg

Det første og det mest presserende spørgsmål - hvilken farve kan du male køleskabet?

Det eneste rigtige svar på det er naturligvis ikke, fordi du bliver nødt til at vælge mellem flere muligheder:

 • Indledningsvis er køleskaberne malet med emalje maling, og derfor er det ret logisk at bruge dem til at genskabe udseendet. Og til arbejde kan du bruge begge emaljer i krukker og bil maling i aerosol dåser.
 • Fordele ved emaljer er ret meget: dette er den kvalitative adhæsion, og holdbarhed og behageligtblank glans. Hvad angår ulemperne er de forbundet med en forholdsvis høj toksicitet af opløsningsmidler.

Malinger i flasker

Auto-emaljer indeholder normalt komponenter, der giver modstand mod forvitring.

For vores formål spiller disse stoffer ikke en særlig rolle, så det er ikke værd at betale for superstabil maling.

 • Epoxy Malinger. Ifølge deres præstationsegenskaber er disse pigmenter næsten identiske med emaljer, men processen med deres anvendelse er mere kompliceret. Derudover er prisen på epoxy af høj kvalitet ret høj.
 • Akrylblandinger. Da der kræves en lille mængde maling til vores formål, kan valget til fordel for akryl betragtes som en budgetbeslutning. Ifølge deres egenskaber er akrylpigmenter dårligere end emaljer, men de er helt tilstrækkelige til driften af ​​køleskabet derhjemme.

Sammensætninger baseret på akryl er egnet til dekoration

Et andet plus af akryl er en bred palette.

Hvis du planlægger at gennemføre den oprindelige indretning, kan spørgsmålet om farvematching blive ganske akut, så akryl vil være en god løsning.

 • Hvis du vælger hvilken farve der skal males i køleskabet, skal du ikke glemme de genoprettende forbindelser. Hvis væggen af ​​produktet berøres af rust, vil Zinga ledende maling eller andre materialer indeholdende zink eller aluminium granulat forhindre udvikling af korrosion.

Hvis malingen er valgt, skal du købe værktøjerne. Og her er valget meget enklere - du kan bruge enten en rulle eller en forstøver.

Hver indstilling har både plus og minus:

Både rullen og sprøjtepistolen har deres fordele

 • Maleri med en rulle vil være længere, og kvaliteten af ​​overfladen kan blive lidt værre.
 • På den anden side vil brugen af ​​en rulle og børster til en fin indretning tillade os at gøre arbejdet mere omhyggeligt og undgå maling på gulv og vægge.
 • Anvendelsen af ​​en forstøver til maling er ønskelig, hvis det er muligt enten at løfte køleskabet til et stort nok åbent rum eller helt beskytte miljøet mod forurening. Resultatet af at bruge sprøjtepistolen er et tyndt lag homogent overtræk.
 • Ved hjælp af en sprøjte anvendes der normalt nitro-maling, men i små områder kan den udskiftes med en aerosolbeholder.

Brandhæmmende maling til metal Polistil og andre lignende produkter kan også sprøjtes med en sprøjtepistol.

Sandt nok kan deres brug til at genoprette køleskabet ikke kaldes berettiget, så det er bedre at bruge mere egnede formuleringer.

Maletape (i billedet) vil bidrage til at gøre overgange mellem farver mere klare

 • Hvis du vil kombinere farver, så at adskille de områder, du skal bruge polyethylenfilm og malingstape. Det sædvanlige klæbebånd bør ikke anvendes: Limet efterlader spor, som så dårligt er dækket af maling.

Forberedelse af objektet

Før du genindskylder køleskabet, skal det være omhyggeligt forberedt.

Dette gøres sådan:

 • Sluk enheden og overfør den til, hvor maleriet vil blive udført. Naturligvis skal alle produkter fra kameraerne fjernes!
 • Vi fjerner alle armaturerne, og hvis dette ikke er fastsat af designet - lukker vi de detaljer, der ikke skal males med malingstape.
 • Vask forsigtigt min køleskabsoverflade ved hjælp af "anti-fedt" -metoden. Efter vask skal vi tørre enheden.

Alle mine overflader og affedtning

 • Rustne områder og det sted, hvor malingen exfolierer fra bunden, rengør og polerer. Om nødvendigt udfører vi udjævning med et hurtigindstillet fyldstof.
 • Vi behandler køleskabet med affedtningsmiddel.

Når den fedtfri overflade er helt tør, kan du begynde at male.

Instruktionen for maleri omfatter sådanne ting:

 • Før vi starter arbejdet beskytter vi gulvet og væggene fra dråber, spredes aviser og stabler polyethylen.
 • På en fedtfattig overflade limer vi klæbebånd, der angiver grænserne mellem de malede områder.
 • Mal fra en ballon eller forstøvningssprøjte med et jævnt lag på en afstand på ca. 30 cm. Dysen flyttes fra top til bund, så der ikke bliver nogen pletter.
 • Hvis du bruger en rulle, samler vi en lille smule maling på den og bevæger den lodret.

Påføring af malingsrulle

For at finde ud af, hvordan malingen går ned, begynder vi at behandle det område, der vender mod væggen.

 • Efter behandling, lad os tørre malingen. Tiden afhænger af sammensætningen: fra et par minutter til nitrofarver til to til tre timer for akryl.
 • Malede overflader skal omhyggeligt inspiceres. Gentag om nødvendigt malingen, og fjern alle fejl.

Med hensyn til indretningen kan den anvendes på flere måder:

 • Den mest almindelige teknologi er overfladefinishen med vinylklistermærker. De maskerer defekterne perfekt og kan radikalt ændre udseendet af hele køkkenet.
 • Du kan også male forsiden af ​​køleskabet med akrylmaling. For at beskytte tegningen skal den imidlertid være dækket af lak.

Vi afslører indretningen med lak

Anbefalinger om, hvordan man maler køleskabet med egne hænder, skal udføres så nøjagtigt som muligt, ellers vil den påførte maling begynde at flakse ret hurtigt, og arbejdet skal gentages. For at beherske restaureringsteknologien vil videoen i denne artikel hjælpe dig, så vi anbefaler dig at studere det omhyggeligt inden du begynder maleriet.

Nyttige tips: Sådan farve køleskabet

Dit gamle køleskab ser ud til at være rystet og passer ikke ind i køkkenets indre? Derefter kan det klistres med en selvklæbende film eller malede. Den første version af køleskabets omdannelse er ret generende, men den anden giver ikke problemer. I denne artikel vil vi fortælle dig, om det er muligt at farve køleskabet, hvordan man gør det korrekt og hvilke farver der skal bruges til det.

Det er bedst at male metaloverfladen på køleskabet egnet:

 • akrylmaling til metal;
 • bilindustrien nitro-emalje;
 • polyurethan maling.

Akrylmaling er miljømæssigt sikker, fordi de ikke har giftige stoffer i deres sammensætning. De har en række nuancer og er tilfredse med den lyse farve på den malede overflade. Påfør dem med en rulle eller børste.

Automotive nitro-emalje sælges i dåser og påføres overfladen ved sprøjtning. Det er meget modstandsdygtigt, men giftigt og koster meget. Maling polyurethan er meget stabil, men dens største ulempe - kompleksiteten af ​​applikationen på grund af to-komponent sammensætningen.

Før du fortsætter med at male, er det vigtigt at forberede overfladen af ​​enheden. For at gøre dette skal du udføre følgende handlinger:

 • Afbryd forbindelsen fra netværket, fjern bakker og interne hylder;
 • Vask overflader med en svamp og vaskemiddel;
 • sand revner og chips ved hjælp af sandpapir
 • Fjern først de eksfolierede partikler med en våd klud og derefter med en tør klud;
 • affedt overfladerne med et særligt stof
 • anvende en primer
 • lim fittings med maling tape;
 • Læg omkring avisforsamlingen for at sikre gulvets beskyttelse mod virkningerne af farvestoffer;
 • Check ind på et uhyggeligt sted, om malingen er korrekt valgt, og om den falder fladt.

Maleri udføres bedst udendørs i solrigt og vindløst vejr. Når det er blæsende, er det bedre at male køleskabet i et ventileret rum.

Efter forberedelse kan du fortsætte direkte til farvning. Hvis malingen påføres af rullen, skal de ledes lodret eller fra venstre mod højre. Efter en halv time skal der påføres et andet lag maling. Hvis du beslutter dig for at male et gammelt køleskab fra en dåse, skal du holde det fra overfladen i en afstand af 30 cm og flytte fra venstre mod højre, så prøv ikke at holde flasken længe i et område.

På videoen, se hvor nemt det er at farve køleskabet derhjemme. Efter maleriet af den gamle enhed vil du spare dig for at købe en ny og genoplive køkkenets indretning.

Vær den første, og alle vil kende din mening!

 • Om projektet
 • Brugeraftale
 • Konkurrencevilkår
 • reklame
 • Media Kit

Registreringsbevis for medierne EL nr. FS77-67790,

udstedt af Federal Service for Supervision inden for kommunikation,

informationsteknologi og massekommunikation (Roskomnadzor)

13. december 2016 16+.

Grundlægger: Limited Company "Hurst Shkulyov Publishing"

Redaktør: Dudina Victoria Jorzhevna

Ophavsret (c) Hurst Shkulyov Publishing LLC, 2017.

Enhver gengivelse af webstedsmaterialerne uden tilladelse fra redaktionen er forbudt.

Kontaktoplysninger til offentlige myndigheder

(herunder for Roskomnadzor):

Telefon: +7 (495) 633-5-633

i Kvinders netværk

Prøv igen

Desværre er denne kode ikke egnet til aktivering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

21 − = 12