Sådan tilslutter du din telefon til dit tv

Sådan tilslutter du din telefon til dit tv

Smartphones glæder deres ejere med rig funktionalitet. De kan optage video, tage billeder og optagelser, udskift GPS-navigatoren. Smartphone-ejere har ofte spørgsmål om, hvordan du tilslutter telefonen til tv'et via et kabel til mobile enheder, og om det er nødvendigt at foretage bestemte indstillinger i Android. Synkronisering af begge enheder kan du se filer, overføre video og køre Android og iOS-applikationer på den store skærm.

Tilslutning af din telefon til dit tv

Moderne mobile gadgets er synkroniseret med forskellige enheder. De kan sluttes til en computer, direkte til en skærm eller til en tv-modtager. I sidstnævnte tilfælde har brugerne problemer med at oprette forbindelsen. Hvert tv har sin egen firmware og software. Modeller med Smart TV-support registrerer automatisk de tilsluttede enheder som standard, men i ældre forældede enheder skal synkronisering konfigureres manuelt.

Kan jeg forbinde min telefon til et tv

Synkronisering af to enheder udføres, hvis begge understøtter moderne teknologier. Plugin-smarttelefonen kan fungere ikke kun på Android, men også på iOS. I hukommelsen til nogle fjernsynsmodtagere kan du gemme fotos og videofiler. Den mængde information, der kan opbevares på denne måde, afhænger af volumenet af den indbyggede tv-opbevaring.

Fra telefonen til tv'et kan du overføre data på forskellige måder. Nogle producenter yder støtte til alle moderne typer af grænseflader, mens andre foretrækker at gemme dem, og kun efterlader HDMI eller USB-stik på bagsiden af ​​enheden. I butikkerne kan du finde modeller af tv'er, der er udstyret med de sædvanlige stik til læsning af hukommelseskort, dvs. ejeren kan trække USB-flashdrevet fra telefonen og indsætte den i den indbyggede kortlæser. Der er følgende populære tilslutningsmuligheder:

Tilslut smartphone til tv ved hjælp af specielle kabler. Hvis brugeren ved et uheld tabte ledningen, der følger med en mobil gadget, kan du købe en adapter i elektronikforretningen. Adapteren skal være intakt. ellers vil datatransmissionen ikke finde sted. Hvis fjernsynet understøtter den trådløse funktion, kan du ikke købe et HDMI- eller USB-kabel.

Smartphones Apple og Samsung har på kroppen stik til hovedtelefoner og overførsel af oplysninger til computeren. Hvis ejeren af ​​enheden tænkte på, hvordan du forbinder smartphone til tv'et via USB, skal han først finde det kabel, der fulgte med enheden. Det skal forbindes til det tilsvarende stik. Når du er tilsluttet, skal du vælge en tilstand, så telefonen er identificeret som en ekstern lagerenhed. Android vil tilbyde det med det samme.

Trådløse teknologier er nødvendige ikke kun for internettet eller for brug af filer fra netværket. De giver dig mulighed for at forbinde nogle enheder til hinanden. Synkroniseringsniveauet for enhederne afhænger af signalkvaliteten. Hvis ejeren tænkte på, hvordan du forbinder smartphone med tv'et via Wi-Fi, skal han omhyggeligt studere instruktionerne for begge enheder. Udstyret kan understøtte følgende kommunikationsstandarder:

 • Wi-Fi Direct. Støtte til denne funktion implementeres på Android. Før du skal aktivere det, og så prøv at finde gadgeten gennem en speciel menu på tv'et. Fra smarttelefonen kan du starte forskellige filer.
 • Wi-Fi Miracast. Med denne teknologi kan du overføre HD-video og lyd via det trådløse netværk. Med Miracast kan du se præsentationsfiler og starte spil på den store skærm.
 • AirPlay. En anden teknologi, der giver dig mulighed for at bruge netværkets wi-fi til at se video og andre filer på den store skærm. Den er tilgængelig for ejere af Apple-teknologi.
 • Smart Share. Denne funktion giver dig mulighed for at bruge internettet og samtidig oprette forbindelse til LG TV.

Denne måde at synkronisere de to enheder på er den enkleste. Sørg for, at der er en port på enheden. HDMI-teknologi betyder, at efter tilslutning af ejeren af ​​smartphoneen kan du bruge tv-skærmen som en stor skærm. Først skal du kontrollere enhederne til de rigtige stik. HDMI-portene på mobiltelefonen og tv'et afviger i størrelse. På telefonen i form, det ligner en micro-USB. Synkronisering sker som følger:

 1. Et kabel med HDMI-stik skal sluttes til begge enheder.
 2. I tv-menuen skal du vælge HDMI-signalkilden. Hvis der er flere porte på enheden, skal du vælge den, som smartphoneen er tilsluttet til.
 3. Du kan køre en film eller et program på gadgetens display. Det vil blive udsendt på tv-skærmen.

En af ulemperne ved HDMI-grænsefladen er begrænsningen i datatransmission. Ikke alle programmer vil blive overført til tv-skærmen. Hvis gadgeten ikke har HDMI-stik, kan du bruge en adapter tilsluttet via USB. I nogle tilfælde kan billedoverførslen afbrydes, og i stedet for et billede vil der være en sort eller blå pauseskærm. Hvis der ikke vises noget på skærmen på enheden, kan problemet være i telefonen. Du skal gå til HDMI-indstillingsmenuen, og vælg derefter opløsning og opdateringshastighed på skærmen.

Programmet til tilslutning af telefonen til tv'et

På Android er der mange indbyggede applikationer, som kan implementere denne procedure. I enheder Samsung bruger i dette øjemed Skærm Mirroring. Applikationen vil kunne duplikere video fra smartphone til tv med samme navn mærke. Hvis brugeren leder efter vejledning i, hvordan du tilslutter telefonen til et LG TV, skal han aktivere Smart Share. Som i tilfældet med Samsung kan programmet overføre video til tv-skærmen af ​​samme mærke ved hjælp af Wi-Fi-teknologi.

Sådan tilslutter du din telefon til et gammelt tv

De gamle modeller har kun en sammensat stik, så du ikke kan tilslutte kablet direkte fra smartphone. Du skal bruge en konverter til at forbinde en tablet eller mobiltelefon til et sådant tv. Omkostningerne ved denne gadget er omkring 2500 rubler. Ud over smartphones og tablets kan denne enhed bruges til at forbinde følgende enheder til tv'et:

Trådløs telefonforbindelse til bestemte tv-modeller

Før du forsøger at bruge et Wi-Fi-netværk til at synkronisere to enheder, skal du sørge for, at tv'et understøtter funktionen af ​​sådan dataoverførsel. Hvis der ikke er nogen beskrivelse i manualen til teknikken, skal du bruge et kabel eller flere specielle adaptere til at forbinde telefonen. Smart TV'er understøtter teknologien til at forbinde en smartphone via trådløse netværk. For at aktivere denne indstilling skal du muligvis installere flere specielle applikationer på din mobilenhed.

Hvis du vil afspille mobile applikationer på en stor skærm, skal du oprette et Wi-Fi-adgangspunkt på tv'et. Du skal angive en sikkerhedsnøgle, hvis der kan opstå problemer med andre brugere, der beslutter at oprette forbindelse til det samme netværk. Hvis alt fungerer, bliver du bedt om at indtaste sikkerhedskoden. Efter indtastning af koden oprettes forbindelsen.

Apparaterne fra denne producent arbejder på Wi-Fi Direct-teknologien. Med det kan du knytte en perifer enhed og et tv. Det er nødvendigt at aktivere denne funktion i menuen "Netværk". TV begynder straks at kigge efter enheder, der er kompatible med denne teknologi. Forudaktiver den samme mulighed på din smartphone. Når tv registrerer enheden, vises navnet på skærmen. Du skal klikke på den. Smartphone vil modtage en anmodning om tilladelse.

Teknologien fra denne producent understøtter Wi-Fi Miracast-teknologi fra 2013. Du skal aktivere den tilsvarende indstilling i smartphone og derefter bruge fjernbetjeningen til at aktivere den i tv-menuen. Når smartphone vises på listen over enheder, skal du klikke på den. Du bliver bedt om at oprette forbindelse fra tv'et. Det er nødvendigt at slukke for denne funktion efter at have fuldført alle manipulationer med enhederne, fordi Hackere kan bruge Wi-Fi Miracast til at downloade vira til telefonen.

TV ser ikke telefonen via USB

Med denne forbindelsesmetode defineres den mobile enhed som et flashdrev. Det sker, at hjemme-tv'et i listen over tilgængelige enheder ikke ser telefonen. Der kan være flere grunde til dette fænomen. For det første er inkompatibiliteten af ​​dataoverførselsformater. I dette tilfælde skal du købe en adapter i hardwareforretningen til modellen af ​​den enhed, du forsøger at oprette forbindelse til fjernsynet. Hvis telefonen tidligere var tilsluttet via USB via et kabel, så:

 1. Kontroller ledningens integritet. Det kan være beskadiget, hvilket forårsager datatransmission afbrydes.
 2. Kontroller udgangernes integritet. Støv eller snavs, der kommer ind i stikket, kan medføre problemer med identifikation af de tilsluttede enheder. Et lignende problem skyldes beskadigelse af kontakterne.

© 2010-2017. KOPIERING AF MATERIALE GIVES KUN MED INDIKATION AF AKTIVE HYPERLINER PÅ SOURCE

Sådan tilslutter du din telefon til dit tv via USB-kabel

Telefonen og tv'et virker helt forskellige, uforenelige ting. Men tiden går i gang, og teknologierne og teknikkerne for kommunikation og billedoverførsel ændrer sig. I dag vil mange gerne vide, hvordan man forbinder telefonen med et tv via USB af følgende årsager:

 • skal se videoer, når brugeren besøger forskellige websteder, især YouTube. Kvalitetsvideo er bedre at se på den store skærm;
 • lyst til at se billeder. En lille skærm af en mobiltelefon tillader dig ikke at evaluere indholdet af et billede;
 • ønsket om at få gode indtryk fra de farverige spil lanceret fra den cellulære;
 • uoverensstemmelsen mellem lagerkapacitet og evnen til at gengive højkvalitets video materiale via mobiltelefoner.

Faktum er, at jo højere kvaliteten af ​​videoen er, desto større er filstørrelsen. Moderne telefoner er udstyret med betydelige mængder intern hukommelse og understøttelse flashdrev for at øge den. De kan lagre førsteklasses kvalitetsfilm. Men film er ikke værd at se på mobil, da moderne tv'er bruger nye teknologier til behandling af rammer og billeder. Skærmstørrelsen giver dig mulighed for tydeligt at se, hvad der sker.

Sammenlign visningerne tilbage efter at have set en Blu-ray kvalitetsfilm, hvis diagonalen er henholdsvis 70 og 3 cm (se billede)

Men tv'et har ikke evnen til at gemme filer. For at kunne nyde den film eller video, du ser, skal du vise filen på tv-skærmen. I dette tilfælde skal smartphone være tilsluttet en passende port.

Porte af denne type er almindelige, så svaret på spørgsmålet - om det er muligt at forbinde den cellulære til tv'et via USB - er indlysende. I dag er det muligt. Hovedmetoderne er beskrevet nedenfor.

Vis hvad der sker på smartphone skærmen TV

Lad os sige, at en person skal besøge nogle websteder for at se deres indhold godt eller spille på en bred skærm med kun en mobil og en tv-kilde. En person ønsker at reproducere indholdet af telefonens display på tv-skærmen. Antag at telefonen er udstyret med en microusb-stik, og fjernsynet har en Hdmi-stik. Denne situation sker ofte. For at løse det beskrevne problem skal du bruge et kabel- eller microusb-hdmi-adapter ved at følge følgende fremgangsmåde:

 • Tilslut kablet til tv-stikket hdmi;
 • tænd for tv'et;
 • en menu vises. Klik på medieobjektet;
 • vælg den korrekte output hdmi;
 • Start handlingen med telefonen.

Således udfører ejeren af ​​smartphone de ønskede handlinger, og deres resultat viser tv-skærmen.

Når du vælger en adapter, er det værd at være opmærksom på sådanne parametre som signaltype, understøttede opløsninger, kanaler med volumetrisk og komprimeret lyd, fremstillingsmateriale. Sammenlign også antallet af kontakter på adapteren og telefonkablet. Det anbefales at købe en adapter med MHL-standarden, der er specielt tilpasset til tilslutning af telefoner til en teknologi, der kan bruges i fuld HD-tilstand. En lignende adapter opkræver enheden, når en video overføres.

Derudover understøtter nogle moderne modeller den nye standard Mhl 3.0. Det giver mulighed for at overføre et 4K-formatbillede ved en opløsning på 3840x2160 og en frekvens på 30 billeder pr. Sekund. Det understøtter True HD og DTS HD Ma lydformater, der bruges i Blu-ray.

Fabrikanter af nogle mærker har implementeret standard Slimport. Her er en række modeller der understøtter det:

Den fulde liste kan findes her.

Med denne type forbindelse er der ikke behov for at forbinde strøm, og også til at konfigurere Android. Videoen overføres uden dekodning, og også uden forsinkelser i output. Standarden indebærer imidlertid brug af kvalitetsledninger. Derfor er det bedre ikke at købe billige muligheder.

Overfør video til et tv med Vga-stik

Vga-stikket er typisk for ældre tv-modeller. Men antag, at brugen af ​​hdmi-stik er urealistisk. Der er ikke noget at gøre, du skal oprette forbindelse til det gamle tv på to måder. Det mest hensigtsmæssige er at købe en microusb-Vga adapter. Men de sælges sjældent af russiske butikker, og kvaliteten af ​​sådanne produkter er ukendt.

Den anden metode indebærer at bruge to adaptere, hvis rede er synlige på billedet.

Til smarttelefonen skal du tilslutte microusb-hdmi-adapteren, tilslut den til hdmi-vga-adapteren, sætte VGa-enden i den rigtige stik på tv'et. Resultatet skyldes således de to kabler.

Lad os sige en mobil eller en kort butik fotos eller videoer, som du bare nødt til at se på. Så har du brug for en microusb-usb adapter. TV'et skal have stik af den angivne type. I dette afsnit lærer du, hvordan du tilslutter en mobiltelefon til tv'et via USB-porten. At handle sådan:

 1. Tilslut ledningen til microusb telefonstikket.
 2. Smartphone beder dig om at vælge forbindelsesfunktionen. Driftstilstanden er valgt.
 3. Med fjernbetjeningens hjælp oversættes fjernsynet til mediernes læsningstilstand.
 4. Tryk på knappen "Multimedia", "usb" eller andet, der afhænger af tv'ets model.
 5. Når der ikke er sådanne knapper, skal du trykke på "Source".
 6. Menuen "Signal Kilde" vises. Et passende afsnit er valgt. Se eksemplet nedenfor.

Forbindelse via den pågældende port kan forhindres af indstillingerne for filoverføringsfunktionen, som kaldes MTP. Ofte anvendes det som standard, når smartphone genkender, at enheden er tilsluttet. Derefter skal du konfigurere boot i driftstilstand. Til dette udføres følgende sekvens af trin;

 • download programmet Android terminal emulator;
 • køre det
 • I vinduet der vises, skriv su (superbruger);
 • du bliver bedt om rettigheder til hovedbrugeren. Vi bekræfter det;
 • skriv linjen setprop persist.sys.usb.config mass_storage, adb;
 • tryk på enter-tasten;
 • skriv genstart, og klik derefter igen det samme;
 • telefonen genstarter.

Når du skal indlæse belastningen igen via ovenstående tilstand, skal du indtaste kommandoerne Android:

Når du forsøger at oprette forbindelse, er der to slags grundlæggende problemer. Dette er et problem med at genkende enheder eller videofiler.

De er normalt forårsaget af følgende grunde:

 1. Forkert forbindelse. Løses simpelthen. Tilslut den tilsluttede telefon igen ved at følge instruktionerne.
 2. Brug af MTP-tilstand af Android-systemet. Den løses enten ved den beskrevne metode eller ved at ændre telefonens firmware.
 3. TV'et læser ikke videofiler. Dette sker, fordi denne type teknologi ikke understøtter alle filformater. Den eneste vej ud er at kopiere filen til computeren og derefter konvertere den til et understøttet format ved hjælp af specielle programmer. De mest almindelige filer er mp4 og avi. Nogle gange genoptager de videoen.

Metoden til at bruge telefonens USB-port bestemmes af formålet med forbindelsen Hvis du vil have tv-skærmen til at vise telefonens skærm, skal du anvende enten microusb-hdmi-adaptere eller en kombination af dem med hdmi-Vga. Hvis du bare skal se på filen, så laver du en forbindelse som microusb-usb. De største problemer skyldes det forkerte filformat eller MTP-indstillinger. Vælg metoder til at forbinde kommunikationsenheden og fjernsynsudstyret, baseret på behovene.

Del denne side med dine venner:

søgning

For nylig har forskere opdaget nye planeter, forhold der ligner jordiske.

Sidste år, på den traditionelle begivenhed for mig selv, Google I / O.

Design Telefonlommen har næsten ingen lige vinkler. Forreste ende helt.

Sådan tilsluttes en mobiltelefon til tv'et via ledning og uden

Enig, at lancere mobile spil, samt se film, billeder og videoer, der er gemt i hukommelsen til smartphone, er det meget mere praktisk på den store skærm. For at gøre dette skal du blot slutte telefonen til tv'et. Du kan gøre dette på mange måder - både via kabel og uden. Og det er ikke nødvendigt at eje den nyeste generation af tv. Det er nok, at det understøtter mindst én teknologi til modtagelse af signaler fra mobile enheder.

Wi-Fi Direct

Wi-Fi Direct-teknologi understøttes af næsten alle tv'er udstyret med et Wi-Fi-modul og de fleste moderne smartphones (undtagen kører på tidligere versioner af Android). Dens essens er at forbinde enheder til hinanden uden at få adgang til et adgangspunkt. Telefonen genkendes af tv'et som en multimedieenhed, ikke en lagerenhed.

Den generelle instruktion til parring af en smartphone og tv via Wi-Fi Direct er som følger:

 • Aktiver først Wai Fee Direct-tilstanden på din smartphone. På enheder med alle versioner af operativsystemet er det i indstillingerne for trådløse forbindelser, men på forskellige steder.

 • Så gør vi det samme på tv. Alternativet findes også i netværksindstillingerne, men på enheder af forskellige mærker er placeringen lidt anderledes. For at afklare, hvordan dette er gjort for dig, skal du se instruktionerne.
 • Når du tænder Wi-Fi Direct, viser tv'et en liste over tilgængelige enheder til forbindelse. Blandt dem skal være en smartphone. Vælg det og nyd at se mobilindhold på den store skærm.

Miracast - en nyere og mere avanceret teknologi baseret på Wi-Fi Direct, men understøttet af færre enheder. Ligesom Direct forbinder Mirakast enheder direkte - uden en router.

På listen over de vigtigste fordele ved Mirakast:

 • Den bedste kvalitet af transmission af tunge medier indhold (det er praktisk at se film).
 • Beskyt forbindelsen vha. WPA2-kryptering.
 • Evne til at vise både skærmen på smartphone på tv og omvendt.
 • Støtte til 3D og surround sound.
 • Gemmer batteriladningen for en mobil gadget.

Tilslutning (generelle instruktioner):

 • Tænd for Miracast-tilstanden i tv-indstillingerne.

 • Gå til smartphone i "Display" ("Screen") og vælg TV'et i listen over tilgængelige udgangsenheder.

Der er en anden teknologi, der fungerer på denne måde - Intel WiDi. Hvis dit tv ikke understøtter Mirakast, men understøtter WiDi, skal du bruge det. Forskelle vil du nok ikke mærke.

For tv'er, der ikke understøtter Mirakast, er der adaptere til rådighed, der udgør denne funktion. De ligner en normal stor USB-stick, men forbinder til HDMI-porten.

Brandede teknologier fra producenter

Hvis din telefon og dit TV understøtter Wi-Fi Direct eller Miracast, vil disse kommunikationsmetoder synes at være den mest hensigtsmæssige. Men nogle elektronikproducenter gik videre og indførte standarder, som yderligere forenkler sammenkoblingen af ​​enheder af samme mærke.

Så for at forbinde en Samsung-telefon til et Samsung TV, er det nok at aktivere "AllShare" -funktionen på begge. Analogen af ​​denne funktion fra LG hedder "Smart Share". Brugere af Apple TV-sætboksen kan tilslutte deres iPhones til tv'et ved hjælp af "AirPlay" og tilhængere af Sony-mærke - gennem "VAIO Media Server".

Brand teknologier omfatter en masse anden nytte og "yummy". For eksempel transcoding video og lyd - hurtig konvertering af data til et format, der understøtter et tv-sæt; automatisk forbedring af billedkvaliteten brug telefonen som fjernbetjening og meget mere. For at tilvejebringe kommunikation mellem enheder kræver nogle af teknologierne et adgangspunkt, da de ikke giver en direkte forbindelse.

Hvis din smartphone er udstyret med en mikro- eller mini-HDMI-port, som ikke er så almindelig, har du det heldig at have den enkleste udgave af en kabelforbindelse - HDMI-HDMI. Selvfølgelig, hvis tv'et også har et sådant stik. I andre tilfælde er der brug for en adapteradapter.

Kabel af denne type, som i billedet, kan du købe hos enhver elektronik butik (de er billige). Derudover behøver du ikke andet.

Forbindelsesordren til tv og telefon:

 • Sluk for begge enheder (tag stikket ud af stikkontakten).
 • Tilslut enderne af kablet til de tilsvarende stik.
 • Tænd for tv og smartphone.
 • Indtast HDMI-porten som kilde i TV-menuen. Derefter vises telefonens skærm på tv'et.

Derudover kan du angive opløsningen og billedfrekvensen i HDMI-parametrene (på tv'et), hvis der opstår problemer under automatisk opsætning.

Forbindelse til HDMI er praktisk, men har en række ulemper. Det mest irriterende er den hurtige udladning af smartphone batteriet. Det betyder, at du skal holde den permanent forbundet med opladeren, og det er nogle gange umuligt (hvis portene er tætte, og kablet på en lukker adgang til det andet). Derudover overfører nogle ældre android-telefoner ikke alt indhold på HDMI (for eksempel kun billeder i diasshowtilstand) eller kræver installation af yderligere applikationer.

For at forbinde telefoner uden en HDMI-stik til en port af denne type, kan du bruge en micro-USB-HDMI-adapter, men bedre - MHL, som diskuteres nedenfor.

MHL er en mere avanceret og moderne standard til kabelforbindelse af mobile gadgets og tv. Det implementeres ved hjælp af specielle kabler eller konverter-adaptere, der er forbundet i den ene ende til mikro-USB-porten og til den anden ende til HDMI. I modsætning til HDMI-HDMI-tilslutningen giver MHL strøm til den tilsluttede enhed, hvilket er meget praktisk, samt bedre afspilningskvalitet og hurtigere dataoverførselshastighed.

Der er to typer MHL kabler og adaptere - passive og aktive. Aktiv kræver ekstra strøm, for hvilken de har en anden USB-port (via USB, en sådan adapter er forbundet til TB).

Passive kabler er kun kompatible med enheder, der understøtter MHL-standarden. Aktiv nok, at MHL kun understøttede afspilningssiden (TV) og telefonen - ikke nødvendigvis.

Fysisk tilslutning af enheder via MHL udføres på samme måde som HDMI, så vi overvejer det ikke separat.

Undervejs vil der snart være gadgets med støtte til SuperMHL - næste fase i udviklingen af ​​denne teknologi. Fordelene ved nyheden er en højere kvalitet video transmission (opløsning 8K, farve dybde 48 bit, frame rate - 120 per sekund), støtte til surround sound og USB Type-C standard. Porte af denne type er udstyret med mange smartphones fra den nyeste generation.

SlimPort er en anden ny teknologi til at kombinere mobile enheder og tv til et integreret system. Det virker via en særlig adapter, der forbinder den ene side med USB-porten på telefonen, og den anden til HDMI, VGA, DisplayPort eller DVI-stikket på tv'et. I dette er måske den største forskel fra MHL.

Andre væsentlige forskelle er klart ikke til fordel for SlimPort. For det første leverer SlimPort ikke den mobile enhed (selv om der til dette formål er der en yderligere mikro-USB-port på selve adapteren, hvor du kan indsætte opladeren). For det andet kan den kun bruges på enheder, der understøtter teknologi sammen, og der er ikke for mange sådanne.

Tilslutning af din telefon til et gammelt tv

Det er godt at være ejer af Smart TV - der er mange muligheder for at forbinde telefonen til en sådan enhed, men hvordan skal man være ejer af gamle teletasere? Vi skynder os at berolige dig: Tilslutningsmulighederne til det gamle tv er lidt mindre, men de eksisterer også.

Ældre enheder er normalt udstyret med en eller to eksterne grænseflader, for eksempel RCA (tulipaner), VGA, S-Video eller SCART. Og udgangen af ​​telefonen er den samme mikro-USB. I nogle tilfælde bruges en 3,5-tommers headsetport også til at kommunikere med tv'et og en 20-bens servicekontakt på iPhone.

For at forbinde disse inkompatible enheder med hinanden har vi selvfølgelig brug for adaptere. For eksempel:

Desværre er sådanne adaptere vanskelige at møde på et gratis salg - de er næsten ikke efterspurgte. Derfor skal du om nødvendigt søge efter dem i udenlandske onlinebutikker eller gøre det selv.

Desværre kan du ikke få et godt billede, når du sender et videosignal via en adapter. Derudover støtter de fleste af dem ikke lydoverførsel.

Et dyrere, men rimeligt alternativ til "shoestring" er en set-top box. Denne enhed, der kan give almindelige tv-funktioner Smart. En af disse konsoller er allerede nævnt i artiklen - Apple TV, men derudover er der mange andre - baseret på Android-systemer og den velkendte Windows.

Set-top-boksen vil omdanne dit gamle TV til en helt moderne computer med en masse grænseflader til tilslutning af eksterne enheder. Og problemet med at oprette forbindelse til en mobiltelefon forsvinder af sig selv.

Jeg har set, at ikke alle smartphones understøtter Miracast, og den anden, HDMI til analoge (VGA, RCA, S-VIDEO) -adaptere er ofte helt ubrugelige, du har ofte brug for en konverter, de sælges på internettet, og du skal finde ud af om din smartphone denne funktion.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 5 = 1