Sådan tørres grøn

Hvordan slippe af med grønne pletter tilgængelige betyder

Zelenka er et antiseptisk og helbredende middel, som findes i næsten ethvert hus og blev brugt af vores mødre og bedstemødre. Men at åbne hætteglasset er meget ubelejligt. Fingre bliver snavset med næsten 100% chance. Og en akavet bevægelse - og grønne pletter på gulvet, på møbler, på tøj. Disse pletter er meget ætsende. Derfor er den allerførste regel, når du fjerner grønne pletter, at vaske det så hurtigt som muligt.

I et par dage vaskes det grønne fra fingrene, fordi mine hænder er flere gange om dagen. Ligeledes, hvis andre dele af kroppen er snavset, kan du simpelthen ligge i badeværelset, dampe ud i huden og gnide den med en vaskeklud med sæbe (mest effektive - økonomiske). På et tidspunkt vil pletterne ikke gå ned, men i et par dage - det er nødvendigt.

Hvis du vil komme til arbejde, for at studere, til en børnehave, for at besøge uden grønne pletter på nogen del af kroppen, kan du anvende følgende metoder.

 • Børnecreme. Spred en grøn plet på huden, gå rundt med fløden i ca. en time, tag et bad og gnid huden med en vaskeklud.
 • Hydrogenperoxid. Våd bomuldsulden og gnid. Agenten er temmelig blid, så pletten vil komme ud efter at have anstrengt sig noget.
 • Remover for make-up eller specielle servietter til at passe på din computer.
 • Olivenolie. Samt en fløde er det nødvendigt at holde omkring en time på en hud og derefter tage et badeværelse.
 • For dem, der ikke har allergier over for citrus - citron. Gnid en hudfarve på hummeren.
 • Alkohol eller vodka. For større effektivitet, hæld lidt vodka eller alkohol i opvasken og tilsæt et par dråber citronsaft. Våd fleece i den resulterende væske og gnid pletten.
 • Tandpasta. Påfør, gnid, skyl.
 • Kardinal betyder - klor. Men det er værd at bruge, hvis du skal rense det hurtigt, men i huset er der intet andet end blegemiddel. Stadig meget skadeligt for huden.
 • Bagepulver. Fortynd for at få en pasta, anvende og skylle.

For at fremskynde processen kan du kombinere flere metoder. Spred et forurenet hudområde med olie, vask det og gnid det derefter med citron.

Men vær sikker på at huske, at du ved beskadiget hud ikke kan bruge stærke værktøjer som alkohol og blegemiddel. På ansigtet er det ikke nødvendigt.

Fjernelse af grønt fra gulvbelægninger

Tæppe, linoleum, flise - de næste ansøgere til dekoration med grønne pletter. Hånden kan ryste på ethvert tidspunkt. Og hånden til den, der håndterer og hånden til den, som de behandler. Især hvis de er rastløse børn. De er alle interesserede, og nogle gange skræmmende, fordi det bliver smertefuldt. Derfor er det bedre at udføre proceduren selv væk fra flasken med grønt.

Gulvtæppet. Pulver, blegemiddel, pletfjerner, særlige midler til tæppe, alkohol. Påfør og gnid pulveret. Resten af ​​agenterne skal påføres og henstå i ca. en halv time og vaskes derefter af. Det er muligt at fjerne pletten fra gulvtæppet med 10% ammoniakopløsning - våd serviet og blød pletten.

Linoleum. Hvis du straks begynder at handle, vil det blot hjælpe med varmt vand og en klud.

Du kan anvende en sæbevand, pulver eller mangan til en fugtig klud. Gnid pletten, og skyll derefter med rent vand og tør det tørre.

En blanding af pulver og ammoniak vil også hjælpe. Påfør, lad et stykke tid gå, og skyll derefter.

En anden 3% eller 5% opløsning af saltsyre. Våd lugen i en væske, læg på en plet, og tør efter nogle minutter.

Du kan bruge den sædvanlige blegemiddel. Men det skal anvendes i flere timer, så lejligheden vil have en vedvarende duft af blegemiddel.

Tile. Tør af med sæbe eller alkohol.

Laminatgulve. Damp en klud med alkohol eller hydrogenperoxid og tør forsigtigt af. Eller hæld pulveret på det tidligere fugtede gulv, lad i en halv time. Skyl derefter pulveret af.

Trælakulvet skal rengøres omhyggeligt for ikke at beskadige overfladen. Fugt fleece i acetone eller et opløsningsmiddel og blidt forsigtige pletten flere gange. Gnid ikke!

En frygtelig drøm om enhver elskerinde er en grøn plet fra antiseptisk på arbejdspladsen på køkkenet, på sofaen eller lænestolen. Bliv ikke hysterisk, du skal handle. Og jo før jo bedre.

 • Viskelæder. Sug pletten med vand og gnid det med en søm.
 • Alkohol, vodka, hydrogenperoxid. Enhver af dette i huset er sikker på at blive fundet. Damp serviet og aftør pletten.
 • Ligesom på huden kan du bruge servietter til computer eller kontorudstyr.
 • Bagepulver plus eddike. Hæld sodavand, hæld lidt eddike, og pletten selv forsvinder.

Fjern pletter fra grønt med polstrede møbler med stofbelægning på følgende måder.

 • Stivelse fortyndet med vand, påfør den resulterende vassel til pletten. Fjern pletten, når massen tørrer.
 • 10% ammoniakopløsning. Påfør på en klud og blød.
 • Stain remover. At handle nødvendigvis i henhold til vejledningen.

Brug ikke blegemiddel! Det grønne sted vil forsvinde, men i stedet vil du se en ny - hvidlig, det vil være umuligt at slippe af med det.

Sker og sådan. Nu er der faktisk vidunderlige medicinske blyanter, der indeholder jod eller zelenok, for nem anvendelse. De ligner en filtpen og har, når de kommer ind i barnets kreative hænder, ikke blive brugt til det tilsigtede formål.

Papirbaggrunde kan ikke gemmes. De bliver nødt til at blive forseglet med nye. Og vinyl og non-woven kan rengøres.

 • Alkohol eller hydrogenperoxid. Våd en svamp eller bomuldsuld i en væske, blød forsigtigt pletterne. Gnid ikke, men lad det tørre. Pletterne bliver svage og forsvinder.
 • Stivelse vil hjælpe igen. Fortyndes med vand, den resulterende vassel påføres med en svamp eller børste på tapetet. Vent til helt tør og fjern den tørrede blanding med en tør svamp.
 • Soda og eddike. Våd den snavsede overflade med en våd svamp. Påfør sodavand. Derefter fugtes svampen i eddike, og nu vil det blotte pletten. Derefter skal du igen bruge en fugtig svamp, fjerne de resterende sodavand og greens.

Pletten på tøj kan plantes ved at åbne en vidunderlig boble og ved direkte behandling af såret eller bums. Stadig er der en sådan sygdom, som en kyllingpokke. Zelenka åbnes flere gange om ugen - to til behandling af små bumser. I løbet af disse dage skal du vaske en masse tøj og sengetøj, der er snavset med grønt.

Her vil generelt en god pletfjerner hjælpe. For hvide ting - blegemiddel. For det første er det gennemblødt i et stykke tid, så vaskes det med almindeligt pulver. Bare vær sikker på at læse instruktionerne på pletfjerner og blegemiddel og etiketten på tøjet omhyggeligt. Stoffer er forskellige, og det er vigtigt at følge alle anbefalingerne til tiden og forhold til at vaske pletten og ikke forkæle sagen.

Generelt vil farvestoffet, som holder tilbage i det grønne, ødelægges under påvirkning af lys. Selvom du slet ikke gør noget, vil pletterne fra det grønne bælte forsvinde efter et stykke tid. Men tiden skal passere meget - et par uger - fire. Det hele afhænger af, hvor zelenka kom ud og hvor meget. Selvom en sjælden elskerinde kan kigge på dette sted hver dag og vente på, at den forsvinder.

Derfor bør du bruge de beskrevne metoder. Og hvis disse metoder ikke har hjulpet eller hjulpet, men stedet ikke er forsvundet helt, skal du have tålmodighed.

 • En fedt plet på tøj: hvordan man fjerner og hvordan man fjerner?
 • Sådan vasker du græsset med tøj og hvordan man fjerner pletter fra det
 • Skilsmisse fra vand: hvordan man fjerner vandpletter
 • Spot fra hårfarve: hvordan man kommer ud af tøjet
 • Hvad skal man gøre, hvis bladlus forekommer på indendørs planter
 • Hvordan korrekt at "beregne og vinde" kozheeda
 • Ubehagelig lugt af sko: vi kæmper med problemet
 • Hvordan og hvad er den rigtige måde at rengøre badet fra en plaque derhjemme

Sådan tørres grøn fra hænder, vægge, møbler og gulv

I mange familier var og var et grønt for alle sygdomme, der forblev grønt. Alt ville ikke være noget, hvis det så pålideligt ikke spiste i en hud og enhver anden overflade! Med dette antiseptiske lægemiddel bliver de fleste af os bekendt selv på hospitalet (grøn navle). Lidt der ændrer sig i barndommen (konsekvenserne af kyllingepok), ungdomsårene (turkis knæ) og ungdomsårene (forskellige dele af kroppen går sammen med knæene). Derfor er spørgsmålet om, hvordan man tørrer grøn fra huden, altid aktuelt. Og hvor mange problemer fra ubehagelige flasker med bred hals! En akavet bevægelse af hænder - og alt indhold viser sig øjeblikkeligt at være på tøj, møbler, sex! Hvad skal man gøre og hvordan man vasker den grønne skændsel?

 • At tørre grønt fra huden ...
 • At vaske grønt efter vandkopper ...
 • At tørre grønt fra stof og tapet ...
 • At rengøre gulvet i grøntområdet ...
 • End at vaske grønt fra møbler

Du kan slet ikke gøre noget! Pletterne fra hændernes hud vil gå ud om nogle få dage. Arbejd med talgkirtler, vask, vask gør tricket! Og hun brænder smukt i solen.

Du har ikke så meget tid, og du er nødt til at vaske det grønne? Husk: jo mere du forsinker, desto stærkere absorberer det skadelige antiseptiske middel i overfladen! Hvad er hemmeligheden med sådan udholdenhed? Hoveddelen af ​​den strålende grønne opløsning er anilin, med hvilken forskellige farvestoffer fremstilles.

 • Tør forureningen af ​​med en citronskive, medmindre du er allergisk over for citrus.
 • Friske spor af gnid det med alkohol eller cologne. For at opnå den bedste effekt skal du klemme et par dråber citronsaft på en bomuldspindel og derefter fugte det med alkoholholdigt lægemiddel.
 • Hurtigt aftørring af fedtet kan være en væske til fjernelse af lak.
 • Våd det forurenede område af hændernes hud med varmt vand, spred det med en skrubbe. I nogle få sekunder skal du massere og skylle. Det er ikke altid muligt at slette en gammel plet fra første gang. Prøv en anden lotion for at fjerne sminke eller fedtet håndcreme.

At vaske grønt efter vandkopper ...

Udnyt hydrogenperoxid. Denne væske brænder ikke og er helt harmløs for barnets sarte hud. Damp det med en bomuldsstykke og tør de ønskede steder ud.

Smør de grønne strøg med babycreme, og prøv efter 10-15 minutter at vaske det med baby sæbe og shampoo.

Aspirinsyre tabletten formales og opløses i en lille mængde varmt vand. Fugt bomuldsstykket, tørre barnets hud. Efter en sådan procedure skylles krummerne under bruseren.

At tørre grønt fra stof og tapet ...

Damp "stedet for sorg" med hydrogenperoxid eller alkohol. Efter et par timer forsvinder stedet. Denne metode passer ikke kun til stoffet, men også til vinyl og ikke-vævet tapet.

Stænk pletten med bagepulver, fugt med eddikeopløsning (tilsæt en tsk eddike pr. 100 ml vand). Der vil være reaktion og "spise" zelenok.

Polstring stof behandles med ammoniak, tørre med en serviet. For at spare tapet ammoniak brug meget omhyggeligt!

Stænk "kriminalitetsscenen" med vand fra vand og stivelse. Blandingen skal tørre. Fjern resterne af stivelse med en vaskeklud.

 • Fjern først fra linoleum al fugt med et tørt lap. Vask overfladen straks med varmt vand og opvaskemiddel. Forurening skal gå væk.
 • På det våde gulv skal der hældes et lille rengøringspulver, forsigtigt gnides og forlade i 30 minutter. Skyl flere gange med rent vand, så der ikke er hvide skilsmisser.
 • Hvis du finder gamle pletter, blød fedt med benzin eller petroleum, læg det på et forurenet område af linoleum. Efter 10 minutter skal du rengøre og vaske overfladen med en sæbeopløsning.
 • Brug acetone. Damp med en blød klud og gnid snavset. Skyl det resterende opløsningsmiddel fra linoleum med sæbevand.
 • Hæld lidt oxygen blegemiddel, drys med vand. Efter en halv time skal du vaske med en blød børste.
 • Hvis du stadig ikke helt kan fjerne pletten fra linoleumet, skal du være tålmodig: i tide vil den gå væk.

Lakoverfladen fugter med vand og tørres forsigtigt af med en almindelig viskelæder.

Fremragende tørring med grønne pletter vådservietter til husholdningsapparater. Hvad er hemmeligheden? De indeholder alkohol.

Er ødelagte pletter endelig ødelagt? Næste gang være mere forsigtig med den grønne!

Hvordan og hvad skal man vaske den grønne fra huden - de vigtigste måder at fjerne pletter på

En opløsning af strålende grønt er en overkommelig medicin, der kan ses i næsten alle medicinskabe. Det har antiseptiske og regenerative egenskaber. Men der er en betydelig ulempe i forberedelsen - det efterlader lyse smaragdkarakterer på omslagene. Desuden bliver ikke kun de, der behandles med et sår, beskidt i grønt. At åbne et glas hætteglas og holde rent er næsten umulig opgave. Vi vil forstå, end vask det grønne hår fra huden, også hos børn.

At få greens på huden gør ikke nogen skade, men skaber visse æstetiske problemer. Det er bedst at reagere straks. I dette tilfælde vil det vise sig at være en opløsning af sæbe. Det er ønskeligt, at det var økonomisk, men du kan bruge den sædvanlige toiletsæbe.

Det er nødvendigt at opløse nogle midler i varmt vand og anvende et skum på den grønne plet. Efter 2-3 minutter gnides huden med en vaskeklud og skylles under rindende vand. Manipulation kan gentages flere gange.

Vi vil finde ud af, hvad der skal vaskes af det grønne hår fra huden, hvis det allerede har absorberet i epidermis. I dette tilfælde kan de hjælpe:

 • alkohol og citronsaft;
 • sodavand;
 • hydrogenperoxid;
 • citronmasse;
 • chlorblegemiddel.

For at bringe smaragdsporerne fra det grønne fra kroppen er det nødvendigt at kombinere alkohol (vodka) med frisk citronsaft i en andel på 5 til 1. Derefter er det nødvendigt at suge i bomuldsulden og tørre huden. Hvis det grønne spor ikke kommer ud, er det værd at holde disken på det forurenede sted i et par sekunder. Intensivt at tørre dækslerne anbefales ikke, så der ikke er nogen irritation.

Vigtigt: Uanset behandlingsmetoden i slutningen skal huden omhyggeligt skylles med varmt vand, dabes med en klud og smøres med en creme med ernæringsmæssige egenskaber for at forhindre overdrypning.

Opdagelsen af ​​boblen grønne i de fleste tilfælde ledsages af udseendet af spor af løsning på hænderne

På udkig efter et svar på spørgsmålet om, hvordan man tørrer grønt fra huden og ikke beskadiger det, bør man overveje en metode ved hjælp af konventionel sodavand. Han er den mest forsigtige for alle, men det tager tid.

 1. Kombiner sodavand og varmt vand for at danne en vrøvl.
 2. Påfør en bomuldsstuds på huden med en bomuldsstynge.
 3. Tørre i et par sekunder, hvilket gør cirkulære bevægelser.
 4. Vask sodavand med vand. Vurder resultatet.
 5. Gentag proceduren flere gange, hvis det er nødvendigt.

Hydrogenperoxid har en misfarvningseffekt. Det er nødvendigt at fugte et stykke bomuld i præparatet og anvende det på det grønne sted i nogle få sekunder. Lægemidlet kan muligvis ikke virke første gang, og du bliver nødt til at gentage manipulationerne.

Peroxid af hydrogen tørrer stærkt ud huden. Hvis der er revner på dækslerne, så er det bedst ikke at anvende det. På hænder er det ønskeligt at lægge på handsker.

Hurtigt slippe af med smaragdgrønne pletter i hjemmet vil hjælpe citron. Det er nødvendigt at afskære et lille stykke frugt og tørre forureningen med papirmasse i 15-30 sekunder. Så skal du skylle det behandlede område med vand og se resultatet. Hvis sporet ikke er helt væk, anbefales det at gentage handlingen.

Den mest aggressive løsning på problemet er, hvordan man vasker det grønne hår fra huden ved hjælp af klorblegemiddel. Det bør anvendes til, hvis du har brug for at få dig i orden hurtigst muligt, og andre metoder virker ikke.

Det er nødvendigt at fortynde det klorholdige middel med vand i et forhold på 50/50, dypp en bomuldspindel ind i det og hurtigt tørre pletten, hvorefter skylles forsigtigt dækslerne under hanen. For at neutralisere rester af blegemiddel er det værd at behandle huden med en vatpind dyppet i 6% eddike.

Vigtigt: Brugen af ​​klorblegemiddel er kontraindiceret hos personer med følsom hud og med kontaktallergi. Det er ikke nødvendigt at bruge det, hvis der er sår, slid, inflammerede elementer i spotzonen fra det grønne.

For at fjerne uaktuelle grønne er det nødvendigt at dampe ud huden - for at sænke hånden eller foden i varmt vand i 10-15 minutter. Hvis dette ikke er muligt, anbring et varmt håndklæde på kroppens område.

Dernæst skal du behandle omslagene med en vaskeklud, en børste eller en pimpsten. Hvis den mekaniske effekt er ineffektiv, er det fornuftigt at ty til en af ​​ovennævnte metoder.

At reflektere over, hvordan man vasker grønt fra ansigtets hud, man bør anvende de mest delikate metoder. Det er ønskeligt at bruge kosmetik:

 • blød skrubbe;
 • flydende (mælk, fløde) til make-up;
 • fed creme;
 • Olie - Kokos, Solsikke, Oliven eller andet.

På forureningen skal påføres skrubbe eller fløde med et tykt lag. Efter 1-2 minutter fjernes med svamp fra bomuldsuld og vask huden med gel til vask eller sæbe.

I midlerne til makeup eller olie er det nødvendigt at suge den wadded disk og gnide den med et spor af grønt i nogle få sekunder. Hvis pletten ikke forlader, kan du forlade lægemidlet i 3-5 minutter, gnide endnu en gang og vaske.

Når du beslutter dig for at vaske grønt fra dine hænder, kan du bruge en af ​​de nævnte metoder. Derudover er det praktisk at bruge sådanne midler til rensning af fingre og negle som:

 1. Tandpasta. Det er nødvendigt at sætte det på pletten ved hjælp af en gammel tandbørste. Efter vask i 2-5 minutter skylles der med vand.
 2. Væske til fjernelse af lak. Hun bør behandle neglepladerne og huden omkring dem.
 3. Servietter til kontorudstyr. På grund af alkoholindholdet fjerner de helt det grønne. Ganske få gange for at tørre skidt. Kan bruges til andre områder end ansigt.

Hvis zelenka faldt under neglene, anbefales det at lave et bad til hånden. I varmt vand skal du tilføje lidt citronsaft og holde det i 10-15 minutter. Så skal du rengøre neglene med en gammel tandbørste og en pasta eller et middel til at fjerne lakken.

Fjern den grønne plet fra håret hurtigt virker ikke. Det vil være nødvendigt at arbejde gennem den farvede strand i flere dage. Hver gang farvestoffet vil være lidt misfarvet. betyder:

 • vodka og citronsaft (50/50);
 • opløsning af vaskesæbe;
 • kefir, opvarmet i vandbad
 • et præparat til hår baseret på olie eller anden olie.
 1. I et af præparaterne fugter man en bomuldskive eller et stykke gasbind.
 2. Skru den beskidte krølle ind i den.
 3. Vent 3-5 minutter. Gnid det af.
 4. Vask dit hoved eller en streng med varmt vand og shampoo.

Funktioner af pletfjernelse hos børn efter vandkopper

Brug af zelenka til at behandle udslæt i et barn under vandkopper hjælper med at fjerne kløe, desinficere og tørre sårene på huden. Desuden gør brugen af ​​stoffet det muligt at spore udseendet af nye elementer.

I barndommen strømmer sygdommen altid let, men det er nogle gange svært at fjerne pletterne fra den strålende grønne løsning. Overvej hvordan du tørrer grønt fra babyens hud. Du kan kun rengøre dækslerne efter barnets fuldstændige opsving, når udslæt er væk.

 1. At sætte på pletter en fed børnecreme. Efter 10-15 minutter bader du barnet med sæbe og en mild vaskeklud. Spor kan desuden gnides med en bomuldsskive, på hvilken flydende sæbe påføres.
 2. At kaste i varmt vand nogle tabletter eller et pulver af ascorbinsyre. Fugtig bomuldsuld i opløsningen og behandle fedtet fra det grønne.

Fra de tidligere beskrevne metoder kan du bruge olie, sodavand, kosmetik. Derudover er punktvis omhyggelig brug af alkohol og hydrogenperoxid tilladt.

Bring den grønne fra huden kan være ved hjælp af forskellige improvers - alkohol, hydrogenperoxid, sodavand, citron og andre. Til behandling af børnetøj, såvel som til ansigtet, bør de mest omhyggelige metoder anvendes. For at minimere forurening er det bedre at bruge en særlig markør i stedet for den sædvanlige grønne løsning. Derudover er det værd at huske, at pletterne "falmer" i solen i 1-2 dage.

Fordele og ulemper ved stræklofter i badeværelset

Mekanismer til transformering af sofaer - hvilken er bedre at vælge?

Hvad hvis naboerne blev oversvømmet ovenfra og hvor de skulle hen?

Det bedste er at vaske det grønne klorblekemiddel, hvide er ikke skilt. i 2 minutter tørrede grøn fra hans hænder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 7 = 2