Manhole covers til fliser

Inspektionsluge til fliser - skjult adgang til kommunikation

Indtil for nylig i badeværelserne var alle kommunikationer i sikte, og det blev anset for helt normalt. Men tiden står ikke stille, nu er de gemt bag hypokartonkonstruktioner, der gør toiletter til stilfulde værelser med et minimum af konglomerationer. Holde adgang til tællerne og vandhanerne og ikke forkæle skønhedshjælpevirksomhedens VVS-lukker. Du kan købe eller lave dem selv.

Afhængigt af objektet, der er skjult bag lugen, skelnes følgende lukker:

Specielle krav til styrke pålægges gulv- og loftluge. Gulvmodeller skal være modstandsdygtigt over ekstern fysisk påvirkning, har en holdbar konstruktion, ramme, med ekstra udstyr, fugttætte og lydisolering. Loft døre skal være lette vægt, tankevækkende mulighed for at lukke den dør uheld svingede åben. Sådanne vinduer anvendes i kommercielle lokaler, offentlige steder, garager.

De huse og lejligheder er mere villige til at bruge væg lemme til flere årsager (pladsbesparelse, et bredere udvalg af modeller, enkelhed og nem installation).

Traditionelle former for VVS-lukker er kvadratiske og rektangulære. Om nødvendigt er det muligt at lave eller bestille ikke-standarddøre, men deres installation og anvendelse vil være lidt anderledes.

Produktionsmaterialet er:

 • Tilgængelige plastmodeller. Normalt med et håndtag eller push-up. Hvid bruges ofte, men andre populære farver er også til salg. En bred vifte af størrelser.
 • Metal døre har en farvecoating (pulverlakering), de er elskede for deres styrke og stabilitet.
 • Andre materialer. For at gøre hygiejneluken under flisen er det muligt at anvende improviserede materialer (gipsvæg, spånplader), som gør det muligt at sætte over maskeringsovertrækningen. Rammen til en sådan dør er normalt lavet af aluminium eller metal for at sikre holdbarhed. De kan blive slået og skjult i et traditionelt design. Denne elegante løsning, som efterspørges ikke kun blandt designere, appellerer til almindelige mennesker. Især denne mulighed er god, når det kommer til ikke-standardiserede former og størrelser.

Jo mere diskret inspektionsluken i interiøret er, desto bedre. Derfor er flere og flere interesser forårsaget af sådanne modeller som magnetiske, skjulte og skubbe.

De er lavet på skubbesystemer, på rullemekanismer. De kombineres ofte med usynlige mekanismer, hvor rumlige sløjfer fordobles, hvilket gør det muligt at spare plads og ikke bruge håndtag. Dørene kan glide, folde, svinge åben på den ene eller begge sider. Mekanismer er bedre at vælge fra dokumenterede producenter.

Stum træk push-systemer er, at de åbner i to trin: efter hård tryk døren er lidt forskudt til siden, hvorefter bliver mærkbar. I denne tilstand kan låget nemt trækkes til side. I praksis, så designe hygiejnehatch små og mellemstore.

Populære usynlige systemer kombinerer nuancer af andre muligheder og gør det umuligt at gøre store døre usynlige.

Normalt bruges de i lejlighedshuse i badeværelser for visuelt at øge rummet, samt at dekorere kommunikation i nicher, hvilket giver en tilgang. Anvendelsen af ​​specielle løkker og gipsplader på låget hjælper med at "tilpasse" inspektionsluken under væggen. Imidlertid skal installationen af ​​et sådant vindue forudregnes ved udformning af en niche. For en komplet reparation kan omstillingen til "usynlig" være ubelejlig og tværtimod ødelægge hele arten.

Design på neodymmagneter bruges i gulv- og vægsynsvinduer. Magneter er meget stærke og kan modstå betydelig vægt. At gøre sådanne dækker usynlige hjælper en snedig tilgang: Lukken til lugen er lavet lidt mindre, så døren selv er under gulvet (fliser, et stykke laminat), maskerer det. I den større version eller med tunge materialer er låget udstyret med et håndtag for nemheds skyld. Lette og små luge kan fjernes og uden håndtag, større er mere tilbøjelige til at blive foldet. Magneten hjælper låget til at holde, i nogle tilfælde er det simpelthen skubbet til siden for at lette tiltrækningen, i gulvet supplerer de kraften i lågets egen tyngdekraft.

Standarder for inspektionsluge antager minimumsstørrelsen som en kvadrat på 10 cm * 10 cm blandt de færdige produkter, brug manhuller i størrelsen af ​​konventionelle fliser 20 * 30.

Arbejdsmændene arbejder med vilkårlig parametre og forsøger at bringe dem tættere på denne mulighed, så gardinerne kan passe helt til keramiske produkter. Denne tilgang giver dig mulighed for at "skjule" lukken. De nøjagtige mål afhænger af formålet med døren og placeringen af ​​rørene og kablet.

Den største af de muligheder, betragtes klar dør 120cm Hjemmelavet Door forskellige fra normale parametre, er det nødvendigt at nærme sig til dette: mindst 5 - 50 mm flise fixer lager i væggen, ikke mere end ½ af sine egne flise muligheder med den frie hånd ..

Strukturen af ​​en bestemt luge afhænger af dens type. Den standard vægmonterede version omfatter en aluminiumsramme, en lås, en loopstruktur og en dør.

Materialet i latent VVS er normalt lavet fugtbestandigt (fx forarbejdet gipsvæg, spånplader, OSB). Rammen er monteret i en niche eller væg. Låsen "reagerer" på den ydre påvirkning, idet døren holdes i næsens riller.

Hængselmekanismen og tilpasningen er en vigtig del, hvoraf det afhænger af, hvordan lukken åbner, i hvilken retning. I enkle versioner kan det være hængslede eller møbler løkker. I vanskelig - dobbelt med yderligere justeringsnoder.

Lukkeposition og åbningsside

Normalt forsøger de at bestemme stedet for inspektionsluken på en sådan måde, at den ikke åbner andre ting i rummet og åbner det nødvendige overblik. Det er bekvemt at åbne døren til venstre mod højre, med en sjælden undtagelse. Lodret åbning ledsages af mere ansvarlig forberedelse af stedet.

Urimlig er synsvinklen på synsfeltet: hjørnerne på døren vil blande sig, designet bliver svagere. Knap til gulvet er det bedre ikke at lave døren: den nederste kant kan ridse gulvet og efterlade spor. Reglen af ​​hele fliser strækker sig til dette punkt af installationen.

Installationen af ​​den hemmelige luge begynder med montering af rammen. I gipspladekonstruktionen fremstilles profiler foreløbigt for at forbinde lukkens ramme til slagtekroppen med selvlukkende skruer til metal. Grooves for dem er boret på forhånd. Hvis installationen udføres i en åbning i en mursten eller blokvæg, anvendes der dowel-negle, og mellemrummet mellem rammen og væggen er frostet. I dette tilfælde fjernes døren fra rammen og monteres efter at forseglingen er klar (ca. en dag for at fryse overskuddet på konturen).

Efter at rammen er installeret, er nichen trimmet med et materiale med en ramme overlappende. Rammens overflade skal være niveau. Kontrollér efter installationen, at hængselsmekanismen fungerer, kan du fejle den med en sekskantnøgle.

Dekoration af luge og vægge sker samtidig. For at klæbe fliserne til den usynlige dør, skal arbejdsfladen primeres. Trykmekanismerne er fastgjort med specielle fastgørelsesanordninger, dørene er afvejet efter vægt eller en lastbolt anvendes. På gipsplanklip limet til flydende negle eller brug specielle cementblandinger. Forstærkningsnetet installeres foreløbigt på træpladerne. Når lim påføres keramik, tages der hensyn til fremtidige huller. For højkvalitetsfastgørelse af fliser skal lim holde mindst ½ af overfladen.

Blandingen skal ikke lække og tilstoppes i rummet mellem lugen og dens ramme. Eliminere overskud hurtigere. Blandingen får fat i en dag, så du kan fjerne overskydende fra fliserne.

Behandling af usynlige mangler har sine egne egenskaber: de gnides ikke langs kanterne. Resten af ​​lukkets rum er dækket af en sammensætning som hele væggen. For nøjagtigt at identificere dette sted behandles kanten med et konstruktionsbånd, der frigiver et lille hul. I den lå silikoneforseglingsmiddelet og nivellerede laget med fingrene. For massen at opføre sig lydigt, skal hænderne gennemvædes i sæbevand. Derefter fjernes scotch forsigtigt. Tørring af silikone tager 2 dage. Efterbehandling: skær langs lukkets omkreds. Lav en vinkel på 45 °, forsøger at få en byggekniv til jorden, ved hjælp af 1 bevægelse på hver side. Dette hjælper med at undgå "frynse" rundt om kanterne.

Med en åben luge fjern overskydende fugemasse.

Ikke altid klar inspektionsluge opfylder anmodninger. I dette tilfælde kan du bruge lidt tid og kræfter og selv lave de nødvendige detaljer.

Hvis du har brug for et lille vindue, så er de magnetiske muligheder gode. For at gøre dette skal du installere magneterne i hjørnerne af døren og rundt om rammens kanter - magneter-dublere (i alt 8 magneter). Det er bedre at udstyre låget med et pænt håndtag, så det bliver mere praktisk. Brug de sædvanlige møbler beslag som et håndtag.

Ved fremstilling af store døre er møbeldele også nyttige: det er bekvemt at montere færdige skubbesystemer og konventionelle hængsler.

 • Mål, markér det fremtidige sted og kontroller dets niveau for at undgå forvrængninger.
 • Klargør bunden og rammen. Du kan bruge en almindelig aluminiumsprofil under rammen, rammen er lavet af laths eller fra samme profil. Indstil rammen.
 • Lav låget: Basen skal være stram, brug træplader. Belægningen afhænger af tykkelsen af ​​laget og det planlagte arbejde. Det er bedre at anvende gipspap: færdiggørelsen virker mere vellykket end på et forberedt træ. Monter forsigtigt lågdelene på skruerne.
 • Forbered riller til loopmekanismen: Træk på begge sider tilbage 10 mm og bor. Ved at forbinde hængslerne med låget, fastgør det til rammen, lav mærkning for hullerne under mekanismen.
 • Sæt hængslerne i rammen. Nu kan du hænge lugen på plads. Låget skal gå i niveau med den ubehandlede væg og ikke stige over den. Luken skal have et hul, så det let kan åbnes ved at trykke (tage hensyn til den fremtidige foring).
 • Fastgør døren med specielle bolte, brug lasten. Rengør lugten fra støv, primetuyte og fortsæt til foringen.
 • Efter fliserens klæbemiddel er tørret, skal du kontrollere dørmekanismen. Juster om nødvendigt.
 • I den ene ende af monteringsmekanismen.

Fjernelse af hygiejne døre er ikke en nem opgave. Et ukompliceret element i indretningen kræver omhyggelig opmærksomhed. Mange mennesker først efter at have købt og installeret forstår, hvordan det ville være bedre at gennemføre denne procedure. Det er nyttigt at spørge naboer fra toppen eller bunden, hvordan de løste dette problem, og om de var tilfredse.

Vær opmærksom på disse punkter:

 • Når du køber en færdiglavet hygiejneklap, skal du kontrollere om orienteringen er den samme som den ønskede (lodret eller vandret). Ofte forstyrrer størrelsen på 20 * 30 både sælgere og købere.
 • Når du installerer, skal du bruge niveauet.
 • Små vinduer installeres straks med låget, og store dem demonteres for detaljer.
 • Vægbeklædning udføres straks under døren til det usynlige system, og efterlader bunden af ​​ovennævnte række til sidst. Således justeres størrelsen af ​​flisen og forhindrer utilsigtede forvrængninger.
 • Forsøgsfulde operationer med skæring af fugemasse kan korrigeres: Påfør silikone på kanten og luk luken. Den resulterende masse fjernes og tørres igen.
 • Hvis væggen er forberedt til maling, skal sømmen skæres efter kittet, indtil blandingen tørrer.

Har lidt erfaring, kan du hurtigt installere færdige inspektionsluge, og hvis du vil - til at lave det selv. Mesterens tilfælde er bange!

Sådan fjerner du gamle fuger fra flisereled?

Hvilken håndklædevarmer er bedre: anmeldelser, modeller og producenter

Lydløs badevifte med returventil

Sådan fjerner du maling fra væggene i badeværelset?

Alle rettigheder forbeholdes, 14+

Kopiering af webstedsmaterialer er kun mulig, hvis du installerer et aktivt link til vores hjemmeside.

Inspektionsluge til fliser: 3 stadier af beregninger

Giver adgang til skjult under fliser Kommunikation kan, hvilket gør inspektionslem med hænderne, og sæt den på væggen under flappen sanitære snegl installeret i et badeværelse i et særligt vindue (niche). Under revisionen af ​​serviceydelser er det muligt at omarrangere rør og samlinger i en skjult del for at lave en luge. En del af tællerne kan også installeres under døren til denne luge. Den aftagelige dør kan laves på magneter med lås eller åbning med sugekopper. Måske en luge under flise, maling, tapet. Hvordan kan man ikke gå tabt i mangfoldigheden af ​​disse mekanismer og skabe den perfekte VVS-luge til fliser?

Trykluge VVS til fliser: dimensioner

Der er visse standardstørrelser af inspektionsluge. Den mindste størrelse er 10 kvadrat x 10 cm. Færdige produkter er under flisen størrelsen af ​​en normal flise 20 cm × 30 cm. I tilfælde af vilkårlige parametre, specialister stræber efter at skabe dem tættere på størrelsen af ​​fliserne til sanitære pres luge kan skjules i rummet.

Den patenterede tryklås er designet direkte til lukken under flisen, designet til nem udstødning af dørene

Lukkets dimensioner i dette tilfælde afhænger af det særlige tilfælde, på formålet med døren.

Størrelsen på den færdige luge er 1 m 20 cm. Du kan lave en sådan luge med egne hænder, så skal dørens parametre være som følger: ca. 5 cm for at forlade lagret til fiksering til overfladen; omkring halvdelen af ​​fliserne skal efterlades på fri side. Hvor korrekt beregnes lukkets størrelse?

Til dette skal der foretages flere beregninger:

 • Først og fremmest bestemme placeringen for lugen, så der er mulighed for at få adgang til VVS-enhederne;
 • Højde og bredde af vægfliser
 • For at beregne lukkets højde og bredde, for dette antal fliser vandret multipliceret med bredden af ​​en flise og derefter det samme for at gøre vertikalt.

Efter alt det ovenstående kan du fortsætte med at vælge lugen. Sørg for at købe monteringslim.

En skjult luge er skabt i værelser med høj luftfugtighed, og derfor er de lavet af materialer, der er modstandsdygtige over for fugt. Oftest til fremstilling af aluminium eller rustfrit stål. Det billigste er plastiklukker, men de passer ikke til fliserne. Specialister skelner lukker efter den type, der åbner døren. Vælg mellem det generelle design af værelset, møbler og andre efterbehandling materialer.

Skjulte adgangsdør-adgangspaneler består af en robust aluminiumramme og en aluminiumluke

Så, typerne af moderne luer er som følger:

 1. Swing dør. Den mest populære type, du kan åbne den med sugekopper, de leveres komplet med en luge. På dette design kan du lægge en keramisk eller stenflise. Suckers i tilfælde af tab kan genkøbes i enhver butik.
 2. Trykluge. Denne form for skjult luge er egnet i tilfælde af færdiggørelse af værelset med mosaik. Sukker på sådant materiale holder ikke altid stramt. Mekanismen er meget enkel - du kan åbne lugen ved blot at trykke den med hånden på døren. Først forlader døren fremad og derefter til siden. Suckere i denne mekanisme er ikke nødvendige, hvilket er en stor fordel. Magnettryksluke er mest populær i moderne moderne badeværelser.
 3. Glidende soltag. Denne type indstilles, når plads ikke tillader levering af andre typer skjulte lukker. Den glidende luge er ens i design til den tidligere type, det er muligt at bruge både en sucker og en push mekanisme til åbning. Denne luge er flisebelagt eller mosaik. Den åbner først fremad og derefter til siden.
 4. Foldende luge. I dette tilfælde er døren aftagelig, der bruges på steder, hvor plads ikke er tilstrækkeligt til at åbne døren helt. Den åbnes ved hjælp af sugekopper eller en trykmekanisme. Det lægges i en vinkel ovenfra og holdes ved hjælp af karbiner. Døren løsnes nemt - du skal bare løsne karbinerne og sætte døren til siden.

Alle disse arter har deres egne fordele og ulemper. Vælg lugen følger af rummets dimensioner og design af rummet.

Sanitære fliser til fliser: forme

I øjeblikket er der en bred vifte af hygiejneklædedæksler til fliser. De er forskellige i deres størrelse, form, finish, materiale.

Sanitetsluke - En tilpasning til revision og skjuling af forsyningsvirksomheder, der passerer under jorden eller inde i lokalerne

Der er forskellige luger i deres egenskaber:

 1. VVS, elektrisk, ventilation.
 2. Ved metode til installation - væg, gulv, loft. Sidstnævnte er som regel fastgjort i et falsk loft, sådan en luge bør være meget lys. En pålidelig dør bør ikke åbnes vilkårligt, det er nødvendigt, at luken er stærk og modstandsdygtig over for forskellige belastninger. Imidlertid er lukkerne oftest monteret i væggen.
 3. Synlige luger kan være det perfekte supplement til det indre, kan de være færdige med de andre fliser, og omvendt, kan du dække det samme flise, såvel som resten af ​​rummet, så de kaldes usynlige. Ofte er disse lukker plast og metal, den første er meget mere overkommelig.
 4. Der er luger til maleri, tapet og mosaik, ligesom lukkernes form varierer også - fra den sædvanlige firkant til runden og endda trapezformet.
 5. Lakkenes dimensioner af den sædvanlige størrelse er fra 0,2 m til 1,5 m. Der er magnetluge med lås, en nøgle, med låse eller låse, uden håndtag.

De laves ofte i badeværelset, toilet eller køkken, hvor finishen ofte er en flise. Derudover fliser og lukker fliser for at skjule det, og i hvilket tilfælde åbne og bruge. Det er umuligt at fuldstændigt skjule den tekniske luge, sømene omkring lugen vil give sin placering. Vælg dimensioner, hvordan man retter og form kan laves til ordre. I dette tilfælde foretages der individuelle målinger, der oprettes en ordning, der er valgt lukketyper.

Sanitetsluken under fliserne kan være gulv, væg, selv del af den dekorative skærm. Selv i bygningsfasen oprettes en særlig niche til kommunikation. Luven er installeret, låst og døren er installeret.

Når du installerer lugen, skal du overveje, hvilken vej den skal åbne

Hvis der ikke er nogen niche, skal den oprettes specielt, skære den i en mur af beton eller mursten med en boremaskine eller en bulgarsk. Alt dette gøres under reparationen, når kommunikationen erstattes med skjulte, er riller specielt lavet til dem. Rørene passerer bag gipspladens foring, så du kan kun bruge en jigsave og en hånd hacksaw.

En hemmelig luge under flisen giver dig mulighed for at skjule rør og knuder, der ødelægger udseendet af badeværelset.

Det er bedst at gøre det i en tone med en flise, så den ikke får øjet. Du kan også lave en luge med egne hænder lavet af metal eller plast, idet du forsigtigt passerer alle målinger og vælger fastgørelsesmetode.

I øjeblikket er der flere grundlæggende typer af fastgørelse af lukkekassen i åbningen:

 • Ved hjælp af selvdrejende skruer leveres fastgørelserne sammen med lugen, og rammen på siderne har huller til disse fastgørelsesdele;
 • Efter skruen er disse skruer fyldt med alle huller med specielt monteringsskum med lim, silikoneforseglingsmiddel;
 • I et andet tilfælde lugen er monteret i en beton eller mur, et første trin det tilstoppe dyvler, og derefter skruet skruer, og gipsplader væg ved installation af vinduet trim aluminium materiale.

Den første metode er bedre egnet til montering af små plastlukker og gipspladerskillevægge, og den anden mere pålidelige metode er god til både lette og tunge materialer.

Inspektionsluken af ​​det usynlige er pålideligt beskyttet mod vandindtrængen. Installation af det i badeværelserne på magneter gør det til enhver tid behageligt at bruge enheden. Efter installationen kan kabinettet indstilles og flises. For at forbinde lugen sammen med væggen er det muligt ved hjælp af et hængsel for at installere en aftagelig magnetisk fastgørelsesstruktur.

Hvad er inspektionsluken til flisen (video)

Usynlige klapper til toilettet eller installation i badet er bekvemme armaturer, der gør det muligt at skjule rørene og om nødvendigt åbne adgang til kommunikationen bag fliserne. En række muligheder for arrangementet af disse lukker giver dig mulighed for at vælge det bedste visningsteknologiske udseende for et bestemt badeværelse eller køkken. Hjemmelavet luge kan være lavet af metal eller plast, installation af VVS. Enheden er tilgængelig. Lim dem bedre med et monteringsskum.

Sanitetsluke: designforskelle og installationssekvens

Sanitetsluke, der er installeret under fliser eller mosaikker, er designet til at give komfortabel adgang til ingeniørudstyr placeret i vægge, gulve, nicher eller søjler. For Audit lugen kan være bekvemt og diskret sted et VVS ventiler, ventiler, kamme, rør, vandmålere og filtre samt vandlåse og overtryksventiler. Inspektion dør, eller som det er accepteret at kalde det, usynlig eller hemmelige, er det placeret i køkkener, bade, saunaer, swimmingpools og alle badeværelser. Dens installation anbefales i alle rum, hvor færdiggørelsen er færdig med fliser, mosaikker, samt materialer fremstillet af naturlig eller kunstig sten.

Skjulte luger, som indeholder en magnet i deres enhed, er blevet meget populære. Uanset hvilken type konstruktion, den kan installeres manuelt og uden særlige færdigheder. Du kan gøre dig bekendt med funktionerne ved redigering ved at se en tematisk video. Det vigtigste, der er værd at være opmærksom på, er den passende størrelse af sanitetsluken.

Funktionelle forskelle mellem skjulte revisionsluge

De bredt spredte, usynlige ruge kombinerer med succes alle funktionerne i andre typer, hvilket gør det muligt at udskifte store døre. Forskelle skjult inspektionsåbning af plastik eller metal forstadier (hvis anvendelse er blevet forlænget indtil for nylig) ligger i fremgangsmåden til installation og især strukturen af ​​sløjferne. Usynlig struktur anbragt udelukkende under flisen, i stedet for over det, og åbner sammen med en del (en eller to), som bortskaffer af lugen døren.

Oftere tyet til at installere dem med henblik på at øge det visuelle rum af et badeværelse samt et vellykket udsmykning VVS kommunikation, ikke blokerer brugervenlig tilgang til dem. Under installationen af ​​de specielle hængsler og dækker gipsplader kan du sikkert og diskret skjule niche i den generelle baggrund af muren. Installationen af ​​en sådan mekanisme bør være rettidig, dvs. Ikke venter på de sidste trin i reparationen, for at fjerne ulejligheden og ikke at bryde integriteten af ​​finishen.

Keramiske fliser, kunstig eller natursten, granit, dekorative paneler eller mosaik anvendes i vid udstrækning som materialer til efterbehandling af usynlige inspektionsluge. Individuelle eller integrerede dele af dem dekorere døren ved hjælp af lim. Hele fliserne behøver ikke beskæring, og således bevares mønsteret eller mønsteret på den generelle baggrund.

Spaltet, der løber langs dørens kontur, skal om nødvendigt være lig med sømtykkelsen mellem de enkelte fliser. Dette design har et mere pænt udseende. Fraværet af håndtag eller låse hindrer på ingen måde åbningen. Til dette benyttes skubbe mekanismer eller aftagelige sugekopper.

Opgaver udført af inspektionsluge

 1. Giver konstant adgang til kraner med varmt og koldt vand, filtre, rør og ventiler samt et ventilationssystem.

Anvendelse af magneter i fastgørelsessystemet

Montering af magneter er mulig både i gulv- og vægluge - usynlige. På grund af deres betydelige styrke er de i stand til at modstå store belastninger og vægt. Den færdige konstruktion fremstilles som følger: Bærerammen fæstnet magneter og metal døre, som er separat del, er monteret i støtterammen. En sådan ramme kan installeres i en forberedt åbning på væggen og derefter flisebelagt (med obligatorisk brug af fliseklæbemiddel). Først efter at klæbemiddelet tørrer helt, er døren anbragt på det rette sted og holdt af magneter.

Optimale dimensioner af sanitetsluge

Behovet for at vælge en bestemt størrelse bestemmes af følgende faktorer:

 • placeringen af ​​VVS-lukken
 • åbningernes dimensioner skal skjules;
 • de forventede dimensioner af den modstående væg og lukkets dør.

Minimumsstandarden parametre luge er kvadratisk, hver sidelængde lig med 10 cm fleste færdige genstande har en standard størrelse fliser - .. 20 x 30 cm Alt arbejde i fremstilling design er at sikre, at døren er i stand til at rumme hele keramiske fragmenter. Dette gør det muligt at skjule luken mest effektivt.

OBS venligst! Når man vælger parametrene for den skjulte luge, er det nødvendigt at holde sig til sådanne størrelser, at på overfladen af ​​dækket kunne rumme et heltal antal fliser. Således vil finishen ikke være synlig på en generel plan. Det bør også erindres, at flise dimensioner bør være lidt højere end i adgangsdøren: 0,5 cm fra hængselsiden, og op til 5 cm på alle resterende sider (men ikke mere end halvdelen af ​​dets bredde eller længde).

Selvinstallationssekvens

Det anbefales, at installationsprocessen udføres i streng rækkefølge:

 1. Gennemføre målinger, vælge et passende sted og kontrollere det med et niveau for at undgå ujævnheder.
 2. Fremstilling af en ramme og et grundlag, deres installation (for et skelet er det muligt at bruge den klare aluminiumsprofil, og fra rammen er rammen lavet).
 3. Klargøringen af ​​låget og forbindelsen af ​​dens dele med selvdrejende skruer (som en tæt base er det bedst at bruge gipspap, hvilket arbejde bliver lettere end på træ).
 4. Borrspor til de fremtidige sløjfer med en indrykning på 10 mm på hver side. Ved at kombinere loops og dækning, skal du vedhæfte det til rammen og anvende markup til at indstille mekanismen.

En uundværlig betingelse for lukkets kvalitet er kontrollen med fraværet af forvrængninger ved hjælp af niveauet.

I en tid hvor almindelig luge kan kun installeres i de sidste faser af reparation, usynlig luge sat strengt før starten af ​​fliser på gulve og vægge. Senere lukkes lågerens dør på samme tid. De eksisterende sømme mellem fliserne på døren og væggen gnides ikke på nogen måde, men er klistret med malingstape og efterlader et hul på 1-3 mm. Senere den er fyldt med tætningsmiddel, hvorefter den endelige hærdning (ca. 48 timer) bryde ud umærkelig hul ved 45 °.

Installation af en usynlig luge under flisen er ikke kun en god mulighed for at skjule alle synlige VVS-kommunikation, men også at give døgnet rundt adgang til dem. Som steder for deres placering kan der være involveret hulrum i gulvet, vægge, gipsstrukturer eller under badeværelset. Et bredt udvalg af skjulte inspektionsluge er repræsenteret af modeller af forskellige størrelser med forskellige åbningssystemer, som let kan foretrækkes med den valgte flise.

Sådan vælges en usynlig luge: video

 • Sådan gemmer vand og kloakerør i badeværelset under flisen
 • Sådan skjuler du rør i badeværelset eller toilet: muligheder og nuancer
 • Sanitære rulleskodder i badeværelse og toilet: installation, foto, anmeldelser

Da vi reparerede i badeværelset, gjorde vi det samme. Selvfølgelig gjorde de det ikke selv, men bestilte dem fra herrene. Vi betalte ikke så billigt, men det er det værd. For hvis du ikke ved det, finder du det ikke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 + 3 =