Sådan udrustes en brønd i en dacha med egne hænder

Hvordan udstyre brønden ved dacha med egne hænder?

For at kunne organisere et autonomt vandforsyningssystem på et forstædersted udføres boreoperationer og det efterfølgende arrangement af en brønd ved dacha.

Boring med en maskine

Inden der udføres en brønd ved dacha, udføres reparationer og efterfølgende arbejde. Borebrønde ved dacha giver praktisk talt uafbrudt vandforsyning til modtageren fra brønden ved det ønskede trykniveau.

En brønd i dacha med egne hænder skabes ikke meget længe, ​​og før arbejdet begynder, er det nødvendigt at forberede alle nødvendige udstyr og værktøjer i forvejen.

1 Egenskaber ved godt konstruktion ved hytten

Før du laver en brønd i landet, skal du omhyggeligt læse de måder, hvorpå du kan vælge det mest egnede sted til det.

En brønd i forstæderne eksisterer for at give vand til modtageren. For at udstyre brønden skal du omhyggeligt tage fat på problemet med at vælge alle dets komponenter.

Vandforsyningsstationen er hjertet af hele vandforsyningssystemet. For effektiv vandforsyning anvendes en pumpestation (overblik AL-KO) eller pumpe.

Valget af sådant udstyr er lavet med orientering til flere faktorer. De omfatter det ønskede niveau af vandforbrug, niveauet for belastningen, som stationen vil være klar til, installation af en enhed som en kasse og andre.

Derudover bør den artesiske brønd arrangeres under hensyntagen til forekomsten af ​​vand i jorden. I dette tilfælde foretages installationen med en korrektion for typerne af mekanismer.

Så for eksempel er en artesisk brønd, der giver en strøm af vand fra en dybde på 7-9 meter, udstyret med en selvforstærkende overflade enhed.

Bore en brønd med egne hænder

For ofte at udføre reparationen leveres en sådan vandudvindingsstation med yderligere beskyttelsesudstyr. Det kan være en enhed som en caisson.

Hvis planten vil udvinde drikkevand fra en dybde på mere end 9 meter, er det nødvendigt at passe på at installere specielle borehulspumper.

Reparation af sådanne anordninger vil blive udført meget sjældnere, hvis du efter installation fra oven installerer en beskyttelsesstruktur - caisson. Derefter skal der etableres et sted for brønden for at sikre vandforsyningen til huset.

Vandudvindingsstationen sænkes til det dybde, som ligger lidt under den statiske vandhorisont.

For at efterfølgende have adgang til al kommunikation og reparation, skal der installeres en caisson oven på pumpen. Installation af vandforsyningsenheden fortsætter, hvis alt udstyr er nyt og ikke er nødvendigt at reparere det. Under installationen fjernes følgende elementer i den resulterende brønd:

 • Kabel giver strøm til den elektriske pumpe;
 • Rør af plast, som vil blive fodret med vand;
 • Robust stålkabel til pumpenhed;
 • Caisson.

Hvis systemet har automatiske betjeninger, kan startknapper og andet overvågningsudstyr placeres indendørs.

Før du reparerer eller installerer brønden, bør du overveje at installere den hydrauliske akkumulator. Uden det vil reparationen af ​​enheden blive udført meget oftere.

Ofte skal reparationer foretages, hvis systemet er beskadiget fra de modtagne hydrauliske stød. Reparation kan gøres meget sjældnere og med mindre hyppighed, hvis man først tager sig af at installere en trykbeholder.

Boring en brønd i en ferieby med egne hænder

Akkumulatoren vil altid indeholde en vis mængde vand, med en reduktion, hvor pumpen øjeblikkeligt tænder og opdaterer sin reserve.

Caisson vil give pålidelig beskyttelse af sådant udstyr. Caisson er en isoleret beholder, der beskytter alt udstyr mod miljøets negative indvirkning.

Caissonen er lavet ved hjælp af en række forskellige materialer. Derudover er koglen karakteriseret ved fremragende varmeisoleringsegenskaber, som har til formål at opretholde en konstant temperatur inde i den. Caisson kan være lavet af plast, metal eller armeret beton.

Valget af denne eller den slags godt, for videre installation i forstæder er direkte afhængig af faktorer som:

 • Dybde af forekomsten af ​​akvifer;
 • Volumen af ​​boring;
 • Boreteknologi.

Den Abyssinian brønd er skabt, når vandfuglen ligger i en dybde på 3-12 meter. Det andet navn for en sådan brønd er en nål.

På grund af det faktum, at vand er taget fra en lav dybde, bør valget af et boreområde omhyggeligt laves. En sådan brønd bør være så langt væk som muligt fra en drænpit eller en spildevandsledning.

The Abyssinian Well kan arrangeres ikke kun i det åbne område, men også i kælderen. I dette tilfælde vil vandet ikke fryse selv under stærke vinterfrost.

Der oprettes en sandbrønd, hvis vandet ligger i jorden på en dybde på ikke over 50 meter. Dens konstruktion udføres med brug af specialudstyr.

Boring installation, start af arbejdet

Udvindingen af ​​vand er lavet af sand, mens kvaliteten ikke altid svarer til sanitære standarder. En sådan brønd skal nødvendigvis forsynes med en pumpe med et rengøringsfilter installeret i det, som skal rengøres periodisk.

Artesian brønde anses for at være den dybeste. Du kan ikke gøre det med dine egne hænder. Det er skabt ved hjælp af et team af specialister, der forvalter riggen. Dybden af ​​en sådan brønd kan nå 200 meter.

2.1. Hvordan vælger du det rigtige sted for en brønd i en dacha?

Der er flere måder at vælge det rigtige sted for at skabe en brønd i landet. Du kan forberede 1-2 liter tørremiddel, som skal dækkes i en uglaseret krukke.

Derefter begraves en gryde med granuler af silicagel på det sted, hvor brønden skal udvikles. Inddypningsdybden må ikke overstige en og en halv meter.

På en dag udgraves potten og vejes. Der hvor forskellen i vægt vil være den største og det er nødvendigt at udføre god udvikling.

En anden måde er baseret på simpel observation. Til dette, om aftenen efter sommervarmen falder, eller om morgenen inspiceres det omkringliggende område.

Hvis nok vand er koncentreret i jorden, vil dette sted være særligt mærkbart på grund af den akkumulerede tåge. Hvis tågen ikke virvler, og søjlen stiger til toppen, så er dette undergrunds vand meget højt.

Næsten alle vandtætte lag kopierer terrænet. Derfor kan der i grunden og hulene mellem bakkerne med stor sandsynlighed forekomme akkumuleringer af grundvand.

På et fladt terræn kan vand ligge på en tilstrækkelig dyb dybde. Hvis der er reservoirer nær det sted, hvor brønden er planlagt at blive konstrueret, kan dybden af ​​akvifer bestemmes ved hjælp af barometrisk metode.

Borerigge til boring af artesiske brønde

Til dette formål kan du anvende det mest almindelige aneroidbarometer. På kysten af ​​tættest på det foreslåede sted at grave en brønd i en dam er det nødvendigt at måle lufttrykket.

Så lav et stop på det sted, hvor det er planlagt at udstyre fremtiden godt. I tilfælde af at trykfaldet er mere end 0,5 mm Hg, vil akvariet være placeret på en dybde på 6-7 meter.

Den mest pålidelige måde er imidlertid metoden til sonderende boring. For at gøre dette, ved hjælp af en standard havebor, bliver jorden boret til en dybde på 6-10 meter. Ved kontakt med akvariet vil forekomsten af ​​vand i brønden blive mærkbar næsten umiddelbart.

Da de øverste lag af jorden er modtagelige for at falde i søvn, er brønden beskyttet af en særlig struktur kaldet molen. Det er en pit med en dybde på to meter.

For at styrke væggene er de foret med plader på indersiden. Efter afslutningen af ​​hulen fremstilles boretårnet. De øverste gulve af brædderne er adskilt, og der søges et centralt punkt i nedre dæk.

Læs også: hvordan og hvad er rengøring af vand til huset?

Der åbnes en åbning, hvis diameter skal svare til værdien af ​​koblingsdiameterens diameter. Den allerede monterede og færdige borerig er udstyret med et roterende hoved og en løfte- og sænkningsmekanisme, der præsenteres i form af en vinsch.

Borehovedet falder forsigtigt ned i en ret lodret stilling. Derefter stiger den, men allerede med stykker af sten og jord. Hovedet er renset.

Derefter gentages operationen igen, indtil den ønskede dybde er nået. Rørledningens rolle er de produkter, der er beregnet til at lægge rørledningen.

Arrangement af en indretning til en brønd

Det kan være både metal- og polypropylenrør. For at undgå sammenbrud af jorden, bør borren ikke sænkes under niveauet af foringsrørets nedsænkning.

Processen bør kombineres - boring veksler med installationen af ​​rørrør og deres gradvise opbygning som de dykker.

Det skal bemærkes, at i tilfælde af, at jorden er tæt og stabil, kan boringen af ​​brønden udføres fuldstændigt uden brug af rørrør. Hvis stenen bliver sprinklet, så efter 1,5-2 meter, begynder du at forbinde kappen.

2.3. Sådan bores en brønd manuelt? (Video)

Byggerfaring: 13 år

Stil et spørgsmål

Tjek din vilje til selv at arrangere historierne

God konstruktion på et centralt grundlag: rent vand på et sted med egne hænder

Efter at have erhvervet et sted eller et landhus uden en central vandforsyning, skal den nye ejer opbygge brønden for vand. Er det værd at bore vand af dig selv? Uden unødvendige omkostninger kan du for første gang levere teknisk vand: En lav kilde (brønd eller borehul) med en god produktionshastighed er tilstrækkelig til vanding, byggeriets behov. Men denne løsning er midlertidig, fordi grundvandsabstraktionen ikke adskiller sig i stabilitet af ydeevne og lang levetid. Den maksimale brugstid for overfladekilder må ikke overstige 10 år.

Over tid bliver det nødvendigt at håndtere arrangementet af en ny, mere produktiv brønd med rent drikkevand. Der er en regel: jo dybere vandindtag, renere og sikrere kilden.

Den væsentligste forskel i arrangementet af forskellige typer brønde ligger i dybden af ​​boringen. Dybe artesiske kilder kræver en dybde på op til 200 m afhængigt af den dybde, hvorpå vandbærende kalksten ligger på et bestemt sted. Sand, der bores til 2 - 3 lag vandbærende sand, er normalt udstyret med vandindtag i 25-40 m dybde. Overfladekilder giver vand fra den første sandhorisont, der ligger 12-15 m under jordoverfladen.

Kilder til kalksten og sand: fordele og produktivitet ↑

Boring og indretning af dybe brønde er det rigtige skridt i forhold til sikkerhedens og holdbarheden af ​​kilden. Vand, som er i kalksten, kræver næsten aldrig yderligere filtrering: klippen virker som et naturligt filter. På store dybder trænger det ikke ind i overfladevand, der er forurenet med spildevand, kemikalier, olieprodukter. Omkostningerne ved at bore en artesisk brønd er betydeligt højere end en lavvandet sandstrand. Men denne kilde har en række fordele:

 • Kræver ikke regelmæssig rengøring, ikke siltet.
 • Produktivitet er tilstrækkelig til uafbrudt vandforsyning af flere huse med swimmingpools.
 • Satsen er stabil, afhænger ikke af mængden af ​​nedbør, der er ingen sæsonudsving i mængden af ​​vand.

 • Holdbarhed: med regelmæssig brug er kilden fra 60 år.
 • All-season arrangement: Vandindtag kan bores til enhver tid på året.

Den største ulempe er behovet for omhyggeligt forberedelse og opnåelse af en særlig tilladelse til arrangementet. Vi skal udvikle og godkende teknisk dokumentation.

Bistand med registrering af tilladelser vil blive ydet af specialister, der er involveret i boring. Til stansning anvendes mobile borerigge.

For at betjene udstyret er det nødvendigt at arrangere muligheden for adgang til installationsstedet

Selvboring af små brønde: Materialer og teknik ↑

Ejerne, der besluttede at udstyre brønden ved landhuset eller en del af landstedet med egne hænder, er det nødvendigt at bestemme dybden af ​​kilden. Det er mere hensigtsmæssigt ikke at spare, men at bore en kilde på sandet: der vil være mere strøm, og vand kan bruges til at drikke. Manuelt er det muligt at bryde en overfladebrønd med en almindelig bailer, men processen er lang, tidskrævende, og om sommeren er der muligvis ikke nok vand til vanding.

Den produktive sandbrønd bores med kompakte enheder: En dag er nok til hele arbejdet. MBU (lille installation) kan lejes. Udstyret er let monteret og transporteret. Fordel: For driften af ​​installationen er der nok et areal på 3x3 m, jorden er ikke beskadiget.

Ud over installationen er der brug for rør med gevindforbindelse til dannelse af bagagerummet, materiale til sprinkling.

Boring og installation af kappe og dybdefilter ↑

Før begyndelsen af ​​arbejdet grave ud en fordybning - pit. I fremtiden bliver pit brugt som en forsænkning under kaisson eller pit, på borestadiet - beskytter stammen fra at kaste ned i jorden. Bredden af ​​pit er op til 2 m, dybden er fra 1 m.

Indsamle enheden og grave den ud i en afstand på 1 - 1,2 m fra hulen af ​​de 2 tanke, der er forbundet med en skyttegrave: et filter, den anden - for at skylle minen. I begyndelsen af ​​boringen ved hjælp af et bygningsniveau skal du kontrollere boreindgangen i jorden: det er nødvendigt at opnå et strengt lodret slips, fordi hældningsvinklen i fordybningen vil stige.

Da kernen uddybes, dannes der en foringsrørstreng fra rørene. Det er at foretrække at anvende tykke vægge (2 - 4 mm) metalrør med færdige gevindforbindelser. Plastrør er billigere, men modtagelige for deformation, og et rør fra asbestcement under belastningskrummer. Gitterede rørstykker er lettere at forbinde, ingen grund til at spilde tid på svejsning. Den svejsede søm er upålidelig og taber til sidst dens tæthed.

Den nederste del af kufferten er udstyret med et færdigt eller selvfremstillet filter. Bor huller i en vinkel på væggen på 45 °, med et trin mellem elementerne til 3 - 5 cm. De er pakket rundt om toppen med et fint metalnet, som er fastgjort med ledning, lodning eller klemmer. Filteret beskytter stammen mod forurening og siltning.

Efter installation af søjlen vaskes brønden, indtil rent vand er opnået.

Caisson med egne hænder: Hvilket design vælger ↑

Efter boring er det muligt at starte brøndudstyret med en pumpe og automatisering. Automatisering af vandforsyningen omfatter:

 1. Arrangement af kaisson (pit) til placering af automatisering og ledninger.
 2. Udvælgelse og installation af pumpeudstyr.

Færdigbehandlede beholdere af plast og metal ↑

Caissonen kan arrangeres i et hul, der er dannet før boring, fordybning af pit til det krævede niveau. Dybden kan beregnes ud fra jordens frysende data: Hvis udstyret er placeret under frysepunktet, vil der i vinter ikke være problemer med rørene, der brister fra frosten.

Den nemmeste måde er at købe en færdiglavet tank. Producenter producerer caissons lavet af metal og plast i forskellige størrelser. Plastbeholdere er ikke underkastet råd og korrosion, helt hermetisk. Plast kræver ikke vinterpræparation: Materialet isolerer udstyret perfekt fra frost. Nye modeller er udstyret med stivere. Inde i tankene er der færdige trapper og forudinstallerede forseglede ærmer til rørmontering.

Metalkonstruktioner producerer forskellige former. Metalet skal behandles med en korrosionsbestandig forbindelse, kapaciteten kræver, at det termiske isoleringsmateriale dækkes og pakkes langs vægernes ydre overflade.

Arrangement af kanten med egne hænder ↑

Til opførelse af en vandbrønd i haven kan man bygge en kasse med egne hænder af mursten eller beton. Brug og færdigbetonede betonringe. Deres mangel - i bulk og tung vægt på grund af, hvad der er vanskeligheder med installationen.

En murstenstank er meget lettere at lave selvstændigt end en betonbeholder. Undersøg bunden - hvis jorden er hård og tør, kan du blot udføre en polstring af grus i mellemfraktionen. På steder med stor risiko for underbelastning med grundvand, er det bedre at lave vandtætning: at lave et betonrør med tilsætning af fugtighedsadditiver over bulklaget.

Brøndens vægge er dannet af murværk eller betonmørtel. Brick caisson er bedre beskyttet mod frysning, beton skal isoleres.

Som tagbrugsplade med den forberedte blændeåbning eller fyld en betonopløsning på fordybning. Det er nødvendigt at forlade en luge af tilstrækkelig bredde. Luk døren med en metal dør eller haven luge.

Udstyr: installation af pumpe gruppe og ledninger ↑

Det endelige og mest afgørende stadium i arrangementet af et hjem godt for uafbrudt vandforsyning året rundt er udvælgelse og installation af udstyr. Systemets hjerte er pumpen. Specialister anbefaler at vælge nedsænkelige enheder til sand og kalksten kilder. Det er muligt at beregne den nødvendige effekt præcist, afhængigt af produktiviteten og intensiteten af ​​brønden. Overfladepumper arbejder larmende, men de er lettere at reparere og installere.

Installation af nedsænket udstyr ↑

For at udstyre en ny brønd med en nedsænket pumpe, skal du vide, hvordan du vælger den rigtige enhed. Udvælgelseskriterier:

 • Borehullediameter: Pumpen skal frit neddykkes i bagagerummet uden at røre vægge.
 • Apparatets effekt beregnes ud fra strømningshastigheden af ​​kilden.
 • Pumpens dimensioner sammenlignes med vandstanden i tønde: Apparatet skal være helt skjult i vandet.

Derudover er det nødvendigt at forbinde pumpen til kontraventilen. Beslag og adaptere bruges til tilslutning med et udløbsrør. Sikkerhedstovet er bundet rundt i bunden med specielle ører: Det forhindrer enheden i at bryde ind i tønderen.

Sænk udstyret i midten af ​​huset i en ret lodret stilling. Mindste afstanden fra bunden er 70-100 cm, vandets højde over toppen af ​​enheden er mindst 100 cm. En hydraulisk akkumulator er installeret i kajen - en metalbeholder og automatisering, der overvåger udstyrets tilstand.

Sådan tilsluttes akkumulatoren og automationen ↑

En metalbeholder på op til 150 liter er installeret i kajen. Tanken beskytter udstyret mod hyppig tænding ved åbning af kranerne i huset, helt uden at pumpen kan komme i drift på grund af en vandhammere.

Automatisk beskyttelse består af:

 • Trykafbrydere, kontakter.
 • Flydende system.

Floatkamrene er udstyret med relæer, der åbner / lukker, når vandstanden ændres. Nogle modeller af pumper er udstyret med fabriksflydebeskyttelse. Trykkontakten overvåger vandtryksindikatoren: Når trykket falder, tændes pumpen automatisk, hvis den forudindstillede værdi overskrides, er udstyret slukket.

Video: installation af pumpegruppe ↑

En detaljeret video tutorial om, hvordan man udstyrer en brønd med en vandpumpe.

Konsultationer af en specialist for dem, der beslutter at installere dyrt udstyr alene, er obligatoriske. Fejl på hvert trin kan føre til udstyrsfejl og installationsfejl - til behovet for at bore en ny kilde.

Dekoration af grunddelen: hvordan man forbedrer brønden i afsnittet ↑

Det endelige slag er at dekorere kaissonens hoved og maskere rutingen på overfladen. God gennemførelse kræver ikke store investeringer og speciel viden. Du kan bruge alle rester af byggematerialer: brædder, sten, flodsten. Luven kan dækkes med en dekorativ sten.

Fans af land stil indretning vil lide en træmølle fra brædderne. Dette design er let at installere og maskere brøndhovedet.

Det øverste dekorative dæk til vinteren kan isoleres med et lag af skumplast, mineraluld eller rulleisolering. Dekoration er den eneste fase, når du kan bygge et unikt landskabs hjørne uden instruktioner og ordninger.

Hvordan udstyre brønden korrekt og smukt

Godt design på stedet

På dacha er organisationen af ​​selvstændig vandforsyning meget generende og ansvarlig. Dette er en hel kompleks af aktiviteter, der omfatter borebrønde og dets arrangement.

Den første er bedre at stole på fagfolk, især når det drejer sig om planlægning af vand til drikkevand, og det andet måske at gøre det selv. Ved installation af en brønd på vand er det nødvendigt at installere specielle anordninger korrekt for at sikre en konstant tilførsel af vand.

Sådan sikrer du problemfri drift af brønden

Hvordan man godt udstyrer brønden, ses tydeligt i videoen. Denne artikel undersøger de generelle regler for opbygning af en brønd for sin normale, permanente drift.

Dette kan give en kasse til brønden, som er en varm vandtæt beholder med det nødvendige udstyr indeni.

Normalt installerer den:

 • Pumpen.
 • Ventilerne er slukket.
 • Måleinstrumenter.
 • Filtre.
 • Alle former for automatiske enheder.

Caissons er lavet af forskellige materialer.

Deres fordele i forhold til andre typer af sådanne enheder er:

 • Fremragende varmeisolering. I dette tilfælde opretholdes temperaturen inde i kanten uden yderligere isolering på et niveau på 5 ° C.
 • Lang levetid.
 • Gode ​​vandtætningsegenskaber, der tillader at fjerne ekstraomkostninger til isoleringsarbejde.
 • Overkommelig pris, sammenlignet med andre muligheder.
 • Let vægt, som giver dig mulighed for at montere systemet til ejeren af ​​webstedet uden yderligere tiltrækning af løfteudstyr.

Den største ulempe ved designet er lav stivhed. Dette kan føre til deformation af struktur og udstyrsfejl.

Tip: Stivheden af ​​strukturen kan øges ved at hælde beholderen rundt omkretsen med en cementopløsning med en lagtykkelse på 80 til 100 millimeter.

Det mest almindelige arrangement af en vandbrønd med et sådant design.

Dette skyldes det faktum, at:

 • Fra materialet er det muligt at producere en caisson af den ønskede form uden meget anstrengelse.
 • Til dette formål er det nok at svejse dele sammen.
 • Den færdige struktur skal behandles med en speciel anti-korrosionsbelægning inde og ude.
 • For at gøre en pålidelig beholder tages der en metalplade på 4 mm tykt.
 • Hvis der er tilstrækkelige midler til rådighed, kan du købe en færdigbygget struktur.

Ulempen ved stålkonstruktioner er deres reducerede korrosionsbestandighed.

Ikke så længe siden var disse de mest almindelige installationer. Disse er tilstrækkeligt stærke og holdbare enheder. Men eksisterende mangler tillader ikke, at de i vid udstrækning anvendes i andre typer af kasser.

Disse omfatter:

 • Meget høj pris.
 • Installationen kan kun foretages ved brug af specialudstyr på grund af udstyrets store vægt.
 • Den samme årsag er, at betonbjælken sænkes under langvarig drift. Der er en deformation af rørledningerne inde i den.
 • Beton har lave varmeisoleringsegenskaber, som kan forårsage frysning af vand i pumpen i kraftig frost og utilstrækkelig vandtætning på grund af materialets hygroskopicitet.

Konstruktion af armeret beton

Hvilket kredsløb bruges til at installere udstyret i kajen

Billedet viser et omtrentligt arrangement af anordninger i kajen og kommunikationen til dem.

Ordning med installation af udstyr i kajen

Undervisningen til arbejdet omfatter:

 • Forberedelse af fundament grøft. Grave en pit, 30 centimeter i diameter større end diameteren af ​​kanten. Dybden beregnes således, at ca. 15 cm over jordoverfladen stiger strukturen. Dette forhindrer at oversvømme tanken under højt vand og tung nedbør.
 • Indretningen af ​​en ærme af et foringsrør. Et hul er lavet i bunden af ​​beholderen. Traditionelt kan den placeres i midten eller fordrevne, for at lette installationen af ​​udstyr. En ærme på 15 cm lang er svejset til hullet og en diameter større end foringsrøret.

Tip: Det er nødvendigt at kontrollere, hvor længe man skal lægge ærmet på røret.

 • Installation af brystvorter, gennem hvilke vandrør fjernes. Delerne er svejset ind i beholdervæggen.
 • Montering af kanten. Foringsrøret er skåret på jordoverfladen.
 • Kapaciteten er placeret over hullet på de ujævne stænger på en sådan måde, at ærmet "bliver klædt" på røret på bunden af ​​tanken.
 • Kontrollerer sammenfaldet mellem akserne på kassen og kappen.
 • Fjern forsigtigt bjælkerne.
 • Sænk forsigtigt enheden ned i huset.
 • Skibet er installeret strengt lodret i gruben og fastgjort af brusker.
 • Et rør er svejset til bunden, mens kilden er forseglet.
 • Gennem brystvorterne er vandrør indbygget i strukturen.

Før kassen hældes, "lægger han på" et foringsrør på røret og falder forsigtigt ind i hulen.

Montering af en kasse på et hus

Råd: God konstruktion er mulig uden kaisson, hvis der er en opvarmet struktur nær den, hvor du kan placere udstyret. I dette tilfælde er alle knudepunkter let tilgængelige, men de optager meget plads i rummet og skaber en stærk lyd.

Sådan vælges og installeres en brøndspumpe

Efter installation af brøndudstyret ved dacha skal en nedsænket pumpemodel vælges. Til at begynde med beregnes dets præstationer og maksimumshoved.

Dette tager hensyn til sådanne kriterier som:

Under installationen sænkes pumpen i brønden ved et mærke under det statiske vandniveau.

Samtidig med pumpen, lavere:

 • Plastrør, det vil være vand at gå op.
 • Rustfrit stålkabel til sikring af pumpens sænkning.
 • Kabel til styring af elektromotorens pumpe.
 • Kablet er fastgjort på brøndens hoved.

Råd: Røret og kablet kan bringes ind i huset, hvis der er placeret automationssystemer og vandløftningsudstyr direkte i rummet.

Sådan installeres en hydraulisk akkumulator

Akkumulatoren eller trykbeholderen er installeret i kælderen i huset eller i kajen. Dens volumen kan være fra 10 til 1000 liter.

Ved hjælp af en hydraulisk akkumulator (se Hydraulisk akkumulator til brønd: typer af udstyr og måder at bruge det på), opretholdes et konstant tryk i systemet, og om nødvendigt reduceres pumpens belastninger. Enheden akkumulerer en reserve af vand, til genopfyldning af reserver, pumpen tændes automatisk.

Klassisk konstruktionskonstruktion

Sådan installeres og konfigureres automatiseringssystemer

Den sidste fase af færdiggørelsen er installation og justering af automationssystemet, som omfatter et kontrolpanel og en trykafbryder.

 • Relæet gør det muligt for systemet at indstille det ønskede trykniveau.
 • Kontrollen af ​​pumpens tænd / sluk udføres af automationens kontrolpanel. Desuden er panelet nødvendigt for at sikre driften af ​​trykafbryderen, "tørløbsføleren" og termisk relæføleren. Det beskytter også udstyr fra strømforstyrrelser.

Korrekt arrangement af brønden vil være en garanti for dens lange og korrekte drift.

Beklager, ingen kommentarer blev fundet.

brønde og brønde

Alle rettigheder forbeholdes.

foreløbig godkendelse i tilfælde af installation

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 76 = 85