Sådan udstyre et værelse på et hostel

20 dejlige ideer til at skabe et unikt design af kollegieværelse

Moderne børn er meget raske til et sted, hvor de vender tilbage fra skolen. De behøver ikke en simpel bolig for uddannelsesperioden, som det var før, men et jaloux designer mesterværk.

Med sin oprettelse vil du blive hjulpet af interessante tips til enhver smag, der tilbydes nedenfor.

1 Miljøet for pladsbesparelse

Ud over den store kapacitet er dette møbeldesign meget praktisk og rummeligt. Denne mulighed vil være en ideel løsning for soveværelser med meget lidt plads, og for værelser, hvor hatere af køjesenge lever.

Farverige og uforsigtige: Dette synes at være et traditionelt soveværelse i kollegiet sovesal, som på trods af unøjagtighed er smagfuldt.

3 Original løsning til elskeren af ​​biler

Denne ide kan komme i form af en bilfan og computerspil, som nogle gange jeg vil være alene.

Sandsynligvis havde alle på college en sådan ven med ekstraordinær tænkning, der gik vild med kunst og design. Børn med lignende smag vil godkende plakater limet til væggen, hvilket afspejler moderne kreative tendenser.

Selv de mindste detaljer kan spille en vigtig rolle i udseendet af rummet. For eksempel vil en sådan dyse på vandhanen i form af en hval være i harmoni med den omgivende situation.

Selvfølgelig er et sådant interessant objekt forbudt i enhver college hostel, men disse fyre har deres eget spabad. Og hos deres naboer nedenunder - oversvømmelse.

7 Specielt for dem der ønsker at være uovertruffen

Denne trampolin kræver meget plads. Hvis nogen stadig klarer at placere en sådan "indretning" i sit værelse, bliver han simpelthen kongen af ​​uforlignelighed!

Det er svært at forestille sig, hvordan denne store plakat fra snackbaren var her, men det ser meget usædvanligt ud.

Brugervenlighed er den bedste ven af ​​noget. Papir med navnene på elektriske kabler vil i høj grad forenkle livet for en elev, der altid er forvirret i ledningerne.

En fremragende løsning til dem, der har brug for at begrænse deres personlige rum. En sådan seng er komfort og fortrolighed i en flaske.

Et sådant tilbehør vil appellere til elskere af vittigheder. Folk, hvis hensigter er alvorlige, kan sikkert hænge en større flaske på væggen.

12 værelse med glædelig bolde

Havet af plastikbolde - bare dagligdags eller fødselsdag dekoration? Det er op til dig.

Det mest ægte videoovervågningssystem vil ikke forlade nogen som helst fan af ekscentriske interiørtyper.

Lad det virke lidt skrøbeligt, men det er bedre at have sådan en sofa end slet ingenting. Derudover er det billigt, og ganske godt kombineret med resten af ​​møblerne.

Som praktisk kan dette lager af bøger og lærebøger konkurrere selv med IKEA bogreoler.

Om aftenen under denne drømmes dør hører du noget som: - Godnat, Neil Armstrong! "Godnat, mærkelig fyr."

Fyren på billedet er meget smuk tapet. Vent ...

Meget motiverende dekoration til soveværelset, som vil understøtte selv i øjeblikke med ensomhed.

19 Interiør til en kølig pige

Rent og organiseret miljø for en pæn og pæn pige.

Og endelig - en unik løsning til fans af populære drikkevarer i verden i aluminium dåser.

På denne liste over muligheder for design af værelset i vandrerhjemmet er ved at komme til en ende. Har du fundet noget interessant for dig selv? Del det med dine venner!

3 mest usædvanlige ideer til lagring af bøger

Installation eller en fremragende hvilzone: En universel pude i det indre af lejligheden

6 vidunderlige opbevaringsideer i en lille lejlighed

Skillevægge og krydsfinerpaneler afbryder overskydende møbler

Sådan gemmer du køkkenet: Et overblik over det originale interiør fra italienske designere

Enkle måder at lagre ting på i skabene

Vi er glade for at byde dig velkommen på vores ressource af små interiører! Her finder du alt fra udformningen af ​​et lille sommerhus til udsmykningen af ​​et hyggeligt Khrusjtsjov.

Vælg et værelse

Kom med os

adresse: Moskva, st. Nedre Syromyatnicheskaya 10, bygning 2.

De subtiliteter, der skaber et interiør for et kollegieværelse

Selv i moderne virkeligheder er boligproblemet fortsat relevant. Mange af os har førstehånds viden om livsstil og livsstil i vandrerhjem. Ved hvad kan de ikke bare leve elever, men hele familier. Dette betyder imidlertid ikke, at spørgsmålet om udrustning af selv et sådant bolig skal nærmer sig uforsigtigt. Hovedfunktionen ved at reparere et lignende rum er behovet for at fusionere alle funktionelle områder i ét rum. Det med det rigtige arrangement og valg af møbler er ret gennemførligt.

Finesserne af zoning værelser i vandrerhjemmet er direkte afhængige af hvor mange mennesker og hvor længe de vil bo i det. Den nemmeste måde er at udstyre et værelse på elevens hostel. Ofte bor i et rum 2-3 personer. Hvor mange studerende ændrer sig ikke værelseskammerater i hele studietiden, hvilket kan vare 4-5 år.

Når du danner placeringen og fordelingen af ​​arealer i stuen, skal du tage hensyn til alle dens indbyggeres ønsker og smag.

I nogen, selv det mindste rum, skal der være et sted til søvn og et arbejdsområde. Hvis værelset har et tekøkken, skal det også tildeles et separat funktionelt område. Ideelt set skal du for hver lejer udstyre en separat sovende og separat arbejdsplads. Hvis rummet er for lille, kan du alternativt også bruge dobbeltsenge eller mezzanin senge.

Vægge i et sådant rum kan være tapet eller malet (i tilfælde af opholdstilladelsesregler). Før du begår nogen manipulation, skal du kontakte dine naboer. Du kan endda tegne en omtrentlig plan for placeringen af ​​de vigtigste zoner og deres design. For at spare plads i arbejdsområdet kan du hænge et par simple hylder til bøger og papirvarer. Hver af naboerne skal have deres eget regiment. Hvis rummet er stort nok, kan soveområdet adskilles med et gardin eller skærm. Dette er en af ​​de mest enkle og budgetmæssige måder.

I tilfælde af en familie hostel er det ikke kun nødvendigt at skabe et hyggeligt opholdsmiljø, men også at skabe plads til et behageligt ophold for hele familien. Disse værelser er ofte meget små, så du skal bruge hver tomme plads. I et sådant rum skal der nødvendigvis være et soveværelse og et opholdsområde. Om nødvendigt kan de kombineres. Til dette kan en særlig sofa-transformer installeres i stuen.

Det er svært at placere en familie med et barn i et vandrerhjem. Under alle omstændigheder skal han have et separat sove- og arbejdsområde samt et sted for spil. Den mest hensigtsmæssige mulighed i dette tilfælde er at bruge to-tier strukturer, hvor en barneseng er placeret på øverste niveau, og under det er der et skab og en kompakt arbejdsstation. I trappen installerer de ofte indtrækningsskabe til opbevaring af legetøj eller tøj.

Til zoneinddeling i et vandrerhjem kan du ikke bruge massive skillevægge eller gipspladestrukturer - de optager for meget plads.

Så til udvælgelsen af ​​zoner kan du bruge forskellige farver af tapet eller gulvbelægning. For eksempel i børnenes område kan du indsætte mere levende tapet, mens i stuen er det bedre at bruge reserverede pastelfarver. Som en skillevæg kan du bruge et skab vinkelret på væggen. Så du får både en partition og et sted at gemme ting. Det er hensigtsmæssigt i et lignende rum og vil være adskillelsen af ​​gulvbelægningen. For at gøre dette kan du anvende tæpper eller kombinere i forskellige dækningsområder med forskellige teksturer.

Det indre af et lille værelse i vandrerhjemmet skal være så funktionelt som muligt. I dette tilfælde kan du bruge nogle af de moderne stilarter, som minimalisme, hi-tech eller urban. Landsstilen vil også være relevant. Minimalisme indebærer brug af lette kolde nuancer i interiøret. Hvide, grå og sorte farver er passende her. Naturligvis kan de tilføje nogle få mere levende nuancer. Denne retning accepterer ikke overdreven pompositet. I et minimalistisk interiør er det bedre at bruge møbler af simple geometriske former, indretningsfacader og udstyr skal også være så enkle og glatte som muligt.

I en sådan indretning kan du bruge moderne materialer, såvel som glas, metal, plast, spejle og andre reflekterende overflader. I modsætning til minimalisme er landet meget mere komfortabelt. I den retning er simple træmøbler, lysgardiner, dyner og overflod af tekstiler passende. Denne stil giver dig mulighed for at skabe i rummet en miniature lighed af et landsted. I et sådant interiør kan du bruge møbler af klassiske figurer, men det bør ikke være kynisk. Også i landet er overdreven dekorativitet ikke velkommen.

For et kollegieværelse er det rigtige valg af farve afgørende. I dette tilfælde behøver du ikke bare at skabe et lyst interiør, men også visuelt udvide rummets rum. For at gøre dette er det ønskeligt at opgive brugen af ​​mørke farver i interiøret - de reducerer visuelt rummet i rummet. Den bedste mulighed er at bruge lette pastelfarver. Gulvets farve kan være mørkere, men det bør ikke være i kontrast med væggens skygge.

Loftet skal laves så let som muligt. I et lille rum er det uønsket at bruge lyst tapet eller stort ornament - det kolliderer visuelt rummet. Det er bedre at give præference for et enfarvet maleri eller tapet med et lille mønster.

En halvtomme lys værelse vil se livløs, så der i det ene eller anden måde bliver nødt til at tilføje et par lyse accenter, men her skal du vide, hvornår de skal stoppe.

For at give et værelse i sovesal er det bedre at bruge et kompakt multifunktionelt møbel. Det er ikke udelukket, at du skal forene soveværelset, stuen og spisestuen i samme rum.

Glem alt møblerne. I et lille rum er det helt dysfunktionelt. I et begrænset rum er det bedre at bruge mellemstore møbler.

Det anbefales heller ikke at bruge for pretentiøse udskårne modeller. I et lille rum vil en sofa eller stole med udskårne indlæg og en buet ryg se ud af sted. I stedet er det bedre at købe møbler med en slankere lakonfacade. Hvis det er muligt, er det bedre at få indbygget eller hængende udstyr, så det er bedre at placere fjernsynet på svingarmen og mikrobølgeovnen på stativet. I dette tilfælde kan du bruge en særlig foldesofa som en seng. Sådanne modeller er ofte udstyret med en skuffe til opbevaring af tøj og andre ting.

En god løsning er at sætte hjørnemøbler. Disse kan være skabe-kolonner, hjørne hylder eller et bord. Ikke mindre funktionelle ting i vandrerhjemmet vil være et skab. For ham kan du allokere plads langs en af ​​væggene. Dørene til kabinettet kan være i væggenes tone, så det vil virke uklart.

Som et alternativ kan du lave en spejldør. De vil tilføje plads til værelset.

Prøv at slippe af med alle unødvendige ting, hvis det er muligt.

Hvis du har brug for et særskilt arbejdssted, så kan det dannes inden i et af kabinetsafsnittene. Der kan du lave en foldet bordplade og installere flere lysdioder i belysningen til belysning. En sådan arbejdsplads kan om nødvendigt fjernes tilbage i kabinettet. For at gemme ting i rummet kan du hænge flere hylder, åbne skabe eller skinner.

Kun ofte brugte genstande skal anbringes på hylder. Alle andre ting gemmes bedst i skabe eller fordybninger, ellers ser rummet ud som et lager.

Lyset spiller en vigtig rolle i den visuelle opfattelse af rummet i vandrerhjemmet. Jo mere lys der er i rummet, jo pænere og mere behagelige bliver det i det.

Det er ønskeligt, at værelset var nok både kunstig og naturlig belysning. Til dette anbefales det ikke at fortynde vinduerne med tykke flerlags gardiner eller lambrequins. Til generel belysning i rummet kan du hænge en lille lysekrone.

Brug i et sådant rum er ikke en stor hængende lysekrone det bedste valg. Alternativt kan du bruge en mellemstor lampe.

Arbejdspladsen og børneområdet kræver også yderligere belysning. Til disse formål kan du sætte bordlamper, gulvlamper eller loftssoffer.

Det er bedre at give foretrukne lakoniske lamper i moderne stil.

Alternativt kan du installere en LED stripe langs arbejdsområdet og børns område. Hvis det ønskes, kan det installeres i form af et loftkornet rundt om rummets omkreds.

Finesserne ved at dekorere ethvert værelse er direkte afhængige af, hvilken slags indretningsstil der bruges i rummet. I tilfælde af et lille område, skal nogle dekorative elementer anvendes moderat - 2-3 usædvanlige tilbehør vil være nok. For at gøre dit værelse mere varieret og livligt kan du anvende følgende elementer:

  • Dekorative klistermærker til vægge. Dette er en ret simpel måde at diversificere interiøret på. Et klar billede kan limes direkte på tapet eller malet væg. I dette tilfælde er det bedre at foretrække neutrale eller silhuetbilleder;
  • Mirror. Sådanne elementer vil visuelt udvide rummets rum. Derudover kan du vælge en variant i en usædvanlig ramme eller male den i en skygge, du kan lide;

  • Dekorative puder. De kan bruges selv i det mest diskrete interiør. De kan være både dæmpet og lysere nuancer. Derudover kan store bløde puder bruges som ekstra pladser, hvis det er nødvendigt;
  • Gardinerne. Ud over de praktiske fordele vil de hjælpe med at diversificere indretningen af ​​rummet. I dette tilfælde er det bedre at afholde sig fra tunge gardiner og foretrækker lyse gennemsigtige gardiner af lyse toner. Hvis det ønskes, kan du tage mere lyse gardiner med et lille farve mønster.

Hvilken egenskab af granit bruges i byggeri læses her.

konklusion

Arrangementet af et værelse på et hostel er ikke en nem opgave. Så i et lille rum skal du skabe betingelser for et behageligt tidsfordriv for hver lejer. I dette tilfælde skal der lægges særlig vægt på planlægning af reparation og tildeling af funktionelle områder. Under sådanne forhold er det bedre at give fortrins til multifunktionelle møbler og forsøge at slippe af med unødvendige ting og trinkets så meget som muligt. Til kompakt opbevaring af ting i rummet kan du installere et rummeligt skab, et kolonneskabe eller hjørneopbevaringssystemer.

Selv et værelse i vandrerhjemmet kan arrangeres som et værelse i en lejlighed. Alle kan blive designer her. Det vigtigste at huske er, at værelset ikke behøver at være fyldt med mange ting. Vælg møbler i overensstemmelse med princippet 2 i 1. Lys farver virkelig visuelt udvide rummet af dette boligareal, du vil have en følelse af frihed selv i et lille rum.

Min datter indskrevet i Krasnodar for en budgetafdeling, bosatte sig i en hostel. Den sovjetiske hostels minimalisme: tre senge, en garderobe, tre natborde, et bord. Vi tog fordel af dit råd, købte gardiner af delikat beige farve, klistret med tekstureret gyldenbeige tapet uden stort billede. Køleskabet blev anbragt i et hjørne modsat fra vinduet for ikke at hindre lyset og ikke forstyrre rummet. På gulvet er der en let belægning. Allerede er pigerne mere munter og lidt mere fri

Hvordan man udstyre det indre af et værelse på et hostel

På trods af den kraftige vækst i menneskehedens velbefindende har millioner af mennesker indtil nu ikke været i stand til at erhverve deres egne kvadratmeter. Fra generation til generation bor familier i ubehagelige, ofte ubehagelige hostelforhold. Men selv i sådanne lokaler er det helt muligt at udstyre et behageligt interiør.

Og selv om det i et lille område skal rumme flere funktionelle områder, opbevaringsskabe, senge og mange andre men nødvendige husholdningsartikler, kan du stadig tænke på og skabe et behageligt værelse på vandrerhjemmet.

I et værelse på 12 kvm, hvor en familie med et barn lever, er den bedste måde at arrangere et værelse simpelthen ikke på at finde. I dette tilfælde skal følgende zoner skelnes:

Omkring udpegning af hver af zonerne vendes vi til efterbehandling og valg af møbler.

Til plads 12 kvadrat. m så mere rummelig og lys i billedet, skal du male væggene i lyse farver. I stedet for maling kan tapet vælges i en pastellpalet uden lyse, overdrevne mønstre.

Gulvbelægningen, dørene og en vinduesåbning er også lavet i lyse toner, der vil føje til en forudsætning for lys og vil skabe illusion af rummelighed.

Ved valg af færdigmaterialer anbefales det at give præference for at male på vandbaseret basis og andre materialer, der er harmløse og ikke indeholder farlige stoffer.

I et værelse på 12 kvadratmeter eller 18 kvadratmeter er det vigtigt at vælge de møbler på billedet, som vil udføre flere nyttige funktioner. Så for en familie med et barn er det nødvendigt at købe en sofa, der er omdannet til sovepladser til voksne og en seng til et barn. I dette tilfælde vil en sofa om dagen blive brugt til at modtage gæster. En seng til en baby kan bygges i form af en todelt struktur, hvor den første tier indtager et skrivebord, en lille bogreol til opbevaring af bøger og kontorartikler, og det andet - et soveværelse.

I vandrerhjemmet i rummet skal du arrangere et opbevaringsskab, et spisebord og et rum til barnets legeplads.

For at indretningen skal være smuk og behagelig for indbyggerne i rummet, skal den efterfølges af omdannelse af møbelmodeller, der ikke optager meget plads, men samtidig udfører de flere funktioner. Det kan være:

  • den ovennævnte sovesofa,
  • kombineret køjeseng-bord,
  • indbyggede skabe,
  • foldet stole, lænestole.

Værelset kan ikke uden et rummeligt skab til tøj. Selvfølgelig vil kabinettet i et lille rum se lidt besværligt, men hvis facadedelen er trimmet med et spejlpanel, så ser produktet lidt ud, og rummet vil visuelt øges.

Dagens liv kan ikke forestilles uden tv. For at spare plads til værelser i vandrerhjemmet er det mere rimeligt at købe flad plasmaskærme. Ved at placere tv'et på væggen overfor sofaen på billedet, vil du spare plads og skabe et hyggeligt hjørne til hvile og hænge ud for hele familien.

Ofte er vandrerhjemmet ubehageligt, den øverste belysning der forstyrrer skabelsen af ​​et behageligt miljø og smukt design. Derfor anbefales det at opgive den akavede lampe i midten af ​​loftet og skabe i rummet 18 kvadratmeter. m område belysning. Til dette formål anvendes sconces, bordlamper, gulvlamper. Et svagt lys fra den oprindelige lampe, med en smuk lampeskærm, vil skabe en hyggelig atmosfære i rummet. Det anbefales at placere en scoop nær hver kaj. Dette arrangement af lyskilder er meget bekvemt for en familie med et barn. Da det er nødvendigt om natten, kan du tænde en af ​​lamperne uden at forstyrre søvn på andre sovende mennesker i rummet.

Til den lyse baggrund af væggene kiggede ikke tom og ansigtsløs, du kan dekorere overfladen med maleriske malerier, originale plakater, vægmalerier. Hæng ikke alle væggene med tæpper, plakater og plakater. Det er bedre at hente nogle lyse elementer, der vil understrege stilistik af indretningen af ​​rummet. En ideel variant af indretningen er udsmykningen af ​​væggene med familiefotografier i den oprindelige ramme.

Selv i et lille rum på 18 kvm. Du kan finde et sted til dekorative tilbehør. De vil ikke blot dekorere værelset i vandrerhjemmet, men også føle et strejf af komfort og varme i hjemmet.

Dekorer indretningen af ​​rummet kan være alle former for trinkets. Disse kan være statuetter bragt fra fjerntliggende lande, barnets yndlingslegetøj, dekorative puder, broderet med egne hænder. Til skrivebordet kan du købe et originalt stativ til kuglepenne og til et spisebord - en udskåret træbrød-bug.

Således udsmykker indretningen af ​​værelset i vandrerhjemmet, anbefales det at følge råd fra fagfolk, brug i arrangementet af transformerende møbler og det minimale antal nødvendige ting og dekorative elementer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

88 − = 85