Hvad hedder pengene træet?

Hjemland af planten penge træet

Tolstyanka (populært navn "penge træ") er en slags afrikanske saftige planter (akkumulering af vand i blade og stilke) fra familien med samme navn. Det har et andet moderland - undtagen i Afrika findes disse planter i Saudi Arabien, Jemen og nogle andre tropiske og subtropiske lande. Tolstyanok interessant for forskere, botanikere, da de har en særlig metabolisme. Videnskabeligt navn på en fed pige er redsula.

Crassula Owata

Historien om pengetræets navn, oprindelse og fødested

Hvor kommer penge træet fra? Dens udvikling fandt sted i det varme klima på den sydlige halvkugle, som gradvist blev mere og mere tør og kontinental. Derefter udvidede planter fra denne slægt til de tropiske zoner i Asien og Nordamerika. Historien om dens oprindelse er unøjagtig.

Dens mere almindelige navn (penge træ) redsula modtaget takket være ligheden til blade til mønter. Dette skete i Mellemøsten, fordi det var der, at runde øjeblikke blev opfundet, og der er flere arter af Tolstoyans. Derudover er der blandt de semitiske folk og deres naboer legend, hvor symbolet på træet fremkommer.

Rosens blade er store

Samtidig er der også en version, der tillægger identifikation af en fed kvinde med penge og rigdom til Han-kineserne. Imidlertid lånte kineserne simpelthen simpelthen dette billede fra deres vestlige naboer, fordi både den tykke skinnede og den runde form for mønter ikke stammer fra deres land.

På russisk kan kaldes "Tolstyanka" på grund af det faktum, at hende blade og stilke er tykke og kødfulde (fordi de akkumulerer fugt). Navnet spredes til hele Tolstyankov familien, som også er rensemidler, Kalanchoe og andre planter.

Hvordan man identificerer rosula i udseende - en beskrivelse af blomsten

Tolstyanku kan let genkendes uden at ty til nogen determinanter og mapper. For dette er det tilstrækkeligt at kende dets karakteristiske træk og deres korrekte beskrivelse:

Kerne system er lavt, svagt, ekstra (luft osv.) Rødder er fraværende.

Hvordan kan denne indendørs plante kaldes ikke videnskabeligt

Rosula har flere navne:

Hvordan man ikke bliver forvirret i navnene og korrekt identificerer den fede pige

For ikke at blive forvirret i plantearter, er det sædvanligt at give arter epitheter, for eksempel østers plomme (det er også ovoid). Østersmuffin, Oval og Oval Crassula (Crassula ovata) forskellige navne på samme plante. Men Tolstianka er en trælignende plante, der allerede er en anden plante, relateret til en oval tolstyanka.

Trælignende plover

På denne måde fedtplanter - ørkenplanter, forekommer hovedsagelig i Afrika, mindre ofte - i Amerika og Asien. Akkumuleres i stilkene og efterlader en stor mængde vand, som derefter bruges sparsomt i tørsæsonen. Karakteriseret af en ejendommelig, sædvanligvis dendritisk form, dækket af voksblad, sjældent blomstrer.

Nogle fede har små runde blade, hvorfor de blev kaldt "penge træer" i oldtiden.

Tolstyanka er et "lykke-træ" eller et "penge træ". Plantets oprindelige land, beskrivelse, pleje

Blandt stueplanterne er et specielt sted taget af Tolstyanka, som er populært kendt som "pengetræet". Plantets oprindelige land er Sydafrika. Fra de tørre afrikanske troper spredte den fede kvinde sig vest for fastlandet, til øen Madagaskar og sydlige Arabien. Lad os overveje denne interessante form mere detaljeret.

"Money Tree". Plantens oprindelige land og en beskrivelse af arten

I slægten af ​​saftige planter (Tolstyank-familien) er der ca. 350 plantearter. En af artene er et dekorativt løvfældende husplante, Tolstyanka eller redsula. Andre navne er "lykke træet", "lykke træet" eller "penge træet." Plantets oprindelige land, som allerede nævnt, er Sydafrika. Det repræsenterer et stedsegrønet flerårigt lille træ med en kort, tykk kuffert. Højden kan nå 1-1,5 m. Den kødfulde tykke blade af rosula har en afrundet form. De er 4-7 cm lange, fladt, samles ofte ved bunden. De har en lysegrå eller grøn farve med en blå voksbelægning. Interessant regelmæssighed - hvert par blade er placeret i en ret vinkel til den forrige.

Blomsterne er store, lyserøde eller hvide. Som regel indsamles de i en halv zonote. Der er næsten ingen enkelt blomster til "pengetræet". Blossom sværmer meget sjældent, ikke tidligere end 7-10 års planteliv, samtidig med at der produceres en stærk sød smag.

Pleje af planter i rumforhold

Blomsterproducenter som husplanten "penge træ". Hjemlandet gav ham udholdenhed og uhøjtidelighed. Planten vokser af sig selv og dør meget sjældent selv uden omhu.

Pot med en klump er bedst placeret på vindueskarmen bag gardinet. Fordi "pengetræet" elsker dagslys, men ikke direkte sollys. Tolstyanka elsker frisk luft. Derfor skal det i foråret og sommeren ofte sættes på balkonen, pritenyaya fra brændende solstråler.

Vanding træet er nok en gang om ugen. Homeland "money tree" (fedtholdig) - Sydafrika, hvor det overvejende tørre klima. Derfor overmåler ikke jorden. Fra september til februar er det bedre at sætte træet på et køligt sted og vandre det ikke oftere end en gang om måneden. Det er meget godt at tørre blade hver måned med støv med en fugtig klud.

Transplantér planten til en større krukke én gang hvert 3-5 år efter behov.

Propagere rosula ved skuddene eller stiklinger.

Sjældent, hvem vil være heldig nok til at se et blomstrende penge træ. Plantets oprindelige jord med et hårdt klima fastslog blomstringen af ​​kun voksne træer. For at øge chancerne for at blomstre i rummet er det nødvendigt at observere en række betingelser:

  • Fyld ikke planten med vand,
  • sommer om natten for at udholde sig i den kolde luft,
  • om vinteren for at sikre en temperatur på ikke højere end 10 grader og reducere vanding til 1 gang pr. måned,
  • foder ikke planten med gødning,
  • Transplantér ikke ofte, så fedtet bliver lidt trængt i puljen.

Feng Shui "penge træ" bringer sine ejere held og økonomisk velvære. Jo stærkere træet vokser, jo mere positive energi akkumuleres i sine blade og bagagerum, og jo mere lykke det trækker ind i huset.

Blomsterhandlere hævder, at den fede dame er i stand til at blive knyttet til den, der holder omsorg for hende hele tiden. Hvis ejeren bliver syg, er Kraslu syg med ham og kan endda dø.

Penge træ, Tolstianka, Crassula

Blomsterkatalog / navne på blomster alfabetisk

Penge træ - Et symbol på rigdom, materiel velstand og velstand. Det er populært ikke kun i Kina, men også i mange lande i verden. Polakker kalder det "tree of happiness", slovaks - "familie" og tjekkerne - "hjem træ". I Afrika betragtes det som et "abetræ" eller "et træ af sultne aber." Vi kalder det ofte penge af den simple grund, at grønne, små, kødfulde blade ligner mønter. Og faktisk kan denne plante med en respektfuld holdning til det give velstand, succes, lykke og endog kærlighed.

Ved højre Crassula, det er det samme - penge træ, betragtes som den mest uhøjtidelige plante. Men det afhænger af, hvor godt det vil vokse, materielle velbefindende hos dem, der ejer denne plante - hvad enten det er en person, en familie eller en virksomhed.

Giv ham omsorg og kærlighed, og det vil beskytte dit materielle velvære. Så under alle omstændigheder lover de kinesiske vismænd.

Penge træ - hvordan man vokser ordentligt

Til træet af din materielle velstand duftende og bringe nye fordele, skal du følge enkle anbefalinger for dyrkning, pleje og generelt forhold til dette træ.

Alt, hvad han behøver, er lidt fugt, frisk luft og stærkt lys, men solens stråler bør ikke være lige. Blomsten tolererer let opvarmningssæsonen i vores lejligheder. Det er nok at sætte det på et ikke for varmt sted og moderat vand det - overskydende fugt vil ikke være til brug.

Ofte begynder livet hos en fed kvinde i dit hjem med plantning, undtagen når du fik det. Det antages, at hvis en blomst er præsenteret for dig, eller hvis du forsigtigt klemmer en lille rod, så bliver pengetræet mere aktivt "arbejde", derfor vil dine finansielle anliggender begynde at forbedre sig hurtigere. Derfor skal du ikke straks gå til butikken for denne plante og kigge rundt - måske vokser dette træ med dine venner, slægtninge eller i sidste ende på arbejde. Se forsigtigt på bladene, måske begyndte nogle af dem at starte rødderne lige i luften - de synes at antyde, at de er klar til at blive en monetær maskot til et andet hus.

Bring hjem processionen af ​​en blomst af et monetært træ sat i vand, at det er startet rødder. Hvis rygsøjlen allerede er der, så kan du straks plante den i en gryde. I denne plante er rodsystemet lille, så i begyndelsen skal plantetræet trækkes i en bred og lavvandet krukke. Materialet, hvorfra potten er lavet, betyder ikke noget - blomsten vokser lige godt både i plastik og lerpotter.

Til plantning blande stort sand, tørv og bladjord i samme proportioner, og græs i 4 gange mere. I bunden af ​​puljen sættes et par mønter til dræningen - se hvor mirakuløst de arbejder for din tegnebog. Derefter plant din magiske skyde i jorden til en dybde på 3-5 cm. Løft dit penge træ til at elske og passe på det, og sørg for at holde dette løfte.

Pas på penge træet

Når du har plantet din blomsterblomst, begynder den næste fase - regelmæssig og regelmæssig pleje.

Husk at vanding blomsten er kun nødvendig, hvis man ser at jorden har tørret. Ca. det skal gøres en gang om tre dage. Dette ordsprog er nøjagtigt ordsproget "det er bedre at blive undershortet end at hælde".

Sæt blomsten på en sådan måde, at det ville være lys, men der var ingen direkte, brændende solstråler. Glem det fra tid til anden at vende træet, så det ikke viser sig at være ensidet.

Med starten af ​​foråret, tag blomsten ud på balkonen, terrassen eller haven. Anlægget tolererer perfekt en lav temperatur, derudover har den brug for frisk luft. I sommervarmen, så prøv at sætte en blomst på et køligt sted, så hvis du bor i en lejlighed og en balkon på solsiden, endnu bedre bringe blomster til rummet, og om natten kan du sætte den på balkonen med åbne vinduer.

Pengetræet på Feng Shui er bedst placeret på den sydøstlige side, det er her den side af materielle velstand ligger.

Betydningen af ​​grønne planter er også, at de hjælper med at rense luften i rummet, og det er han, der er en integreret del af livsprocessen. Tolstyanka ekstrakter biologisk aktive stoffer, der forbedrer luften. Disse stoffer reducerer skadelig mikroflora, fordamper antivirale partikler, der hjælper med forebyggelse af luftvejssygdomme. Ren luft påvirker positivt den psykologiske og fysiske tilstand af den menneskelige krop, lindrer træthed, hjælper til at bekæmpe stress. Som bestemt af principperne om feng shui bliver energien i huset mere harmonisk ved hjælp af farver. Derfor er træet i dit økonomiske velvære med sine bløde afrundede blade og usædvanlige former - det mest velegnede anlæg til et hus.

Ligesom penge træ, og det er ikke kun rense luften i lejlighed eller hus, men også for at tiltrække lykke, kærlighed, rigdom, og stadig - perfekt matcher din boligindretning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 + 6 =