Sådan hækles en blomsterhækling

Enkel blomst hækling, master klasse for begyndere

Hvordan lærer man at skabe flere ting på en gang? Lad mig fortælle dig en lille hemmelighed! Du skal starte lille - for eksempel med strikning af en simpel blomst. Lær at strikke en enkel blomsthækling - være i stand til at lave en række ting! En lille blomst bør kun bruges et par minutter, men hvor mange muligheder der kan bruges - du kan dekorere et postkort eller en gave, bruge det som en indretning til tøj eller frisurer.

En smuk hæklet blomst kan danne grundlag for usædvanlige bogmærker, håndlavede efterlignings smykker, appliqués, paneler. Du kan lave en masse af disse blomster og kombinere dem i et enkelt serviet eller bruge til at dekorere sofapuder. Sikkert du har flere "blomster" ideer, der ville være interessante at gennemføre. Fortæl mig, hvordan har du forsøgt eller planlagt at bruge sådanne blomster?

Denne mesterklasse er primært designet til nybegyndere, men jeg vil være glad, hvis min lektion er nyttig for erfarne mestere. Vi har brug for meget lidt tid, så jeg foreslår, at vi starter!

Jeg strikkede denne blomst fra GarnArt Begonia garn (sammensætning: 100% merceriseret bomuld, 50 g / 169 m) hæklet №1,5 mm.

Strikmønster af en simpel blomsthæklet:

Vi laver en ring fra en tråd.

1 række: vi strikker 1 luftløftesløjfe,

i ringen strikkes der 7 kolonner uden en hækling.

Vi lukker rækken med en forbindelsesstolpe, hvor vi sætter krogen ind i den første kolonne uden hæklet i denne række. Stram ringen.

2. række: vi strikker 3 luftløkker

i samme løkke af basen strikker vi en knap med 2 masker med en hækling (dvs vi strikker 2 ubundne pinde med en hækling med en fælles base og et fælles hjørne)

så strikker vi 3 luftløjfer

og i samme sløjfe i bunden af ​​stolpen strikker vi 1 forbinder søjle.

*i næste sløjfe strikker vi 1 forbinder søjle,

yderligere 3 luftløjper, en knap med 2 kolonner med en hækling, 3 flere luftløjfer og en forbindelseskolonne i samme sløjfe på bunden *

Ved at gentage fra * strikker vi yderligere 5 kronblade.

Efter at vi har forladt den sidste sløjfe, skal du gå ind i krogen fra blomsterkanten, tag fat i denne løkke og træk den til den forkerte side, vi strikker 1 luftkreds og skærer tråden. Skjul pænt enderne af trådene. Blomsten er klar, den strikker hurtigt og nemt!

Jeg brugte disse blomster til at dekorere hætten.

Hvis du har spørgsmål, skal du se videoen ved at strikke en simpel blomsterhæklet.

Fuld kopiering af materialer på stedet er forbudt. (herunder personlige dagbøger af Li.ru)! Kun delvis kopiering (meddelelse) med et aktivt link til webstedet er tilladt!

Hvis du ønsker at modtage friske artikler, lektioner og master klasser fra my-crochet.ru i din postkasse, skal du indtaste dit navn og din e-mail i nedenstående formular. Når et nyt indlæg er tilføjet til webstedet, vil du lære om dette først!

Underret om nye kommentarer via e-mail

På vinteraften vil jeg forbinde noget tematisk. Snart vil frosten trække vinduerne, den hvide blonder.

Runde hæklede motiver er meget forskellige og populære i strikning. I denne detaljerede trin-for-trin mesterklasse.

Hvordan lærer man at skabe flere ting på en gang? Lad mig fortælle dig en lille hemmelighed! Du skal starte.

Du kan ikke kun tale om kærlighed ... Du kan binde et hjertehæklet ved at sætte et stykke af din sjæl ind i det.

Forberedelse til det nye år på nålen - varm tid. Vi skal gøre alt - og gaver til familie og venner.

Hilsener til alle. Fra denne lektion lærer du at binde en oval hækling. Den ovale er en strakt cirkel.

I dag studerer vi en lektion om hækling aflange løkker (med fastgørelse i de nederste rækker). Strakt.

Ofte i produkter er det nødvendigt at binde et gummibånd, fordi et elastikbånd er et obligatorisk element meget.

Fra denne lektion lærer du at strikke reliefkolonner hæklet. Navnet på kolonnen taler for sig selv.

Hej, kære nålevenner! Hvor ofte ser du strikkevarer, der tiltrækker din opmærksomhed? .

Hæklet blomster hæklet mønster med beskrivelse - hvordan man binder en blomst

Strik blomster blev meget populære. Blomster strikkes hæklet, så indsmykke tøj, hatte, vi bruger som pynt på telefonen eller rygsæk. Meget smukke buketter kan skabes som gave: blomster som dekorationer passer til enhver pige eller kvinde!

På billedet nedenfor finder du mange muligheder for at bruge et sådant tilbehør. Men derudover kan en enkel μ (du kan se video på YouTube gratis) hjælpe dig med at forstå, hvordan du korrekt strikker, en detaljeret lektion med en beskrivelse og nyttige forståelige ordninger vil være meget nyttig for begyndere! Så lad os komme i gang!

Sådan binder du en blomsthækling til begyndere?

slips smuk blomst, tegning af diagrammer med billeder er meget enkel. Du kan ikke kun vælge den ønskede farve, men selve blomsten: liljer, roser, kamille. Sådanne produkter kan ikke kun fungere som en separat sammensætning, de kan bruges som dekorative element. Forresten kan du bruge perler til strikning eller dekoration af perler for at skabe unikke designer ornamenter.

I denne mesterklasse lærer du at strikke den nemmeste blomst for begyndere i denne slags håndarbejde. Vi vil have brug for et garn af to farver: en gul skygge til mellem og hvid for bladene. Du kan selvfølgelig gøre arbejdet i en farve - så vil du ikke se midten.

Så, vi har brug for en masse garn, du kan bruge rester. Og også - krogen nummer 3.

 • 1 R: 5 С.Б.Н. i ring amigurumi.
 • 2 R: (2 VP, PR fra SSN, 2 VP, SS i samme P.) * 5.

På denne måde første mængde af SBN. svarer til det resulterende antal kronblade. Hvis du ikke vil have fem, men seks kronblade - ring 6 С.Б.Н.

Således har vi fået en smuk blomst, der kan syes oven på børnenes panama, laver en broche til tøj, dekorere en børnetøj eller en lille bundet figur amigurumi, som i video-lessen nedenfor. Hvad man skal dekorere - du vælger dig selv, men hvordan man korrekt forbinder en sådan blomst vil fortælle vores video:

Hæklet Hæklet i faser

I mesterklassen ovenfor har du allerede lært at strikke blomster fra 5 kronblade. Og nu tilbyder vi dig opmærksomhed sød blomst af otte kronblade. Dette - en meget praktisk mulighed, det kan bruges til at dekorere kappen, i form af broche eller dekorere dem med gaveindpakning.

Vi valgte en rig grøn en skygge, hvorfra 10 V.P. og lukket i en ring ved hjælp af SS.

Blomster hæklede mønstre og beskrivelser

Hook og to eger kan være forbundet med absolut nogen elementer, servietter, gøre et smukt ting mønster. Det vigtigste er, at arbejdet var sjovt! For begyndere anbefaler vi at du prøver blomsterne hæklet. Enhver needlewoman vil klare dem!

Hæklede blomster i potter hæklet mønster med beskrivelse

En stor gave vil være blomster i vasen. De vil dekorere interiøret godt!

Vi valgte garn "iris»Lyserøde, gule, brune og grønne farver.

Vores arbejde begynder med vyvjazyvanija vaser. For hende tager vi krogen på nummer 0.9. Vi skriver i en brun skygge på 5 V.P. i kredsen af ​​SS.

blomster vi gør i mængden af ​​12 stykker. Med pink farve skriver vi 6 V.P. i kredsen af ​​SS.

1 stk.: 6 VP, 3 ufærdige SS2 N., bundet sammen i en ring, 5 VP, (SSN i ​​en ring, 5 VP, 3 ufærdige C . 5, 5 П.) * 4. SS

Midt i blomsten i antal 12 stk: gul ur 3 VP. i en cirkel. 1 R.: VPP. 10 S.B.N. SS Efterlad en tråd på 20 cm - klipp resten.

stamceller (12 stk.): Et stykke wire vikle garnet af gult, som vi lige forlod. Spred lim på pvam-m på toppen.6 stykker blade: grøn nummer 12 VPP. 1 R.: S.B.N., 9 S.B.N. i det næste. 9 VP, 2 VP, 8 SBN, i det næste. 8 V.P. 2 R: V.P.P., 7 S.B.N. i det næste. 7 С.Б.н. prev. R., 2 S.B.N. i buen, 2 VP, 2 S.B.N. i buen, 8 С.Б.Н. Yderligere følger vi ordningen direkte og omvendt R.

Vi indsamler omhyggeligt, alle detaljer nakrahmalivaem, Vi sætter en vase på en eller anden form, det er bedre end en plastik. Sådanne strikkede blomster i potter vil se meget smukke ud på skrivebordet på computeren.

En anden master klasse med en video tutorial om strikning roser fra den lyserøde tråd. Vi skriver 48 V.P.

Klip tråden, forlader 5 cm, sæt dem ind i nålen, sælg i løkken af ​​kædekæden. Vi trækker. Hvis beskrivelsen syntes for kompliceret for dig, foreslår vi at se på en enkel video lektion.

Volumetriske blomster hæklet: ordninger med beskrivelse af masterklassen

Oftest bliver bulkblomster sådan på grund af strikning ved hjælp af frodige søjler. Sådan gør du det rigtigt - du vil nu lære! Så begynder en blomst med frodige kronblade med valget af krogen (vi har nummer tre) og garn (rød, 100% bomuld).

 • Kæden på 6 V.P. i ringen ved hjælp af SS.
 • 1 R: VPP, 12 С.Б.Н., vi afslutter R. ved hjælp af SS.
 • 2 R: 6 buer fra 3 V.P. (konsolidere deres SNN gennem 1 P. pre.R.)
 • 3 R: i hver archechku. Som vi sad ovenover - 5 VP, 1 P. ST, 5 V.P. Mellem hvert resulterende kronblad glem ikke at binde SS.

Nu vil vi mere detaljeret beskrive processen med strikning P.ST.: vi begynder som S.S.N. (N., P. træk), 2 p. (Totalt 2 p.), Gentag endnu en gang H. Træk P, vi strikker 2 p (totalt 3 p.), Vi slutter at binde 3 ST. (kun 6 varer). Vi binder sammen 5 P., så de 2-nd, der opholdt sig.

Lad os lave en mere volumetrisk blomst. Det vil afvige fra det foregående, idet det vil være flerlagede. For ham tog vi et tyndere garn og en mindre krog.

 • Vi starter med 5 VP, som vi samler i en ring med hjælp fra SS.
 • 1 R: 8 С.Б.Н. i ringen.
 • 2 R: i hver P. 2 SSN, den første P. - 3 VP, lukke med SS. I alt opnåede vi 16 p.
 • 3 R: 8 archek fra 5 VP, 2 S.B.N. i S.S.N. Forrige R. strikke i henhold til følgende skema: bue, 2 SBN, archka, 2 SBN ....
 • 4 R: i buerne af SNN, 5 SSN, SBN, og på de steder, hvor buerne går sammen med hinanden - gulvet i ST.
 • 5 R: 8 archek fra 7 V.P. en relief-konkav søjle med en hækling (RVSSN) bag bagvæggen. fra 2 R. (RVS.S.N.) gøres som følger: N. Sparva til venstre introducerer vi en krog under forgængeren R's PSSN, så hele ST er bag hæklet, P. stræk - fortsæt som SSN)
 • 6 R: i hver archek - SNN, 7 SSN, SBN, m / u kronblade - semi ST.
 • 7 R: 8 buer 10 V.P. ved hjælp af S.B.N.
 • 8 R: i alle buer - SNN, 10 SSN, SBN, mellem kronblade på gulvet i ST. Hver af dem på kanten af ​​at binde VP. og semi ST.

Hæklede blomster hæklet master class video

I masterklassen nedenfor viser vi hvordan man skaber unikke mesterværker!

Hæklede blomster til dekoration - Hæklet tilbehør

Ofte nålvenner strik blomster ikke som et element dekoration, men som tilbehør til det, At sy på børns hatte eller jakker. I dag venter du på ordningen og beskrivelsen af ​​strikning nøjagtigt disse blomster!

Hvordan hækles en blomst på en hat?

Volumetrisk rose på hovedet med en rød tråd.

 • Type 9 V.P. i ringen.
 • slips hans 18 SNN, så skemaet nedenfor.
 • kronblade: S.B.N., semi-ST., S.S.N. (antal SSN se i diagrammet), semi ST, SBN. I 4 og 6 R. - RSKSN.

Således er rosen meget volumen og smuk og meget velegnet til at dekorere hovedbeklædningen!

Til tøj tilbyder vi at lave en smuk broche af relaterede stedmoderblomster fra mørk lilla og lilla garn. Stadig brug for lidt gul til midten af ​​blomsten. Så tag krogen på nummer 2. Lav en ring fra VP, så strikker vi efter ordningen.En anden mulighed, allerede mere kompliceret for erfarne needlewomen med en beskrivelse i billederne.

Hvordan laver man blomster hæklet? Strikningsmønstre?

Strik blomster er ikke særlig svært, hvis du ved hvordan du holder kroge i dine hænder, skriv sløjfer, og du kan læse diagrammerne. Dette er en sjov ting, og det vigtigste resultat er, at du får storslåede strikkede blomster, der passer til tøjets indretning og indretningen af ​​rummet. Her er et par hæklede mønstre af blomster:

Her ifølge denne ordning kan du binde kronblade til en flerfarvet rose:

Og her beskrives det, hvordan man forbinder denne kamille:

Og så fortæller de, hvordan man knytter en sådan dejlig blomst:

Blomster hækles, du kan strikke helt anderledes. Det ser meget smukt ud som et ornament eller en blomst, der er bundet separat, som et separat element. Jeg kan godt lide denne blomst, jeg vil forsøge at forbinde den.

Der er mange hæklede hækle muligheder, og de er alle smukke. Der er enkle blomster, der er lette at binde, der er mere kompliceret, men generelt er strikning af blomster et spørgsmål, som du kan klare og begynde med.

Blomster af pansies, hæklet. Det er ret nemt at strikke, i midten af ​​en farve, vi binder det med en anden farve:

Og denne blomst er allerede kompleks, kræver tid og nogle færdigheder, selv om du kan klare det:

Her en flok forskellige blomster:

Denne flerlagede blomst består af tre dele - blomsterkopper:

Og så er der en hel buket blomster, blandt andet er det let at gætte tusindfrydene, andre blomster, det er som en kornblomst, stadig fernebladene:

Der er så mange smukke ideer til hækling. Det vigtigste er at vælge lyse og smukke tråde til blomster, vælge den ønskede ordning, og du kan begynde at arbejde. I efteråret, denne beskrivelse af arbejdet, og du kan finde ordningen, hvis du bedre på videoen, så er der også meget.

Her smukke og enkle ordninger, hvordan du kan knytte blomster hæklet.

Her er en enkel og smuk blomst, meget populær til at dekorere børns sommerhætter. Ifølge samme ordning kan du få blomster af forskellig størrelse afhængigt af tykkelsen af ​​garnet og krogens nummer.

En anden populær blomst til udsmykning af tøj til piger. Jeg strikkede den fra melange garn, det ser godt ud.

Her er en sådan stribet valmue egnet til at dekorere en slyngebus, en mesterklasse til dens fremstilling findes på linket.

Farverne i forbindelse med hæklen kan dekorere alt, hvad som helst. Dette billede er forbundet med poser til urter og dekoreret med strikkede blomster.

Du kan binde meget smukke hvide liljer.

Du kan binde disse røde blomster.

Du kan også dekorere enhver gave med strikkede blomster.

Du kan binde disse hvide blomster.

Eller her er sådanne negle.

Bindende forskellige blomster, du kan gøre dem til en buket og lave en meget usædvanlig og original gave.

Broderet blomsterhækling kan bruges som dekoration til puder, tøj, gardiner, tæpper, polstret tæpper mv.

Blomster hækles enkelt at sy og hurtigt - det vigtigste der var blomstermønster på hånden, end jeg vil dele.

For det første er her en blomst med en folder:

Og her en hel samling blomster, så du kan helt sikkert beslutte:

Jeg har altid ønsket at hekle, fordi det er meget nemt og hurtigt. Jeg foreslår flere farveordninger til krogen. Notationen er tydelig, du skal bare begynde at strikke.

Eller under ordningerne er de farveindstillinger, der kan produceres af disse ordninger. Interessante prøver opnås, hvis du ændrer tråden i strikningsprocessen.

En række ordninger, der ville binde blomstene hæklede er imponerende. Hvor mange nye ordninger og muligheder for det sidste år. Strik blomster er bekvemt at dekorere tøj, og gøre hår tilbehør, brocher. Her er et eksempel på at strikke et par farver med mønstre.

Strikkede blomster er gode som dekoration til hatte specielt til piger. Du kan vedhæfte en pin til pinens farver. Og generelt ville der være en blomst, og der vil være en ansøgning.

Her er måske den mest enkle blomst for en nybegynder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

65 + = 68