Sådan vælges gardiner og tyll til hallen

Tulle til hallen: 80+ nyheder 2017 fra asketiske hvide dåser til lambrequin-dekoreret gardiner

At hænge tyll i hallen er en simpel og jævn klassisk måde at skjule rummet fra fremmede obsessive øjne. Tulle og gardiner i værelset - en garanti for sikker intime rum: naboerne ikke nødvendigvis ved, at efter arbejde, du pacing rundt i huset i hans pyjamas med en stor zebra brystet og syge ikke for Barcelona, ​​men for Bayern.

I dag redaktører af This House edition vil teste de bedste kombinationer af interiøret med tyll på vinduerne og hjælpe dig med at beslutte - har du brug for det overhovedet?

Tulle og gardiner i hallen: hvordan man vælger?

Hvis du vælger de rigtige gardiner, kan du opnå ikke blot et æstetisk, men også et praktisk mål - for at beskytte værelset mod solen eller visuelt udvide rummet. Færdige gardiner har deres fordele: Du kan undvære unødvendige forventninger og købe de ønskede gardiner så hurtigt som muligt. Men individuel skræddersyet giver dig mulighed for at vælge stof, stil og størrelse på det fremtidige gardin.

VIGTIGT! Valg af gardin og gardiner stil, så meget som muligt at relatere det til den generelle stil i rummet - der er stor risiko for at lave fejl.

Foto 1 - Enig, bliver på en måde mere komfortabel i lokalet, når der er noget på vinduerne og hænger Foto 2 - Tulle på vinduerne beskytter sikkert værelset mod nysgerrige øjne

Hvis indretningsplanen endnu ikke er udviklet til slutningen, skal du følge de enkle regler, når du vælger gardiner og tyl:

 • for klassikerne egnede rolige toner, som ikke vil vise sig at irritere sig;
 • hvis rummet er lille, er det bedre at afholde sig fra mættede nuancer, som visuelt vil skjule rummet
 • Hvis rummets størrelse tillader det, kan du bruge kontrasterende kombinationer af sort og hvid, rød og pastell nuancer.

Foto 3 - Lette tekstiler - accent i rummet Foto 4 - Tyll og tykke gardiner: En variant af beskyttelse mod solen om eftermiddagen og lyset af gadelamper - om aftenen

Ud over disse anbefalinger skal du være opmærksom på den psykologiske fordel ved den valgte farve af vævet: der er en række farver, der overvælder nervesystemet.

Foto 5 - Flere typer lærred på et vindue Foto 6 - Designide: En kontrastramme lavet af gipsvæg og let tekstil

Overskydende af sorte presser på psyken. I sig selv bortfalder denne farve ikke relevans i det indre element, men det er ikke værd at bruge. Det er velegnet som en indretning til at skabe en vis kontrast. Men når den sorte obscures andre farver, vil det ødelægge stemningen. Især når det kommer til gardiner.

Køb ikke gardiner, der er bundet i mættede blå eller lilla farver. Dette farveskema undertrykker psyken, provokerer en negativ.

Hvis vi taler om lyse appelsiner, så forårsager det irritation (selvom du er en pureblood choleric).

Tule og gardiner på øjenlågene - en praktisk bevægelse

Lovers er ringe af plast eller metal, der passerer gennem gardinens overdel. De er designet til nemt at trille lærredet på cornice. Folk, der sy i gardinerne selv, bruger som regel eyelets af plast.

Dette skyldes det faktum, at der ikke er noget udstyr til deres strengning, som i versionen med metalringe.

Fordele ved tyll og gardiner på eyelets:

 1. Sikre fastgørelse af gardiner til bunden af ​​cornice;
 2. spektakulær udsigt: ikke kun den øvre del af lærredet skelnes, men alle tyllerne falder af smukke bølger;
 3. enkelhed i drift - gardinerne på øjenlågene kan trækkes selv af et barn
 4. Øjnene beskytter stoffet mod puffer og defekter.

Tulipaner til hallen uden gardiner: er det muligt?

Spørgsmål: Vil gardinerne uden gardiner se smukke ud i stuen? Hvis du vælger den rigtige, vil de.

Foto 13 - Moderne tyll er ikke overflødig Foto 14 - I provencalsk stil: relief gardiner i kombination med gardiner på klemmerne

Indstillingerne på øjenlågene, der er nævnt ovenfor, vil fungere godt. Generelt er det værd at holde sig til en simpel anbefaling i dette tilfælde - for at forstå, at hele visuel vægt vil være på tyllen, så vælg en fuld version, der ikke vil skabe en følelse af ufuldstændighed.

Du kan sy blinds på øjnene selv. Detaljeret mesterklasse:

Hvordan vælges gardiner og tule til hallen og ikke at tabe?

I design af vinduer er stadig mere populære muligheder, der er designet til cornices, bestående af to, delt indbyrdes dele. Den visuelle accent bliver jævnt fordelt mellem vinduet og dets design.

Taber du, hvad tyl skal vælge? Jeg er syg af klassikerne, men jeg vil ikke narre rundt med moderne. Løsningen er neoklassisk: denne tyll er original, men den er ganske universel.

Billede 18 - Kombination af gråblå gardiner og mælk gardiner Foto 19 - Gennemsigtige gardiner og bløde rullegardiner i hallen

Hvis et værelse med tre vinduer, er det muligt at fremhæve en sådan funktion i rummet - vælg gardiner og gardiner med dekorative elementer.

Foto 20 - beige og fløde nuancer i moderne klassiske billeder 21 - Design Idé til brugervenlighed og tidsbesparende persienner og gardiner kan monteres på en flad afsats med malertape (velcro). Desuden ser gardinkonstruktionen mere asketisk ud

I stuen med flere vinduer vil du se gode gardiner og tyll med klip. For korrekt at vælge design af klemmer, relatere dem til andre dekorative elementer i rummet. Det behøver ikke at være møbler. Klemmer kan indrettes i en stil med indvendige tilbehør. De giver dig mulighed for smukt at hænge tyllen i hallen og accenter ikke kun på indretningen, men også på formularen.

Foto 22 - Den største fordel ved tyl i sin alsidighed Foto 23 - Også gardiner kan laves af tyll, men det anbefales at vælge flere mættede og mørke farver

Hvis du vælger gardiner og tyll til størrelse, kan du vælge muligheder for hele højden af ​​væggene eller forkortede modeller. Sidstnævnte er velegnet til værelser indrettet i skandinavisk stil. Funktionel minimalisme i denne sag vil være ret passende. Men hvis valget er for korte gardiner, skal deres design være interessant og kontrast. Ellers vil der i udformningen af ​​stuen være en følelse af ufuldstændighed.

Foto 24 - I minimalisme er neutrale hvide tekstiler i deres sted: den egnede stofstruktur og intet overflødig

Et lille område af lærred i dette tilfælde kompenseres af deres originalitet.

Tulle design i hallen: ideer og råd om valg

Smuk tule til hallen kan visuelt dekorere rummet, uanset om det bruges sammen med gardinerne eller i sig selv:

 • Tullebuen passer til klassiske indretningsdesigner. Men i tillæg til sådanne sædvanlige variationer kan du vælge en mere original version af tyllen. I dette tilfælde kan unikthed ikke kun vedrøre formularerne, men også farverne;
 • Moderigtige kontrastmønstre er gode til rummelige værelser;
 • hvis du ønsker at opnå en visuel udvidelse af rummet, så tag et kig på den smukke hvide tyll eller mælkekunst
 • lilla tule - den nuværende tendens, sammen med andre farver. Men vær forsigtig med at vælge en skygge, så den ikke går fra lilla til lilla.

VIGTIGT! Tror ikke, at de traditionelle farver gør vinduesindretningen kedelig. Design af gardiner i de sædvanlige lys nuancer kan ikke være mindre original.

Foto 26 - Kombinationen af ​​farverige gardiner, farvede gardiner og bløde rullegardiner løse problemet med beskidte vinduer - især om vinteren, når du vasker dem er ikke meget bekvemt, og muligvis billeder 27 - Gardiner Organza - alternativ tyulyam hvis du ønsker en hård eller endda en strålende lærred

Kvalitet moderne tyll til et bestemt rum er en, der tager hensyn til dens funktioner. Hvis du f.eks. Vælger en indstilling i et standardvindue, kan du sætte æstetik i forgrunden. Men hvis du har brug for at købe tyl på et vindue med en balkondør, må du ikke miste funktionaliteten.

Foto 28 - Vinduer uden gardiner. Ulemper: Når det er nødvendigt at forlade godt naturligt lys, men for at dække vinduet, taber et tæt gardin en let gardin

For lokaler, hvor tyl vil blive brugt uden gardiner, er det nødvendigt at vælge sådanne produkter, som vil have et færdigt udseende og ikke kræver visuelle tilføjelser.

Billede 29 - Interiør i brune toner: Mælk gardiner og mørke chokolade gardiner

Det kan være en kombineret tyll, hvis øverste sy er syet af et stærkere ensfarvet stof og den nederste - fra et gennemsigtigt monofonisk eller dekoreret materiale. Forresten vælges sådanne designmuligheder ofte for tyll på øjnene.

Foto 30 - Luftgardiner i moderne stil

Tulle med lambrequins (dvs. med vandret drapere øverst) nu langsomt begynder at miste relevans i sin klassiske version: minimalisme med sine praktiske og funktionelle skærme pelmet ved vejen. Selvom moderne transformationer af lambrequins kan give interiøret et nyt åndedræt.

Foto 31 - Et stykke gardin på tre vinduer - praktisk, men diskret

Tilføj en kommentar

: D ikke godt, afstemningen, selvfølgelig, kompenseret :))

Reparation, konstruktion og efterbehandling på et centralt grundlag i Moskva og Moskva-regionen! Vi er klar til at gøre for dig.

 • Separate former for aktivitet på reparation og konstruktion

 • Byggearbejde

 • Jeg tilbyder mine tjenester til at reparere din lejlighed fra bunden og nøglefærdige, samt alle former for efterbehandling r.

 • Vi udfører værker på turn-key basis og separate typer.

  Gratis software til husdesign

 • Hvilket program skal du vælge til køkkendesign?

 • Design af lofter fra gipsplader: 120 + aktuelle ideer fra efterligning af den stjerneklar himmel til afrikanske savanner

  © 2007-2018 EtotDom - Bygnings- og reparationsordrer udveksler

  Ved brug af materialet på webstedet obligatorisk

  betingelsen er tilstedeværelsen af ​​et hyperlink til webstedet: etotdom.com

  Er du sikker på, at du vil slette denne kommentar?

  Er du sikker på, at du vil slette alle brugerkommentarer?

  Er du sikker på, at du vil afvise brugerens kommentar?

  Er du sikker på, at du vil flytte brugerens kommentar til spam?

  Er du sikker på, at du vil flytte brugerens kommentar til papirkurven?

  Vælg tulle i hallen: trends og nyheder

  Tulle har fortjent stor popularitet i interiørdesign. Lysstrømmende stoffer, der anvendes til dekoration af vinduer, adskiller sig dog helt og holdent i alle modets love: nye tendenser vises hvert år.

  Alt om de aktuelle tendenser i 2017 og nyheder af tule design til hallen vi vil overveje i denne anmeldelse.

  Stadig flere popularitet vinder dekoration af vinduet i tulehallen uden gardiner. Hvis det tidligere var i klassisk interiør, så det ufærdigt, så i en moderne stue ser en sådan mulighed meget frisk og fashionabel ud.

  På trods af det faktum, at det er muligt at skabe det mest komplicerede og indviklede design i dag uden problemer, mister de mest enkle tyuli i form af direkte gardiner ikke deres popularitet.

  Denne løsning har mange fordele:

  • Dette er en enkel måde at forvandle hallen til - et stof, der er omhyggeligt udvalgt i farve, vil trække nyt liv ind i rummet;
  • De fleste af de materialer, der bruges til at sy tyl, uhøjtidelig i omhu - de kan vaskes i en skrivemaskine og tørres direkte på corniceen;
  • Forresten, om cornices: det er rart at fastgøre blinden til enhver form for konstruktion.

  Blandt alle metoder til fastgørelse af tylen er det særligt værd at skelne øjenlåg - ringe, "klemme" stoffet og hvile sig sikkert på corniceen.

  De gør det muligt at lave lige så glatte folder over hele materialets bredde. Ørnene vil være ideelle og måske den eneste sande løsning til haller med balkondør: Det er ofte at skubbe gardinet uden at skade dets "udseende".

  Traditionelt anvendes eyelets med en indre diameter på 4-6 cm, spændt på en rund cornice. Men der er en af ​​dem, der bruges meget sjældnere, men også værdig opmærksomhed - små ringe med en diameter på ikke mere end 1-2 cm.

  De spiller ikke rollen som en uafhængig fastgørelse, de udgør ikke folder på stoffet, men tjener kun som en slags løkker. For at bruge dem skal du have yderligere kroge, bånd eller bånd med ringe.

  Disse eyelets er velegnet til meget tynde gennemsigtige gardiner, hvor ringe af standardstørrelse ser for store ud. Passende er en sådan armatur egnet til enhver, ikke nødvendigvis rund cornice.

  Du skal ikke bekymre dig om det faktum, at tyl i stilen "minimalisme" ser for banal og enkel ud. Et lige lærred kan let omdannes for at passe til dit humør: Bare saml tylen på siderne og i midten ved hjælp af stilfulde tilbehør, som supplerer indretningen af ​​hallen.

  I 2017 gør mange professionelle designere et valg til fordel for muslin-thread gardinerne, der nu produceres i hundredvis af farver.

  Lette og godt transmissive solrige farver gardiner kan se anderledes hver dag: Antallet af tilbehør, der er egnet til tyuley denne type er enormt - såvel som variationer af gardiner selv!

  Smukt se almindelige "hårklip" i form af blomster. Forresten er de ikke kun lyse, men også et funktionelt element i indretningen, idet du holder stoffet i den rigtige position.

  Fans af ikke-standard interiører kan rådes til at bruge en flerfarvet puff til at skabe en enkelt sammensætning. Den eneste betingelse - at have valget af nuancer gå meget omhyggeligt: ​​Det er vigtigt, at farverne ikke kun kombineres med hinanden, men også "genklang" med den overordnede stil i rummet.

  I forskelligt anvendte rum anvendes gardiner af en anden slags tråd. Silke- eller linnedtråde med kunstige perler, glasperler eller perler ser særligt godt ud i salen.

  Det samme gasbind kan hænges på vinduesåbningen sammen med tyllen og som en skillevæg for skoning af hallen til rekreative området og spisestuen. De vil skabe i rummet en fantasi, der fremmer afslapning og behagelig kommunikation, en atmosfære.

  Det er en muslin er den bedste mulighed for at skabe gardiner af en kompleks og usædvanlig konfiguration. Naturligt, uden krøller, vil dette stof under alle omstændigheder. Foretrækker kisee, hvis vinduesåbningen i dit værelse ligger på en mur af ikke-standardform, fx halvcirkelformet.

  Tulle med fotoprint eller tegning lavet ved hjælp af gammel batik teknik er den største nyhed i 2017.

  Korrekt udvalgt tegning ser godt ud på en delikat stof, der rammer vinduet med bløde bølger. Et sådant gardin springer ikke kun det lyse sollys ud og skjuler de arkitektoniske mangler i åbningen - det er et fuldt udbygget element i indretningen, den vigtigste accent i interiøret.

  I dag er mange virksomheder engageret i trykning på stof - det er ikke nødvendigt at vælge tyll fra et "færdigt" sortiment. Dette bliver et afgørende argument til fordel for bare sådanne gardiner - du har en fremragende chance for at gøre din indvendige person fra og til!

  Fordelene ved foto-tulle er nok:

  • polyester, på hvilken trykning udføres, let at passe på; selve figuren brænder ikke ud under påvirkning af solen eller over tid;
  • korrekt valgt billede kan ikke kun dekorere hallen, men også gøre det mere rummeligt visuelt;
  • Vælg det rigtige billede til ethvert interiør - ændre kortets design på en sådan måde, at tullen så organisk, behøver det ikke.

  Hvis du vil bestille en færdigfoto-tule, skal du være særlig opmærksom på bredden af ​​lærredet, som svarer til bredden af ​​corniceen. Realistisk billede af frakkeskøder og folder dekorere usandsynligt (dog enhver regel der er undtagelser - bløde bølger ser godt ud på gardinerne med billedet af himlen).

  Til en hal indrettet i den klassiske stil i begyndelsen af ​​det sidste århundrede, vil lyse blonde gardiner passe, det er muligt med broderi i tonen i stoffet.

  De er godt kombineret med tunge møbler fra mørkt træ og mørkt tapet. Sådanne gardiner vil bringe atmosfæren i lethed og luftighed uden at ødelægge atmosfæren der hersker i den.

  For hallen, i stil med hi-tech eller minimalisme er bedre at vælge gaze med metaltråd tyl eller glat perlemors kan med abstrakte sort og hvidt mønster eller fototyul med det urbane landskab.

  Jo mere reserveret indretningen er, den mere avancerede og lysere er det for ham at vælge tulle og omvendt. Samtidig må vi aldrig glemme, at gardinens design skal svare til hallens situation: farve, trykning på stof, ornamenter.

  For komplekse gardiner sammensat af flere elementer: lambrequin, slips, svag, er det bedre at vælge hvid eller pastelltoner simpel tyll fra glat tæt naturlig silke med en lille tilføjelse af syntetiske fibre.

  Gardinerne og tyllen skal matche hinanden i farve og form, så de skal vælges sammen. Hertil kommer, at gardinerne af naturligt stof ikke følger med at hænge syntetisk tyl. Praktisk har producenterne i de senere år produceret stofkammerater, der er skabt specifikt til at supplere hinanden.

  Mode er en mode, men det er ikke værd at glemme de grundlæggende regler for valg af tulle til en hal: i forfølgelsen af ​​mode er det vigtigste ikke at forkæle værelset.

  1. 1 Hvis vinduerne i dit værelse er placeret på skyggesiden, tage sig af oprettelsen af ​​"kunstigt lys" - supplere gardiner pastel, lys eller lyse farver er ikke aggressiv. Vælg stoffer med god gennemstrømning (for eksempel en gevindskåret muslin).
  2. 2 Lys i et solbeskinnet rum kan dæmpes af tyll fra et ret tæt stof af mørke farver eller mættede nuancer. I sådanne rum ville det være hensigtsmæssigt at se på gardinet med et stort blomster- eller geometrisk ornament.
  3. 3 Ved udsmykning af en lille hal skal lyse farver foretrækkes; med tilbehør i dette tilfælde er det værd at være meget forsigtig.
  4. 4 flerlags tyl med lys nuancer, folder, usædvanlige mønstre og forskellige dekorationer ser attraktive ud i store værelser på brede vinduer. Det anbefales ikke at bunke en smal åbning med yderligere design.
  5. 5 Når du vælger en tulle, skal du først bestemme hvilken rolle det tager i rummets design: den centrale accent i interiøret eller et ekstra tilbehør til gardiner og møbler. Og allerede fra disse forudsætninger vælges et stof, farve og stil til gardiner.
  6. 6 I flere lag, men hvis du kombinerer flere lag med flerfarvet tyll på et vindue, skal en af ​​dem blive en prioritet, og resten skal kun suppleres. Den bedste løsning er en lys farve og et par pasteller eller gardiner af forskellige nuancer af samme farve.
  7. 7 Tulle i hallen kan ændres i henhold til årets tid. I foråret og sommeren giver præference til sine sorter med en maskestruktur, der passerer luften godt. I efteråret og vinteren hænger mere tætte gardiner af organza, silke eller chiffon.

  I butikken hænger kluden på stativene eller ligger på tælleren foldet ind i en rulle. Derfor, for at evaluere tylskyggen og forstå, hvordan det vil se på vinduesåbningen, skal du sørge for at se på det i glansen ved køb.

  Hvis adgang til vindueskarmen er vigtig for dig, er det ikke nødvendigt at lave glidende gardiner. Det er nok at sørge for et snit i midten.

  Som allerede nævnt, da tyl med fotoprint eller batik kan anvendes på et hvilket som helst billede, passer det til alle indretningstilstande.

  Men du skal forstå, at foto-persienner er et meget kraftigt dekorativt værktøj. De bliver uundgåeligt hovedaksten i hallens atmosfære, og resten af ​​det indre tilbehør skal overholde dem, og deres farver overlapper i det mindste delvist hinanden.

  Hvordan man tager sig af tule

  I hallen er tyren meget snavset end for eksempel i køkkenet eller endda i børnehaven. Men for at han kan tjene i lang tid uden tab af præsentation, skal der overholdes nogle regler for omsorg for ham:

  • Vask tulle til publikum har brug for en eller to gange om året. Maskintørbar i delikat tilstand ved en temperatur på ikke over 40 grader med fordybning.
  • Skyl tylen i koldt vand, indtil vaskemiddelet er helt udvasket. Spin anvendes ikke.
  • De vaskede gardiner ryster let uden at vride, la vandet afløb og tørres i retret form.
  • Normalt har tyl ikke brug for strygning. Men hvis efter tørring var blå mærker og folder strøg sin jern ved den mindste opvarmning (et point eller 110 grader) strippes eller suspenderes direkte på afsatsen.

  Tulle i hallen var og forbliver en fremragende løsning - men det er ikke en grund til ikke at ændre sit design i årevis. Nye modetrends og interessante trends vises hvert år: Hovedrummet i dit hus kan holde trit med tiderne!

  Hvordan man vælger en smuk tulle i hallen

  Korrekt design af vinduesåbningen giver dit værelse en speciel atmosfære. Valget af gardiner og gardiner i hallen afhænger i vid udstrækning af værtens præferencer. Hvis du beslutter dig for at blive på tylgardiner, kan du visuelt forstørre rummet og beskytte det mod indtrængende uønsket sollys.

  Stribet luftig tyll

  Smukke gardiner lavet af tyll kan laves i bestemte størrelser, hvilket sparer dig fra at skulle bruge kanterne og vælge den rigtige længde. Du kan også vælge tulle i hallen med eller uden lambrequin.

  Vinduesdekoration tulle

  Hvis din stue er i en reparation, vil det være nyttigt at overveje, hvordan du vil kombinere møbler med tapet samt gardiner. Forkert udvalgt tyll ødelægge udseendet af rummet. Det er vigtigt at overveje ikke kun farven, men også stilen på fremtidige gardiner.

  Hvid tule med beige gardiner

  Tulle til hallen i 2017 er lidt anderledes end sidste års muligheder. Det vigtigste er at huske nogle regler:

  • Brug eventuelt forskellige nuancer af tyl, for eksempel blå med gul eller rød med sort;
  • Jo mindre værelse, jo mere roligt skal gardinernes farve være;
  • for klassikere lyse sengetøj vil passe;
  • være opmærksom på, hvilke farver der anbefales at tage til stuen psykologer.

  Smuk vinduesdekoration

  Korrekt udvalgte tekstiler på vinduerne vil dekorere vinduerne i ethvert rum og gøre det smukt. I 2017 anbefaler designere at lave gardiner af tyl et højdepunkt i dit hjem. At afvise fra gardinerne anbefales slet ikke. I dag anvendes blinds i stigende grad ud over gardiner for at beskytte værelset mod den lyse sol. Enkelte persienner er mere egnede til kontorer eller et landhus.

  Tulle på døråbningen

  Når man ser på variationerne af gardiner fra tyll, som vurderer billederne, er populære i år, kan man se, at de kombinerer stilen med højteknologi, minimalisme og skandinaviske motiver. Praktik er en speciel faktor, som du bør være opmærksom på. Tulle, som intet andet materiale, er let at bruge. For nogle få år siden rådede designeksperter optaget folk til helt at opgive gardinerne, og i dag insisterer de også på, at ejerne af huse vælger praktiske gardiner. Derudover tilføjer den smukke tyll til hallen en hygge til designet.

  Tulle kan bruges som et enkelt gardin, men det ser især imponerende ud med tykke gardiner. I de færdige versioner kan du holde på gardiner med frynser, lambrequins, kvaster og endda pompøse flæser. Valg af tyll i hallen, nye emner af 2017, som det er værd at være opmærksom på, må ikke mødes med flere lag. Traditionelt anvendes lige gardiner med en faldende tyll selv i neoklassicisme. Hvad er sandt, materialet skal være nødvendigvis af høj kvalitet, indtil fabrikanten vedhæfter kvalitetscertifikater til emballage til købere. Faktisk kræver købere i dag at købe ting til huset, der ikke vil skade kroppen af ​​deres familie.

  Den mest populære mulighed for moderne balkon gardiner i 2017 er modellerne fastgjort på en hemmelig cornice og fast i selve loftet. Gardinens længde kan ligge op til gulvet eller ligge lidt på den. Afstande mellem gardiner og gulvet bør ikke være tydelige.

  Før du går til butikken for de smukke gardiner eller gardiner af tule, læs de vigtige tips:

  1. Gardiner og tyll til hallen vil være meget forskellige fra køkkengardinerne eller ramme vinduerne i soveværelset. Rummet giver et aftryk på valget af deres farve og model.
  2. Se farvespektret for at sikre, at gardinens farve matcher nuancerne i rummet.
  3. Tætheden af ​​gardinerne afhænger af om den solrige side af rummet.
  4. Ny tyll i hallen skal afhænge af dine økonomiske muligheder. Moody materiale skal regelmæssigt gives til et tørt rengøringsmiddel eller vaske dig selv ved hjælp af kvalitetsprodukter til vask.
  5. Hvis væggene i dit værelse har tapet med et billede, skal du stoppe på en enkeltfarvet tyll. Og omvendt.
  6. Monokrom tulle vil nærme sig den klassiske stil, men det bliver kedeligt i andre, mere "hjem" stilarter.

  Lys pastellversioner af tyl har altid været betragtet som en universel mulighed for at dekorere vinduer af enhver størrelse. Hvis du tvivler på, hvilke gardiner du skal købe, skal du stoppe ved gardinens nuancer tæt på interiøret. Han vil opløses i det generelle billede og vil ikke tiltrække opmærksomhed.

  Særligt godt udseende ufatteligt tyll i et værelse med eksklusive møbler eller i et rum med korrekt udvalgte tilbehør.

  Sort, hvid, brun farver er også velegnet til de fleste værelser. Den mangfoldighed af udskrifter, som tekstilbutikker tilbyder, er imponerende.

  Så når du vælger tulle i 2017, kan du vælge en mulighed for din smag og sjæl.

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  26 + = 33