Sådan vælges en vaskestøvsuger

Hvilken støvsuger er bedre at købe: vask eller sædvanligt

Før de moderne husmødre er der ofte et spørgsmål om, hvilken slags støvsuger der er bedre: vask eller almindelig. Valget er påvirket af et betydeligt antal faktorer. For at forstå hvilke af de bedste aggregater, skal du forstå egenskaberne af hver.

Forskelle i vask støvsugere fra konventionelle

Typiske støvsugere er anordninger til rensning. Funktionsprincippet er meget simpelt: støv, snavs og små affald på arbejdsfladen suges sammen med luft gennem røret. Yderligere passerer denne luft gennem filteret og de rensede blade tilbage. Alt støvet kommer ind i posen. Der er modeller med et vandreservoir. Støvet luft, der kommer ind i det, rengøres med væske, snavset forbliver i vandet, og den filtrerede luft udgår.

Tørre støvsugere kan ikke rense bunken godt, selvom de har høj effekt. Krummer, små snavs, det meste af støv og snavs kan fjernes, men tæppefibrene kan ikke fuldstændigt ryddes af forurening. Resten af ​​snavs og støv forbliver i tæppet og polstring, og derefter indåndes af beboere. Især det har negative konsekvenser for allergi og børn. Om kæledyr skal siges separat. Hunde og katte har egenskaben til at smelte og efterlader deres hår overalt. Hår og hår er et særskilt problem for husmor. Fjern dem er kun i stand til støvsugere med høj effekt (flere detaljer - i artiklen hvilken slags støvsuger er bedre at købe til rengøring af dyrehår).

Når du taler om støvsugere, kan du finde mange flere fordele ved at bruge dem i forhold til rensemidler. Vaske støvsugeren i sig selv er en anordning, hvori reservoiret er placeret. I denne tank hældes vand, hvis det ønskes, kan du tilføje pulver eller vaskemiddel. Denne enhed har en særlig mekanisme, hvorved ikke kun støv udvindes fra lur eller møbel, men også forurening. Sammen med udførelsen af ​​denne vigtige funktion overflade renere håndterer sæbevand fra tanken efter rengøring vand returneres til instrumentet, men misser den anden til snavset vandtank (detaljer om princippet handling - både vask rengøringsmidler virker). Sådanne indretninger er desuden udstyret med specielle rengøringsbørster.

Hvad skal kriterierne være opmærksomme på?

Det er værd at købe en vask støvsuger, du kan forstå ved at studere dens egenskaber. Vaskemidler har en række fordele i forhold til almindelige enheder:

 1. Mulighed for tør og våd rengøring i rummet.
 2. Tilgængeligheden af ​​rengøring ikke kun tæpper og gulvflader, men også polstring, gardiner, puder, sengetæpper og endda vinduer.
 3. Apparatets kraft gør det muligt at rengøre vandlukningerne. Dimensioner og sugeeffekt gør det muligt at fjerne ikke kun støv, skidt og snavs, men også byggeaffald, stort affald, blade og andre elementer, der har en tilstrækkelig stor størrelse.
 4. Muligheden for at rengøre ikke kun tør urenheder, men også rengøring spildte væsker.
 5. Efter fugtning bliver hår og uld bedre rullet op og fjernet fra tæppens bunke.
 6. En vaske støvsuger kan filtrere luft, og når smagsstoffer tilsættes til vandet, kan der gives en behagelig aroma til rummet.

På trods af sine ubestridelige fordele har anordningen også ulemper, på grund af hvilke det kan være ringere end tørrensningsanordningen. Blandt vaskemaskinens minus kan følgende ulemper udpeges:

 1. Den store størrelse og den store vægt af alle modeller, som følge af, at støvsugerens mobilitet falder.
 2. Den høje pris for både selve apparatet og specielle vaskemidler til det.
 3. Helt kompleks rengøring af støvsugeren selv, en lang proces til montering og demontering af enheden. Mekanismen har et stort antal komponenter, som nødvendigvis skal opsamles i den rigtige rækkefølge. Alle elementer skal holdes rene. En krævende rengøringsproces kræves hver gang efter brug af støvsugeren.

Rengøringsmiddelstøvsugeren, hvis fordele og ulemper blev diskuteret ovenfor, har en højere prioritet end renseriet, på trods af sine egne mangler. I denne henseende opstår spørgsmålet, hvordan man vælger en god vaske støvsuger til huset.

Efter at have behandlet spørgsmålet om, hvorvidt det er værd at købe en vaske støvsuger, er det næste problem for køberen udstyrsbundtet. Hver producent udstyrer sine produkter med forskellige ekstrafunktioner. Tilstedeværelsen af ​​forskellige muligheder er et plus for enheden, men nogle producenter ofrer kvaliteten af ​​produktet for at udstyre det med et betydeligt antal funktioner. Andre gør støvsugeren et minimum af muligheder, men de lægger stor vægt på kvaliteten af ​​de udførte handlinger. Nogle producenter fremstiller varer af høj kvalitet, udstyret med et stort antal forskellige funktioner, men på grund af den høje pris kan disse produkter ikke købe mange.

Før du beslutter dig for en producent, bør du studere andre vigtige egenskaber ved enheden. Når du køber en vaske støvsuger, er det nødvendigt at være opmærksom på følgende kvaliteter:

 • magt;
 • Filtreringskvalitet;
 • brugervenlighed;
 • antal yderligere funktioner;
 • udseende, dimensioner og vægt
 • prisen.

Et af de vigtigste egenskaber ved en støvsuger er strøm. Dette gælder ikke kun støvsugere, men også til rensemidler. Oftest afhænger prisen af ​​produktet på dets kapacitet. Billige apparater kan ikke give den nødvendige sugning til rengøring af en bylejlighed. For at rense et mellemstore boligareal behøver du ikke købe et for kraftigt produkt.

En tilstrækkelig indikator for et standardhus ville være 300-400 watt.

Hvilke funktioner skal være de første?

En kvalitets støvsuger skal være udstyret med et fint filter. Ellers vil noget støv og snavs blive kastet tilbage i luften. Der er modeller udstyret med yderligere rensningsfiltre. De er perfekte til et hjem, hvor børn, kæledyr eller mennesker, der er allergiske over for livet, lever.

En god støvsuger skal være nem at bruge. På trods af de mange elementer skal dets enhed være forståelig for brugeren. Mekanismen vil kræve montering, demontering og rengøring hver gang du bruger det. I sådanne støvsugere undtagen funktionen "ren" er der også mulighed for "min". I dette tilfælde kan antallet af overflader, der skal behandles, og deres materiale være meget forskelligartede. Producenter udstyre de fremstillede produkter med et stort antal yderligere vedhæftede filer og mekanismer. Med dem vil værkstedet kunne modernisere rengøringsprocessen i hendes hus og gøre det meste af arbejdet med et apparat.

En vigtig rolle afspilles af udseendet af enheden. I forbindelse med, at alle vaske støvsugere har en tilstrækkelig stor vægt og store dimensioner, er det nødvendigt at søge den mest egnede til sig selv fra de foreslåede modeller. Enheden med værdige indikatorer bør være af en sådan værdi, at efter at den var købt, var der i familiebudgeten ingen væsentlig spild.

Støvsugere har flere funktioner og mere perfekte egenskaber. Valget af denne eller den pågældende enhed skal udføres, baseret på egne behov og evner.

Den nuværende vurdering af de bedste støvsugere af 2017: Tekniske egenskaber, funktionelle funktioner, tør / våd rengøring og filtertype. Ti af de højeste kvalitetsmodeller af forskellige mærker med en beskrivelse af fordele og ulemper ved hver samt anbefalinger til valg af den mest egnede støvsuger til huset.

Sådan vælges en vaske støvsuger: udvælgelseskriterier og anmeldelser

Kravene til renheden af ​​vores hjem bliver hårdere. Der er mange forskellige værktøjer til rengøring af vinduer, gulve, vægge og komfurer, vask, vask og rengøring af tæpper fra støv og pletter. Men husmødrene har selvfølgelig brug for tæppet, ikke blot for at forblive rent, men altid se ud som nyt. Og for en sådan oplevelse vil kun en tørrenser eller en speciel vaske støvsuger gøre. Men hvordan vælger man en vaske støvsuger? Tips, hvilken model er bedst at vælge, samt anmeldelser om forskellige producenter, du finder i vores artikel.

For hvilke belægninger er en vaske støvsuger egnet?

Hvis du vil købe en vaske støvsuger, skal du kende følgende. Sådanne indretninger er ikke ønskelige til våd rengøring af parket, naturlige tæpper på jutebasis og også på nogle indvendige emner. Men til rengøring af fliser, fliser, sten og tæpper på basis af en tynd latex passer den perfekt. Især, hvis dit hus har allergi, astma, eller dyr, hvorfra en masse hår, vask støvsuger - et godt valg, fordi han drager i støv og opløse det i vand, hvilket forhindrer scatter omkring huset og lade absorbere en betydelig mængde af snavs . Rensning fra våd rengøring i lejligheden er følt mere.

Vaskestøvsugeren fjerner hurtigt snavs fra flisen, linoleum og andre overflader

Nu er det stadig at forstå, hvilken type enhed du har brug for, og analysere fordele og nedbrydelser af vaskerum.

Fordele og ulemper ved indretningen

Driftsprincippet for støvsugere er meget simpelt. Detergentet blandes med vand og hældes i tanken, der er designet specielt til dette, derefter foldes rør (lodret eller vandret) kommer ind i slangen, derefter under højt tryk fordeles af dyse til en bedre og mere ensartet belægning på den behandlede overflade. Beskidt væske under høstprocessen trækkes ind i de kanaler, der er beregnet til dette og går ind i den anden tank. Du kan justere mængden af ​​det medfølgende fluid. Hvis du vil have, at de behandlede overflader ikke bliver våde, skal støvsugeren arbejde med fuld effekt, selv om dette vil øge strømforbruget.

Principen for vaske støvsugeren

Vaskestøvsugere, i modsætning til de sædvanlige, kendetegnes af en lang række funktioner og større effektivitet. De er velegnede til både våd og tør rengøring, er meget komfortabel ved udredning store områder og er væsentlige under oprensningen af ​​gulvtæppet, især hvis den er baseret på en tynd latex. De er velegnede til rengøring af vasken eller badet, der passer bedst til den spildte væske på gulvet.

Men med sådanne fordele kan man ikke gøre uden fejl, og på oversiden af ​​listen er betydelig vægt og overvejelse. Næste er en fængslende forberedelse til arbejde, fordi du ikke kun inkludere det i netværket, men også hæld vand og hæld særlige rengøringsværktøjer, hvilket kræver mere tid og lige færdigheder. Vask og tørring af apparatet efter brug tager også værdifulde minutter.

På forbruget af el vasker støvsugere kun lidt overhalet det sædvanlige, og prisen de har højere. Derudover skal du købe en specialiseret væske, der i modsætning til universelle vaskemidler ikke fører til en stor skumdannelse. Selvfølgelig er der mange støvsugere til rensning, men hvis du beslutter dig for at købe en vaskemaskine, skal du først finde ud af, hvilken model der passer dig.

For det første skal du fokusere på producenten, som nu er meget. Karcher har valgt som specialitet rengøringsteknologi, VAX og THOMAS gør kun støvsugere. Andre mærker gør lidt af alt, men det betyder ikke, at deres produkter er af dårlig kvalitet. LG, Samsung, Electrolux, Miele producerer meget gode enheder.

Nu skal vi bestemme den strøm, du har brug for. En stærkere støvsuger bliver naturligvis bedre suget i støvpartikler, snavs og vand, så tæpperne bliver tørre efter rengøring.

Du bør se det komplette sæt af den valgte enhed, som indeholder en række dyser til tør og våd rengøring. Derefter vil du være i stand til at købe en uerstattelig og universel assistent i din komplekse forretning for at holde huset rent.

Det sker ofte, at der skal gøres mange ting, og de har ikke nok tid på det hele. En robot støvsuger hjælper dig med at klare dig hurtigere med erhvervslivet og ikke bruge ekstra tid på at opretholde kønspletfri renlighed.

Vaskrobot støvsuger er et glimrende valg for en travl husmor

De fleste af de modeller, der produceres i dag, løser i grunden problemerne med renseri, men universal - til våd og kemisk rengøring, meget mindre. Men der er flere modeller, der kun udfører våd rengøring, de fremstilles af Scooba. Lad os overveje deres fordele mere detaljeret:

 • Næsten alle sådanne støvsugere har et cyklonfilter, som ikke tillader at tænke på udskiftningssække.
 • Rengør alle typer fugtbestandige og hårde belægninger.
 • Nem transport under møblerne på grund af en lille højde (9 cm), som gør det muligt at vaske den "blinde zone" (under sengen).
 • Brug batteriet i op til 1 time.
 • Indbygget trafikbegrænser, som giver dig mulighed for at omgå gulvtæppet og ikke lade støvsugeren falde ned ad trinene og ledningerne.
 • Frihed af dine hænder under høst.

Og selvfølgelig er der ulemper:

 • Høj luftfugtighed efter rengøring (hvilket er dårligt for ikke-fugtbestandigt laminat).
 • Manglende evne til at vaske hjørner (på grund af sin runde form).
 • Batteriladningen er ikke nok til at rengøre en stor lejlighed (men det er nok til 1-2-værelse).

Under vådrensning kan maskinen samtidig udføre 4 muligheder for rengøring af gulvet:

 1. Forrensning af overfladen, eliminerer små snavs og støv.
 2. Våd rengøring med vand.
 3. Rengøring børste.
 4. Absorption af snavset vand gennem et bestemt gummihul og lufttørring fra en speciel turbine.

Hvis denne enhed løber tør for vand, skal du blot hælde den snavsede og tilsæt rent vand - og det vil fortsætte med at rengøre. Denne støvsugers bevægelse er konstrueret således, at den dækker hele den ledige overflade og krydser nogle sektioner flere gange.

De mest pålidelige producenter af robuste støvsugere: iRobot, Samsung, Philips LG, Xrobot.

Vurdering af populære modeller af vask støvsugere

Thomas Multiclean X10 Parket har den funktion våd rengøring i opretstående stilling, som er perfekt til rengøring af gardiner og gobeliner på væggene. Værdien er 31,8 × 48,6 × 30,6 cm, strømforbruget er 1700 W. Der er mulighed for en separat tilbagetrækning af væsken. Giver dig mulighed for at rense små syltetøj i dræn eller badeværelser. Det har flere dyser: til vask af gulve og tæpper, polstrede møbler, revner, glas, runde og enkle børster, vask til parket. Og en god bonus er en automatiseret snorulle.

Lodret støvsuger med fremragende funktionalitet. Producerer tør og våd rengøring. Støvsamler - cyklonfilter, kapacitet 0,60 liter. Dimensioner - 25x18x116 cm, modelens vægt - 3,2 kg. Der er en speciel tank på 0,2 liter til våd rengøring med vaskemiddel eller vand. Sættet indeholder en turbo børste samt en mikrofiberdug.

Støvsugeren er designet til tør og våd rengøring, den bruger 1000 watt strøm. Som støvopsamler arbejder en akvariefilter med en kapacitet på 3,5 liter. Der er en indikator for at fylde støvposen, en mulighed for aromatisering, en tank til vedhæng. Dimensioner på støvsugeren - 35x36x43 cm, den vejer meget - 7 kg. Inkluderet: en børste til et gulv og tæpper luxe, en lille pensel, en dyse til flydende indsamling børste til gulvbelægning, tæpper, slidser, flydende indsamling adapter og vaske gulve, universal børste.

Fremragende apparat til vask af en række belægninger. Ydelse - 1500 W, værdien - 54 × 34 × 34 cm, vægt - 10,5 kg. I kittet er der adskillige vedhæftede filer til gulve, tæppe, møbler (hovedsagelig bløde), slots samt en polstring. Den usædvanlige Hydrodry-dyse, der er udstyret med en svamp og en spatel til flade overflader, er også velegnet til moderne parketgulve og glas. Større luft effektivitet rengøring apparat, der er den vigtigste egentlige årsag til betjening af denne enhed på hospitaler i Storbritannien, der tjener upåklagelig standarder for overholdelse af orden og miljømæssige standarder.

Zelmer ZVC762SP er en fremragende enhed til tør og våd rengøring derhjemme. Forestillingen er 1700 W, værdien er 34x45x39 cm, vægten er 8,5 kg. Enheden bruger en 3-liters støvopsamler, en vandtank har et volumen på 6 liter, et 1,7 liter reservoir er designet til vaskemiddelet. Dyser: små, til gulv og tæppe, til møbler, opsamling af vand, til rengøring af parket, marmor, stengulv.

Karcher Puzzi 8/1 er perfekt til generel rengøring. Dens ydeevne er 1380 W, støvopsamleren (cyklonfilter) rummer 7 liter. Dens parametre: 33x53x44 cm, vægt er 9 kg. Sprøjtetryk - 1 bar, rengøringsmiddel omkostninger - 1 l / min. Kapaciteten af ​​tanke til rent og snavset vand er 8 og 7 liter.

ARNICA Hydra Rain Plus til en pris er tilgængelig, men det er en langvarig støvsuger. Strøm - 2400 watt. Støvsamler - 1,8 liter. Dimensioner - 39x47x60 cm. Det er meget kompakt, hvilket er fordelagtigt, når det bruges i små værelser, det er udstyret med evnen til at suge spildte væsker. Har dyser: børste til gulv og tæppe på metalbase, adapter til glatte overflader, dyse til revner, tekstiler, hårde møbler.

Sammenligningstabel: hvilken model der skal vælges

 • Automatisk vikling af netledningen.
 • Fodkontakt til / fra. på kroppen.
 • Lodret parkering.
 • Opbevaringsplads til vedhæftede filer.
 • Gulv / gulvtæppe;
 • Til polstring
 • Vask til parket;
 • Slids langstrakt;
 • Til tæpper med adapter til hårde gulve;
 • Rund pensel;
 • Børste til parket.
 • TriActive turbo;
 • En duster lavet af mikrofiber.
 • Støvpose fuld indikator.
 • Funktion af aromatisering.
 • Opbevaringsplads til vedhæftede filer.
 • Børste gulv / tæppe luxe;
 • Lille med naturlig lur;
 • At samle væske;
 • Til parket med naturlig lur;
 • Til vask af tæpper og adapter til opsamling af væske og vask af gulve;
 • universel;
 • Små med syntetisk bunke;
 • sprække;
 • Lille til vask.
 • Til gulv og tæppe;
 • For polstrede møbler;
 • sprække;
 • Børste til polstring;
 • Hydrgdry til vask / tørring.
 • Støvpose fuld indikator.
 • Automatisk vikling af netledningen.
 • Fodkontakt til / fra. på kroppen.
 • Opbevaringsplads til vedhæftede filer.
 • Gulv / gulvtæppe;
 • lidt;
 • Perfekt til vask af tæpper og opsamling af vand;
 • Små tæpper vasker og polstring polstring;
 • Til opsamling af vand
 • Lille børste;
 • Børster til rengøring af sten, parket og marmorgulve.
 • Funktion af aromatisering.
 • Opbevaringsplads til vedhæftede filer.
 • Børste gulv / tæppe med metal base;
 • Adapter til vask af glatte overflader;
 • Langstrakt slidset;
 • Til rengøring af tekstiler, stofmøbler polstring;
 • Til hårde møbler med blød bunke.

Støvsuger Thomas Multiclean X10 Parket, underligt nok, ønskede at købe en mand, han lagde mig lige foran, at vi skal købe en støvsuger. Desuden tog vi ham på kredit, og jeg fortryder det aldrig. Kontrol af støvsugeren gik på tæpper og polstring af sofaen. Installerede filtre til vådrensning, fjernet og gasped, da de så så meget snavs på polstring. Efter den første rengøring i huset blev alt rengjort ved hjælp af denne magiske støvsuger, og nu opretholder vi renlighed dagligt. Meget god støvsuger til et hus, hvor der er små børn, og især dem der lider af allergi. Kompotter, kiks og alle de produkter, som børnene fodrer tæppet, er meget nemme at rengøre med en vask.

Jeg bruger Philips FC 6404 støvsugeren i cirka to uger, modtaget den som gave. Hvad han trådløs, både værdighed og manglen på, på den ene side, behøver ikke at trække for en snor, og i tilfælde af store besøgende også skifte det permanent, med en anden - batteriet temmelig hurtigt afladet, når støvsugning ved maksimal effekt: etværelses Lejligheden blev støvsuget og vasket uden problemer, men jeg tror, ​​at der i større lokaler kan være vanskeligheder, og med tiden vil batteriet blive forringet. Min dom - renere værdien er for høj, mere velegnet til små oprydninger end for store, men jeg tror, ​​dem, der er fjernet ofte (en gang om ugen eller mere) er fint, men så doven som jeg er, at samle 2-3 ugelang snavs ad gangen - nej.

Da jeg købte Krausen ECO PLUS og først forsøgte - skuffet over ikke et barn ... Vand absorberes dårligt fra parket, magt syntes mindre end i min hårtørrer. Men anden gang rengøring, indså jeg, at det bare ikke var dem, der blev sat på, der var en til parketten, en anden var nødvendig for at vaske gulvene.

Electro-beating er bare et dyr. Sørg for at få det med en støvsuger, rengør tæpperne, så senere i chok fra det, de så.

Det vasker gulvet godt, og støvopsamleren med husholdningsapparater er bare et fund, det er så nemt nu at gøre en komplet rengøring af hele huset. kontrolleret selv en fugtig serviet, efter at have rengjort tv'et, det er virkelig rent!

Der er ingen filtre, der skal rengøres hele tiden, købes osv. Efter min mening er det ikke meget støjende. En lang ledning, helt manøvrerbar, ruller nemt fra parketten til tæppet.

Ligesom alle vaske støvsugere tunge. Det er ikke meget praktisk at vaske, men det her, hvis du virkelig skal finde fejl ...)) Nogle gange i vaskefunktionen stopper vandforsyningen, jeg tror ikke, det er et ægteskab, men jeg gør bare noget forkert. Indtil jeg indså ...)) Power, forventede jeg stadig, at der ville være mange flere, men i princippet er det mere end nok til rengøring af høj kvalitet.

Før du køber Zelmer ZVC762SP var det sikkert, at det gør en støj som et jetfly, men det viste sig, at det ikke gjorde det. Når jeg bruger det, føler jeg altid, at R2D2 følger mig (android fra "Star Wars"). Det skinner også med pærer og ser solid ud! Aquafilter er et eventyr generelt! Jeg testede ZELMER Jeg har lige købt en dag efter brug af en 1500W konventionel (taske) støvsuger. Så 1,5 liter vand hældes i aquafilter, i en halv time omdannet til en sumpopslæmning med en hårkugle. Og vi holder ingen dyr i lejligheden.

Fordele: Kraftig, robust støvsuger med en flok agn og klokker og fløjter. Måske alt og endda lidt mere! Lige adskilt og simpelthen vasket. Ved fuld kapacitet klarer linoleum at løfte fra gulvet. Aquafilter er dens største fordel.

Ulemper: Enhedernes dimensioner. Selvom det er akavet, kan det ikke kaldes.

Fordele Karcher Puzzi 8/1: kraftig, kompakt, klarer sig helt og holdent med sit ansvar for rengøring af tæpper og vask af gulvet.

Ulemper: nej, hvis kun prisen.

Tæppe vask er bare super. Paul. Dækningen (en parket, et laminat) renser perfekt. Det eneste der forstyrrer købet, manglen på et sæt ulin.naadki til sex. Jeg var nødt til at bestille separat, men generelt er denne vidunderlige maskine meget tilfreds.

Glem ikke at købe en vaske støvsuger vil medføre ekstra omkostninger ved køb af specialiserede værktøjer, der afhænger af det mærke og den model du har valgt. Selvfølgelig, hvis du allerede har truffet en fast beslutning om at købe dig selv en tiltrængt produkt, skal du huske at det kan hjælpe selv i de mest usædvanlige situationer: klare blokering, fjern spildvæske og naturligvis friske luften i rummet. Denne enhed kan stadig være til hjælp ved vask af vinduer.

Når du vælger og køber en støvsuger, prioriterer du de modeller, der er udstyret med vakuumdyser, da maskinen selv vil kunne overvåge vakuumniveauet under dysen og kun starte med en god "vakuum". Børster indgår i sætene, hjælper med at strække bunken bedre i tæpper og vaske det akkumulerede snavs perfekt. Under rengøring kan tæpper forblive fugtige, men bekymre dig ikke: inden for en time tørrer de op og får dig til at føle sig ren igen.

Sådan vælges en vaske støvsuger korrekt. Hvilken vask støvsuger er bedst til en lejlighed eller et hus, video

Enhver husmor undrer sig over, hvordan man sikrer kvalitetsrensningen af ​​hendes hus: arm sig selv med en moppe og en trappe eller køb en vask støvsuger? Beslutter at købe en støvsuger, spørger vi straks, hvordan man vælger en vaske støvsuger til huset. For en ny erhvervelse for at opfylde alle krav og forventninger, bør du gøre dig bekendt med nogle af funktionerne i disse enheder.

Ulemperne og fordelene ved støvsugere

 1. En sådan anordning er helt ubrugelig, når det er nødvendigt at fjerne støv eller snavs fra en parket eller et tæppe med en naturlig base. Våd rengøring af tæpper bidrager til udseendet af en ubehagelig lugt. Tørring af produkter udendørs vil hjælpe med at slippe af med det.
 2. Hvis du bruger en rengørings støvsuger til at rengøre parketten, vil vand falde mellem parketpladerne, og dette kan bidrage til udseendet af forfaldsprocessen. At håndtere dette vil hjælpe med at bruge specielle antiseptika, hvilket giver parketfugt modstandsdygtigheden.
 3. En af ulemperne ved enheden er dens særlige pleje: efter hver brug skal vandtanke vaskes.
 4. Ulemperne er også den anstændige størrelse og høje omkostninger ved sådant udstyr.
 5. Til de positive egenskaber ved denne "hjælper" er dets universelle mulighed for at rense eventuelle belægninger undtagen tæpper og parket.
 6. Når du arbejder, sprøjtes børsten af ​​vaske støvsugeren med vand, som strømmer gennem specielle huller.
 7. En vaske støvsuger er i stand til at polere overflader og fjerne støv på vanskelige steder.
 8. Med en rengørings støvsuger kan du fjerne spilde vand eller anden væske, udfør en "tør" rengøring. Apparatets potentiale er evnen til at vaske glas og spejle, evnen til at deodorisere og vigtigere at fugte de rensede rum.
 9. Ud over rengøringen bruges enheden til at fugte den tørre luft i lejligheden, hvilket hjælper med at reducere blodtrykket.

Inde i vaske støvsuger er der en støvopsamler, der indebærer en renseri og en speciel tank, hvor en blanding af vand og en speciel shampoo hældes.

Vådrensningsteknologien hjælper med at fjerne støv og snavs fra overflader som:

 • linoleum
 • tæpper
 • parket
 • Gulve og vægge, færdig med fliser
 • gulvtæpper og laminatbelægninger
 • møbler
 • natursten overflader

Laminat absorberer let fugt og kan deformere fra dets tilstedeværelse. Strømmen af ​​støvsugeren, der skal vælges, skal være tilstrækkelig til at suge i al den fugt, der er faldet på laminatets overflade. Når du vælger en bestemt model, skal du konsultere konsulenten for at bestemme, hvilke overflader denne model er beregnet til.

Valg af vaske støvsugeren

Effekten af ​​denne enhed, som andre husholdningsapparater, måles i Watts (W). Denne parameter bestemmer kvaliteten af ​​arbejdet: Jo højere det er, desto bedre er rengøringen. Det er nødvendigt at skelne mellem strømforbruget og sugekraften. Du bør være interesseret i det sidste kriterium.

Fabrikanter peger på rengøringsmiddel til vaske- og rengøringsmidler - 1400W, 1600W. Den maksimale sugeevne af professionelle rengørings støvsugere kan kun nå 1000W. En sådan støvsuger er i stand til at suge støvpartikler med en hastighed tæt på 180 km / h.

Af denne grund bør du spørge om sugekraften ved køb af enheden. For at udføre højkvalitets rengøring under normale hjemforhold anbefales en effekt på ca. 400W.

Når du vælger en støvsuger, skal du overveje, at strømmen bruges på flere processer: filtreringssystemet, deodorisering, befugtning og specialudstyr (forskellige dyser).

Nogle producenter angiver den maksimale kapacitet, som er 15-25 procent lavere end den nominelle. Apparatets maksimale effekt er nået, når støvsugeren begynder at virke, så den falder, og enheden fungerer i den såkaldte nominelle tilstand. For at finde ud af den rigtige effektbedømmelse skal du dele den maksimale værdi med √2 eller ca. 1,4.

Rengøringsmiddel støvsugere kan ikke kun suge i støv, men også smide det i luften. For at undgå luftforurening leverer enhedsproducenter deres udstyr med et filtersystem. Denne fremgangsmåde bruges i anordninger beregnet til både tør og våd rengøring.

Et af de mest effektive rengøringssystemer er S-klasse filtreringssystemet. Det giver tre-trins rengøring:

 • I første fase passerer indsugningsluften gennem Ultra Bag med antiallergene egenskaber.
 • Derefter går det ind i Micro-Hygiene-Filter motorfilteret.
 • I sidste fase passerer luften gennem hospital-grade filteret.

Til fremstilling af alle de listede filtre anvendes et materiale med elektrostatiske egenskaber til at holde mikrosporer af allergener og de mindste støvpartikler uden at reducere sugekraften. Et sådant filtreringssystem giver os mulighed for at anbefale sådanne støvsugere til allergikere, personer, der lider af astma eller har særlige høje krav til renlighed af lokaler.

Producenter af husholdningsapparater udstyre deres apparater med aqua-filtre, der desuden tjener som et ekstra reservoir for vand. Skidt og mikropartikler af støv, suget fra overfladen, der skal rengøres, passerer gennem vandet og opløses, forbliver i det.

Som et resultat af filtreringssystemet kommer renset luft ind i rummet. Imidlertid er ca. 1,5-2% af støvet filtreret af vandfilteret, så instrumenterne er udstyret med fine filtre, hvis funktion udføres af HEPA-type carbonfiltre. Effektiviteten af ​​deres arbejde når op på 99,95%, forsinkelsen af ​​partikler er mere end 0,6 mikron i forhold til Din 24184.

Levetiden for sådanne filtre er lang levetid, fra et år til flere år. I løbet af deres drift anbefales det at vaske dem regelmæssigt.

Flere hovedtyper af HEPA-filtre anvendes til filtrering, som hver har en vis grad af effektivitet svarende til den europæiske norm EN 1822.

Blandt varianterne af rengøring af husholdningsapparater præsenteret ved tællere er støvsugermodeller udstyret med specielle separatorer, der optager fine partikler. Dette fjerner udslippet af støv i atmosfæren, fordi støvpartiklerne når luftbobler, når de passerer gennem vand. De rejser sig igen i vandet og bærer dem støv.

Problemet med udslip af støv i atmosfæren løses ved hjælp af en separator: Ved en høj rotationshastighed skabes der en slurry fra vanddråberne, som samler alle støvpartikler og derved øger effektiviteten ved at rense forureningerne til 99,97%.

Vask støvsuger til hjemmet med Aquafilter

Modeller med aquafilter er en type støvsuger til rensning. Imidlertid er deres enhed væsentligt forskellig fra andre modeller ved hjælp af filterets designfunktioner. Aquafilter er en anordning, hvor der opbevares snavs og støv fra de behandlede overflader. Den luft, der er ryddet, returneres til miljøet, hvilket skaber en friskhed og renhed.

Rengøringsmiddel støvsugere, udstyret med lignende mekanismer, udfører funktionen af ​​befugtning og deodoriserende luft. Aqua filtre kræver ekstra pleje, de skal fjernes og vaskes efter hver brug.

De lavede bemandings støvsugere med et rig arsenal af forskellige aftagelige vedhæftede filer. Standardsætet indeholder en holder, sæt med syv børster, adaptere og dyser, som giver mulighed for tør og våd rengøring af værelser.

Til rengøring af lokaler omfatter kittet:

 • Universal børste med justerbar bunkehøjde,
 • sprække dyse
 • lille børste.

Til våd rengøring er der:

 • tæppe dyse med en adapter til gulv rengøring
 • dyse til bløde møbler
 • børste til vask af gulvet

Universalbørster, der er inkluderet i kittet, har hjul, hvilket øger brugbarheden af ​​enheden og udelukker muligheden for at beskadige gulvbelægningen.

Som praksis viser, anvendes vaskemiddelstøvsugere ikke til deres tilsigtede formål. Så de er i stand til at løse problemet med tilstoppede rør. Til dette formål leverer nogle producenter deres apparater med et dysestempel. Det aftagelige stempel er fastgjort direkte til slangen.

Nogle modeller omfatter skumdyser til poleret indretning, adaptere til vask af vinduer, børster til rengøring af hjørner og andre vanskelige steder på trapper, i køkkener, soveværelser og endda i badeværelser.

Separate modeller er udstyret med en turbo børste - en dyse med en børste, der roterer af luftstrømmen, der kæmper ud i alle villi-tæpper. Turbens rotation er tilvejebragt af et elektrisk drev. Dette design betragtes som optimalt, fordi børstenes virkning ikke påvirker sugekraften. På samme tid, modeller med en turbo-børste højlydt "brøl".

Signifikant roligere adfærd elektroturbotschetki. De har en konstant omdrejningshastighed, som ikke påvirkes af fremmede faktorer. I elektroturbiner er der imidlertid en ulempe - ledninger, som strækker sig langs hele slangen og slangen til fastgørelsesorganerne og til håndtaget, hvor sugerøret røres. Undtagelsen er produkter med skjulte ledninger.

Blandt de tilgængelige vedhæftede filer vil jeg gerne nævne den elektrostatiske børstespindel, som giver en bekvem fjernelse af støv fra planter, maskiner og andre komplekse overflader.

Nogle dyser kan kombineres. Dysen til polstrede møbler kan for eksempel bruges som en spidsdyse, dysebørsten kan erstatte dysen til bløde møbler.

Yderligere funktioner i vask støvsugere

Når du vælger en støvsuger, skal du være opmærksom på støvbeholderens kapacitet. Jo større dets volumen er, jo mindre er det nødvendigt at ryste det ud eller ændre det. Støvposenes volumen påvirker direkte sugekraften. Jo større beholderens volumen er, desto langsommere er fyldningen, og jo længere sugekraft forbliver høj.

Når du vælger en model, er det værd at være opmærksom på apparatets rækkevidde, som beregnes afhængigt af summen af ​​længden af ​​ledningen, slangen, støvsugerens krop, teleskoprøret og børsten. Den optimale løsning giver en værdi på mindst 7 meter.

Moderne modeller er udstyret med elektriske ledninger med automatisk tilbagespoling - automatisk omvendt. Sådanne indretninger er meget bekvemme og sikre. Ledningen vikles og afvikles automatisk, afhængigt af behovet for at fjerne eller nærme stikkontakten. Automatisk omvendt tilstand kan slås fra, hvis det ønskes.

Som en ekstra funktion af enheden er et sikkerhedssystem, som beskytter motoren mod overbelastning og overophedning. Det er muligt at slukke for støvsugeren, hvis motoren når en kritisk temperatur. Beskytter mod lignende belastninger og glat startfunktion. Motorens status er angivet med en speciel indikator placeret på enhedens krop.

Hvad er den bedste støvsuger?

Listen over producenter af vaskerummer har et stort antal mærker, der er berømte for praktiske, pålidelige produkter af høj kvalitet. Dette og Phillips, og Karcher, og Electrolux, Rowentum, Bosch, Samsung, Delonghi, Air.

Segmentets ledere er japanske og tyske modeller. Deres sortiment er meget forskelligt.

Hvis du er interesseret i en model med et lodret skrog, så skal du stoppe på Vah-produkterne. Hvis du vil købe en model, hvor tankene er ene i den anden, skal du være opmærksom på modellerne fra Rowenta, Thomasa eller Karcher.

Støvsugere med en aftagelig reservoirkassette tilbydes af Delonghi og Philips.

Typer af modeller for vask støvsugere

Afhængigt af designet er støvsugerne:

 • Med et reservoir, der ligner en aftagelig kassette, der ligger på kroppen.
 • Med tanke har et lodret arrangement. Sådanne modeller er ikke særlig bekvemme: at dræne det beskidte vand fra den nederste tank, du skal fjerne låget og den øverste tank.
 • Med recuperationstank.
 • Med en-i-en reservoirer. Denne mulighed anses for at være den mest hensigtsmæssige.
 • Trådløs robotrenser. Modellerne er forskellige i typen af ​​kontrol: nogle arbejder på radiostyring, andre er udstyret med infrarød kontrol.
 • Med elektronisk eller mekanisk styreenhed.
 • Portable.

Forskel på vask støvsuger fra sædvanlige

Ved hjælp af en vaskemaskine udføres en effektiv vådrensning. Sådanne muligheder bliver vigtige i et hus, hvor små børn og dyr lever. Støvsugeren er god til uld, som når våd ruller på børsten.

I vaske støvsugeren er der en indbygget vandtank, som kommer til penslen, gennem hvilken den sprøjtes over det område, der skal rengøres. Instrumenttanke, afhængigt af modeller, kan rumme fra to til ti liter vand. For ikke at oversvømme gulvet med vand, kan elskerinden justere vandforbruget uafhængigt. Vandet strømmer i dem doseret.

Vaskemaskinen samler den spildte væske hurtigt og kvalitativt fjerner pletter af enhver begrænsningsperiode, hjælper med at rengøre og vaske de tilstoppede steder.

 1. For at købe en støjsvag støvsuger skal du være opmærksom på niveauet af støj, der udsender, angivet i enhedens tekniske egenskaber og placeringen af ​​motoren. Modellen med motoren over tankene giver mindre buzz.
 2. Til hårde overflader og tæpper med kort lur, anbefales det at købe 300 W modeller.
 3. For at rengøre værelser, hvor kæledyr lever, og i nærværelse af tæpper med lang lur, kræves en 350-450 W støvsuger.
 4. Vakuumdyser øger effektiviteten af ​​rengøringen. Apparatet overvåger automatisk niveauet af vakuumdannelse under dysen og forsyner en vandig vaskeopløsning med tilstrækkeligt "vakuum". En speciel børste beskærer tæppets bunke og effektivt renser snavs. Gulvtæppet efter rengøringen forbliver lidt vådt, men tørrer helt inden for en time.
 5. Hjulrullen giver enheden øget manøvredygtighed. Den bedst egnede er svinghjulene. De giver manøvrerbarhed og mobilitet i støvsugeren, den kan bevæge sig i alle retninger og sætter sig ikke fast i hjørnerne. Nogle hjul har en gummeret bund, som skaber ekstra beskyttelse for overfladen, der skal rengøres fra mulige ridser.
 6. Lodrette modeller har form som en cylinder og er store i størrelse.
 7. Instrumenter med stålrør betragtes som mere pålidelige.

Sådan vælges de rigtige vaskemiddelstøvsugere, se videoen nedenfor:

Et stort udvalg af vaskesuger giver ikke mulighed for at beskrive alle de detaljer, der præsenteres i hjemmemarkedsprodukterne. Derfor har du ved at skrive i kommentarerne dine indtryk af at bruge denne eller en model af en støvsuger ved fælles indsats, du kan oprette en base af "Bedste vaske støvsugere".

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 4 = 2