Hvordan man vælger cornice

Sådan vælges hjørner til gardiner

Vinduer i boliger og administrative bygninger - en af ​​de vigtigste dele, der danner stilen med udsmykning af lokaler. Og deres udseende er dannet af gardiner og cornices. I denne del taler vi om, hvad gardinskinner kan være.

Selv et så ukompliceret design som cornices har mange slags. Dette handler ikke om udseendet, men om designet, metoden til installation. Generelt om tekniske detaljer.

Til gardiner er der cornices af forskellige typer

Først og fremmest varierer gardinestængerne på samme måde som installationen. Der er væg og loft. Valget afhænger af dit ønske og type loft. Vægernes bærende kapacitet er sædvanligvis tilstrækkelig til at fastgøre tagene lige til tunge gardiner. Problemer kan kun opstå, hvis væggene er lavet af cellulær beton eller pudset med gipsplader. Men for sådanne situationer er der standardløsninger - brugen af ​​realkreditlån, kemiske ankre eller særlige dowels.

Den mest almindelige form for taghætter til gardiner

Der er forskellige situationer med lofterne. Med standardproblemer opstår ikke, men med stretching eller hængning er det nødvendigt at tænke på forhånd. I tilfælde af spænding anvendes en loftsstænger generelt til gardiner, og en konstruktion med tilstrækkelig belastningskapacitet er konstrueret til at fastgøre loftvævet, fra træstangen eller metalførerne.

Og ikke engang på alle hævede lofter viser det sig at skabe en cornice. På gipsplader er det muligt at fastgøre det, men tunge gardiner, gipsvæggen selv kan ikke stå. Dette er kun muligt for lysgardiner som tyl. Ved tyngre stoffer skal du bruge vægkanter eller fastsætte loftet, men til loftet.

Til stræklofter anvendes gardinstænger normalt til gardiner, der er monteret i loftet

Andre typer af falsk loft - plastpaneler, armstrong mv. - er ikke i stand til at bære nogen ydre belastninger overhovedet. Den bedste udvej er under reparationen, inden du installerer loftet, installer et pant - en ekstra profil eller en træbjælke, der er godt fastgjort til loftet. Til ham fastgør så glitterne til gardinerne.

Fastgørelsesanordninger sætter pålidelige og ofte ud fra beregningen, at den skal have en konstant belastning på flere kg, plus skarpe skruer, når du trækker / åbner gardinerne. Så skimp ikke på fastgørelsesanordninger.

Ud over fastgørelsesmetoden er gardinforme forskelligt i form. Der er:

 • Tubular. Normalt er de runde i tværsnit, men der er også firkantede. Traditionel type gardin stænger, kendt fra oldtiden. De kalder også deres "cornice round". Deres egenskab er, at de er en del af indretningen, så når du vælger det, er det nødvendigt at vælge også designet. Ved fastgørelsesmetode er der væg og loft (sjældent). Der er stadig sådan en sort, som roterende rørformede cornices.

Tre-rad rørformet cornice lavet af metal, plast, træ - de mest almindelige muligheder

String gardin stang til gardiner egnet til lyse og mellemstore stoffer

Profil eller jernbane cornice kan være plast eller metal

Indramning af cornices - enhver type dækket af en dekorativ strimmel

Generelt er disse alle typer gardinestænger. Med den type beslutsomhed er det ikke for svært - dine præferencer og ønsker er vigtige. Dernæst skal du kigge efter en model, der passer til din sag og tekniske egenskaber (ja, der er nogle), og på vernal form.

At sige, at en slags krokodiller til gardiner er bedre, men nogle værre forkerte. Hver er god på sin egen måde, og hver har sine egne mangler. Vælg den type gardinstang til gardiner baseret på flere kriterier: Rummets design, vinduetype og gardiner, den ønskede effekt.

For eksempel er der for lakoniske gardiner uden lambrequin nogen form for cornice, herunder rørformet eller skinne, egnet. Tubular er mere velegnede til værelser med højt til loftet eller i det mindste hvor afstanden fra toppen af ​​vinduet til loftet er mere end 20 cm og bedre - 30 cm eller mere. Ellers ser de "ikke meget" ud.

Vælg gardinstang til gardiner skal være for indretningen, men glem ikke de tekniske detaljer

Til gardiner med lakrequins er rørformede ikke særlig velegnede, da de er for fremtrædende. Desuden ser denne form for gardiner i kombination med rør og ringe "ikke meget". For lambrequins er en skinne- eller snorvariant mere egnet. I dette tilfælde er corniceen selv skjult, så dens æstetiske værdi er ligegyldigt. For nogle stilarter vil det være bedre at se på en baguette-version.

Cornices for gardiner: bestemt med parametre

Først og fremmest skal du bestemme længden af ​​corniceen. Valget afhænger af, om du vil øge eller mindske vinduesåbningen og fra den samlede belysning af rummet visuelt. Hvis du ikke behøver at forøge vinduet, tager lyset i rummet med overskud enten gardinens bredde eller lidt mere. Faktum er, at hvis du køber rørformede kroge til gardiner i sættet, går de til standardlængden: 1,6 m, 2,0 m, 2,4 m, 3,0 m. Vejen ud er at se efter butikker, hvor rør sælges til en yardage. Også disse er.

Med længden af ​​cornice bestemmes baseret på dine ønsker

Hvis du har brug for at passere så meget lys ind i lokalet, eller du vil visuelt gøre det bredere, åbnes gardinerne på den tilstødende væg til højre, til venstre eller på begge sider. Afhængig af tætheden af ​​gardiner og antallet af folder, tager det for dette fra 30 til 60 cm fra den ene eller begge sider. For at beregne længden af ​​gardinskinner til bredden af ​​vinduet, skal du tilføje 60 eller 120 cm (du kan og mere / mindre afhænger af dit ønske). Derefter er opgaven at finde den givne længde af corniceen, eller tæt på den fundne figur.

Før du endelig vælger cornices til gardiner, skal du være opmærksom på, hvilken slags tøj de er beregnet til. Beskrivelsen er normalt skrevet "for lys og medium" eller "for lyse, mellemstore og tunge gardiner." Sidstnævnte mulighed er universel, med korrekt installation kan det modstå belastninger.

Se i beskrivelsen, hvor gardinerne er beregnet

Hvis du har valgt metal gardin skinner, kan du endda ikke se på egenskaberne: de vil modstå nogen. Men med plast og træ skal du være forsigtig. En hel del modeller kun til mellemgardiner.

Et andet valg er nødvendigt på, hvor mange bomme / rør / linjer gardinstænger er nødvendige til. Det afhænger af typen af ​​gardiner. Der er de:

En, to og tre rækker

Enkelt brug, hvis kun hænge tyl eller gardiner. Dobbelt - hvis begge komponenter er påkrævet. Der er brug for trekantskorn til modeller med lambrequins. Med dette er måske alt klart, og problemerne kan kun opstå, hvis du beslutter dig for at erstatte gardinerne. Hvis en streng / rør er overflødig - ikke et problem, og hvis der er en defekt, er det normalt nødvendigt at udskifte kronen.

Tubular cornices til gardiner: typer, foto

De er lavet af metal, plast og træ. Metal rørformede cornices kan være lavet af aluminium, bronze, stål og andre legeringer. Der er runde rørformede hjørner af sort metal eller aluminiumslegering, lamineret med en tynd film, der efterligner træet. Dette er den billigste af denne kategori.

Cornices fra rør - en traditionel måde at registrere et vindue på

Sektion: runde eller firkantede

I grunden har de rørformede hjørner til gardiner et cirkulært tværsnit. Dette er en klassiker. Men der er også en firkantet sektion med de tilsvarende firkantede "ringe" til hængende gardiner. De er stilfulde, velegnet til interiør, indrettet i moderne trends: art deco, loft, minimalisme.

Firkantede rørformede hjørner til gardiner ser stilfulde ud.

Men hvor nemt det er for dem at bruge, hvor godt sådanne "ringe" vil glide, dette er et spørgsmål. Alt kan være godt, hvis overfladerne er perfekt poleret og monteret. Hvis der endda er de mindste uregelmæssigheder ... Det er lettere i denne henseende med trægardinstænger. De kan være lakeret. Derefter sikres den normale glide. Selv om ingen forstyrrer lak og metal ...

Der er to former for salg af kurver til gardiner fra rør. Den første er et komplet sæt, hvor der er beslag, rør, ringe, tip. Så normalt sælge træ eller plast cornices, nogle metal.

Du kan vælge et rør af enhver farve og diameter, og så hente tipsene

Den anden formular er alle særskilt. Dette er mere typisk for metal modeller. Køb et rør med den rigtige diameter og beslag. Under gardinerne tager man sædvanligvis et tykkere rør - 22 mm eller mere under tyllen. Til udsmykning til dem er der mange forskellige tips. Forskellige i pris formular ... På tynd under tyl, tage almindelige kasketter, men til den første række, kan du vælge noget mere prætentiøs (hvis en sådan dekoration stylist kommer til behandlingsanlæg).

Tips er mange, anderledes stil, farve, pris

Med denne form for salg er der også flere typer ringe og klip til fastgørelse af gardiner. De købes også separat. Disse ringe er trods alt ikke altid nødvendige, da der er måder at hænge gardiner på uden øje - på øjenlåg eller hængsler.

String cornices: installationsmetoder og udvalg funktioner

Hvem opfandt brugen af ​​metaltråd til hængende gardiner, ingen ved det, men ideen har tilfredsstillende mange. Det er billigt, pålideligt, passer ind i ethvert interiør. Kun med tunge gardiner kan der være problemer: ledningen kan sænke under vægten. De fleste snorskinner er designet til lys og medium. For de tunge skal du søge efter en anden mulighed.

Eksempel på beskrivelsen af ​​en strengliste

Strengkroner til gardiner kan være væg- og loftmontering. Under alle omstændigheder anvendes parenteser, de er bare forskellige. Vær opmærksom på sådanne parametre ved valg:

 1. Afstand fra referenceplanet (loft eller væg), hvorpå stængerne vises efter installationen. Der er modeller for baguette med en lille afstand, der er - med et stort, så du kan sænke gardinerne lavere.
 2. Længde af cornice. Hvis du har brug for mere end tre meter, har du brug for tre beslag - to ved kanterne og en i midten.
 3. Antal strings. Der er en, to og tre rækker.
 4. Diameter af strenge. Til lette stoffer er 2 mm nok, for mellemstore er der behov for mere.

Dobbeltstrenget snørebånd til vægmontering

Der er også strengskårer til skjult og åben montering. De adskiller sig i parentesens dekorativitet. Hvis hele konstruktionen er gemt bag baguetten, skal du vælge den enkleste og enkleste. Ofte er dette en konventionel hæfteklamme med flere huller. Det vil stadig være skjult, så det er kun værd at bekymre sig om dets styrke.

Stringskroner til gardiner til udendørs installation har et mere raffineret udseende. Normalt er dette polerede metal hvidt eller gult, måske med dekorative elementer. Princippet om valg er underskrevet: Ud over tekniske parametre vælges det under betingelserne. Selv om beslagene er små, er det bedre, hvis de ikke er i konflikt med interiøret.

En af de mest interessante og forskellige grupper. Skinne gardiner kan være lavet af metal eller plast. Plast med god kvalitet opfører sig godt i drift, men de er kun egnet til lette stoffer.

Typer af profilskinner til spolmontering

Metal er normalt lavet af aluminium og legeringer. Med hensyn til pålidelighed er de gode, men hvis metallet i styret er dårligt poleret, trækker du tilbage eller åbner gardinerne er problematiske. Men det går med tiden: de eksisterende uregelmæssigheder udglattes. Hvis du vil fremskynde denne proces, kan du arm dig selv med sandpapir til metal med et meget fint korn og endda alle fejlene. Skal hjælpe.

Der er modeller af jernbane cornices til gardiner, monteret på væggen, der er - på loftet. Nogle kan kun fastgøres til væggen eller kun til loftet, nogle har mulighed for at vælge installationsmetoden.

Der er endnu et kriterium for division: i udseende. Der er meget enkle profiler, der er designet til indbygning. Den kan monteres på bundloftet, hvis det er installeret spænding eller hængende, gemt bag baguetten (med væg- eller loftmontering - det er ligegyldigt.

Profil cornice til vægmontering

Der er modeller til åben installation. De er normalt trimmet med en dekorativ strimmel. Til væg eller loft er fastgjort ved hjælp af beslag. Antallet af beslag er bestemt af længden - op til 3 meter, du behøver kun to på kanterne, mere - sæt tre allerede.

Hjørneprofilkroner til gardiner

Til vinduesvinduet eller hjørnevinduerne er hårde hjørner ikke egnede. Hvis to lineære hjørner stadig kan sluttes til hjørnevinduer, passerer dette fokus ikke med vinduer. Deres linje buer glat, det er nødvendigt at slutte sig til mange korte segmenter, som ser ud til at sige mildt, "ikke meget". Derfor er der brug for fleksible hjørner.

For at få denne slags vinduesdesign, har du brug for en fleksibel cornice

De bøjer perfekt i vandret plan. I dette tilfælde er det muligt at bruge en eller to store klæder til gardiner og ikke mange smalle. Der er tre løsninger til sådanne vinduer:

 • fleksibel aluminium profil til cornices;
 • fleksibel plastprofil;
 • lavet plastik.

Omtrentlig ligner en præfabrikeret plast loft type

Når du vælger, se først og fremmest hvilke gardiner denne profil er beregnet til. Dernæst skal det tages i betragtning, at den kompositplastiske hjørnesvinstykke skal monteres strengt i samme plan, ellers ved krydsene vil løberne sidde fast. Det er normalt monteret i loftet, så det er ønskeligt, at det var uden væsentlige forskelle.

Hvad skal der tages i betragtning ved valg af gardinstang til gardiner?

Komplettheden af ​​det indre af et værelse afhænger stort set af vinduesdesign. Derfor spørgsmålet "hvordan man vælger en cornice til gardiner?" Er ikke inaktiv, da installationen og udseendet af cornice kan visuelt påvirke det samlede udseende af rummet som helhed. Så hvis du bruger loftet takkanten eller vægmonteret så højt som muligt over vinduet åbning, så vinduet og rummet som helhed vil se højere ud. Kronekanten, der overskrider vinduets åbning, hvor lysgardinerne hænger på den, øger visuelt vinduets bredde. For stort vindue kan "reduceres" ved at indstille gardinerne nøjagtigt efter størrelse. Som et resultat af disse små tricks bliver lokalet meget mere behageligt.

Ved valg af cornice skal man tage højde for materialets sværhedsgrad

Hvad skal jeg kigge efter, når jeg vælger?

Handelsnetværket tilbyder i øjeblikket en bred vifte af forskellige typer enheder til hængende gardiner - både i konfiguration og farve. Derfor skal du tænke på, hvordan man vælger gardinstænger ved udformningen af ​​lokalerne. De er ikke kun den endelige dekorative touch i vinduet design, men de modstår også fysiske belastninger, nogle gange helt imponerende.

For korrekt at vælge en cornice, skal du huske nogle vigtige punkter.

 • Før du køber cornice, skal du bestemme præcis valget af gardiner, da det skal tage højde for tætheden ("tyngde") af stoffet og dets farve. Hvis du kun vil hænge lysgardiner, kan du vælge dekorative modeller. Og under tunge, tætte gardiner er det bedre at give et stærkt og pålideligt design, som ikke vil deformere under deres vægt.
 • Der bør tages hensyn til dimensionerne af parenteserne. De skal være så lange, at tylen og gardinerne ikke "ligger" på vindueskarrene, men de er ikke for langt fra væggene.
 • Hvis cornice er installeret direkte over vinduet, skal det stikke ud fra kanterne af vinduets åbning på begge sider med 10-30 cm (dette afhænger af modellen).
 • Hvis gardinerne ikke dækker hele væggen, er det fornuftigt at se på moderne modeller, der vender mod væggen. Dette lukker sidelukningerne.

 • For visuelt at øge højden af ​​værelserne kan du vælge takkanter.
 • For at gøre værelset til at virke bredere, skal du installere en cornice i hele væggen.
 • Hvis den anslåede længde af strukturen overstiger to meter, så monteres den på væggen, er det bedre at bruge tre eller flere beslag. Dette vil forhindre sagging af tagskægget.
 • Cornice er ikke indstillet i en dag, så du bør tænke gennem alle de finesser, overveje mulighederne og vælge en der vil kunne understrege indretningens skønhed og pålideligt betjene lang tid.

  Smedede hjørner - den mest pålidelige, men kræver omhyggelig fastsættelse

  Cornice er et design designet til at lave gardiner, gardiner, tyl, gardiner, lambrequins og persienner. Den består af det vigtigste støtteelement (stang eller streng), elementer til fastgørelse til væggen (beslag) eller loft, kroge eller andre anordninger til fastgørelse af gardiner og ansigtsformationer (spidser, hjørner, stik etc.). Det er muligt at opdele holderne i henhold til bærerelementets indretning i profil, baguette, streng, runde og smedede.

  Når man vælger gardiner, skal man huske på, at der for visse modeller kræves en beholdning af den relevante type. Lad os overveje konkrete varianter. Så hvordan vælger du den rigtige cornice?

  • Hvis vinduer skal bruges med gardiner på hængsler eller med ringer fastgjort til stoffet (eyelets), så er en rund cornice egnet til dem. Yderligere ringe eller andre fastgørelsesdele er ikke påkrævet, da hængslerne og øjenlågene bæres direkte på stangen. Baren kan være lavet af træ (birk, eg, fyr, bøg), som har en smuk naturlig farve. Sådanne træ cornices passer perfekt sammen med naturlige stoffer og passer godt ind i interiøret, hvor nuancer af beige, grønne eller gyldne farver tages som basis, og andre trægenstande og ornamenter bruges til indretning. Ulempen ved denne type er, at træet deformeres med tiden (bøjet) under gardinens vægt.

  For tunge gardiner er det bedre at bruge metal runde barer, som er meget stærkere og har stor slidstyrke, selv om de ikke ser så raffinerede ud. Metal runde cornices er ret "støjende", så de bruger plast ringe eller gardiner på hængsler.

  For at hænge gardiner og tule på gardinbånd, skal du desuden købe et sæt ringe med kroge.

  • Stretch (streng) metal cornices består af stålkabler strakt mellem støtterne (canopies). De bruges normalt som loftkorn, selv om det kan fastgøres til vægge. Denne slags cornices passer godt inden for rammerne af moderne stilarter (minimalisme, højteknologi). Men det skal tages i betragtning, at strenge kan modstå lysgardiner godt, og under tunge de sager.
  • Profilkroner afviger lysstyrke, tilstrækkelig styrke. Hvis du planlægger at lave et vindue med gardiner med en lambrequin og tule, så er dette ideelt til en tre-rad profilvariant. Et andet vigtigt træk ved denne type struktur er evnen til at give dem den rigtige form. Den understøttende del af profilkornene er lavet af aluminium, hvilket er let og fleksibelt. Derfor er det ikke svært at dekorere gardinerne med de mest komplicerede buer, vinduer eller karrevinduer. Profilen kan formes manuelt uden brug af specialværktøjer. Profilkroner kan bruges som loft og kan monteres på vægge ved hjælp af specielle beslag. Spørgsmålet "hvordan man vælger et loftkornet med en kompleks form for lofter?" Afviger i sig selv, hvis der anvendes aluminiumsprofiler. Antallet af fastgørelser beregnes ud fra den estimerede vægt af gardiner, vægmateriale og holderens længde.

  • Indramningskornene adskiller sig fra profilen, idet alle elementer til at hænge gardinerne på dem er dækket af en speciel dekorativ strimmel (metal, plast eller træ), som også kan spille en rolle i designen af ​​rummet. Rammer kan have forskellige bredder og former, alle farver og nuancer. Profiler kan have fra en til tre rækker til fastgørelse af gardiner. Nogle gange er en velcro strimmel fastgjort direkte til støbepladen, hvor det er bekvemt at reparere lambrequin, og i dette tilfælde er en to-rækken profil tilstrækkelig. Et bredt udvalg af former og farver på listerne giver dig mulighed for at vælge den bedste mulighed for næsten ethvert interiør.
  • Der bør lægges særlig vægt på smedede modeller. For at gøre stuen speciel smuk, er det værd at vælge denne slags. Den maksimale effekt kan opnås, hvis rummet er placeret adskillige smedede møbler eller dekorative elementer (f.eks. Pejs dekoration eller væglamper). Disse cornices bruges ikke som loft. Deres vigtigste dekorative elementer er smedet parentes og tip.

  For korrekt at vælge loft- eller vægkornet skal man huske på, at de ikke kun udfører rent funktionelle egenskaber (hold gardiner), men spiller også deres dekorative rolle i rummets overordnede design.

  Praktiske råd, som forfatteren giver. Det vil være nødvendigt at udnytte dem i fremtiden, ellers har jeg altid haft problemer med udformningen af ​​vinduesåbninger, herunder valget af cornice.

  Cornice bør være i harmoni med andre objekter i rummet, og ikke være et "punkt", som konstant tildeles. Derfor faldt mit valg på plastikloftet. Det er helt usynligt, hvilket også giver dig mulighed for at gøre væggene i rummet visuelt højere.

  Og jeg foretrækker runde cornices og gardiner på eyelets. Jeg synes, at de ser perfekt og moderne ud, og samtidig passer de perfekt ind i det samlede billede af rummet.

  Hvordan vælger man hjørner til gardiner?

  Indretningen af ​​enhver vinduesåbning kan ikke realiseres uden en så vigtig detalje af interiøret som corniceen. Montering af cornice, kan du påvirke den visuelle opfattelse af rummet. Hvis du hænger gardiner 20-30 cm over vinduets øverste kant eller installerer en cornice i loftet, så åbner vinduets åbning længere. Kornet med lette tekstiler gennem væggen gør visuelt vinduet bredere. For stort et vindue kan visuelt reduceres, hvilket vil gøre lokalet mere hyggeligt. For at gøre dette har du brug for en cornice, nøjagtig samme størrelse som vinduesåbningen.

  Markedet er fuld af tilbud. Derfor er det ikke let at vælge gardinerne til gardiner af forskellig art og at vælge gardinstænger. Om hvilke af designerne der skal gives præference, og vil blive diskuteret.

  Typer af tagskærme til gardiner

  Cornices kan være af forskellige konfigurationer: baguette, runde, profil, streng, etc. Ved fastgørelsen er cornicesne opdelt i loft og væg og afhængig af materialet - på metal, plast og træ. Overvej de mest populære af dem.

  Den klassiske løsning - trækorn. Dette design vil helt sikkert passe ind i ethvert interiør. Som grundlag benyttes træer af tæt struktur og veldefinerede langsgående fibre: eg, valnød, kirsebær og også nåletræer. Wooden cornices er ofte single-row, men de er også dobbelt-række.

  Selv om plastikhornet betragtes som en af ​​de økonomiske, gør en række farver og ekstra beslag det til en værdig erstatning for dyre strukturer. Det er værd at bemærke, at modeller af lyse farver er mere brændbare, mens sorte eller "under træets" hjørner kan vare lang tid. Nem installation, lav pris, nem vedligeholdelse - kun nogle af fordelene ved disse produkter.

  Cornices til gardiner metal

  Mange ejere af lejligheder og landejendomme foretrækker metal cornices. Og det handler ikke kun om materialets styrke. På trods af den tilsyneladende enkelhed er de ret dekorative. Disse produkter kan være single-row eller multi-row, der er i stand til at modstå vægten af ​​tapettekstiler og trykte gardiner. Ikke mindre stilfuldt, de ser og kombineres med lette stoffer.

  Smedning er et særligt sted blandt metalkornene. Smedede hjørner skelnes af deres ekstraordinære styrke, og linjens elegance supplerer perfekt den allerede eksisterende i de indvendige delikate elementer i smedning. De kan være hvide, sorte, forgyldte, messing, kobber, mat eller glans. Hvilken gardinstang til gardiner at købe - du bestemmer dig. Eksklusive hjørner i kunstværkerne har ikke råd til? Så er efterligningen af ​​smedning til dig. En vindende kombination med naturligt træ og sten gør forfalskede hjørner et uundværligt element af indretning i barok eller Provence stil. Fastgørelsesanordninger til gardiner kan være enhver - med tøj eller kroge.

  Cornices med en barbell som base, lavet af metal, træ eller polymerer - en temmelig fælles mulighed. Hovedrørets diameter varierer fra 10 til 40 mm, og tillægsrøret - fra 2 til 3 mm. For at erstatte den traditionelle metode til fastgørelsesgardiner (på hovedrøret hænger tykke gardiner, og på en ekstra tulle) kommer en temmelig usædvanlig løsning - en gennemsigtig organza med et mønster er placeret oven på et monofonisk tekstil. Nogle gange bruges en streng som et fastgørelsesorgan til den tredje række af stof. Naturligvis, jo tyngre gardinerne, jo tykkere cornice rørene er valgt. Meget afhænger af længden af ​​tekstiler. En kort gardin er ganske i stand til at modstå en tynd bar.

  I snorhornene fungerer det tynde reb som bærestrukturen. De er en-, to- eller tre-tierede. Blandt de positive kvaliteter af strengen taggrene - en lille vægt af strukturen, muligheden for installation til væggen eller til loftet. Den eneste ulempe - sådanne gardiner tunge gardiner kan ikke stå. Strengkroner er universelle. De er velegnede til de fleste interiør stilarter.

  Fleksibel cornice til gardiner lavet af aluminium profil er meget praktisk. Den plasticitet af materialet gør det muligt at skabe designs mest bizarre konfigurationer - buer, multi-niveau, og selv store bay gesimser. Produkter fra profilen er velegnede til ethvert værelse. Ensartet form er mere end kompenseret af deres levetid. Til fastgørelse af gardiner med lambrequins anvendes denne type af tagger oftere. Til facaden af ​​produktet er lambrequin fastgjort med velcro.

  Et træk ved støbekornene er tilstedeværelsen af ​​stangen, som lukker systemet til fastgørelse af gardinerne. Den dekorative stripe kan være enhver farve: til guld, bronze, sølv, marmor eller gentage strukturen af ​​træmøbler eller parket, hul eller fast.

  Sommetider indstilles baggrundsbelysningen - peg LED eller halogenlamper. Belysningssystemet er maskeret af en baguette bar, men sommetider er lamperne placeret på spidserne.

  Det sker, at vindueskarmens bredde ikke tillader dig at hænge lange gardiner. Derefter kan du løse situationen ved hjælp af en skinne (skinne) taggrunde.

  Skinnerne er en aluminiums- eller PVC-konstruktion med en eller flere riller, langs hvilke ruller med kroge bevæger sig. Særlige stik forhindrer rullerne i at falde ud af skinnehulrummet.

  Brugen af ​​loftkornene udvider markant mulighederne for at dekorere rummet og giver visuelt plads. Loftet cornices er sjældent massive. De kan kombineres med både loftet og farven på møblerne. Ifølge type konstruktion loftet cornices er stang-type (på beslagene fastgør runde bar), streng eller skinne.

  Plastloftkorn er en konstruktion bestående af en flad bar med huller til bevægelse af kroge, to afrundede elementer, der er enderne af cornice og en baguette. Sidstnævnte kan være af alle slags farver, både monokrom farve og træ efterligning. Baren er allerede sat på den installerede cornice. Hvis du vil skifte møbler, skal du bare skifte baguette for at modstå farveplanen i rummet i en stil. Dette er standardversionen af ​​cornice.

  Sådanne cornices kan være en-, to- eller tre-rækken. Men takket være loftet kan du skabe alle former for konfigurationer ved vinduet. Dette kan være en bølge eller en buet cornice, som er stærkt afrundet i en eller anden retning. Dette giver mulighed for at skabe meget interessante indvendige muligheder og at regulere rummets rum i både lodret og vandret plan.

  Hvis vinduesåbningen er lille og lofterne er høje, er det rimeligt at bruge vægkroner til tekstilfastgørelse. I værelser med hængende eller nedhængte lofter er det bedre at vælge denne type installation.

  Aluminiumprofil, udstyret med elektrisk drev - en fremragende løsning i de tilfælde, hvor det ofte er nødvendigt at justere gardinens position, og kronen er placeret i høj højde. Mekanismen aktiveres med et tryk på en knap. Kablet bevæger vognen med kroge i den angivne retning. Et sådant system kan installeres manuelt. Du skal blot slutte enheden til en strømkilde.

  Ofte er gardinestangen til romerske gardiner også udstyret med et mekanisk roterende kæde hejsesystem.

  Forskellige tip, håndtag til at flytte gardiner - ikke kun dekorelementer. Tips til hjørner til gardiner i form af bolde, knopper, sommerfugle eller kegler forhindrer springning af ringe med kroge fra stangen, og håndtagene hjælper jævnt at flytte kantene på kantbåndet. Tipene skal være i harmoni med både beslagene og materialerne til afslutning af rummet.

  Uanset hvilken kranse du vælger, er det vigtigt, at dets dekorative funktioner ikke modvirker det praktiske. Multilagede gardiner på snorkornet vil slynge tungt, og for at bruge til fastgørelsen af ​​det bløde slør er taggennemføringerne med det elektriske drev ikke rationelt. Når man vælger en cornice, er det derfor nødvendigt at tage ikke kun hensyn til indretningen af ​​indretning og stilistik, men også vægten af ​​gardiner.

  men der er demonterbare

  men der er demonterbare

  hvordan man hænger tyl og gardiner Jeg er meget træt af mig 60 år, hvad er det praktisk at købe flytbare solgt

  Bedre metal! Præcis sige! Http: //www.karniz-opt.ru/catalog/metallicheskie-karnizy/

  © Building Portal StrPort 2011-2016. Artikler om reparation, byggeri, byggematerialer.

  Kopiering af oplysninger fra hjemmesiden er kun mulig med tilladelse fra redaktionen eller med en direkte henvisning til kilden. Retsgrundlag

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  − 1 = 7