Køkkener i små lejligheder billeder

Foto muligheder for at omdanne et lille køkken

Manglen på kvadratmeter i køkkenet er ikke en anledning til at sætte et kryds på den. Når du placerer møblerne, placerer de rigtige efterbehandling materialer og bruger fantasi, kan du gøre et mirakel. Hvis dit køkken er kun 6 kvadratmeter. m, prøv ikke at skubbe alle møbler og udstyr på det, lad kun det mest nødvendige. Gamle timere i køkkenet er en komfur, et bord til madlavning, en håndvask og hylder med redskaber. Alt andet passer kun på gæsternes ønsker og tilgængeligheden af ​​ledig plads.

Billede af lille køkken design i lejlighed

Omhyggeligt tilgang til udvælgelsen af ​​materialer til køkkenet. De skal modstå høje temperaturer, fugtighed og være stødsikker. Ligegyldigt hvor omhyggeligt du opfører dig, får væske på bordpladen, slip gaffel og knive, uheldigvis bryder du op og får fat på væggene er uundgåelige. Selvom du begyndte at reparere økonomiklasse, skal du sørge for, at du ikke skal betale for det to gange.

MDF, "masquerading" som et træ, ser godt ud i et lille køkken

Fliser - fremragende efterbehandling materiale til køkkenet i Provence stil

Kompakt køkken til bachelor eller bryllupsrejsende

En vindueskarm kan bruges som et ekstra sted til små husholdningsapparater

Hvidt lys har en gavnlig effekt på rummet, og indbyggede apparater og møbler hjælper med at gøre det bredere

Ved at fjerne væggen, der adskiller køkkenet fra hovedrummet, får du ekstra plads

Køkkenet i uventet lyse farver vil juble dig op

Vinduesværnet kan blive et spisebord

Gå ikke om hjørnerne, brug hver meter rationelt

Moderne tilgang til arrangementet af et lille køkken

Billede af det indre af et lille køkken i Khrusjtsjov

Lejligheder i nye bygninger har som regel fri planlægning, som ikke kan siges om Khrusjtjovene. Alt er forudbestemt her. Du bliver nødt til at sætte op med ikke kun vægternes placering, men også med hvor komfuret skal placeres, og allerede fra dette skal du forsyne rummet med møbler. Hvis du virkelig ønsker globale ændringer, skal du kontakte BTI og andre forsyningsvirksomheder, og til tider koordinere dine handlinger med naboer. Men der er også enklere måder at forfine et lille køkken på.

Den egentlige myntefarve bliver en ægte dekoration for Khrusjtjov

Originalbelysning forvandler interiøret

Træet er i stand til endda 5 kvadratmeter. m udfylde med sofistikation.

Udvanding af interiøret med lyse farver, du kan få et originalt design

Til køkkenet på 4 kvadratmeter. m så imponerende, du har brug for en lille rød farve, et hvidt forklæde med valmuer og et laminat til et træ

I moderne design vil hvert køkkeninteriør have sin plads

Den vandrette strimmel vil gøre køkkenet visuelt længere

Foto af moderne ideer til små køkkener

For at skabe et moderne design, er du nødt til at opgive stereotyper. Hvis du bruger ideer fra fortiden, skal du implementere dem på en ny måde. Hvis du vil ty til en retrostil, skal du bruge de lyse detaljer, der er iboende i denne retning. Foretrækker du den pompøse klassikisme? Så tag det vigtigste - naturlige materialer, og dets omfang skal aflives for at passe ind i de kvadratmeter, der er i dit køkken.

Murværk og halvovet bord - en fremragende løsning til ungdoms køkkenet

Hvem sagde at pink er ikke god til køkkenet?

Dit køkken vil ikke skade en smule gul

Med tanken om havet

Klar design af køkkenet i lejligheds-studiet

Selv i et lille køkken er der et sted til et barstativ

Elegante bøjninger vil give designet en særlig charme

Billede af møbler til et hjørne mini-køkken i en lille lejlighed

Priserne på møbler vokser hurtigt, men for alles lykke, er dens mangel i dag betragtes som et plus snarere end et alvorligt problem. Mini-køkkener, overbelastet med ekstra ting, ser latterligt ud. Designere tilbyder mange ideer, så rummet der kulinariske mesterværker bliver født bliver smukkere.

Bland pink, grøn, blå og fyld med et blomstermønster

Fans af hjørne køkkener vil også lide sin halvcirkelformede version til en lejlighed-studio

Et lille hjørne af værtinden, der ikke tager meget plads i lejligheden

Ned med væggene! Vinkelt køkken - en fremragende måde for ejere af små lejligheder

Elegant, moderne, smart

For at gøre køkkenet ikke kedeligt hjælper det ikke med almindelige udskrifter

Provence er den mest fashionable stil i 2015-2016

Stilfuld kombination af sort og orange

Du så på et udvalg af små køkkenbilleder. Flere billeder kan ses i køkkenafsnittet.

Foto gardiner til køkkenet

Billede af små hjørne køkkener

Billede af det indbyggede køkken

Billede af forklæder i køkkenet

Billede af køkken kombineret med stue

Et stort udvalg af smukke billeder af små køkkener i god kvalitet.

Gratis katalog med billeder af naturen, kvinders skønhed og interiør af lejligheder.

Du kan se billedet online, samt lægge et billede på dit skrivebord eller på et fly.

Alle rettigheder forbeholdt og beskyttet ved lov.

Enhver gengivelse af materialet på webstedet uden vores skriftlige samtykke er FORBUDDET!

9 ideer til at skabe et lille køkken

Moderne designere, der forbereder deres projekter, fokuserer på plads, frihed og minimalisme i interiører. Specielt ifølge moderne designtendenser skal moderne køkken være rummeligt nok, så det kan rumme alle nødvendige møbler og udstyr samt talrige enheder og dekorative lækkerier. Men mange af os arvede fra sovjetiske konstruktion små køkkener, som ikke altid får udruste selv et minimalt sæt af møbler.

Men vær ikke modløs, hvis du er ejer af et sådant køkken, fordi der er designteknikker, takket være, selv de mindste værelser bliver komfortable og komfortable. Og "House of Dreams" fortæller i dag om dem.

Interiør af et lille køkkenfoto

Idéer til design af et lille køkken

Idéer til design af et lille køkken

Vi tilbyder dig 9 ideer, takket være, at køkkenet i små størrelser vil blive visuelt mere rummeligt. Det vil være mere bekvemt at placere det under madlavning og spisning, hyggelige tefester med gæster og simpelthen alene med en kop aromatisk morgenkaffe.

Ved at fjerne dørene og væggen, som forbinder køkkenet med i stuen, kan du øge dets dimensioner, ikke blot visuelt, men også i praksis. Når demontering af tilslutningsvæggen til din rådighed er et par ekstra centimeter, som kan bruges til at arrangere møbler eller køkkenmaskiner. Derudover vil køkkenet, der er forbundet med stuen eller andet rum, vises mere rummeligt og gratis. Denne metode vil dog kun passe dig, hvis du er klar til en radikal ombygning. Hvis du ikke ønsker at kombinere køkkenet og stuen, skal du sørge for, at dørene i dette rum åbner udad.

Et lille køkken med et firkantet spisebord

Belysning af et lille køkken

Et lille køkken kombineret med en stue

Et lille køkken i hjørnet af lejligheden

2. Fyldning af ledig plads

I hvert rum er der flere såkaldte "døde zoner", hvis område er meget vanskeligt at bruge. I køkkenet er sådanne områder plads under vindueskarmen, såvel som området under loftet. Da det i vores tilfælde er hvert centimeter dyrt, anbefaler designere at bruge disse zoner til at organisere yderligere lagringssteder. For eksempel under vindueskarmet kan du udstyre åbne eller lukkede hylder til at opbevare redskaber eller andre køkkenredskaber, eller omdanne et vindueskarm til et spisebord, som vist på billedet. Og under loftet kan du hænge små skuffer, som også kan bruges til at gemme de nødvendige ting.

U-formet lille køkkenfoto

Køkken hjørne små billeder

Design af lille køkkenfoto

Lille hjørne køkken med vindue

En interessant ide til et lille køkken er det layout, hvor væggen mellem køkkenet og balkonen helt eller delvis afmonteres. I tilfælde af en fuldstændig demontering af væggen har vi et køkkenkøkken med en ekstra balkonplads, som efter eget skøn kan bruges til at organisere hylder og skabe eller dekorere spiseplads. Hvis du delvis demonterer væggen, kan den resterende struktur udstyres til en bar eller et kompakt spisestue.

Et lille køkken med balkonfoto

Møbler til et lille køkkenfoto

Møbler til et lille køkkenfoto

Idéer om design til et lille køkkenfoto

4. Vælg et multifunktionelt headset

Bekvemmeligheden ved et lille køkken afhænger i vid udstrækning af køkkenet. Da rummet har ikke-standard dimensioner, er det bedre at lave et sæt på rækkefølge. Desuden skal du prøve at vælge den mest alsidige konstruktion. For eksempel kan sinken i sådanne konstruktioner være dækket af et låg, idet den anvendes som en bordplade eller udvidelse af arbejdsområdet på grund af de tilbagetrækkelige elementer. Derudover er det ønskeligt, at alle dørene åbner lodret i headsettet til et lille køkken.

Køkken sæt til et lille køkken

Layout af et lille køkken

Lille sæt til et lille køkken

5. Opret et ekstra område

Under arrangementet af et lille køkken opstår de største vanskeligheder ved anbringelse af husholdningsapparater - køleskab, mikrobølgeovne mv. Dette problem kan imidlertid løses, hvis du organiserer indlejrede nicher. Det indbyggede køleskab i nichen vil for det første være mindre mærkbart, og for det andet vil det tage betydeligt mindre plads og frigøre ekstra plads. Hvad angår mikrobølgeovnen, kan du også arrangere en separat niche eller placere den i et hængende skab. Derudover, som det ses på billedet, er nicher nemme at bruge som ekstra hylder.

Møbler og apparater til lille køkken

Møbler og apparater til lille køkken

Møbler og apparater til lille køkken

Indbygget køleskab til lille køkken

6. Et alternativ til et spisebord

Desværre er det i et lille køkken simpelthen umuligt at installere et komplet spisebord. Møbler til dette værelse skal være så lette og kompakte som muligt. For at løse dette problem er det muligt ved hjælp af alternative varianter af et spisebord. For eksempel kan dens rolle udføres af en bar tæller eller en glidende bordplade. Hvis du vælger en glidende bordplade, er den som regel monteret inde i arbejdsfladen eller den indbyggede niche, og om nødvendigt udvides den.

Hjørne hyggeligt lille køkken med vindue

Hyggeligt lille køkkenfoto

Et lille køkken med en bar tæller

Et køkkenforklæde refererer til væggenes del mellem bordpladen og de hævede lofter. Dette sted kan bruges med fordel, udstyret med sine kroge, magnetiske kort eller rækværk. Disse små, men utroligt nyttige designs hjælper dig med at gemme alle nødvendige køkkenudstyr lige ved hånden.

Reiling systemer til små køkkener

Skinner til et lille køkken

Skinner til et lille køkken

Det er optimalt, hvis køkkenets nederste niveau er udstyret med multi-tiered bokse gemt bag en dør. I modsætning til mange små skuffer vil et sådant system ikke overbelaste det indre af et lille køkken og samtidig tillade brugen af ​​plads til det maksimale. Derudover er det ønskeligt, at disse systemer er fuldt bevægelige.

Opbevaring ideer til et lille køkken foto

Opbevaring ideer til et lille køkken foto

Arrangement af et lille køkkenfoto

Arrangement af et lille køkken

At designe et lille køkken syntes mere rummeligt, i overfladefinishen, foretrækker lyse pastellfarver. Som indretning kan du bruge små lyse fletter, men deres tilstedeværelse skal være ubetydelig. Desuden spiller den rigtige belysning en stor rolle i arrangementet af et lille køkken. For at gøre værelset til at virke mere udover den centrale belysning, skal du bruge yderligere belysning. For eksempel kan indbyggede lamper monteres i facaden af ​​headsettet, over baren eller spisepladsen. Derudover er det meget vigtigt, at rummet er godt oplyst af naturligt lys.

Ideer til arrangement af et lille køkken

Sådan udvides pladsen i et lille køkken

Belysning af små køkken foto

Gør små køkkener komfortable og komfortable, men ikke enkle, men helt mulige. Det vigtigste i denne forretning er at tage hensyn til designernes anbefalinger og ikke være bange for forsøg.

Design hjørne lille køkken, foto

Køkkenets areal er det vigtigste kriterium, hvorfra det er nødvendigt at bygge af, når man planlægger det. For små værelser har den bedste løsning altid været et hjørnearrangement af møbler, som giver dig mulighed for at frigøre plads uden at fratage det funktionalitet.

Ud fra stil og æstetikens synspunkt kan sådanne køkkener også opfylde de krævende krav fra de mest krævende designere - derfor har et sådant layout en velfortjent popularitet i moderne lejligheder.

Fordele og ulemper ved hjørne køkken layout

De utvivlsomme fordele ved hjørne køkken omfatter:

 • Denne form for headset tager lidt plads, hvilket er især vigtigt for lejlighedsbygninger af gammel type med miniature køkkenområder. Også, lille størrelse vil være et plus for studio lejligheder, som er mere karakteristiske for moderne konstruktion.
 • Brugervenlighed: takket være, at alle rummets funktionelle forbindelser er i nærheden, skabes der en ergonomisk effekt, som enhver værtinde vil sætte pris på.
 • Med vinkellayout indeholder pakken normalt et stort antal skabe og skuffer (herunder hængslet), som kan rumme alle nødvendige køkkenredskaber og tilbehør - så selv i et miniatureværelse vil kunne finde hver ting sin plads.
 • Ofte har hjørne køkkenet et L-formet layout, som giver dig mulighed for at opdele rummet i to områder - arbejds-og spisestue områder. Mere du kan læse her.
 • Oftest er hjørnekøkkenet oprettet under individuelle målinger på grund af hvad Det er muligt at maksimere brugen af ​​plads og vælge kun de moduler, der passer bedst til dine behov.

Ud over de beskrevne fordele har vinkelayoutet også ulemper:

 • Der kan være vanskeligheder direkte med hjørneelementet i headsettet, især hvis der er fremspring, rør og andre "forhindringer". Normalt huser det en vask, men praksis viser, at dette ikke er den mest hensigtsmæssige løsning, især for personer med stor hud.
 • Det individuelle design øger ofte prisen på møbler væsentligt, så du skal være klar til store udgifter, snarere end at købe et almindeligt headset.
 • En lille ulempe er også det ofte skærer døråbninger og skuffer sig, og det kan skabe visse ulemper, hvis flere mennesker arbejder i køkkenet på en gang.

På trods af de beskrevne ulemper er fordelene ved vinkeludformningen mere end overlappende med dem, hvorfor dette køkken ikke har været ude af mode i mange år.

Tip! Små køkkener er mest almindelige i Rusland, derfor tilbyder russiske producenter en bred vifte af hjørnekøkkener - det skal tages i betragtning ved valg af indvendige detaljer.

Hvordan vælger du den rigtige farve til et lille hjørne køkken

Som du ved, spiller farve en vigtig rolle i opfattelsen af ​​interiøret. Da små køkkener ofte er en del af et lille rum, er det bedre at give lystfarver, når man vælger en farveopløsning. De mest populære er beige, grå og mælkefarver.

Hvis du vil have lyse farver, kan du bruge dem, når du dekorerer sådanne detaljer som gardiner, servietter, duge osv. - Det er korrekt at arrangere samspillet mellem hovedfarve og accenter i interiøret.

I køkkenerne i vinkellayoutet vil naturlige "træ" farver se godt ud. Men det er også bedre at give præference til lys nuancer, som visuelt udvider og letter rummet.

Glem ikke, at for en korrekt opfattelse af farve er belysning meget vigtig: her er den bedste mulighed ikke en stor lysekrone i midten, men spredt over rummet, spotlights.

Tip! Når du tænder belysningen, skal du være opmærksom på muligheden for at integrere LED-lamper i hængekabinetterne - dette er en meget bekvem løsning for arbejdsområdet.

Meget ofte er hjørnet køkken en bar tæller, og det kan have et andet arrangement og funktion. Den mest populære mulighed - brugen af ​​en smal bar tæller som en fortsættelse af headsettet, som vender fra L-formet til U-formet.

Også sommetider er baren placeret i midten, men dette er kun berettiget i tilfælde af et ret stort rum, ellers vil standen kun skabe ulejlighed.

Derudover kan du placere en bred stangtæller adskilt fra headsettet - i dette tilfælde erstatter det fuldstændigt det sædvanlige spiseplads med bord og stole.

Denne del af interiøret er et tegn på god smag og sans for stil, men glem ikke, at i et lille køkken er det vigtigste - funktionalitet, så du skal tænke på forhånd, hvor kompakt pasform bar i design, og ikke om det vil medføre ubehag ved brug af plads til den påtænkte udnævnelse.

Hvor skal jeg sætte køleskabet i et hjørne layout? Ofte er dette spørgsmål konfronteret, for i et lille rum til stort udstyr er lokationen svært at finde.

Der er flere måder at løse dette problem på:

 • Et lille indbygget køleskab i hængslet eller udendørs position. Selvfølgelig er denne teknik ikke særlig stor, men det vil være perfekt til de mindste værelser.
 • Hjørne-køleskab - det ses ikke ofte i praksis, men set fra funktionalitet og stil vil denne indbyggede teknologi give odds til mange andre muligheder, også fra stilsynspunktet. Det eneste negative - sådan køleskab vil sandsynligvis blive bestilt af individuelle foranstaltninger, hvilket kan øge omkostningerne betydeligt.
 • Den mest almindelige mulighed - et standard køleskab i den ene ende af køkkenet: det vil fungere i alle tilfælde, det vigtigste er, at det tillader området af rummet.

Ved placering af køleskabet bør altid overvejes en regel i en trekant: vasken skal være mellem køleskab og komfur, og mellem hver af de tre elementer skal være mindst én bordplade - et arrangement er den mest bekvemme og funktionelle.

Valget af små køkkenmøbler er meget bredt i dag. Det skal erindres, at størrelsen af ​​møblerne skal være konsistent med de samlede dimensioner af rummet: det er bedre at give præference til små eller mellemstore rektangulære moduler, ellers er der risiko for overdreven rod plads.

Med hensyn til dørene passer den bedste måde til et sådant køkken på folde- og foldeindstillinger.

Derudover kan du være opmærksom på de åbne hylder, som ikke er ringere end bekvemmelighed lukket, men tilføjer design originalitet.

Når du vælger møbler, skal du være opmærksom på modtagelsen, som er i stand til visuelt at øge lofterne og udvide pladsen - dette er brugen af ​​smalle frysere.

Til samme formål er kasser og skabe på høje ben velegnede, hvilket også er praktisk til rengøring af lokalerne.

Hvad angår arrangementet af spisepladsen, er et lille køkken bedst betjent af et rundt bord og afføring, hvilket også vil bidrage til den visuelle udvidelse af køkkenet.

Hvis rummet har en meget lille størrelse, kan du være opmærksom på de klapborde og stole - det gode, til dato, er der sådan en bred vifte af møbler, og selv denne mulighed kan se stilfuld og dyre.

Corner køkken: nuancer af planlægning

Når du planlægger et lille køkken, skal du være opmærksom på følgende vigtige nuancer:

 • Vinkel køkken kan være af enhver stil, og dermed vil det ikke miste skønhed og funktionalitet. Men i praksis er den enkleste, elegante og bekvemme mulighed en klassisk stil.
 • Besparelser bør ikke være det vigtigste kriterium ved valg af køkkensæt - billige materialer under påvirkning af fugt og temperaturændringer bliver ubrugelige om nogle år. Hvis unødige bekymringer og overbetaling ikke tiltrækker dig, er det bedre at tage alvorligt spørgsmålet om valg af møbler, herunder fra finanssynspunktet.
 • På den lille køkken af ​​særlig værdi erhverve ergonomiske detaljer: folde bordplade, udrulle kasser og andre "mirakler" af moderne møbelkunst i høj grad forenkle livet for ejerne.
 • Et uerstatteligt element i et lille køkkenrum er en skinne. Det er et rør eller en skinne, der er fastgjort til væggen og giver dig mulighed for at hænge adskillige køkkentilbehør (for eksempel en skovle, støjende osv.). Den utvivlsomme fordel ved denne enhed er, at den kan bygges alene.

Generelt når man planlægger en lille størrelse køkken hjørne, du har brug for at være særlig opmærksom på foreneligheden af ​​de enkelte elementer og evnen til at give plads nyttige detaljer, men det vigtigste - ikke overdrive det, ellers kan opnås den modsatte effekt.

Sammenfattende kan vi drage følgende konklusion: selv en lille køkken plads kan blive et fuldgyldigt funktionel arbejdsområde til værtinde, og samtidig ikke miste den skønhed og stil, for at bruge små og mellemstore kantet møbler, valget af hvilket til dato er næsten ubegrænset.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

21 − = 12