Kompakt sovesofa

Kompakt sovesofa - perfekt bløde møbler til et lille værelse

Et stort antal indbyggere i vores land har standard små lejligheder, der er erhvervet tilbage i sovjetiske tider. Derfor er spørgsmålet om rationel brug af beboelsesrum altid aktuelt. I et lille rum passer en komfortabel dobbeltseng med vanskeligheder, og hvis det passer, vil der ikke være mere plads til noget. I denne henseende for mange faktiske spørgsmål om at købe en lille sovesofa. Vi vil lave en udflugt i dette segment af møbelmarkedet.

Fordele og ulemper ved kompakte sovesofaer til et lille værelse

Bløde møbler af lille størrelse er stærke og har i lang tid taget plads ikke kun i soveværelset og stuen, men også i børnenes værelse. En lille sovesofa er meget bekvemt, fordi foldningen optager meget lidt plads på grund af de smalere dimensioner. Når den er foldet, har den to sæder. I sovjetiden blev sådanne små sofaer, der er arrangeret fremad, kaldet "Cheburashka". Mange af os har kendt dette ord siden barndommen, især de der voksede op i standardlejligheder.

Sovestuen nedbrydes fremad ved hjælp af transformationsmekanismen af ​​typen:

 • "Harmonika". Bagsiden og sædet strækker sig fremad, og bliver til en fuld sovende. Den er udstyret med et opbevaringsrum til tøjvask;
 • "Hæves". Vi trækker sædet fremad og sovestuen går helt, fordi den gemte sig inde i sofaen. Meget praktisk transformer, men har ikke en kasse til sengetøj, da hele det indre rum er optaget af en del af sengen;
 • "En amerikansk clamshell." Denne mekanisme er udstyret med de dyreste modeller af små sovesofaer. Denne type transformer bruges sammen med tykke ortopædiske madrasser. Kammeret til vask i møbler med denne type foldeindretning er ikke til rådighed.

Den største ulempe ved en lille sovesofa, som alle, der ønsker at købe et produkt, er omfattet af sin egen fordel. Det er bekvemt for sine små dimensioner, men når det er foldet, kan en voksen ikke ligge på den og hvile. For et barn er dette ikke et problem, det er placeret på det selv når det er samlet. Derfor er små, bløde møbler til et børneværelse bare et fund. Din søn har plads nok til at spille, og han sover på en højkvalitets seng.

Dernæst fortæller vi dig om, hvad du kan spare, hvis du vil købe en mini sovesofa billigt.

Følgende video vil introducere dig til en meget interessant model af en kompakt sovesofa transformer:

Til salg kan du også finde en meget miniature model af sovesofaer til en seng, som i følgende video:

Hvad kan jeg spare på at købe?

Et af de vigtigste kriterier for dannelsen af ​​udgifterne til møbler:

 • polstring materiale. Jo dyrere det er, jo dyrere sovesofaen. Der er fire kategorier af omkostningerne til polstring materialer: budget stof, dyre stoffer, økologisk læder eller imiteret læder, ægte læder;
 • produktrammen. Hvis den er lavet af massivt træ og højkvalitets birkiplywood, så er sofaen dyr. Møbler baseret på spånplader er meget mere budgetmæssige;
 • model af transformationsmekanismen. Når designen er enkel ved design - koster en sovesofa lavere, pålidelig og dyre mekanismer er meget dyre;
 • armlæn. I deres fravær koster modellen mindre. Alt er ret logisk;
 • ting fylder sofaen. De enkleste er skumgummi og sintepon. Sleeper, fyldt med dem, vil koste billigt.

Hvis du overvejer alle de faktorer, der påvirker prisen, er det nemt at købe en billig model, der sparer på dem. Men husk, billig - betyder ikke altid kvalitet.

 • Nå, i en tid med internetudvikling, er en kompakt sovesofa bedst købt hos virtuelle handelsplatforme af producenter. Typisk er modellerne der præsenteres der, tredive procent billigere end i møbelforretninger. Det er jo ikke nødvendigt at betale for at leje lokaler og løn til sælgere, så prisen er lavere.
 • Derudover har online-butikker også salg, og rabatten fra den oprindeligt lavere pris er altid meget behagelig og sparer familiebudgettet betydeligt. Derfor er vores råd at købe møbler i det virtuelle rum.
 • Og for fans, før de køber at røre alt sammen med deres egne hænder og sidde på sofaens overflade "det femte punkt" for at sikre sig, at det er blødt. Vi råder dig til at inspicere og bestemme modellen for en lille sovesofa i møbelsalonen, og derefter købe den på internettet er meget billigere.

Små sovesofaer - Favoritter af mange lejligheder af sovjetisk type. Tro mig ikke, se den næste miniature smuk i videoen nedenfor:

Så det er på tide at finde ud af, hvilke små sovesofaer der kan købes ganske billigt, og som du bliver nødt til at betale en "rund" mængde.

 • Priserne på små polstret møbler varierer fra 7000 til 45000 rubler. Det hele afhænger af materialet til udførelse og producenten. Bemærk, at de dyreste modeller er lavet af ægte læder af kvæg og har en ortopædisk sovende.
 • Opholdt sig ikke mens du laver små sovesofaer, er et velkendt møbelfirma som Ikea. Den svenske fabrik har en lang række små foldeprodukter. Deres prisklasse er fra 8500 til 32000 rubler.

Derfor kan hver familie købe en sovesofa i deres hjem efter deres rigdom og smag. Det vigtigste er for dig at være komfortabel på det og et blødt interiør tjente dig trofast. Billederne nedenfor hjælper dig med at få et detaljeret billede af de mest populære modeller.

Billeder af moderne mini sovesofaer

Bakara Flint Avanture Jimi Bruno Fusion Wood

Baseret på den beskrevne karakter af små sovesofaer, bør det konkluderes, at dette er et uundværligt møbel til en lille lejlighed. Det kan tjene som en permanent seng og en midlertidig tilflugtssted for dine gæster eller pludselig raseri slægtninge fra Kryzhopol.

Kan du lide artiklen? Abonner på opdateringer til webstedet i Kontakt, Klassekammerater, Facebook, Google Plus eller Twitter.

Abonner på opdateringer via e-mail:

Fortæl om denne artikel til dine venner i dit yndlings sociale netværk ved hjælp af knapperne nedenfor.

Efterlad en kommentar

Polstret møbler

navigation

Soveværelset

Stue

Polstret møbler

badeværelse

Kontaktpersoner:

Nylige diskussioner

Cool! Dette er hylden i sengen til briller, smartphone, afspiller.

Og jeg så en anden sådan variant: en seng med et podium, meget.

Tak for den værdifulde og detaljerede information! Meget nyttigt som.

Små sofaer

Smukke bløde møbler ser altid dyre, respektable ud, det har længe været en indikator for velstand og god smag. Men når en fremragende sofa er for stor og ikke passer ind i din lejlighed i størrelse, kommer elegante kompakte møbler til undsætning. Hvis du ikke er ejer af en meget stor lejlighed, må du ikke bruge penge på at købe en stor sofa.

Små sofaer er små møbler med et soveværelse i udfoldet form. I en-værelses lejlighed er der altid ikke nok plads, det er næsten umuligt at finde passende møbler til det. På et begrænset område er der kun en vej ud - erhvervelsen af ​​et kompakt miljø. Mini-sofaer vil skabe den nødvendige komfort og hygge i dit lille hjem.

Den lille sofas egenart er dens alsidighed og forskellige anvendelsesmetoder. Afhængigt af designet, samt designen af ​​mini-sofaen er passende i mange hjørner af dit hjem. Den røde sofa vil passe ind i stuen til en teenager eller et lyst køkken. Hvid farve betyder renhed og højtidelighed. Han vil støtte klassiske møbler. En lille sofa er uundværlig, ikke kun i stuer. Læder kan sættes i en lille gang. Stilfuld sofaer sidder komfortabelt på verandaen. Det er blevet en tradition at placere et lille blødt hjørne i køkkenet.

For eksempel i køkkenet har arbejdsområdet på headsettet det meste af rummet. En kompakt sofa vil danne et hyggeligt spiseplads til spisning. Det bliver en fremragende erstatning for køkkenstole og afføring, samtidig er det muligt at arrangere et lagerplads inde i sofaen. Fordelen vil være muligheden for omdannelse til at skabe en ekstra seng, hvis gæsterne f.eks. Overnatter. En lille sovesofa med lyse farverige polstring og sjove tegninger vil være passende i børnehaven. Et sted at sove på en lille sofa er bedst for et barn at vokse end en fuld størrelse sofa. Og at lægge en sofa-mini er kun nødvendig under søvn, i løbet af dagen bør børns rum være rummelige, det er nødvendigt at frigøre plads til spil, andre udviklingsklasser.

I små stuer, der normalt ikke er noget kontor, er dens funktion ofte udført af soveværelset. En lille sofa vil være her, den kan kun udlægges under søvnens længde. Underskud ikke de små sofaer, fordi de ikke kun kan bruges i lejligheder med et lille område. Hjørne mini-sofaer er passende i en moderne stor lejlighed, hvis dens interiør er designet i minimalistisk stil. Denne tilgang er nogle gange demonstreret af ejere, der sætter pris på store rum, en masse indendørs luft og er fans af denne designretning. Dette er meget relevant og moderigtigt i dag.

Sofaer med små dimensioner har også mange fordele. For eksempel, hvis du skal leje en lejlighed, er foldesofaer bekvemme, når du flytter, fordi store møbler skal transporteres besværligt og dyrt. Den største fordel ved sådanne møbler er økonomien i stedet for din lejlighed. Kompakt størrelse giver dig mulighed for at placere en sofa næsten overalt, hvor der er et lille rum. Som regel mini-sofaer er en multi-funktionel møbel, ofte placeret i bunden af ​​en bekvem opbevaringsboks til husholdningsartikler, strøelse prinadlezhnostey.Udobstvo lille sofa, der kan omdanne det til en fuld seng, når behovet vises. Udformningen af ​​sådanne møbler er meget forskelligartet, det er altid muligt at vælge en model, der svarer til indretningen af ​​din lejlighed. Sofaen suppleret med en seng (to i en) er meget økonomisk.

Formen af ​​små sofaer er meget anderledes. Skelne direkte, kantet, med osmannisk, modulær, ø. Klassiske sofaer er altid lige. De blev sat traditionelt parallelt langs muren, komfortable som et soveværelse. Vinkel sofaer, som sofaer med en osmannisk, spare plads.

Modular er forbundet fra separate dele, modulerne kombineres på mange forskellige måder, der anvendes som uafhængige elementer. Sofaer af modulform passer perfekt ind i studielejlighed. Øsofaer er også små. De har forskellige former: rund, halvcirkelformet, oval og rektangulær. Generelt bruges sådanne luksuriøse sofaer til at dekorere interiøret, de sover normalt ikke.

 • Sofaer - "bøger" er de mest berømte. For at forberede en seng skal den flyttes væk fra væggen. Inde i sofaens design er et sted hvor du kan gemme sengelinned eller andre husholdningsartikler.
 • "Evroknizhka" er en mere raffineret sofa-bog. Forskellen er, at der er specielle slæder til at skubbe frem sædet. Denne mekanisme er ret almindelig for mini sofaer. Modellen er udstyret med aftagelige puder.
 • "Klik-klak". En slags sofa-bog, forskellige mellemliggende stillinger af transformation: Løgn, Siddende, Liggende, Halv-Siddende.
 • "Teleskop" (tilbagekoblet). Stedet for søvn i dette design består af tre dele. I dette tilfælde opnås to dele fra sædet, en omdrejning fra ryglænet. Til transformationen er det nødvendigt at tage sædets nederste kant, trække den lidt fremad, sænk ryglænet. Mellem disse dele dannes et hul, som er fyldt med en madras. Ulempen ved en sådan improviseret seng er den lave placering af soveværelset.
 • "Dolphin" ("kangaroo", "microlift"). Forskellige modifikationer af udrulningsmekanismer.
 • "Harmonika". Accordeonens handling anvendes. Sovepladsen er udlagt i tre dele, sædet er en del, ryglænet er de to andre dele. For at aktivere mekanismen, hæv sædet, skub fremad, ryglænet er lagt i samme plan. Dobbeltseng rengøres om morgenen, rummet bliver igen rummeligt.
 • "Tick-tak" (strømaftager) Her sætter sædet sig selv "skrider" fremad, det bevæger fjedermekanismen. Modellen er mest praktisk, dog dyrere end andre.
 • Fransk clamshell - mekanismen har 3 tilføjelser. Under udfoldningen sættes der et hvilested til buerne og udfolder sig fremad. Det viser sig meget svært, det er akavet at sove. Men som gæst indstilling er egnet.
 • Den amerikanske clamshell er lidt mere behagelig. Det adskiller sig kun i to tilføjelser. Madrasser har stor tykkelse, ofte er der fjederblokke. Også ikke meget velegnet til daglig hvile.
 • Belgisk clamshell er såkaldt på grund af producenten - Det fransk-belgiske møbelfirma Sedac-Meral, som producerer lignende mekanismer. De fås i to eller tre stykker, også med madrasser, hvor skumet fylder og fjederblokke.
 • Den italienske clamshell er to fold. Udfoldningen er kendetegnet ved, at de bløde elementer transformeres parallelt med mekanismen. I nogle modeller er der plads tilbage, hvor du kan gemme sengetøj.

Glem ikke om mini-sofaer, som bruger en lateral version af transformationen. Soveren kan opnås ved at trække den til side. Der anvendes en metalramme, derfor anses det for at være den mest pålidelige soveplads med lang levetid. Det skal tages i betragtning, at for at installere en glidende sofa skal du tage højde for det ledige rum til højre eller venstre. Dette kræves af sideskyddet. Derfor er det ikke muligt at reparere det på væggen eller kabinettet. Ramme materialer til sofa-mini-metal, træ, spånplade.

Metalrammer er pålidelige og holdbare. Disse kvaliteter er højere, hvis svejsning blev brugt i forbindelse med dele, ikke bolte. Trærammen er ikke så holdbar, men levetiden og prisen på en sådan ramme afhænger af, hvilken slags træ der anvendes til produktion. Den dyreste er sådanne materialer som eg, bøg, valnød, aske. De mest budgetmæssige - hvis birkere anvendes, nåletræer. Men det billigste er rammen af ​​træstænger og spånplader.

Der er forskellige typer fyldstoffer af sofaens interne elementer: ryglæn, sæder, armlæn. Fyldstoffer er skumgummi, polyurethanskum. Nogle gange bruger de latex, fjederblokke. Hvis du bruger en skumgummi, er dette den billigste løsning, men kortvarig, hurtigt mister form, vil falde sammen. Hvis der anvendes et monolitisk stykke skumgummi, vil denne polstring forblive i form i lang tid, men efter 3-4 år vil det tage fat. Polyurethan er mere holdbar, selvom prisen er næsten den samme som for skumgummi. Derfor har han i nyere tid været præget af producenter.

Det bedste fyldstof i dag - det er latex. Sofaen med latex fyldstof er mere holdbar, miljøvenlig, men den dyreste. Springblokke bruges også til fremstilling af bløde møbler som fyldstof. Tilgængeligheden af ​​springblokke af høj kvalitet giver komfort, komfort til sofa design og gør det også mere slidstærk. Det mest praktiske fyldstof er et flerlag, der har forskellige densitetskoefficienter på forskellige steder i sofaen. I dette tilfælde skal bundlaget indeholde det mest tætte fyldstof, og på toppen - materialet er blødere, hvilket vil forbedre produktets behagelige ydeevne. Et andet kriterium, hvorefter sofaerne - polstring adskiller sig fra hinanden.

Materialer anvendt til polstring sofas-mini:

 • chenille - den mest holdbare
 • flok - Nedazhny, holdbar
 • velour - Behagelig, fløjlsagtig, den største ulempe - hurtig sletning, kortvarig
 • gunny - stærk, ligner afdækning, men ikke meget behagelig tekstur;
 • Jacquard - populært i nyere tid, visuelt attraktivt, forskelligt, men ikke særlig praktisk;
 • kunstig ruskind - tolererer dårligt fugt, selv om det er stærkt, modstår klør af dyr.

Nogle gange er det bedre at gøre et omslag med egne hænder for at være praktisk. I tilfælde af en lille sofa vil dette møbel tage lidt materiale, men det kan slettes og udskiftes, når det keder sig.

Madrasser er forår, springløse, ortopædiske. For hver dag er det bedre at bruge sidstnævnte mulighed, hvis du bekymrer dig om dit helbred. Ortopædisk madras med en fjederblok og et lag af polyurethanskum vil være ideel til daglig brug. Foldningsmekanismer "American clamshell" og "accordion" er velegnede til en ortopædisk madras. Kun med disse transformationsmekanismer kan et absolut vandret soveplads opnås. På den anden kan en sådan madras ikke passe.

Nogle modeller af mini-sofaer er særlig populære hos forbrugeren.

Komfortabel, blød, lille sofa med ekstra puder og seng. Standardstørrelsen er 2,56 * 1,77 m. Hvis det er nødvendigt, fremstiller fabrikanten en sofa efter din størrelse. Som en mekanisme til transformation af soveværelset anvendes "eurobook", ved hjælp af denne mekanisme udfolder sofaen let ud. Størrelsen på sovepladsen i den dekomponerede form er 1,3 * 1,85 m. Ved fremstilling af sofaen anvendte producenter forskellige materialer.

Designere i design af udseendet af denne lille stilfulde sofa brugte en kombination af farver sort og beige. Dette vil medvirke til nemt at tilpasse denne model til ethvert trendy og moderne interiør. Som fyldstof i sofaen anvendtes polyurethanskum. For komfortabel brug i det indre af denne model er et ret stort rum til tøjvask, der er aftagelige puder. Polstret materiale - kunstig ruskind, det er muligt at bruge øko-læder. En kompakt sofa har dimensioner på 850 x 770 x 800 mm.

"Atlant-mini" - En lille sofa, der adskiller sig fra, at den har armlæn med stor bredde. Designet er udstyret med en foldemekanisme, det bliver til en almindelig seng. Efter omdannelsen opnås en bred dobbeltseng til at sove. Uudviklet form er meget kompakt. Tilstedeværelsen af ​​armlæn, der har træforing, gør det muligt at bruge dem som bord, for eksempel at lægge en kop kaffe. Polstret materiale er et højkvalitets imiteret læder, derfor er det ikke bange for snavs og fyld.

En stadig mere populær retning i arrangementet af huset er møbler i stil Provence. I mere end en sæson er de originale bløde små sofaer i høj efterspørgsel "Provence" i den oprindelige franske stil. Sådanne møbler er komfortable og komfortable, samtidig med at det er præget af skønhed og elegance. Disse små sofaer er kendetegnet ved strenge former, tilgængelige og enkle materialer. Polstring af deres neutrale og dæmpede toner, med efterligning af slid, er der en række blomstermotiver.

Det rigtige valg af en sofa til at spare plads uden at miste et soveværelse er den hyppige opgave for ejerne af en 1-værelses lejlighed, når den ikke passer til en fuld seng. Det bedste valg ville være en lille sofa. som kan omdannes til en seng, bliver til et sted at sove. Når du køber bløde møbler af små dimensioner, skal du bestemme, hvor du lægger det. Det er nødvendigt at planlægge på forhånd, at beregne, om du vil kunne flytte i lejligheden, når soveværelset er lagt ud.

Det er nødvendigt at afgøre, hvad der er meningen med at købe en sofa-mini: til nat brug, bare sidde, slappe af eller som et indvendigt objekt. Hvis du mener den første mulighed, skal du vælge "bog", "eurobook", "tick-to-do" eller "dolphin". Alle de øvrige er gæstemuligheder. Det er vigtigt at vide, hvem du køber denne sofa til, hvem vil bruge den, nemlig hvem skal sove på den: en lille dreng eller en stor mand. Denne kendsgerning påvirker mekanismens valg. Hvad angår selve mekanismen, er det nødvendigt at være opmærksom på dets metaldele, de skal pålideligt forbinde, være nøjagtigt malet og have en tykkelse på mindst 3 mm.

Prøv i møbel lounge at sidde på sofaen, måske vil du føle, hvad tætheden af ​​påfyldning. Hvis du hører et knæk, bliver rammen lavet. Producentens samvittighedsfuldhed udmærker sig ved sådanne nuancer som glatningen af ​​polstringens sømme, hvor hurtigt armene er fastgjort. Unobtrusive led og sømme er et bevis på kvalitets ortopædiske møbler. Glem ikke designet. Et nyt stykke polstrede møbler skal understøtte det allerede etablerede indre af dit hus eller omvendt blive en accent, et lyst sted med fornyet design. Her er valget uendeligt: ​​klassiske, traditionelle eller usædvanlige modeller, noget utilitaristisk eller multifunktionelt, for eksempel med en bar og et bord. Valget er dit.

Og vigtigst af alt, hvis du bekymrer dig om dit helbred, skal du vælge en ortopædisk madras og være opmærksom på følgende indikatorer:

 • madrassens tykkelse - mindst 8 cm
 • fastgørelse af lameller - det er godt, hvis de er underlagt udskiftning
 • lamellært materiale - bøg er at foretrække, men det er dyrere end birk;
 • afstand mellem lats - i en springløs madras på 35 cm, i en springmadras på 50 cm
 • polstring - stærk og holdbar

I almindelighed er små sofaer ifølge købere nu i stor efterspørgsel. På trods af den lille størrelse er de meget praktiske og funktionelle, og også meget billige. Mange er udstyret med linnedrum. Købere siger, at endnu et sted at lagre ting vil aldrig skade. Det kan sættes i køkkenet, i gangen, og hvis det ikke gør, i gangen, børnehave, stue, soveværelse, selv på balkonen. Det kompakte design passer nemt ind i et lille rum.

I den næste video lærer du hvordan du vælger en lille sofa.

Alle rettigheder forbeholdes, 14+

Kopiering af webstedsmaterialer er kun mulig, hvis du installerer et aktivt link til vores hjemmeside.

kvinders online magasin mixfacts.ru

Alt materiale på dette site er beskyttet af ophavsret og beslægtede rettigheder og må ikke gengives eller på nogen måde bruges uden skriftlig tilladelse fra indehaveren af ​​ophavsretten, ved at placere et aktivt link på forsiden af ​​portalen mixfacts.ru siden de anvendte materialer. For indholdet af salgsmaterialer er redaktionen ikke ansvarlig.

Alle artikler på hjemmesiden er informative, ikke anbefalende. Ikke selvmedicinere, kontakt din læge rettidigt.

Webstedet kan indeholde indhold, der er forbudt for visning af personer under 16 år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

21 − 15 =