Kroge til nøgler i gangen

Vi vælger for gangen husholdersken

Det sker ofte, at der allerede i døråbningen i de sidste sekunder efter at have forladt huset, viser det sig, at der ikke er nøgler til lejligheden eller bilen. Deres søgning efter nogle mennesker er forbundet med ængstelige minutter på grænsen til hysteri. Sådanne tilfælde forekommer jævnligt med stort set alle, der ikke har et bestemt sted at opbevare nøgler i hjemmet. Selvfølgelig vil de helt sikkert blive fundet, hvis de ikke tabes helt. Udsigelse findes sædvanligvis på steder helt uventede, ikke beregnet til nøgleopbevaring. Undgå disse problemer vil tillade køb af husholderske i gangen. Denne særlige enhed hjælper med at eliminere den negative virkning af vores glemsomhed og forhindre gentagelse af sådanne situationer. Vi har samlet et galleri af fotos af interessante varianter af deres fremstilling.

Tegnebøger, der er anbragt i hallen, kan laves af en række usædvanlige materialer, selv med egne hænder. Personlig præference - det vigtigste kriterium for at vælge, vælge en husholderske, du har brug for, så hun kunne lide, var praktisk, var udsmykningen af ​​korridoren. Det er i gangen rummet, at det er mest praktisk, logisk og praktisk at placere et sådant objekt til opbevaring af nøgler. Det kan være på væggen, sengebord, hylde, skoskab. Disse er de mest almindelige steder at installere sådan en interessant gizmo, designet til at beskytte nøglerne.

Det er nødvendigt at tage hensyn til et punkt - husholdersken vil kun være i huset, når den er bekvemt placeret for alle familiemedlemmer.

Det er ikke kendt for mange, at der er forskellige typer husholdere og et stort antal muligheder for deres udførelse, herunder med egne hænder. Klyuchnitsa - en af ​​de mest interessante elementer i interiøret, der giver mulighed for at vise fantasi, for at udgøre en interessant ide, at skabe et unikt produkt, der findes i en enkelt kopi. Til fremstilling af lignende emner af boligindretning er det tilladt at anvende forskellige materialer. I denne henseende vil deres udseende være helt anderledes i færdigvaren. Det er ikke nødvendigt at køre for denne ting i butikken. Du kan vise lidt fantasi, og ved hjælp af improviserede materialer og kigger på forskellige billeder, gør du selv dette produkt.

Der er tegnebøger i korridoren:

Som et bord, lavet med dine egne hænder, kan du bruge en række vaser, krukker, kasser og sat på en hylde eller i et skab i gangen, i form af en tabel ramme af billedet.

Hvis der ikke er så meget plads i dette rum, og der er ingen steder at sætte det, kan du organisere vægmonteringen af ​​denne arrangør for at gemme nøglerne.

Hovedformålet er at gemme nøgler. Det ligner en ikke meget stor skab eller skuffe lavet af metal, træ, andre egnede materialer, såsom plast eller plast. Sådanne genstande er normalt beregnet til nøgler fra indgangsdørene. Hvis nøglerne er tungere, for eksempel garage, skal du gøre modellen mere sofistikeret, lavet af metal.

Størrelsen skal bestemmes uafhængigt, da hver familie har et andet antal taster, der er lagret og brugt. Du skal styres af personlige præferencer ved at vælge den rigtige husholderske. For at gøre dette objekt organisk fit i indersiden af ​​gangen, skal man forsøge at finde eller gøre den mest passende variant til interiøret eller til formålet.

Valget af husholdere skal udføres under hensyntagen til kravet om nødvendigheden af ​​at beskytte nøgler mod adgang fra udenforstående.

En vigtig rolle bliver ofte spillet af kravet om at holde nøglerne i kisten. Hvis udefrakommende ofte kommer ind, er det bedre at lave en standard metalnøgle med dør og lås. Således vil det vise sig at begrænse adgangen til husholdersken til afslappede besøgende.

Et udvalg af billeder, der er vist nedenfor, viser flere husholderske med låse af forskellige typer (intern, kode) og låse.

I den indre del af dette objekt er der normalt kroge eller specielle fastgørelsesdele til nøgler. Den bageste yderside er nødvendigvis udstyret med en fastgørelse til at hænge den på væggen.

 • Sparer tid, især om morgenen. Installation af en husholderske giver dig mulighed for at lære hele familien at forlade nøgler her og ikke spilde tid på at søge efter dem;
 • Det er installeret på ethvert sted, uanset fremstillingsmateriale, ikke nødvendigvis i gangen. Du kan fjerne det fra fremmede besøgende, flytte til et andet bekvemt sted og begrænse adgangen til det af fremmede. Du kan efterlade det på væggen på gangen, men installer det i et skab eller natbord;
 • Installation af en metalnøgle beskytter nøglerne mod ilden, den smelter ikke og er ikke udsat for deformation. Forskelle i temperatur og fugt er ikke forfærdelige for det, da metallet er behandlet med antikorrosive midler. Det kan ikke kun være en smukt designet husholderske, men også et sikkert depositum for nøgler i form af en mini safe, en lås, som du endda kan oprette en elektronisk lås og bruge en særlig kode til at åbne døren;
 • Træ eller plast husholderske, som er mindre holdbar, er også mindre pålidelig. Men de kan have et mere attraktivt udseende og bortset fra den vigtigste funktion at lagre nøgler bære dekorative.

Idéer til husholdere med egne hænder

Efter at have besluttet at gøre husholdersken på væggen med egne hænder, kan du gå flere måder. Hver af dem er interessant på sin egen måde. For at gøre dette er forskellige materialer, der er i huset, egnede, det er kun nødvendigt at vise fantasi. Anvend dine evner og talenter, som du måske ikke engang mistanke om at gøre en husholderske med dine egne hænder, dekorere dit hus med en dejlig lille ting, og gør et nyttigt arbejde.

De enkleste modeller kan laves af almindelige materialer - pap, træ, stof, indrammet af et foto eller vævet med en krog af en åben klud. Disse husholdere laves hurtigt og kræver ikke særlige økonomiske omkostninger, da alle materialer kan vælges fra husholdningsartikler. Når du er blevet bekendt med de forskellige varianter på billedet, som vi har præsenteret, kan du oprette interessante måder og anvende enhver yndlingsprøve i praksis ved at lave et sådant stykke selv.

Køb en træ-, krydsfiner- eller plastmodel og gør det selv. Ved hjælp af en prøve med et foto, en original stencil, en dåse med maling, kan du lave en monotont, uinteressant model et ægte kunstværk. På plastnøglen kan du lægge en dekorativ belægning, en indskrift eller et mønster eller maling ved hjælp af maling. Det er meget interessant at dekorere en plast husholderske ved hjælp af farvede glas maling og en stencil. Efter tegningen af ​​billedet er det nødvendigt at belægge produktet med lak.

Fremstilling af naturlige materialer

Hvis du bor i familien rejser elskere, friluftsliv, kan du gå en tur i den friske luft og tage billeder, finde interessante materialer: drivtømmer, grene og andre attraktive poster, som vil være interessant beat, skaber en husholderske med hænderne. Tilstrækkeligt præcist forarbejde ønskede eksempel træ, bark rester fra ren, poleret med fint sandpapir og dækproduktet lak eller maling farven på den indvendige maling er egnet til belægning af træ. Efter at malingen eller lakken er tørret, er produktet klar til at blive fastgjort til væggen.

Det passer harmonisk ind i miljøet, tiltrækker entusiastiske synspunkter og kan ikke glemmes om det for at kunne bruge det til det tilsigtede formål. For sådan en dekorativ husholderske behøver ikke nødvendigvis at vedhæfte særlige kroge, de kan tjene som kviste. Hvis de er få og tykke, skal du bare skrue i det rigtige antal kroge.

Selv nøglerne der hænger på husholdersken kan tjene som en dekorativ udsmykning af en temmelig interessant model.

Mirakuløst, når noget er holdt i det udpegede sted for det, især hvis det er lille, det kan let få tabt blandt de andre ting, og hun åbner døren til lejligheden, garage, bil, kælder. For at udføre den grundlæggende funktion af den centrale opbevaring det kan så, når alle familiens medlemmer vil få en vane at have tillid til deres opbevaring som nyttige elementer i lejligheden, som kan estimere værdien af ​​en lang tid på at finde værdifulde nøgler tabt i ødemarken i huset.

Væg ler (37 billeder): En stilfuld højdepunkt på din gang

Hold nøglerne på ét sted for ikke at spilde tid og nerver på deres søgning på det rigtige tidspunkt

I huset skal der være fred og orden, ved døren for at hænge husholdersken, og gæsterne skal møde hyggelige tøfler. Med tøfler er alt klart, hvorfor har du brug for en husholderske? Livet i en moderne familie udvikler sig på en sådan måde, at der i hvert hus samles en stor masse nøgler over tid. Fra huset, villa, kontor, posthus, lejlighed, garage. Det er bedre at holde dem på ét sted, for ikke at spilder tid og nerver på deres søgning på det rigtige tidspunkt.

Skuffe til bestik som væg husholderske

Knappebenet er en vigtig egenskab af huset. Stilfuld og meget nødvendig udsmykning af enhver gang.

"Nøglerens keeper" er meget forskelligartet. Du kan vælge dem til en række interiør og stil på gangen. Selvfølgelig kan du køre kun et par søm i væggen, men kedelige hatte stikker ud af væggene - det er kedeligt og grimt. Meget mere æstetisk, når i gangen bliver den oprindelige ting.

Bygherren i et minimalistisk interiør

Tegnebøger-paneler fra træplader

Væg ler i den moderne gang

Alle husholdere er opdelt i to typer: åben og lukket. De åbne dem repræsenterer fundamentet med kroge fastgjort på det under tasterne. Men de lukkede ser mere præsentabel ud. Sådanne mystiske skabe med hylder, rigtige hus.

Hemmeligt skab til nøgler

Tip! Lukkede husholdere kan ud over forsigtig opbevaring af nøgler også bruges til maskering. De vil hjælpe med at skjule nogle ubehagelige elementer i gangen (tællere, fastgørelsesdørklokkene osv.).

 • ♦ Stærk metal. Generelt anvendes vægnøglen i kontorer, hoteller, skoler, forretningcentre. Denne mulighed er ideel, hvis du skal opbevare et stort antal nøgler. Royal nøgler fra metal kan skabe et solidt billede og din gang. Specielt godt suppleret med sådanne tilpasninger er interiøret, designet i stil med Hi-tech, Techno eller Loft.
 • ♦ Stilfuldt træ. Træ husholderske er meget populær. Et originalt tilbehør, en træhusnøgle i dygtige hænder, kan blive et rigtigt mesterværk, der bekræfter ejerens sarte smag. Fremstillet af sjældne, dyrebare skove, suppleret med quirky udskæringer, denne attribut kan ikke kun skjule nøglerne sikkert, men også smukt dekorere gangen.
 • ♦ Moderigtigt læder. Vil du give en særlig smag til din lobby? Du vil hjælpe i denne husholderske væg dekorative, lavet af læder. Læder husholdersken har næsten altid små størrelser, hvilket er gavnligt for ejerne af små gange. Udsmykket tilbehør fremstillet af ægte læder, trimmet med metal eller træindsatser, passer perfekt ind i ethvert interiør og bliver ejerens stolthed.

Wall husholderske fra en træbjælke

Placer nøgler på den dekorative hylde

Selvfølgelig kan du gå til enhver souvenirbutik og købe en smuk, fancy husholderske. Men det bliver for almindeligt. Det er meget bedre at oprette et originalt tilbehør med dine egne hænder, især for dette har du brug for meget lidt tid og lidt ønske.

For begyndere skal designere prøve deres hånd på at skabe åben nøgleholder. En vægmonteret tavle til et åbent hus kan laves af enhver slags ting og materialer, som du kan fastgøre kroge på.

Wretch i stil med en Boho

Sawdrops skåret af et stykke træ, store store grene, planker, unødvendige hylder, trådkonstruktioner, spejlvægge af knuste chiffonier, stykker af plast.

Nøglehus

Eco-husholderske fra filialen

Vægnøgle fra korken

Tænd for fuld magt fantasi og skab! Du kan tiltrække børn til kreativitet. Og derudover har du dekoreret hver nøgle med din egen birochka (også lavet med din egen hånd), vil du indgyde dine børn og elske efter orden.

For mere erfarne håndværker kan du forsøge at gøre private og mere originale husholdere vægmonterede. De bliver nødt til at arbejde hårdere, men de vil se mere luksuriøse og attraktive ud.

Skiftenøgle på kabinets døre

Den forreste del af skabet til nøgler kan dekoreres med personlige billeder, smukke billeder, souvenir gamle nøgler, dyr figurer. Og du kan vedhæfte et lille ur, og tilføje mere nøgleholder.

Dekorative bogstavnøgle i interiøret

Enkel og bekvem husholderske fra baren

En hylde til nøgler, gadgets og mail

Lukkede husholdere er i stand til at tage rollen som en arrangør og pålideligt dækker inde i skabet, ikke kun nøgler, men også forskellige papirer, aviser, kvitteringer, noter og andre vigtige triviaer.

Se, hvor smukke og originale kan være vægmonterede nøgleholdere:

Wall husholderske med et billede

Smukke kroge til nøgler

Væg træ husholderske

Skiftenøgle til bilnøglefob

Master klasse om oprettelse af husholderske

Master klasse for at skabe en væg husholderske

Vi tilbyder at springe ind i kreativiteten og forsøge at lave en simpel, men meget smuk blomsterhusholder. Vi skal bruge:

 • Basis (du kan bruge en plade fra en fiberplade).
 • Kashpo (tag en gammel plastikblomsterkande og skær den forsigtigt i to stykker).
 • Tætning.
 • Spatel (hvis det ikke er der, arm dig selv med en gammel pensel).
 • Akrylfarver eller gouache.
 • Farveløs lakspray (til ekstra beskyttelse og giver et smukkere look til dekorative detaljer).
 • Klæbemidler PVA og Titan (i stedet for universal lim Titan kan bruge flydende negle).
 • Tyndt stof (eller brug dele af din gamle nylon strømpebukser).
 • Dekorative kroge.
 • Ekstra tilbehør (perler, perler, bånd, fjer, lærred, blonde, fuglfigurer, nogen smukke dekorationer).

Vi fortsætter. Glem ikke at dække kreativitetens sted med en olieklæde (vi skal jo beskæftige os med lim og maling).

 • ♦ Trin 1. Vi tager vores base fra fiberpladen (den kan formes forskelligt: ​​firkantet, rektangulært, asymmetrisk eller ovalt). På pladen anvender vi et lille lag kitt (et sted ½ cm).
 • ♦ Trin 2. Vent ikke på tørringskittet, vi lægger det med fingrene eller en lille børstelinje, der simulerer murværk.
 • ♦ Trin 3. Vores malede mursten og "murværk" mellem dem er malet med maling. Lidt vent på, at malingen tørrer op, og spray det øverste lag af lakspray.
 • ♦ Trin 4. Stof eller stykker af kapronstryger er gennemblødt i PVA-limen.
 • ♦ Trin 5. Nu er det op til potterne. Tag halvdelen af ​​gryden og træk dem på strømpebukser eller stof. Opret dekorative folder.
 • ♦ Trin 6. En lille hvile, på nuværende tidspunkt lader vores zadekorirovannye klud tørre dem. Derefter male dem i en mørk farve. Når malingen er lidt tør, vil vi let trække den ovenfra med en halvfugtig børste med guld / sølvmaling.
 • ♦ Trin 7. Når potterne er helt tørre, dekorere dem. Brug al din fantasi her.
 • ♦ Trin 8. Ved hjælp af universel lim (Titanium eller flydende negle) limer vi gryder til vores base med "murværk". Overfladen af ​​husholdersken er dekoreret med hjælpestoffer. Vi sætter klare nøgler i en ramme, eller limer desuden stykker af træfiber, træ eller metal langs grænsen. Vi laver kroge.
 • ♦ Trin 9. Vores husholderske er næsten klar. Det er stadig at arrangere en blomsterhave i den. Blomsterarrangementet kan laves af ægte blomster (til dette formål placeres små beholdere med vand inde i potterne) eller kunstige. Og du kan dekorere dem med spektakulære fjer, tørre dekorative grene eller blade.

Vores blomst husholderske walling med egne hænder bliver den mest originale dekoration af gangen. Du kan ændre blomster i det hver dag og lave en daglig nyhed i form af hele lobbyen.

Møbler og interiørartikler

En skruenøgle er en praktisk og original måde at lagre nøglerne på. Der er to typer husassistenter - væg og lomme. Vi tilbyder dig at gøre dig fortrolig med de originale ideer til at lave tegnebøger af egne hænder.

Klippen er omgivet af sig selv - sorter og egenskaber

Husejerenes designfunktioner ændrede sig i forhold til den anvendte type nøgler. Med den store popularitet af låse forår og suvald type var størrelsen af ​​husholdersken stor og meget original. Tegnebøger var af forskellige former, for deres dekoration anvendte smedning, træskæring, maleri mv. Husholderske blev fremstillet i form af foringer på væggene for at undgå skader på overfladen med en metalnøgle.

En af de mest populære muligheder - fremstillingen af ​​keywoman-pladen, der nemt passer til enhver form for interiør, tager lidt plads og har et enkelt design.

Kompakt størrelse og bekvemmelighed i drift skelnes også af husholdere i form af små hylder. Til fremstilling af den mest enkle husholderske er det nok at bruge træ eller krydsfiner. På en sådan husholderske kan du også gemme andre små ting, f.eks. Briller.

Hvis huset har et stort antal låste rum, skure, udhus mv., Er det vigtigt at installere en husholderske af store størrelser. Oftest har den form af et bord, hvoraf hver af sine fragmenter har en bestemt type nøgle. Placeringen af ​​en sådan husholderske er normalt i nærheden af ​​køkkenet eller i bryggerskabet. For et standard sæt nøgler bruges til at låse hoveddøren, installeret en lille husholderske, som normalt ligger i indgangen området.

Hvis du begrænser adgangen til husholdersken, skal du installere en låsbar kabinevariant. Disse husholdere er placeret i afsidesliggende steder, nogle af deres muligheder er desuden låst med en nøgle eller en særlig kode, hvilket er endnu mere praktisk.

Den mest populære mulighed for husholdersken er husholderske-bordet. Deres brede fordeling forklares af simpelt design, brugervenlighed, bekvemmelighed ved selvfremstilling. Du kan gøre en sådan husholderske ud af den sædvanlige trimning af brættet. Det anbefales dog at vælge til fremstilling af husholderske sådanne plader, der har skrå slots. Herefter skal du installere nøglefæsterne. Ofte er disse negle eller skruer. Om nødvendigt males husholdersken i forhold til rummets individuelle træk og installeres på væggen.

Husholdersken i form af en træbar er kendetegnet ved høj pålidelighed. Alle fastgørelsesanordninger til nøgler anbringes fast på den uden mulighed for deformation.

En anden mulighed for at producere en husholderske er en ramme. Det passer perfekt til væggen, det gør interiøret usædvanligt og originalt. Det er nok at bygge en ramme af træ eller andre materialer, fastgør nøglehager til den og hæng den på væggen. Med en stærk finish udfører den funktionen af ​​et dedikeret billede på væggen. For at fastsætte rammen på væggen, brug lim eller yderligere fastgørelsesdele. Metoden til installation bestemmes individuelt afhængigt af det materiale, som væggene er lavet af.

For at kombinere flere nyttige egenskaber hos husholdersken anbefaler vi, at du kigger nærmere på arrangørens arrangør. På en sådan rummelig hylde er der ikke blot plads til nøgler, men også til forskellige papirer, noter, påmindelser.

Hvis der er behov for at installere hemmelige låse eller opbevare ikke kun nøgler, men også yderligere dokumentation, anbefaler vi at stoppe ved skabsskabet. Nogle gange tjener en sådan husholderske også et ur.

En anden underart af husholdersken i form af et skab er husholdersken. Til produktion er træ oftest brugt. Husdørens hoveddør er dekoreret med udskæringer, originale tegninger eller endda decoupage. Dimensioner husholderske mindre end kabinettet, det er mere kompakt og rummeligt.

Armbåndsur med egne hænder - master klasse

Hvis du har en usædvanlig original boks i den, kan du også opbygge en husholderske fra den. I dette tilfælde er der på beslagets bagvæg monteret beslag til at holde nøglerne, og det er fastgjort på væggen med skruer. Bemærk at kassen i dette tilfælde skal være lavet af træ.

Den samme husholderske kan laves af en gammel trækasse og desuden have udført sin dekoration. For yderligere styrke er træet dækket med fugtbestandige forbindelser.

Ganske ofte bliver hushandlere lavet af resterne af krydsfiner. Ved hjælp af et specielt værktøj kan du oprette utrolige kunstværker i form af små husholdere. For yderligere beskyttelse af krydsfiner er den belagt med lak, tidligere poleret. Kunst såning på krydsfiner giver dig mulighed for at gøre husholdere i form af hest, hjerte, stjerne, dyr og planter.

I produktionsprocessen udføres denne proces ved hjælp af laserudstyr. Det er dog helt muligt at lave en sådan version af husholdersken derhjemme. Følg nedenstående anvisninger for at gøre følgende:

 • tegne eller udskrive på printeren det billede, du vil modtage;
 • forberede et hånddrevet puslespil
 • hvis der er et vibrerende puslespil, brug det til at skære ekstremt tynde elementer;
 • Ved hjælp af et håndskår fremstilles emnet for at skjule små uregelmæssigheder, overfladen behandles yderligere ved hjælp af en elektrisk brænder i træ;
 • til fremstilling af en sådan anordning kræver tilstedeværelsen af ​​en gammel loddemekanisme og en næringsblok.

Vi tilbyder mulighed for at producere husholdersken i form af en nøgle fra krydsfiner. For at lave det, lav en skitse af den form, du kan lide. Særligt interessant er husholdersken for børn, da hun skelnes af en usædvanlig form og ligner den "gyldne nøgle".

Armbåndsure vægmonteret med egne hænder foto:

Til fremstilling af originale husholdere vægmonteret med egne hænder er det nok at bruge simple improviserede midler. Den første mulighed - fastgørelse på træplankens grene fra knuder giver dig mulighed for at få en helt original husholderske. Vælg ikke for små grene, der kan bryde under påvirkning af tyngdekraft fra nøglen. Glem ikke at desuden behandle træet med antiseptiske forbindelser.

Den anden metode er brugen af ​​en tidligere tørret svampesvamp. Disse elementer er præget af høj styrke og lang levetid. Fra de gamle spisestue redskaber i form af gafler og skeer, kan du også bygge den oprindelige husholderske. Bøjning af gaffelen i en bestemt position, du får en original coat-hanger til nøglerne.

Med erfaring, der arbejder med forskellige teknikker til udsmykning af husholdere, er det muligt at bygge hele mesterværker i form af væghusholdere. Fra polymer ler er det muligt at gøre husholderske af forskellige former og farve løsninger. Det vigtigste er, at dette element skal være i harmoni med indretningens overordnede stil. Efter tørring erhverver polymerlera en særlig styrke og har en lang levetid. Derudover er fittings af den passende størrelse fastgjort til husholdersken.

Ovnen bruges til bagning af den færdige del. Først efter fuld afkøling er delen klar til drift og yderligere lakering.

Den forberedte overflade af husholdersken er også indrettet i decoupage teknikken. For at løse denne fjernelse anvendes en lak på et mat eller blankt grundlag. Der er to måder at decoupage - direkte og omvendt handling. Den første indebærer, at overfladen overfladebelægges med en primer, påføring af lim og limning af billedet.

I den anden metode anvendes billeder af overførselstypen installeret på overfladen. Den kappe-vægede selvfremstillede decoupage er kendetegnet ved dets oprindelige og usædvanlige udseende. Der skal lægges særlig vægt på manglende rynker på overfladen af ​​en aftagelig overflade. Mulig variant af at dekorere husholdersken 3D ved decoupage. Men for dette er det nødvendigt at have erfaring med at udføre denne form for arbejde.

Hvordan man laver og laver en husholderske med egne hænder

Processen med registrering af en væg husholderske bør gives særlig opmærksomhed. Kvaliteten af ​​denne proces vil trods alt afhænge af den æstetiske appel af den modtagne vare og varigheden af ​​dens drift.

Træhusholdere er oftest udsat for farvning, de åbnes med lak eller kunstigt alderen. Til maling af træprodukter anbefaler vi at bruge akrylbaserede maling. Varigheden af ​​deres tørring når fem timer. De kendetegnes af et bredt farveområde, tilstedeværelsen af ​​simple og blanke nuancer. Med deres hjælp kan du efterligne træ, metal, nikkel, kromoverflader.

Efter påføring af maling til husholderskevæggen med egne hænder er det muligt at få en tynd, slidstærk og elastisk belægning. Det er således muligt at opnå effekten af ​​den gamle overflade. Til disse formål anvendes en slibende svamp til at behandle overfladen efter farvning.

Som ekstra elementer til udsmykning af husstandens overflade vil vi tildele sådanne midler:

 • lakker - disse formuleringer gør det muligt at opnå en blank, mat, tekstureret eller glat overflade;
 • lakker med 3D-effekt - tillade at skabe en ret tyk beskyttende belægning, som har individuelle optiske komponenter og gør billedet konvekt;
 • pastaer af struktureret type - efter tørring kan du oprette et billede i form af en aldrende tekstur, krakning.

Teknikken til at dekorere husets husholderske er at opnå en revnet overflade. I dette tilfælde kendetegnes en række forskellige sorter af denne teknik og forskellige former for sammensætninger til dannelse af revner.

Hvordan man laver en husholderske med sine egne hænder foto

Der skal lægges særlig vægt på husholdersken, med en hemmelig mekanisme. Denne udgave af husholdersken har form af et almindeligt billede, som åbnes ved hjælp af en speciel lås. Ved at klikke på den hemmelige bar, kan du åbne husholdersken. Den hemmelige bar, i dette tilfælde, er udstyret med specielle vinger, som gør det muligt at åbne og lukke med et enkelt klik.

Til fremstilling af en sådan husholderske skal du have en særlig erfaring og viden. Først og fremmest er det nødvendigt at tegne tegningerne og bestemme mekanismen for åbning af billedet. Derefter skal du bygge et skelet del af det.

Inde i billedet skal der være kroge til placeringen af ​​tasterne. Derudover er mekanismen udstyret med fjedermekanismer og klemmer. Vi anbefaler at købe en sådan husholderske i en specialbutik, da det vil tage meget tid og kræfter på at gøre det.

En anden version af den skjulte husholderske - en husholderske i form af en hylde med en skjult lås. For at åbne den anvendes en særlig magnetisk låsemekanisme. Derfor skal du have en særlig nøgle for at åbne en sådan nøgle.

Armbåndsur med egne hænder af træ

I arbejdet med at arbejde på husholdersken skal du:

 • skrot af krydsfiner eller plade af fiberplader;
 • akryl maling;
 • lak til behandling af træoverflader;
 • servietter;
 • børster;
 • lim;
 • beslag og fittings.

For at gøre en sådan husholderske af træ eller krydsfiner, lav et rektangel eller firkant. For at give overfladen maksimal glathed, skal du desuden male den ud. Efter udførelsen af ​​afdækning skal du dække emnet med en aerosolmaling. Derefter dækkes emnet med lak i flere lag med fuldstændig tørring af hver. Yderligere tiltag til dekoration af overfladen bestemmes individuelt og beskrevet ovenfor.

For at løse enhver indretning anvendes der en fugtbestandig lak, som beskytter husholdersken mod ødelæggelse. Desuden fikseres beslagene til tasterne på den. Ved hjælp af selvdrejende skruer skal du hænge det færdige produkt på væggen.

At lave en husholderske vægmonteret med egne hænder er en helt individuel proces, hvis rækkefølge er beskrevet i tegningerne og afhænger af præstationerne af mesteren, der udfører arbejdet.

Relaterede artikler

© Building Portal StrPort 2011-2016. Artikler om reparation, byggeri, byggematerialer.

Kopiering af oplysninger fra hjemmesiden er kun mulig med tilladelse fra redaktionen eller med en direkte henvisning til kilden. Retsgrundlag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

81 − 78 =