Veranda i et privat hus foto med et visir

Vi indretter indgangen: en veranda til et privat hus, fotos og funktioner i forskellige strukturer

For at installere en pålidelig veranda til et privat hjem, vil et foto med eksempler på succesfulde løsninger ikke være nok. Det er nødvendigt at forstå funktionerne i forskellige designs. Det er nødvendigt at finde ud af, hvilke materialer der vil være bedre, og hvad der vil bidrage til at forlænge den færdige struktur. Ved hjælp af denne artikel er det ikke svært at finde de rigtige svar på disse og andre praktiske spørgsmål.

Wooden veranda med baldakin

Hvordan man opretter en veranda til huset med egne hænder: projekter, fotos, forberedende arrangementer

Selv det design, der vises på billedet, virker simpelt ved første øjekast:

 • Den samlede vægt af alle elementer er signifikant. Et solidt fundament er nødvendigt for at sikre bæredygtighed.
 • Det vil kræve god beskyttelse af trædele fra regn, temperaturændringer, direkte sollys. Til dette formål vælges specielle imprægneringer, primere, lakbelægninger.
 • Tilslutningen af ​​visiret til hovedbygningen skal være pålidelig. Vi har brug for en præcis beregning af understøtningerne under hensyntagen til vindbelastninger.

Vigtigt! Når man studerer forskellige forslag, skal man være opmærksom ikke kun på udseendet. Det bør præciseres, hvordan kompleks denne eller den pågældende plan er i implementering.

På indledningsfasen vurderer de klare løsninger, kontroller muligheden for deres anvendelse på egen ejendom.

Åben veranda

Sådanne strukturer uden baldakiner er egnede til lande med varme klimaer. For husstandsforhold er det nødvendigt at begrænse indtrængen af ​​atmosfærisk udfældning i indløbszonen. Ved frysning omdannes vand til en farlig isskare.

Foto af det lukkede veranda projekt til et privat hus

Denne konstruktion skaber ekstra beskyttelse mod kold udendørsluft. I dette tilfælde er investeringen større, men boligens isolationsegenskaber vil blive forbedret.

Veranda med visir

Nedenfor er eksempler på forskellige stilarter.

Engelsk hus

Indgang til huset: Billede af en moderne veranda af lukket type Chalet i Alperne, Schweiz Hej Tech stil

Nedenfor er nævnt de strukturer, der skal tages i betragtning i forbindelse med bygningens tekniske parametre.

Forme til betonhælde

Fra dette materiale med tilsætning af forstærkning er der skabt holdbare, stærke strukturer af forskellig form og størrelse. Men vi må forstå, at en massiv veranda er installeret på et solidt fundament. Du bør også være opmærksom på den korrekte docking med husets mur. Det er nødvendigt at forhindre fælles negative virkninger af strukturer, når jordene stanses i kraftig frost, krympning, højt grundvandsniveau.

Træprodukter

Sådanne materialer er ikke vanskelige at behandle. Af disse er funktionelle og dekorative elementer, gulv og trin, rækværk og ramme af baldakinen skabt. Træet har mindre styrke end andre varianter. Dette skal tages i betragtning ved beregningen af ​​belastningerne. Det skal være godt beskyttet mod naturlige påvirkninger.

Metal veranda: holdbarhed, pålidelighed, hurtig installation Smedede produkter ser bedre ud, men er dyrere

Når du vælger en metal veranda til et feriehus, skal du sørge for beskyttelse mod korrosion. Efter at have fundet skade, skal du hurtigt genoprette malingslaget for at forhindre udvikling af en destruktiv proces.

Hvis du opretter en kombination af flere materialer, er det lettere at bruge deres positive forbrugeregenskaber.

Porch af metal og porcelæn fliser

I denne version brugte designeren følgende funktioner i komponenterne:

 • Stålkanaler er standardprodukter af metallurgiske virksomheder. De er billige. De kan skrues sammen, svejsede led. Det viser sig en stærk stabil ramme uden unødige monetære omkostninger.
 • De keramiske granitstrin er modstandsdygtige over for slid. De vil bevare deres udseende og funktionalitet i lang tid selv under kraftig brug. Om nødvendigt er disse dele ikke vanskelige at udskifte.
 • Dyrt støbning bruges kun til fremstilling af gelændere. Denne del er udsmykningen af ​​verandaen. Det skaber et solidt udseende.

Polymer visir over verandaen: Fotografering demonstrerer fordelene ved materialet

Anvendelsen af ​​polycarbonat er gavnlig af flere grunde:

 • En lille egenvægt overbelaster ikke designet selv med store dimensioner.
 • Materialets fleksibilitet er nyttig til at skabe komplekse former.
 • Polymeren er ikke beskadiget af korrosion, direkte sollys, skimmel og svampe.
 • En sådan visir behøver ikke at blive genoprettet, imprægneret med beskyttende forbindelser, malet. Den bevarer sine nyttige parametre i lang tid uden ekstra omkostninger.

Ved anvendelse af andre materialer korrigeres projektet med den rette kant.

Naturlig helvedesild vejer meget, så du skal styrke støtterne

Hvis der er nok ledig plads, kan du få yderligere fordele.

At dekorere indgangsgruppen bruger blomsterbed med blomster Kombineret veranda til et privat hus: Billede indgang med en legeplads Designet kombineret med verandaen

Beton veranda til privat hus: foto og trin for trin instruktion

For mange strukturer er et solidt fundament, der er lavet af en sand / cementmørtel, egnet. Dybden af ​​den skal være designet i det mindste svarende til niveauet af den bærende del af huset. Hvis der er monteret en let træstruktur på toppen, er der ikke behov for yderligere forstærkning. Ellers - installer en ramme af metalforstærkning, der hældes med beton.

Nedenfor er algoritmen til opførelsen af ​​verandaen på dette grundlag:

For information! Fjernet i grundbeklædningskortene er i stand til at udføre funktionerne i en spjeldsøm mellem fundamentet af hovedbygningen og verandaen. Det kan især laves af egnede materialer, resistente og holdbare (mineraluld, ruberoid).

Montering af veranda med egne hænder af træ med baldakin

At arbejde med dette materiale gælder følgende operativsekvens:

Brug disse retningslinjer for at forhindre fejl:

 • For at den beskyttende behandling af alle trædele skal være ensartet, skal den ske på forhånd, inden installationen.
 • Trinstørrelserne skal svare til brugerens fysiologiske parametre. Normalt anvendes 34 til 46 cm (dybde) og 18 til 21 cm (højde).
 • En svag hældning af de vandrette dele af bygningen væk fra huset forhindrer opsamling af fugt.

Installation af veranda af metal i et privat hus: fotos og anbefalinger

Gennemsnittet i størrelse og kompleksitet af konstruktionen af ​​dette metal, en kvalificeret svejsemaskine vil skabe om få timer. I mangel af faglige kvalifikationer er det vanskeligt at fastlægge en præcis tidsplan. Det er lettere for en uerfaret person at overlade en sådan opgave til udenforstående. Hvis du selv vil gøre arbejdet, kan du bestille produktionen af ​​enkelte dele, brug en standardfiksering til forbindelsen. I stedet for et solidt fundament er det tilladt at anvende beton søjler, skrue bunker.

Foto veranda i et privat hus: Her fra metal er understøtningsstrukturen af ​​visiret skabt

Yderligere tips og generelle konklusioner

Når man studerer forskellige muligheder for det fremtidige design, er det nødvendigt at tage ikke kun hensyn til de vigtigste tekniske egenskaber, men også vigtige nuancer.

Flerfarvet veranda

Denne figur viser, hvordan dygtigt udvalgt dekorativt design udfører vigtige praktiske funktioner. Farvelængder er tydeligt synlige selv under dårlige lysforhold. I skumringen på en sådan stige vil det ikke være svært at klatre, da trinnene tydeligt kan ses.

Ud over det spektakulære udseende og andre fordelagtige egenskaber ved et stort projekt, skal man rimeligt vurdere sine egne evner. Støbte elementer, svejste blokke som helhed kan bestilles i en profilvirksomhed. Selvudnyttelse af komplekst udstyr vil blive ledsaget af yderligere omkostninger. For den perfekte udførelse af individuelle arbejdsopgaver kræves der passende faglig uddannelse.

Husk behovet for grundig forberedelse. Arbejdstegninger, lister over materialer, værktøjer og tilpasninger - alt dette er nyttigt til en rationel planlægning af fremtidige handlinger.

Veranda med visir i et privat hus, foto af mulige muligheder

Porch er ansigtet, besøgskortet i huset. Det bruges oftest kun til dekorative formål, men nogle gange er det fyldt med ekstra funktionalitet. Ofte arrangerer de en veranda med visir i et privat hus. De billeder af bygninger, der præsenteres i denne artikel, viser flere varianter fra forskellige materialer. Se fint og smukt indvendige indgange til huset med en lille visir og store verandaer med en veludstyret rummelig baldakin.

En lille veranda med en pæn visir

Før du opbygger en struktur, skal du oprette mindst et omtrentligt projekt. Til dette har du brug for:

 • tegne en skitse;
 • at foretage målinger
 • vælg materialer og beregne deres nummer
 • Forbered de nødvendige værktøjer.

Den bedste mulighed er opførelsen af ​​verandaen, afsluttet med opførelsen af ​​huset. Dette design vil være mere holdbart, holdbart. Med et særskilt design skal du tage hensyn til vinkeltrinnets fremtidige vægt samt bestemme forbindelsespunkterne med den generelle struktur.

Visiret over verandaen er dækket af metalplade

For at verandaen skal være sikker og komfortabel, skal du korrekt beregne dens dimensioner.

 1. Området ved indgangsdøren. Afhængigt af hvilket dørsystem der er installeret ved indgangen, enkeltbladet eller med to døre, regulerer størrelsen af ​​området nær det. Minimumstørrelsen i det første tilfælde er følgende: Dybden på verandaen er ikke mindre end 1,5 m og bredden er ca. 1,6 m. Dobbeltdøren kræver mere plads, derfor skal sådanne indikatorer være mere end 2 m. Men dette er mindstemålene for mere bekvem drift det er nødvendigt at øge dem.

Træbeskyttelsen er dækket af et blødt tag

 1. Stage. Antallet af fremtidige trin er direkte proportional med højden af ​​husets base. Hvis deres antal overstiger 3 i beregningen, er det nødvendigt at også udstyre landingsområdet med rækværk for sikkerheden. Den mest hensigtsmæssige er en skrå og bred trappe, men i hver variant er det nødvendigt at vælge individuelle værdier. Standarden er størrelsen af ​​trinene, når bredden af ​​en voksen uden problemer står op

28 cm), og højden er ikke mere end 20 cm.

Hyggelig træ veranda med et visir

 1. Belysning. Da verandaen betragtes som et sted for særlig traume fare, er det nødvendigt at levere belysningsanordninger. Denne regel gælder også reglen om "3 trin". Hvis deres nummer er fra 4 eller mere, vil en lampe ikke være nok.
 2. Visor. Visorets størrelse er normalt meget bredere end verandaen. Mindste forskellen på hver side skal ikke være mindre end 30 cm. Et sådant visir beskytter verandaen og indgangsdøren perfekt mod atmosfæren og øger levetiden.

Visiret på træstøtter er dækket af et foldet tag

Nyttig rådgivning! Når visiret er lavet af træ, er obligatorisk vandtætning nødvendig, især når man bruger en metalprofil som et dækkemateriale.

Udvælgelse af materialer til byggeri

Efter skitsen dukkede op, er det nødvendigt at vælge de materialer, hvorfra den fremtidige konstruktion og dens tag vil blive lavet. Først og fremmest er det værd at være opmærksom på, hvad bygningen blev lavet af. En massiv træ veranda passer ikke til en massiv veranda af sten, og en mursten hytte ser dum ud med en indgang af træ. Harmonisk vil indgangssystemet, der er lavet af de samme materialer som bygningen, se ud. Til indretning af taget, skal du normalt bruge en blød flise, metalprofil eller honeycomb polycarbonat.

Visir fra polycarbonat over verandaen og terrassen til et privat hus

Overvej muligheder for at opbygge en input struktur fra forskellige materialer. Dette kan kræve følgende værktøjer og materialer:

 • bygning niveau;
 • roulette;
 • en bulgarsk eller en elektrisk boremaskine;
 • oplevede;
 • fastgørelsesanordninger;
 • knust sten, cement, sand (til betonbase);
 • brædder (til trækonstruktion);
 • standard rød eller hvid silicat mursten;
 • metalelementer;
 • tagdækningsmateriale.

Visiret over verandaen er indrettet i en generel stilløsning af hele bygningen

Veranda af træ

En træplade med visir i et privat hus vil se godt ud, billeder af alle mulige muligheder blæser med individualiteten af ​​løsninger og bygningsmetoder. Dette design er ret nemt at gøre det selv. Når man arrangerer entrétrappen og taget over det fra træ, er det ikke nødvendigt at vælge savet tømmer af dyre racer, da livet på denne veranda er meget mindre end dets andre brødres levetid. Brug bestyrelser med et tværsnit på 50-150 mm.

Visiret i træ er malet hvidt og dækket af metalplader

Nyttig rådgivning! Ved indretning af indgangssystemet fra træ skal det behandles med olie eller antiseptiske opløsninger for at forhindre forfald. Det er også nødvendigt at tænke over et lag af vandtæt substratet for at beskytte mod overskydende fugt.

For en mere solid konstruktion kræves et fundament, men på grund af materialets lethed kan du undvære det, især hvis du planlægger at dække konstruktionen med bløde fliser. Først sætter de støtterne op, kosouren, og så bliver pladerne pudset på dem - de kommende trin. Så på høje støtter er et tag konstrueret og dækket med det valgte materiale. Det er nødvendigt at levere et bundt af veranda med hovedbygningen.

Under toppen af ​​verandaen er det nødvendigt at give belysning - for sikker brug i nat og aften tid

For et så robust design skal du skabe et solidt, solidt fundament - fundamentet. Til dette er udgravningen graveret, hvis dybde er lig med størrelsen af ​​kælderen i hovedbygningen. En pude af sand og grus er fyldt, og derpå hældes beton i det installerede fordybning. Stiftelsen skal forstærkes med forstærkning eller metalnet. Det vil også være nødvendigt at installere lodrette metalelementer til kobling med efterfølgende lægning og montering af visiret.

Veranda med visir af træ og sten

Efter at fundamentet er lagt, lægges en mursten på laget af vandtætning - fremtidige trin. Murværk er lavet på en regelmæssig mørtel, når du udfører det, skal du nøjagtigt beregne dimensionerne på hvert niveau, så trappen er jævn. Efterbehandling kan lægge fliser, for eksempel porcelæn stentøj. Derefter arrangeres visiret fra det valgte materiale.

Nyttig rådgivning! De vinklede ender af trinnene kan dækkes med et metalhjørne, så designet vil vare meget længere.

Som støtte til visiret blev der brugt en træbjælke

Anvendelsen af ​​cellulær polycarbonat til arrangementet af verandaen

Ofte er det med arrangementet af verandaen ikke lykkedes at oprette kun trinene og visiret. Mange mennesker ønsker at få mere funktionalitet fra det besatte område og udstyre væggene rundt om vingefeltet og også dække det med en stor markise. Til dette formål er et letanvendeligt cellulært polycarbonat ideelt. Dette er et moderne polymermateriale, fremstillet i form af hule paneler, forbundet sammen med skillevægge - stivhedsribber.

Porch og visir er lavet af forskellige typer træ / span>

De vigtigste fordele ved cellulær polycarbonat:

 • høj styrke;
 • lav vægt;
 • gennemsigtighed;
 • ikke udsættelse for atmosfæriske fænomener
 • modstand mod temperaturfald.

Veranda af træhus med visir

Normalt monteres polycarbonat på en metalramme, hvis konstruktion er påtænkt på scenen med at lægge trinene. Det behøver ikke at være massiv på grund af den anvendte tagdækning. Fastgørelse af carbonat er lavet ved hjælp af selvdrejende skruer og termovolde, så vand ikke lækker i hullernes sted. Endvidere kræves en endeprofil og et bånd til polycarbonat klud.

Veranda med visir i et privat hus, lavet af træ

Porch med visir i et privat hus, foto stil løsninger

Ikke mindst rollen spilles af æstetikken i den opførte struktur. For at opretholde ensembles integritet bruges konsistensen af ​​farveopløsninger ofte til at dekorere verandaen. Hvis de omsluttende strukturer er lavet med smedningselementer, vil de ideelt set se ud i pilasters design.

Veranda med visir og to rækker af trin

I den klassiske version af verandaen anvendes arrangementet af en dobbeltskroget visor, præcise mejslede håndlister og store runde balustre. En sten eller flise er egnet til at vende op ad trinene. Du kan også forsøge at udstyre verandaen i stil med "Slot". Det kan være et massivt indgangssystem, dekoreret med en vild sten, suppleret med fakkellamper og gitter-rækværk. Du kan nemt slå en veranda til en fantastisk gårdhave. På en sådan åben veranda-terrasse er der et sted til hvile og modtagelse af gæster. Taget i dette tilfælde gøres nemt eller slet ikke.

En lille visir over en træ veranda

Tilsyneladende er der mange muligheder for at arrangere en smuk og original veranda. Blandt de mange materialer og foreslåede designløsninger kan du hente noget af din egen, individuelle.

Visorer over verandaen (video)

Gates til et privat hus. Billeder af mulige muligheder

Træ trapper i et privat hus: projekter, fotos

Verandaen af ​​et træhus. Fotogalleri fra fagfolk

Trapper til anden sal i et privat hus: foto, typer af strukturer og materialer

Bar tællere til køkkenet, foto af mulige design muligheder

Porch til huset med egne hænder: design, fotos af forskellige designs

Smuk veranda til et privat hus - 40 billeder

For at kunne vælge designet af verandaen til et privat hus, skal du vurdere dit budget og dine behov samt overveje billeder af forskellige færdige løsninger. Den sidste opgave Dekorin udførte for dig: I denne artikel finder du ud af, hvad verandaen til et privat hus kan være i sin form, materialer og efterbehandling med eksempler på 40 billeder.

Hvad kan være en veranda i et privat hus - muligheder med billeder

Forstørrelsen og formen af ​​verandaen til huset er som regel dikteret af de arkitektoniske egenskaber og dimensioner af bygningen selv samt de personlige præferencer af dets ejere. Specielt er designerne enige om, at baldakinen og verandaen skal udføres i samme stil som det private huss tag og altaner. For eksempel, hvis taget af huset er gavl - baldakinen over verandaen bør være den samme. Og hvis du bestilte smedede balkoner eller gitter på vinduerne, så bekymrer du dig også om rækværket - så de havde de samme smedemønstre. På samme måde bør udformningen af ​​søjler, buer og andre dekorelementer vælges.

Imidlertid vil du i de nedenstående fotos se, at de mest interessante facader med en veranda til huset blev henrettet kun med unddragelsen af ​​disse generelle regler. Men først lad os overveje de vigtigste muligheder for at designe verandaen:

 1. Åben - den mest almindelige type indgang til huset; kan have visir og rækværk samt dekorere indretningen, som om vinteren kommer de ind i huset;
 2. Lukket - Det har gennemsigtige eller gennemsigtige vægge af glas, polycarbonat eller et simpelt myggenet; Det er beregnet til registrering af en indgang i huset, hvile på ethvert tidspunkt af året eller brug som indledende gang;
 3. Hængslet - laves, når et privat hus har en kælder eller når dens behov er berettiget af landskabet omkring bygningen; dens design ligner ofte en balkon;
 4. Porch-terrasse - en udvidet version af verandaen, der anvendes til udendørs rekreation;
 5. Ifølge formens form: rund og rektangulær.

Endelig skal du også vælge de materialer, hvorfra verandaen til det private hus vil blive lavet. Til dato er de fleste af verandaerne lavet af beton, som derefter kan males, trimmes med fliser, sten, træ mv. Andre almindelige materialer er træ, metal, sten og mursten. Lad os se nærmere på dem!

Wooden veranda til huset - økologi og hygge

Den mest almindelige mulighed i dag er trægulv til verandaen, som er installeret på en beton, mursten eller metalbase. I 80% af tilfældene er verandaen af ​​træ lavet af fyr, som det mest almindelige og billige materiale. Med den rigtige forsegling, lakering og maling vil træværftet se godt ud i mange år. I de følgende billeder kan du se muligheder for at lave en veranda til et privat hus af træ.

Porch af beton - styrke og sort

Beton er det billigste, universelle og pålidelige materiale til fremstilling af veranda. For det første er den konkrete veranda monolitisk og løsner ikke med tiden, som det sker med trækonstruktioner. For det andet kan den let repareres og dekoreres med enhver indretning. Endelig kan det gives helt nogen form, mens det ikke vil have særlig stor indflydelse på projektets omkostninger og varighed.

Ofte er en konkret veranda færdig med klinker eller andre fliser, sjældnere - med sten, maling og andre materialer. I moderne huse med træ-, mursten- og sidesporfronter er det ofte efterladt ubelagt for at fremhæve væg og tekstur af vægge og miljø. Vi ser på billedet, som kan se veranda af beton.

Porch af mursten - pålidelighed og uhøjtidelighed

En mursten veranda vil være dyrere, men også en meget attraktiv og pålidelig løsning til et privat hus. Dens installation vil tage en masse tid og arbejde, men i det lange løb vil det fuldt ud betale sig på grund af sin uhøjtidelighed i omhu. Vi bemærker, at verandaen af ​​mursten ganske ofte har en betonbase og / eller et dække af trapperne.

Chic veranda af sten - ekspressiv klassisk

Natursten er meget slidstærkt, slidstærkt og smukt materiale til indretningen af ​​verandaen. Der er mange forskellige typer sten, hvoraf nogle er vant til at skabe et fundament, andre bruges til dekorative efterbehandling. De tilsvarende første er dyrere og pålidelige end andre. Generelt modstår enhver sten godt vejrforhold og kræver ikke vedligeholdelse i lang tid.

Smedet finish og våbenhus lavet af metal

Som regel betyder metallisk eller smedet porch dekorative elementer af verandaen - taget, skridt og rækværk, lavet af metal. Men nogle gange kan du se og helt en metal veranda til et privat hus, som i det næste billede.

De vigtigste fordele ved en sådan veranda af metal er høj styrke og holdbarhed. Det eneste punkt: du bliver nødt til at bruge ekstra tid på at male det og behandle det mod korrosion. Derudover er metalgulvet temmelig koldt, hvilket betyder, at dette materiale ikke anvendes til terrasser beregnet til hvile. I dem er metalbasen foret med træ eller en betonbase anvendes.

Afslutter verandaen af ​​huset med fliser og polycarbonat

Fliserne kan installeres på en beton og mursten veranda, når det er nødvendigt at øge sin tiltrækningskraft eller udstyre det under rekreativt område. Moderne fliser udvælgelse giver dig mulighed for at finde meget stilfulde modeller til træ, sten og andre effekter. Især populær i dag er klinkerfliserne til verandaen på gaden og det slående design af fliser med mønstre i marokkanske og geometriske stilarter.

Visir over verandaen af ​​polycarbonat

Polycarbonat - billigt, meget fleksibelt og let materiale, som trimmer væggene og markiserer over verandaen. Normalt er det fastgjort til en metalbase og klistret med en solcreme. Den mest økonomiske og enkle måde at skabe et visir over verandaen til et privat hus fra alle tilgængelige i 2016! Og ser værdig ud:

Du har set 40 billeder på temaet for, hvad en veranda kan være til et privat hus. Vi håber at du nød det. Forlad din kommentar nedenfor, så vi kan forbedre vores artikler og gøre dig endnu mere interessant!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

32 − 29 =