Beslag til tv-drejning

Tv-vægbeslag til drejeudtræk: valg og installation

Ikke alle lejligheder kan prale af en stor mængde ledig plads, så sparer plads er et af de vigtige øjeblikke, når man skaber indretning. Dette gælder især, hvis det drejer sig om en sådan nødvendig teknik som fjernsyn. For at spare plads foretrækker mange ejere af moderne tv at bruge tv-beslaget på væggen for at dreje det indtrækbare, det er praktisk og stilfuldt.

Vægbeslaget til tv'et er kompakt og tager ikke meget plads

Fordele ved at bruge beslaget

Selvfølgelig kan tv'et altid installeres på natbordet eller, hvis det drejer sig om en fladskærm, for at gøre en del af møbelvæggen. Hvis du er interesseret i at hænge et tv på en væg uden parentes, så er der på internettet et stort antal muligheder for enhver form for interiør. Varianten med beslaget er god, fordi den giver et øjeblik et stort antal fordele:

 1. I det væsentlige spares rummet i rummet af, at strukturen kan fastgøres på væggen eller i loftet.
 2. Sikkerheden ved at bruge tv'et øges. Enheden, der hænger fra loftet, kan ikke røres eller skubbes.
 3. Ved hjælp af skærmen bliver det meget mere bekvemt, giver designfunktionerne dig mulighed for nemt at vippe den i en hvilken som helst vinkel eller sving.

Drejearmen gør det muligt at justere vinklen på tv'et og afstanden fra væggen

Således er loftbeslagene til fjernsynet og vægmodellerne ikke blot et stilfuldt element i interiøret, men også en glimrende måde at gøre TV'ets layout så funktionelt som muligt. På markedet er der et stort antal forskellige fittings, der hver især har sine egne egenskaber.

For at vide, hvordan man vælger beslaget til tv'et på væggen, skal man gøre sig bekendt med fordele og ulemper ved hver af de grundlæggende typer af strukturer.

hældende - giver dig mulighed for at ændre tv'ets position i lodret plan. Godt fordi det tager en relativt lille plads og er også billig og nem at montere på en væg. Den maksimale hældningsvinkel for beslag af denne type er 20 °, hvilket er nok til, at du kan se komfortabel visning af tv-programmer derhjemme.

Ved hjælp af en skråbeslag gør det muligt at justere skærmens position lodret

drejelig roterende beslag til tv - giver dig mulighed for at vippe enheden lodret og vandret, så visning er den mest bekvemme fra hvor som helst i rummet. På grund af kompleksiteten af ​​designet er ret dyrt. Ulemperne er også den store mængde ledig plads, som denne model indtager.

fast - Den mest enkle og økonomiske i form af finansiering og plads til rådighed mulighed. Derudover er den faste holder den mest holdbare og pålidelige, takket være fraværet af drejelige dele. Ulemper - skærmens placering kan ikke ændres, så i dette tilfælde skal vedhæftningspunktet og dets højde vælges meget omhyggeligt.

overliggende - En fremragende løsning for ejere af lejligheder med højt til loftet. Hældningen kan udføres i vandret og lodret plan. Også denne model er populær i offentlige institutioner og forskellige institutioner, for eksempel skoler og institutter.

Loftbøjle med tv-apparat over buen

Nogle modeller tillader ikke blot at vippe skærmen i forskellige vinkler, men også at ændre afstanden fra væggen. Disse parenteser kaldes tilbagetrækkelige, deres design er godt, da du om nødvendigt kan bringe skærmen tættere på seeren med minimal indsats.

Nyttig rådgivning! Hvis du vil spare penge, så er design af en fast type dit valg. Men det optimale for forholdet mellem pris og funktionalitet er svingbar beslag til tv'et på væggen.

Swivel-inddragelig beslag til 37-60 tommer tv fra OEM producenten, prisen er 4400 rubler

Sådan vælger du beslaget til tv'et på væggen

Hvis du vil købe et tv-beslag på væggen billigt og ikke begå en fejl ved valg af model, skal du tage højde for en række vigtige punkter. Først og fremmest er det værd at være opmærksom på den maksimale vægt, som modellen du vælger tåler. Før du køber beslaget, skal du kigge i tv'ets tekniske pas til dens vægt og sørg for, at det ikke overstiger det antal, der er angivet til fastgørelse. Hvis du køber en beslag med hylder, så glem ikke at tilføje vægten af ​​tv'et til vægten af ​​de enheder, der skal bruges med det.

Det er også vigtigt at sikre, at garantimodellen er dækket af garantimodellen. Dette giver dig mulighed for nemt at udskifte produktet i tilfælde af sammenbrud eller fejlfunktion. Sørg for at kontrollere, at alle bolte og bolte er inkluderet, så du ikke behøver købe noget senere.

For et fjernsyn med en sort kabinet vælges en beslag af samme farve

Nyttig rådgivning! Der er modeller af tilbehør, hvis hældning kan ændres eksternt ved hjælp af kontrolpanelet. Dette er en god mulighed for store tv'er, hvilket kan være svært at dreje manuelt.

Valg af brakets valg: tips og tricks

Uanset hvilken designtype du foretrækker, har hver af dem et sæt egenskaber, som du vil vælge beslaget.

Max vægt, som bjerget kan modstå. Hvis du ikke er opmærksom på denne parameter, når du køber, så når du forsøger at installere designet på væggen, kan du forvente en ubehagelig overraskelse - konsollen vil bryde. Derfor, hvis du f.eks. Vælger beslaget på væggen til et tv-apparat på 42 tommer, skal det have en solid sikkerhedsmargen. Derfor er det ikke fornuftigt at købe en vedhæftet fil, inden du køber et tv.

Bracket Sonax til tv med en diagonal på 14-40 tommer, modstå en belastning på 36 kg, prisen på 3600 rubler

Enhedstype, som konsollen er beregnet til. De fleste modeller på markedet er universelle, det vil sige, de kan bruges til alle tv-apparater. Men der er også produkter, som du kun kan lave en væskekrystal-, plasma- eller CRT-model på. Denne parameter skal angives ved køb.

Tilgængelighed af yderligere hylder. Hvis du planlægger at købe en beslag på væggen til et tv-apparat med en dvd-afspiller eller en anden enhed, vil tilstedeværelsen af ​​en hylde under den være meget praktisk.

Alsidighed. Hver monteringsmodel er designet til at understøtte et tv med en specificeret skærmdiagonal. Så kan beslaget på væggen til et 32-tommers tv ikke holde modellen med en større diagonal, medmindre det er angivet i sine tekniske specifikationer.

Beslaget med hylder giver dig mulighed for at placere en fjernbetjening, diske og andre ting i nærheden af ​​tv'et

udseende. Denne parameter påvirker ikke tilbehørets ydelse på nogen måde, og afhænger kun af din smag og præferencer. Det er dog ønskeligt, at beslaget passer sømløst ind i indretningen og passer til tv'ets stil.

Derudover er komplet med mange moderne modeller specielle beskyttelsesbokse, der er designet til at dække ledningerne. Et sådant element skjuler ikke blot et stort antal kabler, der er forbundet til enheden, men beskytter dem også mod skade, og du - fra risikoen for at blive forvirret i kommunikationen.

Konsolet er gemt bag tv-panelet og beskadiger ikke det indre af rummet

Sådan hænger du et tv med en beslag på væggen

For at udføre installationsarbejdet for at sikre strukturen på væggen, kan du ringe erfarne specialister, men det medfører ekstra omkostninger. Ved at hænge beslaget til tv'et på væggen med egne hænder er det nemt nok, hvis du har alle de nødvendige værktøjer og minimale færdigheder til reparationsarbejde. Enhver vægbeslag består af to dele: bunden og parringsdelen. Væggen er fastgjort til bunden, og bagsiden er fastgjort på bagsiden af ​​tv'et.

Først og fremmest bør du bestemme stedet på væggen, hvor konstruktionen vil blive fastgjort. Ved brug af en blyant eller markør skal markeringen foretages. For de fleste modeller er installationen i midten af ​​det sted, der er planlagt til tv, faktisk. Der skal lægges særlig vægt på installationens højde. Hvis denne valgmulighed ikke er valgt korrekt, kan du se, at dit fjernsyn kan gøre dine øjne trætte, og du får hovedpine.

Monteringsmål for Eagle vægbeslaget til TV med en diagonal på 13-27 inches

For ikke at begå en fejl, når du vælger, kan du lave en tv-model på væggen, lavet af improviserede materialer og forsøge at "se" i en halv time. Hvis efter det vil du føle sig fint, så på dette tidspunkt kan du montere monteringen.

Hvordan man vælger et klimaanlæg til en lejlighed: effektiv køling og luftventilation. Typer og funktioner af enheder, yderligere funktioner. Beregning af effekt ved rumparametre. Råd til pleje.

Et andet vigtigt punkt er strømforsyningen. Fastgør beslaget tæt ved stikkontakten, således at du ikke ved et uheld rører ledningerne, mens du borer væggen under boltene. Placer ikke skabe med svingdøre eller andre genstande nær tv'et, der kan beskadige skærmen.

Som allerede nævnt er det vigtigt at tage højde for apparatets vægt, når du køber monteringen. Til montering på svingarmens væg til et tv med en stor diagonal skal du have pålidelige bolte, der kan modstå en betydelig vægt af strukturen. Husk, at det ikke er nødvendigt at bruge de skruer, der følger med. Om nødvendigt kan de erstattes af stærkere og længere, for eksempel på ankerbolte.

Montering af beslaget med egne hænder kan endog udføres af en nykommer

Monteringssekvens for tv

Montering på væggen på beslaget til tv-vinkel, drejning eller andet udføres i følgende rækkefølge:

 • der er en optimal højde, steder til fastgørelse er markeret;
 • Fra bunden af ​​fjernsynet fjernes en vandret stativ. I nogle modeller er det skruet med skruer, som let kan skrues af med en konventionel skruetrækker;
 • Monterings- og monteringsvejledning til beslaget er omhyggeligt læst. Selvom du allerede har erfaring med at udføre lignende værker, skal du ikke forsømme dette øjeblik, da modellen du har valgt, kan have sine egne egenskaber;
 • Beslagets fastgørelseselementer er fastgjort på bagsiden af ​​tv'et.
 • målte afstanden fra toppen af ​​pladen, der vil blive fastgjort til væggen, til toppen af ​​tv'et. For at gøre dette skal du blot fastgøre beslaget på fastgørelseselementerne, der allerede er tilsluttet fjernsynet.
 • den resulterende afstand lægges ned fra den nødvendige position af tv-apparatets øvre kant på væggen;

Væggen, som beslaget er monteret på, skal være stærk og pålidelig

 • En monteringsplade er fastgjort til væggen, hvor monteringshullerne er markeret med blyant. For at pladen skal fastgøres jævnt, anbefales det at bruge bygningens niveau, når der markeres;
 • huller til fastgørelse er boret. For at få den mindste mængde byggevægte i boreprocessen kan du ty til hjælp fra en anden person, der vil holde støvsugeren på nær borepladsen;
 • Ankerbolte eller dowels indsættes i hullerne. Med deres hjælp er vægdelen af ​​beslaget fastgjort;
 • Ved hjælp af niveauet kontrolleres det igen, hvor hurtigt støttepladen skrues;
 • Beslaget er monteret på støttedelen, TV'et er monteret på det. Derefter er det værd at kontrollere styrken af ​​hele strukturen;
 • alle de nødvendige ledninger er forbundet. Hvis pakken indeholder specialkasser, er det værd at skjule alle meddelelser i dem.

Under understøtningspladen på beslaget er det desuden muligt at montere træstænger

Nyttig rådgivning! Nogle gange i det komplette sæt med en beslag er der en papirmal med åbninger, hvor det er muligt at planlægge steder for skruer på en væg.

Ved boring af huller skal du være opmærksom på, at deres diameter ikke må overstige diameteren på dowels. Ellers vil du få en svag fastgørelse, som kan skæves under vægten af ​​strukturen. Hvis du selv installerer beslaget til tv'et, så glem ikke de dekorative overlays, der maskerer fastgørelsesstedet. For at rette en sådan overlay skal den simpelthen indsættes i rillerne beregnet til dette og trykkes ned til et karakteristisk klik.

Når installationen er afsluttet, skal den færdige struktur testes for styrke

Et vigtigt punkt i installationen af ​​konstruktionen er monteringsstandarderne. De skal falde sammen på tv'et og på beslaget, ellers kan de ikke sluttes. Fastgørelsesstandarderne findes i instruktionerne, der er fastgjort til begge enheder.

Hvis du følger alle de instruktioner, der er beskrevet ovenfor korrekt, og også tager højde for funktionerne i den beslagsmodel, du har valgt, tager installationen ikke meget tid og kræfter fra dig. Og installationen selv uden hjælp fra specialister giver dig mulighed for at spare penge.

Sifon til køkkenvasken i køkkenet: valg, funktioner og installation

Dør tættere til indgangsdøre: enhed, udvælgelse og installation af mekanismer

Standard dimensioner af plastikvinduer: korrekt valg og installation

Universal materiale: flydende tapet, hvordan man anbringer dem på væggen og andre overflader

Forsyningsventil i væggen: Effektiv luftudveksling i rummet

Montering af vinyl sidespor: video instruktion til korrekt skylning af facaden

Noget alt på hovedet. Valg af beslag starter med VESA-størrelsen. Alt andet er allerede i smag og farve.

Der er for eksempel billige indenlandske 200 til 200

Der er små fejl, men tv'erne er endnu ikke faldet fra dem.

Tilt & Rotate Goods: 402

 • Beslag Kromax Casper-104 (hvid)

  • «Tilbage
  • 1
  • 2
  • 3
  • .
  • 41
  • Læs mere »

  Moderne tv'er tager meget plads og kræver høj pålidelighed af fastgørere. Holdbare og kompakte beslag giver dig mulighed for at skabe en effekt af ledig plads i ethvert rum. Afhængigt af hvilken slags tv du har til hensigt at købe, og hvordan du planlægger at se det, kan du anbefale et loft, væg eller fast montering.

  Funktioner i designet af tv-beslag

  Anbefalinger til installation af beslaget

  • Hvad er refleksionsvinklen? Læg ikke fjernsynet eller plasmapanelet på væggen overfor vinduet. En lignende situation med lysekroner og væglamper. Deres lys bør ikke afspejles på skærmen og forstyrre visning.
  • Hvad bliver synsvinklen? Skærmen skal være i en vinkel på 90 grader til synsaksen. Ellers kan farveinversion og andre billedfejl forekomme.
  • Er det muligt at vippe udstyret langs den lodrette akse? Nogle typer udstyr kræver et strengt lodret arrangement i rummet.
  • Er beslaget egnet til dette tv-mærke? Når du vælger en model, bør du styres af vægten af ​​tv'et og afstanden mellem hullerne på enhedens bagcover (VESA standard).

  Ved at overholde disse enkle betingelser ved installation af udstyret, vil du være i stand til at give dig selv og dine kære maksimal komfort, når du ser fjernsyn.

  Ergonomisk højdejusterbar børnebord med hængslet.

  Bracket Tuarex Olimp-116

  Vægmonteret liggestop med et minimum.

  Vægmonteret fast beslag med et minimum.

  Vægmonteret liggestop med et minimum.

  Ultra kortfokus projektor med en opløsning.

  Vægmonteret fast beslag med et minimum.

  Pan / Tilt konsoller til TV

  Dreje- og drejebeslag er monteringer til skærme og fjernsyn med forskellige skærmstørrelser, i de fleste tilfælde monteres sådanne tilbehør på væggen. Du kan bestille kvalitetsbeslag nu hos Kron-Shop online butik til en attraktiv pris.

  Funktioner af drejebænke

  Til salg er produkter til kompakte tv'er og store skærme, beslag, der er måder at modstå en anden vægt på udstyr. Du kan købe design, der justerer monitorens position i højde, vinkel og rotation, hvilket gør det muligt at justere skærmen i en passende position.

  Ved fremstilling af produkter anvendes lette aluminiumstrukturer, der har høj styrkeegenskaber. I mange modeller er der skjult kabelføring, som ikke vil bryde interiørets æstetik, og beslagene selv er stilfulde og lakoniske i design med sort / hvid farver.

  Fordelene ved sådanne fastgørelser omfatter følgende:

  1. evnen til at justere TV'ets position diagonalt og vertikalt, den skønneste placering på skærmen afhængigt af dine behov
  2. nem installation;
  3. driftstid
  4. tilgængelighed af garantidokumenter
  5. attraktiv pris.

  For at købe disse produkter, ring vores online butik.

  Nyheder, anmeldelser og kampagner

  Rusland, Moskva, st. Barclay, 8

  på 1C-Bitrix Lavet af Lazy Cats i 2017

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  + 68 = 76