Sovesofa med ortopædisk base

Sovesofa til daglig brug

Valget af en kaj er et ansvarligt job. En god, stærk søvn giver dig sundhed, glæde og et godt humør. Hvis lejligheden er lille, og du skal kombinere soveværelset med stuen, behøver du bare en solid ortopædisk sovesofa. For at sikre, at han bringer en behagelig søvn uden opvågnen, skal der tages højde for flere nøglepunkter, når man vælger.

Valget af sofaen begynder med det design, du kan lide, men ikke skønheden i formularen og charmen i farven bestemmer kvaliteten af ​​polstrede møbler. Sovesofa til daglig brug skal være let at folde, være stærk og slidstærk. Det vil tjene dig længe, ​​hvis du lægger særlig vægt på det vigtigste ved valg af:

 • transformationsmekanismen;
 • indre påfyldning;
 • slagtekroppens pålidelighed
 • kvalitet af polstring stof.

Hvordan reinkarnerer sofaen fra et behageligt sted at sidde i en stor seng? For dette er der forskellige transformationsmekanismer. Den bedste er den, der giver dig mulighed for hurtigt at omdanne en sofa til en seng, ubesværet, helst med den ene hånd. Dette er muligt, hvis transformationsmekanismen er tænkt på småblade. Desuden, hvis en sovesofa købes til daglig brug, skal en sådan mekanisme være absolut pålidelig. Han er forpligtet til at modstå daglige belastninger i årevis og bedre - i årtier.

Godt bevist i denne henseende er flere typer mekanismer, der transformerer sofaerne. Hver af dem har sine fordele og svagheder, og i nogle tilfælde bliver det uerstatteligt. I denne artikel vil vi i flere detaljer overveje sådanne mekanismer:

Denne liste over transformationsmekanismer er langt fra fuldstændig, men den indeholder systemer, der kan modstå daglig layout i seks til ti års tjeneste. Mekanismer, der er populære i Vesteuropa og Amerika, kan ikke arbejde regelmæssigt, fra tid til anden, så huset har en kaj for gæster, der pludselig ankom. For eksempel anbefales den franske version af clamshell-systemet og dets amerikanske kollega "sedaflex" ikke til daglig brug.

Sofa accordion med ortopædisk madras

Hvad er harmonika systemet? Det fik sit navn til harmonika-princippet under sofaens omdannelse. Sovepladsen, bred og komfortabel, består af tre blokke. I foldet tilstand udgør to af dem ryglæn, og den tredje er et sæde. Ofte har en sovesofa til daglig brug, der er udstyret med "accordion" mekanisme, også en ortopædisk madras. Den er ideel til kvalitetsnat resten, udelukker rygsmerter. Pålideligheden og enkelheden af ​​"accordion" -mekanismen gør den populær blandt købere.

Blandt mekanismerne til transformering af sofaer til daglig brug er dette den mest pålidelige. For at udfolde sofaen skal du trække remmen fastgjort til sædet, indtil den stopper. Sæden på denne sofa består af et par lag, der, når de transformeres, danner en madras til at sove. Den eneste ulempe ved systemet: Sovesofaen er placeret under madrassens sædvanlige tykkelse. Den udtrækkelige mekanisme anvendes i sofaer med forskellige designs, fra massivt hjørne til små børns "terninger". Sådanne sofaer har en behagelig, stor boks til tøjvask.

I stedet for sofaen, så populær i midten af ​​sidste århundrede, kom et system ens, men mere perfekt. "Book" -systemet (det kaldes også "Click-clack") kan ikke omdannes, når det er tæt på væggen. Eurobook er let at nedbryde i nogen af ​​dens placeringer. Hvordan foregår transformationen? Sofaen er trukket fremad, og den bløde ryg er lagt på plads. Under sædet åbnes en stor kasse til opbevaring af sengen, størrelsen er lig med sofaens areal. Variationer i mekanismen for "eurobook" kan kaldes et system med "eurosouthern".

En væsentlig ulempe eurobook - benene, når de bevæger sig fremad, kan beskadige gulvbelægningen. Problemet løses med metalmekanismen "Tick-tak", som også kaldes "walking eurobook". Sovesofaen er lagt ud ved at flytte op og frem. Sædet stiger, gør et skridt, bevæger sig uden at skrabe gulvet. Tick-to-tick-mekanismen kan købes til daglig brug.

Delfinens transformationsmekanisme

I "Dolphin" -systemet er den glidende del af sengen gemt under sædet. At udfolde en hånd er nok: Træk remmen fastgjort til sædet, bevæger sig fremad og opad. Praktisk og tankevækkende mekanisme vil hurtigt gøre sofaen til en stor og meget behagelig seng. Dolphin-systemet anvendes hovedsagelig i massive vinkler og direkte sofaer.

Bemærkelsesværdigt er sovesofa til daglig, permanent brug med "Verona" mekanismen. Dette system er en hybrid af den tilbagekoblingsmekanisme og "Dolphin". Sovepladsen er tre blokke, to af dem er gemt under sædet. Når du bevæger dig mod dig, bliver den ekstreme del først rullet ud på rullerne, så stiger den og passer som i "Dolphin" -systemet. Verona er en pålidelig mekanisme, der er populær.

At vælge en foldesofa til et salon eller et børnerum er ikke kun nødvendigt på transformationsmekanismen. Det er nødvendigt at finde ud af, hvad der er skjult under polstring. Moderne ortopædiske sofaer til at sove kan have tre typer fyldstof. De er:

Både polyurethanskum og springmadrasser kan være gode, komfortable, holdbare. Hovedbetingelsen er kvalitetsmaterialer, hvorfra de er lavet. Ved påfyldning af bløde blokke, undtagen fjedre og polyurethanskum (skumgummi), latex, filt, batting anvendes. Hvert af disse materialer skal være førsteklasses. Ofte er kvaliteten præget af pris. Desværre kan en god ikke være billig.

Skal du vælge en sovesofa med en ortopædisk madras? Spørg butikken, hvis den har et kvalitetscertifikat, læs anmeldelser om dette produkt på internettet, find ud af, hvordan dets producent er karakteriseret. Velprøvede producenter af ortopædiske blokke og madrasser Konsul, Dream Master, Ascona og andre. Sid eller ligg ned på den valgte model. Er det praktisk? Vær opmærksom på polstring. Er stoffet godt? Vil det vare længe?

Vælge en sofa med en ortopædisk madras til daglig brug, pas på rammen. Det er grundlaget for designet, kvaliteten af ​​samlingen og materialet, der anvendes ved fremstillingen afhænger af møblens holdbarhed. Rammen med billige modeller er primært lavet af spånplader. I polstret møbler af førsteklasses klasse og luksus, fugtresistent krydsfiner, anvendes naturligt træ.

Sofaer til daglig søvn med ortopædisk madras

Hvilken sofa er bedst til daglig søvn? Indenlandske møbler virksomheder tilbyder mange originale, høj kvalitet modeller af store og små sofaer, lænestole, sæt til enhver smag og pung. Hvis du vælger et produkt fra en velkendt producent, der er veletableret på markedet, kan du undgå at købe et ubestandigt produkt. Blandt de kendte fabrikker i Rusland er:

 • møbelfabrik «Anderssen»
 • Møbelvirksomhed "Shatura";
 • fabrikken "Allegro Classic";
 • møbelfabrikken "Avangard".

Nogle populære modeller af sovesofaer til at sove fra de bedste indenlandske producenter.

Sengens størrelse (cm)

træ, vandtæt krydsfiner

kaukasisk bøg, krydsfiner

Martel steg BB

træ, vandtæt krydsfiner

I dag kan du købe en sovesofa uden at forlade dit eget værelse. Hvert firma, der producerer bløde møbler, har en officiel hjemmeside med detaljerede oplysninger om virksomhedens produkter og et katalog. For at gøre bekendt med beskrivelsen af ​​modeller og deres tekniske egenskaber, at overveje et foto, at modtage yderligere oplysninger, at bestille de lignede varer og udstede levering, er det muligt, ikke at stige fra en favorit lænestol.

Hvordan man vælger en sovesofa med ortopædisk madras

Komfortabel hvile er ikke kun mulig på en luksuriøs seng, men også på en behagelig sofa. Derudover vil moderne sovesofaer være en ægte frelse, hvis du ønsker at organisere et soveværelse til hyppige gæster. Men hvordan man vælger en sovesofa med en ortopædisk madras, så drømmen var fuld? Vi foreslår at finde ud af, Hvilke parametre spiller en nøglerolle i købet.

Fordele ved moderne modeller

Møbelmarkedet udvikler sig hurtigt og giver forbrugeren flere og flere perfekte møbler. Hvis de fleste købere for nylig valgte en seng som en seng, bruges i dag flere og flere møbler, hvilket tager et mindre sted og kræver ikke et specielt rum. En sovesofa kan faktisk placeres hvor som helst - i børnehaven og hytten, i køkkenet og endda i gangen. Sengen, du skal være enig i, er mere logisk at placere i soveværelset. I samlet form er det kompakt, hvilket er værdifuldt for ejere af små lejligheder.

Moderne modeller med en ortopædisk madras adskiller sig gunstigt fra standardanalogerne. Ergonomisk hvilested er præget af pålidelighed af et design, brugervenlighed og lang levetid. Med hensyn til dets funktionelle parametre er det ofte overstiger den traditionelle seng, især hvis den ikke har en kvalitetsmadras.

Andre fordele er:

 • soveplads med høj komfort med en flad overflade;
 • ortopædisk madras fordeler perfekt belastningen, hjælper musklerne til at slappe af;
 • mobilitet og lav vægt - møbler kan nemt flyttes og flyttes til andre lokaler;
 • massage effekt hjælper med at slappe af i løbet af en dag pause eller om natten
 • praktisk og kræver ikke særlig pleje, det er let at rengøre;
 • en bekvem mekanisme i en række modeller er så simpel, at selv et barn kan klare det;
 • et stort udvalg af farver og teksturløsninger.

Sortimentet er imponerende. Du kan vælge hjørne modeller, der er gode til dem, der ønsker at spare værdifuld plads i huset. Eller få de klassiske muligheder, der er placeret på en væg. Udover installationsprincippet er møblerne opdelt efter type konstruktion.

"Book" - standard og forbedret modifikation

Kendt til de fleste sofaer er nem at bruge. For at udvide den, skal du hæve sædet, så ryggen begynder at falde. Tryk derefter forsigtigt på sædet, indtil det klikker på plads og sænk det til sin oprindelige position. I adskilt form dannes en "søm" på overfladen, hvilket ikke er særlig bekvemt.

Sofa med en bogmekanisme Let at bruge, og med høj kvalitet fremstilling og pålidelig.

Den modificerede analog er en sofa-eurobook. Vend det til en behagelig seng i et øjeblik. Det er nødvendigt at fjerne puderne, trække den specielle sløjfe og rulle sædet ud, og sænk derefter ryglænet. Med de nyeste modeller er det endnu nemmere: deres ryg er sænket, og dermed bliver resten af ​​hviletid fordoblet.

Meget bekvem mekanisme, som ofte bruges i hjørnemodeller. Sovepladsen består af to zoner: en bevægelig blok, der strækker sig fra under hovedsædet og stiger til dens niveau, og en ekstra base af hjørnesektionen.

Hovedformålet med denne model er, at der i den adskilte form ikke er nogen kløft på overfladen. Det vil sige, sædet og ryggen er en enkelt helhed. Sofaen er lagt ud elementær - sædet slår simpelthen til et klik. I nogle mønstre er der armlæn, som også må udelades.

En af de enkleste muligheder for demontering af sofaen. Sædet ruller bare ud. Den statiske ryglæn forbliver på plads, da den ikke er en del af det samlede sammenklappelige system.

Næsten alt arbejde på sofaens analyse udføres automatisk. Alt, hvad der kræves, er at hæve og lidt trække sædet. For at samle sofaen, skal du hæve sædet, indtil det klikker, og træk det derefter ned og tryk let på midten.

Den drejelige sofa har to sektioner: den ene er hævet, den anden er forskudt. I adskilt form er de forbundet ved hjælp af specielle fastgørelsesdele.

Der er fransk og amerikansk barneseng. I samlet form er den foldede clamshell placeret under sædet. For at adskille sofaen med mekanismen i den franske clamshell, skal du fjerne puderne fra den og lægge den ud og lægge den på metalstøtterne. Med amerikanen bliver nødt til at tinker lidt mere. Først skal du hæve strukturen, trække op og på dig selv, og kun derefter lægge på benene.

Tykkelsen af ​​madrassen i "franskmand" - op til 6 cm, "amerikansk" - op til 12 cm.

Oftest ortopædiske madrasser til sovesofaer er lavet af latex - naturlige eller syntetiske. Latexmadrasser er holdbare, meget komfortable og allergivenlige.

Som fyldstof vælges kokosfibre også ofte. På denne madras er det behageligt at sove i enhver sæson: det er køligt om sommeren og kold om vinteren.

Krævede og polyuretanskum modeller. Ikke alt for lang levetid kompenseres af overkommelig pris.

Derudover er der kombinerede modeller, hvor Kombiner flere typer fyldstof. Dette giver dig mulighed for at maksimere de ortopædiske egenskaber for hele produktet.

Latex, hestehår, kokosfibre, batting - disse naturlige fyldstoffer akkumulerer ikke statisk elektricitet og er miljømæssigt sikre. Det eneste, der skal overvejes, er individuel intolerance.

Bemærk venligst, at madrassen ikke skal være for tynd. Den optimale højde er 210 mm.

Det er klart, at du ikke kan vælge madrassens størrelse, fordi den er en del af det overordnede møbeldesign. Typiske parametre er 180 ved 140 og 200 ved 160 cm.

Du bør tage højde for området i rummet. For små værelser passer massive modeller ikke, og omvendt kan en lille sofa i en rummelig stue se ud af sted.

Hvem bedre at vælge en fjedermadras, og hvem - uden fjedre?

En madras med en fjederblok, som ofte findes i accordeon sofaen og eurobook, er velegnet til dem der kan lide hårde bundflader, lider af rygsmerter og er overvægtige. Varianten med en lommeformet fjeder er ideel For par med en betydelig forskel i vægt. Ægtefæller vil ikke opleve ubehag, da designet er i stand til at reagere forskelligt på belastninger.

Springless madras som folk med standardvægt. Sådanne modeller er lettere og blødere. For at skabe en ortopædisk effekt i deres design skaber udviklere forskellige hårdhedszoner.

Hvad skal sofaens ideelle design være?

Kvalitetsmøbler er ikke kun et attraktivt udseende, men også et solidt fundament. Bælter eller et grundtelt, selv om de kan kompakte foldes madrassen, men under søvn, som som en hængekøje, der er usikker for rygsøjlen.

Det er bedre, hvis rammen er lavet af metal, ideelt - hvis det er træplader. Sådanne planker af birk eller bøgkrydsfiner er placeret over og bøjes mod madrassen, og ikke under dens vægt. Lamellernes fjedrende effekt sikrer korrekt støtte til taljen og nakke og komfort i skulder- og bækkenområdet, hvorved produktets samlede ortopædiske niveau forbedres.

Hvis du vælger en model med fjedre, så deres tal bør ikke være mindre end 270 pcs./m2. Det korrekte system til at placere fjedrene involverer oprettelsen af ​​syv zoner, der hver har sin egen grad af stivhed. Dette gør det muligt for kroppen at tage den mest behagelige position under resten.

Det er godt, hvis sofaen har nicher eller skuffer, hvor du kan lægge sengetøj eller andre nødvendige ting. I dyrere modeller er vaskerummet lavet af krydsfiner eller massivt træ, mens billigere kasser er lavet af hårdttræ eller spånplader.

Ligesom ethvert andet møbel er der valgt en ortopædisk sovesofa til indretningen. Med den eksisterende rigdom af sortimentet er det ikke svært at erhverve den ønskede model.

Til klassisk stilistik er modeller med bløde linjer og volumetriske puder perfekte. Ideelle muligheder for polstring - jacquard og tæpper.

Til de populære højteknologiske lakoniske modeller af simple former og sort / hvid farver. Fremragende pasform i sofa med lav og bred base og et multi-level arrangement af ryg og armlæn.

For avantgarde stuer - lyse sofaer med original indretning. Usædvanligt vil der se kontrasterende flerfarvede modeller med mange forskellige pudebetræk og fængslende print.

Hvis rummet er lille, er det bedre at vælge en monokrom sofa med neutrale farver, som kan dekoreres med farvede puder.

Hvis barnet er i huset og / eller kæledyr, foretrækkes den flerfarvede polstring, hvor snavs er mindre synlig.

Polstring skal udfyldes fra et tæt stof af høj kvalitet, hvis pleje er så simpelt som muligt. Den mest anvendte mikrofiber, kunstig ruskind, flok. I dette tilfælde vil møblerne vare længere at se attraktive ud.

Med hensyn til pleje er lædersofaer praktiske. De ser ikke altid hyggelige ud i et hjemmemiljø, men de er gode til at arbejde i klasseværelser. En lædersofa af en saftig rød, lilla eller smaragd skygge bliver en ægte udsmykning af rummet.

En af de faktorer, der bestemmer sofaens kvalitet, vil være prisen. Et godt produkt kan pr. Definition ikke være lavt. Køb ikke en mistænkelig billig ortopædisk sovesofa, især hvis du sidder på det hver aften med hele familien foran fjernsynet, og drej det til et soveværelse, og om morgenen samles det igen. Med en sådan intensiv drift skal mekanismen fungere uden fejl, og for dette er det desværre nødvendigt at betale.

Bemærk venligst at nogle udenlandske producenter position modeller produceret som gæst, og det betyder, at sofaen ikke er designet til hyppige transformationer. Det er bedre at vælge en kvalitetssofa fra den russiske fabrik, designet til daglig brug.

Hvordan kan jeg forlænge livet af en ortopædisk sofa?

Overholdelse af reglerne for drift og rettidig rengøring vil medvirke til at holde udseendet på møbler i mange år fremover. Hvis der er en mulighed, er det bedre køb reservedele. De giver dig mulighed for at diversificere interiøret (hvis du vælger produkter af forskellige farver), og forlænge sofaens liv, fordi de kan vaskes i skrivemaskinen, da det bliver snavset.

Der skal lægges særlig vægt på strukturens metalelementer. Efter vådrensning glem ikke at tørre dem tørre for at forhindre udseende af rust eller skimmel. En sofa med en træbase anbefales ikke at blive placeret i nærheden af ​​varmeapparater og radiatorer til centralvarme.

En sovesofa med en ortopædisk madras hjælper med at rationelt organisere rummet og tilføjer en ekstra seng med høj komfort. Ud over funktionelle møbler, vises et objekt i dit hus, der passer perfekt ind i interiøret, og hvis det ønskes, bliver det dets centrale accent.

Sovesofa med ortopædisk madras - ideelt soveplads og sund rygsøjle

Hvis en ting bruges til det tilsigtede formål, er dets levetid normalt lang. En sovesofa med en ortopædisk madras er designet specielt til at sove og er derfor ideel til daglig brug. Efter hvile på sådan sofa er din krop fuldstændig restaureret. I denne artikel vil vi overveje alle de positive og negative aspekter af polstrede møbler med en ortopædisk seng.

Fordele og ulemper ved sovesofaer med ortopædisk madras

Den største og største fordel ved en sovesofa med en ortopædisk madras er bekvemmeligheden i daglig brug. Efter alt blev han opfundet for at sove. Det indre af sengen er designet således, at vægten af ​​din krop er jævnt fordelt i hele området, og madrassen har form af alle bøjninger i din krop. Spændingen fjernes fra rygsøjlen, og du sover med de retfærdiges søvn, og om morgenen bliver du fuldt udhvilet. Derfor, hvis din familie har et spørgsmål om at købe en sofa til daglig brug, skal du overveje den ortopædiske sovesofa.

Den eneste ulempe ved den ortopædiske madras er utvivlsomt sin pris. På grund af den mere komplekse enhed og den høje kvalitet af de anvendte materialer øges sofaens pris mange gange. Men vi alle kender sloganet, at kvaliteten skal betales for. Desuden kan du ikke købe sundhed. Tilbring på en sofa med en behagelig og ordentlig seng, og du bliver glad. Og endda rygsøjlen.

Læder sovesofa med ortopædisk madras "Arena Dream"

Dette kriterium i sovesofaer er meget anderledes. Der er flere typer ortopædiske komponenter:

 • uafhængige fjederblokke
 • elastisk polyurethanskum af høj kvalitet;
 • kombination af PPU og zonal blokke.

Mindste tykkelse af polyurethanskum skal være 8 centimeter, og blokke af uafhængige fjedre er lavet af legeret stål.

På hvordan man vælger en sovesofa med en ortopædisk madras, fortæller man følgende video:

Den mest ideelle sovesofa er en kombination af forårssolerede blokke med tykt polyurethanskum. Men denne sovende er ikke skjult i hver sofa. Perfekt mekanismen transformation til tykke ortopædiske madrasser betragtes som "amerikansk clamshell" (opfundet specielt til komfortabel soveplads) og en opgraderet "harmonika". Kun med hjælp af disse enheder kan nedbrydes helt glat seng, hvor der vil være samlinger og sømme. Dette er hovedkriteriet for ortopædiske polstrede møbler.

I andre transformationsmekanismer passer en sådan madras simpelthen ikke sammen eller vil ikke blive kombineret ifølge anordningen. Derfor blev kombinerede sofaer opfundet, hvor ortopædisk ikke kun er et soveværelse, men også et sæde.

På hvordan man vælger en ortopædisk madras, vil følgende video fortælle:

Den bredeste anvendelse af ortopædiske baser findes i segmentet af vinkelmodulære systemer og sovesofaer. Anvendelse transformation mekanismer "delfin" og "Jaguar" ortopædisk fremgår af en sovesofa undergrund og stramt forbundet til basen på grundlag af uafhængige fjederenheder overtrukket med polyurethan.

At tilbringe fritid med hele familien på sådanne møbler og praktisk, og nyttigt. Fra rygsøjlen fjernes hele belastningen, og blodkarrene begynder at arbejde med forstyrret kraft, hvilket giver blodgennemstrømning til de indre organer, som generelt har en positiv effekt på helbredet. Så vær opmærksom på de bløde møbler, hvor ortopædisk er sengen og bunden.

Ortopædisk sovesofa Garbo

Sofaer-senge med ortopædisk madras er af helt forskellige typer og udføres i næsten alle eksisterende typer af polstring. Her er en lille liste over sorter af ortopædiske polstrede møbler:

 • dobbelt sovesofa med ortopædisk madras og transformationsmekanismen "American Clamshell", "Accordion";
 • tredobbelt sovesofa med samme foldningsenheder;
 • vinkel modulært system med "delfin" eller "jaguar" mekanisme.

Lejlighedsvis er der ortopædiske sofaer med en "udruller" -transformator eller på basis af en modificeret "fransk clamshell", men det er snarere en undtagelse fra reglerne. Der er ingen ortopædiske senge til sovesofaer med en madras med foldeenhed "bog", "eurobook" og "click-clack". Den eneste løsning er at købe en separat madras. Før hver pension skal du sætte den på den allerede udlejede sovende. Dette er yderst ubelejligt, i betragtning af at madrassen om morgenen bliver nødt til at gå et sted.

Polstring materialer er meget forskelligartede, men lad os sige direkte - stof ortopædiske sofaer er at foretrække. Af prøverne i huden er gode vinkelmodeller. Et par ord om hvad er stoffet i bløde møbler:

 • Chenille. Et af de mest robuste og holdbare materialer. Fremragende vask;
 • flok. Meget pålidelig og lang servering, men bange for fugt og klør af dyr;
 • velour. Smuk og fløjlsagtig, behagelig at røre ved. Men der er en ulempe - det er let udslettet;
 • Matting. Det er lavet på basis af afdækning, derfor meget stærkt. Fra manglerne bemærker vi, at det ikke er meget behageligt at røre ved;
 • Jacquard. Den nyeste squeak af mode. Det ser imponerende ud, det er produceret i en lang række farver. Absolut ikke praktisk, slides hurtigt og falder. Bange for vand.
 • kunstig ruskind. Gør let indbrud af kæledyr, er stærk og praktisk. Tolererer ikke fugt.

Udsigt fra indersiden af ​​den ortopædiske sovesofa

Populære producenter og modeller

I øjeblikket har næsten alle møbler fabrikker i kataloget en sovesofa med en ortopædisk madras. Vi vil give et kort overblik over de mest populære modeller.

Måske den mest anerkendte producent af ortopædiske polstrede møbler i Rusland. Dette firma stod helt i begyndelsen af ​​fødslen af ​​dette segment af markedet, har eksisteret i 25 år. Vi vil fortælle om flere hits fra kataloget af denne møbelfabrik:

 • Karina. Komfortabel dobbelt sovesofa. Transformationsmekanisme "harmonika". Tykk ortopædisk madras med uafhængig 7-zonefjederblok. På toppen af ​​det er pakket en tyk PPU med en figuren tekstur og bomuldsfilt. Rammen er lavet af spånplader og krydsfiner af høj kvalitet. Prisen på sådanne polstrede møbler er 49999 rubler;
 • Vega. Anatomisk sovesofa uden armlæn. Mekanismen er designet til daglig brug. Intern påfyldning er en uafhængig blok med 7 zoner, elastisk skum. Polstret materiale quiltet bomuld jacquard. Metal ramme med birk rustning. Du kan købe denne model til 54999 rubler;
 • Antares. Ortopædisk sovesofa med mekanismen for transformation "accordeon". Udstyret med anatomiske nakkestøtter. En tyk 16-centimeter madras med uafhængige fjederblokke er opdelt i syv zoner. Ved bunden er en metalramme med massiv bambus rustning. En sofa er til salg til en pris på 76.800 rubler;
 • Hjørne carina. Moduløs sofa med ortopædisk madras. Mekanisme for nedbrydning "multicomfort" (forbedret "accordeon"). Blokken af ​​uafhængige fjedre "nanopacket" er opdelt i syv sektioner og er dækket af elastisk skum med en snitskæring. I canapéen er der en stor kasse til sengetøj. Omkostningerne ved denne model er fra 79582 rubler.

Garantien for alle sofaer er 10 år. Prisen på Ascona sovesofaer med en ortopædisk madras er naturligvis ikke for lille, men kvaliteten er anstændig.

Billede af sovesofaer med ortopædisk madras Ascona

Ortopædiske sofaer fremstilles ikke kun af Ascona. Hver møbelfabrik i kataloget har mindst en model. De bedste af dem:

 • Fabrikat "Farve af sofaer", model Firenze. Det er produceret med transformationsmekanismen "eurobook". Rammen er lavet af massivt træ, polstret materiale er et stof kombineret med kunstlæder. Sovepladsen er fyldt med en uafhængig fjeder enhed med polyurethanskum og sintepon. Der er sådan en sofa 39900 rubler;
 • Møbelfabrik "Avangard", model Arizona. Det er lavet af massiv bøg, med en anatomisk madras og mekanismen til transformation "accordeon". Møbelmaterialet er jacquard. Omkostningerne ved en sovesofa fra 68876 rubler;
 • Sonit, model Leon. Dobbelt sovesofa med ortopædisk madras og "American clamshell" transformationsmekanisme. Egnet til daglig brug. Madrassen er fyldt med PPU med en uafhængig fjederblok. Den øverste del af armlæn, sæder og nakkestøtter kan fjernes. Prisen for denne model er 21339 rubler;
 • Firma "Møbler fordele", hjørnesofa Mirage. Moduløs sovesofa med en foldende delfin. Fyldning af sengen - latex skum. Canape er udstyret med en kasse til sengelinned med gasstøddæmpere. Du kan købe en sovesofa til 24150 rubler.

Populære modeller af sovesofaer med ortopædisk madras

Her er anmeldelser af de personer, der allerede har købt en ortopædisk sovesofa:

 • Alexey, 29 år gammel, Sankt Petersborgs by. Købte en sofa Karina fra fabrikken Ascona i en af ​​salonerne i byen. Sengen er meget komfortabel, det er glimrende at lyve. Der er et negativt punkt, men det gælder ikke for madrassens kvalitet. Samlere slog skruerne hårdt, måtte vikle sig selv;
 • Julia, 37 år gammel, byen Moskva. Købt med sin mand i sin en-værelses lejlighed hjørne sovesofa med ortopædisk madras Karina med en lille canapé. Og jeg og min mand er i vilde ecstasy! Du sover som en fuld dobbeltseng, og min syge tilbage føles stor om morgenen. Madrassen gentager helt hver bøjning af kroppen, som om man sover på en sky. Jeg anbefaler det til alle, denne sofa er værd sine penge;
 • Taras, 42 år gammel, byen Novosibirsk. Erhvervet sofa i juni 2015, Arizona-modellen fra fabrikken Avangard. Meget praktisk og komfortabel ortopædisk madras. Lidt forfærdet af det faktum, at efter en måneds brug slog noget i bunden. De kaldte fabrikken - de ankom og fikset det;
 • Ekaterina, 25 år gammel, byen Vyborg. Jeg så sofaen i det indre af Ascona. Ligger på det seriøst tænkt på at købe. Efter den detaljerede høring af lederen besluttede jeg på modellen. Erhvervet sovesofa Antares. Sofaen er bare super! Jeg ved ikke engang, hvordan man beskriver alle mine indtryk. Om morgenen vågner jeg på hvile. Jeg vil rådgive alle til at sove på sådanne madrasser.

Sovesofa med ortopædisk madras

Som du sikkert allerede vidste, er sovesofaer med ortopædisk soveplads ikke kun praktisk til daglig brug, men også til gavn for helbredet. De er ret dyre, men tro mig - det er det værd. Desuden har anatomiske madrasser en lang levetid, som skiller dem fra traditionelle polstrede møbler. Rimeligt nærme valget af sofaen og glem ikke at kontrollere, hvad der er på den mekanisme for transformation. Dette er vigtigt for hans placering i lejligheden.

Kan du lide artiklen? Abonner på opdateringer til webstedet i Kontakt, Klassekammerater, Facebook, Google Plus eller Twitter.

Abonner på opdateringer via e-mail:

Fortæl om denne artikel til dine venner i dit yndlings sociale netværk ved hjælp af knapperne nedenfor.

En meget god funktion til sofaen er en indbygget madras til at sove på den som på en seng. Især når det kommer til at spare plads. Ascona i denne henseende viste sig for os at være den bedste. For seks måneder siden købte de deres "Karina", sandsynligvis en af ​​de mest populære sofaer fra deres linje. Fremragende i kvalitet. Drømmen blev til en rigtig fornøjelse.

Klik her for at annullere svar.

Relaterede oplysninger

køkken

planteskole

Entré

arbejdsplads

Nyheder og tendenser

Vi er Vkontakte

Bedstefar Shura

Cool! Dette er hylden i sengen til briller, smartphone, afspiller.

Og jeg så en anden sådan variant: en seng med et podium, meget.

Tak for den værdifulde og detaljerede information! Meget nyttigt som.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 77 = 83