Montering til en tablet i maskinen

Tabletholder i maskinen

Tabletten er meget praktisk at bruge i bilen, fordi den kan udføre mange nyttige funktioner. For maksimal komfort er det ønskeligt at erhverve en speciel bilholder til denne enhed. Det er værd at fortælle mere detaljeret om, hvad deres typer eksisterer.

Bilholder til tabletten efter tilknytningstype

Der er flere muligheder for at fastgøre tabletcomputeren i bilen. Hver af dem har sine egne særegenheder. Nogle feste er mere bekvem at bruge, hvis kun føreren bruger teknologien, foretrækker andre at købe, hvis gadget er til rådighed for passagererne. Hvis du planlægger at købe et tilbehør, skal du finde ud af detaljer om hver indstilling.

Universal fastgørelse til tablet i bilen

Det kaldes så, fordi det er egnet til tabletter med forskellige diagonaler, har glidebegrænsere. Det er tilladt at bruge til enhver gadget fra iPad Mini til Samsung Galaxy meget stor. Tabletholderen i bilen kan fastgøres til glas, instrumentbræt og nakkestøtte. Produktet er som regel fremstillet af plastik.

 • alsidighed;
 • bred betragtningsvinkel på grund af evnen til at dreje på bøsningen.
 • store størrelser;
 • under visse driftsforhold vil rattling og vibrerende
 • forværrer udsigten, hvis den placeres på forruden.

Fastgør tabletten i maskinen på sugerne

Et sådant tilbehør skal installeres på glasset. Mange mennesker er bekymrede over det faktum, at suckerne har en ejendom, der skal skrælle. Moderne design indebærer en stor diameter af fastgørelsen og en særlig låsemekanisme, så holderen holder sig tæt til "tæt" på glasset. Produktet kan have et fleksibelt eller stift stativ. I det første tilfælde er mulighederne for at placere displayet i kabinen kraftigt udvidet.

 • kan fastgøres til en hvilken som helst del af glas;
 • pålidelighed af fixering.

Fastgør tabletten i maskinen til stativet

Denne valgmulighed er ikke meget forskellig fra den foregående undtagen for en detalje. Holderen til tavlen i maskinen er fastgjort ikke til et glat glas, men til et instrumentbræt af plast. Det er ofte porøst eller ribbet. Derfor er en silicone-rundformet understøtning limet til panelet, og en sugeklud stikker allerede på den. Et stativ til sådanne modeller er som regel stiv.

 • på grund af det stive stativ vil ikke ryste, selv når du kører på en dårlig vej;
 • holder gadget meget tæt.
 • Fastgørelsen af ​​beslaget vil ikke give dig mulighed for at vedhæfte gadgeten hvor som helst i kabinen.

Bilholder til tablet med klip

En pålidelig monteringsmulighed. Tilbehøret er forsynet med klemmer, der fastgør enheden ordentligt. Typisk varierer disse fastgørelseselementer i det maksimale antal tommer, som de kan flytte fra hinanden. Der er muligheder, der passer til både telefoner og tabletter. Når man vælger en fastgørelsesarmatur, skal man sørge for, at poterne ikke løses og beskyttes af blødt gummiforing.

 • Holderen, der fastspænder tabletten i maskinen, holder enheden stærkere end magnetisk eller trepunktet.

Tabletholder i bilen på fastgørelsesstedet

Tabletcomputeren kan placeres i forskellige dele af maskinen, afhængigt af de formål, som den bruges til. Hvis det er nødvendigt direkte til føreren for at kunne gå på GPS-navigatorens diagrammer, skal den være foran bilen. For at tage børnene i bilens tegneseriers bagsæde, er gadgeten bedre at fastgøre fra bagsiden. Hvis du planlægger at købe en mount, skal du vide, hvilke modeller der passer til de enkelte placeringer.

Der er to typer af sådanne fastgørelsesdele. Den første mulighed er holderen til tavlen på hovedet på en af ​​passagererne. Den er fastgjort til stativ med specielle kroge eller strammøtrikker. I de fleste modeller vil det være muligt at justere skærmens afstand fra sædet, højden. Gadgeten kan være let vippet eller hævet, men du kan ikke vende det rundt.

Den anden type er holderen til tavlen i bilen mellem de to sæder. Den teleskopiske bar, der kan justeres i længden, er udstyret med to kroge langs kanterne. Hver af dem er fastgjort til stativet på et af sæderne. På denne bar er en trepunkts- eller klemholder. Fordelen ved et sådant tilbehør er, at du kan flytte tabletten tættere på et eller andet sæde, vippe.

På instrumentbrættet kan du placere holderen til din tablet i maskinen med sugekopper. For at gøre dette skal du købe en pude til det, selvom mange producerer dem i kittet. Hvis displayet er lille, kan du ordne det både på højre og venstre side af dig selv. Hvis du planlægger at montere holderen med suckers på torpedonen, skal du være opmærksom på modellerne med et stift stativ.

Der er en anden mulighed for chaufføren. Nu frigiver de holdere med tøjspidser, som indsættes i ventilationsgitterne. De giver en pålidelig fixering, men tillader ikke dig at dreje tabletten i den ene eller den anden retning, vippe, bevæge dig tættere på dig selv. Fordelen er også, at gadgeten med en sådan holder vil være inden for førerens rækkevidde, men vil ikke begrænse synligheden.

Fastgør tabletten i bilen til forruden

Den mest almindelige og mest bekvemme mulighed for de fleste drivere. På glasset er det muligt at fastgøre en model med en sucker. Det er vigtigt, at det er af stor diameter og med mekanisk luftudluftning. Denne rivning af overfladen er næsten umulig. Montering på forruden er praktisk, idet tabletten kan placeres overalt: til venstre eller højre for føreren, øverst eller i øjenhøjde.

Hvor kan man købe og hvor meget der automatisk fastsættes for en tablet

I tabellen ses en omtrentlig række priser for de mest populære modeller af auto-fastgørere, der tilbydes af almindelige butikker og virtuelle handelsplatforme med levering:

Omtrentlig værdi i rubler

AKC-176 på glasset

Capdase Tab-X Car Cup Holder Holder med opladning

Baseus FunPlay universal

Defender Bilholder 211 på glasset

Lovit HML-8 + indstilling på nakkestøtte + bar

Ppyple HR-NT på nakkestøtten

Video: Fastgørere til tavlen i bilen med egne hænder

Min kone og jeg tager konstant vores børn til vores bedsteforældre, der bor langt væk fra byen. Tidligere vidste de ikke, hvad de skulle gøre med dem, og de købte derefter en holder til tabletten, som er fastgjort til hovedstøtterne. En god enhed. Teknikken i den sidder tæt, skælver ikke, glider ikke. Børn er glade, se tegnefilm hele vejen.

Jeg flyttede for nylig til en stor ukendt by, og jeg er ikke god til det. Jeg købte en tablet til brug som navigator. Først ville jeg lave en selvfremstillet holder, så besluttede jeg at købe en, der er indsat i kopholderen, men det er meget dyrt. Jeg valgte en model, der kan monteres på torpedoen. Jeg kan virkelig godt lide at bruge det.

Jeg har en holder på glasset, som jeg tænder min tablet på i en DVR. Jeg valgte en dyr montering, fordi jeg ikke ville have gadget at falde ud og kollidere, når ramt på en hummock. Jeg er helt tilfreds med min indehaver, han klæber godt til glasset. Stativet er stift, og klip er stærke, så gadgeten sidder fast i sin plads.

Monter tavlen i maskinen med egne hænder

Tabletcomputere, eller blot tabletter, har længe været egnet til brug i biler. Bilentusiaster har tilpasset disse tynde og kraftfulde enheder som en erstatning for fuldtidsmodtagere, GPS-navigatører, og nogle eksperter inden for elektronik og programmering bruger dem endda som en indbygget computer. Tablet - Det er praktisk, praktisk og i trafikpropper er ikke så kedeligt. Og hvis der er børn, så kan du tage dem med dine yndlingsspil eller se tegnefilm i lange og kedelige ture. Nogle har endda tilpasset tabletterne som DVR'er, og de udfører deres funktioner perfekt.

Sådan repareres tabletcomputeren i bilen? Typer af indehavere

Multifunktionalitet, multimediefunktioner, samt minimumstørrelse og strøm - alt dette er meget, meget godt. Det er kun for at gøre mounten til tavlen i maskinen.

I dag er markedet bogstaveligt talt fuld af forskellige typer af inventar. Der er mange sådanne indehavere.

Så blandt alle enhederne skiller de følgende konstruktioner sig ud:

 • Ramme universal. Ofte installeret på midterkonsollen.
 • På sugerne (fastgjort til bilens forrude).
 • Anti-slip mats.

Mange vil ikke bryde sig om valget og købe en universal mount til tableten i maskinen. Disse strukturer kan justeres i højde, bredde og andre parametre. I disse holdere er der frit mobile enheder af enhver diagonal. Du kan rotere enheden både lodret og vandret. Der er også modeller fra kendte producenter, men de er få, og de er dyre.

Til disse formål er der kun få steder i bilen. Du kan montere holderen på instrumentbrættet, på glasset til højre, på ventilationssystemets grill. Du kan også installere computeren fra bagsiden af ​​nakkestøtten. Vi analyserer fordele og ulemper for hvert af disse steder.

På torpedoen ser tabletten perfekt ud. Ofte er de fastgjort som om han altid var der. Men sådanne designs er ikke til salg, så bilister og bilsejere foretrækker selv at lave sådanne enheder. Det hele afhænger af håndskyde og fantasi.

Til højre for føreren kan du installere tabletholderen i maskinen på glasset. Naturligvis kan du købe et færdigt design, og du kan gøre det helt uafhængigt. Dette er meget mere interessant, og det giver også en interessant oplevelse.

Monter tavlen i maskinen med egne hænder

Så her har vi nået den mest interessante del af artiklen. Tidligere var mange før de blev bilejere, cykler og motorcykler og regelmæssigt "kollektiv gård9raquo; for dem noget i mangel af nødvendige reservedele. Så her, fordi søgningen efter nemme måder er på ingen måde vores metode. Prøv at gøre monteringen til tavlen i maskinen med egne hænder. Dette er meget interessant og økonomisk.

Monter tavlen på grillen

For at få monteringen til tabletten i kanalen på kanalen skal du have en enhed, et lille rustfrit stål, en svejsemaskine og et metalværktøj.

Dette hjemmelavede design har en række fordele i forhold til ret spinkede indehavere fra kinesiske brødre. Designet er meget praktisk at bruge, det er meget nemt at fremstille, det tager ikke meget ekstra plads i din bils salon. Til fremstilling har du kun brug for færdigheder til at arbejde med metal og en svejsemaskine.

Designet har ingen ulemper. Det er meget nemt at fjerne, hvis det er nødvendigt, det er en universel montering til tabletten i bilen på torpedoen. Generelt kan du komme med mange varianter af sådanne konstruktioner. Du kan bruge forskellige klip, parenteser.

Først skal du finde et rustfrit stål. Dernæst skal du måle strimlen for at gøre stand. 2 lodrette strimler anbefales. De nødvendige striber skal være 1 cm brede og 17 lange. Du skal også forberede en vandret strimmel på 25 cm i længden og 1 cm i bredden. Dernæst skal du klippe striberne og bøje deres kanter. Så det vil være mere bekvemt at bruge denne ting.

De øverste dele af de opnåede strimler skal foldes mere end de nederste. En konstruktion svarende til integralet bør opnås. Den buede øvre del af vores band vil klamre sig til luftkanalgitteret, og den nedre vil blive fastspændt for at holde pladen. Den vandrette strimmel skal fastgøres på en sådan måde, at den holder den højteknologiske enhed fra laterale forskydninger. Så sådan fastgørelse til en tablet i maskinen kan pålideligt holde tabletten, og den falder ikke ud, når du kører på vores veje.

Du kan også lave yderligere indsatser i dette design. De har ikke nogen funktionel belastning, men øger tablettens hældning lidt.

Som en dekorativ behandling kan du klæbe den resulterende holder med en klud, hud eller noget andet. Som følge heraf hænger fikseringen til tabletten i maskinen ind i kanalens gitter og holdes pålideligt der.

Vi monterer computeren i stedet for luftkanaler

På denne måde kan du indsætte tablet pc'en i bilens dashboard. Den mobile computer vil blive monteret i den midterste luftvej. Denne metode er egnet til biler VAZ.

Først skal du fjerne og demontere kanalhuset. Forresten, at adskille det er ikke så nemt. Der er mange små detaljer. Renset? Nu skal du tage rammen og prøve den på tavlen. Rammen er velegnet til små enheder. Hvis den mobile enhed er billig, så vil skærmen måske falme. Derfor er det ønskeligt at drukne det i en niche fra ventilation.

Derefter skal man efter alle målinger skære septum mellem de to ventilationspaneler. Så når vi har en enkelt niche, skal vi igen prøve designet der fra tablet og ramme. Afhængigt af målingenes resultater kan det være nødvendigt at hakke panelet lidt mere med ventilation.

Dernæst skal du lim rammen på dobbeltsidet tape til tabletskærmen til dets ikke-fungerende del. Derefter indsættes strukturen i hulrummet og placeres på et dobbeltsidet tape. Når alt er gjort perfekt, skal du behandle de steder, der plejede at være partitionen. Det skal jordes, primet og malet, muligvis, og zadekorirovat.

Som en vedhæftning kan du også spørge dine venner om en beslag fra en brudt holder og lave en metalramme eller strimmel til direkte at holde den mobile enhed og sikre den overalt, for eksempel, så du kan lave en tabletplade i bilen på nakkestøtten. Samtidig vil beslaget af den færdige konstruktion ikke genere at skabe det, og metalholdere vil være meget mere bekvemme end de spinkle plastdele. Børnene vil takke for tabletten på bagagerummet.

5 måder at montere tavlen på i bilen

Sådan tilslutter du tavlen til bilen, som vi allerede har demonteret. Og nu overveje flere måder at fastsætte det i bilen. Dybest set er der måder at installere det selv med egne hænder, men først vil vi overveje at bruge en særlig holder.

Mulighed 1. Montering med en holder (købt i butikken)

Med denne holder kan du nemt og hurtigt rette tavlen med dine egne hænder. Sættet indeholder en sugekop på glasset og justerbare holdeflader. Du kan rette det på glasset, eller det kan være på torpedoen.

Vil du ikke have glas? Med tosidet tape og skruer kan du sikkert og pålideligt feste holderen til panelet.

Mulighed 2. Selvfremstillet fastgørelse fra ledning

Sådan fastgørelse er meget enkel at gøre af et stykke rustfri tråd eller striknåle. Tabletten skal være i en "bog" type tilfælde.

Først skal du bore to huller i panelet med en diameter, der er lidt større end trådens tykkelse, så den kommer tæt ind. Så bøjes rammen. Bokens omslag åbnes og hænger simpelthen på denne ramme.

Mulighed 3: Brug en U-formet profil

Der er allerede et semi-professionelt arbejde. Fra den U-formede profil er der faktisk en hylde, hvor der er en tablet. Fra en tyk strimmel af duralumin buet buet med skruer, der tjener til at fastgøre på panelet.

Det er helt enkelt. Har brug for blonder med lås. disse bruges ofte i tøj. Og sådan blonder passeres gennem omslaget. Det er alt sammen. Åh ja, panelet skal være stift fast, for eksempel telefonholderen. Det vil fungere som en hækling, som tabletten vil hænge på.

På bagsiden af ​​tabletten på den dobbeltsidede tape er fastgjort velcro (køb i enhver butik "alt til syning"). En anden del af velcroen er fastgjort til panelet på det rigtige sted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 51 = 60