Rød Orange Farve

Orange farvetone: Kvittering, beskrivelse og funktioner i kombinationen

Ved du, at der er 116 nuancer af orange? Du kan få dem ved at blande alle mulige muligheder. Den samme samme orange nuance opnås ved at kombinere rød og gul. Om hvordan man blander resten, og hvad betyder denne eller den samme farve, lad os tale videre.

Moderlandet af den orange farve er Østen. Denne farve er forbundet med ørkenen, med sin varme sol, ild, saftige frugter og krydderier, som dette hensynsløse land giver. Det har længe været tænkt, at den orange skygge er en sammenslutning af to begyndelser - kvindelig (gul) og mandlig (rød).

I Middelhavslandene er appelsin forbundet med frugtbarhed sammenlignet med en rig afgrøde citrusfrugter. Indtil nu er der i Frankrig en tradition for bruden at bære en krans orange blomster. Således forventes en tidlig tilføjelse til familien.

Orange er tæt forbundet med religion. I buddhismen symboliserer den livets begyndelse som den gule solopgang. Treenigheden i den kristne religion er også afbildet levende og udstråler solen og guddommelig oprindelse.

Kombinationen af ​​orange, lyserød og hvid giver kropsfarver. I deres palette er de meget tæt på ferskenblomst. De er friske og eksotiske. Meget smukke, blide nuancer hjælper med at springe ind i en ubekymret, drømmende atmosfære. Det er ikke underligt, at piger vælger romantiske tøj til deres garderobe, de er klar til at have det sjovt her og nu uden at tænke på i morgen.

Ferskenfarver af orange er symboler på det indiske interiør. Det er designet af en "stor familie", hvor der nødvendigvis skal være en stor lys stue, pude tæpper og gennemskinnelige gardiner. I rum, hvor fersken er fremherskende, bliver varme og lys altid bevaret. Her kan du varme op i kulden og afkøle i den varme lyksalighed.

Skygger af gul orange fås ved at blande rødt og gult i mindst 1 til 2. For at opnå lettere nuancer tilføjes hvid.

Trods det faktum, at kombinationen af ​​appelsin med en overhøjning af gul er ganske levende, symboliserer det skønhed og kyskhed. Samtidig er det en rolig farve, så du kan koncentrere dig. Derfor blev han valgt til vejmærker og advarselsskilte. Denne farve bruges ofte på plakater, det giver dig mulighed for at fremhæve de vigtigste accenter.

I tøj er disse orangefarver egnet til personer med rød hårfarve. Dette vil understrege deres egenskaber, excentricitet og tilføje lysstyrke til billedet. Oftest er gul-orange til stede i vævet til trøjer eller T-shirts. Smykker af ravfarve perfekt nuancer lys hud.

I modsætning til den tidligere version er nuancer af rød-orange farve skabt med meget rødt. Dette er et lyst, mættet gamma for folk, der søger lederskab. Det symboliserer begæret efter eventyr og for glødende, tankeløse handlinger. Den velkendte psykolog Lyusher udbrød endda en slags afhængighed. Rød-orange farve foretrækkes af de unge mænd, der har øget libido.

Det antages, at dette er flammens farve. Det var for hans impulsivitet og excentricitet, at designerne elskede ham. Nu i næsten alle indretninger i højteknologisk stil skal der være mindst en detalje af terracottafarve. Desuden kan det ikke bedre kombineres med fløjl, og den hårde tekstur understreger dybden.

I tøj skal disse nuancer vælges med forsigtighed. Hvis du har på mindst en detalje i orange-rød farve, vil du helt sikkert trække opmærksomhed og derved demonstrere, at du er klar til åben kommunikation.

Det kan sammenlignes med faldne blade, som er ved at svare til den brune jord. Orange med en brun tinge farve er et gamut af modenhed. Det er et symbol på mod, eventyr og oprigtig ro. Da det er en ren efterårsfarve, er den forbundet med en rig høst og frugtbar jord.

Orange-brun er perfekt kombineret med farver som lilla og guld. Disse kontraster bruges både i det indre og i tøjet. I det første tilfælde, en glimrende mulighed - mørke vægge og indretning i form af et spejl i en guldramme eller dekorative smedejern hylder, lavet i stil med klassisk barok. Derudover er en stor seng, fyldt med lilla silke undertøj, velegnet.

Orange-brun er en meget stilfuld farve. Han foretrækker både kontorarbejdere og festliefødere. Overdrive i yderbeklædning, oftest fra stoffet i denne farve, de laver jakker og frakker.

En klassisk lysorange skygge er et afklaret område, hvor hvid, rød og gul kombineres i lige store mængder. Dette er en meget naturlig nuance, som er forbundet med uberørt skønhed og renhed. Da ren oransje er farven på eventyrisme, drømmethed, hvid tilføjer det lidt ro i sindet, pacifies den rene karakter af den rene sol.

I kombination med blå eller blå bliver den til en kold orange skygge og med pink - i en varm. Disse kontraster kan nemt bruges i design af tøj. Fremragende kombinationer vil understrege stil og lethed. Lysorange tøj kan bæres dagligt, klæder til at vælge specielle lejligheder og fester, og klassiske bluser vil fremhæve kontorets alvorlighedsgrad.

Lys orange farve passer perfekt som grundlag for maleri af vægge. Det tilføjer varme, men i sig selv er ret kedeligt. Hvis du anvender en stencileret tegning, bliver rummet omdannet og vil modtage fantastisk energi. Farve er foretrukket til børns værelser og soveværelser. Han løfter stemningen, gør dig fantasere, beroliger og justerer til alvor.

Det menes at appelsinen - en naturlig orange skygge. Men i virkeligheden er det en helt uafhængig farve, opkaldt efter den eponymous frugt. Som du kan se, kan der også være flere nuancer i det, afhængigt af hvilken farve der hersker. Men den vigtigste forskel er den utrolige lysstyrke og mætning.

Orange symboliserer ungdommelig maksimalisme, munterhed, lethed i selvudfoldelse og en tørst efter eventyr. Det er en slurk af den positive i den grå rutine. Ikke overraskende foretrækker unge det, ubesværet af bekymringer og rutinearbejde.

Men ikke kun den positive udstråler en orange tinge. Orange - dette er farven på kolossal energi, kilden til vitalitet. Derfor er den altid til stede i sportshaller og i børns legerum eller legepladser. Men ikke vælg det til udsmykning af vægge i børnenes værelser. Overfladen af ​​lyse farver hjælper ikke afslapning.

Gulerødder kan forveksles med andre orange nuancer, som koral og mandarin. Dens karakteristiske træk er tilstedeværelsen af ​​mere rød.

Gulerod er bedst kombineret med lilla og azurblå. Disse duetter er ikke ualmindelige indenfor indretning. Det er værd at bemærke, at den meget gulerod farve visuelt reducerer plads, så kontrasten er nødvendigt for at vælge flere spejle eller møbler i farven på palisander.

Det er værd at bemærke, at i garderobeskabet med gulerodt tøj skal du være forsigtig. Det fylder meget. Derfor skal du vælge en anden orange farvetone, hvis du skal skjule fejl.

Rød-orange er farven på usædvanlig kraft

Rubrik: Farver Visninger: 14175 Abonner på kommentarer fra RSS

Da en ren gul farve nemt bliver til en gul-orange, stiger orange kun ukorrekt til en rød-orange. Behagelig munter følelse, som vi leverer gul-orange og orange, vokser til uudholdeligt stærk i lyse rød-orange farve.

Den aktive side opnår i sin rød-orange farve sin højeste energi. Det sidste trin adskiller den intensiverende og kondenserede gule farve fra ro i harmoni med rent rødt. Dette er punktet for den højeste farveaktivitet. Derfor er energiske, sunde og hårde mennesker særlig tilfredse med denne farve.

Rød-orange er farven på usædvanlig kraft. Kombinationer med denne farve symboliserer stærke følelser. Tendensen til at male rød-orange farve er let at opdage fra vilde folk. Børn oplever også en stærk attraktion for rød-orange blomster.

Denne farve har evnen til at kollidere i vores øje. Det er nok at se tæt på den rød-orange overflade for at se for dig selv. Det forårsager en utrolig chok og holder denne handling i lang tid.

I interiøret kan rød-orange bruges til visuelt at reducere rummet, samt om nødvendigt at skabe en "varm atmosfære" i et forkølelokale.

Rød med en skygge af gul kaldes også skarlagen. Det er ikke tilfældigt, at et lommetørklæde, der viser en saftig rød-orange farve, forstyrrer og angrer dyr. Rød-orange tiltrækker altid opmærksomhed, så man på en overskyet dag møder en mand i en skarlagen regnfrakke - et uforglemmeligt indtryk)).

Farvepaletter udformet i behagelige tøj lavet af naturlige stoffer.

 • Paletter af farver 21

  Harmoniske farvekombinationer - for at hjælpe designeren

 • Rainbow Tale 11

  Detaljeret mesterklasse (7 lektioner) for at skabe en uldhistorie

 • Creative Workshop 9

  Brug af farve i moderne design

 • Farver 12

  Paletter kompileret efter din anmodning. Til overvejelse er der klart formulerede anmodninger, som du kan forlade i kommentarer eller i kontakter

 • Farvehjul 9

  Gratis mesterklasse på fyldning af en flerlags silke nederdel

 • Orange farve

  Orange farve i psykologi

  Kombinationen af ​​appelsin i tøj

  Kombinationen af ​​orange i interiøret

  Fysik af orange farve

  Orange - farven mellem rød og gul, den kan beskrives som gul-rød. Elektromagnetisk stråling, som forårsager en orange sensation, har bølgelængder liggende i området 590-620 nm.

  Betydningen af ​​orange i psykologi.

  Denne farve fremkalder en række udtalelser blandt farvespecialister. "Jo mere røde de gule skift, jo mere bliver rødmens irritation til spændingen af ​​gul." Målrettet energi rød mister en målorientering og orange farve bliver irriterende, meningsløst og udmattende tilstand af ophidselse farve teori, "skrev:" "Goethe" Ingen farve kunne ikke anses statisk, så takket være mørkere og forsegle gul kan give en rødlig nuance.. Således øger energiindholdet, og det resulterende gul-rød glans endnu lysere og lysere i farven. "

  Orange farve er en blanding af gul og rød, dette er farven på ild, flamme, stigning og indstilling af sol, mange frugter. Det kombinerer den ekspression af begge farver, men blødgør det yderste af hver, så livskraften forbliver rød, og hans aggressivitet blade, gul er foran tung, at miste lys og useriøst, men hans selskabelighed og munterhed holdt.

  En meget god egenskab ved denne farve i psykologi kan være hurtighed, præcis rytme, ildfuldt følelser. Med andre ord orange farve i psykologi Er næsten synonymt med løbende bevægelse.

  Orange farve har en stærk signal effekt og bruges i tøj af vejarbejdere og deres maskiner.

  Interessante fakta om orange farve

  1. Denne farve er den eneste farve, der slet ikke har kolde nuancer.
  2. I mange lande, for eksempel i Belgien, har trafiklys i stedet for gul en orange lanterne.
  3. Orangutan fik sit navn fra ordet "orange" (den gamle rod af ordet er orange).
  4. Det eneste forbud, der er indeholdt i Koranen i forhold til tøjets farve, er farven på safran "Mu'asfar", en lysegul eller orange farve.

  Fordele ved fans af orange farve

  Mange mennesker har sikkert bemærket, at folk, der foretrækker denne farve, er venlige og altid fyldt med energi, aktive, åbne for alt nyt.

  Elsker at orange farve taler om sundhed, lykke, succes og kærlighed, der kommer til mennesket gennem sin egen indsats og kvaliteter af karakter, blandt hvilke er kærligheden til livet, optimisme, selskabelighed, åbenhed, impulsivitet, ambition, beslutsomhed, udholdenhed, selvtillid.

  Også fans af denne farve bemærker psykologer følgende funktioner: frihed, tolerance, multilateral udvikling, talent - alt, hvad der kan give dette ekstraordinære solskin af alle med klog brug.

  Aversion til den orange farve indikerer psykiske lidelser, inkonsekvenser i forventninger og resultater, et underlegenhedskompleks i forbindelse med kønsområdet, dets konsekvenser manifesterer sig i et ringere seksuelt liv eller fuldstændig afvisning af det.

  Ulemper ved fans af orange farve

  Denne farve glæder sig og samtidig irriterer. De ældre betragtede orangen som farven for sundhed og kreativitet. Men i gamle dage var han begavet af indvending, hykleri og skændsel, selvbevidstgørelse og selvbedrag.

  Manglerne hos mennesker, hvis yndlingsfarve er appelsin, omfatter psykologer impulsivitet, en tendens til at ændre sig i manifestationen af ​​følelser såvel som ødelæggelse.

  Positiv effekt af orange. Behandling i orange farve.

  Orange farve glæder øjet, tilskynder munterhed, løfter stemningen, styrker viljen, har en gavnlig effekt på sjæl og krop. Manden af ​​vaner under indflydelse af appelsinblødgør, den melankolske viser kærlighed til livet, det passive - den aktivitet, der er forbundet med hænder og fødder, finder en vej ud.

  Denne vidunderlige farve har en genoprettende effekt, det forynger kroppen, øger aktiviteten af ​​fysiologiske funktioner, regulerer stofskiftet, stimulerer fysisk og mental aktivitet, arbejdet i lunger, hjerte, fordøjelsessystem. Det øger appetitten og opretholder seksualitet, stimulerer nyrernes og adrenalernes arbejde, balancerer arbejdet i kirtlerne af intern sekretion. Orange farve behandler nervesygdomme, obsessiv frygt og depression.

  Negativ indflydelse af orange farve

  Dog kan et overskud af denne farve føre til en psykologisk "stupor" eller "forgiftning". Orange - en meget kraftig farve og har brugt energi på en bestemt ting, en person har brug for noget tid til at genoprette styrken. Overskuddet af denne farve vil hele tiden skubbe personen til aktive aktiviteter, og ikke lade ham slappe af i det mindste lidt. Det er da perioden med dovenskab og apati begynder, hvilket er meget vanskeligt at overvinde.

  En kombination af appelsin i tøj. Foto.

  Orange farve er ikke egnet til mange nuancer af huden. I tøj er det bedre at muffe eller blegge.

  1) Orange farve blandes godt med hvidt. Sommer og positiv kombination. Det hælder til åbenhed og øger viljen til at få kontakt. Hvid understreger munterhedens munterhed.

  2) Orange + sort. Orange kompenserer for mørkets dysterhed. Hvis du tilføjer en hvid farve, opdateres denne kombination. Denne kombination vil også se stilfuld og endnu mere positiv. Kombinationen af ​​orange og sort er meget velegnet til forretningstøj.

  3) Orange + brun. Kombinationen af ​​orange og brun ligner en kombination af chokolade og orange og skaber et smukt hyggeligt billede. I kombination med orange ser alle nuancer af brun ud: både mørk chokolade og lys karamel.

  4) Orange + blå. Det er en kontrasterende kombination af varmt og koldt. På baggrund af koldblå ​​synes orangen endnu varmere, og den blå på den orange baggrund er endnu koldere. Hvis du tilføjer en tredje farve til orange med blå, hvid, får du en fantastisk kombination, der er forbundet med rejse og eventyr.

  5) Orange + blå. Kold blå farve understreger også varmen af ​​appelsin. En frisk og energisk kombination. Denne kombination af farver i tøj foretrækkes af aktive mennesker.

  look-main-single_472d3.jpg "/>

  6) Orange + lilla. En lys, effektiv og temmelig usædvanlig kombination. Med et rart orange look smukt som mættede nuancer af lilla, og sengetøj, lilla. Særligt smuk er kombinationen af ​​orange og lilla, hvor den blå delfarve overvejende. Orange på baggrund af det synes endnu lysere.

  7) Orange + pink. Denne kombination kombinerer aktiviteten af ​​orange og romantisk pink, så det er fantastisk til dating. Denne kombination er simpelthen skabt til drømmende natur med en varm farve. Den mættede orange ser godt ud med den samme stærke lyserøde og den delikate orange - med en delikat lyserødt.

  8) Orange + grøn. En fed og positiv slægt-kontrastkombination. Grøn opnås ved at blande gul og blå, og orange er gul og rød. Således er den gule sub-tot almindelig. Kombination af grønne og orange farver er forbundet med naturen: en blomstrende eng, blade og frugter af et appelsintræ. Det ser mest effektivt ud, hvis en af ​​disse farver er valgt som den vigtigste, og den anden er valgfri. Tilbehør af lilla eller lilla vil gøre denne kombination endnu mere interessant.

  9) Orange + grøn. Kombinationen er fed, frisk, virkelig sommer. Hvis du beslutter dig for det, vil 100% ikke gå ubemærket.

  10) Orange + grå. Grå farve fortynder den lyse og "overaktive" oransje perfekt og tilføjer rigor og adel. Grå er mere forbeholdt end sort (sort og hvid er farverne i ekstremer). Derfor ser denne kombination elegant og aristokratisk ud.

  11) Orange + guld. Den orangefarve selv er meget varm, og i kombination med guld bliver det generelt brændende. For ikke at "brænde" dit outfit og se på dig, rådgiver stylister den orange farve, der skal bruges som den primære og guldfarven - som tilbehør eller sko. Men folk, der lever i vores russiske klima, behøver nogle gange at "varme op" 🙂

  Kombinationen af ​​orange i interiøret. Foto.

  I det indre forbedrer den oransje farve følelsen af ​​"varme" og munterhed.

  Orange farve i interiøret Det skal bruges med forsigtighed, fordi det er en meget kraftig farve. Det har et stort udvalg af nuancer: fra defiantly lyse farver til delikate abrikosetoner. Men det menes at hovedanvendelsen af ​​appelsin i det indre er accentuering. Det betyder, at denne farve oftest bruges til tilbehør, tekstiler, end til maling af vægge og møbler.

  Designreglen siger, at orange farve vil være god i det indre af sådanne lokaler som køkken, spisestue, børnerum, kontor (hjemmekontor). For værelser, hvor man slapper af og slapper af, for romantiske værelser samt for meget varme og meget lyse værelser, er den orangfarve ikke særlig velegnet. Det skal bruges til værelser med vinduer mod nordsiden, og hvor det altid er mørkt og køligt, fordi det kan kompensere for manglen på sol og skabe et godt humør. Men i små rum, til færdiggørelse af vægge, bør den ikke bruges, fordi den har egenskab af visuelt nærmer sig objekter.

  Hvilke farver blandes orange i interiøret?

  1) Orange + hvid. En smuk kombination af orange og gule nuancer perfekt i harmoni med hvid og skaber en atmosfære af munterhed i rummet og forbedrer kreativ aktivitet.

  2) Orange + grøn. Kombinationen af ​​appelsin og saftig grøn gør rummet endnu mere hyggeligt. Værelset, dekoreret i orange-grønne toner har sin egen naturlige charme, og tilstedeværelsen af ​​hvidt forbedrer kun lysstyrken af ​​appelsinen, hvilket gør rummet mere solrigt.

  3) Orange + grøn. Interiøret i sådan en fed kombination ser lyst og sommer ud.

  4) Orange + grå. Kombinationen af ​​creme, orange og grå er ganske berettiget ud fra et synspunkt af psykologi, fordi denne kombination af farver balance og neutraliserer aktiviteten af ​​appelsin, der vil handle positivt.

  5) Orange + blå. Kombinationen af ​​orange og blå er fuld af naturlig charme og giver rummet et festligt og glædeligt humør, hvilket gør rummet moderne og ekstravagant.

  6) Kombination af orange og turkis. Turkis farve perfekt i harmoni med orange! Denne kombination giver interiøret et interessant middelhavsudseende.

  7) Orange + blå. Disse farver er yderligere nuancer, hvilket fører til ekstreme udtryk og balance. Oftest kan denne kombination ses i tøj af stærkt villige unge, som nægter autoritet, som foretrækker valgfrihed og ønske om eventyr.

  8) Kombinationen af ​​orange og lilla blomster. Hvis du beslutter dig for en sådan ekstravagant kombination, anbefales det at fortynde det med tilstedeværelsen af ​​andre farver, hvilket er ret svært. Er den hvide farve god til dette. Forresten mener nogle psykologer, at denne kombination symboliserer fortvivlelse og endog selvmord 🙂

  9) Orange + lilla. Lilac og orange - en fremragende kombination, fed og undertiden endog fed, den kan spille meget pænt i interiøret. Den vigtigste ting du behøver at vide, at kombinere orange og lilla - begge farver skal være fra den samme palet, der er, har de samme egenskaber: mætning / sløring, lysstyrke / sløvhed, renlighed / pripylennost, enkelhed / kompleksitet, etc.

  10) Orange + brun. Disse to farver ser meget godt ud i kombination med hinanden.

  11) Orange + gul. Hvis du savner sommeren, men før du går langt og kontoret ikke giver dig mulighed for at gå, vil denne kombination hjælpe dig med at springe ind i sommeratmosfæren.

  Hvad er vigtigt at huske, hvis du har valgt en kombination af gul og orange i interiøret?

  1. Brug rige nuancer af orange og gul i flere genstande samtidig, resten af ​​rummet skal fortyndes med neutrale farver, såsom hvid, fløde, elfenben.
  2. Hvis du beslutter dig for at tilføje andre farver til indretningen, skal du i tillæg til de gul-orange farver huske, de er godt kombineret med koldblå ​​(ultramarin, kobolt, violet) og naturligt grøn (marmorisk, græsklædte).

  Nogle orange billeder til fans af orange farve 🙂

  Tak for at se! Sundhed, energi, optimisme og selvtillid!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  41 − = 40