Magnetisk vandkonverter

Magnetisk vandtransducer: applikation, anmeldelser

Mennesket har i lang tid brugt egenskaberne af en magnet. Det bruges selv i temmelig komplekse installationer. I midten af ​​det 20. århundrede undersøgte forskerne muligheden for en magnet til at blødgøre vand. Som et resultat af deres arbejde fremkom der en magnetvandkonverter. Dens egenskaber er blevet brugt effektivt i vandforsyning og varmekraftteknik.

Magnetiske vandtransducere: En kort beskrivelse af enheden

Enhver flydende rengøringsmiddel giver i sit arbejde eliminering af skadelige urenheder fra det. Denne enhed kaldes et filter af mange andre. Vandmagnetomformeren ud over rengøring af væsken udfører også blødgøringen, det vil sige, gør vandet hårdt til blødt vand.

Denne enhed eliminerer det gamle skum (næsten 100%), hvilket gør vandet mærkbart. Med det bliver alle husholdningsapparater sikkert beskyttet.

Magnetisk vandtransducer: applikation

Denne enhed anbefales til brug af specialisterne til følgende formål:

 • Tilførsel af koldt og varmt vand i huset eller lejligheden;
 • kedel udstyr;
 • varmeapparater (kedler, gaskolonner);
 • husholdningssystemer (vaskemaskiner og opvaskemaskiner);
 • pumpeudstyr.

Hvordan kæmper denne enhed med skum?

Det moderne marked tilbyder et bredt udvalg af ovennævnte enheder fra forskellige virksomheder. For eksempel har en sådan elektromagnetisk enhed som "Stop Scum" vist sig godt. Magnetisk vandkonverter af dette mærke beskytter pålideligt ikke kun teknikken ny, men forlænger også den gamle gamle levetid. Det er normalt monteret foran apparatet i vandforsyningssystemet.

Dipoles vand passerer mellem magneter med forskellig polaritet høj energi. De er berørt af Lorentz's styrke. Det fremmer udseendet af oscillerende bevægelser af retningerne af variabler. Forbindelserne mellem vanddipolerne, calciumioner og CO3 brydes af magnetfeltet. Som et resultat danner sidstnævnte aragonit. Dens krystaller har en ret løs struktur og kan ikke længere skabe skala på varmeoverflader.

Når det behandlede vand opvarmes, resulterer de resulterende CaCO molekyler3 Et skaallag falder ikke ud, men tiltrækkes af aragonitpartikler. Som følge heraf bliver sidstnævnte udvidet. Derefter fjernes de, når det behandlede vand er drænet.

Over tid bidrager aragonitpartikler gradvist til at slippe af med den gamle skala ved at fjerne calciumcarbonat fra det.

Anbefalinger til installation af ovennævnte enhed

Specialister anbefaler at montere en magnetisk vandkonverter foran enheder, der modtager usædvanligt koldt vand. Faktum er, at ovennævnte enheder ikke er i stand til at arbejde med en høj temperatur væske. Dette er træk ved disse vandtransducere.

Det skal bemærkes, at ovennævnte installation er følsom over for stagneringer, rettede strømme og fluidets hastighed.

Eksperter bemærker, at den mest bekvemme enhed til brug for alle er den elektromagnetiske version. Det er universelt og passer selvfølgelig perfekt til enhver temperatur. Energikostnader med en sådan enhed er små. Ved den maksimale belastning forbruger ovenstående vandblødgøringsfilter kun ca. 5 kW elektricitet pr. Måned.

Det skal bemærkes, at den elektromagnetiske omformer ikke virker med en stående væske.

Denne enhed er også monteret ganske enkelt, det er uden at trykke. Afvikling sker på røret. Så skal enderne isoleres. Der er ikke behov for flere handlinger med ovennævnte enhed.

De vigtigste fordele ved en magnetisk vandkonverter

Denne enhed har følgende funktioner:

 • har en anstændig levetid (ca. 10 år og endnu mere);
 • Virkningen af ​​et fysiologisk magnetfelt påvirker slet ikke vandets egenskaber og ændrer ikke dets biologiske sammensætning;
 • Enheden er helt sikker for menneskers sundhed;
 • Farlige stoffer, kemiske komponenter eller additiver anvendes ikke i arbejdet.

Magnetvandskonverteren vil arbejde lang og godt, hvis den er lavet med brug af sjældne jordarters materiale. Kun sidstnævnte ændrer ikke sine egenskaber i løbet af tiden.

Magnetiske vandtransducere: anmeldelser

Ovennævnte enheder anvendes aktivt i store virksomheder. Anmeldelser af deres arbejde er yderst positive. Folk skriver det ved hjælp af denne vandkonverter, for eksempel med kedeludstyr, tilstanden af ​​rør er fremragende (de er rene), og skalaen er ikke engang synlig.

Magnetisk vandomformer Healing, ifølge kundernes feedback, er populær. Folk bemærker den høje effektivitet af hans arbejde. Denne elektromagnetiske enhed er en af ​​de mest effektive blødgørere. Vask og opvaskemaskiner har fungeret normalt uden brud i mange år. Så, den magnetiske omformer af Healing vand fungerer perfekt, fordi der ikke er nogen skala på varmeelementerne i husholdningsapparater, som forbrugerne hævder.

Derudover bemærker folk, at ovennævnte enhed ikke bidrager til større energikostnader. Det er ret økonomisk i denne henseende.

Men der er kunde anmeldelser og negative. Disse er dybest set svar fra folk, der aldrig har brugt ovennævnte enhed, men tror bare at købe det er spild af penge. De hævder, at magnetiseringen af ​​ovennævnte væske ikke vil bringe det ønskede resultat.

Vandmagnetomformeren er en effektiv indretning til eliminering af vandhardhed og forhindring af udseende af skalaen.

Magnetisk vandkonverter. Magnetfilter til vand og magnetisk vandblødgøringsmiddel

Sådan vælger du den rigtige magnetiske vandkonverter

Magnetisk vandkonverter er en speciel enhed, der anvendes til højkvalitetsproduktion af teknologier til fremstilling deraf uden brug af kemiske reagenser. Hovedopgaven, som er løst i dette tilfælde, er at neutralisere den skadelige virkning af hårdhedssalte.

Valget af udstyr vil kun blive gennemført korrekt, når den fremtidige ejer forstår de grundlæggende mekanismer i hans arbejde. Enhver magnetisk vandkonverter fungerer som følger.

Det er installeret på en sådan måde, at det skabte magnetfelt udøver en tilstrækkelig stærk indflydelse på væsken, der skal behandles. I løbet af denne proces forekommer følgende transformationer:

 • Hårdhedssalte krystalliserer i form af små nålformede forbindelser. De mister evnen til at forene sig i tætte strukturer;
 • Scum er ikke dannet på varmeelementernes overflader. Små partikler, der optræder i volumenet af en zone med en forhøjet temperatur, vaskes ud af en væskestrøm;
 • Når de bevæger sig fremad adskiller de de gamle aflejringer fra de indre overflader af det tilsvarende varme- eller vandforsyningssystem og udfører afkalkning.

Nogle undersøgelser bekræfter forekomsten af ​​en vis antibakteriel virkning. Det observeres, når det udsættes for tilstrækkeligt stærke magnetfelter. Derfor skal det også bemærkes, at væskens kemiske sammensætning ikke ændres efter en sådan behandling. Salts evne til at danne et lag af skadelig skala elimineres.

Hvilke typer magnetomformere anvendes i øjeblikket

Alle typer specialudstyr er opdelt i to store grupper. En af dem arbejder med brug af permanente magneter. Andre sæt omfatter generatorer og spoler. Ved hjælp af disse komponenter oprettes et magnetfelt med de nødvendige parametre.

Begge teknologier anvendes i praksis i industrielle og indenlandske vandbehandlingssystemer. Det er svært at sige præcis, hvad der er den bedste løsning til at løse visse problemer. Mest sandsynligt vil det i hvert enkelt tilfælde være nødvendigt at tage hensyn til de eksisterende funktioner. Ikke desto mindre bemærker vi et par detaljer om, som du ikke må glemme, når du vælger:

 • Magnetmagnetomformeren på permanente magneter kan fremstilles forskelligt. Det vil ikke være svært at fastholde sådanne strukturer til den tilsvarende del af røret;
 • Ved installation skal man huske på, at permanente magneter kun kan fungere effektivt på en relativt kort afstand. Derfor bør de fastsættes så tæt som muligt på den teknik, der skal beskyttes
 • Når du køber sådanne enheder, skal du hente fra sælgers certifikater, der bekræfter den ægte kvalitet af hovedmaterialet. Ikke alle permanente magneter kan fungere i lang tid uden at reducere feltstyrken. Nogle af deres arter mister deres egenskaber hurtigt, da temperaturen stiger.

De tilsvarende begrænsninger skal tages i betragtning ved valg af et sæt udstyr med en generator. Lad os nævne nogle parametre, som en moderne magnetisk omformer af vand af denne type skal have:

 • Dens generator skal være kraftig nok til at give effekt på en afstand på flere hundrede meter. Nye modeller, selv fra husholdningsserier, er i stand til at ændre parametrene for hårdhedssalte i rørledninger til 600-700 meter på den ønskede måde. Dette er praktisk, da den fremtidige bruger kun skal installere kun ét sæt udstyr til beskyttelse af lejligheden, et landhus, et kontor, en cafe, en butik, et produktionssted
 • Ved ovennævnte værdier af området bør strømforbruget ikke overstige 5-8 watt pr. Time;
 • En magnetisk omformer af vand med en generator bør vælges således, at den er lavet ved hjælp af en moderne elektronisk base, de nyeste kredsløbsløsninger. Som en vejledning kan du bruge det faktum, at de mest avancerede modeller har en arbejdsmængde på mere end 20 år. Det er tilladt at betjene enheden i konstant tilstand.

Sådan vælges og installeres en magnetisk vandkonverter

I modsætning til andre typer udstyr, der anvendes i moderne vandbehandling, kan sådanne systemer købes og installeres uafhængigt uden hjælp fra specialister.

Døm for dig selv, hvis du f.eks. Vælger en membrantypeinstallation, skal du nøjagtigt beregne dens ydeevne. Det er lille, så disse produkter købes oftest til drikkevandsrensning. Hvis du køber et system med en efterfyldning af ionbytterharpikser, er det bedre at straks vende sig til fagfolk uden tøven. Kun de er i stand til præcist at etablere alle de nødvendige parametre, konfigurere de optimale algoritmer til spyling, regenerering og andre processer.

Den mest enkle for den gennemsnitlige bruger er en magnetisk vandkonverter med en generator. Det er universelt. Det behøver ikke oprettes. Installation vil uden problemer gøre det selv en nybegynder. Det er først nødvendigt at tage hensyn til følgende generelle parametre:

 • Vandforsyningsnetværkets længde, som skal beskyttes. Hvis de komplekse "varme gulve" af et stort område ikke er monteret på stedet, vil standardmodellen være tilstrækkelig. For store behov, når længden af ​​den relevante kommunikation overstiger 1000 meter, skal du købe en magnetisk vandkonverter, der svarer til strømmen;
 • Vandets hårdhed, der kan reduceres effektivt, er begrænset. Hvis den overstiger 10-11 meq / liter, er det nødvendigt at være opmærksom på professionelle modeller af denne type udstyr;
 • Ved siden af ​​generatoren skal der være en standardstik 220 V, 50 Hz;
 • Hvis der er yderligere krav, skal du købe udstyret i den rigtige ydeevne. Dette er f.eks. Nødvendigt ved drift i industrielle lokaler, hvor det er nødvendigt at fastsætte niveauet for eksplosionssikkerhed, der bestemmes af gældende regler.

Installationen er enkel, fordi den består af at vikle ledningen i 15 om en rørlængde på ca. 50 centimeter. Sådanne spoler skal laves to stykker. Alle værker udføres inden for 10-15 minutter selv uden tidligere erfaring. Der kræves ingen yderligere justeringer af magnetiske vandfiltre. Når strømmen er slukket og derefter tændes igen, indstiller generatoren automatisk den ønskede driftstilstand. Således vil selv afbrydelser i strømforsyningen ikke forårsage den mindste vanskelighed.

Den magnetiske omformer af vand med generatoren er uhøjtidelig. Det behøver ikke betjenes under drift. Ejeren behøver ikke at udskifte forbrugsstoffer og reservedele. En sådan teknik vil ikke påvirke vandpipers tekniske parametre på nogen måde, det vil ikke mindske trykket. Den opererer over et bredt temperaturområde, optager et minimum af plads, skaber ikke støj. Hvis vi sammen vurderer alle de positive forbrugerparametre, så må vi indrømme, at det simpelthen ikke eksisterer. Alle andre typer vandbehandling er forbundet med store primære omkostninger og dem, der opstår i forbindelse med yderligere brug af procesudstyr.

Magnetisk vandkonverter - anmeldelser og hvor man kan købe

Magnetisk behandling (rengøring) af vand fra skalaen

Næsten alle mennesker ved om forurening af vand, stivhed og risiko for udseende af skalaen. Problemet med stivhed er besluttet radikalt. Ellers kræver vaskevand mere vand og vaskemidler, og utilstrækkelig konduktivitet af varme fører til dannelsen af ​​skalaen. Faktisk er udseendet af skala en forfærdelig ting. Hvad er årsagen til dette? Hvad truer virkelig substandard vand?

Først og fremmest bør det bemærkes manglen på hygiejne og æstetik. Vand med skum er modbydeligt at drikke og bruge hverdagen. Om ønsket kan skummet fjernes i et minimalt tidsrum med et filter, men denne metode er stadig ikke tilstrækkelig effektiv og værdig.

Hvordan kan du med hell normalisere vandets hårdhed, hvilket giver den den optimale blødhed og forhindrer skalaens udseende? Magnetisk vandbehandling er en af ​​de bedste måder at løse problemet på. Desuden er denne sti enkel, hvilket er vigtigt ikke kun for levevilkårene. Det er ikke underligt, at magnetisk rengøring bliver mere og mere efterspurgt. Producenter forsøger at finde en måde at aktivt udvide brugen af ​​denne teknik, og uden tvivl håndterer de opgaven perfekt.

Magnetisk rensning af vand fra skalering har faktisk fordele og fordrejninger. Hvis behandlingen udføres ved hjælp af en standardanordning, skal du være forberedt på, at varm- og varmtvandstemperaturen er uacceptabel. Kun en elektromagnet kan tolerere et forhøjet temperaturregime. kan ikke arbejde med varmt vand, den elektromagnetiske efterfølger er i stand til. I den henseende skal du tage højde for typen af ​​vandforsyning.

Magnetisk omformer af vand - hvad er det, hvad der er brug for, princippet om drift

Først og fremmest skal du svare på spørgsmålet "magnetisk vandkonverter, hvad er det?" Dette er bestemt ikke en opløsning af citronsyre. Hovedformålet med denne enhed er at fjerne eventuelle skadelige stoffer fra vandet, hvilket er en effektiv vandrensning. Afhængigt af hvilke urenheder der kan være i instrumenterne, afgøres vigtige detaljer om driften af ​​udstyret. Den vigtigste opgave for magnetiske omformere er vandblødgøring, fordi overdreven vandhardhed fører til udseendet af en farlig skala. Men vil magnetiske enheder fortsat være populære i efterspørgsel? For at give et komplet svar på dette spørgsmål er det ekstremt vigtigt at forstå de vigtigste principper for arbejdet.

Som det er kendt, kan vand i moderne rør have forskellige temperaturer. Desuden er dens retning også anderledes. I nogle situationer kan vand simpelthen stå i et rør uden at bevæge sig. Ionbytningsinstrument er ikke udsat for disse faktorer i modsætning til magneten.

Nu skal vi nøje studere de funktioner, som en magnetisk vandkonverter har.

 1. Ion udveksling kan ideelt eliminere vandhårdhed, magneten klare denne opgave godt.
 2. Den gamle skala elimineres ikke ved ionbytning. Magneten tillader næsten helt at eliminere den gamle skala.
 3. Vandets ironitet. Magneten påvirker ikke dette aspekt. Ionbytningsanordningen kan eliminere, men kun i nogle situationer.
 4. Vedligeholdelse af ionbytningsanordningen kræver konstant vedhæftninger i modsætning til magneten.

Nu kan du med succes besvare spørgsmålet "magnetisk omformer af vand til hvad der er brug for?". En magnet kan garantere maksimal beskyttelse af husholdningsapparater, men det er bedst at bruge en filterkande til rent drikkevand. Og du behøver ikke at rense varmepuden og vaske søjlen.

For nylig dukkede op en elektromagnet. Takket være denne nyhed var det muligt at omgå alle eksisterende begrænsninger, som er mærkbare ved brug af konventionelle magnetiske transducere.

Det skal bemærkes, at selv standard magnetiske omformere har en lang levetid, som garanterer en vellykket brug. For eksempel tilbyder MPW MWS enheder, der med succes kan bruges op til 35 år. Det vigtigste er, at magneten også skal være lavet af sjældne jordartsmaterialer, da kun i dette tilfælde en høj funktionalitet er i stand til at forblive. Reagensblødgøring forudsætter mangel på særlige stoffer, der afhænger af, om vandet vil blive renset korrekt. Det system, der bruges til at blødgøre det forbrugte vand kræver ikke særlige installations- og vedligeholdelsesforanstaltninger, fordi opgaverne er så lette, at selv forbrugeren vil kunne klare dem. Derudover involverer vedligeholdelse frem for alt kun den årlige eliminering af grønne rester, som kan forekomme i nærheden af ​​arbejdsmagneter. Enheden er klar til at behage med fravær af udskiftelige dele og rentabel brug af elektricitet. Magnetisk omformer på vand forudsætter succesfuld og enkel, økonomisk vedligeholdelse. Desuden opnås blødt vand på baggrund af miljøvenlige teknologier.

Reagensomformere kan fungere på samme måde som konventionelle enheder, fordi princippet er det samme. Enheden trives med effektivitet, men samtidig udføres den i en simpel form. Indretningen er et rør fremstillet af en ferromagnetisk med tilstedeværelsen af ​​en magnetisk del installeret i den indre del. Vand passerer gennem enheden, hvor det oplever en stærk indflydelse fra et specielt felt. Materialet, der bruges til at skabe kroppen, og funktionerne ved placeringen af ​​den magnetiske del sikrer maksimal effektivitet ved rengøring af det anvendte vand.

Formen af ​​salte, som er en del af vandet, kan stivheden under en lignende virkning ændres, men der er ingen ødelæggelse, og der opstilles ingen særlige reaktioner. Kraftens indflydelse tillader ikke salt at redde området, hvilket vil være optimalt for at holde fast i enheder. Forandringen i form fører ikke kun til at blokere stivheden. Saltets skarpe kanter kommer i kontakt med overfladen, hvor der er skum, og saltene danner nye centre kendetegnet ved en skarp form. Disse centre kan rense overfladen og påvirke molekylniveauet. Den ønskede effekt observeres ikke straks, men der sker stadig værdige ændringer. Derudover forhindres eventuelle spor, nemlig revner og ridser.

Magnetkonverter til vand er bedst placeret i nærheden af ​​instrumenterne, da magnetfeltet rammer en lille afstand. Anvendelsen af ​​en elektromagnet gør det muligt at udvide indflydelsesfeltet op til 700 meter fra udstyret. Og det vil ikke være nødvendigt at rense luftfugtigheden eller skylle kedlen.

Den elektromagnetiske variant er den mest bekvemme og funktionelle enhed. Elektrisk strøm interagerer med magneter, så effektivitetsniveauet øges markant. Processoren, såvel som chips kan bruge en lille mængde elektricitet, men de er i stand til at arbejde med enhver form for vand, uanset retning og temperatur.

Uanset hvilken type enhed du bruger, er interaktion med stående vand umuligt. Denne ulempe er imidlertid ikke signifikant, fordi vandet bliver blødt.

For de boliger, hvor der kun leveres vand i vand i kold form, er magnetiske omformere af den klassiske type den bedste mulighed. I dette tilfælde kan du bruge en kolonne til opvarmning af vand. I andre tilfælde bør der gives fortrinsret til elektromagneten, som er universel. Elektromagneten kan forbruge op til fem kilowatt om måneden, og denne figur svarer til den maksimale belastning. Installation af enheden udføres på røret uden behov for støbning, og enderne af viklingen anbefales stadig at blive isoleret. Det vigtigste er, at røret indeni er rent.

Magnetomformeren forsvinder gradvist i fortiden. Det giver allerede sit eget sted til en elektromagnetisk enhed, som har et højt effektivitetsniveau.

Magnetiske vandtransducere - brugeranmeldelser

Filtre skal kun installeres på et rørstykke, som først skal isoleres fra skalaen. Samtidig er demontering af vandrøret ikke påkrævet. Det vigtigste er at skrue det nødvendige område af røret, og derefter rense det indre skum og installere omformeren. Med resten af ​​affaldet vil apparatet med succes klare sig selv. Således gennemgår magnetvandskonverteren brugerne næsten øjeblikkeligt, og folk er tilfredse med den hurtigste og nemmeste installation.

Enheden under drift trives med høj funktionalitet, brugervenlighed, kompakte dimensioner. Takket være disse tre fordele er det høje niveau af popularitet i høj grad forklaret. En lille enhed kræver ikke installation i et rør. Mere præcist er det ikke nødvendigt at springe, men i stedet er det muligt at sætte enheden på røret, vride den. To magneter udgør grundlaget for en funktionel enhed, som også består af et plasthus. Arbejdsprocessen starter umiddelbart efter den vellykkede installation. Blandt fordelene skal det bemærkes, at der ikke er behov for vedligeholdelse. Samtidig er det i mindst fem år ikke nødvendigt at røre ved filteret, som vil rense vandet med succes. Du behøver ikke at udføre en særlig vask og udskifte patronerne. Uden udskiftning kan et filter arbejde i mere end 25 år.

Blandt manglerne skal det bemærkes, at filteret gradvist leveres til oxidation. De har nogle gange brug for at blive slettet, men denne proces trives med lethed og hastighed.

Nu er der flere muligheder for at forstå, hvorfor magnetkonverteren beskriver de vurderinger, som visse fortjener.

Køb en magnetisk omformer - priser og muligheder

Omformere er normalt opdelt i flere sorter. Uden at fejle, skal du tage hensyn til eksisterende behov, inden du kan købe en magnetisk vandkonverter. En gruppe enheder involverer anvendelse af permanente magneter, en anden gruppe af generatorer og også spoler. Under alle omstændigheder skal der oprettes et bestemt magnetfelt, hvilket vil føre til et højt effektivitetsniveau. Det skal bemærkes det faktum, at begge teknologier er blevet brugt aktivt, men de har visse funktioner, som under alle omstændigheder skal tages i betragtning

 1. Permanente magneter antager muligheden for nem installation på højre side af røret. På samme tid kan enheden kun arbejde i en lille afstand. Af denne grund anbefales enheden at installeres så tæt på udstyret som nødvendigt til rengøring. Magnetvandskonverteren fungerer kun med succes, hvis den er lavet af højkvalitetsmateriale, derfor er det nødvendigt at sikre på forhånd muligheden for langvarig drift.
 2. Enheden, der arbejder på generatoren, glæder sig over særlig effektivitet. Den benyttede generator skal have en vis effekt for at sikre indvirkning på en afstand på op til seks hundrede til syv hundrede meter. Forestil dig, hvor bekvemt det er at blive udnyttet. Derudover er strømforbruget normalt 5-8 watt pr. Time. Vær opmærksom på, at enheden skal oprettes ved hjælp af moderne teknologier for at sikre, at dets arbejde var vellykket og pålideligt. Du kan købe en magnetisk konverter og være sikker på at den kan efterlades i konstant on-state.

Det skal bemærkes, at udstyret skal fungere under visse forhold, hvilket nødvendigvis skal tages i betragtning. Af den grund tilbyder moderne producenter produkter til brug inden for husholdnings- og industriområdet og bemærker visse forskelle mellem den.

Små enheder er skabt for at sikre, at de ikke uddanner mere end syv kubikmeter vand pr. Time, men faktisk er denne indikator normalt nok. Selvom magneter bruges hjemme, skal de have et højt niveau af magt og garantere en ideel kvalitet til

Under hensyntagen til funktionerne i arbejdsprincippet er det nødvendigt at notere den maksimale fordel ved enheden. Industrielle modifikationer af transducere er kendetegnet ved mere væsentlige egenskaber, men samtidig sikrer de høj kvalitet af vand til brug.

Under alle omstændigheder kan en magnetisk omformer til vand købes og endda nødvendig, men for dette er det nødvendigt at træffe det rigtige valg og ikke at forveksle.

Mere information om magnetomformere findes her:

Magnetisk vandomformer mpv mws

I dag kan en magnetisk vandtransducer mVC være det bedste valg. Dens vigtigste forskel er brugen af ​​magtfulde magneter. Takket være denne behandling er det muligt at forhindre dannelsen af ​​skalaen, som normalt forekommer på væggene af rør, der anvendes til vandstrømmen, og varmeelementerne i husholdnings- og industriudstyr. Den eksisterende skala kan gradvist elimineres, men med denne opgave er den magnetiske omformer mws ikke i stand til at klare sig hurtigt, så du skal have tålmodighed. Enheder kan bruges med succes i mange situationer.

Hvad er fordelene ved en magnetisk vandomformer mws?

 1. Muligheden for at bruge magtfulde og pålidelige magneter.
 2. Funktionen af ​​de nyeste modeller overstiger 50 år.
 3. Vandbehandling udføres uden brug af yderligere kemikalier, hvorved metoden er miljøvenlig.
 4. Vedligeholdelse er ikke længere nødvendigt.
 5. Der kræves ikke yderligere strømforbrug.

Uden tvivl er den magnetiske omformer mpv mws dy25 et værdifuldt udstyr, der skal bruges i det moderne liv og inden for industrien.

Den bedste måde at beskytte mod skalaen

Og hvad nu hvis du vil slippe af med skalaen i roden? Til dato er der kun ét svar - det er en magnetisk vandkonverter. Teknologien er ekstremt enkel, det er et metalrør, der er installeret på røret. Inde er det en magnet, der skaber et magnetfelt og tillader ikke at salt deponeres. Det er værd en sådan ting billigt. Producenter handler ikke transducere i detailhandel, som jeg forstår det, men leverer dem til hardwareforretninger og markeder (der er dyrere). Køb den billigste, du kan gøre med os! Og forresten, er dette stykke installeret om 10-15 minutter af enhver blikkenslager.

Gaskolonnen er en overkommelig og forholdsvis billig løsning til folk, der ønsker at forblive uafhængige af den ustabile drift af det centrale varmtvandsforsyning. Hun udfører vand.

Hårdt vand Hver person står over for et problem med hårdt vand i større eller mindre grad. I modsætning til klor, der fremkommer i det efter særlig kemisk behandling, kalium, magnesium, jern, su.

De tekniske egenskaber ved moderne klimatilfugtningsanordninger giver mulighed for at opretholde det optimale luftfugtighedsniveau i rummet, hvilket giver et gunstigt miljø. Samt nogen.

Mineraler opløst i hårdt vand forbliver meget ofte på væggene i forskellige enheder. Kombinationen af ​​calcium og magnesium er ikke farlig, men ikke særlig smuk. Hver elskerinde på hylden er utallige.

Abonner på vores nyhedsbrev, og du vil altid vide om udgivelsen af ​​nye artikler!

Levering i Moskva og Moskva-regionen gennemføres

på arbejdsdage, fra 10 til 20 timer.

Levering til regionerne udføres af Russian Post eller andre logistikvirksomheder efter kundens valg.

Udgifterne til levering i Moskva og MO er 350 rubler (inden for MKAD). Når du leverer til Moskvus ringvej, betales yderligere 30 rubler for hver kilometer fra MKAD.

Ved summen af ​​ordren fra 9000 rubler

Levering inden for Moskva Ringvej udføres gratis.

Betaling sker kontant til kurer for levering i Moskva og Moskva og på fuld forudbetaling for levering til regionerne.

Udfyld formularen til højre og vores specialist

vil kontakte dig for at diskutere din ordre i detaljer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 5 = 1