Lysekroner foto til hallen

Lysekroner til hallen - foto

For at det indre af hallen skal se fuldstændigt ud, er det meget vigtigt at vælge den rigtige kilde til kunstigt lys. Lysekronen er den vigtigste udsmykning af loftet, det skal være i harmoni med det overordnede koncept for design af rummet. En velvalgt lysekrone skaber en behagelig atmosfære i stuen, gør værelset hyggeligt og stilfuldt. Her er et par fotos af lysekroner til hallen.

Til en stue indrettet i klassisk stil er en luksuriøs krystal lysekrone ideel.

Det ser godt ud i et værelse med højt til loftet og bliver et højdepunkt i rummet på grund af dyrt materiale, der gør lyset fra pærerne endnu lysere. Denne multi-level lysekrone med mange krystalvedhæng passer perfekt til det udsøgte interiør i burgund-beige toner.

Hvis du er fan af Provence stil, vil du lide en lille smedet lysekrone med hvide nuancer.

Den indeholder elementer af kunstigt ældet metal. Denne lysekrone giver en blød, dæmpet glød, behagelig for øjnene. Provencalsk stil forudsætter tilstedeværelsen af ​​træmøbler og antikke genstande, der skaber en hyggelig atmosfære i et landsbyhus. Forsigtigt gule og blå farver i design af gardiner og møbler symboliserer den blå lavendel og gule alfalfa fra de provencalske enge.

Det passer perfekt ind i hallen, dekoreret i lakonisk sort og hvid. På omkredsen af ​​stuen er dekoreret med små runde lamper, der er i harmoni med lysekronen og understreger det overordnede koncept for interiøret.

Også i Art Nouveau-stilen sys på usædvanlige lange lysekroner, der minder om dråber vand.

I rummet vil det være hensigtsmæssigt at placere flere sådanne vedhængslamper, forskellige glatte linjer og elegance.

Til en stue i højteknologisk stil kan du købe en lille loftslysekrone med enkle men elegante former.

Den er lavet af gennemsigtig plastik, er minimalistisk og ser godt ud på et spejlstrækloft.

I 2013 omfatter mode halskronekroner, hvis værdighed er det originale og stilfulde design.

Sådanne lysekroner kan købes med en fjernbetjening. På billedet ser du en lysekrone med lofter i blomsterstil, hvilket skaber et fantastisk spil lys og skygge. Den gennemsnitlige pris for lysekroner af denne type er $ 100.

Lyse lysekroner til hallen: klassisk og moderne

På hvilket emne skal man først og fremmest være opmærksom på den person, der kom til besøg, som straks fanger dit øje - selvfølgelig lysekronen i hallen. Især hvis det harmonisk passer ind i det indre af rummet. Endvidere demonstrerer ikke kun mulighederne for belysningsanordningen, men også den vidunderlige smag af husets ejere. Hvad er en lysekrone - fra den franske glans er en vedhæng belysningsenhed. Den består af flere lamper. Er en kilde til lys i rummet.

Lysekrone til hallen luksuriøs dekoration af det fælles indre af rummet

Lysekronen i hovedrummet og en multifunktionel hjem, i hallen skal være i harmoni med hele interiøret. Farvepaletten, denne type lampe, de materialer, som det er fremstillet, mængden og kvaliteten af ​​pærer, selv stil - bør alle dette sammen skabe et enkelt værelse i en slank band. Lysekrone gør en slags accent. Fremhæver værdien af ​​lokalerne, som de siger disse smukke lysekroner til hallen. Vær opmærksom, det skaber indtryk af hygge, komfort og gæstfrihed. Korrekt, korrekt tilpasset størrelse, stil og stil, hvilket er meget vigtigt.

Hvordan varierer lysekronerne til hallen i stil?

Som vi allerede har sagt, skal armaturet harmonisk passe ind i interiøret. Hans egen stil til hallen skal kombineres med rummets generelle stil med design. Den mest uslåelige og luksuriøse mulighed er aldrig at gå ud af mode, en krystal lysekrone. Moderne, floristisk, florilight eller kan være high-tech (high-tech) - valget af lamper af enhver stilistisk retning er enorm. Dekorationen og stilen af ​​lysekronen til hallen kan klassificeres som følger.

 • Klassisk stil er noget, der ligger uden for grænserne for ændringer og tid. Klassikere - det er krystal, guld, dyre finish, smedet metal. Den klassiske lysekrone med møbler og møbler i farvepaletten i Bordeaux og beige ser godt ud i en enkelt dekoration. Det kan være single-level eller multi-level med krystal vedhæng flere gange, multiplicere lyset fra lamperne. Refleksioner og glitrende krystal gør belysningen levende og lys. Selv billederne afspejler så virkelig denne skønhed og storhed af klassikerne.
 • Lysestronens stil til hallen, de billeder, som du ser nedenfor, er Provence. Billederne viser muffled lys fra matte hvide nuancer af glas eller plast på bunden af ​​smedet metal. Det indre af hallen skal indeholde gamle eller kunstigt ældre elementer lavet af naturligt træ. Palette af en sådan hall med den fremherskende farve af gul - blomster af alfalfa. Og en lyseblå farve lavendel. Kompetente udvalgte belysningsanordninger understreger den enkle enkelhed og harmoni i lysekronen til hallen i provencalsk stil.
 • Art Nouveau-stilen er noget fantastisk og fortryllende. Dette er en original lang lysekrone til en hal med vedhæng i form af dråber vand, frosset på tråde eller sæbebobler, der skyder i luften. Hvis rummet er stort nok, så kan sådanne armaturer være flere. Måske er disse hvide gennemsigtige eller matte bolde af forskellig diameter, hængende fra loftet. Afhængig af rummets størrelse kan lampens kugler være tre eller flere. I et stort rum ud over denne lampe vil du se flotte små bolde, der ligger på omkredsen af ​​rummet, lavet i en samlet stil. Dette er glatheden af ​​linjerne og elegansen af ​​designelementerne. Indretningens farvepalet er hvid, sort eller sort og hvid i forskellige farveforhold.
 • High-tech (high tech) - en stil, hvor hurtige linjer og indrammet indretning harmonisk kombineres med metal og glas detaljer. Eså kan der være en takkroner til en hal med simpel form i form af et rektangel, en firkant eller en anden simpel geometrisk figur. Den højteknologiske stil afspejler i sin design alderen af ​​højteknologi. Minimalisme i linjer og materialer. Materialet til en sådan lyskilde er billig plast eller glas. Det er vigtigt, at belysningen er korrekt valgt. Farvepaletten er lavnøgle, indretningen og møblerne er lavet af enkle, billige moderne materialer.

Det er også nødvendigt at notere den generelle anbefaling om farveskalaen, når du vælger en lysekrone. Hvis rummet bruger flere forskellige farver - så skal vedhængslampen vælges i neutral farve. Har ikke brug for at købe en lysekrone med mange forskellige eller lyse farver.

Hvis en indendørs farvepalette består af to primære farver. Derefter skal du fokusere på farven og besætte andenpladsen i hallens design. Dette er den optimale version af den passende farve til den hængende belysningsenhed.

I tilfælde hvor valget falder på en hviddomineret lampe, er der ingen forbud. Hvid udsmykning af lampen er kombineret med enhver farvepalet af det indre af rummet.

Lysekroner efter type af placering og størrelse

Lysekroner til hallen er forskellige og typen af ​​placering i loftet. Hvilke der skal vælges afhænger af højden af ​​rummet og dens område. Det skal forstås, at en lille lysekrone i et stort rum i hallen vil se latterligt ud, man kan sige, vil ikke udføre sine opgaver. Giv ikke normal belysning til værelset og gå vild i interiøret. Vil ikke udføre sin opgave at skabe hygge og komfort. Og tværtimod vil en stor lysekrone i et lille rum se pompøs, pompøs og latterlig. Bryde harmoni og design af hallen.

Valget af størrelse og type af placering bør være læsende:

 1. Suspended lysekroner - egnet til ethvert rum, det vigtigste krav er, at den hængende lampe er mindst to meter væk fra gulvet.
 2. Loftet (eller før loftet) - lamper med flad bund, i form af "plader", er gode til lave rum.
 3. Lysekroner på baren - sådanne belysningsindretninger ligger som regel over spisebordet. Oftere anvendes lamper af denne type i spisestuer og køkkener, mindre ofte i stuen.

Det er vigtigt at huske, at en lysekrone i en hal ikke kun er en belysningsenhed. Dette er indretningen af ​​hallen, det vigtigste emne i interiøret, som harmonisk supplerer dets design.

Valg af lysekrone til hallen med antallet af lamper og strøm

Lysekronen er lyskilden, og uden tvivl er styrken eller kraften i den belysning, den giver, vigtig. Denne lampe skal give glimrende belysning af hallen. God kvalitet skabes, hvis betingelsen er opfyldt - 20 watt pr. Kvadratmeter af hallen. Efterfølgende vælger vi en lysekrone med antallet af lamper og ved magten - op til tre, fem, syv eller endog ni og mere. Fordi god korrekt belysning giver højtidelighed til hallen, skaber en aura af varme, hygge og komfort.

Du kan bruge forskellige lyskilder - halogen, LED eller kan være luminescerende - det vigtigste er, at der er tilstrækkelig belysning af rummet.

En praktisk mulighed for god belysning er køb af LED-lamper, ikke glødelamper. Deres fordel i at spare strømforbrug, lang levetid, langsigtet drift uden svigt, yderligere garanti fra producenten, og desuden har de ikke varme op ligesom glødelamper.

Intet står stille og nye teknologier introduceres i belysningsenheder. Fremragende design halskronekroner med fjernbetjening og nuancer i form af blomster. Det ser ud til at være en fed idé - oprettelsen af ​​en pendant lampe med fjernbetjening - fundet sin forbruger og har stor efterspørgsel. Konsollen er nødvendig for ikke kun at tænde og slukke, men også for at justere lysstyrken, for at øge eller om nødvendigt reducere den.

Som du kan se, kan rummet ikke være små ting, når man vælger en lysekrone i et rum. Det er vigtigt og bør tage hensyn til alle nuancerne i ovenstående, for at gøre dette armatur harmonisk passer ind i det indre af rummet og er indbegrebet af varme og komfort i hjemmet.

Lysekrone i stuen

Parafrasering af klassikeren af ​​russisk litteratur bemærker vi, at i salen skal alt være fint: både stil og farveskala og belysning. Med sidstnævnte vil hjælpe med at klare perfekt monteret lysekrone i stuen. Der er flere udvalgsregler, de vigtigste vil blive diskuteret i denne artikel.

Den rigtige lysekrone i stuen: hemmelighederne til effektiv søgning

1. Hallen er oftest det mest rummelige værelse i en lejlighed eller et hus. Hvis området i rummet overstiger 16 kvm eller stuen har et komplekst layout, bliver det nødvendigt at installere flere lamper. De bør udføres i en samlet stil, og deres placering skal svare til et bestemt funktionelt område (f.eks. Over spisebordet og over hjørnesofaen i køkken-stuen).

2. Hallenes farveplan skal kombineres med lyset af pærerne i lysekronen. Så er interiøret i kølige nuancer bedre belyst med lysstofrør, LED-bånd eller energibesparende lamper af koldt hvidt lys.

3. Købslamper til dette værelse, der kan give et blødt men lyst lys. Stuen skal være hyggelig, men ikke være i det svage lys. Dette kan opnås ved at vælge en model med flere lysmodus. For at give det indre luft og lethed, bør du maksimalt oplyse loftet og mindre lyst - væggene og gulvet.

4. Der er en betinget opdeling i den europæiske og amerikanske type belysningssystem. I det første tilfælde leveres det overordnede lys af det centrale loft eller den suspenderede lysekrone og arbejderen - med spotlights, gulvlamper og sconces. Og i anden omgang forsøger designere helt at trække sig fra den generelle belysning og argumentere for, at den spiller en meget mindre rolle end lokalt (separat for hvert funktionelt område).

5. Vælg den rigtige lysekrone type. Der er følgende typer lamper:

 • pripotolochnye. Lysekronens bund fastgøres direkte til loftet uden store huller;
 • på en kæde, justerbar eller ureguleret. Her kan loftet drejes både nede og opad.

Afhængig af typen af ​​loft skelner vi fra lamper med lampeskærme med stearinlysstearinlys af klassisk type, inkl. krystal drop-drops.

De grundlæggende regler for valg af en lysekrone til hallen:

1. Vælg et armatur i forhold til rummets rum

Hvis rummet er rummeligt, så har du brug for en stor struktur, som ikke går tabt et sted i loftet. Det vil ikke se besværligt og give det rette belysningsniveau. At beregne de rigtige diameter lysekroner (i cm) skal ganges med 10. semiperimeter værelse Observer og højde af vægge: hvis mere end 2,7-2,8 m er den egnede hængelampen på kredsløbet, og får brug for en normal loft og det er ønskeligt for en flad lave lofter boble. I sidstnævnte tilfælde er multi-tierede modeller personer "non grata" i stuen. Jo højere væggen, større og mere slående eksempel på behovet, eller i en afstand lysekrone simpelthen fusionere med loftet.

Hvis stuen har en udpræget rektangulær form, er det fornuftigt at placere to identiske små lamper langs langsiden i stedet for en stor lysekrone og slukke for dem / slå dem til efter behov. I et meget lille rum kan du uden lysekrone overhovedet udskifte den med LED belysning på konturen i rummet. Eller køb en lille model med lyse LED-lamper.

2. Beregn den nødvendige effekt og antal lamper korrekt

Dette vil undgå både skumringen og overbeløbet af lamper og strømforbrug. Glem ikke, at lysekronerne er designet ikke så meget til indretningen som for belysning af hallen. Существуют нормы (20-25 Вт/кв.м), благодаря которым можно легко рассчитать, сколько и каких ламп нужно приобрести для конкретной гостиной определенной площади. Forresten, prøv at købe en model med pærer, som er nemme at udskifte. Forskellige usædvanlige sokler eller ikke-standardkolber kan efterfølgende betydeligt skade nerverne.

3. Overvej den overordnede interiør stil

Hvis du tager højde for alle kravene til belysning, så er det tid til at tænke på lysekronens skønhed. Det skal ikke kun svare til den generelle indretningsstil, men også til at svare til farveskalaen eller de anvendte materialer. Således er armaturens krop eller dele kombineret med dør- og vindueshåndtag, fotorammer, kroge til gardiner mv. Men farven på krystaldråber eller en lampeskærm kombineres med møbler, tapet eller tekstiler. Hvis farveskemaet er bygget på kontrastprincippet, kan lysekronens farve være det samme som de største / lyse accenter (lænestol eller gardiner).

Forskellige stilarter kræver forskellige armaturer. For eksempel:

 • Lysekronen i den klassiske stil ser det som oftest ud: en multi-tiered med forgyldte eller bronze detaljer med krystal dråber eller imiteret lys. Det kræver et rummeligt værelse med højt til loftet. Her kan du ikke sætte energibesparende pærer med varmt lys, ellers lyser lysekronen ikke smukt;
 • Lysekrone i retrostil kan ikke kun være den oprindelige, men også kvalitativt fremstillet "falsk" -imitation. Normalt overraskes sådanne modeller af ikke-standarditet, der minder om en fan, en stor rund karandelabrum med stearinlys, fakler eller petroleum, store flerfarvede lamper med stoflampeskærme;
 • lampe i etnolele. Nogle indre destinationer er så populære, at du kan vælge mellem en række tilbud fra fremstillingsvirksomheder. Dette gælder for lamper i orientalsk stil (kinesisk eller japansk). Men at finde en passende model til en stue i Provence stil er vanskelig, for ikke at nævne udsøgte marokkanske lamper eller store gotiske lysekroner;
 • Når der udsmykes værelser i stil med eklektisk, fusion eller pop kunst, blandes forskellige retninger, og noget nyt og originalt ser ud til lyset. Lysekronen bør derfor ligne: Den kan ikke supplere andet tilbehør, men bliver en uafhængig accent i interiøret;
 • ikke at gøre uden loftlamper og i moderne interiør. Her dominerer opførelsen af ​​glas og kromoverflader. Moderne vil kræve simple geometriske former og skarpe vinkler, og hightech vil kræve usædvanligt udseende og farve lys;

 • Øko-stil i vores lejligheder er sjældne, men selv her skal lysekronen fuldt ud opfylde det overordnede design af interiøret. Du kan komme med originale mønstre lavet af kviste eller papir, som hver nat vil begynde deres skuespil;
 • Lysekronen i den rustikke stil kan enten være lidt grov eller for hjemlig. For hytten har brug for en stor trælampe på kæden og for landet - en flerfarvet stoflampe i blomsten.

Som du kan se, er der et stort antal modeller af inventar, hvorfra det er nødvendigt at vælge "en-en". Til lysekronen i stuen var glad i flere år og blev ikke kede sig, tage det seriøst på disse tip og drej hallen ind i det mest stilfulde og smukke hjørne af huset.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

52 − = 50