Lysekroner i stil med high-tech

Højteknologiske armaturer i interiøret (45 billeder)

Moderne interiør antager den samme moderne belysning. Derfor bør minimalisme, loft, hi-tech og andre stilarter svare til den ultramoderne orientering og have et miljø, der bedst understreger dette. Den højteknologiske stil er kendt for sin afhængighed af klare linjer, kromoverflader, geometriskitet og minimalisme. Derfor skal højteknologiske armaturer vælges, opretholdes i samme ånd. I artiklen skal vi se på de funktioner, som lysekroner, gulvlamper og sconces har i højteknologisk stil, og hvordan man vælger dem korrekt.

Hvid lysekrone i højteknologisk stil i køkkenet

Original lysekrone i højteknologisk stil

Smuk belysning i køkkenet i højteknologisk stil

Indeholder højteknologiske armaturer

Hvad er hovedlyset i lysekronen, lampen og lampen i højteknologisk stil, som skelner dem fra resten af ​​forskelligheden i belysningsområdet:

 • Lamper i højteknologisk stil er præget af et accentueret moderne udseende. Her kan du ikke se nogen vintage - alt nyt, klart, normalt krom eller plastik. Materialer er kunstige. Monteringsmetoder er indbygget punkt eller suspension. Det er svært at forestille sig keramiske pastorale eller tekstillamper i højteknologisk interiør. Det mest anvendte glas, plastik og metal. Dette er de tre hovedtyper af materiale, hvoraf de fleste af armaturerne i denne stil er lavet.
 • Lamper i denne stil er højteknologiske og funktionelle. De har ikke påtrængende, overdreven indretning. Og gade- og hjemmekontaktkroner og vægsconces er lavet af højkvalitets polymerer med brug af de mest avancerede teknologier.
 • Det vigtigste kendetegn er skinnende overflader. Og det vil ikke være vintage bronze eller glide forgyldning, men sølv, stål, krom og nikkel. God pasform til sådanne modeller til at dekorere køkkenet, samt nyttig som gadebelysning.
 • Kubisme og konstruktivisme bruges ofte. Disse moderne designtendenser er den bedste måde at formidle stilen og højteknologiske højteknologiske stil på. Denne funktion er især indlysende, når man ser punktlamperne af lamper.
 • Rette linjer, geometriskitet og klarhed understreges. Ingen tvetydighed og underdrivelse. Alt er ekstremt enkelt, klart og forståeligt. Point embedded modeller viser denne funktion tydeligst.
 • Formen af ​​disse belysningstabeller og væggenheder minder om alle kendte fra skolens bænk geometriske figurer - kuber, kugler, kugler, trapezoider mv. Gade modeller er normalt meget enklere.
 • Lamper i højteknologisk stil er sjældent iboende glathed, oftest er disse skarpe spring og revne, ødelagte linjer.
 • Der er nogen fordel til fordel for usædvanlige. Funktionalitet i højteknologisk stil mister dekorativitet. Det vigtigste er, at interiøret strengt overholder stilen, og dets praktiske og bekvemmelighed for ejerne af huset er lidt skiftet til baggrunden. Således kan loft projektører placeres på en streng ordning, bortset fra placering af møbler, og udendørs vedhæng model er mere end en kunst objekt, snarere end en funktionel enhed.
 • Futuristisk og nogle fantasy inventar. Suspenderede og indlejrede modeller kan i tillæg til klar geometriskitet også tage meget bizarre former.
 • Ud over brugen af ​​rent tekniske materialer - metal og plast - er højteknologiske armaturer ikke fremmede og smukke. Så kan loft- og vedhængslamper udlægges med rhinestones, dekoreret med en krystalindretning. Et sådant udsøgt design kan omdanne til et ægte kunstværk, enhver oprindeligt simpel lampe. Men sådan forfatters værker kan være ret dyre.
 • Lysekronestil og bh-hi-tech er stilen til "fremtidens" interiør i den form, hvor de ser i fantasiefilmer. Alle så i biografen store rumskibe med krominteriør - funktionelle og uden unødvendige detaljer. Så disse billeder bedst karakteriserer udseendet af højteknologiske armaturer.
 • Disse lamper er de bedst egnede moderne LED lamper. Kraftfuld og "langspil", de er også et produkt af moderne videnskabelig udvikling. Ceiling point modeller samt udendørs med disse lamper, vil ikke kræve udskiftning i lang tid.

Indretninger i køkkenet i højteknologisk stil

Væglampe i højteknologisk stil

Den oprindelige stue lys i højteknologisk stil

Lysekrone og sconce i stil med high-tech i badeværelset

Rød og hvid loftslampe

Væg sort lampe

Badeværelsesbelysning i højteknologisk stil

Fordele ved højteknologiske armaturer

Hvilke positive aspekter af belysning er kun i denne stil:

 • Anvendelsen af ​​højteknologi til fremstilling af modeller. I denne mængde kan ikke mere interiør stil prale af denne fordel. Denne tilpasningsevne og overholdelse af de nyeste krav inden for videnskab og mode gør lysekroner og lampetter i stil med hi-tech bogstaveligt værker af moderne kunst, som ikke kun afspejler den sande virkelighed, men oftere, og viser os fremtidens design. For eksempel kan nogle indlejrede modeller reagere på bevægelse og tænde sig selv, når det er nødvendigt.
 • Accentuated conciseness så godt som muligt hjælper med at indskrive lysekroner og bh-hi-tech i moderne interiører. Af den måde kan de bruges ikke kun i lejligheder af samme stil, men også moderne lamper i denne retning vil "føle sig godt" i minimalistisk stil og i loftets indretning. Disse trender tæmmer trods alt moderne tendenser og understregede "urban" trendy stil.
 • Manglende indretning. Hvis tabellen og væglamper i en klassisk eller provencalsk stil kan prale tilstedeværelsen af ​​forskellige "dekorationer" og sofistikerede småting, der kan ses i timevis, lys i high-tech stil indretning er ikke praktisk overhovedet. Denne omstændighed er meget losser visionen og hjernen - ligesom moderne overmættet med oplysninger, nogle gange øjnene hvilede på en helt simple ting, der ikke behøver at dykke ned i.
 • Original engineering løsning af ideer. Som ingen andre højteknologiske lamper har, er innovation iboende. Derfor kombineres de mest avancerede teknologier og de mest dristige designløsninger her og skaber smukke eksempler på belysning, herunder gade, indbygget, punkt og vedhæng.
 • String typer af inventar tillader brug af flerniveau belysning for at skabe illusion af multidimensionale rum. Denne effekt ser virkelig imponerende ud, hvilket gør rummet magisk og fantastisk. For at gennemføre denne ide kommer strengestrenge til hjælp af strækloftsystemer. Også ved hjælp af strengekroner og sconces i stil med hi-tech, kan du perfekt zonere rummet i ethvert rum, herunder en stor.
 • Minimalisme, der er iboende i lamperne i denne stil, gør det muligt at bruge dem i enhver, selv miniature rum. Desuden, hvis resten af ​​situationen er vedvarende i denne stil, vil det lille rum visuelt blive større. Men det bedste for små værelser er de indbyggede punkt lofts modeller.
 • Loftkroner og vægsconces i højteknologisk stil harmonerer perfekt med minimalistiske møbler og anden indretning.
 • Udseende hængende eller gulvlampe i højteknologiske stil har sådan, at modellen er et komplet, komplet design, som er perfekt i sig selv for al sin laconisme. Til et sådant produkt ønsker du ikke at tilføje eller subtrahere noget. Alt er gennemtænkt, simpelt og genialt. Og skrivebord og væg og et punktloft og gade - disse lamper er normalt perfekte.
 • Til al dets engagement i geometri og minimalisme er højteknologiske lamper også meget elegante. De er i stand til at give rummet den nødvendige respekt og prestige, som vil vise gæsterne succesen for husets ejer.

Futuristiske højteknologiske lamper i stuen-køkkenet

Metal lysekroner i spisestuen

Spotlight Ceiling Light

Sort og guld lysekrone i højteknologisk stil

Stilfuld metal lysekrone

Lysekroner i køkkenet i stil med high-tech

Væg med belysning

Overvej i hvilke interiører de mest højteknologiske armaturer vil være mest hensigtsmæssige:

 • Hvis du køber loft eller indbyggede lamper til din egen lejlighed, er det vigtigt, at dets inventar er designet i et passende design. Hvis du har et hjem - en delikat stil i Provence eller en traditionel og respektabel klassisk stil, vil den ultramoderne hængende eller gulvlampe hi-tech i sådanne interiører ikke passe.
 • Hvis vi taler om værelser i huset, så er det bedst at placere dem i køkkenet på den bedste måde, så punkt eller bordlamper ser ud i stuerne. De vil give disse "gæsteværelser" den nødvendige urbanisme og stil. Gade modeller vil lyse op og dekorere det lokale rum.
 • En hængende eller gulvlampe i højteknologisk stil er en vidunderlig løsning til belysning af konferencehuse, forretningcentre, kontorer og restauranter med strenge prestigefyldte stilarter. I sådanne lokaler anvendes nogle gange gademodeller.

Væglampe i højteknologisk stil

Usædvanlig bordlampe i højteknologisk stil

Loftslampe i højteknologisk stil i stuen-køkkenet

LED striber i højteknologisk stil langs omkredsen af ​​stuen

Metal sengelamper

Sort / Hvid Spotlight

Belysningskorridor i højteknologisk stil

Original badeværelse belysning i højteknologisk stil

Usædvanlig hvid lysekrone

Nogle nyttige tips, der hjælper dig med at vælge de rigtige lysekroner og sconces i højteknologisk stil hurtigere og nemmere:

 • Husk på, at der nu er til salg højteknologiske lamper, der er udstyret med fjernbetjening. Deres fordel er at ved hjælp af fjernbetjeningen kan du ikke kun tænde og slukke enheden, men også justere lysstyrken på belysningen. Så om nødvendigt kan du oprette et skumring i rummet, og hvis du vil arbejde med dokumenter - gør lysstyrken "fuldt ud". Konsollen er normalt udstyret med indbyggede modeller, men gadeversioner har ofte også denne fordel.
 • Til køkken er det ønskeligt at vælge en hængende eller gulvlampe med de mest kraftfulde lamper. Dette rum bør være godt oplyst - lyse belysning letter hurtig og bekvem madlavning.
 • Overvej højden af ​​lofterne i huset, når du vælger et produkt. Hvis de er lave - op til 2,5 m - er det bedre at købe lysekroner og sconces, som er fastgjort med en monteringsplade. Så du vil redde stedet, og høje husstande vil ikke slå deres hoveder på en lavhængende lampe. Jo mere flade lyset er, desto bedre. Ideel mulighed - indlejrede modeller.
 • Hvis loftet er rettet mod loftet, får du et mættet lys i rummet, og hvis ned - lyset bliver diffunderet og blødt.
 • Hvis du vil gøre værelset varmere og give det maling, så få skrivebord og væglamper med farvede nuancer. Mærkeligt nok, men blandt modellerne i højteknologiske stil findes ofte og sådan.
 • Hvis du vil belyse et stort rum, er det bedre i dette tilfælde ikke at købe en hængende eller gulvlampe med frostet glas. Det passerer ikke godt godt, og der er risiko for at gøre rummet lidt dusky. Men i et lille rum kan armaturerne af frostet glas være meget nyttige.

Lysekrone og spotlys i det indre af soveværelset med en arbejdsplads i stil med high-tech

Gulvlampe i stuen i højteknologisk stil

Sorte lamper i stuen i gråtoner i højteknologisk stil

Flad lysekrone og spotlys i en lys stue med pejs

Spotlights i køkkenets indretning i stil med high-tech

Loft og bordlamper i stil med high-tech i det indre af soveværelset

Usædvanlig hvid lysekrone

Metal væglampe

Sort hængende lamper

Metal hængende lampe med krystaller

Usædvanlig belysning af stuen

Baggrundsbelysning i køkkenet

Udfyld kun 2 felter, og vi vil ringe dig tilbage for at afklare alle nuancer!

Lysekroner i højteknologisk stil

Lysekroner i højteknologisk stil bliver populære på grund af den hurtige tekniske udvikling og dannelsen under påvirkning af en ny forbrugerbevidsthed. Oversat fra engelsk betyder denne stil (Hightech) - højteknologi. Hovedkonceptet i denne stil er den mest funktionelle, praktiske og moderne indretning af interiøret, uanset størrelsen af ​​rummet i rummet. Denne stil tillader ikke pretentiousness og pomposity, kompleksitet i fremstilling af detaljer og dekorelementer, den overvejende anvendelse af hvid og sort, metal, sølv.

Højteknologiske lysekroner i forskellige rum

Til dato, skal du vælge en lysekrone i stil med hi-tech er ikke svært, og du kan købe som en slank, vandret, loftslampe og luksuriøse, massiv vedhæng lysekrone. Lysekroner og lamper i denne stil har ofte en lysstyrkekontrol, som giver dig mulighed for at indstille et blødt, dæmpet lysniveau til soveværelset og mere lyst til stuen eller i køkkenet.

For en højteknologisk lysekrone er den karakteristiske funktion brugen af ​​hovedsageligt moderne materialer, en kombination af glas og forkromet metal. Hovedtræk ved design er laconisme, men man bør ikke forveksle det med enkelhed.

Loftet højteknologiske lysekroner er ikke udstyret med en suspension, der passer perfekt til de værelser, hvor lave lofter ikke overstiger tre meter.

Suspended, massive lysekroner tværtimod harmonisk passer ind i rummelige værelser, hvor loftet højde overstiger 2,8-3 meter, fylder det ledige rum. Denne model af højteknologisk lysekrone passer bedst til en stue, det vil visuelt øge rummet, især hvis interiøret anvender spejllofter, der passer bedst til denne stil.

Belysning i soveværelset bør fremme en behagelig og afslappende miljø, så lysekronen højteknologisk med mulighed for regulering, som retningen af ​​lys og dens intensitet vil passe kunne ikke være mere. Moderne loftlampe med en ramme i form af en halvcirkel, og de skærende eller parallel metalstænger, som ligger på dem roterende lamper i stil med high-tech, sandsynligvis i form i denne situation.

Hængende eller loftfirkantede lysekroner i højteknologisk stil bruges oftest i køkkenet, på kontoret og i gangen. En simpel geometrisk form vil skabe en passende arbejdsstat, mens det er let at rengøre.

Meget moderne og elegant look af højteknologiske lamper, da den bestod af separate små lamper, sammenflettet med hinanden, hvor, næsten altid, ved hjælp af LED, fluorescerende lys eller halogenlamper. Anvendelsen af ​​moderne lysemitterende dioder er en økonomisk levedygtig mulighed. Lysetonen forbliver uændret i lang tid. Sådanne modeller er fascineret af det bizarre legespil, en række former, fra små bizarre cylindre til massive suspenderede strukturer.

Perfekt egnet til lejlighed eller hus lysekrone i stil med hi-tech bruger i sine designs, blomstermotiver, i dette tilfælde, rammen er lavet af forkromet metal, perfekt kombineret med nuancer af hvid slebet glas, lavet i form af en blomst. Denne model harmonerer harmonisk ind i designet, som en stue, soveværelse og et børnerum.

En række af lysekroner i stil med hi-tech ser ganske attraktive og passende i udformningen af ​​rummet i næsten ethvert interiør stil, selv i kombination med klassikerne, de er i stand til at give rummet en følelse af eventyr, lethed og modernitet, det vigtigste ting, der var en harmonisk kombination af farver.

Kopiering af oplysninger er kun tilladt med en direkte og indekseret reference til kilden

Ceiling lysekroner high-tech

Den højteknologiske stil genkender ikke adskillelsesvæggene og foretrækker store åbne rum fulde af lys. Den er karakteriseret ved ukomplicerede former for genstande, og den er baseret på komplekse moderne teknologier. Denne retning har mange tilhængere og modstandere, og i dag betragtes som en stil, der vil dominere designet i fremtiden. Hvis du vil arrangere et sådant interiør, så skal du købe en højteknologisk lysekrone. Hvordan vælger du det og hvordan forskellige modeller vi vil diskutere i denne artikel.

Stil højteknologien dukkede op i arkitekturen i det tyvende århundredes tyverne. Dens grundlægger er Richard Buckminster Fuller - amerikansk ingeniør og designer, forfatteren af ​​mange futuristiske projekter, herunder modulære kupler af metalnet.

Hans ideer blev videreført senere af sådanne berømte designere som Charles Eames (skaberen af ​​de berømte møbler), Renzo Piano og Richard Roger (som i 1970'erne bl.a. byggede Pompidou Center i Paris). Forfatterne af denne bevægelse mente, at da de tekniske elementer (elektriske systemer, hydraulik osv.) I hver bygning er meget vigtige, er der ingen grund til at skjule dem. Derfor var de ikke blot gemmer sig, men udstillede, i sådanne interiører spillede de en vigtig dekorativ rolle.

Højteknologiske armaturer og loftkroner

Denne stil foretrækker tre vejledende farver:

Elementer, der lidt bryder den minimalistiske sværhedsgrad af værker i højteknologisk stil er først og fremmest usædvanlige dele af design, de bedste postmoderne installationer.

Armaturer, sconces og højteknologiske loftkroner skal skelnes af et originalt futuristisk design. I et ord skal de forene to vigtige komponenter:

Lamper og lysekroner i højteknologisk stil er udsat for de forskellige elementer - elektriske ledninger og patroner. Dette er et slags kompromis mellem praktisk og skønhed.

Et meget vigtigt kendetegn ved stil er materialernes kvalitet og egenskaber. Der lægges stor vægt på sådanne kvaliteter som styrke og varmeisolering. Lysets overflod i Hi-Tech-interiøret er en ekstremt vigtig komponent i et sådant rum. Ofte finder vi her glasfarver, nogle gange farvet eller malet i dæmpede farver.

Kunstig lys er også grundlaget for denne stil. Vi bør glemme enhver klassisk lamper dekoreret med blomstermønstre, pompøse loftlysekroner eller romantiske sengelamper. Grundlaget for belysningssystemet her er moderne design, som er installeret på en sådan måde, at de opdeles i zoner med store rum.

Højteknologiske lysekroner - foto og beskrivelse

Elegante og imponerende lamper fremstilles ofte i form af halvkugler i forskellige farver. De kan samles i bundter af tre eller flere stykker. På billedet nedenfor består højteknologiske loftkroner af 7 halvkugler, der minder om sorte perler eller i en kromversion, hvis indre er kontrasteret og farvet hvid og gul. Højden på en sådan lysekrone kan justeres.

En variant med fulde bolde i farver iboende stil er også fordelt: hvid, sort, metallisk eller fashionabelt kobber. Modeller kan være lavet af stål eller glas, gennemsigtig eller tonet. Gallant sfæriske lamper kombinerer et usædvanligt design og praktisk form. Spejlet, der dækker den øverste del af loftet, giver ikke kun en usædvanlig effekt, men beskytter også øjnene fra lyset, så du vil rette lysstrålen, præcis, hvor du vil have det.

Designet af en moderne højteknologisk lampe kan skabe en fantastisk effekt, der kombinerer mange bobler af forskellige diametre og former. I det moderne interiørs pragt kan du bruge deres solo, flere serier eller i grupper på forskellige højder. Ideel til denne mulighed som en lampe til stuen eller gangen.

Hvis du leder efter en lampe, der ikke vil forvirre andre udvendige designelementer, så er glasset vedhængsmodellen perfekt. Denne mulighed passer perfekt ind i rummet, indrettet i minimalistisk stil, moderne og klassisk. Maleri interiøret i stuer og spisestuer, lægger sådanne lamper på belysningsanordningens rå industrielle charme.

Et glas gennemsigtigt dæk af en speciel oval, rund eller rektangulær form åbner pæren, hvilket giver lampen en simpel men interessant karakter. Praktisk finish ved hjælp af glas og metal tilføjer elegance og gør vedligeholdelsen enkel. Med metalbasis kan du tilslutte en sådan loftlampe til loftet, og en løs hængende ledning skaber indtryk af en lille uagtsomhed i ydelsen.

Et populært materiale til fremstilling af lamper og lamper i højteknologisk stil er metal, normalt rustfrit stål. En moderne hængelampe er lavet af rustfrit stål til solo brug eller i en række flere stykker. Det er ideelt som en lampe til en stue, soveværelse eller korridor.

Elegante lysekroner kan omfatte mange små lyskilder. Et simpelt design virker både i stuen og i det moderne køkken og endda i soveværelset. Denne futuristiske lampe kan have et originalt og imponerende design til dristige mennesker, der gerne vil eksperimentere med design.

Efterlad en kommentar Annuller svar

Byggeri, reparation og indretning © 2018

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 3 = 2