Bulbous blomster til haven foto og navn

Bulbous flerårige have blomster - fotos og navne på planter

De pæreagtige blomster-stauder tjener som en fremragende udsmykning af haven og hjemmet drivhuset.

Dette er en stor gruppe af prydplanter, elsket af gartnere til de lyse farver og sort, enkelhed og tidlig blomstring, fordi det er den allerførste pære blomster mødt begyndelsen af ​​foråret.

Løg omfatter sådanne familier som amaryllis, lilje, nogle iris. Et karakteristisk træk ved disse planter er en modificeret underjordisk (meget sjældent overjordisk) skydning - en pære.

En ægte pære består af farveløse tætte skalaer, der forbinder bunden til bunden. Næsten alle planter (undtagen liljer) har et låg - et tyndt, tørt brunt lag.

Corm-bulbous planter (gladiolus, colchicum, Ixia) har lignende skud, men de har en anden struktur. Corm-pære er en fortykket del af stilken med et glat fibrøst låg.

Blandt repræsentanterne for løg - hyacint med lilla knopper og amaryllis vidunderlige, der blomstrer blege lyserøde blomster, en stor gruppe af ornamentale løg: løg gigant med en smuk lilla hætte og Allium Oreophilum med lyse lyserøde blomster, paraplyer, Allium Karataviense med lilla blomster og sløjfe mærkeligt, hvide blomster, der ligner liljer i dalen, men arkene er tynde, lange.

Populære pæreagtige blomster-stauder

Meget populære staude pærer, og om det er der mange grunde til: fra muligheden for at vokse direkte to-tre år, før modstanden mod den kolde, hvilket er vigtigt for vores land. Derudover er de lette at passe på.

Lad os tale om nogle af dem.

En indviklet blomst på en høj stilk, der ligner både en orkidé og en lilje samtidig, pryder sig stolt med en blomsterbed. Tritsirtis kan lide penumbra og blomstre fra begyndelsen af ​​juli og til de første forkølelser.

Denne plante tilhører knolde. Delikate kronblade med lyse nuancer på en kort stamme. Krokuser er uhøjtidelige i deres omsorg, men de vil ikke vokse i en sump. De er plantet i efterår og forår, afhængigt af sorten.

Lille bellied miniature plante med charmerende blomsterblomster af hvidblå, lilla. Han kan lide løst jord. Ipheon-pærer plantes i grupper til en dybde på 3-4 cm, i en afstand på 8-10 cm fra hinanden.

Hvid, gul eller tofarvet perianth og gylden krone skelner skarpt på påskeliljer på en fjederblomst. Og en uforglemmelig aroma, der ligner duften af ​​chokolade, giver glæde. Blomstrer og frugter i det tidlige forår, som mange pære.

En af de mest populære have blomster. Gartnere som liljer i de muntre nuancer af lysstyrke og modstandsdygtighed over for vejret skifter. Mere end tre tusinde arter omfatter en have lilje. Denne plante har brug solens varme til blomst og tenyok til rødderne, så tæt på Lily er bedre at plante Bluebells, nivyaki, værter.

Utroligt indtryk er produceret af denne spektakulære pæreplantning med et ekstravagant navn. Farve af blomster er forskellige.

Kong af forårsbuketter og blomsterbed. Et symbol på lykke og glæde med titusinder af sorter og farver.

En interessant plante med 3-5 store blomster på toppen af ​​en lige lang stamme. Lang, når en højde på 1,5 meter. Blomsterne er røde, orange, gule. Løg af hasselnød har en bemærkelsesværdig egenskab - de fraråder mus.

Elegant bulbous plante med blå, blå, hvid og lyserøde blomster.

Og hvordan man opretter en blomsterhave med kontinuerlig blomstring, kan du finde ud af her.

De fleste pæreagtige blomster blomstrer i foråret, så deres plantning falder om efteråret - i oktober eller november afhængigt af vejret og regionen.

Identificer for dem i haven et sted, hvor jorden ikke stagnerer vand. Desuden er det bedre at vælge en solplaster eller i det mindste en skyggefuld halvdel til plantning.

Valget af et sted for løg afhænger også af den årstid, hvor de nærliggende planter blomstrer. For eksempel falder tulipaner allerede i begyndelsen af ​​sommeren og i deres sted er der kun forvitrede stilke.

Derfor plantes de tidligt spirende pærer bedst til frodige blomstrende planter, således at blomstersynet ikke ødelægger de skaldede pletter. Det samme gælder for efterårsløg. Det er værd at huske, at efterårsløgene er plantet om foråret.

Grunden inden plantning i forarbejdning behøver ikke: løgene er ikke lunefulde og vokser villigt i den mest almindelige jord.

En speciel anordning til plantning eller en almindelig smal skulder skal hældes. I hullet skal du tilføje en fuld gødning med en lang handling, og sænk derefter pæren med bunden nedad. Stænk jorden fra alle sider og forsigtigt manipulere for ikke at skade pæren selv.

Jordpladen er bedst sprinklet med savsmuld, bark eller simpelthen kompost. Dette kaldes mulching, det tillader ikke fugt at fordampe fra jorden og beskytter planternes rødder mod temperaturændringer.

Flerårige blomster, dvale i åben jord, har kun brug for frugtbar jord, som er godt drænet.

Liljer og tulipaner til at plante nok i denne jord, og de vil glæde dig med sin skønhed mere end et år uden at kræve tricks med særlig omhu.

Hvad angår sommerplanter, er det værd at huske på, at mange af dem har høje stængler, så du kan få brug for en støtte, så stammen ikke bryder under vægten af ​​blomsterne.

Gladiolus i efteråret graver op, omhyggeligt tørrede snor og opbevares på et mørkt sted.

Det er værd at være opmærksom på, at sommerløg kræver befrugtning. Umiddelbart efter plantning er der brug for gødning til visse typer liljer og gladioler. De fleste pæreagtige top dressing er nødvendig i det andet år af plantning i jorden.

Tilsæt gødning sammen med vanding en gang om måneden. Humus og kompost kan indføres i jorden om efteråret, men det skal gøres meget omhyggeligt, da pærerne er i bunden på en lav dybde, som vi husker.

Der lægges særlig vægt på fodring under dannelsen af ​​blomsterstande og blomstringen. Tørrede blomster fra peduncle fjernes straks, så planterne har styrke til at modne frugt og frø. Og også for at have tid til at redde nyttige stoffer til samme luksuriøse blomstring for det næste år.

Det er også værd at bemærke, at jordens øgede surhed er yderst skadelig for løgblomster. Immuniteten af ​​planter er reduceret, de visner og vilje.

Bestem jordens surhed er enkel: hvis haven har en meget overgroet hvedegræs - det betyder, at den er forhøjet. Beets kan også hjælpe i denne sag: på jord med høj surhed bliver dens toppe rød.

Reducere jordens surhed kan tilsættes alkali. Til dette formål anvendes følgende:

 • dolomitisk kalksten;
 • hydratiseret kalk;
 • phacelia pizhmolistnaya (slags honning og fodergræs, nyttig gødning);
 • aske.

Have i et landhus eller villa vil blive dekoreret med et elegant blomsterbed, indviklet blomsterhave eller rockery (en prydhave med stenelementer). For at ødelægge dem og fylde med smukke blomster har du ikke brug for stor indsats, fordi pæreagtige flerårige blomster er perfekte til dette formål. De er uhøjtidelige i deres omsorg og kræver ikke konstant opmærksomhed. Følg enkle råd om pleje, og disse smukke blomster vil glæde dig om forår og efterår.

Svar på de mest almindelige spørgsmål om pæreplanter ser i videoen:

Kan du lide artiklen? Abonner på opdateringerne via RSS, eller følg opdateringerne på Facebook, Twitter eller Google Plus.

Bulbous garden blomster (45 billeder) - udsigt, plantning og pleje

Bulbous planter findes i næsten hvert dacha område - det er liljer, påskeliljer og hyacinter, og selvfølgelig tulipaner. De vandt popularitet takket være deres uhøjtidelige omsorg og smukke, lyse blomsterstand. Hvis du er interesseret i sådanne planter og vil have dem på stedet, vil vores artikel hjælpe dig med at lære om deres funktioner, pleje, plantning og dekorative egenskaber.

Bulbous planter til haven - dekoration af ethvert område

Bulbous blomster til sommerhus område

Lad os overveje de grundlæggende funktioner:

 • grave ud en kugle af løg med egne hænder efter blomstring;
 • adskilt forsigtigt pærerne fra hinanden;
 • land på et nyt sted eller lad det opbevares til efteråret.

Det vigtige punkt - må ikke rives eller afskæres i glødende blade. For at skjule de stygge døende af de nedre blade skal de plantes blandt jordbunden.

Have dekorative bue på sommerhuset websted

Den første på stedet blomstrer i foråret som regel pære. Efter nedstigningen af ​​snedækslet og udseendet af den første grønne blomstrer tulipaner og påskeliljer. Derfor anbefaler vi at vælge det mest fremtrædende sted for dem, helst i nærheden af ​​huset.

Tip: For bulbous blomster skal vælges godt drænet, fugtet i efterår og forårsmuld.

Veloplyste og solrige områder er velegnede til tulipaner, men påskeliljer som skygge og penumbra. Vi anbefaler at plante hyacinter i dagtimerne, som vil fylde atmosfæren med en delikat, delikat aroma.

Vigtigt er et andet punkt i forbindelse med metoden til plantning af pærer.

 • en gruppe, der med tiden vil blive til en blomstrende ø;
 • en blomst;
 • i en række;
 • buket er den mest populære mulighed. I dette tilfælde udføres landingen i små grupper af løg af en slags (8-10 stykker) i en afstand af 100 mm fra hinanden.

Solbrænding - dekorative buer i haven design

Nedenfor tilbyder vi dig at blive bekendt med de mest almindelige pæreplanter til sommerhuse:

 1. Narcissus - uhøjtidelig kultur, kan vokse både i skyggen og i solen. Blomsten er ikke kræsen om fugt, men tolererer ikke dens overskud. Plantepærer skal være i sensommeren - det tidlige efterår. De fleste sorter kræver ikke husly for dvaletilstand.

Narcissus - en smuk uhøjtidelig blomst

 1. Tulip - blomstrer efter narcissus, der er mange arter, der afviger i deres farve. Foretager veloplyste områder, lys, sandlig lunken jord med god dræning. Kan vokse i skyggen, men mister straks dekorativitet, ligesom ikke stagnation af vand i jorden.

Afstigning i mellembanen opstår normalt efter den 15. september. I denne jord skal have en temperatur på højst 7 ° C, bedre 5-7 grader, i den varme jorden rodsystemet dannet langsomt på grund af hvilken der er en risiko for, nederlag sygdom. Prisen på pærer afhænger af deres størrelse.

På billedet - vil denne blomst genoplive det mest kedelige område

 1. Crocosmia er en elegant plante med en tynd stilk, og blomster er placeret på den som hvedespikes. Blomstringen er juli-august. Blomsterne er røde, gule og orange.

Det kan vokse på belyste steder, i delvis skygge og skygge, det vokser meget, så husk det, når du planter, hvilket giver plads til det. Plant en blomst i april-maj, for vintering i sydlige regioner lære faldet blade eller grene, i nord - grave ud. Plante bør være små grupper på 3-5 løg i hver.

Crocosmia til den oprindelige sammensætning

 1. Lilies er smukke planter med en skarp behagelig aroma. For dem bør der dannes godt drænet frugtbar jord, men på stærkt sandede loam og loam bliver de værre.

Det optimale sted skal placeres i penumbraen, hvor sollys kun er om morgenen. De elsker nok fugtig jord.

Efter 3-5 års dyrkning på ét sted skal blomsten transplanteres, og det er bedst at gøre dette i efteråret. Ved gravning af planten skal du være forsigtig og forsigtig, så du ikke fanger løgens rødder.

Lilies på havens seng

Arbejdet kræver tålmodighed og nøjagtighed, hvis det ved at vokse pæreplanter er problemer, betyder det at du har gjort noget galt på dette stadium.

Tidspunktet for afstigning bestemmes af den voksende region:

 • nordlige region - oktober;
 • yuzhnyy- november, og
 • Sibirien er slutningen af ​​august eller september.

Tip: Vi anbefaler at du har tid til at plante løg 6 uger før frostens ankomst.

Formet i denne periode vil rodsystemet bedre modstå dem.

Der er følgende regel - dybden skal svare til højden på 3 løg. Små løg af lille højde ligger tættere på jordens overflade, hvorfor vi råder dig til at plante et etdimensionelt plantemateriale.

Optimal afstand for:

Procesinstruktionen er som følger:

 • lav et hul eller en fur;
 • hæld i den komplekse gødning (du kan ikke gøre det) og sprøjt det let med jord;
 • plant en pære, og sørg for, at den ikke rører fodringen
 • rigeligt hælde landingsstedet. Typisk ignorerer gartnere nybegyndere dette punkt, og foretrækker simpel vanding. Men pæren er plantet dybt, og vandet kan ikke trænge ind på det på grund af, hvad rodsystemet ikke har tid til at danne før frosten.

 1. Spred de kvælstofholdige gødninger i området med tidligt spirende pæreplanter inden smeltende sne. Velegnet ammoniumnitrat (15 g / 1m 2) og urinstof.
 2. Anden gang for at fodre haven blomster er nødvendige under budding. Brug komplekse gødninger - 15 g / 1m 2.

Råd: Brug ikke gødning som gødning, det kan blive en katalysator for udvikling af svampesygdomme.

 1. Glem ikke at vandde rigeligt i tørt vejr om foråret, så jorden bliver 250 mm dyb.
 2. Hvis du har opdaget underudviklede eller syge planter, såvel som dem, der har lidt dvaletilstand, graver dem ud med jordklump og brænder dem.

Efter sneen falder i containerne og på græsplænen blomstrer - snehvaler, hvidkløver, krokusser. Med deres hjælp kommer haven til liv og vågner fra dvale. Vi ved allerede, at de pærer, der er plantet siden efteråret, har en tilstrækkelig forsyning af næringsstoffer, så næsten ikke kræver pleje.

Deres kompakte grupper vil blive dekoreret med tomme græsplæner, klippehaver og steder under store træer i haven haven. Efter afslutningen af ​​blomstringen skal du afskære deres øvre visne del. Særligt smuk vil se mixborders fra primroses mod baggrunden af ​​waking buske. Derefter forkæler de med deres gulvede blade blomstrende stauder.

Første forår vågner op:

Amaryllis i landet

Sådanne planter vil se godt ud på blomsterbed, såvel som i mixborders blandt haveblomster under vækst. Vi anbefaler at placere dem i midten af ​​kompositionen, hvor den udsøgte form af blomster næppe vil forlade nogen ligeglade.

Efter blomstring kan de tørrede blade blive forklædt af andre planter.

Vi råder dig til at vælge sådanne dekorationer til sommerhaven:

Anemoner i forstæderne

Dekorer haven indtil det sene efterår. De er plantet under høje træer, hvor de dekorerer stedet og udgør tomme platforme. Bulbous her føler sig godt tilpas under faldne blade, såvel som mad og fugt er fuldt forsynet.

Vælg sådanne planter:

Den uhøjtidelige have pære blomster passer godt ind i de mest forskellige steder i landstedet. Med deres hjælp er det muligt at genoplive det før andre planter. Ved begyndelsen af ​​efteråret dekorerer de territoriet, når mange blomster allerede forbereder sig til vinteren. Videoen i denne artikel hjælper dig med at finde yderligere oplysninger om dette emne.

Velkommen! Jeg har et problem med at plante freesia, de enten ikke spire eller ikke blomstre

Corms of freesias nogle gange virkelig dårligt spire. Hovedårsagen er ukorrekt forberedelse: Før plantning skal knoldene holdes ved en temperatur på 28-30 grader i 3-4 måneder. Derudover er det nødvendigt at sikre høj luftfugtighed i varmebehandlingsperioden.

Med hensyn til blomstring, for at stimulere det efter ældning på et varmt sted, før du plantes i 3-4 dage, skal du sætte ormene på et koldt sted (12-15 grader). En sådan stress er garanteret for at sikre dannelsen af ​​peduncle.

Velkommen! I dag købte jeg en pære på markedet. På billedet ser blomsten ud som en lilje eller clematis, hvor sælgeren kalder et "dekorativt træ". Jeg søger på internettet, hvordan man ser efter - jeg kan ikke finde oplysningerne. Kan fortælle mig.

Jeg kan ikke med sikkerhed sige, men ved beskrivelse svarer det meget til det såkaldte "lily tree". Faktisk - bare en hybrid lilje, men karakteriseret ved høj vækst og et stort antal blomster.

Bulbous blomster-stauder: billede med navnet

Art sort haven blomster blomstrer med sin storhed. En særskilt gruppe, der altid bevirker beundring, er pæreagtige stauder.

Disse omfatter pæreagtige primroser, behagelige for øjet i de første dage af foråret, planter med en sommer eller efterårsbloemperiode. Alle er forenet af tilstedeværelsen af ​​en underjordisk del - en pære, der indeholder alle næringsstoffer til vækst af blomster. Separate arter pære perenner:

Alle disse planter er stauder, har forskellige blomstringsperioder, hvilket gør det muligt at skabe fantastiske sammensætninger af kontinuerlig blomstring.

Når den flerårige pære blomstrer i haven

Pære stauder er i stand til at dekorere haven plot hele sæsonen. Til dette er det nødvendigt at være opmærksom på blomstringen ved valg af sorter. De vigtigste perioder, når løgblomstrer er ganske velkendte:

 1. Spring. De vigtigste repræsentanter for det tidlige forår er primroser. Disse pæreagtige stauder blomstrer, når hovedparten af ​​planterne bare forbereder sig til opvågnen. Blandt dem er værd at nævne granen (scylla), krokus, snowdrop, muskari, Pushkinia. Så snart det er lidt varmere, er det tid til tulipaner, påskeliljer, hyacinter, pæreformige iriser. Disse sorter blomstrer i det sene forår.

 • Sommer. Repræsentanter for sommerblomstringen har mere duftende og store blomster. Farvepaletten er meget mere forskelligartet end for forårsløg. Eksempel - liljer. Valget kan laves blandt sorter, der spænder fra hvide til lyse, blomstrede blomblomster. Så er der daylilies, dahlias, gladiolus, canna, tigridia, calla, tuberose, freesia, fuglfugl.

 • Efteråret. I denne periode er skønheden af ​​løg repræsenteret af havecyklamen, colchicum, krokus med efterårets blomstringsperiode.

  Kompetent at have lavet landskabssammensætningen, er det muligt at nyde skønheden af ​​pæreagtige stauder hele sæsonen. For valget at være korrekt, skal du se på billedet af hver art, før du anbringer planten i haven. Man bør huske på, at pæreagtige stauder kan spille rollen som en soloblomst på en blomsterbed eller alternativt skygge en anden plante.

  Skal jeg pære pærer til vinteren?

  Nogle arter - ja, og nogle adskiller sig i god frostmodstand og kan perfekt vinde på det åbne land. Hvis sorten kræver vinteropbevaring, skal pærerne udgraves før den første frost. Disse varme-elskende pæreagtige stauder, som omfatter gladiolus, dahlias, callas, stokke. Hvis du gør dette med elit tulipaner (terry, papegøje), så vil det hjælpe dem med at spare længere. Grave pærer stauder holdes efter visning af blade.

  Plantevarmende pæreagtige stauder begynder om foråret ved en jordtemperatur på mindst 12 ° C.

  Vinterbestandige pæreagtige stauder er narcissus, krokus, almindelige sorter af tulipaner, liljer, hasselnødder, dagliljer. I svære eller sneløse vintre er det ønskeligt at dække planterne af disse blomster med mulch eller lapnik. Plantede løg af vinterhærde sorter i slutningen af ​​september eller i oktober. Det er nødvendigt at tage højde for tidspunktet for frostbegyndelsen. Landing er udført 1,5 måneder før forventet dato. Dette er nødvendigt for dannelsen af ​​rodsystemet af blomsten. Pærer af de stauder, der blomstrer om efteråret, plantet i slutningen af ​​foråret eller den tidlige sommer.

  Sådan plejer du pæreagtige stauder

  Først og fremmest er det nødvendigt at huske, at løg blomster foretrækker områder med god belysning, men også en lille skygge overføres. Jorden er fri og let, der er særlige krav på luft- og vandgennemtrængelighed. Enhver stagnation af vand eller konstant fugt fører til sygdomme og død af pæreagtige stauder. Sæt dem ikke på tunge eller dårlige sandjord. Den mest egnede jordkomposition er neutral næringsstof.

  Bulbous mennesker elsker moderering i alt. Det gælder også vanding og ernæring.

  De mest skarpe af pæreagtige stauder er terry påskeliljer, papegøje tulipaner, nogle typer freesia, hyacinter og gladioluser.

  Ved høj luftfugtighed eller under regn skrives blomstrer med vand. Derefter kan stammen bryde, ude af stand til at modstå vægten af ​​blomsten. Stærk vind fører til samme finale. Nogle gartnere binde blomster.

  Et andet problem med disse typer er den store efterspørgsel efter jordbund. Hvis jorden ikke opfylder kravene fra blomsten, er det nødvendigt at omhyggeligt udvælge næringsblandingerne, gødningen og topforbindelserne, så resultatet er værdigt.

  De bedste repræsentanter for pærer til haven

  Overvej nogle typer beskrivelser og fotos.

  Meget god på stedet forårskugle stauder.

  Småblomstrede arter blomstrer lidt tidligere, storblomstret - senere. Se godt ud i gruppens landing. Elsk nem jord uden stagnation af fugt.

  Vises fra under sneen. Disse pæreagtige stauder er så smukke, at du sikkert vil dyrke dem. Tolerrer perfekt frost, kræver ikke husly. Han elsker frugtbar jord. Plant det på jorden, hvor sneen kommer tidligt, så blomsterne dukker op før andre pæreagtige stauder.

  Montbretsiya

  Det betragtes som en relative af iriser. Det andet navn er den japanske gladiolus. Hurtig udvidelse kræves transplantation ikke oftere end en gang i femårsperioden. Blomsten er lang (op til 25 dage) og smuk, kronbladene kan være gule, orange eller røde. Han kan ikke lide skygge og stagnation af vand. Pleje adskiller sig ikke fra det sædvanlige for pæreagtige stauder.

  Blomstrer i begyndelsen og midten af ​​sommeren. Blandt arten er der dværgplanter og giganter. De er uhøjtidelige, men de kan ikke lide rå skyggefulde steder. Den bedste måde at lande på er i april, hvis der kræves en efterårsmplantning, så i slutningen af ​​september.

  Den mest almindelige klasse af sommer stauder. Farverne blomster er så forskellige, at kun fra nogle liljer kan skabe en fantastisk skønhed af blomsterbedet. Landingen er ønskelig om efteråret. En smule sand til dræning tilsættes til hullet, når der plantes.

  Så få plantematerialet før plantning. Lilies er hygrophile, svarer godt til top dressing med mineralske forbindelser. Hvis du fjerner den falmede blomsterstand i tide, vil blomsten vare længere.

  Galtonia eller afrikansk hyacint

  Blomstrer meget rigeligt. Planten er høj, kan nå 1 m højde, men meget spektakulær. Elsker solen og de vindløse steder. Denne pære staude foretrækker økologisk, bedst af alt, kompost. Han kan lide regelmæssig vanding, for vinteren pærer er udgravet. På billedet er Galtoniaens blomster tættere:

  Har en fantastisk evne. Blomster blomstrer efter regn. Farve af blomster kan være hvid, gul, pink. Afstigning foregår midt om foråret, mens pæren skal stikke over jorden. Krævende vanding og befrugtning. Vinterfrost kan ikke stå, derfor er pærer udgravet.

  Sorter med efterår blomstring periode

  Cyclamen Garden (Napolitansk)

  Det vokser godt på næringsstoffer, elsker fugt, men tolererer ikke vandlogning og stagnation af vand. Kræver delvis skygge og beskyttelse mod udkast og vind. På et sted vokser op til 10 år uden en transplantation. For vinteren er plantager beskyttet, ellers kan planten blive frosset.

  Flerårig med efterårets blomstringsperiode. Han elsker solrige steder, i den dybe skygge kan blive bytte til glutton snegle. Rødderne skal være i godt drænet jord, for ikke at rådne i tilfælde af vandlogning. Selvom der vokser i nogen jord, selv i ler. Planteret i midten af ​​august. Behøver ikke engang vanding. Den eneste undtagelse er, når blomstringsperioden falder sammen med tørken. Udfør ukrudt for at give planten behagelige forhold. Der er også typer efterårskrokus, der blomstrer om foråret.

  Dette er en lille liste over pærer stauder, der er i stand til at dekorere haven hele sæsonen. Den største fordel ved disse planter er muligheden for langvarig vækst på ét sted uden transplantation, hvilket i høj grad letter arbejdet med gartnere. Og skønheden af ​​pærer vil hjælpe dem til at elske ved første øjekast.

  stille et spørgsmål til landmanden

  2018/01/17

  Alena Bertram Tomater i drivhuset lavet af polycarbonat: Hej! Humic præparater er humates.

  2018/01/16

  Sergey Top dressing af tomater i et polycarbonat drivhus: Hej! Om hvad specifikt humatet er sagt i.

  2018/01/16

  Yuri Centaur Traktor: T-15, T-18, T-224: Jeg købte mototraktor i december 2016g.Sam gik til Gomel bestilt.

  2018/01/10

  Elena Kalugina Agurker Farmer f1: "Farmer" i vores have 10 år i åbent område, købt på.

  2018/08/01

  Alena Bertram Kylling coop fra et drivhus lavet af polycarbonat: Hej. Til høner er selv varmen ikke så skadelig som.

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  55 + = 62