Smuk korridor

Indvendige korridor i lejligheden: funktionelle løsninger, tips, fotos

Gangen er det første værelse, som gæsterne ser, når de kommer til ejerne. Derfor er det meget vigtigt at tage vare på det smukke design på forhånd og vælge en stilfuld korridorindretning i lejligheden. Billeder af forskellige varianter af vestibler vises rigeligt på internettet, men det er ikke altid nemt at vælge, hvad der egentlig passer til dette hus.

Stilfuld indvendig korridor i lejligheden

Først og fremmest skal du overveje layoutet af lejligheden. Hallen kan være rummelig, en smal korridor, flere døre mv. Personlige præferencer hos ejerne er også vigtige: Nogen kan lide minimalismen, og nogen har en etnisk stil. Derudover er det nødvendigt ikke at glemme andre værelser: Hallenes design bør ideelt set kombineres med dem.

Design af en smal korridor i lejligheden

Smukt interiør af en lang korridor i lejligheden, foto

Designere bruger en række måder at skabe et smukt og originalt interiør til gangen.

Det oprindelige design af korridoren i lejligheden

Takket være dem ser korridoren usædvanlig og stilfuld ud. Blandt de forskellige design ideer kan identificeres flere af de mest populære måder at skabe et smukt interiør:

 • Gulvfliser med originale indsatser;
 • strækloft af ikke-standardfarve (du kan desuden indstille baggrundsbelysningen);
 • nicher med installeret baggrundsbelysning;
 • usædvanlige indsatser af forskellige materialer;
 • spejlindsatser;
 • stilfulde malerier;
 • foto i de originale rammer;
 • usædvanlige armaturer.

Stilfulde malerier i den lange korridor

Efterbehandling materialer til en korridor interiør i en panelhus lejlighed, foto

Af en eller anden grund sparer de ofte på materialer beregnet til korridoren. Dette er en forkert beslutning, fordi gangen er det rum, hvor det er almindeligt at tage af og lægge på yderbeklædning samt sko. Det er her, at noget af snavset forbliver, som kommer fra gaden. Væggene er konstant i kontakt med tøjet og gulvet med sko. Som et resultat mørkere overfladerne senere og slettes.

Loftet af gipsplader i korridoren

Reparation er normalt startet fra loftet. På gangen kan du bruge et standardmaleri eller en mere moderne løsning - installation af et stræk- eller gipsplankloft. Strækloft er mere praktisk, fordi installationen er mulig i en hvilken som helst reparationsperiode, men den har sin ulempe - en temmelig høj pris. Til billige finish kan tilskrives paneler af plast, såvel som almindelig hvidvaskning.

Stræk loft i korridoren af ​​?? lejligheden

For at afslutte væggene i korridoren er der mange måder, som hver især har sine fordele og ulemper. Ofte vælger ejerne vægpapir. I dette tilfælde skal du stoppe dit valg på vaskbar tapet, de er fremragende til gangen. Du kan også vælge et vinyl tapet, de er eksternt smukke og er i stand til at give rummet en original stil.

PVC-paneler til vægbehandling i korridoren

Ud over vægpapir er der mange andre typer vægdekorationer. De mest populære metoder: installation af PVC paneler, dekorative gips, klassisk maling af vægge, efterbehandling med kunststen. Hvis du vælger den metode, du kan lide, behøver du ikke glemme de forskellige nuancer. For at malere væggene skal du nøje overfladeoverfladen og dyre stenfinish kan kun udføres for døråbninger, hjørner og spejle.

Vægindretning i korridoren med kunststen

Ofte tilbyder designere dristige originale måder at afslutte væggene på. Til dette formål anvendes ualmindeligt materiale til gangen - fliser, keramisk granit, laminat, kork, flydende tapet osv. Et sådant interiør i en smal korridor i lejligheden på billedet ser meget imponerende ud.

Flydende tapet i korridoren

For gulve i korridoren skal du tage et stærkt rengøringsmiddel. Det skal være vandtæt og ikke mærke. Fra en billig mulighed er at vælge et homogent linoleum. Fliser eller porcelænfliser er også meget velegnede til gangen. Men parket og laminat - ikke en meget god mulighed for dette værelse.

Lamineringens struktur

Men hvis valget stadig er på det, skal du vælge et fugtighedsikkert materiale. Eller i det mindste territoriet foran indgangsdøren for at lave gulvfliser og laminat - resten af ​​korridoren. Gulvtæppet er heller ikke meget velegnet til gangen, især fra naturmateriale og med en lang lur.

Gulvfliser i korridoren

Belysning og møbler til det indre af den smalle og lange korridor

Interiøret i den smalle og lange korridor i lejligheden, hvis billede er præsenteret på internettet, kan dygtigt slås med belysning.

Væglamper i korridoren

Belysning i korridoren er en af ​​de vigtige øjeblikke. Som regel er der ikke vinduer på hallwayen, og sollys trænger ikke igennem. Derfor er det i dette rum nødvendigt at skabe belysning ved hjælp af belysningsenheder, så rummet ikke giver et indtryk af mørke og dystre.

Som højdepunkt kan du anvende LED-strimler, forskellige lamper, vægsconces. Designere bruger aktivt nogle tricks til at ændre rummets rum ved hjælp af belysning:

 1. Anvendelse af spredt lys. Han er i stand til visuelt at forøge rummet.
 2. Brug væglamper, der peger opad. Dette er en glimrende løsning for lejligheder med lave lofter.
 3. Belysning rettet kun til den ene side eller til enden af ​​korridoren. Ideel til smalle korridorer.
 4. Harmonisk kombination af lamper med andre indvendige emner. Under alle omstændigheder skal designet udføres i en stil.

Spredt lys i korridoren

Møbler er også et vigtigt element for rummet.

Ofte i gangen er der et skab og en bøjle eller et stort skab, der for nylig er blevet meget populært. Dette er en slags klassisk til indretningen af ​​korridoren i lejligheden.

Skab i gangen

Billeder af sådanne skabe skaber altid et positivt indtryk på grund af det fashionable og originale design.

Korridormøbler

Til gangen passer fine møbler pænt, men samtidig er det rummeligt. Det skal helt sikkert have meget plads til overtøj, såvel som sko. Dette er en af ​​de vigtigste øjeblikke. Også forskellige hylder er ønskelige, de er gode til små ting.

Design af en smal korridor

Nogle lejligheder har et sådant layout, at der praktisk talt ikke er plads i gangen til møbler på grund af de mange døre. I dette tilfælde er den nemmeste måde at købe en smal kabinet-kolonne. Sandt nok har den en minus - den indeholder meget få ting. Hvis der er en økonomisk mulighed, er det meget mere rentabelt at bestille møbler til ordre. For ikke-standard vestibules er hjørne skabe ideelle. De er ret rummelige, fra gulv til loft, med komfortable skydedøre.

Stilfuld indvendig korridor i en lejlighed i Khrusjtjov

Den indvendige korridor i lejligheden i Khrusjtjov, hvis foto kan findes på specialiserede steder, er lille. I Khrusjtjov er der lidt plads, og der er ikke noget sollys.

Interiør af gangen i Khrusjtjov

Derfor er det meget vigtigt at tage sig af den rigtige belysning, så vil rummet ikke virke mørkt og dyster. I dette tilfælde perfekt matchpunkt belysning, vil kun nogle få små lamper gøre entréen lys og hyggelig.

Punkt belysning af korridoren i Khrusjtjov

Det er også nødvendigt at tage sig af farvekombinationen for indretningen af ​​en lille korridor i lejligheden. Billeder af hyggelige gange på et lille firkant ser som regel ud: mange lyse farver, der passer perfekt til hinanden. Ofte bruger designere en interessant teknik - en lys farve accent. Til dette formål passer mønsteret på væggen eller på møblerne perfekt.

Design korridor i Khrusjtjov i lyse farver

Forstør det lille rum vil hjælpe de mørke fliser på gulvet. Derudover er det ret praktisk, fordi gulvet i korridoren ofte er snavset. Den mørkefarvede flise er universel, den er perfekt til forskellige interiørtyper. Du skal bare vælge den rigtige skygge. I kombination med lette vægge kan denne type gulv visuelt øge den lille gang.

Billeder af korridor design muligheder i lejligheder

Reparation i korridoren sker i sidste tur, dvs. efter alle værelser og andre værelser i huset. Oftest har ejerne efter ændring af hele lejligheden ikke en fantasi til designet af dette værelse. Men vær ikke skødesløs ved at nærme sig dette problem. Designerne giver følgende anbefalinger om korridorens moderne og praktiske arrangement:

 • du kan lave en strækning eller et ophængt loft af en indviklet form;
 • Med hjælp fra en spotlight fremhæve de nødvendige områder;
 • find fliser, parket eller linoleum af interessante usædvanlige farver;
 • installere flere spejle i smukke rammer;
 • gøre delvist indsats af sten, porcelæn stentøj dekorative gips, osv.
 • hænge flere håndlavede lamper;
 • hvis du har brug for nicher eller hylder, så gør dem med farvet belysning;
 • hænge billeder eller familie billeder.

Du kan tænke på en meget mere usædvanlig og interessant.

Billeder af ægte korridor design i en 1-værelses lejlighed med en bue

Buen i korridoren vil se godt ud selv i en 1-værelses lejlighed. Denne struktur har mange fordele:

 • visuelt vil rummet se mere rummeligt ud;
 • det ledige rum er gemt;
 • der er mulighed for at kombinere rummet
 • ser enkelt og elegant ud.

Buer kan være rektangulære, halvcirkelformede, med forskellige bøjninger mv. Hvis du gør det med en prikket baggrundsbelysning, kan du spare meget på basisbelysning.

Buen selv det enkleste design gør det mere interessant

Ekstra bøjninger af buen forstyrrer ikke

Belysning i buen vil hjælpe med at spare på elektricitet

Buen med en metal spider web ser smuk ud

Slap af med væggene og foretrækker en bred bue

Buens form kan også være ganske usædvanlig

Ved hjælp af buen kan du give rummet en klassisk stil

Billede af et moderne design af en lang smal korridor i en lejlighed i et panelhus

I Khrusjtjov og panelhusene er korridorerne ofte lange og smalle. Mange anser dette for en straf. Men selv fra sådanne lokaler er det muligt at lave et mesterværk. Til dette giver designere et par hemmeligheder:

 • Vægge og gulve bør være dekoreret med forskellige lyse farver, men det er bedre at undgå hvid farve;
 • et garderobe med spejle visuelt gør entreen bredere, til samme formål kan du bruge en model med delvis åbne hylder;
 • sådan et langt rum skal være godt belyst.

Indbygget garderobe i hele væggen er nok til at give en smal korridor

En lang korridor ville se kedelig ud, hvis ikke til dekorative lamper og malerier

Tekstureret tapet og en bænk med en smuk kurve ser moderne ud

Lange vægge og lofter accepterer ikke tomhed, de skal være noget "lukket": møbler, lamper, malerier

For at "blødgøre" interiøret, fjern hjørnerne ved at lave glatte overgange

"Udstilling" af familiefotografier - En moderne løsning til korridoren

Spejl, den rigtige kombination af farver og et minimum af møbler - det er opskriften til det perfekte interiør i korridoren

Billede af designen af ​​en lille firkant korridor i en lille lejlighed

Gør det en smuk lille firkant korridor er ikke så svært som det ser ud til. På gulvet er det bedre at lægge en flise, men ikke ribbet - det komplicerer plejen af ​​det. Loftet kan gøres elastisk, og det er ikke nødvendigt at dvæle på klassiske former og teksturer. Tapetet er bedre at klæbe med en diskret tegning eller bruge en lysfarvet enfarve. Også visuelt øge korridorskæringen af ​​alle tærskler, og i deres sted kan du lægge et gulvbelægning.

Sten, flise, tapet ... Hvem sagde at du skal vælge en ting?

Loftet i form af en kuppel gør rummet raffineret, og manglen på plads kompenseres ved brug af hjørner

Det bedste i den lille korridor er smalle møbler

Style Provence selv det mindste værelse vil give trøst

Strip - moderne trend inden for interiør mode

I korridoren kan du ikke klare et skab

Et pænt mønster, der fyldte hele rummet fra gulv til loft, vil tilføre en unik zest til korridoren

Billede af et stort korridor design med en sten i en to-værelses lejlighed

I årenes løb mister dens popularitet ikke udformningen af ​​korridorer, dekoreret med sten. Et ønske om et sådant design er simpelt. På gangen kan du bruge natursten, dekorative eller simpelthen tapet med et billede af mursten eller murværk. Ved hjælp af dekorativ sten kan du få effekten af ​​antikviteter, og takket være tapetet med billedet af en mursten - rummets naturlighed.

Mursten murværk - et stilfuldt argument til fordel for et moderne interiør

Stenen giver rummet et mysterium og endda et strejf af antikviteter

Det er ikke nødvendigt at dekorere hele rummet med en sten, det er nok til at dekorere et skab eller en niche

Med stenarbejde er det bedst at kombinere et-farve lys tapet

En masse sten sker ikke

Smukke flotte firkantede "holme" af sten

Efterligning af den revnede jord ser elegant ud

Billede af et indre af en lille korridor og en entré i en lille lejlighed

En stor korridor giver udluftning til fantasi, men kræver også overholdelse af enkle designregler. Hvis du vælger en vandret strimmel, vises gangen bredere, og hvis du stopper på den lodrette en - højere. Ved at opgive skarpe vinkler, opnår du fornemmelsen af ​​rummet. Tilføjelse af elementer lavet i hånden - Værelset bliver mere hyggeligt. Tøv ikke med at fantasere - herfra vil dit hus være unikt og smukt.

Strimlen vil gøre interiøret visuelt bredere

Lyse vægge og lyse accenter i form af malerier - en ideel løsning til en lille korridor

Du kan dekorere korridoren selv, bare et par små streger, og rummet bliver mere interessant

Hvid er den bedste ven af ​​små værelser

Undgå skarpe hjørner, du vil gøre interiøret mere elegant

Du så på billedet af korridor design i lejligheden. Flere billeder kan ses i afsnittet Lejlighed.

Billede af buer fra gipsplader

Billede af omklædningsrummet

Billede af balkon design

Foto wallpapers til stuen

Billede af glidende indvendige døre

Et stort udvalg af smukke korridor design fotos i lejligheden i god kvalitet.

Gratis katalog med billeder af naturen, kvinders skønhed og interiør af lejligheder.

Du kan se billedet online, samt lægge et billede på dit skrivebord eller på et fly.

Alle rettigheder forbeholdt og beskyttet ved lov.

Enhver gengivelse af materialet på webstedet uden vores skriftlige samtykke er FORBUDDET!

Design korridor i lejligheden: hemmelighederne til et vellykket design

Hvis du kan bestille størrelsen af ​​den fremtidige korridor, helt sikkert alle ønsker at gøre det rummelige og lyse, så der er ikke kun passer møblerne kræves til dette rum, men forlod plads til den normale bevægelse af alle familiemedlemmer. Men desværre, lider 80% af lejlighed beboere fra en manglende plads på gangene, så lad os se, hvordan du kan ændre designet af hallen i lejligheden for at gøre det mere funktionelt rum.

Design korridor, afhængig af form og størrelse

Som regel er de fleste korridorer i lejligheder ikke forskellige i størrelse, bortset fra at disse er mere moderne projekter for lejlighedsbygninger. Korridoren kan derfor være lille og smal, smal og lang eller kvadratisk. Overvej forskellige muligheder for designkorridor i lejligheden afhængigt af form og størrelse.

Design af smalle og lange korridorer i lejligheden

En lille, smal og mørk korridor, ofte også lang - dette påvirker de fleste Khrusjtjov. Hvordan kan jeg visuelt udvide den smalle korridor i lejligheden? For det første er det farven på rummet. Lav gulvet og væggene lys, men tag forskellige nuancer. For eksempel ser et lyst blankt gulv ud i en sådan korridor, så brug en lys beige flise til gulvet, og for vægge tage lysbrune paneler. Selvfølgelig er det sværere at passe på det lyse køn, men effekten af ​​at udvide rummet er det værd.

Design af en smal korridor i et lejlighedskort

I en smal korridor kan du ikke sætte et fuldt skab til ting - det er en kendsgerning. Men vi behøver det ikke. Moderne møbler er gode, fordi det kan tilpasse sig alle dimensioner af rummet. For en smal korridor vil et smalt skab med åbne hylder som stativer eller skydedøre gøre. I dag kan du lave en garderobe af enhver størrelse, så vær ikke doven og spørg producenten, hvilken bredde de kan gøre en sag til at bestille. Det passer helt sikkert til din korridor.

Design af en smal og lang korridor i en lejlighed

Smukt design af korridoren i lejligheden

En lang og smal korridor kan forstørres visuelt ved hjælp af spejle. Sørg for at bruge dem på gangens sidevægge. En fremragende mulighed vil være brugen af ​​spejle på skabets døre, så i en modtagelse kombineres både funktionaliteten og den dekorative komponent i korridorens indre.

Afslutning af korridoren i lejlighedsbilledet

Og hvordan man kan dekorere en korridor i en lille lejlighed? I det lille værelse vil skabet sikkert ikke passe. Derefter kan den udskiftes med en tøjhænger og en lille sko - et skab eller en skoholder. Men spejlet - en integreret egenskab af en beskeden korridor - er stadig værd at hænge på en af ​​væggene. Det er ikke nødvendigt at gøre det stort: ​​fra gulv til loft, bliver et lille spejl placeret på personens niveau ikke kun genstand for den elskede syn, men vil også give mulighed for visuelt at udvide rummet. Og under spejlet kan du lægge en lille hylde til nøgler med kroge til tasker og paraplyer.

Møbler til korridoren i lejligheden

Hvordan man kan dekorere det indre af korridoren i lejligheden

Fra korridoren fører der som regel mange døre til forskellige værelser (badeværelse, køkken, stue, spisekammer). Men i de små korridorer forhindrer en ekstra åbningsdør passagen og tillader dig ikke at bevæge dig frit i rummet. Derfor fornuftigt fornuft erstatter alle svingende døre med glidende dem, og hvor døren kan fjernes (for eksempel indgangen til stuen eller køkkenet), erstattes det med en dekorativ bue.

Design af en korridor med en bue

Design af en firkantet korridor i en lejlighed

En firkantet korridor er en af ​​de mest taknemmelige former for dette rum. Selv om en sådan korridor er lille, men alligevel lykkes og garderobe sammen, og en lille hylde til poser, og selv små bløde polstrede afføring levere. Hvis området tillader, er det bedre at sætte en nice store skab, som vil kombinere i én design-in closet med skydedøre og åbne hylder til små ting, fra tasterne, og den sidste telefon og favorit tørklæde. Også i den store korridor er der ikke kun en garderobe, men en kommode. I dette tilfælde er et skab placeret foran på kabinettet, kan du sætte et antal sug, og den øverste del af brystet til at hænge et spejl eller billede.

Tænker gennem design af pladsen af ​​korridoren af ​​lejligheden, så glem ikke om komfort: de små skåle, omhyggeligt arrangeret i dekorative hylder, en stor eller flere små billeder på væggen, en blød mat på gulvet - disse søde små ting kunne ikke være bedre tæmme det indre, gør det varmt og hyggeligt.

Design af en firkantet korridor i en lejlighed

Design af en firkantet korridor i en lejlighed

Indretning af en firkantet korridor

Korridor i lejligheden: Indretningsdesign ideer

hal dekoration i lejligheden er ikke nødvendigvis at gøre standarden, i henhold til gennemprøvede mønster. Efter et par minutter eller timer med fantasi bliver der skabt rigtige mesterværker af design. For eksempel er den banale bøjle med kroge til tøj, kan du være i form af originale træ, som er lavet af farvet spånplade, og filialer i forskellige højder fra gulvet, vedhæfte kroge til tøj, paraplyer, tasker. Denne idé helt sikkert vil appellere til alle medlemmer af familien, de yngre beboere oblyubuyut lavere "grene", og den ældre vil blive delt mellem toppen af ​​en improviseret træ.

Smukt design af korridorfotoet

Til gulvet vælger mange en enkeltfarvet flise eller flise med et abstrakt mønster. Men gulvet er et godt sted for design. Prøv at lægge nogle mønstre på gulvet, for eksempel i en firkantet korridor på gulvet kan du lægge en oval eller diamant, som visuelt justerer længden af ​​rummet. Find også deres plads i gangen og tæpper med originale mønstre, strik eller flettet tæpper.

Design korridor i en moderne lejlighed

Tæppe på gulvet til korridoren

Wicker tæpper i korridorens design

Brug hjørner - ofte i små korridorer hvert centimeter på kontoen, hvorfor brug derfor ikke de ofte ubesatte hjørner af dette rum? Hæng en eller flere hjørnehylder derinde og fastgør spejlet ovenpå, også med vinklen.

Indretning af en lille korridor

Og nu skal vi snakke om loftet, hvis design hjælper med at justere rummets dimensioner. Det kan være på flere niveauer eller enkeltniveauer, lavet af gipsplader, strækstof eller andre materialer, såsom stativplader eller forskellige lofttegler. I de lange korridorer produceres der meget ofte en to-niveau bølge i loftet og fremhæver den i forskellige farver. Og nu er opmærksomheden ideen om at dekorere korridoren. På gulvet gentages den samme bølge som i loftet. Bare gentag ikke lige meget kurvernes dimensioner og arrangement, men gentag blot de buede linjer, du kan endda asymmetrisk.

Dekoration af loftet og gulvet i korridoren

Og hvordan man vælger tapet til korridoren? Selvfølgelig er de mest praktiske - mørke nuancer, de er ikke så marcherede som lyse. Men for små, mørke og smalle værelser er denne mulighed ikke egnet. Derfor er det bedste valg et lyst tapet, men vaskbart. For eksempel er vinyl meget velegnet til vores krav, og kork tapet bruges til korridoren. Du kan også rådgive dekorative gips og flydende tapet - dette er en glimrende mulighed for at afslutte korridoren.

Baggrund til korridoren i lejligheden

Og endelig, lad os tale om belysning i korridoren. Hele rummet skal være jævnt tændt, især i de mørke korridorer. Bedre end loftslys endnu ingen kom op med. Men du behøver ikke at ignorere vægbelysning: sconces, pletter. Sidstnævnte er forresten fantastisk til at dekorere et værelse. De belyser normalt indretningens dekorative elementer: malerier, spejle, nicher i væggen, vægpaneler.

Belysning af korridoren i lejligheden

Loftslamper til korridoren

Vægbelysning til korridoren

Som du kan se, kan korridorens design i lejligheden udformes i overensstemmelse med alle ønsker fra ejerne, selvom lokalerne er smalle og lange. Det vigtigste er, at det skal være i harmoni med resten af ​​lejligheden og passe godt sammen med æstetikken i hele boligarealet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

7 + 1 =