Trapper lavet af bøg

Trapper lavet af bøg

Løftemekanismer fra bøg træ er ikke tilfældigt populære. Sådanne designs har mange fordele i forhold til andre trætrapper:

 1. ikke for høje omkostninger, hvilket forhindrer store omkostninger til opbygningen af ​​løfteanordningen;

Men trætrappen, der er lavet af bøg, kan kun arrangeres i rum, hvor der ikke er nogen høj luftfugtighed, da bøgen hurtigt absorberer den og endog kan stige i størrelse. Af denne grund kan designet hurtigt fejle.

Krav til bøg trapper

Ved konstruktion af enhver løftemekanisme, uanset hvilket materiale der anvendes til fremstilling, er det nødvendigt at overholde de krav, der er fastsat i reguleringsdokumenterne. Under alle omstændigheder, om det er den sædvanlige brug af strukturen eller nedstigningen i tilfælde af nødsituation, skal stigen sikre sikker drift. Hvis du ignorerer de etablerede normer, kan brugen af ​​sådanne strukturer føre til personskade.

 1. I en march kan der være mindst 3 og højst 16 trin.

Hver løftemekanisme skal have pålidelighed og sikkerhed. Dette er muligt i tilfælde hvor alle dele er omhyggeligt udvalgt og lavet af kvalitetsmaterialer. Til buestringen er det nødvendigt at anvende meget solide bøgarrayer, i hvilke riller til trin og trin skal laves med en dybde på mindst 10 mm. Skridtene til en bøgestige skal have en tykkelse på mindst 36 mm. Kun hvis denne parameter er opfyldt, vil de ikke bøjes og modstå betydelige belastninger.

For at forbedre ydeevne, aske, lærk eller andre trætrapper er dækket af forskellige beskyttelsesmidler, maling eller lakker. Dette beskytter strukturen mod fugt og insekter.

Der skal også tages højde for banisterne. Disse detaljer skal være perfekt poleret, da folk bærer deres hænder langs håndlisterne, går ned eller klatrer trappen. Hvis delen har skæv eller lignende fejl, kan det føre til skade på håndfladerne.

Hvor bøg trapper bruges

Løftemekanisme bøgetræ har næsten de samme egenskaber som eg trappe. Designet tolererer fuldt ud betydelige belastninger og konstant brug. Takket være disse egenskaber det er lavet af bøg meget ofte konstrueret trætrappe til anden sal. Dette materiale bruges også til opførelse af loftet trapper. Og alt for nedstigning i kælderen er bedre at give fortrinsret til de mere fugt-resistent træ, fordi der i disse områder er meget ofte ganske fugtig, er det kontraindiceret bøg design.

Til ejeren af ​​et privat hus var i stand til selvstændigt at bygge en bøg hejse, han har brug for at vide, hvilke dele af det han består af. Træstrukturen er samlet fra følgende dele:

Alle elementer i bøgestigen skal have de nødvendige dimensioner, hvilket sikrer konstruktionens pålidelighed og stabilitet. Det er også nødvendigt at sikre, at alle trin er af samme størrelse og er placeret i en tilsvarende højde fra hinanden. Dette giver dig mulighed for at bevæge dig komfortabelt på hejsemekanismen uden at udsætte dit helbred for fare.

Bøglygter er perfekte til ethvert privat hjem, hvor det er nødvendigt at give adgang til gulvene, loftet eller loftet. De vil vare i lang tid, da bøg træ meget godt tolererer konstante belastninger, er ikke udsat for mekaniske skader og har meget gode designkvaliteter. Med passende pleje af konstruktionen vil der ikke være en skræmmende lav luftfugtighed. Men det anbefales dog ikke at udstille bøgtrapper uden for husets vægge.

Træetræer fra Bech

Praktisk set til ethvert interiør, der passer perfekt til bøg træ trapper. Bøg, som fyr og eg, er også populær, når den bruges i byggeri. Ifølge tekniske egenskaber er det næsten som en eg, dens tæthed er 700 kg pr. M 3, men bøgene er udsat for miljøet og er ikke egnet til brug i åbne områder.

Du kan bestille en bøgetrappe på telefon: 8 (495) 669-11-96

Prisen for en stige af bøg fra 119.000 rubler.

Eksempler på bøg trapper

Trappe bøg på snoren

Element af bøg trapper

Eksempler på bøg trapper

Fordele og træk ved bøg trapper

Pris for trappe fra bøg

Omkostningerne ved trapper fra bøg samt omkostningerne ved andre trætrapper bestemmes af prisen på materialet. I dag er prisen på en premium bøg gennemsnitlig mellem fyr og eg. Prisen på en bøgtrappe i vores firma starter fra 119'000 rubler. Du kan finde ud af information om priserne for trapper her.

De resulterende, groft behandlede lameller limes sammen. Limningsprocessen er som følger: Den professionelle lim er taget, begge sider af lamellen smøres, presset mod hinanden. Efter limning sammen 8 lameller, er det resulterende skjold fastspændt med klemmer. I denne position forbliver produktet flere dage. Under tryk foregår limningsprocessen.

HVAD LADDERS WE BUILD?

Bestil trapper fra bøg i BystrovLes!

Ring til: 8 (495) 669-11-96

Rusland, Moskva, Projiceret rejse 5112.

telefon: +7 495 669-11-96, mon-fri fra 10 til 19 Snedker værksted til fremstilling af trapper, dele til trapper.

Særlige træk ved bøg trapper

Når du vælger et spørgsmål om hvilken stigen vil blive udført, skal du afveje "professionelle" og "ulemper". Det er rart at vide, at denne del af interiøret vil tjene dig mere end én generation, eller i det mindste vil opfylde kriteriet "pris-kvalitet", når det kommer til midlertidige eller sjældent betjente designs. Og hvis du vælger et produkt fra bøgeskov, er det nødvendigt at lære alle sine særlige kendetegn, for endelig at se, hvordan det her er det rigtige for dig.

Bøg henviser til bøgfamiliens bredbladede træer. Dette træ er et af de mest almindelige i Europa. Den østlige bøg vokser i Kaukasus og Krim.

Til produktion brug unge træer. Dette skyldes det faktum, at der på bøgninger, hvis alder er mere end 120 år, kan mange rotde dannes.

Træ er det hvidt med en gul-rød nuance, som kan ændre sig over tid på den rosa-brunt, og efter dampende - til rødlig-lyserød. Bøg er modstandsdygtig overfor fugt og bøjninger. Træet er tæt og tungt. Det adskiller sig med let polering. En bøges egenskab er dens skrøbelighed, når den anvendes udendørs, så den bruges kun indendørs.

Forudsat at smeltedigelen er tangentiel, kan du observere mønsteret i form af hjerteformede stråler.

Ofte sammenlignes bøget med eg ifølge tekniske specifikationer. Dette sker fordi de har lignende styrke og hårdhed. I sammenligning med eg bliver bøget efter tørring mere holdbart med bøjning og belastning, stivheden stiger.

For at øge levetiden, bør bøgestigen være dækket af voks.

Tørring af bøg tager mindre tid end tørring af andre hårdttræer.

 1. Styrke. Den gennemsnitlige tæthed af træ i tør tilstand er 700 kg / m3. Men egenskaberne ved hårdhed og tæthed kan variere afhængigt af hvor træet vokser. Bare skære ned en skovbøg på mekaniske egenskaber ligner et egetræ.
 2. Tæthed (ved en fugtighed på 12 procent) bøg træ - 0,68 g / cc. Dette er et gennemsnit, der næsten svarer til tætheden af ​​eg - 0,69 g / cc.
 3. Lav varmeledningsevne. Dette kriterium er typisk for de fleste træarter.
 4. I nyligt skåret tilstand har bøg træ et fugtindhold på 64%. Til sammenligning: i eg er denne værdi lig med 50 procent og for gran - 91.
 5. Høj hygroskopicitet (træets egenskab er mættet med vand). Derfor er det umagen værd at undgå opbevaring og brug af træ med høj luftfugtighed.
 6. Det er nemt at behandle, polere, farve, lim og vende.
 7. Fleksibiliteten af ​​materialet opnås ved dampning. Dette vil gøre det muligt at oprette elementer af forskellige former.
 8. Slidstyrke.
 9. Homogen smuk, men let udtrykt tekstur. På grund af sin tekstur ser bøgtrappen rolig, blød og varm. Mørke sarte streger kan danne sig. Svagt udtrykte årlige ringe.
 10. Modstand mod forfald.
 11. Krympningen (fald i lineære dimensioner og volumen, når den tørres) af bøgtræ i længderetningen af ​​savskåret er 0,3-0,5 procent. Når man skærer i tangential retning - 8-12 procent, og i radial - 6-9 procent.
 12. Træets glans manifesteres i stor udstrækning. Lignende egenskaber er besat af ahorn, flyetræ, hvid acacia. I de radiale og tangentielle sektioner vises strålende indeslutninger.
 13. Tørring af træ opstår i 30-60 dage, hvilket er meget mindre end andre hårdttræer.
 14. Det skelnes af en gennemsnitlig pris. Omkostningerne er mellem eg og fyr.

Det er vigtigt at huske, at den korrekte behandling af bøg træ vil tillade længere tid at nyde produkter fra den. Et maleri af trappen skal kun foretages efter installationen. Dette vil eliminere dannelsen af ​​ubehandlede revner.

Anvendelsen af ​​bøg træ er ret bred. Det er ikke kun trapper og gulvbelægninger, men også møbler, såvel som musikinstrumenter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

67 + = 73