Lys perle

Enkle og lette håndværk lavet af perler til børn

For at begynde at lære at væve simple beadwork, har du brug for lidt fantasi og færdige ordninger. Børn som spillet og som regel som at udvikle legetøj og håndværk. På denne måde tilbyder vi ideer til, hvordan man kombinerer simple håndværk fra perler og applikationer. Overvej ordninger for vævning: hekse, slik, fisk, firben, tæer, krokodiller, blæksprutte.

Applikationer fra farvet papir og enkle håndlavede artikler lavet af perler til børn

Denne legetøjsgaver fra perler til den mest "forfærdelige" ferie-Halloween. Kun Halloween frygt - for sjov!

Vi begynder at væve med heksens hue.

Broomens længde kan være anderledes.

Vi vævede allerede sådanne ører. Først sættes den ene ende af ledningen 6 perler (3 + 2 + 1). Klem tråden med en stige og vend tilbage i en, to og tre perler. Et øje er klar. Nu er alt som normalt - en serie af to ledninger af tre perler, to perler og en.

Cocoy er en ferie uden slik! Legetøj slik og bær bær kan du behandle din yndlings dukke.

Vi begynder vævningen af ​​bæren. Den første række er 3 røde perler. Så er piskene i mønsteret og ikke glemmer de sorte perler - jordbærets frø. Denne model er meget enkel.

Dette diagram viser slutningen af ​​arbejdet - jordbærets grønne stilk. Og vi vender os til ordningen med vævning slik.

Ser man på ordningen, kan man væve mange, mange farverige chokolader!

Hvis du dykker ind i den kølige dybde af havet, vil gennemsigtige vandmænd og farverige fisk komme ud for at møde dem. De er så smukke!

Et vandmands øje er så vævet.

Begyndelse af vævning vandmænd - 4 store hvide perler på midten af ​​ledningen. Så tommelfingeren op ordningen. Perlerne på tentaklerne er mindre.

Begyndelsen af ​​vævning er en rød perle.

Fiskens øjne - på begge sider. På hver tråd i første omgang sætter vi på en sequin, så en perle-øje-pupil, vi vender tråden igen gennem sequin og fortsætter med at væve rækken.

Torso af en fisk fra en større hakket perle.

Lyse firben og grønne frøer er meget yndefulde og yndefulde skabninger. På baggrund af det gule flodsand ser de ud som smaragd ornamenter.

Begynd at væve en frø nedenfra - dette er en serie med fem grønne perler.

Bagsiden af ​​frøen kan laves en mønsteret, der anvender perler af forskellige farver.

Mønstre på ryggen af ​​firben kan være nogen, vores firben og i størrelse lidt anderledes.

Vi igen men gå! Om sommeren aften, ved skovsøen, blandt blomster og libaneser

En dragonflys krop er vævet af en stor hvid perle i rækker fra hale til hoved. Vingerne væves på en anden tråd. Når en vinge er klar, skubbes begge ender af tråden gennem rækken af ​​bagagerummet.

På siderne af fire rækker store perler - kviste med blomster. Og gennem perlerne i den nederste række 4 føres hjælpekabler.

Hjælpeledninger er flettet rundt om rækker af "græs", der bliver til stilk med knopper og blade.

For så enkle og lette børns perler er det materiale, du allerede har hjemme, velegnet. Og hvis ikke, så kan du se i onlinebutikker som f.eks. Businka32.rf, hvor du altid kan vælge materialet til kreativitet, som du har brug for. Det vil blive leveret og alt vil være godt.

Se også andre håndværk fremstillet af perler til børn, samt flere ordninger til vævning af sådant legetøj og anvendelser af farvet papir samtidigt og med ordninger.

Lys perle

Vi laver de enkleste og lette artikler af perler med børn: gulerødder, biler, helikopter, mariehøne, bus, sommerfugle, orme, en ugle, en pindsvin, stjerner på himlen og en måned. Alle legetøj er forbundet med ansøgningen, og smukke håndværk er produceret af hænderne på børn, der udvikler og hjælper børnene med interessante aktiviteter.

Vi har brug for kreativitet:

 • farvet papir til ansøgning,
 • lim,
 • børns sakse til papir,
 • perler i en meget lille mængde;
 • ledning.

Juicy gulerod og lyse biller i grønt græs. Og på himlen skinner sikkert! Hvor mange interessante ting er der omkring!

Dette er begyndelsen på vævningen. Tilføj gradvis perlerne i hver række.

På begge sider af den grønne perle i midten af ​​den sidste række snoet to grene. Og så er ledningerne forbundet til den tredje gren, den centrale gren.

Bjørner kan lave et overskæg fra en gennemsigtig perle.

Ubekymrede sommerfugle og industrielle bier flirter i himlen og sætter sig ned på blomsterne. Alt dette kan laves af flerfarvede perler.

Antallet og farven på perler på vingerne kan være anderledes. Figuren viser kun trådtråden. Ser ikke på denne ordning, kan du oprette en hel flok farverige sommerfugle og give dem til veninder.

Caterpillar er den mest enkle model!

Hvis du ser omhyggeligt på ordningen, er bien nem at lave. Arbejd forsigtigt og se på pilene, der viser retningen af ​​vævning.

Lad os nu gå til skoven. Der er alt så mystisk ... Skovdyr og fugle, bær, svampe ... Måske har du det heldigt at se en pindsvin?

Særlig opmærksomhed blev givet på ugleens ører. Se forsigtigt på trådbanen på diagrammet.

Vi begynder at væve med ugleens underside.

Fortsæt med at væve rækken af ​​bagagerum og vinger. En ugles øjne er som en pindsvins øjne.

Det er sådan, hvordan pindsvinets øje er vævet. Med cilia af gennemsigtige perler.

Den første række i hedgehog væven er sorte perler og 13 glasperler.

Her kan du spørge barnet: "Ved du, hvordan man skal krydse vejen korrekt? Med disse beaded biler kan du spille vejens regler. Glem ikke at se på trafiklyset! "

Begyndelsen af ​​vævningen af ​​bussen er bagud. Den gule perle er forlygten, enden af ​​vævningen.

Så hjulet i en skrivemaskine er vævet, det er en smule forskellig fra bussen.

Væv fra forhjulet. På diagrammet er det til venstre. En gul perle er et spotlight.

Månen skinner på himlen, og stjernerne skinner. Og den lille pilot drev drevet sin helikopter højt over jorden! Han elsker sandsynligvis sit arbejde meget.

Månen - modellen er meget enkel, se på ordningen og pisken, og den færdige hummer er en segl.

Vi begynder vævet med to grønne perler. Skruen er lavet af gennemsigtige perler. Og helikopterets hale er vævet på samme måde som ugleens ører. Se på tråden!

Gør med børnene fascinerende de mest simple lette håndværk lavet af perler, hvis børnene kan lide det! Mange flere ideer til at arbejde med perler og perler findes i afsnittet Håndværk lavet af perler til børn.

Håndværk fra perler med egne hænder: blomster, ordninger til begyndere, foto

Fremadrettet er det værd at bemærke, at perlens håndværk er ret nemt at udføre, men kræver præcision og koncentration, da arbejdet kommer med relativt lille materiale.

For begyndere tilbyder vi at beherske teknikken til vævning af blomster. De kan altid komme i brug separat. For eksempel at dekorere varer og tilbehør: tasker, fotorammer, kister, halskæder, brocher og så videre. Og du kan samle en buket fra dem eller lave fantastiske planter i potter, der ligner ægte. Sådanne håndlavede genstande skal dekorere interiøret eller give venner som en souvenir.

Lyse blomster fra perler

Det kan være og dejlige violer og storslåede orkideer og roser, selv overraskende blomsterblomster af hyacinter. Efter at have mestret flere teknikker og essensen af ​​vævning, kan du fantasere og skabe fortryllende kompositioner fra så fantastisk materiale som perler.

Tips til begynderguider

De, der har besluttet at beherske deres vævning perler og skabe med deres egne hænder de enkle håndværk, blomster, senere i denne artikel viser ordningen og beskrivelse af hele processen, men før starten af ​​processen er nødvendigt til korrekt forberede og vælge materialet.

Værktøj til vævning af perler

Først skal du vælge en god perle. For at begynde at mestre denne slags håndarbejde, vil mange overveje det tilstrækkeligt at købe billige kinesiske perler. Men det er en vildfarelse. Tag bare gode perler. De selv beder om arbejde og inspirerer den kreative proces. Ethvert arbejde udført af godt materiale vil se anstændigt ud.

Lad os nu tale om ledninger, dette er et meget vigtigt element i perlerne. Det er gevindperler og fastgør dem i produktet. Tråd tager en gennemsnitlig tykkelse. Den tynde vil ikke holde den tilsigtede form af detaljerne korrekt, men den tykke vil distrahere sig selv og forstyrre harmonien af ​​det skabte mirakel.

Delikat lilje af perler

For at arbejde på at skabe et håndværk, skal du bruge en ordning. For hver slags blomster har den sin egen. Når flere elementer er vævet sammen, skal de samles. Så det viser sig en smuk og hel håndværk.

Før arbejdet er det nødvendigt at forberede alt. Undlad at forsømme denne forberedende fase. Det er meget vigtigt for en korrekt organisering af den kreative proces.

Blomster fra perler

Så hvad skal der gøres og hvordan man organiserer et sted før arbejde:

 1. Spred et let, ikke-glat stof på en arbejdende, plan overflade.
 2. Vælg kun de perler og de farver, der vil være nødvendige for netop dette værk, sprede den i bunker, i farver på en flad, porøse overflader til perlerne og ingen rumlen fra at glide.
 3. Forbered små stykker af fiskeri linje (hvis du planlægger at lave blomster fra linjen) og wire. De skal skæres med skarpe små saks.
 4. Forbered en forståelig ordning, som skal udarbejdes på forhånd, og noter alle farverne til dette eller det pågældende element.

Når alt dette er gjort, gå boldt ind på kreativitet. Nedenfor er detaljerede beskrivelser af ordningerne og processen med at arbejde på blomster fra perler, i trin.

Trin for trin vævning foto

Lad os nu se på trin for trin, oprettelse af håndlavede artikler fra perler, farveordninger til begyndere og detaljerede billeder af processen med at arbejde på dem.

Vi foreslår at lave et fantastisk stykke kunst - en krukke med roser. Til dette vil vi diskutere i detaljer hvordan man kan væve en rosenblomst. Og allerede når du laver flere sådanne knopper og blade, vil det ikke være svært for dig at samle dem i en busk og fastgøre dem i en dekorativ krukke. Nu om alt i detaljer.

Vævning planer fra perler

Til arbejde skal vi forberede perler af to farver. Til knoppen skal du tage lyserød eller rød, du kan gul, alt efter ønske. Til stilk og blade - grøn.

Variant af vævning roser fra perler

Følg nu diagrammet på billedet og gør alt pænt, langsomt. Stram ikke perlerne tæt på ledningen og undgå huller.

 1. Først er det nødvendigt at danne 3 sløjfer med spændte perler af den farve, der er valgt til knoppen. Der er 9 perler på hver øje.
 2. Tilføj nu et par flere perler og indsæt kanten af ​​ledningen i den centrale perle, træk den.
 3. Lad os nu passere ledningen gennem den ydre loop og 7 perler, fastgør låget i bunden.
 4. Vi har 5 kronblade, de er forbundet og snoet i en knopp, der er indeni.
 5. Nu væve bladene fra de grønne perler som vist på billedet. Dette er den franske teknik til vævning. Vi løser bladene til knoppen nedenunder. Vi løser med ledning.

Master klasse af vævning roser

Her er vores første bud klar. Lav flere sådanne knopper og store grønne blade for at ramme sammensætningen. Saml alle grene af roser i en sammensætning og læg den i en dekorativ lille krukke, fastgør indeni på gips eller skum.

Og nu tilbyder vi at lave kamille fra perler:

 1. Tag de hvide og gule perler, såvel som ledningen.
 2. Skær ikke ledningen fra hammeren, læg hvide perler på den. Perler skal skrives så meget, at de får en længde på 40 cm med de perler, der er skrevet.
 3. Nu danner vi øjnene af kronbladets kronblade. Længden af ​​hvert øje er ca. 2 cm. Vi folder kanten af ​​ledningen med perler og snor tråden og danner en løkke. Så vi laver 9 sløjfer.
 4. Nu er det turneringen af ​​det gule centrum. Tag den gule ledning 10 cm og de gule perler. Sæt 10 stykker på ledningen og danne en loop, og i den anden ende skriver du 5 flere perler og trænger dem ind i sløjfen, stram tråden.
 5. Nu samler vi blomsten. Indsæt en ledning med et gult center inde i de hvide sløjfer og drej ledningen i bunden af ​​blomsten.
 6. Til kamille kan du lave enkle blade og binde dem til en stilk
 7. En kamme af kamille kan pakkes i grønne bånd med tape eller grøn tape.
 8. Gør et par sådanne kamilleer og sæt i en vase.

Ordning om vævning af kamille

Violet: vævning af blomsten og grønne kronblade

Og nu, lad os prøve at lave en blomst af violer. Fra perler, viser det sig at være en magisk skønhed. Til arbejde skal vi forberede en wire og perler med lilla farve til kronbladets kronblade, gul til midten, grøn til bladene.

 1. Først laver vi en blomst. For nemheds skyld i arbejdet skal du straks ringe mange perler på ledningen uden at afskære sin ende fra hæmningen. Arbejd allerede med perlerne på ledningen.
 2. Det første kronblad er dannet som følger: Tag 6 perler, lav en sløjfe, så rundt om sløjfen en anden sløjfe rundt. Dette er et kronblad.
 3. Træk perlerne temmelig tæt sammen.
 4. Lav et par sådanne kronblade til en violet (5-7 kronblade), simpelthen at danne og vride sløjferne sammen.
 5. I midten skal du ringe 8 gule perler på ledningen og lave en loop. Tilsvarende lav en anden sløjfe. Vride dem indbyrdes og hold ind i violets blomster. Bøj ledningen ned nedenfor.
 6. Stalken kan pakkes i grønne bånd med tape eller grøn tape.

Ordning vævning kamille fra perler

Du kan lave sådanne blomster til en sammensætning. Du kan uafhængigt variere blomsterstørrelsen, øge eller formindske antallet af perler i kronblade og antallet af kronblade selv. Til midlet kan du også bruge mere eller mindre perler.

Lav grønne kronblade til violeten og læg dem i en buket, der kan placeres i en gryde. I denne buket kan der være flere store og flere små blomster. Ordne sammensætningen omkring bladene. Så violer bliver ligesom virkelige.

En anden variant af vævning violer fra perler

Næste er et par flere billeder af perler med egne hænder og en ordning for begyndere til vævning af blomster.

Violetter lavet af perler

For bedre og tydeligere at forstå processen med vævning eller fremstilling af perleblomster med egne hænder, se videoen til begyndere, hvor ordninger og arbejde beskrives detaljeret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

70 − = 66