Laminat 33 klasse 12 mm germanium

Vandtæt laminat 12 mm 33 klasse, Tyskland: specifikationer, producenter og priser

Laminat - et moderne gulvbelægning, som erstattede de dyre parket- og trægulve. I første omgang var han bange for fugt, ikke i tide udslettet pølse fra spildevand kunne for evigt ødelægge låget. Løsningen på dette problem var et vandtæt laminat på 12 mm 33 klasse, Tyskland og producenter af andre europæiske lande tilbyder belægninger, der kan lægges selv i svømmebassiner. Dette universelle finishmateriale er trods sin ret høje pris blevet populært blandt forbrugerne, fordi tysk kvalitet altid har været i pris.

Vandtæt laminat er ikke bange for høj luftfugtighed og pludselige temperaturændringer

Laminat af tysk produktion: kvalitet og pålidelighed

Med det vandtætte laminats popularitet begyndte mange producenter af laminatgulv at producere det: i Belgien, Frankrig, Kina og Rusland. Den førende markedsleder er de produkter, der er fremstillet i Tyskland.

Vandtæt samling med alle former for prints og et rigt udvalg af teksturer tilbyde sådanne tyske virksomheder som Egger, Zigart, Krono Original, Westerhof, Aberhof, Hessen-gulvtæppe, Floorwood, Classen, Ecoflooring, maxwood, Proteco, Vega, Kronotex, og andre. Disse produkter har de bedste kundeanmeldelser , fordi mærket "Made in Germany" allerede er blevet synonymt med kvalitetsmærket.

Gulvet i køkkenet er dekoreret med et laminat af klasse 33

Forskellen mellem vandtæt og vandtæt laminat 33 klasse 12 mm, Tyskland

I karakteristika for laminat 31-34 klasser kan du finde sådanne indikatorer som fugtmodstand og vandmodstand. Begge termer betyder, at denne gulvbelægning er ikke bange for kontakt med vand, og de kan bruges i fugtige rum, såsom badeværelse, køkken, svømmebassiner og så videre. I produktionen af ​​et sådant laminat, er alle lag imprægneret vlagoottalkivayuschey billeder og antiseptisk (for at forhindre svampe), og leddene mellem lameller og fælles lås behandles med særlig voks.

Fugtbestandig belægning, der er ideel til efterbehandling af badeværelset

Forskellen mellem disse begreber i materialet, hvorfra lamellen er lavet:

 • Grundlaget for fugtbestandigt laminat er en HDF-plade med høj styrke. Den er lavet af træfiber imprægneret med harpiks og er i stand til at modstå langvarig kontakt med vand og ikke-kritiske temperaturændringer. Men som et naturmateriale er det karakteriseret ved deformationer i tilfælde af stærke temperaturændringer og intens luftfugtighed (for eksempel når naboerne oversvømmes ovenfra);
 • For vandtæt liminat af klasse 33 (12 mm tykt) anvendes polyvinylchlorid (PVC) bord som base. Det reagerer ikke på ændringer i temperatur, fugtighed og andre atmosfæriske og naturlige fænomener, og kan forblive i vandet i flere uger uden at skade fysiske egenskaber. Inde i denne PVC-plade er varme- og lydisolerede luftkamre.

Inde i det vandtætte laminatpanel er der airbags

Begge disse muligheder er egnede til gulvbehandling i boliger. Det vandtætte laminat er ifølge mange eksperter mere passende i badeværelser, på kolde balkoner og gulvvarme samt i sæsonbestemte feriehuse, swimmingpools og saunaer. Fugtbestandig belægning anbefales at placeres i køkkenet, børns rum, stue, korridor.

Nyttig rådgivning! Til badeværelser og køkken er det bedre at vælge et laminat uden kamme. Lamellerne passer mere tæt, hvilket reducerer risikoen for, at vand og snavs kommer ind i leddene.

Når man vælger et dæk til et køkken, er det bedre at give præference for et vandtæt laminat

Fugtbestandigt laminat 12 mm 33 klasse, Tyskland: egenskaber og egenskaber

Ifølge de standarder, der er godkendt af European Association of Manufacturers of Laminate Flooring (EPLF), er der seks klasser af laminat. Klassen definerer graden af ​​slidstyrke. Jo højere klassen er, desto mindre er lamineret belægningen udsat for skade og slid. I dag er det mest populære laminat af 31-34 klasser.

Laminat klasse 33 og 34 har den højeste modstand mod slid og anbefales til færdiggørelse af gulve i offentlige områder med intensiv brug: butikker, fitnesscentre, restauranter. I dag købes det i stigende grad for lejligheder og huse. Levetiden for dette laminat er meget højere end for boliger. Med den rette pleje giver producenterne garanti i 25 år.

Badeværelset har et laminat på 12 mm tykkelse

Det skal siges, at holdbarheden af ​​klasse 33 laminat afhænger af panelets kvalitet og tykkelse. Valget tager højde for intensiteten og graden af ​​belastning i lokalet. Den maksimale tykkelse og dermed styrken er 12 mm. Den gennemsnitlige levetid på et lamineret dæksel er 33 klasse med en tykkelse på 8 mm i stuer på 20-25 år, og en tykkelse på 12 mm er 30 år. På sådanne gulve er der ikke spor af møbler og ridser. Derudover er der i lamellerne med denne tykkelse stærke fælles lås installeret.

Vigtigt! Når gulvet færdiggøres med laminatgulv, er det nødvendigt at beregne, hvor meget gulvhøjden vil stige (baseret på tykkelsen af ​​lamellerne og underlaget) og sørg for, at det i fremtiden ikke forstyrrer åbning / lukning af dørene. Højden ved krydset med omsluttet rum skal være det samme.

Bag en flad overflade af et laminat uden champing er det meget nemt at passe på

Den gennemsnitlige pris på laminat til 1 kvadrat. meter

Vandtæt laminat er ret dyrt, men det vil tjene i mange år. Hvert firma har samlinger i forskellige priskategorier. Dette gør dækningen overkommelig for familier med nogen indkomst.

Laminat, hvilket firma er bedre for at vælge en lejlighed: forbrugeranmeldelser og priser. Alt om laminatet: typer og klasser, tekniske egenskaber, grundlæggende valgmuligheder. Fabrikant review.

Producenter fra Tyskland vandtæt laminat 33 klasse 8 mm tykt tilbydes til disse priser (i stigende rækkefølge):

Gennemsnitlige priser på vandtæt laminat (Tyskland) 33 klasse 12 mm tykt (stigende):

Den dyreste belægning er en 12 mm tykk 34 klasse. Vandtæt laminat (Tyskland) med disse egenskaber er i følgende prisinterval (i stigende rækkefølge):

Som du kan se, er det realistisk at købe en anstændig lamineret belægning til en overkommelig pris. Husk at færdiggørelsen af ​​gulvet er en langsigtet investering. Væskesikkert laminat vil spare dig for oplevelsen af ​​spildvæske på gulvet, samt behovet for at hvile det hver 5-6 års service.

Hvilket underlag under laminatet er bedre: typer, egenskaber og tekniske egenskaber

OSB ark: tykkelse og dimensioner, priser, tekniske data

Laminat, hvilket firma er bedre for at vælge en lejlighed: forbrugeranmeldelser og priser

MDF vægpaneler: priser, katalog af fotodidéer og grundlæggende tekniske egenskaber

Tekniske egenskaber, størrelser og priser på skumblokke

Hvilket er bedre, laminat eller parketbræt: anmeldelser og sammenlignende egenskaber

Laminat 33 klasse 12 mm vandtæt fra Tyskland

For at laminat tjente i lang tid, skal det vælges korrekt, da belastningen på den, fugtigheden og sandsynligheden for at få vand på materialet. I denne artikel vil vi tale om laminatklasser, dens tykkelse og så vigtige kvaliteter som fugtmodstand og vandmodstand. Derudover vil vi også tale om et tyskt vandtæt laminat med en tykkelse på 12 mm, som også kan bruges i bad, badeværelser og swimmingpools.

Krav til laminatet, selv for forskellige værelser i lejligheden, er væsentligt forskellige. Endnu større er forskellen i kravene til det såkaldte kommercielle laminat, som bruges i kontorer, butikker og caféer. Derfor var der behov for at opdele materialet i klasser, hvilket betyder slidstyrken af ​​laminerede paneler.

Derudover er laminatet opdelt i klasser med sådanne parametre som slagmodstand og levetid. Jo højere klassen af ​​materiale, desto mere kompleks og dyrt er det at fremstille, og dermed jo højere omkostningerne ved det færdige produkt.

Hvad skelner fra et vandtæt og vandtæt laminat

Når man fremstiller et konventionelt laminat af enhver klasse, forsøger fabrikanterne at finde den bedste balance mellem limens kvalitet, som materialet limes på, den ydre belægnings egenskaber og prisen på de færdige paneler. Derfor er også laminatet i de øvre klasser meget følsomt ikke kun for vand, men også for høj fugtighed. På grund af den høje fugtighed absorberer træfibre vand og svulmer, hvilket fører til hævelse af laminatet, skade på låse af enkelte paneler og behovet for at hvile hele belægningen. For at beskytte laminatet mod fugt indføres specielle klæbemidler i klæbemidlet for at forhindre vand i at træne i træet. Sådanne paneler hedder fugtbestandigt og anvendes i køkkener og andre rum, hvorfra luftfugtigheden stiger fra tid til anden.

Men de kan ikke bruges i lokaler, hvor vandudslip på gulvet er hyppigt, for eksempel i badeværelser, bade eller svømmebassiner. Der er et vandtæt materiale, der ikke er bange for direkte kontakt med vand. For at opnå et vandtæt laminat indføres specielle klæbemidler i klæbemidlet, som er mere effektive end dem der anvendes til fremstilling af et fugtighedsbestandigt materiale. Desuden er overfladen af ​​vandtætte paneler dækket af en speciel lak, som ikke kun modstår stød og slid, men lader heller ikke vand passere til selve panelet. Låser vandtæt laminat dækket med en særlig voks, som pålideligt beskytter dem mod vand, så det vandtætte laminat svulmer ikke, selvom du spilder vand på det og efterlader det i et par dage.

Hvad er forskellen mellem et tysk laminat

Den største fordel ved et ægte tysk laminat, som er lavet på tyske fabrikker eller under streng kontrol af tyske virksomheder - er den højeste kvalitet. Når alt kommer til alt i fremstillingen af ​​laminat i tyske virksomheder er der ingen overtrædelser af den teknologiske kæde, samt brugen af ​​billigere substandard komponenter. Derudover er det originale tyske laminat mest efterspurgt af personer med et indkomstniveau, der kan sammenlignes med det gennemsnitlige europæiske, dvs. 2-4 tusind euro om måneden. Derfor kombinerer det tyske laminat, uanset mærke, den højeste kvalitet til sin klasse og en meget høj pris.

Hvor meget er et ægte laminat 33 klasse 12 mm vandtæt fra Tyskland

En ægte tysk laminat klasse 33 kan ikke koste mindre end 600 rubler per kvadratmeter. Hvis du tilbyder et "ægte tysk vandtæt" laminat til 200-500 rubler, så har du en falsk. Vi har lavet et bord til den omtrentlige pris for et laminat af 33 klasse 12 mm vandtæt, produceret i Tyskland og et andet bord, hvor prisen er angivet for det samme materiale, men 8 mm tykt. Denne sammenligning er nødvendig, fordi afstanden fra gulv eller skræl til bunden af ​​dørene ikke altid tillader brugen af ​​et materiale med normal tykkelse, og det er nødvendigt at lægge et laminat med en tykkelse på 8 mm.

Hvorfor bruge tysk vandtæt laminat klasse 33

Maksimum vandbestandigt laminat, 33 klasser bruges til at dække gulve på offentlige steder, hvor der er stor sandsynlighed for at spilde vand. For eksempel i:

På sådanne steder tjener laminat 33 klasse 12 mm tyskland vandbestandigt 4-6 år. Hvis de dækker gulvet i køkkenet, badeværelset eller swimmingpoolen på et bolighus (ikke vandrerhjem), vil levetiden være 15-20 år, mens det mindre kvalitet russiske vandbestandige laminat varer maksimalt 3-5 år.

Tyske producenter af vandtæt laminat producerer det i hundredvis af forskellige farver, svarende til tekstur af skæring af træ af forskellige racer. Derfor kan du vælge farvningen, mest vellykket i harmoni med vægternes farve, møbler og udnævnelsen af ​​det rum, som laminatet er beregnet til. Nogle producenter tilbyder endda farven "under parket", når overfladen af ​​fliserne af laminatet er dækket af små rektangler svarende til størrelsen af ​​den traditionelle parket fra træet af en bestemt race.

Højpris er kun et af de parametre, der hjælper med at skelne falsk. Der er tre flere og mere pålidelige måder:

 • overensstemmelsesattest udstedt af Den Russiske Føderation
 • ledsagedokumenter udstedt af den tyske fabrik
 • beskrivelse af laminatet på emballagen, dets egenskaber og komponenter anvendt i produktionen er skrevet på russisk.

Enhver fabrikant, der lovligt leverer sine varer til et land, overholder altid nøje lovgivningen i det pågældende land. I Rusland er dette "forbrugerbeskyttelsesloven", der klart angiver forpligtelser fra sælgere og producenter til at informere forbrugerne om produkternes kvalitet og egenskaber. Derfor er laminat 33 klasse 12 mm Tyskland vandtæt, som lovligt leveres til Rusland, er altid blevet formaliseret i overensstemmelse med denne lov. Ifølge loven om beskyttelse af forbrugerrettigheder skal alle produktets egenskaber, herunder dets sammensætning, være skrevet på russisk.

Hertil kommer, at juridiske udbydere altid søge godkendelse fra tilsynsmyndighederne i det land, hvor levere deres produkter, så de er frivilligt certificeret hvert produkt. Og der skal ikke være en, men mindst 3 certifikater:

 • brand;
 • sundhed;
 • frivillig (overholdelse af de accepterede i Rusland, TU og GOST).

Hvis nogen af ​​disse dokumenter ikke findes, eller sælgeren siger at "de er i et andet kontor", er der en falsk for dig, så det er bedre at nægte køb.

at laminat tjente i lang tid, skal den vælges korrekt, idet der tages hensyn til belastningen på den, fugtighed og sandsynlighed

udvalg laminat Siden oldtiden er gulvet i rummet en fra vigtige komponenter. Dette var kendt af arrangørerne

Vandtæt laminat 12 mm 33 klasse (Tyskland): Tekniske specifikationer og priser

Laminat er en af ​​de mange moderne coating muligheder. I starten var laminatets fugtmodstand lavt nok, og derfor var det vandtætte laminat på 12 m 33 klasse (Tyskland) virkelig en fantastisk løsning! Det er ingen hemmelighed, at det er her i landet, at der produceres højeste kvalitet og pålidelige ting, og det er ikke overraskende, at dette laminat kan bruges selv i svømmebassiner. Nøglefunktionerne i materialet omfatter universalitet og selvfølgelig en høj pris.

Nøgleegenskaber og egenskaber ved det tysklagede laminat

Umiddelbart omtale, at det vandbestandige laminat er produceret i mange lande, men det er Tyskland, der med rette anses for at være den førende producent af dette færdigmateriale. Det tydelige laminats særpræg kan tilskrives som et rigt udvalg af teksturer og et bredt udvalg af tilgængelige print.

Til fremstilling af brædder anvendes træfiber, og ikke chips. Under trykproceduren er der et højt tryk og en høj temperatur. Materialet er kendetegnet ved øget styrkeegenskaber, modstandsdygtighed mod fugt, skimmel, men det deformerer ikke under glidning.

Vigtig information! Ikke desto mindre er laminat stadig et glat overtræk, og derfor skal man i køkkenet f.eks. Vælge en relief, snarere end et glat materiale.

Hvad er forskellen mellem et fugtbestandigt laminat og en vandbestandig?

Disse typer af materiale kan afvige med et hele sæt af egenskaber. Imidlertid er alle dem immune over for kontakt med vand, så de kan bruges i rum med høj luftfugtighed.

Hvert lag af denne slags belægning er imprægneret med specielle fugtafvisende stoffer. For at fylde samlingerne mellem elementerne anvendes en særlig voks. Men den største forskel i dette tilfælde er det materiale, der anvendes til fremstilling af lameller.

 • Således er fugtresistent laminat lavet af højstyrke HDF-plade, fremstillet af træfibre og harpiks.
 • Men de vandtætte sorter beskrevet i artiklen er lavet på basis af PVC. Takket være dette viser det færdige materiale sig at være modstandsdygtig over for fugtighed, temperaturændringer, forskellige atmosfæriske påvirkninger.

Som tidligere nævnt kan en sådan belægning ikke kun bruges i boligområder, men også i saunaer, badeværelser, uopvarmede balkoner eller endda i sommerhuse.

Vigtig information! Til badeværelset og køkkenet er det bedre at give materialet uden afskærmning (vi vil tale mere om dette senere) og derved reducere risikoen for vandindtrængning mellem leddene.

Egenskaber af 33 klasse slidstyrke

I overensstemmelse med den internationale klassifikation er et sådant laminat beregnet til ikke-kommercielle lokaler, hvor der er en intensiv arbejdsbyrde. Det antages, at under sådanne driftsbetingelser vil levetiden for materialet være 5-11 år. Men i virkeligheden er dette udtryk længere.

Dette materiale (herunder et vandtæt laminat på 12 mm 33 klasse Tyskland) anvendes overalt, selv i beboelsesbygninger. Her får brugerne en næsten evig kvalitetsgulv, der ikke mister sine oprindelige egenskaber og æstetik gennem årene. Under normale husstandsforhold kan materialet vare mindst 20-25 år. Forresten giver mange tyske producenter en livstidsgaranti for drift i boliger.

Laminat af den 33. klasse slidstyrke er obligatorisk testet for europæiske standarder. Hvert prøvestykke skal kunne modstå 6500 passerer slibende rulle, og hver hundrede omdrejninger valsen ændringer, og derfor slibende belastninger, som falder på brættet, er tilstrækkelig kvalificeret.

De vigtigste egenskaber ved materialer i denne klasse omfatter følgende.

 1. Dens tykkelse er 0,8-1,2 centimeter.
 2. Tilstedeværelsen af ​​en anti-glidende overflade (i de fleste tilfælde), hvorved kødet med succes kan bruges af ældre og børn.
 3. Låsesystem, som giver dig mulighed for manuelt at montere lamellerne. Hvis det er nødvendigt, vil du lige så nemt demontere og samle i et andet rum.
 4. En masse forskellige dekorationer af materialet, herunder efterligning af naturligt træ.
 5. Endelig behandles alle overflader med fugtafvisende imprægnering, hvilket betyder, at materialet ikke bliver beskadiget, selv ved langvarig kontakt med vand.

Vær opmærksom! Repræsentanter for denne klasse af slidstyrke har ofte en tykkelse på 1,2 centimeter. Dette er den bedste mulighed for en række designs, værelser med forskellige formål, indrettet i en moderne stil. Slibeklassen af ​​et sådant laminat, som regel - AC / 5.

Opbygningen af ​​de fleste modeller ser sådan ud.

 • Lag nr. 1, det er også beskyttende. Det er designet til beskyttelse af interne materialer, lavet af speciel melaminharpiks. Også andre komponenter tilsættes, hvilket øger modstanden mod mekaniske skader og forbedrer materialets egenskaber som helhed. For at opnå bedre pålidelighed bruger producenter ofte to øverste lag på én gang.
 • Lag nr. 2, det er også dekorativt. Den er lavet af papir behandlet af speciel teknologi. Det ønskede billede er trykt på papir (efterligning sten, flise osv.). Det er pålideligt beskyttet af det foregående lag, og derfor er indretningen ekstremt vanskelig at beskadige, selv bevidst. Selv for anvendelsen af ​​billedet anvendes der specielle maling, der ikke brænder ud i solen.
 • Lag nr. 3. Det er grundlæggende, det vil sige modstandsdygtigt mod fugt. Grundlaget er en fiberplade med øget styrke (producenter producerer det selv eller køber fra konkurrerende virksomheder). Takket være tilstedeværelsen af ​​dette lag sikres laminatets nøglekarakteristika, herunder dets vandmodstand. Tætheden af ​​sådanne plader er ofte omkring 850 kg pr. Kubikmeter.
 • Lag nr. 4. Lavere, det stabiliserer også. Det adskiller sig ved, at det normalt har en ubetydelig tykkelse. Ikke desto mindre er laget ekstremt vigtigt i denne "tærte", da det øger de tidligere lags driftstid og beskytter dem mod kondens.

Og nu vil vi finde ud af, hvad andet vandtæt laminat 12 m 33 klasse (Tyskland) har egenskaber.

Oversigt over de vigtigste materialegenskaber

I overensstemmelse med alle de samme europæiske standarder er der 6 hovedklasser af materialet beskrevet i artiklen. Og hver af klasserne svarer til en vis grad af slidstyrke. Jo højere det er, jo højere er kvaliteten af ​​produktet, henholdsvis.

Afhængigt af materialets kvalitet og tykkelse varierer levetiden også. Når du vælger et 12 mm tykt laminat, skal du være opmærksom på, hvor stor belastningen er i et bestemt rum. Forresten er 12 millimeter den største tykkelse, der angiver maksimal styrke. Ridser og andre skader på et sådant dæksel forbliver næsten ikke.

Vi vil blive bekendt mere detaljeret med eksisterende klasser af slidstyrke.

 • Fra den 21. til den 23. klasse. Det er klart, at disse er alle de lavere klasser. Dette materiale anvendes i husstanden, men det er ikke vandtæt.
 • 31. klasse. Sådant materiale er allerede mere pålideligt, det kan bruges i små kontorer og bylejligheder. Det er også ret egnet til brug i køkkenet som vandtæt gulvbelægning.
 • 32. klasse. Og repræsentanter for denne klasse kan allerede bruges på offentlige steder. Hverdagens belastninger udfører de godt, og deres driftstid kan være fra 10 til 20 år.
 • 33. klasse. Designet til tilstrækkeligt store belastninger. Kan bruges til underholdning. Selv under betingelserne for den maksimale tilladte belastning tjener den ikke mindre end 5-6 år, i dagligdagen vil den let tjene alle 20-25. Har en betydelig tykkelse, og kan derfor også absorbere lyde.

Vær opmærksom! Så den bedste mulighed er laminatet i den 33. klasse. Det er værd at bemærke, at der også er den 34. klasse, men det er designet til sportsfaciliteter.

Til det vandresistente materiales forbedrede egenskaber kan man indbefatte dem, der er anført i listen nedenfor:

 • fremragende styrkeegenskaber, modstand mod mekanisk skade;
 • økologisk kompatibilitet samt hygiejne
 • modstand mod fugt
 • antistatiske egenskaber;
 • en speciel belægning, der sikrer sikkerheden ved at gå på gulvet;
 • modstand mod temperaturændringer.

Vigtig information! Før du lægger laminatgulvet på gulvet, skal du bestemme, hvor højt det vil være (gulv).

Video - Læg vandtæt laminat på badeværelset

På fordelene ved det beskrevne materiale

Produkterne fra den 33. klasse har en række fordele, der adskiller det fra lignende produkter. Vi vil blive bekendt med dem mere detaljeret.

 1. Under husstanden er levetiden så lang som muligt. Dette, som vi allerede har fundet ud af, er mindst 20-25 år, selv om mange producenter fra Tyskland giver lige livstidsgaranti.
 2. Materialet er let at montere, lige så let at passe på. Hvert tysk panel har en kvalitetslås, og derfor kan laminatgulvene håndteres uafhængigt uden hjælp fra specialister. Men hvis der ikke er nogen viden / færdigheder, så er det selvfølgelig bedre at henvende sig til fagfolk.
 3. Vandmodstand. Dette er allerede beskrevet detaljeret ovenfor, så vi vil ikke dvæle på denne fordel.
 4. Tyskland er også verdensledende inden for laminatindustrien, og derfor er sortimentet passende.
 5. Det er værd at et vandtæt laminat på 12 m 33 klasse, Tyskland, ikke så meget, på trods af de mange positive kvaliteter. Der er flere grunde til dette: Bare stor konkurrence, et stort sortiment, fabrikker på Ruslands territorium for de fleste virksomheder.

Har materialet ulemper?

Desværre er de også tilgængelige, vi bliver bekendt med dem.

 • På grund af den store tykkelse forværres den æstetiske opfattelse af gulvbelægningen noget, fordi i tilfælde af ukorrekt installation er alle fejl og revner tydeligt synlige.
 • Hvis du bruger tykke lameller i kombination med et højkvalitets underlag og udjævning af cementplader, vil det "stjæle" en del af rummets højde, hvilket ikke er meget godt for små lejligheder.
 • Endelig jo tykkere laminatet er, desto dyrere bliver det.

Umiddelbart omtale, at slidstyrken på ingen måde afhænger af tykkelsen af ​​materialet, afhænger ikke af. Og det afhænger af det tidligere beskrevne ydre beskyttelseslag, hvis sammensætning og tykkelse kan være anderledes (alt afhænger af den specifikke fabrikant).

Vær opmærksom! Den rådende udtalelse om, at jo tykkere lamellerne, jo længere de vil tjene, er fejl.

Ved stabling af 12 mm lameller skal du sørge for, at der er et hul på ca. 15 mm. For konventionelle produkter er dette mellemrum kun 8-10 mm. Og hvis dette hul ikke er tilbage, så vil gulvbelægningen begynde at knække, deformere og simpelthen blive værdiløs. 15 millimeter - dette er ikke så meget, en sådan slot kan lukkes med enhver sokkel.

Gennemsnitlige priser, populære producenter

Ved valg af gulvbelægning skal vi altid være opmærksomme på, hvor meget en kvadratmeter af et materiale koster. Vandtæt 12 mm laminat er dyrere end normalt, men det vil vare meget længere. Vi bemærker også, at hver producent producerer produkter af forskellige priskategorier.

De vil tjene et sted 8-10 år. Produceret af både tyske og indenlandske virksomheder. Kvadratmeteret af sådant materiale vil koste omkring 450-500 rubler.

Kategori nummer 2. Economy class materiale

Det mest populære laminat produceret af sådanne mærker som "Klassen", "Tarkett", "Egger". Højkvalitets muligheder anvendes med held i hverdagen - især til badeværelser. Gennemsnitlig markedsværdi - indenfor 600-1200 rubler pr. kvadratmeter.

Kategori nummer 3. Laminatgulve

Blandt sine producenter er det værd at nævne Berry Flloor, "Quick-Step". Kvaliteten af ​​denne belægning er ret høj, den ser stilfuld og attraktiv ud, især da virksomhederne giver langsigtede garantier. Dette vandtæt laminat på 12 mm 33 klasse (Tyskland) koster ca. i 1400 rubler (og over) pr. kvadrat.

Det forekommer blandt laminatet ikke kun af tysk, men også for norsk og svensk produktion. I gennemsnit begynder prisen på en firkant fra 2400 rubler.

Lad os nu gå videre til mere specifikke oplysninger. Lad os starte med et tysk vandtæt produkt af 33. klasse, men 8 mm tykt. Et sådant laminat kan koste anderledes, gennemsnitlige markedspriser er vist i nedenstående tabel i stigende rækkefølge.

Omtrentlige priser for det samme laminat, men tykkelsen er allerede 12 millimeter, præsenteres nedenfor.

Og her er nogle mere nyttige oplysninger.

Endelig er det, hvor meget det allerede nævnte laminat i den 34. klasse vil koste, hvis tykkelse også er 12 millimeter. Husk at denne form for belægning er den dyreste, fordi den har de bedste egenskaber.

Til noten! Som du kan se, kan laminat af høj kvalitet købes til en overkommelig pris. Og husk at færdiggørelse af gulvet er en langsigtet investering af penge, og derfor er det bedre at give fortrinsret til vandtætte produkter.

Video - Installation af vandtæt laminat "Egger"

Chamfer - hvad skal du vide om dette?

Tyskland er et af de få lande, hvor det tykte beskrevne materiale er lavet med en skråning. På grund af brugen af ​​afskærmning opnår laminatet yderligere æstetiske egenskaber - gulvbelægningen efter færdiggørelsen af ​​installationsværktøjet vil være en fuldgyldig efterligning af naturligt træ af høj kvalitet.

Der er to centrale sorter af afskum produceret af Tyskland i dag:

 • V-formet - kendetegnet ved, at depressionen i dette tilfælde er omkring 0,35 centimeter;
 • U-formet - dette er måske den mest populære art, som har en depression på 0,2 til 0,22 centimeter.

Nogle nyttige anbefalinger fra eksperten

At vælge et gulvbelægning, uden at være i stand til at være opmærksom på nogle nuancer. Giv præference for laminatet i den 33. klasse (minimum - 32.), som deres indikatorer for slidstyrke. Det er også vigtigt, at låsens tilstand er virkelig perfekt. Der bør ikke være fejl eller beskadigelse på overfladen.

For at kontrollere kvaliteten af ​​den beskyttende imprægnering anbefales det at bruge en negle på overfladen af ​​laminatet. I tilfælde af at laget er fjernet, er det bedre at nægte købet, da dette materiale hurtigt bliver ubrugeligt. Alligevel vil vi bemærke, at før begyndelsen af ​​stabling af lameller nødvendigvis er det nødvendigt at holde omkring 24 timer i en varm forudsætning. Og at sømene viste sig at være så stramme som muligt, anbefaler vi dig at bruge beskyttelse mod fugtindtrængning.

Vær opmærksom! Separat er det nødvendigt at tale om valget af en bestemt producent og certificering af materialet. Følg nedenstående anbefalinger for at identificere en belægning af lav kvalitet.

 1. Sørg for at lugte det købte materiale. Faktum er, at kvalitetsprodukter næsten ikke behøver at lugte.
 2. Et kvalitetsmateriale skal nødvendigvis have den ultimative lighed med naturligt træ.
 3. Vi anbefaler også dig at se på mærkning af laminatet (producenten skal angive alle de nødvendige egenskaber).
 4. Endelig skal du være opmærksom på bagsiden af ​​lamellerne - dens farve skal være beige.

Bemærk også, at belægning af høj kvalitet kan købes til en meget rimelig pris. Hvad angår det beskrevne vandbestandige laminat, er det kendetegnet ved fremragende lydisoleringsegenskaber og øget slidstyrke. Derfor er det bestemt ikke nødvendigt at ændre sådan dækning ofte. Flere detaljer om det korrekte valg af laminatgulv kan findes i den tematiske video nedenfor.

Som en konklusion

Som vi allerede har forklaret, er Tyskland den ubestridte leder inden for produktion af laminat. Og det er ikke overraskende, for i et så lille land er der et stort antal fabrikker (herunder fra mange nabolande). Derfor er der gode betingelser (både økonomisk og teknisk) for at udvikle en "laminat" -produktion.

Det er det, held og lykke i alle dine bestræbelser!

Opvarmning af gulvet i første sal - valget af materiale og praktisk

Opvarmning af gulvet i et træhus er vores ordning og teknologi.

Varmt vand gulv med dine hænder - en bevist instruktion på

Opvarmning af gulvet i første sal - valget af materiale og praktisk

Opvarmning af gulvet i et træhus er vores ordning og teknologi.

Varmt vand gulv med dine hænder - en bevist instruktion på

Opvarmning af gulvet med udvidet ler - Se trin for trin vejledning

Opvarmning af gulvet på balkonen + Video instruktion til isolering af St.

Samlere til det varme gulv - priser, specifikationer og instruktioner

Mats til et varmt vand gulv

Mobil gulvvarme - Gennemgang af tekniske specifikationer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

41 − 34 =