Lavendelolie

Lavendel æterisk olie - dens nyttige egenskaber og anvendelsesmåder. Hvordan man bruger den essentielle lavendelolie i kosmetologi.

Kom og egenskaber lavendel æterisk olie

Lavendelolie findes i blomsten af ​​den herbaceous plante i Yarottekov familien - lavendel smalbladet. Det opnås ved metoden til at destillere blomsterstandene med damp. Og selvom lavendel vokser på mange europæiske landes område (og ikke kun), er de vigtigste producenter af æterisk olie fra denne fabrik Italien, Frankrig, Bulgarien, Rusland og Moldova.

I olien er der i tillæg til esterne af alkoholen L-linalool, syrer, borneol, cineol osv. Indeholdt. Lavendelolie kan være farveløs eller have en gullig grøn tinge. Duften er blomstret med noter af træ. Lavendelolie er bitter i smag.

Lavendelolie betragtes som antiseptisk, antiinflammatorisk, antiviral, antifungal, regenererende naturligt urtemedicin. Det bryder ned med skrælning af huden, lindrer rødmen. Lavendelolie vil hjælpe med at eliminere en række hudsygdomme, for eksempel eksem, forskellige dermatitis, det heler skraber, slid. Da olien har en insekticid egenskab, er de smurt med bid af insektbid. En anden vigtig virkning af lavendelolie er immunostimulerende.

Lavendelolie fjerner skæl. Det fjerner desuden pediculose. Det er også et meget afslappende og beroligende afslappende middel. Lavendelolie er et fremragende antidepressiv og smertestillende middel. Det kan også anvendes til sår, desinfektion af den skadede overflade og fremme den hurtigste helbredelse af hudlæsioner.

Lavendelolie: kontraindikationer

I de fleste tilfælde er lavendelolie helt sikkert for mennesker. Men der er stadig folk der er intolerante over for dette produkt. Desuden bør lavendelolie anvendes omhyggeligt til personer, der har visse sygdomme i galdeblæren og øget surhed i maven. Dens anvendelse er kontraindiceret under reduceret tryk.

Dette æteriske produkt er ikke egnet til personer med hypotension. Olie bør ikke anvendes af gravide og epileptika. Hvis du er receptpligtig medicin indeholdende jern eller jod, er det også bedre at opgive ideen om at tage lavendelolie.

Lavendelolie anvendes til parfume. Det bruges også i fødevareindustrien. Især lavendelolie er populær inden for spiritusindustrien. Mange sæbeproducenter kan også lide at bruge dette stof under produktionen af ​​deres duftende produkter. I kosmetologi bruges lavendelolie ofte til fremstilling af produkter beregnet til følsom hud.

Du kan tage sig af den brændte hud med lavendelolie. Når du har ansøgt om det berørte område af olie, vil du forsikre dig selv mod alvorlige konsekvenser, idet du kun er fri for rødme, og du behøver ikke at udføre hudtransplantation. Også på kort tid med olie vil du være i stand til helt at slippe af med smerten. Det anbefales også at anvende på den brudte overflade. Olien bør ikke påføres nedskæringer. De behandles for åreknuder, stop blødning.

Lavendelolie lindrer hovedpine, hjælper med neurastheni, hjerte-kar-sygdomme, urolithiasis, reumatisme, lammelse, dislokationer. Denne essentielle olie er nødvendig for personer med højt blodtryk. Det er velegnet til forkølelse. Lavendelolie anvendes i inhalatorer, hvis virkning er rettet mod influenzainfektioner, den er inkluderet i lægemidler med myotropisk / neurotrop aktivitet. Lavendelolie kan stoppe anfald hos patienter med bronchial astma. Syk lever og milt reagerer positivt på lavendelolie. De siger, at lavendelolie kan bruges til at behandle en usund mave, den er velegnet til personer med gastritis.

Lavendelolie er ikke kun egnet til følsom hud, men for noget hår. Essentiel lavendelolie bruges ofte til at forbedre lugten af ​​forskellige medikamenter. Det bruges også i tandlægen. Med denne olie fremstilles inhalationer, som bidrager til den hurtigste kur mod lungebetændelse, laryngitis og rhinitis. Lavendelolie kan bruges til at fjerne kvinders problemer. Det reducerer menstruationssmerter, såvel som manifestationen af ​​symptomer på PMS, overgangsalderen, forbedrer arbejdsaktiviteten, håndterer postpartum depression mv.

Essentiel lavendelolie bruges ofte i hverdagen. Da lugten afstøder mulden, er der nogen fejl, myrer, fluer, så kan du kæmpe med disse bug-kakerlakker ved at hælde lidt olie på duftlampen eller ved at lave specielle aromatiske sten. Denne olie anvendes også som et deodoriserende middel (til sko, frysere). Det dræber bakterier og neutraliserer en ubehagelig lugt, for eksempel cigaret.

Advarsel: Tilsæt ikke mere end otte dråber lavendelolie til de afslappende bade. Tre dråber olie er nok til at gøre aromatiske. Til kompressioner skal massage få 5 dråber æterisk olie pr. 10 ml base til indånding - ti. Denne olie kan tages et par dråber tre gange om dagen indad, fortyndet med honning.

Lad os tale mere om kosmetiske virkninger af essentiel lavendelolie. Det kan bruges af kvinder med enhver hud. Lavendelolie lindrer acne, couperose, pasta, det heler de mikroskader, der er opstået på huden. Denne olie er også velegnet til behandling af herpes, dermatoser, ulve af forskellige typer. Dette naturlige produkt hjælper med psoriasis, svampe og virusinfektioner.

Essentiel lavendelolie sparer når frostskader, vævslid, kemiske / termiske forbrændinger. Olie fjerner hævelse, irritation, dæmper kløen. For hurtigt at slippe af med hudsygdomme anvendes lavendelolie bedst sammen med andre olier, der er egnede til at fjerne problemet.

Kom af med papakne med æterisk lavendelolie

For at justere huden skal du forberede appliques fra basen og æterisk olie. Du kan tage enhver baseolie, du kan lide. Men det bedste sted at bo på olie af St. John's wort eller hvedekim. For at lave en ansøgning skal du have en spiseskefuld baseolie og tre dråber æterisk olie.

Madolieholdig blanding skal være i glas eller lergods. Bland olien er ikke en almindelig ske - brug glas eller træ. I den forberedte blanding er det nødvendigt at sænke bomuldskiven eller foldes i flere gange en bandage, der ikke overstiger størrelsen af ​​en matchkasse. Disken skal helt absorbere olien, hvorefter den påføres problemområdet og holdes i 15 minutter.

Ved at udføre sådanne procedurer med lavendelolie kan du virkelig slippe af med post-acne. For at fjerne ujævnheder i huden tager det 2,5 måneder. De første tre uger skal ske i tre procedurer om syv dage. Herefter skal du bruge to gange om ugen samtidig. I de sidste tre uger har vi reduceret antallet af procedurer til en. Efter to uger med et stykke måneder kan du sætte bandager med skiver og anvende olieblandingen direkte på ansigtet. En uge senere vil du være i stand til at sætte pris på hvor smuk, ren og glat huden er blevet, som for nylig havde et ikke særlig sundt udseende.

Nogle piger siger at du kan slippe af med acne og i en halvanden måned, gør tre procedurer hver uge i 21 dage, fire ansøgninger - i 14 dage og en - for syv.

Lad os forberede en olieagtig medicin til acne, som kun bør anvendes til stedet for betændelse. Du har brug for en spiseskefuld lavendel æterisk olie, to dråber rosmarin olie, timian og te træ. Stadig brug for en dråbe kamilleolie. Al olien hældes i en lille flaske mørkt glas og vi sætter det til side for en dag.

Før du anvender olien på bumserne, skal flasken rystes. Da et sådant middel til acne er tilstrækkeligt koncentreret, synes du ikke engang at anvende det på hele ansigtet.

Maske med lavendelolie til beskadiget hår

For at forberede en fastgørende, regenererende, rensende maske til ringletter kræves æteriske olier: lavendel, rosmarin, sød orange og smørbier. De skal fortyndes med basisolier. Derfor skal man til fremstilling af midlerne stadig købe kokos- og arganolie samt avocadoolie.

I en glasbeholder tilsættes en spiseskefuld kokosnødsprodukt, te - avocadoolie. Glem ikke om arganolie. Det har brug for ½ tsk. Til basisolierne tilføjer vi et par dråber æterisk. Blandingen opvarmes i et vandbad og påføres på vasket fugtigt hår. En hat er sat på hovedet for at forhindre spredning af masken og forbedre den terapeutiske virkning af lægemidlet.

Den styrende maske vaskes efter en time. For at fjerne olie fra håret, skylles krøllerne med shampoo i varmt vand to gange.

Hvis du ikke kan sove i lang tid, skal du bruge lavendel æterisk olie. Du kan tilføje 5 dråber olie til duftlampen. Efter 20-30 minutter vil du begynde at overvinde døsighed. Hvis du ikke har nogen aromatiske lamper til rådighed, skal du sørge for at tage et beroligende bad.

Først og fremmest, kig efter havsalt. Tag en håndfuld salt i en skål og fortynd det lidt med vand. Nu kan du tilføje lavendelolie. Til afslapning har du brug for 5 dråber olie pr. Vandprocedure. Hæld olie-saltblandingen i vandet, og rør det lidt, tag et skridt i retning af afslapning. For at din søvnløshed forsvinder, er det nok at ligge i vandet i 20 minutter.

Nyttige råd: For at give aromaolien mulighed for at opløses godt, kan du kombinere det, før du lægger det til vandet med en ske vin.

Det er vigtigt at: Før du tager et bad med olier, skal du vaske. Tøm det brugte vand, ring en ny - ren og nødvendigvis varm, og ikke varm.

Smukt for dig hår, hud, godt helbred og fuldstændig harmoni. Alt dette kan give lavendelolie!

© 2012-2018 "Kvindernes mening". Ved kopiering af materialer kræves der et link til kilden!

Portrætredaktør: Ekaterina Danilova

E-mail: [email protected]

Redaktionen: +7 (965) 405 64 18

Lavendel æterisk olie - egenskaber og anvendelser

Egenskaber og anvendelse af lavendel æterisk olie i behandlingen - emnet for dagens samtale.

Lavendel - Foto af blomster, beskrivelse af planten

lavendel - en stedsegrøn busk i en højde på 30-80 cm, når til og med en højde på 150 cm, med sølvgrønne skud. I midten af ​​juni ser plantens blomstrer i øvre del af stilken ud violet, lilla, sjældent hvide små blomster med stærk aroma.

Busk vokser i det sydlige Europa, herunder Rusland og Ukraine, i Asien - Indien og Arabien, i Australien såvel som i det nordlige og østlige afrikanske kontinent. Nogle mennesker anser plantens oprindelige land for at være i det nordlige Afrika, andre lande i Middelhavet.

Lavendel blev brugt selv af gamle persere, grækere og romere. De fumigated rummet under epidemierne, smagede sengelinned, vaskes med vand med et afkog af blomster. I Europa er planten kendt siden XIII århundrede, den blev plantet i de ædle herres haver, da begyndte de at blive brugt i parfumer og medicin.

Den russiske urt ægte lavendel bragt i det XVIII århundrede - det blev plantet i Nikitsky botanisk have, og med 30 år af forrige dyrket på Krim, Kaukasus og Krasnodar Territory århundrede.

Indsamling, høst og måder at bruge lavendel på

Når blomsterstanden er halvt blæst, begynder lavendel at samle. Afhængigt af vækstområdet varer opsamlingstiden fra midten af ​​juni til midten af ​​august.

Stængler og blade tørres, lægger et tyndt lag under baldakinen, og derefter foldes i lukkede beholdere af glas eller metal.

En lavendel æterisk olie er lavet af blomsterstande umiddelbart efter indsamling med dampdestillation. Opnået olieagtig væske fra næsten hvid til gul og gulgrøn farve med en stærk specifik lugt.

Lavendelolie - nyttige lavendelegenskaber

  • Beroligende - bruges i vedvarende søvnløshed, neurose-lignende tilstande, lindrer muskelpasmer;
  • Det bruges i syndromet af kronisk træthed, mangel på styrke og effektivitet;
  • adaptogenic;
  • antioxidant;
  • smerte;
  • antiseptisk;
  • mikrobicider;
  • regenererende;
  • lymfedræning, forbedring af lokal blodcirkulation;
  • normaliserende hormonelle baggrund
  • Forbedring af opmærksomhed, koncentration og hukommelse;
  • antihypertensiva;
  • lindre muskelsmerter
  • Duftens duft bruges til at afstøde flyvende blodsukker og møller;
  • desinficering af luft og aroma af tøjvask.

Hvordan man bruger lavendelolie

Aromaterapi giver mulighed for en bred anvendelse af lægemidlet:

  • - Aromalamp - 5-7 dråber;
  • - indånding - 3-4 dråber af lægemidlet, 5 minutter;
  • - et bad med lavendelolie - 4 -7 dråber, 20 minutter;
  • - massage - 5 dråber lavendelolie pr. 10 g transportolie, 10 minutter;
  • - komprimere - på en serviet til at dryppe 5-7 dråber af et middel, 15 minutter;
  • - aromamedalioner - 2-3 dråber pr. medaljong;
  • - indtagelse - 2-3 dråber olie med transportolie, honningbi eller ske med syltetøj.

Anvendelsen af ​​lavendelolie i folkemedicin

Lavendel bruges i forskellige former, men den mest populære brug af æteriske olier af lavendel, i umindelige tider brugt i opskrifter på traditionel medicin, på grund af sin forholdsvis udtalt medicinske antiseptisk, antibakterielle, smertestillende og beroligende egenskaber, på grund af dette, dets anvendelse giver gode resultater i behandlingen.

Neurose, depression, søvnløshed, nervøse sammenbrud, psykiske lidelser, overekspression.

Behandling - aromaterapi, aroma, indtag, aromamedalon, aromaterapi massage, komprimerer.

Sådan tilberedes et bad:

Mark 50 g lavendelblomster, tilsættes 1 liter blot et kogende anbragt på et vandbad i femten minutter, indgyde, tilsæt filtreret infusion til badet 36-38 grader at dryppe 5 dråber æterisk olie af lavendel. Tag et bad i en kvart time, så gå hurtigt i seng. Stærk og rolig søvn er garanteret.

Behandling - nakke massage med lavendel olie, aromaterapi, aromaterapi, aromamedalon, komprimere på det smertefulde område.

Før du går i seng, slip 3 dråber af det beskrevne middel på en serviet, læg på panden og tag fat i whisky. Læg ned i 10 minutter med lukkede øjne.

Hjerteproblemer, takykardi, arytmi - aromaterapi, oral administration, massage,

Dråb 3 dråber smør på et stykke sukker og rassosat det.

Sygdomme i luftveje, bronkitis, laryngitis, koldt.

Behandling - indånding, komprimere i nakke, bryst og ryg, aromaterapi, aromaterapi.

honning - 1 tsk;

lavendelolie - 2 dråber.

Bland honning med den æteriske komponent, tag et par gange om dagen i tre uger.

Muskel, artikulær smerte, med radiculitis og reumatisme, insektbid, efter injektioner og skader.

Behandling - en komprimering, aroma, massage, modtagelse inde.

Med dislokationer lindre smerten af ​​komprimerer, især hvis varmt skiftevis med koldt. Fortynd 10 dråber etherkomponenten i hundrede gram koldt vand, tilsæt lidt is. Påfør et våde serviet på et foruroligende sted, dække med en plastfolie og hold i en tredjedel af en time. Fjern den kolde komprimering og gør det varmt efter samme princip, i stedet for at tilsæt is, tilsæt varmt vand.

Kutane, ikke-helbredende purulente sår; Acne, acne, helvedesild, forbrændinger, psoriasis.

Behandling - massage, aromaterapi, komprimerer, indtagelse.

Med herpes zoster fjerner det kløe og betændelse med en massage af en blanding af olier:

olivenolie - 2 spsk;

lavendel - 5 dråber.

At tilbringe massage 10 minutter.

Pyelonefritis, ICD, duodenalsår, blærebetændelse, nyrer, lever.

Behandling - indtagelse, indånding, bad med æterisk lavendelolie, massage.

Med nyresygdomme:

lavendelolie - 5 dråber;

honning - 1 spsk.

Bland ingredienserne og drik tre gange om dagen.

Lavendelolie til hår - anvendelse

Hjælper dette produkt med hårtab og i kampen mod skæl - gnides ind i hovedet før vask og massage, tag et bad. Gnidene nærer rødderne, reducerer talg, forbedrer hårets struktur, tilføjer glans, de udføres 2-3 gange om ugen.

Det er godt at tilføje et par dråber æterisk olie til vandet for at skylle håret for at give en behagelig lugt, forbedre hårets tæthed, det hjælper med at aktivere hårsækkene og dermed væksten af ​​sundt og stærkt hår.

I skønhedssaloner ofte anbefale aromaraschesyvanie - et træ kam anvendes 5 dråber lavendel olie og forsigtigt rede håret i 5-7 minutter, denne procedure øger blodcirkulationen i hovedbunden, fremmer hårvækst.

For at opretholde hårets sundhed kan 2-3 dråber tilsættes til shampooet, der anvendes til vask.

Ud over de medicinske egenskaber lavendel til medicinske formål, er den også aktivt anvendt i kosmetiske og dermatologiske grene.

Anti-aging ansigtsmasker :

  • Olivenolie - 1 spiseskefuld;
  • lavendelolie - 3 dråber.

I en lidt opvarmet olivenolie dråber den æteriske olie og anbringer et ansigt til det. Hold i en tredjedel af en time og tag overskuddet af med en serviet.

I honning tilsættes pisket protein, sur creme og lavendel æterisk olie. Alle blandes godt og påføres på et renset ansigt i en tredjedel af en time, vask med koldt kogt vand.

Fortynd lejren i mineralvand og tilsæt den æteriske komponent. Påfør ansigtet i en tredjedel af en time, skyll med koldt kogt vand.

Produktet kan tilsættes til lotion, lavet af dig selv:

Tag hver urt på en spiseskefuld.

Hæld en blanding af tørrede planter 1 liter kogende vand, lad i 1 time, stamme og tilsæt 5 dråber lavendel olie. Tør ansigtet efter vask.

Kontraindikationer af lavendelolie til brug

  • individuel intolerance
  • allergi mod et middel;
  • graviditet;
  • epilepsi;
  • mavesår, gastritis med høj surhedsgrad
  • tendens til lavt blodtryk og bradykardi
  • udseende af døsighed og sløvhed.

Vigtigt! Du kan ikke bruge lavendelolie samtidig med kemoterapi og jodbehandling!

Lavendelolie er ret dyr, sælges oftere i 10 ml hætteglas. Dens pris bør ikke være lavere end 100 rubler, lavere priser kan tale om forfalskning. Hvis duften er for skarp, harsk, med sure noter, så er det højst sandsynligt, at det ikke er et naturligt produkt, men syntetisk, det er bedre at nægte at købe det.

Te med lavendel - fordel og skade lavendel te

De, der kan lide lavendelolie, kan sætte pris på fordele og skade på te med lavendel. Vedtaget ved mange af de nyttige egenskaber af lavendel - beroliger, mindsker stress og nervøs irritation, lindrer søvnløshed, antispasmodic, smertestillende hovedpine i nervesystemet og som en konsekvens af PMS, smertefuld menstruation.

Også lavet af lavendel vil lindre fra angreb af kvalme, opkastning, flatulens, det normaliserer blodtrykket, hjælper med hurtigt hjerterytme, især hvis angrebet er sket som følge af nervøs udmattelse, en stressende situation.

Skader fra lavendelte kan forekomme ved hypotension, gravid, pleje, små børn under 10 år med overdosering - udslæt, samme hovedrammer og kvalme er mulige.

Så det er vigtigt at ordentligt lave lavendelte og ikke drikke det for meget.

For at lave en drink med tørrede lavendelblomster har du brug for 1 spiseskefulde duftende lavendelfarve fyldt med et glas kogende vand. Te bør være gennemsyret i 15 minutter, og du kan nyde.

Lavendel - en smuk plante, den bruges til medicinske formål, i kosmetologi. Det har en behagelig lugt, så lavendel er smagsatt af lokalerne og tilsættes til sæbe, shampoo og pulver. Selvom du ikke har direkte indikationer på brugen af ​​lavendelolie, er det mindst en gang værd at prøve dette utroligt duftende og nyttige æteriske produkt.

Lavendel æterisk olie - brug og nyttige egenskaber

Lavendel æterisk olie produceres ved vanddampdestillation fra friske blomsterstammer og stilkene af lavendel-medicinsk halvbusk, også kendt under sådanne navne som ægte lavendel, smalbladet eller almindeligt.

Det oprindelige land lavendel er Middelhavet. Vild lavendel kan også findes i det sydlige Frankrig, Persien, De Kanariske Øer. Dyrk lavendel i Frankrig, i Jugoslavien, i Centralasien, på Krim og andre steder.

Historien om lavendelolieproduktionens historie er blevet en integreret del af parfumeindustriens historie. Og i dag, som årtusinder siden, betragtes lavendelolie som en af ​​de vigtigste elite æteriske olier.

Kemisk sammensætning af lavendelolie

Lavendel æterisk olie er en lys, farveløs eller gulgrøn væske, hvoraf hovedparten er estere af alkohol L-linalool og syrer (eddikesyre, olieagtig, valerisk og caproisk). Derudover detekterede det caryophylen, geraniol, lavandiol, borneol og andre.

Lavendelblomster indeholder også tanniner, bitterhed og harpikser, ursolinsyre, coumarin, guerniarin. Kumarin og herniarin i processen med hydrodistillation destilleres samtidigt med æterisk olie.

En af de vigtigste fordele ved denne aromaolie er fremragende kompatibilitet med andre basiske og æteriske olier.

Nyttige egenskaber lavendel olie

Essentiel lavendelolie har en bred vifte af nyttige handlinger. Takket være den fremragende lymfatiske dræningsvirkning forbedrer lavendelolien blodmikrocirkulationen, stimulerer kardiovaskulærsystemet og hjernecirkulationen.

Lavendel æterisk olie er et stærkt antiseptisk, bakteriedræbende og regenererende middel, derfor bruges det til hurtig helbredelse af sår, ødelæggelse af patogener, resorption af ar og hudforseglinger.

Kliniske data bekræfter lavendeloliens stærke beroligende og toniske egenskaber.

Lavenderens aroma normaliserer nervesystemets funktioner og bruges til søvnløshed, neuroser og sygdomme af nervøs oprindelse, generel svaghed, forøget træthed, tab af styrke. Essentiel lavendelolie har en normaliserende effekt på hormonstatusen.

Det øger niveauet af corticosteron med 2 gange, det hjælper med at forbedre opmærksomhed og hukommelse, øge mængden og kvaliteten af ​​det udførte arbejde og reducere antallet af fejl. Lavendelolie - bare et fund for dem, der har olieagtig og inflammatorisk hud.

Det er effektivt til koger, acne, hårtab, skæl og endda solskoldning.

Anvendelse af essentiel lavendelolie

Æterisk olie af lavendel bruges til alle typer af virkninger på kroppen, både interne og eksterne midler gennem aroma lamper, aromamedalonov, spray, bade, inhalationer, shprintsevany, komprimerer, og umiddelbar anvendelse på huden.

Det skal huskes om de stærke kemiske egenskaber af æteriske olier og ikke at overskride de anbefalede doser og direkte kontakt med ren, ufortyndet olie med slimhinder.

Siden oldtiden, ekstrakter og lavendel blomster anvendt i behandlingen af ​​cardiovaskulære, neurologiske og inflammatoriske sygdomme, men den rene æterisk olie af lavendel aromaterapeuterne anbefales ikke at tage i, da dette kan forårsage alvorlig irritation af maveslimhinden.

Til brug indenfor er den essentielle lavendelolie anbefalet at opløse i en mængde på 2-5 dråber i alkohol eller honning. Sådanne opløsninger tages ikke oftere 2-3 gange om dagen.

Ved kolde indåndinger tages 3 dråber olie (proceduren varer 5-7 minutter), med varme inhalationer 3 dråber olie anvendes i 3-6 minutter.

Når der påføres olie på huden, er der en lille prikken, som er naturlig. Ved ekstern brug anvendes lavendelolie selv til babyer fra 1 måneders levetid (forudsat at der ikke er nogen individuel intolerance over for oliekomponenterne).

Det er en vidunderlig beroligende, lindrer muskelspasmer og overdreven tone i benene.

Ved fremstilling af en bad med lavendel æterisk olie, er det vigtigt at huske, at olien skal tilsættes fortyndet med emulgator (ellers kan brændes), som der kan anvendes soda, havsalt, yoghurt, yoghurt eller creme fraiche.

En dosis lavendel æterisk olie til en voksen er 4-7 dråber pr. 30 ml. basis for barnet - 2 dråber pr. 30 ml. fundamenter.

Som massage lavendel olie anvendes i mængden af ​​5 dråber pr 10 ml. transportgrundlag.

At berige med æterisk olie af lavendel creme, tonic, shampoo eller andre midler, tage olie og denne agent i lige store mængder.

Til fremstilling af varme kompresser er 5-7 dråber tilstrækkelige.

I aromatiske medallioner tilsættes ikke mere end 2-3 dråber æterisk lavendelolie.

For at genoprette helbredet efter et slagtilfælde, brug en terapeutisk duftmassage (5 dråber lavendelolie pr. 10 ml base) og aromatiser luften med aroma lamper (5 dråber).

For at øge effekten af ​​lavendelolie kan du tilføje en rosmarinolie i forholdet 2: 1. Som et resultat af behandlingen falder kolesterolindholdet i blodet, og hukommelsen forbedres.

Lavendel lindrer perfekt muskelsmerter, uanset deres årsag. Det er bedst at anvende det i massageolie.

Du kan anvende ren lavendel, men effektiv blande det med andre olier, fx oregano, rosmarin, lavendel, fordi der ikke alene amplificeret i en blanding med andre essentielle olier, men også øger virkningen af ​​olie, hvormed det er blandet.

Hvis der ikke er nogen der kan gøre massage, så med smerter i musklerne efter en overbelastning eller motion vil hjælpe et aromatisk bad med lavendel.

Bad vil være nyttig og smerte, selvfølgelig, hvis smerten er bare muskuløs, og ikke en konsekvens af problemer med ryggen (før du bruger æteriske olier, skal du konsultere en kiropraktor eller kiropraktor).

Lad være med lavendelolie til forbrændinger og sår. Lavendelolie har meget høje antiseptiske, bakteriedræbende og regenererende egenskaber.

Det anæstetiserer og hurtigt helbreder slid, ridser, sår, sår og forbrændinger, der forhindrer forekomsten af ​​ar. For at gøre dette er det nok at smøre det beskadigede område med ren lavendelolie eller fortyndet med en baseolie.

Ved hjælp af lavendelolie kan selv meget alvorlige sår helbredes såvel som alvorlige kemiske og termiske forbrændinger.

Det viser sig, at lavendelolie også bruges som en modgift til slangebider, med dette formål smides det bidte sted med olie, hvilket bidrager til øjeblikkelig neutralisering af giften.

Lavendel æterisk olie er et glimrende middel til dekontaminering og deodorisering af indendørs luft, såvel som at aroma vaskeriet. Med denne duft produceres deodoranter, shampooer, lotioner, toiletvand, colognes, cremer i store mængder.

Lavendelolie anvendes og som afskrækningsmiddel fra myg og møller.

Anvendelse af lavendelolie i kosmetologi

I kosmetologi lavendel olie tilføjet et par dråber med det formål at berige bunden af ​​vegetabilske olier, naturlige kosmetiske cremer og forskellige midler til at rense huden, samt alle former for masker til hjemmelavet ansigt.

Derfor kan du f.eks. Med følsom hud blande 1 spsk. en skefuld oliven, kokosnød, fersken, abrikos, hørfrø eller cederolie (også egnet avocadoolie og jojobaolie) med 2 dråber lavendelolie og denne blanding blev anvendt i stedet for en ansigtscreme, eller som en maske vask sammensætningen efter 30-40 minutter.

Nogle opskrifter af naturlig kosmetik: - lavendel lotion: tage 100 ml. glycerol, 200 ml. vand, 50 ml. 96 ° ethylalkohol og 10 dråber lavendelolie. Ryst grundigt, tør huden med en bomuldspinne dampet med lotion morgen og aften

Til fedtet og problematisk hud i ansigtet, hvor der er acne, bør lavendel olie tilsættes kosmetiske produkter, som du bruger hver dag (cremer, lotions, tonika), 1-2 dråber 1 enkelt af creme eller lotion.

Bare husk, at vi kun taler om naturlige kosmetik, kogte hjemme. Dvs. det betyder at tilsætte æterisk olie til færdige "butik" cremer, og andre produkter er stærkt modløs!

Af den måde, kan lavendel olie for acne blive brugt i en ren, pæn, kun, i hvilket tilfælde de skal smøres kun sig selv bumser, punktligt og præcist, med en vatpind.

Det er stadig godt at blande lavendelolie med tea tree olie (kan være i lige store mængder), og smør også denne blanding af acne i ansigtet forsigtigt og præcist.

Især kan rene dufte af lavendel smøre ar, ar og pletter efter akne.

Kontraindikationer af lavendelolie

Lavendelolie er kontraindiceret til individuel intolerance, epilepsi, anæmi, i de første måneder af graviditeten og især efter en abort. Det kan ikke anvendes samtidig med kemoterapi af neoplastiske sygdomme og indtagelse af jod og jernholdige medicin. Folk med lavt blodtryk kan opleve døsighed og døsighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

32 − = 25