Køkkenbord glidende

Glas glidebord i køkkenets indre

De nyeste modetrends dikterer deres regler for udsmykning af køkkenet. I stedet for spisebordet kom mere funktionelle og stilfulde modeller af træ. I dag skal vi tale om glasskiveborde til køkkenet, som vi fandt i overflod. Der vil være mange interessante modeller!

I denne artikel lærer du:

  • hvilke typer glasborde og deres glidende mønstre eksisterer;
  • Hvordan man kan kombinere et sådant bord med køkkenets indre;
  • hvordan man plejer en glasoverflade.

Moderne møbler fabrikker tilbyder en bred vifte af glasborde til køkkenet.

Dekorer ethvert interiør af bordpladen lavet af gennemsigtigt, mat, flerfarvet spejlglas. Se smukke modeller med efterligning af natursten, med tegning, fotoudskrivning eller geometriske elementer i farven af ​​guld, bronze, kobber.

En række kombinerede strukturer - glasplader med kromben, på en stenpiedestal, med træskifte, med smedede elementer eller i metalramme.

Ekstra nedre glashylder - til stilfuldt design og opbevaring af køkkenredskaber, fjernbetjeninger, servietter, magasiner, aviser mm

Vaser med lave planter, frugtkander, gennemsigtige småsten, ikebans, forskellige søde små ting er lagt ud i kælderen.

Når du vælger et glasskydende køkkenbord, skal du huske at overveje størrelsen på dit køkken.

Ejere af store lejligheder og huse med rummelige rummelige køkkener har selvfølgelig mulighed for at rydde op. Men i små køkkener er det muligt at optimere rummet og bruge kompetent hvert centimeter af området.

Så glidende køkkenborde - en rigtig gave til ethvert hjem!

I en foldet form tager et sådant bord lidt plads, lige hvad der er nødvendigt for en lille familie. Og hvis du forventer gæster, skal du blot udvide strukturen til de festlige størrelser.

Rektangulære glasborde

Glasbordet i form af et rektangel er måske det mest bekvemme til daglig brug. Det kan placeres på væggen eller flyttes til midten af ​​køkkenet eller stuen.

Derudover er det en meget praktisk ide til en lille, smal eller gennem køkken.

Efter aftensmad er skjolene gemt under bordet, og stoleene er stramt skubbet. En blød lille sofa vil også være et sted for at se tv, arbejde på en computer og en ekstra seng.

Det er kompakt, men rummeligt! I små køkkener er det dejligt at spare plads og passer godt ind i ethvert interiør

En familie på to personer vil sætte et firkantet glasbord i et hjørne, ud af tre personer - skubbet til væg eller vindue. Og hvis der ikke er et separat bord i stuen, så kan det flyttes derfra fra køkkenet, fordi det er lagt i en rektangulær model.

Til denne model er det nemt at vælge stole og dekorative tilbehør, bakker og serveringsmåtter.

Rund glas køkkenborde

Rundbordet ser meget raffineret ud og gør det rummelige køkken mere stilfuldt.

Selvfølgelig vil du ikke sætte et rundformet bord i et hjørne og ikke flytte det til væggen. Kan rumme 3-4 personer ved rundbordet. Det strækker sig i midten og bliver til en oval form.

Hvor kan jeg se det runde glasglidende køkkenbord?

I et hus hvor der er små børn. Et sådant bord har ikke hjørner, barnet vil ikke ramme, det vil være praktisk at sætte sig ned og bevæge sig tættere på min mor.

Og alligevel, en note til forældre - hvis bordet understøttes af et fodben, er det måske ikke tilstrækkeligt stabilt.

Den mest bekvemme og æstetiske mulighed er en bordplade med tre ben.

På elskere af familie og venlige sammenkomster. Under rundbordet vil alle husstande og gæster passe, der vil være plads nok til alle, de vil ikke sætte nogen "ved hjørnet".

Der er meget debat om køkken ovale borde. Er ovale modeller af hærdet glas behageligt og praktisk?

Det hele afhænger af rummet og antallet af mennesker, der kommer sammen i køkkenet.

Interiøret i spisestuen er mere respektabelt og respektabelt, hvis glasset ovale bordet er placeret i midten og suppleret med stole. Hvis køkkenet er udstyret med et økøkken, så er bordet placeret tættere på væggen.

Mælkehvide borde af hærdet glas er meget populære blandt husmødre. Den hvide overflade passer til alle stilarter af interiør og harmonerer godt med forskellige fashionable dekorative egenskaber.

Gennemsigtig bordplade giver rummet en lethed, noget vægtløshed. Bordpladerne af mættede farver (lyse rød, orange, grøn) vil være lavet af farvet glas. Forresten har frostet glas en grønlig tinge. Disse er funktionerne i produktionen.

Ønsker du at forfine køkkenet, give hjemmet noget luksus og pompositet? Vælg et køkkenbord med en sort blank overflade.

Sort-hvide farver i køkkenmøbler kan fortyndes med en spektakulær farve accent - en gennemsigtig eller gennemskinnelig bordplade lys og mættet farve. Sort bordplade kan suppleres med hvide stole.

Tilføj til de indre russiner - glas med fotoudskrivning, interessante billeder, påskrifter. Eller måske et foto fra et familiearkiv eller billeder fra steder til hvile og rejse?

Billederne vil ikke blive beskadiget, de bliver ikke slettet og vil ikke falme, fordi filmen med billedet påføres bordpladen fra bagsiden.

Hvad siger psykologer? Den orange, grønne farve i køkkenet øger stemningen og øger appetitten. Men lilla og brune nuancer bør ikke tages en stor interesse.

Står du til en stil i dit interiør?

For klassikere og provence vælger vi et glasbord med en træunderbygning eller metalforfinede ben.

Også velegnet er klassiske træstole, betrukket med læder.

Landets landestil vil supplere glasbordet i en træramme.

Det vil være smukt at se en ældre eller grovbearbejdet bordbænk med en fladbøjle og smedet ben.

Glasbordet er et ærested i køkkenet med højteknologi. Tross alt er hovedtræk i denne retning overflod af glas og metal, hvide og grå (lejlighedsvis sorte) farver.

Stop dit valg på bordmodellen med en gennemsigtig bordplade og aluminiumben. Strenge former, lige linjer og intet overflødigt.

Hvis glasset har introduceret noget forkølelse og stivhed i køkkenets atmosfære, tilføj varer af varme naturlige materialer til indretningen.

For eksempel træ stole, blødt tekstil polstring, vævservietter, coasters.

Fede designer novelties - borde af neutral skygge og farverige stole til dem.

Hvilken størrelse har du brug for et køkkenbord?

Reglen er enkel - ved spisebordet skal passe hele familien, men også for at forlade mere plads.

Så ifølge en fastlagt regler skal en person have ca. 60 cm bredde, og midt i bordet bør der være et sted til retter og serveringsartikler.

Nå, og længden af ​​spisebordet tæller, baseret på køkkenets samlede firkant, og hvor ofte går du alle til et delt bord.

Eksempelvis er et bord med rektangulær form, med standard dimensioner på 150x90 cm, egnet til en familie på 4 eller 6 personer.

Ved rundbordet, med en diameter på 110 cm, kan ikke mere end 4 personer passe. Hvis du vælger en diameter på 130cm - vil allerede 6 personer sætte sig ned.

I dette tilfælde skal stole eller afføring frit flyttes og ikke berøre andre møbler eller apparater.

Ofte, kigger efter et køkkenbord, kunder, tænker på farve og størrelse, glem så stor en vigtig parameter som antallet af ben ved bordet.

Hvor mange ben kan være ved bordet? Hvilken model er praktisk og foretrukket?

Et klassisk eksempel er fire ben. Disse standarder er allerede blevet bekræftet med tiden.

Et ben - som den centrale base - er en meget stabil model. Ved dette bord er det behageligt at sidde, benene snuble ikke og må ikke ramme bordbenene.

En anden smuk, praktisk og funktionel mulighed - tre ben. Som regel er disse runde halvcirkelformede borde.

Bordet har to basisben. Selv om dette design ser kompakt og stilfuldt ud, er det stadig ikke meget funktionelt. På sidene af bordet i lang tid vil du ikke sidde - du har simpelthen ingen steder at sætte dine fødder.

Hvad præcis vi ikke råder dig, så det er videoerne. Designet på rullerne gælder kun i glasborde, men ikke i køkkenet.

Er blevet gennemtænksom, hvordan man samler stole på en glasoverflade?

Designere overholder sådanne regler i det indre: en kombination af former og materialer.

Til et rektangulært bordstole i firkantet form er det bedre og til en oval runde. Hvis bordets ben er træ, så er stole træ, hvis de smedede ben er udsmykkede, så er stole lavet af sådant materiale.

Hvad skal vi være mere opmærksomme på, når de køber?

Selvfølgelig er kvaliteten af ​​glasset!

Normalt er bordpladens tykkelse 10-15 mm, overfladen ovenfra skal være uden revner, chips og ridser og indeni - uden luftbobler, hulrum og forskellige indeslutninger.

Glem ikke at kontrollere fastgørelseselementer, tilbehør, tætningen mellem bordpladen og støtten, især leddene mellem glas, metal og træ.

Hvis bordpladen er taget i rammen, skal du kontrollere om kanten strammer godt.

I tilfælde af at der er børn i dit hus, skal du vælge bordene med afrundede hjørner. Eller med en træ- eller stålramme rundt om kanterne. Så det bliver sikrere.

I pleje af glasoverflader er alt simpelt: vi bruger bløde svampe og mikrofiberservietter, flødevaskemidler og almindeligt vand.

Selv hvis klæbrige pletter, tørret fedt eller gammelt snavs på bordet ikke giver ind til rengøring, må du ikke bruge slibende tørpulver. Du kan ridse bordpladen og ødelægge dens udseende for evigt.

Fingeraftryk, spor af plader og kopper på overfladen er altid mærkbare og giver et sjusket udseende til hele køkkenet. Derfor skal rengøring gøres oftere.

I supermarkeder, hardware butikker, mange penge til pleje af glas. Aerosoler, polerer, sprayer, specielle servietter, sammensætninger og imprægneringer.

Under kanten af ​​en træ- eller metalramme kan der opsamles krummer - støvsugeren vil gøre det bedre end nogen serviet.

Det er strengt forbudt at skære med en kniv på glasset. Brug skærebrættet!

Også, du kan ikke sætte varmt, kun fjernet fra ilden, tallerknerne på glasbordet. Køb dig selv nogle smukke stande under det varme.

Det er ikke overflødigt at huske, at køkkenbordet ikke er et strygebræt. Glasplade er ikke egnet til varmt jern.

Glasoverfladen kan ikke rammes, med en kraft til at lægge på kopper, briller, pander.

Hvis glasbordet producerer slibning og knirkende fra kontakt med redskaber og bestik, vil servietter, potholders og spor dæmpe ubehagelige lyde. Som en mulighed - at dække bordet med en smuk duge.

Sådan en delikat nuance - mange klager over at under måltidet under glasbordpladen kan du se benene på den siddende og gulvet. For at gøre dette har du allerede servietter, dekorative coasters og spor.

Glem ikke, at dit køkkenbord glider?

Selvom du ikke ofte har en fest og samler gæster, er det nogle gange nødvendigt at lave et bord. For at det ikke kom til støv og snavs.

Hvis du skal flytte eller flytte glasbordet, skal du ikke trække det på gulvet, det er bedre at løfte det lidt, glidende transformer er slet ikke let. Montér eller demonter bordet på et tørt og rent gulv.

Så mange modeller, former, teksturer og farver i glas køkkenborde. Fra klassikerne og avantgarde, fra hvid til usædvanlig, fra strenge til fantasifulde!

Eksperiment med nyheder, dekorere interiøret, saml dine nye venner på et nyt glasbord!

Hvad er det, et moderne køkkenbord - glidende eller foldning?

Glidebordet er # 1 i husene af gæstfrie værter. Men selvom gæsterne ikke banker på din dør hver dag, så finder alle de samme festligheder sted i hver families cirkel. Og på sådanne øjeblikke om bordet, hvor det nyttige område kan øges ved hjælp af nogle få enkle bevægelser, tænker næsten alle på.

Der er forskellige modeller af sådanne tabeller. Der er mulighed for at øge det nyttige område med 30-40%, og der er dem, hvor det stiger med 2 eller flere gange.

I sovjetiske tider begyndte hver ferie med glidebordets stramme knæk. Og det var nødvendigt at gøre betydelige bestræbelser både for dens demontering og til samling. Nu giver mange mønstre dig mulighed for at lægge et bord til en skrøbelig pige eller endda et barn.

Vi talte allerede i detaljer om transformatorbordet. Denne artikel ekko det i høj grad.

Så hvad er designen af ​​glidende borde? Har nye moderne modeller dukket op, og hvordan virker de?

Træ kongelig bord - den legendariske pålidelighed

Kongen hedder rammen, som bordpladen er fastgjort til. I 90% af de indenlandske køkkener finder du et køkkenbord netop af denne grund.

I løbet af de sidste årtier har de kongelige modeller ændret sig meget - der var en ny indretning, der var nye mekanismer til at øge området. Man forblev uændret og forener dem - kongen - en massiv base til bordpladen.

Hvad er hemmeligheden bag denne popularitet?

Pålidelighed. Det kongelige design er testet, det er den mest holdbare.

Stabilitet. Som foldet og i udfoldet tilstand kan de kongelige tabeller modstå vægten af ​​den fuldbrændte grise og de roaminggæsteres sjov.

Holdbarhed. Armaturer er lavet hovedsageligt af metal, så efter årtier kan du nemt nedbryde det kongelige bord, som blev givet til din bedstemors medgift.

Naturligvis er der mangler:

Ubehageligt. I de fleste af disse borde vil du hvile mod kongen, hvis du vil vippe dit ben.

Massivt. Royal tabeller ser mere tunge og ikke så elegante. I et let "skyhøje" interiør ser de ikke ud. Men måske har du brug for et massivt spisebord - så tsaren vil bare være rigtig.

Moderne modeller af glidebord, lavet af glas, vil se godt ud i teknologisk interiør. Kig på billederne i køkkenerne i højteknologisk stil for at gøre dit tanker om, hvordan interiøret, der er gennemsyret af ånden i højteknologi, ser ud.

Men køkkenet i Provence stil ser helt anderledes ud - blødt og varmt.

Variationer på emnet glidende kongelige bord er enorme. Fra designet afhænger ikke blot overfladearealet af den ekstra overflade og dets ekstraktion, men også udseendet af bordet i samlet og udfoldet form.

Glidebord med separat central indsats

Et pålideligt og tidstestet design. Hvis bordet er gammelt, så er der simpelthen ikke noget at bryde. Men for moderne modeller af denne type kan man bemærke en let bevægelse, med ganske anstændigt pålidelighed.

Foldet. Det ser godt ud, men dockingsømmen ses i midten.

Udvidelser. Meget pålidelig og ser organisk ud, med undtagelse af to dockesømme på bordpladen.

Hvordan virker mekanismen? Meget populært en gangs- og tidsprøvet design - den centrale indsats er endelet og opbevares løs i skuffen under bordpladen. Når det er nødvendigt, flyttes sidedelen af ​​bordpladen fra hinanden, indsatsen fjernes og indsættes i rillerne. Sideklapperne bevæger sig.

Det var netop disse glidende køkkenborde, som vores bedsteforældre brugte.

Hvor meget stiger en spiseplads? Fra en tredjedel til en halv. I sjældne tilfælde - mere.

Kompleksiteten af ​​montering-demontering. Tidligere, da de fordrevne halvdele bevægede sig i kongernes træspor, begyndte problemer med montering og demontering af bordet at udvikle sig med tiden. Bokovinki krymper ofte og fastgøres. Nu for tabeller af denne type anvendes metalarmaturer, og det er nemmere at lægge sådanne tabeller op.

Glidebord med drejelige centerindlæg

Tabeller af denne type er det næste trin i evolutionen af ​​bordet med en central indsats. Den centrale indsats blev opdelt i to. Ved hjælp af hardware blev de gjort roterende.

Foldet. Og det er næsten det samme som i den tidligere version. De foldede indlæg er skjult i "understrukturen".

Udvidelser. Fuldt udstyret spisebord, kun nu er dockingsømmen i midten af ​​bordet blevet større.

Hvordan virker mekanismen?Meget ligner den tidligere model. Du skal trække kantene af bordpladen til siderne. De "raspedutsya" åbner de drejende centrale indsatser. De skal dreje og flytte bordpladerne.

Hvor meget stiger en spiseplads? Ikke så meget. Afhængigt af størrelsen af ​​bordet i samlet form vil overfladen af ​​bordpladen være mere fra 30-40%.

Kompleksiteten af ​​montering-demontering. Moderne møbler giver dig mulighed for at samle og demontere bordet uden meget indsats på mindre end et minut. I sammenligning med dens "forfader" er nedbrydningens bekvemmelighed meget højere.

Skabebord til køkken - 2-lags bordplade

En af de enkleste åbningsmekanismer er dette borddesign. Det er mærkeligt, at et sådant design ikke var det mest udbredte.

Foldet. Bordpladen foldes i halvt og ser derfor ud til meget tyk, hvis der ikke er en duge på bordet.

Udvidelser. Når bordet er lagt ud, går der ikke tale om tykkelse af tale. Et sådant bord i dens nedbrudte form kan ikke prale af særlig styrke - det kan modstå et festligt måltid, men der er absolut ingen dans.

Hvordan laver man ud? Fjern toppen af ​​bordpladen. Træk side 1 af "anden" lag - den centrale plads åbner, bredden er lig med det "første" lag. Lav bordpladen i et ledigt rum. Bordet er klar.

Hvor meget stiger spiseplads. To gange.

Kompleksiteten af ​​montering-demontering. Helt enkelt, men det er meget mere praktisk, hvis du bliver hjulpet af en anden person.

Glidebord med bevægelige fødder

Princippet om at øge området er ændret. Hvis der kun var bordplade involveret i alle transformationsmekanismerne, skifter benene nu også.

Der er to modifikationer til denne tabel - glidende og foldning.

Foldet.Stærkt ligner et almindeligt bord og næsten ingenting viser sin omdannelige "essens".

Udvidelser. Tilstrækkeligt stabilt, men fra et æstetisk synspunkt, hvis du ikke dækker det med en duge, er stjernerne fra himlen ikke nok. Overgangen mellem hoved- og glidestativet er synlig, den ekstra bordplade hænger asymmetrisk til den modsatte kant.

Hvordan laver man ud? Tag i kongen hænder nedenfra og træk på dig selv - hun vil skræmme. Tag ud og drej (i nogle modeller skal du blot udvide) en ekstra bordplade

Hvor meget stiger en spiseplads? Ved 30-50%.

Kompleksiteten af ​​montering-demontering. Det er nemt. I videoen med dette er det nemt at klare pigen.

Foldebord til køkken med bevægelige ben

Ved første øjekast er mekanismen til at transformere denne tabel meget lig den tidligere, men det er kun den første. Efter kongernes nominering slutter alle ligheder

Ulempen ved denne type oplysning omfatter den mindste af alle de kongelige tabeller, designets styrke - det beregnes ikke for vægten af ​​den menneskelige krop. Pærer skal skrues fra afføringen.

Foldet. Det ligner et bord med en tolags bordplade.

Udvidelser. Meget mere stablet på det nyttige område af bordpladen.

Hvordan laver man ud? Grib og træk ved kongen. Når benene er helt udvidede, skal du åbne bordpladen som en bog og flytte den til midten af ​​bordet.

Hvor meget stiger en spiseplads? To gange.

Kompleksiteten af ​​montering-demontering. Det er ikke svært, hvis et ekstra spisebord trækkes ud fra borddækkets dybde ved hjælp af en løftemekanisme.

De uofficielle tabeller - innovation og stil

Hovedfunktionen i de deserale tabeller er den massive base under bordpladen er slet ikke nødvendig. Dette gør det muligt at gøre et sådant bord visuelt nemt og elegant. Ofte er bordplader til de deserale tabeller lavet af det sædvanlige træ og træ, men fra glas.

Glas glidebord til køkken

Dette er det smukkeste og moderne bord, blandt andet beskrevet i artiklen. Hi-tech og loft, minimalisme og art deco - i hver af de moderne stilarter af indretning vil det være organisk og lyst.

Et sådant bord udvides ved hjælp af metalførere, skjult under bordpladen.

Udseende. Et glasløst bord er et valg af en ægte æstetik.

Hvor meget stiger en spiseplads? Du kan udvide bordet så meget som længden af ​​guiderne. Spisepladen øges ikke kun med 30% -50%, men med 2 eller flere gange!

Enkel og hurtig montage-demontering. Flytning af bordplader på fittingsne er meget lette - du skal bare trække lidt.

Kig på den kommercielle, hvor det italienske selskab Calligaris præsenterer en glasbordstransformator med en klassisk åbningsmekanisme.

Til den uklare ulemper Det er muligt at tildele en mindre, i sammenligning med kongens modeller, styrke. Det berører begge guider - i styrke sammenligner de ikke med en tætslået træramme og materialet i bordpladen, hvis det er lavet af glas.

For nogle modeller, hvis bordet er mere end fordoblet, er der behov for yderligere ben eller understøtninger til den centrale del.

Nå, til de åbenlyse ulemper kan tilskrives prisen på sådanne strikborde. Det er meget større end simpelt hækningsvarianter og afhænger både af beslagene og på bordpladens materiale og udgør nogle gange 1-3.000 euro til modeller produceret af internationalt anerkendte producenter, for eksempel det italienske selskab Calligaris.

Ud over det ovennævnte grundlæggende design af glideborde er det værd at nævne bogens bordtransformatorer og foldeborde (nogle gange kaldes de også sommerfugle). Når værterne ikke accepterer gæster, maskeres sådanne tabeller med succes til andre møbler - et sengebord eller et sofabord. På samme tid kan de til enhver tid omdannes til et fuldbordet spisebord.

Alle blev overvejet i en anden vores artikel om bordtransformatorer til køkkenet.

Leder du efter friske ideer til køkkenet - kig på køkkenets indretning, der bruger fotobaggrunde.

Og eksempler på design soveværelser med tapet kan findes her.

Glidende køkkenbord - ovalt, rundt eller rektangulært. Hvordan vælger man?

Det er ikke svært at vælge et køkkenbord. Det vigtigste er, at det passer dig både eksternt og ved design. Vælg præcis, hvor meget du har brug for at øge bordets område, måle - om fremtidens bord passer ind i køkkenet eller stuen i størrelse og samlet og udfoldet.

Formen på bordet - rektangulært, rundt eller ovalt i mange henseender afhænger af designbeslutningen i dit køkken. Hvis du har et tab med valget, skal du kontakte designer selv eller søge tips på internettet, for eksempel på vores hjemmeside.

Det er vigtigt at vide, at jo lettere det er at forstå bordet, jo mere hardware vil det kræve, og jo dyrere det koster dig. Prisen påvirkes også af bordpladens materiale - naturligt træ, glas, spånplade mv. og deres område.

Vide, at jo mere detaljeret du tænker på det fremtidige køb, jo mere tilfreds vil du forblive efter opkøb, desto mere bliver glæden fra fester og aftener i den varme cirkel af familien!

Efter flytning købte vi et bord med en separat indsats i midten. Normalt er det bygget sammen, men når gæsterne kommer, laver vi altid ud. Pladsen ved bordet stiger med 2 gange, fordi indsatserne er i samme størrelse som bordet i den sædvanlige tilstand. Bordet er allerede tre år gammel, og i løbet af denne tid er det aldrig brudt. Vi valgte et ovalt bord, fordi der er et lille barn i huset. Vi besluttede at det ville være sikrere. Ved køb af et bord fortrydte aldrig.

For mig er hovedindikatoren styrke. På bordet arbejder jeg normalt, og dette og kødet skal skære, og dejen skal ælte. Så i køkkenet foretrækker jeg næsten et havebord, fra en stærk. Men med de mobile ben kunne man virkelig godt lide modellen. Familien er stor, der er mange gæster, lad det ikke være meget holdbart, vi danser ikke på det.

Jeg har et meget lille køkken, der er næsten ingen plads, selvfølgelig skal bordet være! Reparation færdig, og bordet - mens det gamle tager meget plads! Fortæl mig hvem der står over for sådanne ulemper, og rådgive bordet om at stå i centrum. Taknemmelig på forhånd!

For at sætte bordet i midten er bordet i form af en oval bedst. Dette er den mest sikre for familien, især hvor der er børn, ingen kommer på tværs af en spids vinkel. Jeg vil gerne have et glasbord, men jeg tvivler på alle, sandsynligvis vil alle pletter være synlige på den.

Folding køkkenborde: Foto

Folding møbler er en god måde at øge komforten af ​​at bo i værelser med et lille område. Når det er foldet, tager det meget lidt plads op, og om nødvendigt nedbrydes det, hvilket giver dig nemme og rummelige dimensioner. Lyse repræsentanter for sådanne møbler er velkendte og yndlingsfulde sofaer og lænestole.

På grund af den manglende evne til at sætte i Khrushchev eller fabrikeret hus en stor familie bord, hvor ferien kunne møde mange pårørende, et par årtier siden med forfædrene til moderne mode folde mønstre kaldes "knizhki9raquo;.

Normalt de beskedent stod ved væggen, som en stand til bøger, blade eller dekorativt tilbehør, og den udfoldede form, var i stand til at placere sig selv omkring 10-16 gæster.

Moderne klappebord på billedet viser, hvordan transformatormodellerne er udvidet og ændret, hvilket ikke kun er praktisk, men også i stand til at dekorere rummet, forvandle det, fremhæve den valgte stil i interiøret.

Køkkenborde adskiller sig i en række indikatorer. Et af parametrene for produkterne er den geometriske form. Et standardbord til et lille køkken er designet ud fra en sådan beregning, at den vil blive brugt af en familie på 4 personer.

Stål model sædvanlig rektangulær form med dimensioner på 60x80, 70x90 cm. Et godt udbytte af en situation, hvor en betydelig del forbliver frie rum er sammenklappelige sort. Om nødvendigt tillader de dig at øge bordets størrelse to eller flere gange.

Der er mange muligheder for udvælgelse. Et lille firkantbord 60x60 cm kan omdannes til højde og bredde.

Populære i små værelser er sammenfoldende sorter.

Når de foldes, kan de ligne et dekorativt produkt placeret på en væg.

En praktisk mulighed er en indtrækbar spiseplads, der, når den foldes, gemmer sig under bordpladen eller dækpladen.

Fans af glatte linjer og afrundede former, være klar over, at det ovale eller runde bord skaber en hyggelig plads i eksklusivt design, men kræver en større plads (se: Billig Ovale Folding køkkenborde). For at være bekvemt at bruge dem, skal afstanden mellem sådanne modeller, væggen og de omkringliggende genstande af interiøret være mindst 90-100 cm.

Ifølge fremstillingsmaterialet er køkkenborde, herunder folde, fremstillet af:

Disse materialer er praktiske, holdbare, forskellige i farve og overfladetekstur.

Anvendes om nødvendigt, et foldebord lavet af spånplade af runde eller rektangulære form, som foldes som et strygebræt, kan du købe til 3000 rubler.

Kom aldrig ud af mode træborde lavet af et solidt udvalg af værdifulde arter.

De er økologisk rene, smukke, behagelige at berøre, varm overflade, evnen til at modtage et varieret design med enhver form for finish.

Populære i de senere år er blevet glas sorter. Til fremstilling brug specielt hærdet stødtæt glas, 10 mm tykt (anbefales: Glassbord: Foto).

De giver dig mulighed for at give køkkenet et lys, åbent arbejde, ikke rod i rummet. På trods af den tilsyneladende skrøbelighed er sådanne produkter stærke nok, resistente over for mekanisk belastning.

Forskellige typer af finish giver dig mulighed for at vælge et bord i den rigtige stil med farvede tegninger, håndmalede, farvebelysning.

Glasvarianter af transformatorer kan købes til forskellige priser afhængigt af fabrikanten, størrelse, finish. Indenlandske produkter koster fra 15.000 rubler. Modeller fra kinesiske producenter vil koste 20-40 tusind rubler.

Afhængigt af den måde, produkterne udfoldes på, tilbyder salgsnetværket bøger, glidemodeller, med drejemekanisme, moderne forårsenheder, automatisk styring.

Ofte leveres de med gummierede hjul for nem bevægelse. En praktisk tavle lavet af lamineret spånplader, som i foldet tilstand har en tykkelse på kun 9-10 cm koster omkring 4000 rubler.

Takket være brugen af ​​moderne systemer er det ikke svært at dreje et kompakt sofabord 450 mm højt ind i en spisestue med praktisk brug på et niveau på 750 mm. I dette tilfælde kan bordpladen fordoble i størrelse, for eksempel fra 700x800 mm til 700x1600 mm. Prisen på denne model er 8500 rubler.

Moderne præstationer giver ejere mulighed for at udstyre deres lejligheder på egen vilje, selvom de har et beskedent område, der ikke tillader at installere møbler med store dimensioner.

Foldebordet hjælper med at modtage gæster, holder en festlig fest, og i sædvanlig tid bliver den til en praktisk kantsten, et køkken tilbehør eller skjult i et afsides sted.

  • Design af et lille soveværelse - Foto
  • Stribet tapet til vægge
  • Indretning af vægge i stuen

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

99 − 98 =