Køkkenkniv fra Damaskus stål

Damaskus stålknive

I vores butik kan du købe billige japanske køkkenknive fra Damaskus stål med levering over hele Rusland. Vores butik giver garanti for køkkenknive fra Damaskus stål - 1 år.

Hvad er forskellen mellem køkkenknive fra Damaskus stål fra almindelige knive?

Japanske knive fra Damaskus stål er en kombination af skarpheden af ​​verdens bedste stål til knive og styrke og holdbarhed. En bred vifte af holdbare og komfortable håndtag fra forskellige materialer.

Disse køkkenknive fra Damaskus stål har et karakteristisk flerlags mønster. Mønsterets hemmelighed er kombinationen af ​​forskellige typer stål: hård, skarp og blød, korrosionsbestandig. Hver ejendom afhænger af procentdelen af ​​kulstof i forbindelse med jern.

Ud over antallet af lag adskiller moderne Damaskus køkkenknive sig med håndtag: mahogni, plastmirakel, corian (kunstig akrylsten), G10 (glasfiberlegering med harpiks) og stål. De er alle økologiske, holdbare, korrosionsbestandige og er ikke bange for fugt. Formen af ​​håndtagene er den sædvanlige europæiske eller ergonomiske japanske.

Varianter af Damaskus Stålknive

I vores online butik kan du købe køkkenknive Samura fra Damaskus stål. Disse er professionelle køkkenknive, som præsenteres i følgende samlinger:

 • Samura 67 Damaskus
 • Samura Damaskus
 • Samura Tamahagane
 • Samura Custom
 • Samura Segun
 • Samura Sakai

Hver af samlingerne er unik på sin egen måde, og valget er dit. Hvis du vil købe billige knive fra Damaskus stål, kan du ringe til vores konsulent på +7 (499) 322-91-29, han vil høre dig og hjælpe dig med dit valg.

Sæt af Damascene Steel

Bladlængde: 192.177.130.

Bladets bredde: 48,35,25 .mm,

Skoens tykkelse: 1,8-2,4 mm

Hårdhed: 62HRC 23000 gnid. Lær mere

Bladlængde: 192.177.130.

Bladets bredde: 48,35,25 .mm,

Tykkelsen af ​​perlen: 2,4 mm

Hårdhed: 62HRC 11400 gnidning. Lær mere

Bladlængde: 192.177.130.

Bladets bredde: 48,35,25 .mm,

Skoens tykkelse: 1,8-2,4 mm

Hårdhed: 62HRC 11400 gnidning. Lær mere

Bladlængde: 192.177.130.

Bladets bredde: 48,35,25 .mm,

Skoens tykkelse: 1,8-2,4 mm

Hårdhed: 62HRC 11400 gnidning. Lær mere

Bladlængde: 150-205mm

Bredde af blad: 25-50mm

Tykkelsen af ​​perlen: 2,4-5 mm

Hårdhed: 62HRC 19000 gnid. Lær mere

Den officielle side af knivbutikken "Forge of the Brothers Kasatkin". Knive af Worsma "DM" © 2016

Accept af vilkårene i denne aftale Bruger accepterer at:

Levering af dine personlige data, herunder efternavn, fornavn, patronym, e-mail-adresse, kontakt telefonnummer, by, organisation, stilling til deres behandling af selskabet frit, efter vilje og interesse.

Formålet med behandlingen af ​​personoplysninger:

- at give brugeren services fra webstedet

- sende meddelelser vedrørende tjenester på webstedet

- forberedelse og afsendelse af svar på brugerens anmodninger

- sende oplysninger om begivenheder i selskabet

- sende oplysninger om virksomhedens produkter og tjenester.

Listen over handlinger med personoplysninger, som brugeren accepterer at: indsamling, systematisering, ophobning, opbevaring, afklaring (opdatering, ændring), brug, depersonalisation, overførsel til tredjemand til ovennævnte formål, samt gennemførelsen af ​​enhver anden handling, som leveres af den nuværende Den Russiske Føderations lovgivning både ved ikke-automatiserede og automatiserede metoder.

Selskabet forpligter sig til at træffe alle nødvendige foranstaltninger for at beskytte brugerens personlige data mod uautoriseret adgang eller offentliggørelse.

Damaskus knive: moderne modeller

Ved ordet "damask knive" vises straks gamle blade med en tusindårig historie, hemmeligheden med smedning, der er uigenkaldeligt tabt. Få ved, at hemmeligheden med at lave knive fra Damaskus har længe været kendt, og mange moderne smedere har sat Damaskus jagtknive i produktion. Hovedhemmeligheden og misforståelsen om Damaskusblade er faktisk, at knivene kun blev fremstillet i Damaskus, selve emnerne blev importeret fra Indien, hvor de vidste hemmeligheden om at lave Damaskus og Damaskus.

Der er mange versioner om udseendet af Damaskus stål. Mange forvirrer Damaskus og Damaskus, selvom produktionen af ​​disse typer stål er meget anderledes. De vigtigste versioner af udseendet af damaskabler er som følger:

Damaskus optrådte som en forfalskning for damask. Ægte knive af damaststål var meget dyre, og indiske smedte lagde almindeligt jern med mønstret rustfrit stålplader for at give dem udseendet af damaststål. Naturligvis blev sådanne blade solgt til eksport, for ikke at afsløre hemmeligheden.

Damaskus kaldes også af nogle tidlige europæiske svejsede sverd, der havde en kerne af stål, belagt med blødt jern.

Japanske sværd, som gentagne gange reforge mange fejlagtigt kaldet Damaskus, men den vigtigste hemmelighed Damaskus stål - en kombination af bløde og hårde metal, foldet til pakker skiftevis og reforged mange gange.

Med damastiske europæere opstod der først i Indien. Krigerne af Alexander den Store var imponerede over kvaliteten af ​​indiske sværd. De skærer nemt deres rustning og falcat. På tidspunktet for korstogene blev europæiske riddere også overrasket over, hvor nemt arabernes sværd skar deres rustning. Dette våben blev købt af soldater i vægt af guld og blev bragt hjem.

Metoder til fremstilling af Damaskus Steel

Svejset damask er let at lave, det er usandsynligt, at kun en kniv fra en sådan damast vil skære godt. Hemmeligheden bag fremstilling af en kvalitet Damaskus er kendt for individuelle smede, der kom til denne forsøgs- og fejlmetode. De beskytter jævnligt deres hemmeligheder og afslører kun sammensætningen af ​​metalpakken, hvorfra deres bedste knive er begrænset.

Få Damaskus stål som følger:

 1. Indsamle en pakke af flere typer metal;
 2. Pakken er sprinklet med flux, opvarmet i ovnen og udsat for smedning;
 3. Den krakkede stang skæres og foldes i en taske;
 4. Hele operationen med smedning og skæring gentages.

Denne procedure gentages, indtil det ønskede antal lag er opnået, sædvanligvis ca. 300. Fra den måde smeden pack foldes under smedning og damask stål mønster afhænger. Med samme kvalitet vælger jægeren bladet med det smukkeste mønster.

Fordele og ulemper ved Damaskus stålknive

Damaskus knive er altid blevet værdsat for den uovertruffen kvalitet af skåret. Mange håndlavede knive fra Damaskus er et ægte kunstværk. De største fordele ved damaskabler er deres pålidelighed, deres evne til at holde skærpning og aggressiv skæring i lang tid. Mange moderne stål udkonkurrerer Damaskus for at skære egenskaber eller for bladets styrke, men ingen af ​​stålene har opnået en sådan kombination af pålidelighed og skæreegenskaber som Damaskus stål.

Naturligvis har Damaskusblade deres ulemper:

 1. Den største ulempe ved alle kulstofstål er lav korrosionsbestandighed;
 2. Prisen på en god damast er høj. Du kan finde billige knive fra Damaskus stål, men de passer primært til "hylde" knive. Smedet uden teknologi, vil Damaskus stål ikke være meget bedre end kinesiske falskmøntneri;
 3. Efter at have købt en kniv med et smukt damask mønster, føler mange simpelthen ked af at bruge den. Du behøver ikke at være ked af kniven, det skal fungere!

Køkkenknive fra Damaskus Stål

Annoncer på internettet er fulde af overskrifter "køkkenknive fra det legendariske Damaskus-stål." Normalt, under dække af en damask, vil du forsøge at glide almindeligt stål, ætset under en damast. Det første du bør være opmærksom på er bladmaterialet. Normalt er det en slags stål. Dette Damaskusblad er smedet af mindst to sorter. Tegningerne på sådanne pseudo-Dames knive er meget klare og homogene. Ved hjælp af uvidenhed hos købere, der drømmer om at købe en kniv fra det legendariske stål, sælger de skrupelløse producenter deres produkter flere gange dyrere.

Det maksimale, som du kan regne med, når du køber en seriel køkkenkniv fra den såkaldte Damaskus, er ifølge den klassiske japanske teknologi smedet i flere lag. En god Damaskus køkkenkniv kan købes hos en smed, der har studeret teknologien til smedning af kvalitet Damaskus stål.

Testen af ​​Damaskus kniver mod moderne stål

Knivelskere udførte mange tests for at studere kvaliteten af ​​moderne Damaskusblade. Prøven præsenterede værker af moderne smede og en kniv fra en gammel Damaskus (lavet af en brudt sabel). På den anden side håndlavede knive af stål &5х18; hv6; h12mf; 9x C.

Det mest uventede resultat blev vist af en kniv fra en gammel Damaskus, som viste sig at være svejset (kernen af ​​stål i pladerne af blødt jern). Hertil kommer, at denne knivs skaft forblev sabel og var meget kort, på grund af hvilken saberen sandsynligvis brød. Grådige orientalske erhvervsdrivende, i forfølgelse af fortjeneste, følte sig beklagede for metallet på skaftene, hvorved soldaterne med de legendariske "damask" sabere døde i kamp og tabte deres våben.

Skarpheden af ​​alle moderne prøver blev lavet i en vinkel, bladene blev valgt ens i geometri og tykkelse. Repetesten viste, at Damaskus indtager mellempositionen i rangordningen ved skarphed, men overgår de fleste prøver under varigheden af ​​arbejdet uden skarphed. Det viste sig således, at Damaskus er mere egnet til jægere og turister, der ikke kan lide at skære med skærpning. I udseende har Damaskbladet omgået sine konkurrenter.

Mønsteret på damaskbladet tiltrækker mange mestere af kniven. Knive med damaskblad er et ægte kunstværk. Nogle håndværkere gør endda foldeknive fra Damaskus stål. For dem der ønsker at deltage i militærknive replikaer, kan de endda lave en bajonet med en kniv, damastestålet, som ser helt oprindeligt ud.

Skær knive fra Damaskus stål

Skæring af Damaskus knive adskiller sig fra slibeknive fra monostål. Begyndere "slibemaskiner" anbefales at praktisere først på køkken enkle knive, derefter på almindelige jagtknive og først efter at mestre grøntværdierne går til Damaskus. Bladet på stenen skal køres meget omhyggeligt for ikke at ridse overfladen.

Det anbefales ikke at skærpe damasken med diamantspidseren. De giver en takket kant, som er forbundet med den flerlagede Damaskus. Den spidsede kant bruges til at farve.

Den bedste mulighed er brugen af ​​naturlig skifer. Billig grå alanya og grøn brasiliansk er perfekt til dette. Bring bladet til huden med GOI pasta. Skærp denne måde, damask kniven vil være omkring 2-3 uger at skære perfekt og samtidig barbere håret på hans hånd.

Knive fra moderne Damaskus - dette er et vidunderligt redskab, nelishennogo nåde og besidder en diskret skønhed. Derudover er der ikke et ensartet mønster på damaskabladet. Når du køber dette, får du en unik prøve af kniven.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

64 + = 74