Køkkenudstyr

Billeder af retter

Opret en atmosfære af hygge på siderne om at forberede familiefester, hjemmeunderholdning hjælper smukke billeder af redskaber. Animationer med gnistre af køkkenredskaber vil gøre elegante tematiske blogs om madlavning, dekorere rapporter om antikviteter, farve råd om indretning og dekoration af køkkenet.

Et smukt sæt retter - en højkedel, en sukkerskål, kopper og en mælkmand.

Animation kop på en sort baggrund.

Fire farverige tekande til en duftende drink.

Billedretter til en gave.

Malet skinnende sukkerskål.

En rød pande med et stort område til anvendelse eller indskrift.

Cup og tallerken.

En krukke dekoreret med roser.

Et blidt animeret billede af bordet. En kedel og kopper venter på deres gæster.

Hvid kop på gennemsigtig baggrund. Du kan skrive noget på det eller vedhæfte et billede.

Porcelæn kaffepotte med guldmaleri.

Den antikke grafiske tegning af koppen er dekoreret med en blomst.

Pander af forskellige dybder.

En rigtig sommerglas med sodavand. Umiddelbart forårsager foreninger med stranden og havet.

Luksuriøs kinesisk porcelæn vase. Selv en falsk vil være meget dyr. Trods alt er så meget arbejde, sjæl og magt fra kunstneren investeret for at male det.

Rød kop med guld emalje.

Luksuriøs antikke kande i sort og hvid.

En hvid krukke med blå ærter. Sandsynligvis er der lækker mælk.

Meget flot hvid krukke til mælk eller compote.

De gamle gryder viste sig kun efter udgravningerne.

Billeder af retter til børn

Dit barn vokser op og er aktivt interesseret i alt omkring. Hver dag spiser babyen i køkkenet og bruger bordartikler. Det er på tide at lære ham at navngive alle køkkentilbehør korrekt og kende deres formål. For babyen er denne proces af kognition meget interessant og bliver til et spændende spil. Til undervisning er det nødvendigt at bruge didaktisk materiale - retter til børn.

Typer og klassificering af køkken tilbehør

Hvad skal barnet lære? For nysgerrige børn er køkkenredskaber et velkendt fænomen. De ser at mor koger borsch i en gryde, og kedlen eksisterer for kogende vand. En lille plade er nødvendig som stand til en kop, og en stor (dyb) plade er beregnet til suppe. Nu er det nødvendigt at systematisere denne viden, og i denne mor vil hjælpe billeder, hvor en række retter er afbildet.

For at systematisere barnets viden om køkkentilbehør er det nødvendigt at opdele alle retter i kategorier:

Barnet skal skelne mellem, at suppe og grøntsager koges i gryder og bestik - skeer og gafler med knive - er fastgjort til pladerne. Psykologer har udviklet et specielt undervisningsmateriale til en børnehave med billeder, som hjælper børnene med at forstå al ​​visdom af køkkentilbehør. Først skal vi finde ud af, hvilken enhed der er beregnet til, ved hjælp af visuelt materiale.

Når barnet er bekendt med navnene på køkkenartikler, er det nødvendigt at komplicere opgaven og bede om at finde et ekstra eller andet objekt blandt retterne. Vi bruger billeder til børn:

Denne opgave uddanner børnenes opmærksomhed, hvilket er meget nyttigt til forberedelse til skolen. Billeder til børn med kopper udvikler en følelse af størrelsen af ​​objekter: stor / lille / større / mindre.

Efter mastering af undervisningsmaterialet er det vigtigt at konsolidere de informationer, der er opnået i barnets sind. Til dette kan du bruge spil, der er lette at komme op med dig selv. For eksempel bede barnet om at se på billederne og finde køkkentilbehøret. Før dette bør det præciseres, at køkkengrej er brugt til madlavning af frokoster / middage.

Når babyen klare opgaven, foreslår du at se på billederne og vise, hvor bordservietter er malet. Før dette angives, at bordserviet er til spisning - en tallerken, en ske, en gaffel.

Efter dette skal du starte en samtale om teedrikning: hvor er tetilbehørene malet? Det er vigtigt at forklare for krummen, at der er to kedler: Til kogende vand og en tekande.

Te er fuld af kopper eller briller, og sukker er taget fra sukkerskålen.

Nu skal du komplicere opgaven og bede om at vise de retter, hvor moderen forbereder borsch og fries kartofler. Når opgaven er færdig, kan du lege med barnet i dukker. Bed babyen om at dække tebordet til dukkerne: Hvilken slags redskaber er der brug for til dette?

Efter spillet skal du minde barnet om, at opvasken i køkkenet skal vaskes. Det strømmende vand fascinerer altid børn, så barnet vil gerne vaske dukkevaske med sæbe. Denne enkle øvelse udvikler renhedens færdigheder.

Fastgørelsen af ​​materialet skal også gøres i en legende form. For eksempel:

1. Bland alle kortene og bede barnet om at sortere dem efter kategorier: bestik, te sæt, madlavningskande.

2. Sæt kortene i posen, træk en ad gangen og bede om navnet på varen.

3. Bed barnet om at finde billeder af spisestue / køkken / te tilbehør i billederne.

Efter træningsprocessen inviterer du crumben til at drikke te med dig. I dette tilfælde bede barnet om at kalde alle bordtemaerne korrekt.

Derefter vaskes sammen med en krumme af te redskaber, så han er vant til rækkefølgen af ​​handlinger i køkkenet. Det er vigtigt at indpode i de tidlige år behovet for orden og hygiejne.

Hvordan slippe af med postpartum hæmorider?

  1. Ifølge statistikker øger hver "gravid kvinde" fra anden trimester risikoen for at udvikle en ubehagelig sygdom.
  2. Hæmorider er syge halvdelen af ​​gravide kvinder, sygdommen udvikler sig hurtigt, og oftest behandler kvinderne allerede konsekvenserne og gør ikke forebyggende vedligeholdelse.
  3. Ifølge statistikker er halvdelen af ​​patienterne i alderen 21-30 år i livets bedste. En anden tredjedel (26-30%) - i en alder af 31-40 år.
  4. Læger anbefaler at behandle hæmorider i tide, og også at udføre dens forebyggelse, ikke at starte sygdommen og være opmærksom på ens sundhed.

Men et effektivt middel til hæmorider er! Gå til linket og find ud af, hvordan Anna slap af sygdommen ...

Kan du lide artiklen? Del det med dine venner!

© 2015-2018 RazvitieMalysha.Ru - Råd og anbefalinger til forældre om børns udvikling. Kopiering af materialet på webstedet uden henvisning til kilden er forbudt!

Oplysningerne er givet med henblik på bekendtskab. Selvmedicinering kan føre til uønskede konsekvenser! Ved de første tegn på sygdommen skal du konsultere en læge.

Oplysninger til webstedet er taget fra åbne kilder. Hvis publikationen / billedet på webstedet overtræder dine ophavsret, skal du rapportere det via kontaktformularen. Hvis du beviser dit forfatterskab, bliver materialet straks slettet, eller forfatteren / kilde / tilbage-linket (efter aftale) vil blive angivet.

Spil og billeder med redskaber til børnehave

Hvad har vi brug for billeder til børn? For at genopfylde barnets ordforråd i det leksikalske tema "retter" samt lære at klassificere alle genstande af retter på deres anvendelsessted og brug i hverdagen. For eksempel te redskaber, kaffe, spisestue, køkken.

For at studere, hvilke slags retter der kan ske, er det muligt ved didaktisk spil med børn i førskolealderen. For eksempel, tage udgangspunkt i spillet et digt af KI Chukovsky "Fedorino sorg". Ordne børnenes billeder med opvasken før børnene og fortælle dem, at sorgen for Fyodors sorg opstod, da skålene forlod hende. Derefter inviterer børnene en ad gangen til at gå til bordet med kortene på den. Lad hvert barn først vælge et par billeder fra retterne, og så vil hver af dem give et navn og forsøge at lave enkle forslag med dem. Barnets svar skal se sådan ud: "Billederne viser: en kedel, en gryde, en kop. En tekande, en gryde og en kop forlod Fedor. " Og når børnene lykkes med at klare denne opgave, er det muligt at gå videre til næste trin: brugen af ​​retter i hverdagen.

Til at begynde med spørger læreren børnene, hvilke slags retter de kender, og hvor de så den. Efter en kort undersøgelse er børnene i starten lagt billeder med et billede af en gaskomfur, et køkkenskab og et spisebord. Så lægger de børnene op og spørger børnene om at hjælpe Feodor sætte opvasken på deres pladser: de lægger spisestuen på bordet, lægger te og kaffe redskaber i skabet og lægger køkkenet på ovnen. Hvert barn vælger selv kort med billedet af retter og placerer det på deres steder. Samtidig giver de nødvendigvis en forklaring på deres handlinger. For eksempel lægger jeg panden på en komfur, fordi den refererer til køkkenredskaber.

Selvfølgelig kan du begynde at spille med sådanne billeder meget tidligere end fra tre til fire år. For børn under et år kan du simpelthen vise billeder og kalde dem typer af retter. Siden to år, hvis barnet allerede taler, beder han om at navngive sig selv, hvad han ser på billedet. For ældre børn er der allerede mere interessante spil. Det hele afhænger af din fantasi. Flere detaljer om tidlig udvikling, du kan læse her.

Download gratis kort med billedet af redskaber her gratis, klik på billederne nedenfor, download og udskrive.

Navn kort

Billede af potten og beskrivelse for den:

Stegende billede:

Plade:

scoop:

Bagning bakke:

tekande:

gaffel:

Download alle disse kort med det generelle arkiv her.

Tematiske didaktiske spil

For at supplere dine klasser i emnet: "Bordservice" foreslår jeg at inkludere i dem følgende udviklingsmaterialer og spil:

spil til børn fra 3 år på kendskab til retter. Her skal du tælle opvasken i henhold til listen. Det andet udviklingsspil - du skal liste og finde alle tallerkener og fortælle, hvor den ligger. Det tredje udviklingsspil med et køkken, hvor du skal fortælle, hvor du vil sætte denne eller den pågældende skål. Alle disse spil udvikler barnets tale, mindfulness, assiduity, introducere ham til forskellige typer retter.

Et spil af opmærksomhed. Her skal du i hver linje finde et ekstra objekt, ikke som de andre.

Vi udvikler barnets logik. Her skal du opbygge logiske kæder af redskaber.

Vi træner fine motoriske færdigheder i barnets fingre. Her skal du tegne en prikket linje.

Vi lærer at sortere objekter efter størrelse. Her skal du sortere kopperne fra den største til den mindste. Vi lærer at sortere køkkenredskaber og tallerkener. Her skal du klippe ud kortene og sortere dem i to kolonner, du kan indsætte, hvor køkkenredskaber er placeret, og hvor opvasken er.

Her skal du farve pladerne i henhold til bestemte farver. Lille i gul, medium i rød, stor i grøn. Opgaven med opmærksomhed, uddannelse af begreber er stor, mellem og lille, udviklingen af ​​fine motoriske færdigheder i fingrene.

Lær at ordentligt tjene på bordet. Her skal du udskrive en plade med instrumenterne og den rigtigt dekomponerede skygge. Og nu tilbyde barnet at lægge farvede billeder af retter på skyggen.

Du vil også være interesseret, ANBEFALER:

Og jeg elsker det legende, tegneserie maleri på tallerkenen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

41 − 35 =