Køkken kombineret med et hall designbillede

Design af køkkenet kombineret med hallen

I moderne hjem kan du ofte finde rummelige layouter, der giver dig mulighed for at gennemføre ikke-standardiserede, men praktiske projekter.

Hvis du i et sådant tilfælde, og du vil indse noget lignende i din egen lejlighed, skal du kende mange nuancer og finesser.

Vi giver nogle nyttige tips, og viser også hvordan køkkenet kombineret med hallen kan se på omhyggeligt udvalgte fotos.

Kombinationen af ​​køkkenet og hallen er en af ​​de populære moderne designløsninger, der er udstyret med både fordele og ulemper.

Fordelene ved denne beslutning er:

 • bekvemmelighed ved tilrettelæggelsen af ​​receptioner og festligheder, hvilket er særligt vigtigt for huse, hvor der ofte foregår fester og venlige sammenkomster;
 • får et stort rum, der giver dig mulighed for at realisere alle design ideer og fantasier, der giver plads en lys personlighed og excentricitet;
 • bekvemmelighed for værtinden, der opholder sig i køkkenet, kan passe de leger, der leger, kommunisere med medlemmer af hendes familie og gæster uden at distrahere sig fra madlavning mesterværker.

Den største ulempe er spredningen af ​​duften af ​​madlavningen, som ikke kan beskyttes selv ved den stærkeste hætte.

Glem ikke at i køkkenet er der ofte en slags kreativ lidelse, der ikke er særlig passende i hallen.

Hvis du selv vælger en sådan indvendig løsning, skal du glemme privatlivets fred under madlavning, for næsten alle jer vil være i umiddelbar nærhed af dig.

Sidstnævnte aspekt kan forårsage nogle problemer, hvis et sådant design realiseres i små lejligheder, hvor familier med små børn eller ældre bor.

Denne mulighed for at kombinere to værelser vil være optimal, selvfølgelig, for rummelige lejligheder.

Det er ønskeligt, at alle familiemedlemmer har deres eget værelse, så køkken-stuen bliver det sted, hvor alle sammen samler sig. Også over denne mulighed er at tænke på dem, hvis lejlighed har en lille hal, fordi efter at have kombineret lokalerne, kan du korrekt placere accenterne i rummet og gøre det lettere.

Køkkenet, kombineret med hallen i henhold til billedet og den etablerede mening af designere, bør kombinere flere separate zoner: spisning, hvile, arbejde. For at gøre en sådan zoneinddeling kan du anvende enkle metoder.

Farvefordeling er den mest populære måde at opdele et fælles rum på i funktionelle zoner. Vælg hovedfarve og vælg en lysere fra nuanspaletten, og den anden - en rig tone. Den første er ønskelig at bruge til køkkenområdet, og den anden - til hallen. Jo flere zoner, jo flere nuancer vælger vi.

Kilder til kunstig belysning vil også hjælpe med at etablere visuelle grænser i et stort rum. Hæng den centrale lysekrone enten i spisepladsen over bordet eller i hallen, mens du i en anden zone kan bruge de indbyggede lamper, vægsconces, gulvlamper.

Zoning kan også realiseres effektivt ved at færdiggøre vægge, lofter, gulve, for eksempel:

 • Anvendes til tapet af vægpapir med en anden tekstur, farve eller mønster. Du kan eksperimentere med kombinationen af ​​tapet og maleri og hente en version der harmonerer i tone.
 • Loftet kan fordelagtigt slås ved hjælp af ophængte strukturer af forskellige konfigurationer, der maler individuelle sektioner i forskellige toner af samme farve. Du kan også bruge stræklofter, loftpaneler mv.
 • Til arrangement af gulvet, vælg forskellige materialer: keramiske fliser i køkkenet og laminat eller parket i hallen. Du kan også se på de samme materialer med et lignende mønster og tekstur, men forskellige nuancer. Hvis det ønskes, er det umagen værd at arrangere et andet niveau gulv, men vi anbefaler at gøre det på lige fod.

Skillevægge eller skærme vil se godt ud i interiør fremstillet i højteknologiske, øko-, moderne eller japanske fag.

Stof, bambus, træ - disse er de materialer, der hjælper dig med at realisere dine ideer effektivt. Skillevægge kan være stationære og mobile, lave og høje.

Vælg funktionelle områder vil også hjælpe sådanne møbler som frysere, hylder, bar counters, sofaer. Beklædte møbler bør ikke placeres i umiddelbar nærhed af spisebordet eller arbejdsfladen. Den oprindelige moderne løsning er gennemstativet.

Køkkenet, kombineret med hallen, kan blive en original indvendig løsning til mange moderne huse.

Mere om disse interiører findes i vores artikel om køkkenet, en kombineret stue.

Kompetent design giver dig mulighed for at få virkelig spektakulære og ukonventionelle løsninger, der bliver en ægte stolthed hos ejerne, hvilket sikrer dem et hyggeligt og behageligt ophold.

Kombineret køkken med hall: ideer med et billede

Mange af vores lejligheder, der er skabt af sovjetiske modeller, adskiller sig ikke i rummelighed og fri planlægning. Og vi er overfyldte i små og ubehagelige værelser, der ønsker at ændre situationen til det bedre. I dette tilfælde vil en fremragende designløsning være et kombineret køkken med en hal. Denne metode vinder stigende popularitet, og der er mange grunde til dette. Denne artikel vil fortælle om fordelene og ulemperne ved en sådan fusion, samt valg af interiør til en sådan løsning.

Moderigtigt retning i udformningen af ​​lejligheden

Det kombinerede køkken med hallen er en af ​​de mest populære metoder til moderne design. Desuden praktiseres en sådan fusion ikke kun under betingelserne for små rum i panelet "Khrushchevs" 9raquo; Men ejerne af moderne studier og lejligheder, og beboere i flere etager og rummelige lejligheder i loft-stil, er i stigende grad blevet til denne designteknik. Dette tyder på, at det moderne design af den kombinerede hal, køkkenet (foto er givet i artiklen) er relevant ikke kun i tætte værelser, men det vil se godt ud i enhver lejlighed eller hus.

Hvad skal du gøre, hvis du beslutter dig for at genopbygge?

Før du fortsætter med reparationsarbejdet, er det nødvendigt at få tilladelse fra BTI til at rive væggen eller en anden separat struktur. Det er nødvendigt at gøre dette for at undgå skader på lejens side af bygningen, hvilket kan føre til triste konsekvenser. Det er selvfølgelig ret nemt at skelne mellem den lille overlapning fra transportøren - indvendige vægge er meget tyndere. Men dette udelukker ikke en kampagne til specialister.

Bemærk venligst, at hvis du planlægger omplanlægning uden godkendelse fra byadministrationen, forventer du ret store bøder. Først efter at have modtaget alle de nødvendige dokumenter kan du begynde at kombinere køkken og stue. Men inden man starter ombygningen af ​​en lejlighed, er det bedre at afveje fordele og ulemper grundigt. Derefter vil du lære om alle fordele og ulemper ved at kombinere disse to værelser.

Kombineret køkken med plads visuelt udvide det frie område, hvilket igen vil øge antallet af ikke blot kunstige, men også naturlige lyskilder, fordi de to vinduer er meget bedre end en. Sammensmeltningen af ​​disse to værelser er især vigtig for småboligt en-værelses lejligheder, hvor det er så svært at placere selv de mest nødvendige møbler. Køkkener i Khrushchev kombineret med hallen bliver meget mere rummelige og funktionelle, for nu vil arbejdsområdet blive forhøjet på bekostning af værelset.

Et sådant design vil i høj grad lette tilrettelæggelsen af ​​ferie og venlige sammenkomster, hvilket er særligt vigtigt for gæstfrie værter. Nu er værtinden ikke nødt til at løbe fra værelse til rum på jagt efter et ekstra bestik eller til at servere en ny skål.

Hvis et almindeligt værelse ikke kan rumme højst seks personer, kombineres køkkenet og hallen kombineret (billederne i artiklen) betydeligt flere muligheder. Desuden giver sammenlægningen af ​​disse værelser mulighed for at spise middag og aftensmad med hele familien, især hvis det er mange. De fleste standardkøkkener er jo temmelig beskedne i størrelse.

Især tilfreds med sammenlægningen af ​​disse to værelser er dem, der ikke repræsenterer madlavningsprocessen uden at se en favorit tv-serie eller en telecast. Det er jo ikke nødvendigt at købe og tænke på, hvor man skal sætte det nye tv i køkkenet. Og du kan få et stort plasma-panel og hænge det, så du kan se det selv bag forberedelsen af ​​middagen.

Et kombineret køkken med en hal er en mulighed, der har nogle ulemper, som vil blive diskuteret senere. Først og fremmest er det lugten og aromaerne, som uundgåeligt ledsager kogeprocessen. En fashionabel trend - sammensmeltningen af ​​disse to værelser - kom til os fra vestlige lande, men for dem er dette problem ikke akut. Tross alt foretager lokale kvinder ofte ikke en grundig madlavning. De opvarmer bare den allerede tilberedte mad bestilt på en cafe eller restaurant. Og hvis vi tager højde for, med hvilken entusiasme og hvor ofte vores værtinder kan lide at lave mad, bliver lugtproblemet alvorligt nok. Når alt kommer til alt, kan en kraftig hætte ikke helt slippe af med de ledsagende dufte.

Der er en anden fejl, hvorved et køkken kombineret med et værelse, lidt mister sin appel - er det konstant forstyrrende lyde kører blender eller mikrobølgeovn, køleskab eller en vaskemaskine, samt alle andre husholdningsapparater og vand flyder fra hanen.

Køkkenet, kombineret med hallen, har en anden betydelig ulempe. Hvis tidligere disse værelser var adskilte, var uvaskede retter eller spredte køkkenredskaber ikke iøjnefaldende og var kun synlige, når de besøgte køkkenet. Nu kombineres begge værelser, og det uudviklede arbejdsområde ødelægger hele rummets charme. Selv et uagtsomt kastet serviet kan ødelægge hele indtryk af interiøret. Så gør dig klar til konstant rengøring af begge områder af rummet. Men sådanne baggrunde kan ikke ødelægge den gode ejer af glæden ved det renoverede interiør, udført i alle parametrene i det moderne design.

Hallen er kombineret med køkkenet. Ideer til zoneinddeling af lokaler

Tror ikke, at sammensmeltningen af ​​disse rum kun indebærer fuldstændig nedrivning af væggen og opløsning af et rum til et andet. Hvis du foretrækker et lille, men hyggeligt køkken, kan du kun fjerne halvdelen af ​​væggen og dekorere resten af ​​skillevæggen eller stangen. Eller du kan zonirovat værelse med gardiner, skærme, glidende systemer, stativer med blomster og meget mere.

Desuden skal køkkenet og hallen kombineret (fotografiet er vist nedenfor) ifølge råd fra designere være lidt anderledes, men i mellemtiden at harmonisere og supplere hinanden. I dette tilfælde skal der lægges særlig vægt på grænsen til to interiører. Moderne design tilbyder flere spektakulære måder at zoning et nyt rum på.

Installationen af ​​denne enhed er den mest almindelige metode til zonering, som tilbyder et moderne køkkendesign kombineret med en hal. Den resterende del af skillevæggen, der adskiller de to rum før baren, kan tjene som barstol. Et sådant designer tilbehør hedder stationært. Til beklædningen af ​​en sådan stang anvendes oftest et træ eller en kunstig sten. Men du kan gemme og bare fylde og male dette mærkelige møbel.

Du kan zoned rummet på forskellige måder. Og hvis loftet er svært at komme op med noget, kan du nemt accentere overgangen med et andet gulvbelægning. I dette tilfælde er køkkenet flisebelagt, og til hallen parket, laminat eller tæppe. Derudover foreslår ganske ofte designere at lave en to-etages etage. En lille podiumhøjde på 10-15 cm vil ikke kun opdele rummet i zoner, men hjælper også med at skjule alle køkkenkommunikationer.

Følgende designmetode gælder kun for en rummelig lejlighed. Køkkenet, kombineret med hallen, er en lille ø og ligger på grænsen af ​​to zoner. Denne metode deler ikke kun rummet perfekt, men forbedrer også rummets funktionalitet betydeligt. I dette tilfælde kan økøkken være repræsenteret ved en bar eller et spisebord.

Dekorative åbninger og stativer

Du kan differentiere zoner i rummet på helt forskellige måder. Arch, eller en bred åbning, samt en række openwork racks eller hylder giver originalen af ​​rummet og understreger individualiteten af ​​ejerne af lejligheden. Sådanne dekorative åbninger er ofte indrettet med værelser, hvor der er et køkken kombineret med en hal. Designet (afbildet nedenfor) af åbningerne og hylderne kan være bizart eller klassisk.

Hvis du foretrækker at skjule køkkenet fra nogle nysgerrige øjne, kan det være, at mobile partitioner til enhver tid kan flyttes eller fjernes. Det vil være ideelt for dig. Fordelen ved disse mobile skærme er deres gennemsigtighed og lethed, hvormed du kan ændre placeringen af ​​disse partitioner.

Sofaen vil være en glimrende grænse for zonerum. Dette møbel kan placeres, så du sidder på det, du befinder dig i hallen og går bag ryggen - i køkkenet. I et sådant tilfælde er der imponerende massive sofaer med en bred ryg. Hvis bagsiden af ​​dette møbel fra køkkenet ikke ser meget attraktivt ud, kan den være gemt bag stativet.

Spisebord - ikke mindre effektiv måde at zoning rummet. Dette møbel vil ikke kun opdele rummet i det kombinerede rum, men vil også give trøst og gøre køkkenet mere gæstfri. For at øge disse følelser er det muligt ved hjælp af lavhængende lamper, hvilket vil give endnu mere komfort og varme.

Massive badekar og flere hylder med levende planter også perfekt afgrænser værelserne. Sådanne metoder anvendes ofte af naturelskere. Desuden kan zoning værelser bruge store og langstrakte akvarier.

Belysning spiller en stor rolle i zoneinddeling af ethvert rum, så det er vigtigt at opretholde lysbalancen og skabe en jævn overgang fra et rum til et andet. For køkkenet er det bedre at vælge en kraftig og lys lysekrone, som bliver den vigtigste kilde til lys. Og som ekstra belysning, når der ikke kræves noget lyst lys, skal du installere spotlights i barområdet, over vasken og arbejdsfladen. Nyligt har installationen af ​​LED-tape fået stigende popularitet, hvilket klare sig godt med zoneindretningen af ​​køkkenet og hallen. For stuen er det bedre at vælge nogle bløde kilder, for eksempel sconces eller gulvlamper. Deres dæmpet lys vil gøre lokalet hyggeligt og sætte sig til hvile.

Den grundlæggende regel for moderne design er: interiøret bør ikke være monotont og kedeligt. Den ideelle løsning til køkkenet kombineret med hallen vil være tilstedeværelsen af ​​flere farver, som harmonisk blander og supplerer hinanden. For hver zone skal du vælge din egen skygge.

Da køkkenet bruges meget sjældnere end hallen, anbefales det at professionelle vælger mere mættede lyse og kolde farver. I stuen er det bedre at vælge varmere og blødere nuancer, der sætter sig til hvile og fred.

Interessant design af køkkenet kombineret med hallen: foto og 5 fordele

Det kombinerede køkken med en hal vil gøre din lejlighed mere funktionel og praktisk. Køkkenet kombineret med hallen er et meget populært fænomen i lejligheder af enhver størrelse. I en lille lejlighed vil en sådan designløsning spare plads. I et stort område bliver to almindelige værelser til et virkelig kongeligt rum. Køkkenet samt stuen er den ideelle løsning for dem, der ønsker at få mest muligt ud af rummet i deres hjem. Alle drømmer om, at deres hus ser smukt og moderne ud, uanset optagelserne. I søgningen efter egnede løsninger til design, er mange opmærksomme på metoden til at kombinere lokaler. Nogen kombinerer et salon og et forrum, der er dem der kombinerer et salon med et soveværelse, selvom et sådant mindretal. Den mest populære mulighed er kombinationen af ​​stue og køkken. At kvalitativt dreje alt arbejdet om fusion af lokaler, er det ikke nødvendigt at have meget viden. Det er nok at læse denne artikel, og alt bliver straks klart.

Vi forbinder eller kombinerer køkken med en hal med designhemmeligheder

Køkkenets design skal være enkelt, elegant og elegant. Som andre værelser, kombineret med hallen, skal køkkenet have en god hætte, således at udenlandske dufte ikke forstyrrer folk i stuen. Når hallen er kombineret med køkkenet, har den en ekstra funktion: nu er det ikke kun et sted for venlige sammenkomster, men også en kantine. Hvordan kombineres køkkenet med hallen for at få rummet til at se holistisk ud? Først og fremmest er det nødvendigt at bestemme alle fordelene ved en sådan begivenhed for at motivere sig selv.

Før du kombinerer køkkenet med hallen, skal du tænke gennem det rigtige design til et sådant værelse

Fordele og ulemper ved kombineret interiør

Til de utvivlsomme fordele ved køkkenet kombineret med stuen er:

 • Stuen kombineret med hallen er en bekvem mulighed for middage og festligheder: værten kan altid være hos gæster;
 • På almindelige dage er køkkenstuen en ideel mulighed for en stor familie: børnene er altid i syne af deres mor, hun kan lave mad og se efter børnene, kommunisere med familien selv under lektier;
 • Fans af at se tv i køkkenet og i stuen behøver ikke at købe flere tv'er;
 • Kombinere stuen og køkkenet - vi får et stort lyst værelse;
 • Det kombinerede køkken med opholdsstue giver dig mulighed for at realisere alle fantasierne om det indre af dit hus.

På trods af alle de indlysende fordele ved køkken-stuen har denne løsning nogle negative aspekter.

Fordelen ved et kombineret køkken-stue er, at værelset virker meget større og mere rummeligt

 1. Alle køkken dufter vil blive mærket i hotellets zone.
 2. For at kombinere køkkenet med stuen skal du opretholde den ideelle ordre i begge zoner.
 3. At være alene i de kombinerede lokaler er det usandsynligt, at det lykkes: hele tiden i syne, og mens du spiser, og mens du ser fjernsyn.
 4. Hvis lejligheden har mindre end 3 værelser, berører enigheden af ​​køkkenet og stuen dem af privatlivets fred. Dette kan være et problem, hvis ældre mennesker og børn bor i lejligheden.

Ved at analysere alle de positive og negative sider kan vi konkludere, at det samlede rum ikke er så dårligt, især hvis rummet er stort.

Design af hallen kombineret med køkkenet: hvordan man opdeler rummet i zoner

Kombinationen af ​​køkken og stue rejser straks spørgsmålet om zoneinddeling. I et rum kan to typer lokaler godt eksistere sammen, hvis zonerne er korrekt fordelt.

Der er flere måder at arrangere grænser på:

 • Farvedifferentiering;
 • Afgrænsning ved belysning
 • Ved hjælp af finish;
 • Ved hjælp af skillevægge.

Stilfuldt skelne mellem køkkenet og stuen ved hjælp af farve design

For at sætte grænser for lokaler ved hjælp af farve, skal du vælge varme farver, der hjælper med at dekorere interiøret. Blandt de mest populære nuancer til zoneinddeling er beige, gul, hvid, sort, brun. Den åbne del af stuen, hvor der ikke er møbler, skal se godt ud på baggrund af farvezonen.

Stuen, der er forbundet til køkkenet, kan skille sig ud mod baggrunden ved hjælp af belysning. For en elegant opdeling af territoriet kan du bruge spotbelysning i køkkenområdet og en stor smuk lysekrone i stuen.

Det er ret simpelt og billigt at forbinde plads med belysning. Skillevægge og skærme er en af ​​de mest populære måder at zoning. Denne metode bruges sammen med originale ideer i enhver stil, men designere anbefaler at bruge den til japansk stil, moderne stil, øko-stil og højteknologisk stil. Skærme og skillevægge kan være lavet af forskellige materialer, såsom bambus, træ, klud. Som regel er de lette i vægt, de kan omarrangeres nemt og enkelt.

Tilslutning køkken med stue: zoneinddeling med efterbehandling

For at gøre zoneinddeling af en forudsætning er det muligt ved indretning af et gulv, vægge eller et loft.

For eksempel kan gulvet trimmes ved hjælp af følgende metoder:

 1. I køkkenet kan du lægge en flise og stuen adskilt med træ eller sten.
 2. I køkkenet og i stuen kan du bruge et laminat eller linoleum, forskellige nuancer vil dele rummet i halvdelen.
 3. Zoning kan ske med et tæppe. Det er bedst at lægge det i stuen, så det bliver rent for længere tid.
 4. Hvis det er muligt, kan du adskille stuen fra køkkenet med et gulv på flere etager. Et fælles køkken kan stige lidt over hotelområdet.

For at visuelt opdele køkkenet og værelset kan du bruge en anden farve til at klare gulv, vægge og loft

Loftet kan også fungere som en måde at opdele rummet på. For at adskille rummet kan køkkenets del af loftet dekoreres med paneler og kantsten, og en del af hallen kan dekoreres med spejle eller stucco lister. Vægge kan tjene som en fantastisk måde at zoning, hvis du bruger tapet af forskellige nuancer i køkken og stue. For eksempel i stuen på tapetet kan der være forskellige billeder og mønstre, og i køkkenet kan tapet være almindeligt eller flisebelagt. Du kan også bruge en flise i køkkenet og i stuen - en dekorativ sten eller gips.

Køkkenet og stuen kan opdeles med en bue, der kan tjene både som udgang og som separator. Hvis du vil have buen til at fungere som en rumsafskiller, skal du kontrollere væggene mellem de to rum ved nedrivning: de behøver ikke at være luftfartsselskaber.

Køkkenet med hallen kan kombineres med forskellige elementer

Møbler. Møbler kan tjene som divider for køkken og stue, hvis du arrangerer det på et sted, hvor et værelse går ind i et andet.

I kvaliteten af ​​møbler-separator kan overvejes:

Hallen, omdannet til køkken-stue, kan betegnes ved hjælp af et bord. Bordet fungerer som en separator mellem køkkenet og stuen. Det er vigtigt, at stole var i tone i det samlede interiør, adskiller sig ikke meget i farver med væggene og gulvet.

Som en zonator i den tilstødende køkken-stue kan det godt være en smuk hjørnesofa

Ved hjælp af baren forener vi køkkenet og stuen, det er stilfuldt, moderigtigt og moderne.

Bar rack har en række nyttige funktioner:

 • Det tjener som et opbevaringssted for ting;
 • Kan blive en erstatning for et spisebord;
 • Kan erstatte skærebordet.

Køkken, der vender ind i stuen kan være skjult for overflødigt udseende ved hjælp af en sofa, et skab eller et stativ. Sofaen kan bruges hjørne eller stor, hvis sofaen er placeret ved siden af ​​køkkenet, bør dets polstring ikke forurenes. En lædersofa er bedst til zoning værelser.

Skabet fungerer som en fremragende rumseparator. Det kan dekoreres med tapet, billeder og andre elementer af indretning.

Hvilke indvendige emner at bruge, hvis køkkenet i hallen

Køkkenet ved siden af ​​stuen skal være smukt i alt. Tekstil er meget vigtigt for det generelle interiør.

For at det kombinerede køkken-stue skal se stilfuldt og moderne, er det nødvendigt at kombinere tekstiler og interiørelementer indbyrdes

De grundlæggende regler for valg af tekstiler til køkkenet er:

 1. Tekstiler bør kombineres i farve med et fælles interiør, tekstur kan være anderledes, og farven skal være omtrent den samme.
 2. Til gardiner i køkkenet og i stuen er den samme farve tilladt, teksturen kan variere. Hvis der er et billede på gardinerne, kan det samme bruges i en anden del af rummet, farven på særlige ønsker er ikke.

Design af køkkenet kombineret med stuen video (video)

Ved hjælp af alle fantasier og råd fra designere kan du opnå fantastiske resultater og gøre køkkenområdet til et slik. Tøv ikke med at legitimere alle dine ønsker i udformningen af ​​din lejlighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 14 = 21