Dream Kitchen

Hvordan køkkenet i mine drømme er blevet en realitet

For 1,5 år siden flyttede vi endelig til vores lejlighed, og det første med at starte arrangementet var vores køkken!

Vi søgte efter en lejlighed med et stort køkkenområde, da det er min gamle drøm - et smukt køkkenaggregat, et stort spiseplads med mulighed for at sidde alle venner eller alle slægtninge.

Jeg begynder med beskrivelsen af ​​køkkenet. Da dette område er mere alle de samme kvinder, er det efter fælles ønske med ægtefællen helt ordnet i mine hænder. Kun fra et teknisk synspunkt hjalp han mig meget.

Så jeg repræsenterede altid mit køkken i to versioner: enten hvidt (mælk) eller mørk chokolade. Vi arbejdede med en designer. Hun gav mig flere muligheder, og jeg kunne godt lide muligheden med et let køkken.

Den første "splinter" i reparationen i køkkenet var en væg dækket af gasrør. Til dette blev der tilføjet en ventilationsaksel og en gaskedel, hvorfra vi ikke kun har varmt vand, men også individuel opvarmning.

Faktisk havde vi kun brug for gas på kedlen, fordi vi satte ovnen og kogepladen elektrisk (måske ikke meget økonomisk, men jeg er allerede vant til det).

Efter at have vurderet de forskellige muligheder, herunder at drikke i kabinettet under rørene, besluttede vi at lukke alt gipspladen, forud for realkreditlånet til hængende skabe. Heldigvis viste kedlen sig at være avanceret, med mulighed for at gemme den i skabet. Derfor placerer vi i stedet et højt "blyantshus".

I et stort skab, der tog meget plads, ønskede jeg ikke at miste plads overhovedet. De lavede en hylde lige under kedlen. Der vil jeg sætte brødkassen (mens brødet bare ligger der), er der flasker med smør, eddike, sauce. Det faktum at du ikke kan lægge det i skuffen, men det burde være ved hånden. Her er der børnepinde.

Endnu lavere på hylden er de retter, jeg bruger på helligdage og andre redskaber. Da denne hylde ikke er meget praktisk at tage noget, så valgte jeg ikke ofte brugte genstande.

Jeg kunne ikke lægge skufferne ned, men jeg lærte allerede, at hylderne i bunden er meget ubehagelige. Der var mulighed for at sætte inddragelige kurve. Først vidste jeg ikke rigtig, hvordan jeg skulle bruge dem. Men designeren til tiden stillede det vigtige spørgsmål: hvor sætter jeg alle husholdningsapparater? Og jeg har: en fryser, en mixer, en blender, en kødkværn. Så denne kurv var nyttig. Alt er behageligt og let tilgængeligt.

Af særlig betydning for mig var køkkenets ergonomi, og det første jeg understregede designernes opmærksomhed på og tilgængeligheden af ​​ledig plads på bordpladen. Jeg kan godt lide at lave mad, bage og dette sted er nødvendigt for mig. I det tidligere køkken i dette rum havde jeg 40 cm ... Nu hele 80 til kogepladen og 60 efter)))

Sandt blev en multimeter dannet ved 80cm, som uventet blev præsenteret for mig, og uden hvilken jeg ikke længere kan leve. Af den måde, en af ​​jambs ved planlægning af el - utilstrækkelig antal afsæt i madlavningsområdet. Jeg har kun en. Det viser sig, at når "tegneserie" virker, er det umuligt at tænde mixeren eller blenderen. Det er ubelejligt og usikkert at bruge tee.

Jeg anser det for vigtigt og nødvendigt at have det maksimale antal skuffer. Tro mig! Det sparer dig tid, nerver, plads!

Jeg har næsten ingen hylder. Kun i skabet under vasken og i hvilken manden opfandt sig på det sted, hvor ventilationssøjlen. Om ham mere.

Efter installation af headsettet blev søjlen forsænket til 10 cm. Men jeg kunne ikke forlade disse 10 cm uden arbejde. Derfor blev min mand forvirret, skabet blev opfundet og installeret. For det første ser rummet mere harmonisk ud, og for det andet lagrer jeg al kemi i den.

Den sidste er et skab med vask. Der er en hylde i den, jeg sætter en beholder med krukker på den. Når jeg skal finde noget, trækker jeg beholderen til gulvet. Jeg erstattede også skraldespanden med en beholder, som jeg installerede på en glidende platform. Dette er meget bekvemt, når du renser kartofler-morkoshku: en håndvask, håndvask også. Nu planlægger jeg at lave den samme platform for en container med grøntsager.

Nå var det sidste element posdumoyka. Det var på grund på grund af unøjagtige målinger køkken vi har ikke drejede om hjørnet, opvaskemaskine stod alene, og vi mistede et sted for kedlen, og alle ledsager ham. Designeren hjalp os ud, regimentet optrådte i interiøret. Jeg kan virkelig godt lide det. Selvom oprindeligt et lignende regiment skulle være bare en dekoration og det skulle være lavet af porcelæn plader. Okay)

Generelt opfylder køkkenet alle vores behov: et stort bord, der også udfolder sig, masser af ledig plads, luft.

Med barnet bruger vi hele tiden her, selv om vi har andre værelser). Og ifølge gæsterne vil vi ikke forlade. Forresten tager vi gæsterne i køkkenet.

Og nu et par detaljer.

Håndtag fremstillet af keramik:

Teknikken er matchet i samme stil:

Indrettet til nytår:

Jeg tror, ​​at efter at have installeret de manglende elementer i det planlagte designprojekt, kan vores køkken sendes til konkurrencer. Tak for at besøge vores hjemmeside!

Reparation i et privat hus er godt, fordi de bærende vægge er ydre vægge, og det indre rum er planlagt efter eget valg. Vi fik det.

Køkkenstudio: Realiseringen af ​​en drøm med egne hænder

Ikke så længe siden boede vi i en lille "Khrushchevka". Levede - Troede ikke, i trange, men ikke fornærmet, som de siger! Men her er et lille fem meter køkken.

Det store og lyse køkken i vores drømme

Af skæbnes vilje er det sket, at efter min pension besluttede min kone og jeg at bosætte mig på landet. Vi købte et hus og begyndte at sætte det i orden. .

Etude i røde farver eller køkkenet i vores drømme

Hvor er køleskabet?)

Meget mærkeligt ser grønne plet på væggen ved bordet ... som om der var et skab før reparationen og omkring det limede tapet ... Og den ufærdige flise af et forklæde i hjørnet ved vinduet rammer øjet ...

Jeg kunne godt lide det meget. vil bare se området nær bordet i den endelige revision. Jeg spekulerer på, hvad du kom med.

Sådan opretter du et drømmekøkken fra bunden og uden kreditter

Jeg er en praktiserende designer, jeg tjener penge i princippet, men op til den første million, ikke kun dollars, men også mine indfødte russiske rubler, er jeg stadig langt væk. Selv tre gange har været i en situation, når det er nødvendigt at indtaste ny bolig, og der er ingen penge til alle nyankomternes ønsker. Og hvor mange gange skulle rådgive deres venner om, hvordan man sparer penge på at købe et køkken sæt - ikke at overveje. Næsten hver måned kalder en person og spørger i en bankende stemme: "Xenia, hvor er det billigt at købe et godt køkken sæt?". I et ord er oplevelsen mere end nok. Jeg håber, at mit råd vil hjælpe læserne af det indre blad "Smukke køkkener".

Jeg vil gå ud fra, at vores mål er at spare så meget som muligt på at købe nyt køkken. Og samtidig forsøge at gøre uden kredit. Alt er løst! Og du kan se for dig selv. Selvfølgelig skal du ikke vente på mig at fortælle dig, hvordan du køber et køkken fra et array for to tusinde, lad os stadig være realistiske.

Vores opgave er at minimere omkostningerne så meget som muligt, at vide, hvad man skal spare på 100%, er ikke nødvendigt, men det er bare nødvendigt.

Et meget vigtigt stadium er at håndtere rummets størrelse, layout, møbler og dets efterfølgende arrangement. Tegn først en enkel plan, lav de nødvendige målinger. På samme plan angiver vi alle funktioner: hvor gasrøret passerer, om der er et indbygget skab under vindueskarmen, hvor batterierne er placeret osv.

I et par minutter glemmer vi behovet for at redde, forestille os selv som arv fra den arabiske sheikh og kompilere en liste over alt, hvad du vil have i dit køkken, herunder udstyr. For eksempel har du længe drømt om at organisere et rækværk og ønsker at dit liv skal forenkles ved hjælp af en multivark, en kaffemaskine, en fødevareprocessor mv. Her planlægger vi arrangementet af denne teknik, så det er mest bekvemt at bruge ud fra ergonomiets synspunkt.

Tænk på, hvordan møbler og køleskab vil blive placeret. Hvor vil spisepladsen være placeret, og om du i princippet har brug for det. Vær opmærksom på opbevaringsområderne for mad og køkkenredskaber.

Venner og internettet hjælper os med dette. Se efter et billede af disse køkkener. Området og layoutet er det samme som din. Få en særlig mappe til dette formål på din computer og gem alle dine ideer der.

Som et resultat har billedet af et ideelt køkken allerede dannet i mit hoved. Ja, det ideelle er fundet, men der var ingen penge, og nej, et mirakel skete ikke i løbet af denne tid. Så det er på tide at søge kompromiser.

Antag at du vil have et klassisk sæt bøg træ. Og også - en moderne induktions komfur. Og et stort rødt køleskab. Og et forklæde af røde spanske fliser. Og ved vinduet var en smuk rød lædersofa og et rundt træbord med en udtalt tekstur. Vi beregner stort set omkostningerne og panik - køber et køkkenaggregat, og alt nødvendigt udstyr resulterer i to årlige lønninger.

Er der nogen muligheder? At komme ind i et fast lån er ekstremt urimeligt, især i tilfælde af at du stadig har brug for månedlig betaling for et pant. Og uden køkken i lejligheden vil du ikke komme ind? Det viser sig, at det er nødvendigt at binde et bælte strammere og fortsætte med at betale for at leje et hus, når det er tomgang?

Mange af mine bekendte, sådanne situationer ender med at købe det billigste køkken, som de kun kan bestille. Men husk på, at der ikke er noget mere permanent end midlertidigt. Er du klar til at leve yderligere fem til ti år i et billigt interiør? Billig nok, at selv gæster i et sådant køkken vil skamme sig for at invitere? Nå tænk det over.

Det ser ud til at de har nået en blindgyde? Men nej - faktisk er problemet løst. Men min metode er kun egnet til dem, der kan vente. For at forskønne køkkenet, skabe et indre af en drøm om det, vil vi gradvist.

Ja, ja, jeg lagde ikke en reservation og glemte ikke, at der ikke er nogen penge. Absolut. Men alligevel i saloner er det nødvendigt at kigge nødvendigvis. Dette er nødvendigt for at:

 • bestemme materialerne
 • at se på de foreslåede beslag
 • at evaluere konfigurationsmulighederne for møbler til køkkenet
 • være opmærksom på de foreslåede layout muligheder.

I hver salon er der en designer. Han vil hjælpe dig med at lave en skitse af køkkenet i dine drømme. I store saloner for at skabe skitser af køkkenet bliver du ikke nødt til at betale noget. I en del af møbelvirksomheder kan en sådan service betales, men prisen glæder sig over tilgængelighed.

Din opgave er ikke kun en salon. Sæt et mål at omgå mindst fem saloner. Hvorfor er det nødvendigt? Fra flere skitser er det muligt at lave en ideel variant, efterhånden vil nogle beslutninger om indretning af køkkenet blive præsenteret.

Målet med at gå på den indvendige - ikke kun oprettelsen af ​​et design projekt, men også en økonomisk interesse, fordi det er nødvendigt at fastsætte det endelige beløb, som vil koste de drømme sæt, vil ikke fordampe. Derfor skal du sikre dig, at designerne har beregnet de fulde omkostninger, herunder omkostningerne ved køb af dørlukkere, den interne påfyldning af skabe, tilbehør.

Rådet: Der er situationer, hvor ingen designprojekt er helt ordnet. Vælg det mest velegnede projekt og vend tilbage til denne designer. Sammen med ham studerer du designplanen i detaljer, men med den obligatoriske redegørelse for hvor døråbningen er, vindueskarmet, gasrøret, varmebatterierne osv.

I slutningen af ​​dette stadium skal du have flere skitser + et omhyggeligt designet designprojekt til dit ideelle køkken + et groft skøn.

vigtigt: Du forstår sikkert, at planen i drømmekøkken, som du lavede dig selv og derefter baseret på den, fungerede sammen med indretningsarkitekten, er meget omtrentlig. Bestil møbler, stole på det, hensynsløst. Når du bestiller et headset og hele arbejdsområdet, går beregningen med millimeter. Det er også nødvendigt at tage højde for tykkelsen af ​​væggene og mange flere nuancer, som du ikke engang nu mistænker. Når det drejer sig om bestilling af frysere, skal målingen foretages af en specialist fra salonen, som du beslutter dig for at starte samarbejdet med.

Vi deler køkkenet i funktionelle zoner

Det er nødvendigt at forstå, at ethvert køkken er opdelt i flere standard funktionelle enheder:

 • lageropbevaring;
 • opbevaring af tørre fødevarer og færdigretter
 • forberedelse til madlavning
 • madlavning;
 • fødeindtagelse
 • opbevaring af husholdningskemikalier
 • skrald.

Hvert funktionelt område har et væsentligste emne.

Det omfatter en damper, en multivark, en elektrisk grill, en mikrobølgeovn, en ovn, en kogeplader. Hovedelementet i denne liste er en komfur eller kogeplade.

Produktopbevaringsområde

Det indeholder skabe og køleskab. Det, du ikke kan undvære, er et køleskab.

Forberedelsesområde

Dette er kun to komponenter - en bordplade og en vask. Det vigtigste i denne duet er en vask.

Et bord, et blødt hjørne, stole. Det vigtigste er bordet.

Dette omfatter alt, der kan tilpasses til opbevaring af redskaber og andre køkkenredskaber. Det betyder som regel frysere, åbne hylder og et rækværk (det vigtigste er hylder).

Vi begynder at reparere hoveddesignprojektet. Lad os præcisere, hvad jeg mener med dette: installationen af ​​afsætningsmuligheder og afbrydere, fører til vand og spildevand.

Hvad kan jeg ikke reparere nu, når der ikke er nogen penge: loftet (så springer du), gulvet - du vil også have tid til at sætte flisen. Så det vigtigste - væggene. End at løse dem løse. Jeg er til at male baggrunde. Du kan bare male det.

Hvad skal man gøre med forpladsområdet? Køb ikke fliser. Det er bedre at gemme. En af de billigste muligheder - skind. Men så bestem selv for dig selv, hvad der er mere rentabelt for dig: at spare disse penge i en sparegris eller give en billig hygge. Husk at du kan lægge forsiden ud med fliser, selv når de nederste kabinetter allerede er installeret.

Det er ikke nødvendigt at udstyre alle zoner straks. For det første køber vi noget, som vi ikke kan undvære. I køkkenet er der en VVS, et køleskab og en komfur.

Det er meget ønskeligt, at alt dette kommer fra det meget "ideelle køkken", som din fantasi har tegnet. Antag, at du blev forelsket i en vask med to skåle. Der er ingen mening om at installere en midlertidig, billig bilvask i stedet. Vi køber straks med forventningen om at du bliver nødt til at bruge denne vask i mange år. Derfor skal det være af høj kvalitet. Hvad du præcist kan gemme, er det på mixeren. Når der bliver gratis penge, skal du udskifte med firmaet.

Når vi køber et køleskab og en plade, holder vi os til denne position: Vi får kvalitet, men til lav pris. Lad os sige, at du besluttede, at der i dit køkken vil være en gul, smuk, kølig-køligere Rosenlew. Målet er at erhverve det. Ingen penge? Det er ligegyldigt. Vi leder efter salg, opslagstavler. Og kun i det mest ekstreme tilfælde er vi tilfredse med køleskabet, som blev præsenteret af bedstemor. Forresten må du ikke give op med venner, der skal bruge udstyret i et stykke tid. Dette vil give mulighed for både at slå sig ned og akkumulere penge. Men vær sikker på at i dette tilfælde forhandle den tid, hvor du låner udstyr eller møbler. Og så er der risiko for at glemme, at dette er en midlertidig mulighed.

Dette råd er relevant ikke kun for køleskab og elkomfur. Hvis vaske dine drømme omkostninger uoverkommeligt dyre, er klar over, at for at holde ud på sit køb til at være mere end seks måneder (bare forestille sig, at al denne tid nødt til at køre et bad for at vaske op eller skyl frugt), så omkostningerne til at købe den billigste og Tilslut til kloakken med fleksible slanger. Lad mig minde om sandheden igen - vask skal være fra kategorien "er ligeglad med at smide det væk." Og det er nødvendigt at lægge i tankerne om, at dette er en midlertidig mulighed. Og begynde at udskyde "vask af drømme" bogstaveligt fra den næste dag, som etableret "alligevel det."

Midlertidig bordplade med egne hænder

Selv hvis du har absolut ingen erfaring inden for tømrerarbejde - er det ligegyldigt. Indstil den midlertidige bordplade hjælper dig med venner. Eller i ekstreme tilfælde finde en tømrer på annoncen - denne service er usandsynligt at ødelægge dig.

Hvad er nødvendigt for at organisere bordpladen? Den midlertidige bordplade koster omkring 7.500 rubler. Ja, for disse penge er det helt muligt at købe det billigste sæt. Men jeg tror stadig, at det er værd at opgive det. Så hvad skal du købe? Den første ting vi gør er at gå til favorit "Ikeya" af mange nye bosættere og købe to støtter til bordpladen. De vil spise løvenes andel af budgettet - regner med 6 000 rubler. Dernæst er bordpladen nødvendig. I "Leroy" kan den købes til en meget rimelig pris - fra 1.500 rubler.

Selvfølgelig, hvis køkkenet er stort, planlagt således, ironisk nok, at vasken og kogepladen er placeret på forskellige vægge, har du sandsynligvis nødt til at gå brød i to midlertidige bordplader. Men i dette tilfælde som en tid til at komme til at holde og uden køb af en spiseplads, kan en fremragende erstatning bænk bord og stole bringes fra stuen eller igen acceptere en gave unødvendige afføring fra venner og slægtninge. Ja, det viser sig mnogosortsitsa, men vi husker også, at et godt blødt hjørne i køkkenet allerede har set og endda begyndt at spare penge på det. Derfor er der ingen grund til at være foruroliget over, at mens designet er sådan, som de siger, med verden i en tråd.

Det vigtigste - i et sådant køkken med relativ komfort er det allerede muligt at lave mad og spise middag. Og resten vil nødvendigvis følge.

Ideen: Det er værd at se nærmere på køkkenet. Hvis du vælger at købe en fuld plade i stedet for en ovn kogeplade, så kan den midlertidigt placeres på vindueskarmen. Så du kan spare på størrelsen af ​​den midlertidige bordplade, men du skal være forberedt på det faktum, at der om vinteren vil være et problem med afdækning af vinduer.

Og hvor skal man sætte mange potter, skeer, sukker? Selv hvis du kun kommer til at få en høj kvalitet retter, stadig nogle grundlæggende minimum du har, og det skal opbevares et sted, og helst så det er praktisk, behøver det ikke at søge gennem alt. Først langs væggen kan du simpelthen sætte 3-4 almindelige papkasser. Og tag hver af dem under en vis slags retter. Lad os sige, at man vil opbevare potterne, den anden vil holde pladerne, den tredje i beholderne vil rumme alle nødvendige baggrunde. Bare glem ikke at underskrive, hvor og hvad vi gemmer. Og vi opfordrer familien til at følge rutinen.

Bokse unnerving og du forlader ikke følelsen af ​​at fremme chaos? Nå, så skal du på en eller anden måde spænde og tjene penge på stativer og smukke vævede rattan kurve. Hvis du har held og din mand har tømrerfærdigheder, vil hylderne koste meget billigt. Nå ved han ikke, hvordan vi ikke bliver frustrerede, det vigtigste er, at han kunne tjene penge, og resten vil følge. Når køkkenet er fuldstændig renoveret og hylderne er ophørt med at blive overført, skal du overføre det til omklædningsrummet eller ethvert andet bryggers.

Nu er det tid til at tænke på forkladen. Alle gratis penge er i spargrisen. Glem ikke, at du skal bestille keramiske fliser lidt mere end størrelsen af ​​forkladen, det er altid nødvendigt at tage højde for fremkomsten af ​​ikke-standardiserede situationer. Derfor, lad det være bedre at afslutte installationen, en lille smule flise vil forblive, end det ikke er nok. Især hvis du bestiller nogle slags dyre kollektionskegler af italiensk produktion - for at finde hende så er en værdig udskiftning næsten umulig.

Et andet punkt - hvis du vil spare, så anbefaler jeg at overvåge salget. Fremragende, hvis du selv har færdigheder i at arbejde med fliser. Men jeg anbefaler stadig ikke at spare på fliser.

En af de mest økonomiske muligheder for et forklæde er at bruge skind. Men jeg anbefaler denne variant af design af et forklædeområde, der ikke skal bruges af rentabilitetsårsager. Skinali bør kun overvejes, hvis køkkenet i dine drømme visuelt ikke reducerer omkostningerne ved plastik.

Det er på tide at få et køkken sæt. En gang anbefalede jeg mine to klienter at købe et sæt i dele - på det tidspunkt var dette råd relevant og hjalp dem med at spare et anstændigt beløb. Nu er tiderne ændret. Jeg kom til den konklusion, at det er meningsløst at købe et køkken sæt i etaper - du kan stå over for vanskelige problemer. Især vedrører det rækkefølgen af ​​hoveddøre. De skal købes straks! Ellers er der en meget stor risiko for at løbe ind i en pitch mismatch. I hvert spil kan det være anderledes.

Vi har allerede en køkkenplan med dig, som blev bestilt fra designeren. Sørg for at holde fast ved det, fordi det tager højde for rummets funktioner og placeringen af ​​kommunikationen. Endnu en gang overvejer vi at fylde: antal og størrelse på hylder og kasser.

På bordpladen kan du stadig spare, lige oven på de nederste frysere sætter vi den midlertidige bordplade, som vi allerede bruger.

Jeg vil gerne understrege igen at du ikke bør høre på råd fra dem, der anbefaler at købe køkkenet i dele - først rammen, og så gradvis installere facaderne. For det første, ikke så du ikke vil spare, for det andet, farveløsningen vil blive overtrådt, det er meget svært at finde en facade lavet i nøjagtig samme farve efter flere måneder. Opmærksomme gæster vil helt sikkert være opmærksomme. Og du selv er usandsynligt at være behagelig.

Vi installerer dørlukker og tilbehør. Jo mere kvalitet, jo længere den vil vare. Lad mig minde om, at vores opgave er at samle ikke kun et køkken, men et drømmekøkken. Derfor bør der kun være det bedste.

Nu køber og installerer vi bordpladen.

Hvis køkkenplanen forudsætter eksistensen af ​​et spiseplads, så køber vi et bord og stole eller et tekøkken.

Nå er drømmekøkken næsten klar, det er kun for at bringe glans, og det er en ganske lille udgift. Vi køber gardiner, vi hænger billeder, vi placerer indretning. Der lægges særlig vægt på tekstiler.

Vores projekt "Dream Kitchen" kom til en logisk ende. Det er umuligt at sige præcis, hvor længe det vil tage. Jeg vil gerne advare dig med det samme, at hvis du beslutter dig for at holde fast ved mit råd, så er det muligt, at du bliver nødt til at leve i lang tid i reparationen, du skal være klar til det. Men i slutningen af ​​at komme ind i køkkenet, vil du beundre det indre, du ønskede oprindeligt. Og du gjorde det! Og vigtigst er det lykkedes dig at indse drømmen og ikke komme ind i gæld! Enig at forventningen var det værd!

Og hvordan kom du ud og fandt dig selv under ekstreme økonomiske forhold, da det var nødvendigt at udstyre køkkenet hurtigt? Del bevist kontrolleret! Vi vil være meget taknemmelige for dig!

Forfatter af artiklen: indretningsarkitekt Ksenia Andreeva

MirTesen

Mit hjem er min fortryd

Jeg ved ikke, hvor interessant det vil være for "enken", forkælet af ubanale køkkener, men det har vi. Selvfølgelig, jeg ønskede at komme op med noget mere interessant, men kassen farve og farven på gulvet fastlægger betingelserne, hvorfor det hvide køkken, selvom jeg har en meget anderledes drøm om et nyt køkken, men generelt er jeg glad, og jeg elsker hendes madlavning))

Jeg vil tilføje et layout for en ordentlig forståelse af formen på vores køkken.

Det andet "skridt" var for os en "overraskelse"

Over denne del af hjørnet (nær vinduet til venstre) måtte også være klogere)

Installation kasser, finde en god løsning i dette tilfælde, t. Til. Han ikke kun skjuler ventilationsrør udstødning, men også forlænger vinkel, hvilket gør det muligt at etablere køleskabet, så det ville blive efterfulgt af en anden gået i en vaskemaskine, mikroovn og varmtvandsbeholder )) Men den meget finish af laminatet struktur af farver-det er min (min skrivning, fordi jeg insisterede på dette laminat) stor fejltagelse, jeg blev skuffet, da jeg så resultatet i øvrigt, at farven ikke kan lide det, så det stadig formået at ikke først korrekt limet, tegning op vandret, havde re-buy og remodel mestre. Hvis nogen ved, hvordan man retter situationen med farve, vil jeg være tilfreds med rådene. Det kan males, men jeg er ikke sikker på, at den kan males.

I processen viser fotoet placeringen af ​​vaskemaskinen og vandvarmeren.

Bordplader købt to, tænkte, beslutte på stedet, som ville være bedre, jeg ønskede et træ en til sidst blev installeret, den anden, den hvide blev returneret)

Ved planlægningen af ​​køkkenet blev vi fortalt, at vi først skulle planlægge køkkenet, og under det måtte vi tilpasse kassen og alt andet, men hvem vidste at alt var så alvorligt))

Havde ikke panelet, og har ikke tid til at købe, uden for rækkevidde (alle reparationer, så hvis jeg vil have noget, det er det sidste, som ikke er i nalichae)))

Mens madlavningssuppe gned samtidig gulerødder, juice, salat, børn med sukker)

Internt udstyr, hvidt under skrald, sort under en bue, kartofler.

Efter min mening fortalte hun mig alt og viste mig. Tak alle, jeg venter på dine kommentarer)

og charlotte komfur)

Reaktioner på artiklen

Kommentarer

Svar på kommentaren

Svar på kommentaren

Svar på kommentaren

Svar på kommentaren

Svar på kommentaren

Svar på kommentaren

Svar på kommentaren

Under reparationsprocessen er der altid problemer, som jeg ikke engang har mistanke om, ofte det, som jeg i første omgang ønskede i praksis af en eller anden grund ikke passer overhovedet, har været igennem dette mange gange.

Svar på kommentaren

Svar på kommentaren

Svar på kommentaren

Svar på kommentaren

Svar på kommentaren

 • © 2007-2018. Ved brug af materialer er nævningen af ​​webstedet "Lejlighed, hus, sommerhus" obligatorisk

Mistænkelig aktivitet er blevet registreret fra din konto. For din sikkerhed vil vi sørge for, at dette virkelig er dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

56 − 51 =