Køkken 5 meter

Som i køkkenet design på 5 kvm, er det klogt at bruge hver centimeter af pladsen

Funktionelt, ergonomisk, smukt og vigtigst, komfortabelt køkkendesign 5 m² M - myte eller virkelighed? Hvis din lejlighed har et lille køkken, er det ikke en undskyldning at blive forstyrret og sænke dine hænder. Din "tommer" er ikke så håbløs som det kan synes ved første øjekast. Selv for 4 kvadratmeter formår designerne at skabe virkelige mirakler af ergonomi, og du har 5 af dem! Et lille køkken kan være en stor glæde for ejerne. Hvis du nærmer dig spørgsmålet klogt og effektivt bruger hvert centimeter af brugbar plads i designet, kan du på fem kvadratmeter ikke kun placere alt hvad du behøver, men også skabe et ualmindeligt, stilfuldt og hyggeligt interiør.

At placere alt nødvendigt i et lille køkken er ikke let, men det er muligt

Funktionelt design af 5 meter køkken ↑

Hvis 5 microseconds. for dig er absolut ikke nok, det er værd at overveje alle mulige muligheder for at udvide pladsen i et lille køkken. Kardinalt "omforme" køkkenet, ændre størrelse og geometri i rummet, kan kun ombygning. Hvor skal man kigge efter sådanne ønskede ekstra kvadratmeter? I korridoren tilstødende køkkenet, et salon, et spisekammer, på en balkon eller en loggia. Ved at forbinde køkkenet med et tilstødende rum kan du øge sit område med mindst en tredjedel og holde ikke dine designimpulser tilbage med de beskedne dimensioner af rummet.

Selv hvis du bare fjerne døren mellem køkken og korridoren for at udvide døren, sæt i stedet for en dør bue, og korridoren spørgsmål i samme stil til køkkenet, vil det virke mere rummelige og også vil være et par ekstra centimeter brugbar område, der bruges til at "spise" døren. Efter at have udstyret køkkenet med en kraftig hætte, behøver du ikke at bekymre sig om lugten af ​​den mad, der bliver tilberedt. Bemærk dog, at eventuelle ændringer, hvilket tyder på nedrivning af vægge, overførsel af gas og vand, kræver godkendelse fra de relevante myndigheder. Tænk derfor grundigt på dette trin, idet du har vejet alle fordele og ulemper.

For at gøre køkkenet mere rummeligt, er det nogle gange nok at fjerne døren, der adskiller den fra korridoren og dekorere begge værelser i samme stil

I lyset af husets strukturelle egenskaber er muligheden for ombygning muligvis ikke mulig, og arkitektoniske fusionsrum er langt fra altid tilrådeligt. I sådanne tilfælde skal du bruge teknikkerne til visuel udvidelse af rummet. Visuelt øge området, "flyt fra hinanden" væggene og "hæve" lofterne kan være takket være indretningen af ​​køkkenet i lyse farver, samt anvendelsen af ​​effekten af ​​glat overgang af farvetoner. Lyse farver, skarpe kontraster og store mønstre i et lille rum ser for optrængende ud og hurtigt genere. Tapet til vægindretning er bedre at vælge monokrom, eller med et relief ornament eller en diskret tegning, der gentager bunden af ​​basen.

Designer Margarita Chernikova foreslår at bruge hængende skabe og blanke facader til at dekorere et lille køkken

Rationel layout af køkkenet 5 kvm M ↑

Jo mindre køkkenet er, desto sværere er opgaven for designeren. Ingen ønsker at ofre fordelene ved civilisationen. Forvirret køkken vil også få mennesker inspirere kulinariske mesterværker. Hvordan skal man være i en så begrænset plads at placere alle de nødvendige møbler og husholdningsapparater uden at dreje køkkenet til et lager? Afhængig af de arkitektoniske træk i 5 meter køkkenet kan man vælge et af de rationelle layout muligheder:

L-formet layout er den optimale løsning for et lille område. I forskellige variationer findes den i næsten hvert andet køkken på 5 m². Normalt udføres hjørne køkkenet i døren eller vinduet og på den anden side køleskabet. Frit plads i hjørnet kan bruges som en ekstra arbejdsflade eller placere der apparater. Headsettet ved siden af ​​døren er fortrinsvis afrundet. Glatte, strømlinede former forstyrrer ikke ind i køkkenet og ser mere æstetisk ud end skarpe hjørner. På den lange side anbefales det at have køleskab og komfur med ovn og vaske vasken på den korte side. På den modsatte side kan du placere et spisebord, hængende skabe eller hylder.

I det lille køkken på veje hvert centimeter, så blev rummet ved vinduet omdannet til en arbejdsflade

Køkken 5 kvm med hjørne vask eller kogeplade ↑

Vinkelrummet kan bruges rationelt ved at placere en vask der. For nem adgang og behageligt arbejde skal vasken være placeret i et skråt eller radieret hjørnebord, og den korte side af headsettet er indsnævret. Med vinkelplacering af vasken på den lange side vil du have plads nok til køleskab og komfur, men også til en lille arbejdsflade. Derudover øger den indsnævrede side af headsettet en smule pladsen i køkkenet, og de radiale facader giver køkkenet et smukt og stilfuldt udseende. Signifikant mindre ofte i hjørnet er kogepladen. Hvis du er mere velegnet til sidstnævnte mulighed, skal du vælge en ergonomisk hjørnemodel af kogepladen, som passer perfekt ind i køkkenets indretning, og som er praktisk at bruge.

Brugen af ​​glatte linjer i interiøret distraherer fra den lille størrelse af rummet, hvilket ikke længere er så iøjnefaldende

Med dette layout er møblerne anbragt langs tre vægge, som giver dig mulighed for at maksimere brugen af ​​køkkenets brugbare rum og skabe den ideelle arbejdstrekant "køleskab-opvaskemaskine". Til køkkenet var behageligt og komfortabelt, bør det frie mellemrum mellem de modsatte sider være mindst 1,2-1,5 meter. Derefter kan flere mennesker uden forlegenhed hinanden flytte frit rundt om i køkkenet.

U-formet layout giver flere muligheder for originale designløsninger i et lille område

Køkken 5 kvm med en lodret blok ved indgangen ↑

Alle høje og omfangsrige genstande er normalt placeret i det fjerne hjørne af rummet. Dette lille trick gør dem mere "yndefulde" og mindre mærkbare. Hvis du ønsker at have en masse rummelige skabe og skuffer, eller placeres i køkkenet en stor mængde udstyr, "højskabe" kan være et par - et køleskab på et vindue, og et penalhus eller lodret enhed med indbygget ovn i midten af ​​indgangen. Denne konfiguration øger apparatets kapacitet betydeligt, men begrænser arbejdsområdet kraftigt. Med sådan en lay-5 kvadratmeter kan med held placere en kogeflade, ovn, køleskab, opvaskemaskine, bygget mikroovn og endda en vaskemaskine, men den lodrette strømning ved en indgang for det første, det øger korridoren længde, og for det andet, vil skabe en spids vinkel, og for det tredje vil det reducere det frie rum i køkkenet.

Placeringen af ​​en lodret blok direkte ved indgangen gør det muligt visuelt ikke at røre et lille rum

Hjørne køkken 5 kvm uden køleskab ↑

Den mest besværlige genstand i køkkenets indre er et køleskab. Derfor, når ejerne har et akut behov for at gøre deres lille køkken så rummeligt som muligt, er det som regel køleskabet, der "udsættes" i korridoren eller til den isolerede loggia. Rent praktisk fra det praktiske synspunkt er det ikke meget praktisk, men det er muligt at organisere et fuldt spisebord med et behageligt bord og endda et blødt hjørne eller et behageligt arbejdsområde med en bred, gratis bordplade.

Hvis det er muligt at placere køleskabet på et andet sted, er det bedre at undvære det i et lille køkken

Den mest enkle og billige variant af planlægning er en straight single-row køkken. Denne kompakte løsning i minimalistisk stil er ideel til alle, der ikke vil overbelaste deres "baby" møbler og husholdningsapparater. Hvis køleskabet kan flyttes til den modsatte væg eller tages ud af køkkenet, vil du have et stort rummeligt rum med den mest hensigtsmæssige placering af pladen i forhold til vasken. Hvis du forlader køleskabet i headsettet, skal du vælge ovnen og kogepladen ikke bredere end 45 cm. Bemærk også, at adgang til en vask med lignende layout på den ene side vil være begrænset til væggen.

Den mest enkle og billige variant af layoutet er en straight single-row køkken

To-række arrangement af køkkenet og husholdningsapparater vil give et stort arbejdsområde. Det er bedre at placere vask og kogeplade i dette layout på den ene side og køleskabet på den anden, hvilket vil skabe en behagelig arbejdstrekant. Afstanden mellem facaderne af møbler på køkkenets modstående vægge skal være mindst 1,2-1,5 meter for at give adgang til skabene og bevare bevægelsesfriheden.

To-rækken køkken med strenge linjer og former, stærkt oplyst af naturligt lys, ser rummeligt ud

Forbedring af køkkenets indretning 5 m² M: hemmeligheder for succes ↑

Ved udformningen af ​​et lille køkken skal alt tænkes ud til mindste detalje og så lidt som muligt. Hvis det er muligt, skal du give op i det klodrende interiør af klodset og simpelthen unødvendigt tilbehør. Ideelt set skal hver enkelt genstand have en funktionel belastning.

 • Udvid vindueskarmen ved at installere en bordplade, og under den er der små hylder og skabe. En vindueskarm med en bred bordplade passer perfekt til rollen som en ekstra arbejdsflade, et spisebord eller en bar tæller.
 • Efter at have besluttet at udvide køkkenet på bekostning af balkonen eller loggiaen, skynd dig ikke for at rive vindueskarmen! Skift det til en bar!
 • Ved maksimum skal du bruge køkkenets lodrette rum og installere høje kabinetter. På de øverste hylder under loftet kan du opbevare sjældent brugte genstande. Dybden af ​​de nederste piedestaler kan tværtimod reduceres fra standarden 60 cm til 40 cm for at vinde ekstra plads.
 • Equip køkken ergonomiske møbler og andre "smarte" enheder: tagrælinger, skuffer og skærebræt, en "magiske" karruseller til hjørne kabinetter.
 • For at spare plads, for at fuldføre køkkenet, skal du vælge en lille teknik. For eksempel købe en smal, men en høj køleskab. Ideel - indlejret teknologi. Som led i headsettet er det ikke "overbelastet" interiøret.
 • Hvis du ikke kan lide og ikke planlægger at lave mad meget, er det mere hensigtsmæssigt at installere i køkkenet ikke en standardkomfur med 4 brændere, men en mere kompakt 2-brændeovn.
 • Hvis det er vigtigt for dig, at hele familien kan passe ved spisebordet, skal du vælge et transformerbord, der nemt kan flyttes fra hinanden, og når det ikke er nødvendigt, skal du samle.
 • Til visuel udvidelse af rummet skal du bruge møbler med blank facader, bruge metal, spejle og glas i indretningen. For eksempel lave et glasforklæde over arbejdsfladen eller dekorere loftet med spejlindsatser.

Vellykket køkkendesign 5 kvm i billeder ↑

Ideel til et lille køkken - indbyggede apparater, fordi det som led i headsettet ikke "overbelaster" interiøret

Den ergonomiske model af hjørnetilberedningsoverfladen gør det muligt at bruge komfurets sted mere effektivt

Placeringen af ​​vasken i hjørnet er en anden almindelig måde at effektivt bruge køkkenområdet på

Køkkenindretning 5 kvm med hjørnevask, gaskomfur og køleskab indeholder alt hvad du behøver

Designstudio Dulisovdesign tilbyder en interessant løsning - spisebordet kan være halvt skubbet under arbejdsfladen

Denne meget lille køkken er udstyret med alt nødvendigt og er fyldt med hjem komfort

Selv et lille køkken kan indrettes i en klassisk stil uden at bryde indretningens harmoni

I dette interiør blev vindueskarmet omdannet til en bordplade, der smidigt blev til en lille stangtæller

I dette hjørne køkken med usædvanlige blank facader med glasindsatser ville køleskabet se tungt og uhensigtsmæssigt, så han blev udenfor værelset

Både i øst og i Vesten har køkkenet altid været et helligt sted i huset. I Kina er det køkkenet, der betragtes som en afspejling af familiens materielle velvære.

Sådan bruger du principperne om feng shui i køkkendesign: harmoniens love fra farve til lys

Hver dag drømmer du om en rolig hvile på havkysten, og længes ser ud af vinduet på den ubehagelige gråhimmel? Måske lyse op den kedelige morgen.

Fra himlen azure til indigo: hvordan man bruger blå i køkkenets indre

Forkert udvalgt køkkenvask kan gøre den kreative proces til madlavning til ægte tortur. Og det er ikke en overdrivelse. Efter alt, ikke mindre.

Sådan vælger du den rigtige vinkels køkkenvask: Vælg størrelse og design

Dine eksempler er meget langt fra virkeligheden. Jeg har et køkken på 5 kvm. med en gas kolonne på væggen over ovnen og vask. Til venstre for vasken døren til badeværelset, og derefter køkkendøren. Vaskemaskinen og køleskabet skulle også placeres i køkkenet, der var simpelthen absolut ingen plads til det. Møbler præsenteret i dine fotos i et sådant køkken vil simpelthen ikke have plads til sted.

Nå er der i 5kv.m det muligt at passe alt! Min mor formåede at placere sig i 2,25 kvadratmeter, det vigtigste er at tænke korrekt om hjerner, at afgrænse alt selv (ikke at henvise til designere) og så fik vi alt i form bogstaverne P.

Her er hvad der skal sættes, jeg skriver det nedenfor: vask, fortsætter vinklet overflade såsom et bord, på hjørnet af en lille sted der for retterne, på mini-kabinet pull-out for Olii, og andre flasker, så kommer den gaskomfur, derefter et hjørneskab igen, og bordpladen er ikke adskilt fra stenen (en form for fast er), og denne tabel på ét ben af ​​jern, og den sidste er en stol, og derefter fiberplader (væg) .Vverhu hænger over vasken skab (med spejl), derefter i hjørnet (på bordet) og hængende kedel ikke lille i størrelse, så hængende hætte over komfuret og oven på kabinettet det børn op til vinklen (i vinduet), og som er opdelt i flere afsnit!

Køkkenet er gul, fordi det er meget flot i det, på trods af at det er meget lille. Men alt er til stede. Så 5kv.m er en anden luksus! Vi har haft at bestille køkkenmøbler var alle overrasket over, at de endnu ikke har arbejdet med optagelserne, men som de siger små udalenkaya ja! Du er interesseret så kontakt! Jeg sender et foto og en tegning kan sende!

send venligst en tegning af dit køkken.

Meget interesseret i dit projekt, send venligst en tegning og et foto, hvis du kan.

Send venligst en tegning og et billede, hvis det er muligt. Jeg har en ny lejlighed på 5 kvm. køkken, men det forekommer mig, at jeg ikke kan gøre noget. (i øjeblikket i den gamle lejlighedskøkken - 10 kvadrat.)))

Elena, god eftermiddag!

Jeg var meget interesseret i dit projekt. Jeg har også et køkken på 5 kvm, hjælp med tegning og foto. Jeg vil være meget taknemmelig.

Elena, vi har brug for ideer til planlægning af køkkenet. Hoved rundt. Dit projekt er interesseret. Kan jeg sende det til min e-mail [email protected]

Hej Elena. Meget interesseret i dit køkken kan hjælpe, sende et foto og en tegning.

Lena, hej. Jeg har også et lille køkken. Jeg var meget interesseret i dit projekt. Send mig venligst et billede og en tegning. Taknemmelig på forhånd.

Send venligst et billede og en tegning. Tak.

For et år siden var jeg nødt til at stå over for en større renovering af køkkenet. Køkken naturligt lavet på bestilling og zamerschik besøgte mere end en gang, da opgaven med den kommende ikke let - i 5kv.m nødvendig for at passe en flok af skabe og indbyggede hårde hvidevarer. Så hvad vi har: Køkkenet blev lavet, den runde vask er placeret i google, så den "lange" bordplade og indbygget kogeplade.

Under kogepladen, ovn, højre og venstre opbevaringsskab (der er 3 plus en flaske maker).

På toppen er der tre skabe og en hætte. Garderobeskabet er den mest rummelige.

Generelt viste det sig at være kompakt og stilfuldt. Mit køkken er i wenge farve og ser godt ud. Til en pris, sammen med den indbyggede tekniske og montering, omkring 100t.r.

For at kunne planlægge alt i et så lille rum er det nødvendigt at tiltrække en designer. Og sig ikke at det er dyrt. Her på samme fabrik, Beaver, hvis du beslutter dig for at bestille et køkken, så vil designeren komme gratis. Det gjorde jeg selvfølgelig. Alt, hvad der er brug for i mit køkken, er velegnet, og jeg kan ikke sige, at der ikke er meget plads. Alt er ved hånden, alt er praktisk. Og samtidig er køkkenet meget høj kvalitet. Jeg bestilte en solid eg.

Køkken 5 kvm. m - et lille område - ikke en sætning!

Lys suite i køkkenet 5 kvm. m - den rigtige beslutning, fordi det visuelt øger det lille rum. I lang tid er stedet, hvor mad er taget, betragtet som hellig. Og i den moderne verden ønsker hver familie at udstyre sit køkken. Det er i køkkenet, at alle slægtninge samles og selvfølgelig vil jeg have dette sted at være særligt hyggeligt, komfortabelt og smukt. Moderne designfirmaer tilbyder mange typer og design af interiøret til et lille køkken. Men hvis familien ikke er i stand til at betale for en designer designer, kan du selv reparere køkkenet.

Planlægning og arrangement af lille køkkenplads

Fortvivl ikke, hvis du har et køkken på kun fem kvadratmeter. Ja, at tænke over designet, for det vil have op til alle detaljer, men bagefter vil et sådant projekt glæde øjet. Denne ide er meget reel, og mange ejere af køkkenet 5 kvm. har allerede bevist dette. Sådan repareres det korrekt? Hvad skal layoutet være? Hvordan bliver små køkkener til smukt indrettede værelser?

Et lille køkken er ikke en dom. Hvert køkken har sin egen individuelle tilgang

Planlægger organisationen af ​​køkkenpladsen, selvfølgelig, jeg vil have alt til at se stilfuldt og organisk. Men først og fremmest bør du tænke på ergonomi og funktionalitet, hvordan man vælger kvalitetsmateriale til køkkenet. Situationen er mere kompliceret, hvis køkkenet er lille, med et areal på 5 kvadratmeter. meter. Her er du nødt til at tænke igennem hver tommer for at kunne blive hyggelige og ikke for overfyldte. I dette tilfælde er det ikke nødvendigt at forfølge modetrender, der er brug for en individuel tilgang her.

Begyndende køkkenplanlægning opdeler det i første omgang billedligt i en trekant af arbejdsområdet:

Hvis du har beregnet området, så disse elementer vil være en kort afstand fra hinanden, har du opnået den rigtige ergonomi. Et lille køkken kan indrettes på forskellige måder afhængigt af den valgte indstilling, du skal planlægge og møbler. Her er nogle typer køkkenudstyr:

 1. Skabe og andet udstyr er placeret langs væggen, dette kaldes en lineær model.
 2. Møblerne er placeret i et hjørne, det vil sige L-formet.
 3. U-formet form for layout eller det hedder en hestesko.
 4. Hvis køkkenet er smalt og langt, er møblerne placeret på siderne af de modsatte vægge, og der er ikke et spisebord i dette tilfælde. Denne form for placering hedder et køkken.

Systematisk layout af et lille rum

Rør aldrig et lille køkken før. Brug specialfremstillede møbler, under hensyntagen til dine køkkeners ikke-standardstørrelser.

For et sådant køkken er møbelarrangementet ifølge vinkeltypen egnet. Denne form for planlægning betragtes som vanskelig, det vil være nødvendigt at gøre en indsats for at opnå det ønskede resultat. Skydedøre vil spare plads. Møbler skal bestilles til et sådant køkken. En god mulighed kan tjene som en smalere og højere møbler til at udvide rummet mindst visuelt. Husholdningsapparater er i dette tilfælde velegnet indbygget. I køkkenet 5 kvadratmeter på ingen måde passer et spisebord, men det er muligt at konstruere baren eller tilt bord, liggestole, også kan være en livreddende mulighed.

Små køkkener og indretning af møbler på dem

På specialiserede fora er der konstante spørgsmål om, hvordan man arrangerer møbler i et fem meter højt køkken og reparerer korrekt. Interessant nok, mange mennesker også forene dette værelse med en stue eller et skab. De drømmer om at arrangere møbler, så køkkenet ikke bliver til en stor dump. For mange synes det rigtige layout simpelthen urealistisk. Derfor er reparationen forsinket.

På internettet kan du se mange eksempler, når køkkenets design, som er lidt over fem kvadratmeter, blev forvandlet uden anerkendelse. Reparation af små køkkener starter bedst med visuel ekspansion.

Du kan dog anvende mange designtricks, men aldrig lave det projekt, du har brug for. Derfor skal du overveje, hvordan du laver det korrekte design af et lille rum i forskellige variationer i praksis.

Udformningen af ​​møbler i et hjørne køkken på 5 meter betragtes som den mest praktiske.

Layoutet er som følger:

 • med en vask under vinduet. Dette design er meget vanskeligt at udføre for et køkken på fem meter. Reparation vil bestå i, at det bliver nødvendigt at overføre alle rør og radiator til opvarmning.
 • Med en vask i hjørnet. Det givne køkken på fem kvadratmeter kan vise sig det mest bekvemme. Rummets design er at hænge et hjørneskab med en glidemekanisme over vasken.
 • Med kogeplade i hjørnet. Dette design til et køkken på fem kvadratmeter er ekstremt ikke-standard.

Køkken uden spisebord eller køleskab

Eksempel på et køkken uden køleskab

Et køleskab eller et bord i køkkenet på fem kvadratmeter optager nogle gange en uacceptabel masse plads. Så nogle gange kan de ofres.

 • To-rækken køkken. Rummets design er arrangementet af møbler langs et par vægge.
 • U-formet køkken. Reparation af lokalerne skal bruge hele ledig plads. Langs flere vægge er alle møbler placeret.
 • Enkelt række køkken. Denne mulighed er den billigste. Ved hjælp af sin minimalisme viser det sig ikke at overbelaste køkkenet med ekstra møbler.

Design, reparation og ideer til køkkenet på fem kvadratmeter

Møbler og udstyr i køkkenets design på fem kvadratmeter skal vælges med særlig omhu. Eksperter anbefaler følgende:

 • i køkkenets design passer møblerne perfekt til ordre;
 • højden af ​​køkkenet skal bruges til det maksimale. Hængeskabe skal hænges op til loftet;
 • sæt sammenklappelige stole og lignende borde;
 • så rummet blev visuelt forstørret, glas, metal og spejle skulle bruges i køkkenets indretning. For eksempel anbefales det at dekorere loftet med spejlindsatser;
 • til plukning vælge små husholdningsapparater. Den ideelle løsning er at købe indbyggede apparater;
 • en konventionel dør kan erstattes af en skydedør;
 • I stedet for en vindueskarm er det bedst at bruge en bred bordplade. Det kan også bruges som en almindelig stangtæller;
 • i kogepladen skal du bruge 2 brændere i stedet for fire, hvis du planlægger at lave lidt mad;
 • for køkkenet indstillet til at få mest muligt ud af praktiske apparater som skinner, skuffer og meget mere
 • en konventionel dør kan erstattes af en skydedør;
 • I stedet for en vindueskarm er det bedst at bruge en bred bordplade. Det kan også bruges som en almindelig stangtæller;
 • i kogepladen skal du bruge 2 brændere i stedet for fire, hvis du planlægger at lave lidt mad;
 • for køkkenet indstillet til at få mest muligt ud af praktiske enheder som skinner, skuffer og meget mere.

Nyttige tips fra KitchenRemont.com

Direkte til madlavning behøver du ikke så meget plads: Bare nok til at passe alt nødvendigt udstyr, vaske og efterlod et lille sted, der faktisk er tilberedt.

Hvis du beslutter dig for at planlægge et køkkendesign, skal du tage et ark papir og følge disse tips:

 1. Mål værelset og skriv ned alle dimensioner.
 2. Godt planlægningen af ​​køkkenet, det vil gøre det lettere for dig at vælge producent og pris.
 3. Overvej farveskemaet i rummet, men husk at køkkenets indretning kombineres med indretningen af ​​hele lejligheden. Tænk også på, hvordan døren og vinduet ser ud i køkkenet.
 4. I forvejen bør du overveje placeringen af ​​husholdningsapparater, da du skal vide, hvor du skal lægge ledningerne.
 5. Vasken bør placeres, hvor kloakrørene passerer. Hvis du ikke er fortrolig med dette sted, overvej det VVS arbejde.
 6. Bestem på forhånd, hvor du vil sætte spisebordet, og hvordan det vil se ud, om der vil være ledig plads. Tænk på mere kompakte typer af tabeller.

Nogle nuancer, der vil hjælpe i arrangementet på 5 kvadrat. m

Den bedste ven af ​​et lille køkken er et foldebord i stuen. Også baren, som det er bekvemt at lave mad, er og selvfølgelig behandler gæster cocktails.

Hylder med døre kan blive et problem i et smalt rum, glidende skabe vil gøre meget mere. Skinner eller en række kroge til retter, krus osv. Vil se på hylderne, hvor der slet ingen døre er. Designere har udviklet en bestemt stil til små køkkener for at øge deres plads visuelt. Farveskemaet bør ikke være lyst og kontrast, det er bedre at bruge mere rolige og neutrale farver.

Brug ikke en række forskellige teksturer i et lille rum. Herfra vil køkkenet se sløvt og smagløst ud. Hvis du for design har valgt et mønster med striber, så lad dem ordnes diagonalt og derved udvide rummet. Hvis der er en fri væg, der ikke er dækket af møbler, kan du indsætte tapet på den eller hænge et stort billede.

Interiør Ideer til et lille køkken

Lyse farver og gennemskinnelige overflader, der skaber illusion af luft, ledig plads.

Det lille køkken giver lidt plads til teknologi, kun et kompakt arbejdsområde og endnu mindre spisning. Der er en række tricks til at dekorere køkkenet og dermed øge det visuelt. Læs følgende design ideer til køkkenet i 5 kvm. meter:

 1. Kompakte og indbyggede enheder. En fremragende mulighed for at arrangere rummet vil være en teknikdybde på 40-45 cm. Mikrobølgeovnen er hængt under skabet. Og gaskomfuret er valgt, så dets funktioner er meget bredere end andre. For eksempel begyndte nu at producere gaskomfurer, hvor mikrobølgeovne og endda en damper allerede er bygget.
 2. Beslut dig om farven. Det har længe været kendt, at mørke farver visuelt gør rummet mindre, så vælg lyse farver. Men i hver regel er der undtagelser - hvis du vælger mørk blå eller farven på chokolade, vil de skabe indtryk af et dybt rum. En korrekt valgt grøn farve vil konstant vække appetitten hos alle familiemedlemmer. Også visuelt øge rummet, spejle overflader tillader.
 3. Korrekt valgt belysning vil øge pladsen i køkkenet. Dim lys gør rummet mindre, så lad lyset være mere. Ud over den centrale belysning skal køkkenet have lokal belysning. Nødvendigt skal lyset være, hvor vasken er over ovnen. En moderne belysningsindustri kan tilbyde en række belysningsmuligheder til køkkenet.
 4. Korrekt tænkt møbler. Arrangementet i køkkenet skal omhyggeligt gennemtænkes. Hvis rummet giver dig mulighed for at bruge køkkenet og som spisestue - skal du vælge de rigtige møbler til måltider. Til et køkkenområde på 5 kvadratmeter. meter er egnede foldeborde og stole. Hjørnesofa i et lille køkken kan tjene som et skab til forskellige retter. Som allerede nævnt er skydedøre egnet til skabe, det er bedre, hvis de er glasdøre. En del af skabene kan være helt åben, hvor du kan arrangere smukke glas eller en vase.

Det er værd at huske at møbler skal kombineres med vægge. Vælg møbler af høj kvalitet, det skal vaske godt, være lavet af et slidstærkt materiale, så du vil spare på tidspunktet for brugen. Vinduet bør ikke hænges med en tæt klud, det skal lade mere lys ind i dit køkken.

Konklusion og konklusioner

På temaet design af et lille køkken kan du tale meget længe. Det vigtigste er at huske, at du og din familie burde være behagelige der. Hvis det ønskes, selv i et lille rum, der har et areal på 5 kvadratmeter, kan du med komfort for dig selv planlægge arbejds- og spisestueområder. Så madlavning og spisning bringer kun glæde til dig.

Hvordan kan et lille køkken se 5 kvadrat. m: design, foto og originale løsninger med tip

At eje dit eget hjem er uden tvivl meget vigtigt for enhver person, men ikke mindre vigtigt er, hvor behageligt og smukt det vil være. Men i dette spørgsmål afhænger alt af dig, og hvis du prøver, kan selvom værelser med et lille område omdannes på den bedste måde. Lev i trange og mørke lejlighed - ikke den bedste idé, så du bør tænke på reparation og bør først konvertere køkkenet, især hvis det er Khrusjtjov.

Dette er det sted, hvor oftest familiemedlemmer, og hvor du ønsker at modtage kun positive følelser, som er ganske vanskeligt at gøre, hvis rummet er korrekt valgt farver eller dårligt placeret møbler.

Faktisk kan selv et køkken på fem kvadratmeter gøres charmerende og funktionelt - for dette behøver du bare at vide nogle hemmeligheder og tage ansvar ansvarligt for opgaven i hånden. Hvis du gør alt rigtigt, så bliver du overrasket over, hvordan moderigtigt og elegant din 5-kvadratmeter køkken vil se ud. m.

Design, fotodemonstrationer, som ikke er svært at finde på nettet, kan være forskellige. Derfor er det muligt at vælge layoutindstillingen under hensyntagen til alle dine præferencer og materielle muligheder.

For at opnå det ideelle resultat vil en grundig undersøgelse af rummet hjælpe dig med at bestemme, hvor det vil være mere bekvemt at installere køkkenudstyr, og hvor det er mere hensigtsmæssigt at sætte bordet.

I tilfælde af, at der allerede er møbleret, og tilegne sig ny er ikke planlagt, er det nødvendigt at tage hensyn til dens størrelse og farveskema, til slutningen af ​​reparationssæt ikke synes mærkeligt og held trådte i den samlede komposition. Blandt andre vigtige nuancer at vælge layoutet er værd at bemærke følgende:

 • Rummets konfiguration har en betydelig indflydelse på valg af køkkendesign 5 kvm. meter - på billedet kan du se eksempler på udformningen af ​​firkantede, rektangulære og aflange rum, hvor hver type er udstyret efter et specielt princip. For eksempel, for smalle interiører passer to-trins arrangement af objekter ikke, og for et kvadratisk rum er dette en helt acceptabel mulighed
 • Før du starter reparationer, skal du bestemme, hvor spisepladsen skal være. Hvis der er mulighed for det, skal det flyttes til stuen eller til en behagelig loggia, så er der flere måder at omdanne køkkenet på 5 kvm til rådighed. m. Design, hvis foto er frit tilgængeligt, ser meget usædvanligt ud, hvis spisepladsen er arrangeret i en fjern beliggenhed fra madlavningsstedet
 • Når du anbringer husholdningsapparater, skal du altid tage hensyn til placeringen af ​​stikkontakterne, ellers vil det være meget ubelejligt at bruge enhederne. Nogle gange, når adgangssteder til elnetværket ikke er nok - så parallelt med udvælgelsen af ​​køkkendesign af Khrusjtsjov 5 meter i billedet, skal du tænke på udførelsen af ​​elektriske installationsarbejder. For at undgå elektrisk traume er det nødvendigt at overlade installation af elektriske fittings til eksperter

Design af 5 meter køkkenvideo

Det vigtigste problem, som ejerne af et miniatyrlokale skal klare, er selvfølgelig at gøre det visuelt større og uden at være til skade for det praktiske. Du kan løse det på forskellige måder. Men den mest effektive er uden tvivl ombygning, hvor det oprindelige område øges ved at tilføje en balkon, en loggia, en del af korridoren eller stuen til køkkenet.

Hvis du ikke ønsker at starte en stor reparation, kan du i princippet arrangere en buen i døråbningen, og sørg for at korridoren ser ud til at være en fortsættelse af køkkenet takket være en identisk indretning. Kigger igennem noget foto indretningsdesign køkken 5 kvm. meter, det ser ud til, at det tager meget tid for en sådan ændring, men i virkeligheden afhænger alt af arbejdernees færdigheder og omfanget af opgavenes kompleksitet. Det er slet ikke nødvendigt at genudstille værelset helt, så det bliver hyggeligt og rummeligt nok.

Der er mindre radikale måder at øge ledig plads på, for eksempel:

 • valget af lyssignaler til vægge kan kompensere for manglen på naturligt lys og skabe illusionen af ​​rummelighed
 • brug af glatte farveovergange - design af et lille køkken 5 kvm. m, hvis billede er et kig værd, inden den endelige beslutning træffes, er det nødvendigt at vælge, så man ikke fokuserer på en bestemt del af interiøret, men at skabe en generel gunstig atmosfære
 • afvisning af store mønstre, der "skærer" øjet og ikke tillader at koncentrere sig om at lave mad eller spise mad
 • valg af indbyggede apparater og installation af en vaskemaskine under bordpladen
 • Udskiftning af en gasovn med en multifunktionel og kompakt komfur
 • hvis du er interesseret i køkken design 5 kvm m med køleskab, er det værd at huske, at det bedste i et lille interiør ser højt ud, men smalle modifikationer - de synes at "trække" væggene og værelset virker meget større

Studerende køkkendesign muligheder 5 kvm. m i Khrusjtsjov på billedet, er det svært at tro på, at med et lille område kan du placere alt det nødvendige for sådanne rumgenstande. Hemmeligheden ligger i den nøje forberedelse og valg af det optimale layout.

Faktisk er ikke alle muligheder egnet til små interiører, men der er stadig et valg, som er perfekt bekræftet af et billede af køkkendesigner på 5 firkanter. Så hvis du er ejer af "tommer" i Khrusjtjov, kan møbler og udstyr arrangeres:

 • i en række
 • i to linjer modsat hinanden
 • i form af bogstavet F
 • i U-formen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 1 = 2