Værelse 3 på 4 design foto soveværelse

Værelse 3 på 4 design foto soveværelse

Soveværelse design - værelse 3 på 4 design foto soveværelse

Værelse 3 ved 4 fotostudio design - Soveværelse design

Soveværelse, interiør som er hyggeligt, harmonisk og stilfuldt, er et ideelt sted til afslapning, restaurering og afslapning. Det er behageligt at bruge tid: se film, lytte til musik, læse en bog og vigtigst - sove. For at skabe et behageligt interiør i soveværelset er det vigtigt at overveje alle detaljer:

 • ejerens personlige præferencer med hensyn til farve og stil;
 • størrelse og layout af rummet
 • priser for soveværelse sæt;
 • Møbler af møbler og antallet af varer i headsettet;
 • materiale, hvorfra der laves varer soveværelser (senge, Skab, Skab);
 • funktionalitet headset.

Det er også vigtigt at overveje alderen af ​​ejeren af ​​rummet Soveværelser til børn møbleret med sikre, miljøvenlige, omstillelige møbler. For teenagere er miljøets farve og følelsen af ​​lukket rum vigtige. For et ungt par vælger et sæt, der tager hensyn til begge ægtefællers interesser. For eksempel kan den udstyres med en stor seng og et smukt toiletbord.

Hvilken stil skal jeg have foretrukket

Ved design af et soveværelse design afgør designeren først og fremmest den overordnede stil i det kommende projekt. I overensstemmelse hermed vælger han efterbehandling materialer, indretningsprodukter, belysning, tekstiler og møbler. De mest populære projekter til dato er moderne stil soveværelse og

soveværelse i klassisk stil.

Moderne stil er et generelt koncept, der forener forskellige retninger:

Højteknologisk soveværelse - Dette er en direkte udførelsesform af modernitet, tekniske, fremskridt. Det er altid triumf af sølvfarvede, metalliske glatte overflader kombineret med funktionaliteten af ​​objekter. Et sådant soveværelse vil blive nydt af studerende, gymnasieelever, single mænd.

Soveværelse hems - Dette er en organisk løsning til personer i kreative erhverv. I loftet stil er store rummelige værelser med åbent layout designet. Loftet stil hus eller lejlighed er kendetegnet ved industrielle indretning, mangel på vægge og et minimum af møbler. Møblerne er valgt store, komfortable, uden indretning og udsmykkede mønstre.

Klassisk stil til design af soveværelset er valgt af afbalancerede, krævende mennesker, der værdsætter kvalitet, konstant og harmoni. Moderne designere, der arbejder på et klassisk interiør, kan bruge flere lignende stilarter:

Soveværelse klassiker, som regel lavet af naturligt træ eller høj kvalitet MDF. Møblerne er smukt strømlinet, mønstret, udskåret eller mosaik. Hovedtelefonens objekter er i harmoni med hinanden. Soveværelser fra massivt træ klassikere går ikke i mode i mange år, da de er lavet af gode materialer, suppleret med dyre beslag. Men vigtigst af alt ser farverne af naturligt træ naturligt ud og passer godt ind i interiøret. Det er denne funktion, der gør det muligt for møbler at se stilfulde og fashionable.

Barok soveværelse egnet til udsmykningen af ​​den kongelige sengchamber. Men selvom du ikke er medlem af den kongelige familie, forhindrer intet dig i at slappe af på en luksuriøs seng i barokstil. Tillad dig en kongelig luksus, være opmærksom på soveværelse shatura ogsoveværelse lagune. Men bemærk, den barokke seng passer perfekt ind i et rummeligt værelse. I et lille soveværelse kan det se besværligt og uhensigtsmæssigt.

Også et af de mest eftertragtede designprojekter er soveværelse moderne. Og det er nødvendigt at præcisere definitionen af ​​"moderne". Dette er ikke en moderne indretningstilstand, men en historisk stil, der opstod i slutningen af ​​XIX århundrede. Det er kendetegnet ved buede linjer, blomster ornamenter, en kombination af elementer af forskellige historiske stilarter. Møbler i jugendstil er præget af smukke glatte linjer og en unik form. Det kan være soveværelse shah.

Et særligt ord i design af hyggelige værelser med en hjemlig rolig farve tager soveværelse Provence. Hun skal bogstaveligt talt hvile, ikke kun fysisk, men åndelig. Værelset i Provence stil er fyldt med farver i den franske riviera, lidt falmet og whitened i solen, hyggelige tekstiler med et lille blomstermønster, flæser og flæser, komfortable møbler og håndlavet indretning.

Når du vælger en generel stilløsning til indretning af rummet, kan du bestemme farveskemaet. For børnenes værelse vælges lyse, men ikke for udtryksfulde og mættede farver. Sådan vil du behage barnets øje, men overkalder ikke hans psyke. For eksempel, farven på unggrønne, lyseblå, gul, lilla, lyserød. Hvis barnet beder om at købe lyse møbler i soveværelset, så er det bedre at vælge mere rolige farver til vægge, gulv og loft. Så lyst soveværelse lapis lazuli, mahogni, indigo vil gå godt med beige eller sandy overflader.

For et ungt parrets soveværelse anbefaler psykologer at vælge lyse dominerende farver - rød, blå, burgunder. De giver dig mulighed for at anspore dine sanser og holde dine lidenskaber nede. I dette tilfælde skal du for at dekorere rummet vælge klassikeren soveværelser Pinskdrev eller moderne soveværelser Angstrem. Deres neutrale farveskema harmonerer harmonisk med ekspressiv dekoration og indretning, mens lidt slukker deres energi, så du kan sove i komfort.

Nyttig rådgivning. At vælge et farveapparat af møbler, brug princippet om kontrast. Hvis væggene og gulvet har mørke, mættede farver, vil lette møbler se godt ud på baggrunden. Hvis du brugte lette vægge (gips, træpaneler mv.) Til indretning af væggene, så er det bedre at købe møbler mere mørkt.

Før du køber møbler, lav rummålinger. Dette vil spare dig penge og nerver i fremtiden. Kendskab til de vigtigste dimensioner af rummet, kan du hente en hyggelig seng, en tredimensionel garderobe. Forstå, om der vil være et kiste og en kantsten i rummet. Planlægning af rummet, du kan henvise til de gamle orientalske lære om placeringen af ​​objekter og bevægelse af energi. Soveværelse Feng Shui - det er ikke kun harmoni og orden, men også den korrekte organisering af rummet. Feng Shui mestre vil fortælle dig, hvordan du korrekt placerer en seng og en garderobe, hvordan du laver flow af qi, så det bringer fred og sundhed.

Rummelige lokaler skaber som regel sjældent problemer med situationen. Det er sværere at indstille små værelser. For dem bruger de modulære møbler, garderobeskabe, soveværelse med hjørneskab. Disse elementer hjælper med at spare plads og skabe maksimal komfort.

Layout og layout af rummet

Ifølge mestere af feng shui er det bedst egnede til soveværelset en firkantet eller rektangulær form med flade lofter. Hvis din hems soveværelse, så er det på sine møbler nødvendigt at drage fordel af sådanne råd:

 • læg sengen i et fladt loftområde
 • Den skrånende del af rummet kan være gemt af kammerets garderobe;
 • En zone med hvile eller arbejde er placeret i de skråtliggende zoner, men ikke i søvn.

Soveværelse på loftet vil kræve yderligere isolering af vægge og loft. Hvis der ikke er nok naturligt lys, er loftet desuden udstyret med lysekroner, lamper, gulvlamper. Et let og hyggeligt soveværelse er en garanti for trivsel.

Køb møbler på værelset, spørg sælgeren, hvor møblerne blev lavet. CFingernails fra Kina og soveværelser Italien vil afvige i kvaliteten af ​​samling, form, høst af træ og pris, henholdsvis. Køb kun højkvalitets møbler, så varer det lang tid.

Soveværelsesmøbler

Soveværelsesmøbler

Det mest hyggelige og elskede værelse og de energiske forretningsmænd og rolige digtere er soveværelset.

Når alt kommer til alt, om hvordan du slapper af, afhænger din arbejdskapacitet, sundhedstilstand og holdning.

Derfor skal der lægges særlig vægt på soveværelsesmøbler.

Køb indvendige emner i dette rum - lav så dit eget, hemmelige rum.

Små dimensioner af soveværelset - ikke en undskyldning for at forlade interiøret kedeligt og almindeligt. Originale designløsninger og brugen af ​​moderne materialer til efterbehandling af forskellige teksturer og farver giver store muligheder for at dekorere soveværelset på det rette niveau.

For at ordentligt organisere rummet, vælge møbler, dekorere, lære alle de tricks og måder at designe, anbefaler vi at du læser de oplysninger, der er angivet i artiklen.

Hvordan man vælger en stil til et lille soveværelse

Opgaven med at vælge en stil er den første, da den skal komponere elementerne i en enkelt hel harmonisk sammensætning. Her er det passende både klassisk sværhedsgrad og modernistiske løsninger. De mest almindelige stilarter er som følger.

Moderne stil er altid aktuelt, den udføres med enkle møbler, uden overdrivelse, med lakoniske former. Der lægges vægt på hovedelementet - sengen, såvel som på inventar, sconces og vinduer.

I udsmykningen af ​​væggene observeres moderering, en uacceptabel hæmning af overflader med et stort antal billeder, fotografier eller paneler. Farveløsningen er harmonisk, diskret. Brugen af ​​metalliske, glas- eller spejlmaterialer er velkomne.

Klassikere - en populær, ikke at miste friske ideer, stil til et lille soveværelse. Den dominerende farve er klassisk grå, lyseblå og lysebrune nuancer, der suppleres med forgyldning, sølv og sort glans. Der lægges særlig vægt på tekstiler: Glat, behageligt for håndtaskerne, helst naturlige.

Franske Provence til indretningen vil ikke forlade ligegyldige fans af romantik og sofistikeret natur. En lys og luftig atmosfære er skabt af naturlige tekstiler og ornament i form af strimler, bur eller blomstermønstre.

Til vægge egnet papir tapet med en diskret tegning til dekoration - naturlige materialer. Højdepunktet i "landsbyen" interiør er håndlavede møbler af træ. Mange designere bruger i provencen virkningen af ​​aldring for piedestaler, kommoder, skabe, skænk. Dette tilføjer rørende og hyggelige overordnede billede af soveværelset.

Minimalisme er designet specielt til organisationen af ​​denne type soveværelse. De vigtigste aspekter er lyshed, luftighed af ledig plads. Karakteristisk for lave møbler, garderobeskabe, spotlys og naturlige efterbehandling materialer.

I design er det obligatorisk at bruge ikke mere end tre farver, hvis lyseste skal fylde det mindste område. Væggene er lavet monofoniske uden at tegne ornament og mønster.

Soveværelser i loft stil ligner et loft, et lager eller et produktionsrum. På trods af den usædvanlige kombination er der mange fans af dette interiør. Funktion er de bare vægge, forhøjede kontraster, omdannelse af møbler, naturlige kolde nuancer.

Panoramavindue med udsigt over byen er en god ide, som vil understrege det samlede indtryk af byindretningen.

Når du vælger fra de foreslåede løsninger bør udelukkende være styret af din egen individuelle smag, ikke at forglemme om den generelle stilistiske retning af hele lejligheden eller sommerhus.

Baggrunde i et lille soveværelse: hvilke designere tilbyder

Valget af tapet til limning af væggene i et lille soveværelse ledsages af små begrænsninger, nemlig: mangel på store mønstre, for fine linjer, oversaturation med for hyppige mønstre og tegninger, mørk dyb farve.

Nyanser er bedre at vælge lys eller pastel, som fremmer fred og søvn, må ikke forårsage aggression. Lodret stripet tapet fra gulv til loft er et andet plus til visuel højdekorrektion.

Fremragende hjælper med at genoplive designen af ​​lille plads ved hjælp af fotobøger. Vælg et billede af tapet med perspektivbilleder, der går dybt.

Det kan både være en skovsti og realistiske skyskrabere. Moderne produkter med 3 D-effekt ser godt ud på væggen bag sengen, vil helt sikkert blive det individuelle højdepunkt i soveværelset, visuelt justere størrelsen af ​​rummet. Et bredt udvalg af sådanne baggrunde gør det muligt at realisere eventuelle indvendige præferencer.

Hvilke gardiner passer til et lille soveværelse?

Gardiner er et vigtigt element i indretningen, så de kræver også omhyggeligt valg. I et soveværelse med et stort vindue anbefales det at købe et bredt gardin, fra væg til væg. Det er ønskeligt, at de hænger frit eller opsamles let.

For at gøre pladsen højere og mere rummelig, er det nødvendigt at vælge et loftkorn, der ikke er for stort og massivt. Rummets stil spiller en stor rolle i valget af gardiner, da hver retning har sine egne egenskaber.

Tilstedeværelsen af ​​et tæt mønster på stof gardiner er kun mulig i mangel af tilsvarende mønstre på tapetet, så billedet er ikke samlet i en ensfarvet plet.

Velkommen naturlige tekstiler til soveværelset, som ånder, passerer lys og luft, skaber en behagelig naturlig atmosfære.

Møbler bør ikke være meget, så det rode rum ikke udviser. Sengen er bedre at vælge uden ben, så den ser mindre og mere kompakt ud. Tilstedeværelse af skuffer, ekstra pladser til opbevaring af ting - er obligatorisk.

Skabet og kommode skal være multifunktionelle og praktiske, idet der tages højde for plads. Stolen kan vælges ikke for stor, i det fælles rums tone, enten med kontrast eller med lyse puder.

Det centrale sted i soveværelset er tildelt senge. Du kan placere det både i midten af ​​rummet ved væggen og i den samlede sammensætning, når møbler er placeret rundt om rummet.

Tænk på indretningen af ​​rummet, så der er plads til fri bevægelighed. I nærheden af ​​sengen kan du lægge et sengebord eller et glas sofabord. Skabet kan laves indbygget eller lille i størrelse.

Tip! En stor og bred seng er selvfølgelig behagelig, men uhensigtsmæssig, i et rum, der er komprimeret i størrelse. På grund af størrelsen af ​​rummet vælges en lille eller mellemlig seng eller med en glidende struktur. For børneværelserne er en køjeseng egnet.

I et lille soveværelse kan du ikke uden et spejl

Tilstedeværelsen af ​​spejlflader er næsten uundværlig i et lille soveværelse. Effekten vil overraske dig, fordi genstandernes afspejling øger det omgivende rum visuelt.

Spejlet kan bruges over sengen i form af en vandret strimmel. Det er interessant at se spejlindsatsene på dørene på kabinettet. Spejlchips kan være til stede i loftets design eller endda et vægpanel i en spektakulær ramme på væggen.

Dekoration af loftet: Hvad er vigtigt for dette at vide?

Loftet til et lille soveværelse skaber luft og lethed, så farven vælges fra en lys palette i overensstemmelse med en fælles stilløsning.

Populært strækloft, der giver dig mulighed for at lave på loftet interessante multi-level gynger. Du kan montere den fra en blank pvc-film, der delvis reflekterer objekterne nedenfor, eller installerer en matte eller satin version af pastelltoner, der bidrager til ro og afslapning.

Vi vælger belysning og belysningsudstyr

Belysning er ikke nødvendigvis i form af en central lysekrone. Spotlights passer perfekt til deres funktioner. Hvis du placerer dem på niveauer eller bygger ind i loftet, får du en interessant ide.

Ved hjælp af moderne sconces og lamper kan du zonere rummet i mørket og adskille stedet til at sove og vågen.

Farveopløsning til små soveværelser

Lyse overflader gør det lille soveværelse hyggeligt, moderne og komfortabelt. Ikke nødvendigvis brugen af ​​ren hvid, vælg nuancer i din smag og undgå dystre, dystre paletter.

Fokus på den side af verden, hvor vinduerne går. Den nordlige side er harmonisk med varme toner af farve, den sydlige side med kølige nuancer. Lyse elementer af dekoration vil genoplive en monotont kedelig atmosfære.

I sengens seng skal du organisere et hjørne, der tiltrækker opmærksomhed: lys farve, tapet eller hyggeligt tæppe.

8 lyse soveværelser billede af rigtige interiører. Fordele og ulemper ved soveværelset i lyse farver. Til soveværelser bedst egnede lyse farver.

Baggrund til soveværelset 90 + foto. Som du vil have, efter at du kommer hjem fra arbejde efter en hård arbejdsdag, spring ind i atmosfæren af ​​komfort, ro og komfort.

Gardiner til soveværelset: De bedste billed ideer til dit soveværelse, hvordan man vælger gardiner til dit interiør.

Baggrund til soveværelset: 90+ billede af ægte interiør. Køkken Stue Design: 80 + rigtigt foto, metoder.

Baggrund til soveværelset: 90+ billede af ægte interiør. Mosaik til badeværelset 90 + rigtigt billede.

Relaterede artikler

8 lyse soveværelser billede af rigtige interiører. Fordele og ulemper ved soveværelset i lyse farver. Til soveværelser bedst egnede lyse farver.

Baggrund til soveværelset 90 + foto. Som du vil have, efter at du kommer hjem fra arbejde efter en hård arbejdsdag, spring ind i atmosfæren af ​​komfort, ro og komfort.

Gardiner til soveværelset: De bedste billed ideer til dit soveværelse, hvordan man vælger gardiner til dit interiør.

Baggrund til soveværelset: 90+ billede af ægte interiør. Køkken Stue Design: 80 + rigtigt foto, metoder.

Baggrund til soveværelset: 90+ billede af ægte interiør. Mosaik til badeværelset 90 + rigtigt billede.

Baggrund til soveværelset: 90+ billede af ægte interiør. . Design hjørne køkken: rigtige fotos, stilarter, farve.

I soveværelset er gardiner på eyelets den bedste løsning. . Baggrund til soveværelset: 90+ billede af ægte interiør.

Soveværelse 30.06.2017 - Kommentarer til posten Design soveværelse på loftet: Billeder af ægte interiør er deaktiveret.

Soveværelse design 4 ved 4 meter foto

Soveværelset af pladsen i størrelserne 4 på 4 meter giver de store muligheder i et udvalg af varianter af design, efter at have set billeder, som du kan hente ideen til dig selv. De vigtigste fordele ved kvadratrum er:

 • muligheden for at placere store møbler (frysere, senge) i nærheden af ​​enhver væg;
 • et stort antal muligheder for at arrangere møbler;
 • enkelhed i zoneinddeling - du kan om nødvendigt let opdele rummet i flere zoner afhængigt af behovene;
 • evnen til at installere en stor garderobe i væggen.

. For en lille soveværelse rektangulær form, for eksempel, 3 til 4 meter, arrangementet af møbler udførelsesformer mindre end i tilfældet med et kvadratisk rum på 16 kvadratmeter seng i de fleste tilfælde at sætte hovedgærdet mere langstrakt væg og kabinet - langs den korte. På siderne af sengene er der let anbragt sengeborde, og tværtimod er der traditionelt et tv. Fra de ekstra elementer af møbler kan du installere et kompakt toiletbord. Du kan vælge design af værelset absolut nogen, afhængigt af dine præferencer.

Når du udsmykker små værelser, er det bedst at bruge lyse nuancer, da de visuelt øger rummet, hvilket gør rummet lettere. I design af soveværelset, bør præference gives til rolige pasteller. Ofte bruger forskellige nuancer af brun og fersken.

For at sikre et sundt mikroklima i et rum beregnet til rekreation, er det ønskeligt at vælge møbler fra naturlige, miljøvenlige materialer.

Hvis rummet ikke kun bruges til søvn, men også som studie eller opholdsstue, er det værd at tænke på den korrekte zoneopdeling. Soveplads er bedre at adskille med en skærm, dekorative eller glidende skillevægge. I stedet for en fuld seng kan du lægge en sammenklapnings sovesofa. I dette tilfælde er det vigtigt at vælge en sofagruppe i høj kvalitet, når den udfolder sig, dannes et fuldt komfortabelt soveværelse uden led og revner.

16 meter til soveværelset er nok, hvis det bruges til det tilsigtede formål, og ikke kombineret med kontoret eller receptionen. For at undgå unødigt at røre rummet, bør du kun bruge de mest nødvendige møbler:

 • seng;
 • Garderobe til opbevaring af sengetøj, tøj;
 • sengeborde til forskellige bagagerum
 • toiletbord.

Det centrale element i soveværelset er sengen. Du kan arrangere det i et firkantet rum på forskellige måder, herunder diagonalt. Sengenes størrelse og form kan også vælges som noget. I soveværelset på 4 til 4 meter passer perfekt til en runde seng samt en seng af imponerende størrelse, for eksempel 2 ved 2 m.

For at gemme ting kan du installere et skab i hele væggen eller et klædeskab med svingdøre. For visuelt at udvide rummet kan du bruge spejlede døre.

I nærheden af ​​sengen kan man nemt passe sengeborde til opbevaring af forskellige bagagerum samt et toiletbord med spejl.

Til design af soveværelset kan du vælge næsten enhver retning - elegant klassisk stil, blid Provence, lakonisk minimalisme og originalmodernisme passer perfekt til. Farveregistreringen er dog bedre til at modstå i pastel, rolige toner, hvilket bidrager til komfortabel hvile og søvn.

Dette er en fremragende løsning for dem, der ønsker at overnatte i et raffineret, elegant værelse. Ved at skabe en atmosfære af ro og komfort, vil varme, ubehagelige farver - beige, lys fersken, blå - hjælpe.

Med hensyn til møbler, bør du vælge en fuldvurderet stor seng, ikke en sofa. En smuk seng med et højt, yndefuldt hovedgærde i udskåret træ eller med blødt polstring, som i billedet, passer perfekt ind i det klassiske 4-til-4-meters soveværelseinteriør.

For at opbevare tøj og sengetøj bør du vælge ikke et moderne skab, men en klassisk to- eller trefløjet garderobe med ben med svingdøre. Et eller flere klapper kan være med spejlindsatser - dette vil visuelt udvide rummet. Derudover kan møblerne være dekoreret med udskårne elementer og forgyldning. Det er hensigtsmæssigt i soveværelset med et klassisk design, der ser et toiletbord med et smukt spejl samt små ottomaner. For et klassisk interiør er det bedst at vælge et headset, ikke at købe varer separat.

Gardiner, sengetæpper, puder skal holdes i en stil, så interiøret ser holistisk og harmonisk ud. De kan være lavet af luksuriøs silke, praktisk bomuld eller viskose.

Gentle, født i den franske provins, skaber en atmosfære af komfort og ro. Lys, diskret nuancer af gul, oliven og lavendel farve er gode til et hvilestue og sove. Karakteristisk for designet i Provence, den hvide farve af væggene, som i billedet, hjælper visuelt at øge rummet i et lille soveværelse, der måler 3 ved 4.

Rummet bag sengen kan dekoreres med træplader, malede i lyse farver eller ved hjælp af stencilmaleri. Tegning er bedre at vælge et plante tema - blomster, planter, blade.

Provence stil møbler er lys, naturlig, ofte med effekten af ​​aldring, dekoreret med forskellige indviklede mønstre. Møbler facader er undertiden dekoreret med malerier, men uden overskydende glans og pomposity.

En charmerende atmosfære i Provence i det indre af et soveværelse på 4 til 4 meter hjælper med at skabe naturlige tekstiler med et blomstermønster eller monofon, som f.eks. På billedet.

Gardiner og gardiner kan være ganske enkle uden komplekse gardiner, men måske med søde flæser i rustik stil. Det samme gælder sengetæpper og puder. Stoffer bør helst vælge naturlige - hør, bomuld.

Den minimalistiske stil er ideel til et interiør i et lille soveværelse 4 til 4 meter, da det giver mulighed for at skabe et frit rum, ikke overbelastet med møbler og andre detaljer i interiøret. Farve design er også kortfattet - maksimalt 2-3 nuancer, der ofte er kontrasterende. Basisfarven er hvid, samt forskellige nuancer af beige og grå, hvilket giver dig mulighed for at skabe et let, lyst soveværelse design 4 ved 4 meter, som i billedet.

Møblerne er enkle, med en klar geometri af formularerne, men den mest funktionelle. Som en seng anvendes ofte en podium seng eller en lav seng i japansk stil. Til opbevaring af ting, der passer som et almindeligt svingende skab, og et skab i hele væggen. Den grundlæggende betingelse er et minimum af detaljer og maksimal enkelhed.

Hvis du vælger at bruge tapet til udsmykning af vægge, skal du vælge monokrom, uden mønstre og tegninger. Loftets udformning bør også være ekstremt kortfattet. Oftest er det simpelthen nivelleret og derefter farvet hvidt.

Naturlige teksturer, ergonomiske møbler og pladsfrihed, der er karakteristiske for minimalisme, er ideelle til at dekorere et lille soveværelse på 3 til 4 meter, hvilket kan ses på billedet.

Til Art Nouveau-stilen er krumme, flydende linjer, blomsterdekorationer og udsmykkede mønstre karakteristiske. Farvepaletten er rolig, med en overvejende grad af grå-lilla, tender pink og beige nuancer. Moderne er en meget alsidig retning, som kan omfatte elementer af forskellige stilarter. Det er vigtigt, at det skabte interiør er harmonisk og komplet, som i billedet.

Møbler bør vælges simpelt, men funktionelt. Samtidig giver jugendstilen friheden til at vælge finish og former - du kan vælge både en klassisk og moderne. Sengen kan være af enhver form, herunder runde. Til opbevaring af ting vil et rummeligt skabsskab eller en traditionel garderobe med svingdøre med spejl eller glasindsatser passe. Moderne - en temmelig fri stil, der åbner store muligheder for din fantasi, når du designer et soveværelse design på 3 til 4 meter, vil du være i stand til at bestemme den mest hensigtsmæssige variant af forskellige fotokammer i denne stil.

Valget af tekstiler afhænger af rummets grundlæggende design, mens det er vigtigt, at sengetæpper, gardiner, puder er matchet i en stil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

57 − 52 =