Kombineret loft

Kombineret loft: Gipsplader og spændinger (foto). Hvordan man laver et kombineret loft

For få årtier siden skabte loftet ikke noget problem for ejerne af boliger: de var simpelthen hvidkalkede eller malet i lyse farver. I dag er der kommet en lang række moderne dekorationsmaterialer, så du kan skabe de mest utrolige loftsstrukturer, som vores bedstemødre ikke engang kunne drømme om.

Kombinerede stræklofter, som i stigende grad vises på siderne af publikationer om design, suppleres nu af strukturer lavet af gipsvæg. Denne kombination ser meget stilfuld og original ud. Denne designmetode giver dig mulighed for at skabe komplekse figurer med en interessant baggrund og originale fremhævninger, hvorved du fremhæver indretningen af ​​et hvilket som helst rum. I dag er dette en meget almindelig metode til færdiggørelse af boliger - kombinerede lofter (gipsplader og stræk), billeder af hvilke du kan se i vores artikel.

Fordele og ulemper ved konstruktion

Ifølge designere ser et så komplekst design godt ud i næsten ethvert interiør. Det kombinerede loft (gipspap og spændingsark) har en række fordele, blandt hvilke det bør bemærkes:

På denne måde kan du oprette ikke-standardiserede design, der har en gipspapirramme med strækbelægning inde, intrikate labyrinter af GCR, komplekse figurer, der kan indrammes med glittende, blank, spejl eller matfilm.

Metoden tillader brug af forskellige typer belysning. Suspended lofter har næsten ingen begrænsninger i valget af belysningsenheder, i modsætning til spændinger. Derfor kan højpower lamper monteres i en kasse lavet af gipsplader.

Kombinerede lofter, hvis billeder allerede er placeret i designmanualerne, er også gode i, at ved at bruge forskellige farver af materialer og teksturer samt punktbelysning kan du opdele rummet i funktionelle områder (rekreation, arbejde).

Dette design hjælper med til nemt at skjule rør, ledninger og ventilationskanaler.

Lang levetid

Med kompetent installation og vedligeholdelse varer det samlede loft meget lang tid: mindst 20 år. Du behøver ikke at opdatere finishen så ofte som i tilfælde af hvidkalket, malet eller tapet tapet. For at installere et sådant design behøver du ikke en ideel justering af basisfladen.

Er der nogen ulemper ved et sådant loft?

Utvivlsomt er der nogle ulemper for denne form for dækning. De er meget mindre end fordelene, men de skal tages i betragtning ved planlægningen af ​​en sådan genopbygning i huset. Ulemperne ved denne fremgangsmåde omfatter:

Næsten enhver konstruktion på to niveauer tager ca. 10 cm af højden af ​​rummet. Det kombinerede loft er ingen undtagelse. Desuden, hvis stedet belysning antages, selv for første niveau vil det tage mindst ti centimeter. Derfor kan der ikke være tale om at installere et sådant loft, for eksempel i Khrusjtjov.

Kvalitets stretch stof og gipsplader, profiler, vil koste meget mere end kun to niveau kompositlofter fra gipsplader (du kan se billedet i artiklen).

Temperatur og fugtighed

Stretch PVC og gipsplader betjenes ved en vis luftfugtighed og temperatur. Hvis disse værdier væsentligt overstiger normen, kan materialerne deformeres.

Varianter af kombinerede lofter

Kombinationen af ​​suspenderede strukturer fra gipsplader og strækstoffer på loftet med et kompetent valg vil hjælpe dig med at skabe storslåede optiske effekter. I dette tilfælde er der en række forskellige muligheder, både med skjult og åben belysning.

Så vi præsenterer dig de mest populære varianter af kombinerede lofter fra gipsplade og stretchstoffer.

 1. En kasse er bygget rundt om gipspladerummets omkreds. PVC linned er i dette tilfælde fastgjort inde i kassen, hvis dimensioner kan variere. Der er dog visse regler. Hvis du har brug for visuelt at hæve loftet, understreger skønheden i stoffet, gør panelerne fra GCR tynde. En fremragende visuel effekt opnås, når spotlights er monteret inde i kassen.
 2. Den ovale eller cirkel i midten af ​​loftet er et godt alternativ til det sædvanlige gipspladrektangel placeret på rummets omkreds. Inde er spændingsbanen monteret. Et sådant kombineret loft imiterer ofte en dag eller nathimmel. Et sådant loft er imidlertid ikke egnet til et lille rum: det vil virke endnu mindre, fordi alle hjørnerne er dækket af gipsplader.
 3. "Tabletter er 9raquo; - Dette er en interessant loftkonstruktion. I midten af ​​loftet er der bygget et gipsplader. Her er en lysekrone monteret. Hele resten af ​​rummet er optaget af spændingsbanen. En række af et sådant design kan betragtes som en "cirkel i en cirkel." I dette tilfælde installeres en ekstra kasse med gipsplader langs rummets omkreds.

Før du opretter et kombineret loft, skal du frigøre rummet fra møbler, fjerne gardiner og gardiner, belysningsarmaturer og billeder, isolere enderne af ledningerne, dække gulvet med en film.

Forberedelsen af ​​grundfladen udføres på samme måde som før du installerer en ophængs- eller spændingsstruktur:

 • fjern det gamle beklædningslag
 • med en spatel renset dårligt fast gips;
 • dække store revner med kitt på basis af cement;
 • primet med en belægning.

Nødvendige materialer og komponenter

For at installere en ramme fra gipsplade skal du bruge:

Kombinerede lofter i hallen (foto vi har indsendt i denne artikel), soveværelset eller en anden stue kan laves af almindelig gipsvæg. Hvis arbejdet er færdigt i køkkenet eller i badeværelset, så giv GKLV en præference. Disse ark har yderligere silikone granulater og antifungale additiver, som har en øget fugtresistens.

For at skabe en strækning af konstruktionen skal du:

 • aluminum baguette;
 • blad til at fylde kluden;
 • Fastgørelseselementer, der fastgør baguetten til gipspladen;
 • varmepistol (til engangsbrug er det mere hensigtsmæssigt at leje det).

Nu skal du beslutte dig for valget af stofmateriale - stof eller film. Den første er mere holdbar, ikke for bange for temperaturændringer. Filmen er attraktiv af et stort udvalg af farver, teksturer, øget fugtresistens.

Ja, inden du starter installationsarbejdet, er det nødvendigt at oprette en skitse af det ønskede design på papir. For at gøre dette skal du følge disse anbefalinger:

 • måle længden af ​​væggene, højden af ​​hjørnerne og midten af ​​rummet
 • noter på diagrammet højden på første niveau (gipspladkasse) og afstanden mellem spændingsbanen og basisfladen;
 • Tegn på tegningen en grænsekontur mellem to niveauer og en fastgørelseslinie af en ledende profil i trin på 60 cm (langs) og 40 cm (tværs);
 • Bemærk placeringen af ​​suspension og installation af kommunikation.

Derefter overføres alle linjer fra tegningen til væggenes loft. Husk at det videre forløb afhænger af, hvor præcist du bruger markeringen. Det er meget nemmere at installere et skelet på planlagte linjer. For at anvende ordningen til loftet brug en polstret ledning, vand eller laser niveau, målebånd.

Hvis gipsplankens og strækloftets grænse har form som en cirkel, kan den overføres til loftet ved hjælp af en skrue, der er skruet ind i midten, hvortil tråden i den ønskede radius er fastgjort med en blyant fastgjort i enden. For at anvende buede linjer er det nødvendigt at lave et emne fra en tæt pap og at cirkulere den på loftet.

Designet af kombinerede lofter kan være anderledes. Ofte afhænger valget af en passende mulighed af din fantasi og faglige færdigheder (hvis du planlægger at montere det selv).

Først og fremmest skal du sørge for, at huller til fastgørere er lavet i styringsprofilen. Deres trin skal være fra 0,3 til 0,4 meter. Hvis der ikke er nogen, skal du bruge en boremaskine og lave dem selv.

Vedhæft den nederste kant af startprofilen til den tidligere anvendte markeringslinje. Bor huller på de markerede steder for at fastgøre og fastgør støtteprofilen rundt om rummets omkreds ved hjælp af flared dowels.

På kontur af grænsen for spænding og nedhængt loft på basisfladen skal du indstille styringsprofilen. Hvis du vil bøje det, skal du lave udskæringer fra den modsatte side og bøje det i den rigtige retning. Hængende på de markerede steder.

Træk nu nylon-tråden til loftsprofilerne, og sæt dem i guiden. Løs suspensionerne. Ved enderne af bæreprofilerne skal der fastgøres en skåret skinne. Det skal gentage konturen af ​​UD profilen fastgjort i loftet i nøjagtighed. Forbered segmenter af loftprofilen. Deres længde skal svare til gipspladens højde. På den ene side afskæres sidedele.

Tilslut de nederste og øverste guideprofiler. For at gøre dette skal segmentet ovenfra indsættes i styrprofilen og skrues ned fra bunden af ​​et plan, der blev dannet efter at hopperne er fjernet.

Efter installation af gipspapirrammen skal du gøre installationen af ​​kommunikation. Ledningerne er anbragt i et korrugeret plastrør og fastgjort til basisfladen og efterlader stifter på de steder, hvor installationen af ​​armaturerne er planlagt. Disse værker udføres efter en strømafbrydelse i rummet.

Dette arbejde skal udføres med en assistent, da gipsvæggen er et ret tungt materiale, og det er meget svært at klare sin fastgørelse alene. Det første ark er fastgjort i hjørnet af rummet. Om nødvendigt påføres en kontur på pladen ved hjælp af skabelonen, og de nødvendige detaljer skæres ud. Skruer af selvdrejende skruer uddybes i materialet, men ikke for svært at ikke rive. Det andet ark er fastgjort til den resterende halvdel af profilen, til hvilken det første lærred blev fikset.

Mellem væggen og gipspladen er det nødvendigt at forlade et hul på ca. 0,5 cm. På samme måde er hele området beklædt. Nu kan du fastgøre gipsvæggen til den lodrette del af kassen. På krøllede sektioner er den bøjet, for hvilke der laves fladskæringer fra bagsiden.

Efter kropspletteringen er det nødvendigt at klæbe samlingerne mellem lagnerne og væggen med et bånd-serpyanka. I afklaringerne og fastgørelsespunkterne anbringes kittet med en lille spatel. Overlap de lodrette og vandrette dele af kassen med glasfiber. På steder af overlap skal du tage et indlæg med en brevpapirkniv og fjerne overskydende.

Det er på tide at lave huller til lamperne. For at gøre dette skal du bruge lidt med en smule. Shpaklyuem overflade af finishlaget, en tykkelse på ikke mere end en halv centimeter. Når forbindelsen er helt tør, skræl den med fintkornet sandpapir.

Fjern støv fra overfladen med en støvsuger eller en tør klud. Til sidst skal du påføre overfladebeklædningen. Som regel er det kombinerede loft dækket (gipspladedel) med akryl sammensætning.

Eksperter anbefaler at vælge en film med en harpunmontering: det betragtes som den mest pålidelige. Marker niveauet af nettet på den lodrette del af den konstruerede boks. Langs denne linje, vedhæfte en baguette med trin 7 Hvis du planlægger at se den buede design -. At foretage nedskæringer profil, strimmel sandpapir eller en fil og bøje i den ønskede retning.

Med en varmepistol varme rummet op til 40 ° C og udfolde lærredet. Hvis det er blankt, skal du bære handsker, så der ikke er spor tilbage. Tøj må ikke bringes tæt på varmepistolen - det kan forekomme mørke pletter. Når rummet opvarmer op til 60 ° C, er skålen af ​​basens vinkel på lærredet (som fabrikanten mærker) fyldt i en baguette. Desuden er den modsatte diagonale vinkel fast, og derefter de to resterende.

Derefter skal du begynde at stramme i harpunen baguette omkring niveauets omkreds. Varm derefter hele overfladen med en varmepistol. Må ikke modløses, hvis du efter færdiggørelsen har fundet rynker på overfladen - de er nemme at glatte ud ved at opvarme det substandard område igen.

Det er ikke let at lave en kombineret struktur fra gipsplader og strækstof. Denne proces er arbejdskrævende, hvilket ikke kun kræver teoretisk viden, men også praktiske færdigheder. Vi håber, at ovenstående anbefalinger og fotos vil hjælpe dig med at klare dette arbejde og opfylde det kvalitativt.

Forskellige varianter af kombinerede lofter

I lang tid er ingen overrasket over flerniveauet konstruktion, monteret på loftet af lejligheden. Men hvis tidligere blev sådanne sammensætninger samlet hovedsageligt fra gipsvæg, nu er langt mere populære de kombinerede lofter, omtrent det samme som i billedet nedenfor.

Meget afhænger af budgettet, som er afsat til reparationer. Omkostningerne ved forskellige materialer er væsentligt forskellige. Installation vil også kræve visse omkostninger, og alle disse øjeblikke sammen kan være afgørende for valg af kildemateriale.

Blandt billige typer af lignende design er det muligt at nævne rackdesign. Du kan kombinere dem i et stort antal muligheder. Det er ret nemt at montere en rack-and-pinion sammensætning, som vil blive indrammet med gipsplader, eller du kan bruge træoverflader. Der er valgmuligheder, hvor kun racks bruges. Kombinationen udføres ved at installere stænger af forskellig bredde og med forskellige omslag.

Selvfølgelig har gipspladen ikke mistet sin relevans. Det samler stadig meget smukke loftsløsninger. Men de har visse mangler, idet der tages hensyn til, at populariteten af ​​denne form for dekoration stadig falder.

Derfor har mange typer af overflader vist sig, hvor gipspladen suppleres med et strakt kombineret loft. Her åbner et stort rum for gennemførelsen af ​​de mest dristige teknikker eller ideer i designet.

De mest populære nyder nu kombinerede stræklofter. De giver dig mulighed for at lave en flad overflade, der vil have flere farver og teksturer. Forskellige film eller tekstilstoffer kan placeres på flere niveauer, hvilket skaber meget interessante kombinationer.

I princippet kan du kombinere absolut enhver form for design og dekoration. Det vigtigste er, at de supplerer hinanden og kombineres med resten af ​​interiøret.

Du kan samle et bredt udvalg af designs ved at bruge flere materialer. Men ikke alle vil passe godt sammen med hinanden eksternt. De mest succesrige kombinationer er diskuteret nedenfor.

Flere typer spændingsduge

God løsning. Du kan tegne en overflade ved at anvende flere farver eller teksturer. Mattens kanter passer perfekt sammen med den centrale glansdel. Denne løsning har et ekstra plus - rummet vil virke højere.

En meget populær kombination. Normalt består en tier udelukkende af gipsplader, og den anden er en strakt film. Løsningen er optimal til et lille rum, som du vil gøre lidt højere visuelt.

Hvis du føjer fancy, kan du tage en film med sort farve og gøre det til en slags mørkt spejl indrammet i en ramme fra GKL. Ofte er der flere prosaiske varianter, hvor GKL bruges til at skjule al kommunikation og indstille belysningen omkring rummets omkreds.

I en sådan sammensætning kan flere materialer kombineres. Der er kombinationer af GCR og tekstilovertræk, og nogle gange er der lofter, hvor flere niveauer af PVC-film. På grund af materialets alsidighed og dens nemme installation er disse muligheder meget nem at montere og er billige.

Krøllede designmuligheder

Her vil ledelsen igen være i PVC-film og tekstilbelægninger. De giver dig mulighed for at få linjerne i den ønskede krumning og få de mest usædvanlige kombinationer af farver eller teksturer. Intet andet materiale giver dig så meget frihed, når du samler strukturen.

Det er værd at overveje kun de mest populære løsninger i design, da flere eksotiske muligheder indsamles, normalt enten ved særlig ordre eller under tilsyn af en erfaren designer, der ved hvad han vil modtage.

Da de mest krævede er de kombinerede stræklofter, er det værd at starte anmeldelsen med et billede af disse finish.

Sådanne strukturer installeres meget hurtigt og er ret billige. Til alle plus er tilføjet og evnen til at bygge et loft med flere niveauer. Alle kan have deres egen farve og tekstur.

Mindre værelser i højden kan forstørres visuelt ved hjælp af blanke PVC-film. Hvis du tilføjer en sådan klud med et andet niveau, kan du forbedre effekten betydeligt. Selv kombinationen af ​​en matt belægning på kanten af ​​rummet med en blank film i midten, tilføjer højden til rummet.

I det følgende billede - et kombineret strækloft, der supplerer gipspladen, der anvendes til konstruktion af det nedre niveau. Denne løsning tillod at placere belysningselementer i et lag af gipsvæg, hvilket giver hele sammensætningen mere funktionalitet og forbedrer i høj grad opfattelsen af ​​rummet som helhed.

Ikke alle har råd til at installere en strækbelægning. I sådanne tilfælde er der varianter af kombinerede strukturer, hvor gipsplader og en hængende del af et andet materiale anvendes. For eksempel kan du perfekt kombinere GCR og glas eller akrylindsatser.

Bøjede linjer kan opnås selv fra gipsplader, men hvorfor skabe yderligere vanskeligheder ved at behandle tilsvarende stædigt materiale? Du kan simpelthen samle et strækloft af den ønskede form. Det er ikke engang den mest erfarne mester, der kan gøre dette, men en professionel vil tilbringe et minimum af tid.

Af de positive egenskaber ved sådanne løsninger kan man skelne udseendet. Alt ser fint ud. Andre positive aspekter kan variere afhængigt af de anvendte materialer i kombination.

Film- og tekstilovertræk har en række fordele, som ikke er karakteristiske for andre former for efterbehandling. For eksempel passerer de ikke vand, og når oversvømmelser ovenfra, vil situationen i rummet og hele resten af ​​dekorationen ikke lide. Desuden udføres installationen meget hurtigt, og samtidig er der næsten ingen snavs.

Gipsvæg kan tilskrives de mest billige materialer, så du kan montere ophængningsstrukturen. Kombinerer det med andre efterbehandling materialer, kan du få en smuk stream, som stadig koster vil være acceptabelt.

Rack covers kan identificeres som den billigste løsning til efterbehandling, hvilket giver mulighed for at opnå kombinerede overflader. Det er nok at købe flere forskellige typer paneler. Det vigtigste er, at de skal have det samme system af fastgørelser.

Der er ulemper ved sådanne sammensætninger. Det vigtigste vil være en temmelig besværlig installation og i nogle tilfælde manglende evne til at montere det ønskede design uafhængigt. Dybest set henviser dette til spændingstyper af belægninger.

Funktioner af kombinerede stræklofter: billede i interiøret

Stretched lofter er perfekt kombineret med suspenderede gipsplader. Moderne teknologier tillader i dag at vælge belægninger af enhver art, hvilket vil være en glimrende tilføjelse til den generelle stil i interiøret. De mest populære stræk- og loftslofter. Ofte forveksler forbrugerne disse to typer af designs. Før du foretager dit valg: hævede lofter strækker lofter, er det bedre at lære om fordelene og nedbrydningerne af hver art og vælge den bedste løsning. Det er vigtigt, at loftet er ideelt til den generelle stil i interiøret. For at gøre dette skal du med det loft, du har brug for at bestemme, inden reparationsarbejdet påbegyndes.

De vigtigste forskelle mellem spændings- og ophængningsstrukturer

Hvis du har brug for reparationer, står mange over for problemet med at vælge en loftsmål. Mange forstår simpelthen ikke dens former, så det kan være ret svært at vælge den rigtige. For at undgå lange søgninger er det på forhånd muligt at bestemme typen af ​​konstruktion.

I dag er stræklofter og loftslofter populære. De har en række lignende og fremragende egenskaber, der bør overvejes, når de køber.

For at installere spændingslofter tager det mindre tid end for hævede lofter

Disse typer af loftdæksel er blevet populære på grund af deres hurtige og nemme installation. Pålidelighed og praktisk. Og valget af loft afhænger af mange nuancer. Det påvirker rummets samlede areal, materialets tilstand og smagspræferencer for ejerne af lokalerne.

De største forskelle i lofter:

 • Installation af et falskloft tager mere tid end installationen натяжи.
 • Installation af strækloft tager ikke mere end tre dage.
 • Suspended lofter er nemmere at installere. Med deres installation kan alle klare sig selv.
 • For at installere stræklofter er det bedre at invitere fagfolk.
 • Stræklofter kræver minimal vedligeholdelse.
 • Suspension i tilfælde af brud kan repareres delvist, men spændingsloftet skal fjernes helt.

Stræklofter er dyrere. Selv om deres omkostninger i dag er betydeligt reduceret på grund af stor popularitet. Men baseret på beregningen af ​​levetiden kan deres omkostninger betragtes som endnu mindre.

Kombinerede stræklofter: matchende muligheder

I dag bruges populære stræklofter, de er dåse af forskellige materialer, der kombinerer med hinanden. Det oprindelige design opnås således fra lærred af forskellige farver og ensartede teksturer. Et sådant loft kan bestå af materialer af forskellige typer, der er forbundet sammen.

Kombinationer af materialer udføres for enkeltniveau og multi-niveau strukturer af spændingslofter.

Kombinerede spændingslofter er meget populære

Til kombination brug en film af pvc af forskellige typer: matte, blank, satin. En kombination af stof- og filmklæder anvendes også. malerier kombinationer anvendes til forskellige former for strukturer: lige og buede.

Varianter af en kombination af lærred:

 • Strækloft og gipsplader;
 • Strekak og spejl;
 • Stretch loft lavet af stof og pvc.

Når man kombinerer farver, er det vigtigt at observere harmonien. Brug ikke en kombination af for lyse farver. Farven på loftet skal kombineres med de samlede dekorationer, møbler og indretningsprodukter.

En række suspenderede og strakte loftdesign

Inden du foretager det endelige valg til fordel for spændings- eller ophængningsstrukturer, er det vigtigt at studere designmulighederne. Det er designet og dets kombination med den overordnede stil i det indre, der vil være afgørende. For at forstå mulighederne er det nødvendigt at gøre sig bekendt med to typer konstruktioner.

Strekstrukturer er opdelt i to typer: film og stof. Suspended strukturer kan bestå af fliser, stativer, brædder, gipsplader.

I loftets design kan forskellige materialer og farve løsninger kombineres

Udformningen af ​​strækstoffer kan være meget forskelligartet. Den kan laves i en farve eller kombinere flere farver. Også tilgængelig er muligheden for at udskrive et ønsket billede.

Suspenderede lofter har mindre valgmuligheder. De kan fremstilles i form af plader af forskellige farver, foring eller skinner. De mest populære til indretningsrum er lydabsorberende paneler.

Smuk kombination af strækloft

På grund af det store udvalg af materialer kan spændingsstrukturer kombineres på forskellige måder. Dette giver dig mulighed for at designe rummet på en stilfuld og original måde. Disse typer af strukturer bruges til at dekorere lofterne i huset, lejlighed, restaurant og koncertsal. For at forestille sig et fremtidigt design skal du beslutte dig for en variant af kombinationerne.

Først skal du afgøre, hvilken type system der skal bruges. Det kan være flere niveauer og et niveau.

Strækloftet, der kombinerer kontrastfarver, ser interessant ud

Multilevel systemer antager oprettelsen af ​​flere niveauer. De kan gå en til en og skabe smukke gynger. Sådanne lofter gør det muligt at oprette et originalt belysningssystem.

Varianter af en kombination af enkeltniveau lofter:

 • Direkte linjeforbindelse;
 • Tilslutning ved kurve.

Kombinationer af forskellige materialer er meget populære i dag. For eksempel en kombination af suspensions- og spændingsstrukturer. Designet omfatter skabelsen af ​​smukke monokrome og farvede strukturer. I dag er kontraster også moderigtige. De har brug for at være forsigtig - en kontrastfarve skal være harmonisk, ellers loftet vil smagløst.

To-farve stretchlofter (video)

I dag er stræklofter og loftslofter i mode. I de fleste afhænger deres valg af design og kombination med den overordnede stil i interiøret. Valget af strukturer kan også påvirke loftets tilstand, størrelse og form af rummet, mængden af ​​tildelte midler. Disse typer af belægninger har fælles og karakteristiske træk, som du bør gøre dig bekendt med, inden du vælger dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

21 + = 30