Kombineret Gardiner Foto

Oprettelse af kombinerede gardiner og egenskaber efter eget valg

Kombinerede gardiner giver dig mulighed for at skabe en vis accent, hvilket gør rummet mere originelt. Funktionelt udsmykning af vinduet, der gør det muligt at regulere rummets belysning og dets generelle stilistik, er gardinet. Ud over de one-color muligheder har kombinerede gardiner vist sig at være meget gode. Du kan gøre disse fra det resterende stof, sy på ordren eller køb i butikken. Det vigtigste er at korrekt observere farvenes harmoni.

To-farve gardiner til hvert værelse

Med det rigtige valg passer tofarvemodeller ind i indersiden af ​​stuen, stuen eller stuen. Ud over kravet om kompatibilitet af farveopløsninger er der en anbefaling relateret til materialets densitet og dens tekstur. Reglen lyder som følger: Jo mere tid der bruges i rummet, jo lettere er det at have gardiner.

Stuen er præget af højtidelighed og nem officiel. Nat sort og hvid gardiner med individuelle buffere vil danne en behagelig atmosfære. Når du bruger flere farver, er en mørkere nuance altid på hovedgardinet. Hvis du vil understrege luksusen, så vælges der i retning af grå-blå kombinationer.

En fremragende løsning er kombinationen af ​​hvid og mørkegrøn nuance

Komfort og beskyttelse mod solen vil give gardiner, der består af to tætte pastellfarver:

To-farve gardiner til børnenes værelse er valgt under hensyntagen til barnets køn og alder. En guld, gul og blå nuance foretrækkes af drengen, og pigen har en kombination af to farver: hvid og pink.

Ideens kombinerede gardiner: fra resterne

Det er ikke nødvendigt at bruge et identisk materiale til hver del. Det vigtigste er, at det er visuelt ligner det andet. Ellers vil for forskellige teksturerede stoffer give et andet niveau af krympning efter den første vask. Udover tekstur er det nødvendigt at tage højde for materialets tæthed.

Brugen af ​​kombinerede stoffer er baseret på tekstur og farve.

I det klassiske interiør er det bedst at kombinere mørke farver (sort, brun) med lyse farver (hvid, beige, guld)

Det anbefales at vælge til fordel for den gennemsnitlige tæthed af de anvendte materialer. Dette vægter ikke hele designet. Afslutter forberedelsen af ​​materialet til at skabe kombinerede to-tone gardiner for at vælge tone og farve.

Anbefalinger ved valg af kombinerede gardiner

 • Valget af farve er baseret på den overvejende farve i interiøret.
 • Det er tilladt at bruge halvtoner og nuancer, der supplerer den grundlæggende stil.
 • Kontrastfarver, for eksempel chokolade og pistacien gør vinduet til et visuelt center i rummet.
 • Du kan arrangere farveelementer lodret eller vandret.
 • På tidspunktet for tilslutning til de 2 væv er den mørkere farve altid i bunden.

Til soveværelset, perfekte kombinationsgardiner med creme og brune nuancer

Kombinerede gardiner og gardiner begynder at blive lavet med korrekt udførte målinger af cornice og loftet. Optimal er længden af ​​materialet, svarende til 1,5 længde af cornice. For eksempel, hvis størrelsen er 3 m, vil stoffet have brug for næsten 5,2 m. Horisontal kombination kræver overholdelse af følgende beregningsprocedure.

Ti procent af loftets højde og der er en størrelse, der er nødvendig til arkivering. For eksempel, med en lofthøjde på 2,5 m, skal du tage 2,67 cm stof med overskud. Ellers kommer de til vertikal kombination - der tilføjes yderligere 2 cm.

 • stifter;
 • Saks.
 • Båndet er gardin.
 • Tråd.
 • Nåle.

Gardiner skal ikke nødvendigvis være monofoniske, nogen af ​​deres dele kan indeholde en slags mønster

En komplet liste over værktøjer afhænger af den specifikke situation.

Kontroller materialet for holdbarhed

Før du syr, kontrolleres materialet for styrke. For at gøre dette skal du klippe et stykke, hvis størrelse er 10x10 cm.

Det er nødvendigt at udføre flere tests:

 • Stretch flere gange.
 • 3 minutter gnides i hænderne.
 • Ret det afskårne sted for at justere sit arbejde.

Udseendet af fraying eller rive indikerer behovet for at finde andet materiale

Efter test kan du overveje forskellige ideer til senere implementering:

Glædelig combo gardiner, der er lavet af blank stof, da det giver det elegante rum

At forstå designmulighederne hjælper med at producere færdige produkter. Ofte anvendes to layouter. I det første tilfælde dannes vandrette eller lodrette strimler fra resterne. I det andet tilfælde, når du vil have farveeksperimenter, skaber forskellige materialematerialer en blanding af former: skrå, lodret og vandret sektioner.

Monokrome gardiner er altid i mode

Stuen rummer ikke brug af lyse farver. En anden begrænsning er det obligatoriske forhold: gardiner udføres i den almindelige stil: avantgarde, imperium, højteknologi, minimalisme, vintage, kunstindretning, barok.

Monokrome gardiner pålægger en begrænsning - det maksimale antal farver i interiøret overstiger ikke tre.

I et konservativt interiør er det nødvendigt at kombinere de anvendte farve løsninger korrekt:

 • Rød, blå, grøn eller scarlet bør ikke dominere.
 • Inspiration vil give lavendel farve.
 • Hvid farve vil udvide rummet.
 • Pastellfarver passer til børn - de vil ikke distrahere barnet fra klasser.
 • Ligeledes kommer i soveværelset - du skal have pastel og rolige toner.

Behøver ikke at gøre gardinerne helt kombinerede, de adskiller sig for eksempel kun ovenfra

Den største designanbefaling, når du arbejder med monokrom gardiner, er udvælgelsen af ​​dem under møblerne, men ikke under tapetet. Det er ønskeligt at vælge gardiner, hvis tekstur falder sammen med tapetet. Når du vælger en visuel accent, skal du vælge noget: tapet, møbler, gardiner.

Den rigtige kombination af farver i gardinerne

Soveværelse, stue, børnebassin, kontor - næsten overalt vil tofarvet gardiner passe ind i det indre af ovennævnte værelser, som visuelt justerer rummet.

Ud over den obligatoriske kombination af nuancer er der yderligere anbefalinger:

 • Dannelsen af ​​et enkelt rum fremmes af grøn farve (mættet, oliven, smaragd).
 • Moderat kontrast - I den kreative søgning efter en ny form for rumdesignere anbefales det ikke at bruge for lyse farver. Lilac og sandy, blå og gul, grøn og flamingo - en liste over velafstemte nuancer.
 • Der lægges vægt på paletten delikatesse, når man arrangerer et børns værelse eller soveværelse.

For at vælge de rigtige farver anbefaler vi at du kontakter designeren eller ser på et specielt bord til at kombinere farver

Det ønskede resultat bestemmer de anvendte midler. Dem, der ønsker at tilføje yderligere centimeter til rummet, anbefales det at bruge to-tone gardiner af kolde farver. Satsningen på varme toner er begrundet i store områder. Et andet dekorativt værktøj er tonen, den rigtige kombination af hvilken danner stemningen i rummet.

 • Orange og Marengo.
 • Lime og indigo.
 • Lysegrøn og flamingo.
 • Gul og blå.

I en mere indbygget udgave af interiøret er tofarvet gardiner med en lilla, akvamarin eller grønfarve passende.

En sådan usædvanlig kombination passer perfekt ind i et klassisk eller fjernt østligt interiør

I køkkenet af en lille størrelse vil varme nuancer passe. For eksempel en orange farve, der ikke tillader lang tid at sidde og overeat.

Uanset den foretrukne farveopløsning, designere anbefaler at kombinere nuancer under hensyntagen til mulige konsekvenser:

 • Overdreven rødt vil medføre permanent stress og spænding.
 • Overskydende grå er katalysatoren for depressive tilstande.
 • Violet - reducerer visuelt rummet.

Sådan kombineres gardiner i det indre (video)

Kombinerede gardiner bidrager til dannelsen af ​​en behagelig atmosfære i ethvert rum. Jo mere tid det tager, jo tyndere skal gardinerne være. De er valgt til møbler, men det er nødvendigt at matche tekstur af tapet og gardiner. Forbuddet er rødt, gråt og skarlagen. Det påvirker psyken negativt. Med rigtigt udvalgte kombinerede gardiner kan du blive heldigere og lykkeligere, hvilket vil påvirke dit liv godt.

Kombinerede gardiner i det indre (foto)

Opmærksomhed, kun i dag!

© 2017, Vseobalkone.ru. Kopiering er kun tilladt med en henvisning til kilden

Kopiering er kun tilladt med en henvisning til kilden

Sådan kombineres gardiner af to farver eller fra forskellige stoffer

For at give unikke indretning i køkkenet, kan du vælge stilfulde møbler, usædvanlige dekorationer eller lyse retter. Og du kan eksperimentere med tekstiler ved hjælp af kombinerede gardiner af to farver eller en kombination af flere typer stoffer af forskellige teksturer - denne metode kræver ikke grundige reparationer eller alvorlige udgifter og er ideel til begyndere. Lad os derfor se nærmere på de grundlæggende teknikker for tekstilkombinatorik og flere win-win ideer til dekoration af køkkenet.

Gardiner af stof af to farver: hemmelighederne af vellykkede kombinationer ↑

Køkkenet er et af de få værelser i huset, hvor vinduesdrap spiller en overvejende dekorativ rolle. Selvfølgelig beboerne i første sal eller lejligheder med vinduer med udsigt solsiden, og bruge det som en beskyttelse mod overdreven lys og nysgerrige blikke, men stadig det vigtigste formål med gardiner i køkkenet - "Good Housekeeping" for at give komfort For at sikre, at de nye tofarvet gardiner passer perfekt ind i interiøret, er det vigtigt ikke at glemme de generelle principper for harmoni og måder til visuel korrektion af rummet.

To-farve gardiner til køkkenvinduet

4 regler for succesfulde kombinationer:

Mange ved, at for "nordlige" værelser er det bedre at vælge gardiner af varmt farveskema, og for solbeskinnede vinduer - koldt. Men det er vigtigt at tage højde for det faktum, at varme farver visuelt nærmer sig objektet, så i et lille køkken er det værd at give fortrinsvis kolde farver, som visuelt adskiller vinduet og giver rummængde. Du kan dog bruge en alternativ indstilling - neutrale toner suppleret med et lille mønster eller små indsatser af gule, orange, græsgrønne eller andre "opvarmning" farver.

Tofarvet orange-hvide gardiner

Gardiner kan indrettes i overensstemmelse med indretningen og møblerne i køkkenet, eller blive et lyst slag, der tiltrækker øjet. Til interiøret så harmonisk, er det værd at duplicere farveintervallet for vinduesgardinet i andre tekstiler eller tilbehør.

Gardiner i køkkenet

Du kan kombinere gardiner ved at bruge flere klæder af samme art, men i forskellige nuancer eller ved at kombinere materialer, der er forskellige i tekstur og gennemsigtighed. Men glem ikke praktisk, fordi vi taler om køkkenet med dets specielle mikroklima, der er præget af høj luftfugtighed, høj temperatur, kulstofaflejringer og røg med smagene af den mad, der fremstilles. Derfor bør materialerne ikke mærkes og lette at passe på, for eksempel organza, bomuld med polyesteradditiv, mesh, crepe-chiffon.

Ved hjælp af ornamenter, der er karakteristiske for denne eller den stil, er det muligt at understrege den tematiske retning af design. For eksempel kan man i land, provence og andre landlige indretninger, ternet og blomstergardiner, en enkel lambrequin, der kan kombineres med monokrome gardiner af pastellfarver, være passende. Historiske stilarter suppleres med lysgardiner med gyldent broderi eller trykt silke. Og for moderne køkkener, der er designet i højteknologisk eller minimalistisk ånd, vil monokrome modeller på øjenlågene og stofskodderne med fotoudskrivning gøre.

Kombinerede gardiner af to farver i forskellige stilarter:

Kombinerede gardiner af to farver

Mønstre kan også bruges til visuelt at ændre rummets geometri. For eksempel er de lodrette striber på de lange gardiner "på gulvet" visuelt pripodnimut lavt til loftet, vandret mønster "skubbe" vægge og øge vinduet åbning, de store lyse blomster vil bringe et vindue, og det med småt - take away.

Som for kombinationen af ​​forskellige typer af billeder, er det ikke nødvendigt at bruge kun én slags mønster på et par blinds. Tværtimod dristigt kombinere langsgående og vandrette striber blandet med lyse farver eller ærter, kan du opnå en elegant og moderne luka.A traditionelle blomster print, bruges på kun ét element, mere egnet til stille klassisk stil.

En interessant kombination af bands og farver

Et spektakulært kombinationssæt: et engelsk gardin i et bur og et gardin med en lambrequin

Det er vigtigt, at gardinerne ikke kun er kombineret med resten af ​​indretningen af ​​rummet, men også med hinanden - farve, ornament, tekstur eller tilbehør.

Interessante kombinationer af farver og teksturer ↑

Den enkleste mulighed for at skabe et unikt tekstildesign i køkkenvinduet er at bruge to typer kombinerede gardiner. Den bedste duet til køkkenet kan være romersk eller rullestrukturer, suppleret med luftgardiner, korte gardiner eller lambrekenom. Ikke mindre spektakulært ser blinds ud af et materiale af forskellige farver.

Lette blomstergardiner og solgul "Rimki" - en vellykket kombination for land og provence

Idéer til at skabe farvecocktails ↑

Lad os overveje mere detaljeret, hvordan man kan kombinere gardiner af to farver i lyset af køkkenspecifikitet og stilistisk design af et værelse.

En favorit teknik fra klassikernes arsenal er at bruge neutral som hovedfarve (hvid, grå, mælkeagtig, beige) og enhver accentfarve. Ofte i lyse farver dannes der et gardin eller en rullegardin, og lamelrequins eller tætte gardiner virker som kontraster eller tilføjelser - det afhænger alt af intensiteten af ​​den valgte farve.

Tofarvet rød og hvidt ensemble ser lyst og smart ud

Ensartede materialer er ideelle til køkkener, indrettet i moderne stilarter - minimalisme, højteknologi, moderne. Men hvis du vil ikke-standard løsninger, kan bruges som en "base" stof mønstrede eller multi-farvede print, til fælles med de vigtigste farver, der anvendes i udsmykningen og indretning af lokalet. "Fortynde" to-farvede stoffer kan være lyse celle, striber, blomster eller geometrisk mønster - disse mønstre ser meget økologisk i køkkenet miljø, især hvis resten af ​​tekstilet er indrettet i samme ånd.

Kombinerede turkise-beige gardiner til køkkenet i jugendstil

To-farve krydsede gardiner med spektakulære kvaster-pick-ups

Tip! Du kan købe de samme gardiner af flere lyse farver og ændre dem efter årstid eller humør. Den neutrale base kan let kombineres med enhver farve.

En sådan mulighed kan være en gave for uhyrlige interiører, i designet af hvilke lyse farver bruges. Kontrast gardiner kan harmonisk komplementere de rige farver, der allerede findes i dekorationen eller andre tekstiler, hvilket giver køkkenet et smart udseende. De mest populære løsninger er lyse gardiner fra det modsatte spektrums farver (rødgrøn, gulblå, sort-hvid), hvorfra du kan skabe helt usædvanlige mønstre, sammenvævning af stofferne med hinanden. Men selv glatte bånd af kontrastfarver ser stilfulde og originale ud - værdsætter de forskellige muligheder for gardiner af to farver stof, hvoraf fotos er angivet nedenfor:

Tofarvet sort og hvidt trådgardiner

Indviklet interweaving af to farver - grøn og orange

Ikke-standard kvarter - saftig bær og rige lysegrønne skær

Air to-tone gardiner med kontrastende ornament

Det sværeste er at vælge de "modsatte" nuancer korrekt, så vinduet ikke ligner fremmede elementer på baggrund af det overordnede billede. Som en anelse kan du tage to farver allerede til stede i indretningen og intensivere deres intensitet efter eget valg. For at gøre det lettere at vælge kontraster og grad af lysstyrke, skal du bruge en lille visuel hjælp.

Princippet om at vælge kontrasterende nuancer

Tip! To-farve kombination af lyse gardiner kan hurtigt kede sig, anbefales det at kombinere dem med den tredje neutral farvetone eller "dispensere" lysstyrken efter eget valg ved at reducere arealet af en hvilken som helst af de farver til en grundlæggende tone fik mere end 70%.

En kombination, hvor væv anvendes fra et eller samme farveområde, men af ​​varierende grad af intensitet. For eksempel kan gardiner af kaffefarve kombineres med et rigt chokoladegardin, blå tule med gardiner af smaragd nuance, ferskenfarver med rød, gul med orange osv.

Kombinerede gardiner-ledsagere af gennemskinneligt materiale

To-farve draperier af en type stof

Som en samlende motiv kan vi ikke kun bruge farve, men også ornament, gentaget på vinduet tekstiler. Samtidig kan farvebilledet i billedet og stoffet være anderledes.

Kombinerede gardiner, kombineret med et mønster

Tip! Hvis flerlagede struktur af flere gardiner du ikke kan lide, kan du sy en dobbelt gardin af stof af forskellige farver og skabe interessante kombinationer ved hjælp højkant, tucking lukker eller danne kontrasterende læg. En sådan løsning har en anden fordel -Mulighed til periodisk at ændre forsiden med undersiden, skabe en illusion af indvendige renovering.

Dobbeltsidede gardiner i neutral rækkevidde

To-farve gardiner til et lyst køkken

Sådan kombineres gardiner fra forskellige stoffer ↑

Bicolour gardiner med forskellig tekstur - en interessant teknik, hvor du kan få mange ideer til køkkenets originale design.

Et par tips til succesfulde kombinationer:

 • Brug teksturer af forskellig grad af gennemsigtighed eller sammenflettet design. Indførelsen af ​​et gardin af en farve på en anden vil skabe illusionen om tilstedeværelsen af ​​en tredje samlende skygge.

Påsætning af stoffer af to forskellige farver med en glat overgang

 • At de kombinerede gardiner fra forskellige stoffer ikke så tyndt ud, ved skabelsen af ​​et design anvendes ethvert generelt element. Dette kan være en fletning eller plukning fra samme stof, det samme mønster, frill, bue.

Border i farven på farve gardiner kombinerer et kombineret rødt og hvidt design i en enkelt helhed

Kombinerer elementer af kombinerede draperi-strømpebånd, båndbage og tofarvet frill

 • Meget oprindelige udseende produkter fra flere nedskæringer noget. Og når syning er ikke nødvendigt at respektere symmetri - i nogle stilarter "patchwork" gardiner, indrettet i en kreativ rod, giver rummet en særlig charme og hjem uyut.Chtoby harmonisk kombination gardinerne til resten af ​​situationen, kan du bruge ikke kun de to grundfarver, men også en lang række scraps, forlod efter syning den anden køkken tekstiler - duge, stolebetræk og polstring.

Effektiv blomstindsats til monofoniske gardiner

Sådan kan du kombinere rester af stoffer

 • Til indespærrede interiører, hvor pastellfarver og naturlige toner hersker, er de kombinerede gardiner af to typer fra forskellige stoffer, men i samme farve, egnede. Denne metode giver rummet et volumen og supplerer atmosfæren med et diskret men interessant element.

Tykke romerske gardiner og luftgardin med lambrequin i et enkelt farveskema

Masterclass på syning af bicolor gardiner ↑

Hvis du har besluttet det vigtigste - typen af ​​konstruktion, stoffet og farven på de fremtidige gardiner - du skal købe materiale til arbejde og kontakte nogen atelier. Men hvis der er en symaskine hjemme, er det meget billigere at sy gardiner af et stof i to farver med egne hænder. Og så du kan evaluere dine evner og færdigheder, foreslår vi at du gør dig bekendt med den omtrentlige algoritme for de kommende værker.

For at finde ud af, hvor meget væv der er behov for til syning af den valgte model, tages der højde for 3 hovedparametre: længden af ​​corniceen, stoffets bredde i rullen og glansens glans. Hvis de to første værdier kan opnås ved enkle målinger ved hjælp af et målebånd, skal du tænke omhyggeligt om folderne, bufferne eller fløjterne, og måske endda bruge "eksperimentelle" modeller fra arket eller dynebetræk.

Tip til beregninger:

 • For tætte gardiner skal længden af ​​cornice multipliceres med en samlingsfaktor på 1,2-1,5;
 • til gardiner på øjenlågene danner effektive folder, bør længden øges med 1,5-2 gange;
 • til lys tule, gardiner af organza, slør eller chiffon vil have brug for en bestand på 2,5-3 gange længden af ​​cornice.

Beregning af monteringsfaktoren ved den type fastgørelse af gardinerne

Vigtigt! Bestem forbruget af væv kan være ved hjælp af følgende formel: (længden af ​​cornice X monteringsfaktoren) / bredden af ​​stoffet i en rulle. Højden er taget fra beregningen af ​​produktets planlagte længde (til vindueskarmet, til midten af ​​vinduet, til gulvet) plus en margen for bøjninger på 5-10 cm.

Forbereder værktøjer og materialer til arbejde ↑

At foretage en simpel model for de kombinerede tofarvede gardiner til køkkenet - lufttæpper i forskellige farver - behovet: letvægts fabric for et foruddefineret målinger, gardin tape til dannelse af en spektakulær folds, indlæg, nåle, saks, stifter og symaskine.

Vigtigt! For kombinerede gardiner er det nødvendigt at lave og afhente selvstændigt, især hvis du planlægger at bruge dem som en forening, fordi du ikke kan få den færdige variant, der passer perfekt til gardinens farve.

Som oftere falder størrelsen af ​​en klud i en rulle ikke sammen med en påkrævet bredde af gardiner, det er nødvendigt at skære et stof på strimler. For at gøre et glat snit kan du anvende markeringen med en linjal og kridt eller forsigtigt trække et af de vertikale tråde.

Til noten! Du kan sy to gardiner i forskellige farver, eller oprette en kombineret version, der forbinder i hver gardin flerfarvede stykker af lærred.

Kombinerede gardiner af stof i to farver:

Kombinerede gardiner af stof i to farver

Hvert gardin har sin egen farve

Efter opskæring sys snittene sammen med et tillæg på 1 cm (for styrke anbefales sømmen at blive behandlet med en overlock). På perimeteret af hvert gardin, efter at trække overkanten, lav en bøjning på 0,5-1 cm og sy bagen.

Kantning - en lille, men vigtig detalje til spektakulære gardiner

Tip! Brik eller smal fletning kan også bruges til en harmonisk kombination af farver. Prøv at vælge en gardinskant i farven på den anden og omvendt, eller brug den klareste af de to toner til at afslutte begge gardiner.

Nu forbliver det at fastgøre gardinbåndet til den øverste kant, laver en klud på stoffet til fletningens bredde, for at tage hvert gardin med en strammekabel og hænge det over løkkene på hakene på tagene. Du kan rette de færdige gardiner med storslåede buer, plukker eller magnetbånd - efter eget valg.

Faste hængsler til kroge bør ikke syes til stoffet

Tip! Færdige gardiner kan kombineres med andre dekorative elementer, for eksempel lambrequin, frynser, frodige flæser eller stofløb.

Fringe med perler

Video lektion: hvordan man kan kombinere gardiner af forskellige farver og teksturer ↑

Brug tofarvet gardiner i køkkenet - receptionen er ikke ny i lang tid. Men hvis du vælger den originale kombination af farver eller stoffer med interessant tekstur, kan du skabe et unikt interiør, hvor tekstiler vil være hovedpunktet i designet. Og det er ikke nødvendigt at afslutte syning og syning af kurser for at få en model af gardiner til din idé - bare overfør ideen til papir og give en skitse af en erfaren sømstress.

Gardiner af et slør i to farver, hvoraf fotos kan ses i den indre glans og på hjemmesider om indretning, er en af ​​de mest udsøgte måder.

Gardiner af slør i to farver: tofarvede gardiner og lambrequins i køkkenets indre

Som med ethvert materiale, der bruges til at dekorere vinduer, behøver romerske gardiner pleje. Før du vasker de romerske gardiner, læs oplysningerne.

Sådan sletter du romerske gardiner: små tricks til perfekte resultater

Holder du dig i mode og elsker alle de mest moderne? Så er de romerske gardiner i køkkenet dit valg. Når alt kommer til alt, nu i vogue bekvemmelighed og enkelhed, minimalisme og.

Eksempler på kombinerede gardiner

En vigtig detalje som supplerer det indre af dit hus er gardinerne. I betragtning af designet i rummet skal du vælge de egnede gardiner, så alt dette ser smukt ud.

En interessant mulighed for at dekorere dine vinduer er kombineret gardiner, som består af forskellige teksturer eller farver i stof. Sådanne gardiner kan vælges i soveværelset, og i stuen, i ethvert rum. Det er nødvendigt at kombinere farverne korrekt og vælge dem, der passer til indretningen af ​​rummet, for eksempel som angivet på billedet.

Stilfuld kombination af kombinerede gardiner i interiøret

Tøj til kombinerede gardiner vælges oftest med hensyn til gennemsigtighed. Først skal du hænge en let klud, f.eks. Tyll eller organza, og på toppen af ​​tætte gardiner, der beskytter rummet mod sollys. Gardiner kan kombineres på denne måde: med forskellige mønstre og forskellige fakturaer; med det samme mønster, men en del af de transparente gardiner og drugaya- net.Takzhe koblet blinds identiske i densitet, der kan være af forskellige farver og teksturer, kontrast eller en webside med et mønster, forskellige - enkelt farve, en eller mat, med forskellig glans.

Meget populær i moderne design er kombinationen af ​​to nuancer af gardiner. Farverne kombineres harmonisk (der lægges vægt på de grundlæggende nuancer, der kombinerer med andre) eller kontrast (root suppleres af lyse elementer, modsat den vigtigste skygge, f.eks kontrasten i sort og hvid). Når du vælger farve til gardiner, er det nødvendigt at tage hensyn til design af rummet, møbelbetræk. Varianter til at kombinere gardiner kan være sådan: en kombination af et monofonisk stof og et billede i harmonisk og kontrastfarveudførelse. For folk med en stille livsstil kan du bruge en kombination af sort og hvid. Til aktive mennesker er lyse indlæg egnede, som kombineres med lyse toner. Ændring af en del af gardinerne til den anden, kan du ændre indretningen af ​​rummet, gøre det spektakulært og interessant.

Rød og Bourgogne

Før du køber røde gardiner, tænk omhyggeligt, hvis de vil se i det overordnede design, vil det ikke være for "aggressivt". Røde gardiner er bedst til et soveværelse og en hal. Bordeaux gardiner vil give rummet elegance, elegance, højtidelighed, og også fremme en god søvn. Bordeaux gardiner er også velegnede til soveværelser, haller. Rød og bourgogne er godt kombineret med grå (grå metallisk) og hvid nuance.

Luksus gardiner til soveværelse i burgunder farver med et mønster

Kombinerede gardiner af brune og beige nuancer skaber en atmosfære af fred og ro. Velegnet til børn, stue, soveværelse, køkken. Brun er kombineret med alle sine nuancer, såvel som næsten resten, beige - med grøn, gylden eller lyseblå. På billedet nedenfor kan du se en vellykket kombination af brun med andre.

Elegant design af gardiner til hallen

Meget raffinerede og aristokratiske nuancer. Lilac gardiner, kombineret med grøn eller rød eller gul, er perfekte til et soveværelse. En vellykket kombination af lyse lilla og hvide nuancer, jeg bruger til gardiner i køkkenet. Lilla ser godt ud med lys nuancer og kan skabe en lys og smuk stue.

Blå anbefales til interiør i hallen. Blå gardiner skaber en følelse af officielitet, konsistens. Blå gardiner i kombination med blå kan vælges til soveværelset. Blå og blå er også perfekt kombineret med hvid.

Harmonisk kombination af blå og hvide gardiner i soveværelset

Glædelig, varm og energisk farver, der vil "opdatere" ethvert interiør. Orange gardiner hænger i stuen eller i køkkenet, gul i børnehaven og i køkkenet. Orange og gule gardiner kombineres med rød, blå, grøn eller hvid.

Grøn gardiner ser godt ud i køkkenet, i soveværelset eller i stuen. Grøn kombinerer gul, blå, hvid. Atmosfæren af ​​rigdom og luksus vil skabe gyldne gardiner i kombination med gul, hvid eller grøn. Sådanne gardiner er bedst til stuen.

Originale grønne og hvide gardiner til hallen

Kombinationen af ​​sort og hvid vil gøre dine kombinerede gardiner smarte. Denne mulighed kan hænges i hallen, så rummet bliver elegant, raffineret.

For at sy i tofarvet gardiner, skal du have grundlæggende syfærdigheder på skrivemaskinen. Tilgængelige produkter til syning er traditionelle gardiner, der består af flere rektangulære emner.

Før du begynder at sy gardiner, skal du være opmærksom på materialets egenskaber. Valg af stof til gardiner, du skal tage højde for dets styrke. Anbefal til at vælge en stærk og tæt struktur, der vil holde længe smukke udseende vid.Zatem brug for at måle længden af ​​gesims. Disse målinger gør det muligt at beregne den nødvendige mængde materiale. Tung og tætte stof med beregning måler længden af ​​gesims, der ganges med 1,5.Vysotu gardiner definere enkel: at loftshøjde skal føjes til stoffet længden af ​​de øvre og nedre dele (kræves til sikker). For eksempel, hvis højde på 2,5 m, er det nødvendigt at fremstille en 2,7 m fremtidige gardiner. Når en kombination af to stoffer lodret tilføje yderligere 2 centimeter på hver side, på højden af ​​en horisontal kombination -k izdeliya.Chtoby ordentligt sy gardiner med dine egne hænder, skal du saks, nåle, nåle, tråde, særlige bånd.

Tag stoffet, som består af to ens udskæringer, skær det i halvt. En web af farvede stykker bare at sy: Du skal føje dem til hinanden ansigt, trække sig tilbage fra kanten af ​​1 cm og sy på symaskine. Med et strygejern forsigtigt sømmen. Gardinens sidedele skal pakkes 2 mm fra hver side og også stryges. Lav en linje på plads sgiba.Nizhny kant sy så zhe.Zatem nødt til at putte gardinet til bredden af ​​den tilgængelige bånd og strøget denne del af sagen. Fastgør båndet til lapelen, så hængslerne er øverst, og fastgør stifterne med to ben. Lav en linje i båndets øverste og nederste kant. Tilsvarende syning af egne hænder og de anden kludgardiner.

Før du starter, skal du også kontrollere kvaliteten af ​​sømmen i maskinen og trådens spænding for ikke at beskadige gardinerne. Således kan du nemt udføre alt arbejdet selv. For at gøre dette har du brug for tålmodighed og dine ideer til at omdanne rummet.

Du kan også sy nye gardiner med dine egne hænder fra rester af stof, der er gode til dette, men de er ikke nok til bredden af ​​vinduet. For at sy en blind fra restene, skal du bruge en centimeter, saks, bånd. Når du har defineret form og størrelse, kan du begynde at sy. Sting er efterladt med dobbelt sømme. Skjul sømmen med et bånd.

En meget populær ide om at sy kombinerede gardiner fra restene af chintz. Hovedskyggen er en, og bunden er dekoreret med striber af anden skygge. For eksempel en beige hovedskygge med et lille blødt mønster og under bourgogne og pink stripe.

Kombinerede gardiner fra rester af egne hænder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 1 = 2