Kombinerede gardiner til køkkenfotoet

Gardiner til køkkenet, artens mangfoldighed (130 ægte billeder)

Det viser sig, at der er gardiner til køkkenet, der vil medvirke til at skabe komfort i køkkenet. Kun her er spørgsmålet - hvilken af ​​dem at vælge?

Nedenfor vil vi give dig nogle anbefalinger til at vælge gardiner til køkkenet.

Gardiner til køkkenet bør ikke irritere, forstyrre og distrahere fra måltidet. Lyslys gardiner kan udvide rummet betydeligt, samt skabe en følelse af komfort og ro. Derfor er den ideelle variant varme blide farver: turkis, fersken, creme, blå osv.

Ren hvid farve er ønskelig for at blødgøre en række tilføjelser, især pink, kaffe, behagelig beige eller kombinere med andre farver. Forresten bør gardiner være passende for køkkenets design i stil, stil eller mønster.

Et monofonisk stof eller med et stort ornament (i striber, bur eller med store blomster) vil gøre. Men det lille billede vil give en følelse af en slags uklarhed.

Vigtigt! Hvis tapetet i køkkenet er lyst og mønstret, er det værd at være opmærksom på enkeltfarvet gardiner. Hvis omsætningen i rummet er monokrom tapet, så vælg gardiner med et billede. Naturligvis svarer til indretningen af ​​køkkenet.

Hvis du bor på første sal, og køkkenvinduet ser syd ud, hvor den travle gade og den brændende sol. I dette tilfælde monteres gardiner, rullegardiner eller konventionelle vandrette / lodrette persienner.

Som en ekstra beskyttelse af køkkenet fra solen kan du anvende gardiner af gennemsigtige stoffer, såsom organza, tyl, slør. Dissipere sollyset, de giver belysningen blødhed, og køkkenet er i sin tur altid et hyggeligt udseende.

Romerske persienner Se elegant i kombination med gardiner eller gardiner. Derudover sørger de for en minimal mængde væv og enkel vedligeholdelse.

Japanske paneler praktisk og moderne, ser godt ud i minimalistisk og folkeligt interiør. Du kan hænge et par af disse paneler, som er forskellige i farve og tekstur. Således får vi et interessant spil med lys - og rummet vil visuelt øges.

Gardiner i cafe stil i den øverste del af vinduet starter med en 20-30 centimeter lambrequin, og i midten er der fastgjort en tværbjælke, hvor to korte gardiner hænger.

Sådanne gardiner er meget populære i byer, fordi vinduets øvre del er åben, og lyset passerer ganske let igennem, og den nederste er lukket.

Gardiner på øjenlågene De er lakoniske og enkle og meget nemme at bevæge sig. For at hænge sådanne gardiner, har du brug for en rund cornice. Det menes at diameteren af ​​øjenlågene kan vælges nogen. Det vigtigste - at passe til kronenes diameter.

Franske gardiner sikkert egnet til køkkenet kombineret med stuen. Denne variant af interiøret vil give køkkenet et elegant udseende. Franske gardiner bør ikke sænkes under vindueskarmen, denne mulighed vil understrege skønheden i køkkenmøbler.

Østrigske gardiner helt sikkert meget smukt. De kombinerer "fransk pragt" og "romersk sværhedsgrad" østrigske gardiner, der er lavet af bomuld, er mere egnede til køkkenet.

Meget imponerende østrigske gardiner ser i en retret form. Hvis sådanne gardiner er lidt hævet ved hjælp af specielle ledninger med originale børster, så er der i bunden meget smukke folder, der tilføjer nåde til køkkenets indre.

Og endelig er den sidste slags gardiner gardiner med lambrequin. I grund og grund er lambrequin brugt til at dekorere vinduer i andre rum snarere end i køkkenet. Men selv der vil det se meget smukt og originalt ud.

Gardiner med lambrequins består af frodige folder i midten, som er fastgjort fra to sider. Også på gardinerne er indstillet kaskader af stof dekoreret med frynser. Lambrequin passer godt med et gardin af let stof, for eksempel silke.

Tip! Du bør være opmærksom på cornice lavet af plast eller jern. De er meget komfortable, lyse og glade for at blive vant til dit køkken. Tag ikke træskovler, da de er bange for fugt og varme. Over tid vil sådanne cornices miste deres kvalitet.

Hvert køkken har sine egne særegenheder og finesser. Til dette oprette, opfinde og gøre dit køkken endnu mere uigenkendeligt.

Møbelportal

Gardiner i køkkenet - 100 billeder af nye produkter og ideer til indretning af gardiner i køkkenet

Hvilken del af huset er det vigtigste? Det er rigtigt - køkkenet. Det er trods alt, hvor en person bruger det meste af tiden, og derfor burde hun glæde øjet, hver gang du indtaster det. Men udover skønhed skal rummet være ordentligt opdelt og organiseret, så alting er funktionelt og bekvemt.

Lys tapet, der oprykker appetitten, bløde stole med dyre polstring, et rundt bord med udskæringer - disse er alle komponenter af komfort. Men et element i køkkenet, du skal betale mere omhyggelig opmærksomhed - det er gardinerne. Uanset om det er almindeligt tyll, lette bomuldsgardiner eller elegante gardiner, skaber de en særlig charme og hygge i køkkenet.

Hvilke gardiner passer til køkkenet?

1. Det vigtigste krav er måske, at de perfekt supplerer billedet af boligens udsmykning. Ikke tungere og uden det, et lille rum eller omvendt, udvide ikke det allerede rummelige køkken.

2. Gardiner skal være komfortable og pragmatiske. Efter madlavning er dette en daglig ritual i enhver familie, hvilket betyder at gardinerne absorberer duften og partiklerne af mad. De bliver nødt til at blive vasket, og de bør ikke miste deres ideelle udseende.

3. Som nævnt ovenfor skal de korrekt supplere køkkenpladsen. I et lille køkken - lys gardiner, i store - gardiner tungere. Vi foreslår at kigge på gardinerne til et lille køkkenfoto.

4. Det er nødvendigt at estimere vinduets dimensioner, hvis der er en balkon, skal adgang til det være nemt. I dette tilfælde kan du se gardinet fotoet i køkkenet med en balkon.

5. Vi vurderer korrekt og objektivt hvilke toner vi har brug for gardiner. Varme toner - bringe ro og varme ind i køkkenet, gardiner med koldere toner - vil give pladsen stramning og elegance. Du kan sætte pris på design af gardiner i køkkenfotoet.

6. Nå skal gardiner nødvendigvis være funktionelle. For ikke at støde på vanskeligheder skal du komme til vinduet og åbne det. Også, hvis de skulle ønske, skulle de være i stand til helt at gemme sig bag dem, hvad der sker i køkkenet.

Overvej nogle typer gardiner, der anvendes i køkkenet

Til dato er dette den mest populære mulighed i lejlighederne. De vandt kvinders hjerter, deres funktionalitet, enkelhed og elegance. Lette at passe for sig selv, passer ind i ethvert interiør, såvel som relativt billigt til prisen, fordi deres fremstilling efterlader et minimum af materialer.

De hænger på specielle hjørner, monteret i vinduesåbningen. I den åbne form ser de ud som et solidt lærred i lukket tilstand som et pænt sammensat stof.

De vigtigste fordele ved sådanne gardiner:

- Praktisk i drift

- De har en bred vifte af funktioner;

- Behøver ikke særlig pleje.

Japanske motiver eller paneler på Windows

Japanske gardiner lidt ringere i popularitet til romerske. Lette vægtløse stoffer, reneste bomuld, ædel bambus - dette er, hvad panelerne er lavet af. De ligner lodret persienner, bredt nok og længe, ​​næsten til gulvet. Monteret på en aluminiumsprofil. Passer perfekt ind i køkkenet med store vinduer. De kan også dele rummet i flere sektorer.

Fordelene ved japanske paneler:

- Ikke velsmagende i omhu;

- Økonomisk forbrug under fremstillingen.

Sådanne gardiner ligner en rulle tapet. Kun ikke papir, men vævet. Deres funktionalitet er umiddelbart forståelig. Luk vinduet - du skal slappe af rullen, åben - omvendt.

Velegnet til vinduer, selv den bredeste. Du kan hænge flere gardiner i et vindue ved at lege med farveskema og tekstur.

Fordele ved rullegardiner:

- Let at rengøre og bruge;

- En masse materiale går ikke ind for at gøre dem;

- Ganske lang tid med ordentlig pleje;

- Fremragende tilbagehold sollys.

Når de var populære, gav de vej til nyere arter. Men stadig klassikere alder ikke, og folk hænger dem stadig i lejligheden. Bedste de passer, det er i køkkenet, fordi der er maksimalt sollys. Det er værd at vælge lette stoffer. Med gardinerne en god tandem, udgøre rullegardinerne.

Det er noget ædelt og luksuriøst. Vil effektivt se med stoffer i sort / hvid farver. De har trods alt mange variationer af små gardiner og udskrifter.

Østrigske gardiner - dette er en slags blanding af franske og romerske gardiner. Revealed, præcis som den romerske. Men fra neden er der lyse bølger, så kommer franske motiver til at tænke på. Passer til vinduer af enhver størrelse, samt balkondøren.

Ageless klassiker. Ideel til dekoration af lange vinduer. Materiale - let tyll eller gardinstof. Af længde, oftere lige over vindueskarmen.

Moderne version af vinduer. Helt let, hvis det ønskes, bevæge sig. Vedhæftet til den runde cornice. Effektivt ser stof ud, ser luftigt ud og ikke tungere.

Gardiner med lambrequin og klassiske gardiner

Klassisk lys tule og glidende tunge gardiner, slet ikke en mulighed for køkkenet. Men næsten vægtløs tyll og en kort lys lambrequin, præcis hvad du har brug for. En slags hilsner fra cafeer af 70'erne.

Med et udadtil udseende kan de varme og inspirere Afrikas landskaber. Og duften, der kommer fra bambuskanerne, slapper af og pacerer. Passer perfekt ind i ethvert design.

Her kan du give en fantasiflug og sammensætte gardiner af flere typer. Som et resultat får du en usædvanlig, individuel indretning af interiøret.

Kombinerede gardiner: Enkel og samtidig originalversion

Stoffer i forskellige teksturer og farver giver dig mulighed for at skabe originale, moderne indretning til ethvert rum, hvis du tror, ​​at det er på tide at ændre vinduet til dit outfit og egnede muligheder er endnu ikke blevet fundet, se på de kombinerede gardiner. De består af forskellige i tekstur og / eller farve af væv. De kan hænges i ethvert rum og bogstaveligt forvandle rummet. Af den måde, ikke nødvendigvis køre til butikken for at vælge de stoffer, som derefter bliver venner på vinduet, kan du gøre noget ud af resterne af de gamle gardiner.

Kombinerede gardiner: hvordan man finder den bedste kombination

Den vigtigste måde er at kombinere to farver. Med teksturer er alt lidt mere kompliceret, nogle gange er det bare umuligt at forstå straks, om de vil blive kombineret på vinduet. Men farve er et godt værktøj til indvendig transformation.

Du kan kombinere gardiner på to måder:

  • Harmonisk. Når de tilstødende farver tages, sandsynligvis fra et enkelt farveområde. Hovedfarven er taget, og ved siden af ​​er den der vil spille sammen med den. Eller der kan være flere blomster end to.
  • Contrastly. I så fald vil de enkelte farver være kontrasterende mod resten, og samtidig vil der blive skabt forskellige interessante lyse farveeffekter.

Hvis du ønsker at lave et unikt design på dit værelse, så er de kombinerede gardiner en god mulighed for dig, inkludere alle dine design evner og fantasi

Ifølge hvad, ved hvilket kriterium at vælge farver? Nå, for eksempel, hvis du ændrer tapetbelægningen, og efter dem gardinerne, så er svaret simpelt. Dine gardiner og dit tapet er forbundet med den nærmeste forbindelse. Kig på deres kombination. Men denne mulighed forudsætter, at møblerne spiller rollen som den anden violin, og den er altid ret konservativ.

Hvis du ved, at tapetet vil være omtrent altid det samme, baggrund, neutral, rolig, så kan du kombinere gardinerne, bygge farvehistorier i ensemblet med møbler.

Sådan kombineres forskellige gardiner (video)

Sådan kombineres gardiner af to farver: tips

To-farve kombinerede gardiner - dette er en klassisk teknik. Forresten rådgiver designerne at betjene det i lave værelser og opnå de ønskede visuelle effekter.

Og det er nemt at forklare - du laver stribedesign med to farver, og de vertikale stænger hæver lidt taket lidt.

Enhver person, der går i takt med tiden, kan passe på kombinationen af ​​gardiner: fristelsen til at eksperimentere og få en moderne og fashionabel indvendig detalje vil ikke forlade nogen ligeglad

Og nu specifikt om, hvordan farver kombineres:

  1. Rød og Bourgogne. Sammen kombinerer disse farver - en farlig ting, det er meget aggressivt deres duet. Fortynd disse nuancer kan være grå, grå med metallisk. Men sådanne farver så i minimum bør være i de resterende detaljer af interiøret. Og den mest standardvariant er rød (burgundy) + hvid eller lidt røgfyldt.
  2. Beige sortiment. Det er en rolig farve, der skaber en atmosfære af fred i huset. Beige farve er perfekt kombineret med gylden, såvel som lyseblå eller grøn.
  3. Brun farve. Og dette er en næsten perfekt farve, fordi han formår at få venner med næsten alle farver, og ikke kun med hans farveskema.
  4. Lilla farve. En god mulighed for et soveværelse, med hvad man skal kombinere det - med nuancer af grønt, rødt, gult. Det vil vise sig at være en temmelig mystisk atmosfære, selv et eventyr, hvor det er så rart at springe efter en hård dags arbejde.
  5. Blå farve. Den bedste duet end blå + hvid er ikke fundet, godt, forresten, en mulighed i køkkenet, som mangler friskhed.
  6. Orange, gul. Disse er glædelige og meget energiske farver. Det er godt at bruge dem i et rum uden naturlig varme. Både orange og gul kan kombineres med grøn, blå, rød og hvid.

Ved at kombinere forskellige stoffer og farver, eksperimentere og fantasere, kan du skabe et vidunderligt interiørelement, der gør dit værelse udsøgt og luksuriøst

Generelt er tofarvet gardiner - det er altid et lille eksperiment. Efter alt kan den varme lilla og kolde violet være så tæt eksternt, som det ser ud til dig, men i virkeligheden i kombination med andre farver giver forskellige effekter. Derfor er det værd at forsøge, forsøge på, lede efter feedback i sig selv og stole på et intuitivt valg.

Kombinerede gardiner til køkkenet: Hvad vil se perfekt ud

Særligt relevant er valget af tofarvet gardiner til side, hvis køkkenet er stort, og vinduet på det er temmelig stort. Eller for eksempel et vindue med en balkon dør.

Du kan overveje en bestemt mulighed. Du har et stort vindue i et rummeligt køkken, der ser ret blegt ud, måske ikke fuldt møbleret. På en eller anden måde påvirker effekten af ​​denne tomhed, skal du tage to væv - en tæt, for eksempel farven på kaffe med mælk. Tag den anden klud mørkere, for eksempel burgunder. Men ikke tæt, men gennemsigtig. Gardinerne ligger på gulvet, du hænger dem og henter en farve, bedre kaffe med mælk, kombinerer med hinanden. Og sådanne forenede par på vinduet skal være tre - to på hver side, en i midten.

Kombinerede gardiner hjælper dig med at skabe en følelse af fred og ro i køkkenet, udover dette værelse er et af de vigtigste steder, hvor du og din familie bruger tid

Disse tofarvet gardiner er en god mulighed for stuen.

Kombinerede gardiner: ideer fra rester

Blandt de mange ideer om gardinkombinationer er ideen om at skabe gardiner lavet af klud chintz, søde, enkle og smukke på en særlig måde.

Du kan lave kombinerede gardiner med egne hænder, hvis du har stykker stof, der er gode til dette formål, men for et vindue af deres bredde eller længde er ikke nok

Hvad du har brug for: Resterne af bomuld, den mest forskelligartede, men ikke meget lille. Og så laver du en intelligent skitse, hvor du vil se, hvor mange slags calico du bruger.

Hovedfarven er en, og bunden du dekorere med striber af anden farve. For eksempel beige hovedfarve med et lille falmet mønster og under den pink og maroon strip. Den lyserøde strimmel kan stadig være over. Sådanne gardiner kan dekoreres med blonder eller fletninger, hvilket gør dem meget dejlige, hjemlige. Landstil eller Provence vil byde på sådanne gardiner fra restene, da de bare er opfyldt i sine regler.

Forskellige farver i kombinerede gardiner (video)

Kombination af gardiner er ikke kun effektiv med hensyn til design, men også interessant. Ethvert forsøg kan ende med et uventet fund, der fuldstændigt ændrer rummets overflade. Prøv og find din ideelle mulighed, som vil hjælpe dit hus til at blive endnu varmere og hyggeligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

69 − 63 =