Kombinerede gardiner til stuen foto

Gardiner i stuen: 70 stilfulde indstillinger, foto i interiøret

I stuen er det svært at forestille sig uden tekstiler: blødt møbeltryk, flydende linjer og gardiner i stuen, der skaber og fuldender billedet. Korrekt udvalgt design af gardiner til stuen forfrisker rummet og tiltrækker opmærksomhed.

Gardiner i indretningen fremhæver værets værdighed, supplerer det og viser manglerne med det forkerte valg af farve eller design gardiner og manglende overholdelse af den generelle stil. Krav til gardinerne i stuen er ikke så meget som i køkkenet, men de skal være modstandsdygtige over for udbrændthed, hvis rummet ligger på solsiden.

Gardiner på vinduerne i stuen skaber deres egen atmosfære, beskytter dem mod sollys og fremmede vzlyadov. Med deres identiske funktionalitet er de meget forskellige, og når de vælges korrekt, passer de indvendigt i stuen af ​​forskellige stilarter.

 • Gardiner i stuen i en moderne stil, normalt lige og uden søm i en lys skygge af beige og hvid, og også i pastell nuancer af grøn, rød, lilla. Stoffet i moderne gardiner til et tegningslokale kan være, både naturligt og udført på de moderniserede teknologier, hovedmålet er, at det er monofonisk eller med stor geometri.

 • Gardiner til stuen i klassisk stil kombinerer lys tule og tunge tætte gardiner. På den ene side lader en vægtløs organza i dagslys, og på den anden side pryder uigennemsigtige gardiner væggen og beskytter aftenerne fra fremmede synspunkter. Dette er en meget praktisk løsning, derfor er mange ejere tiltrukket af design af gardiner til stuen i klassisk stil med god smag. Her indrømmer vi ethvert materiale af stof og tekstur.

 • Gardiner i Provence stil til stuen skabe en følelse af natur og enkelhed i provinsen. Farverne skal være friske og saftige, men ikke lyse. Du bør foretrække farven på oker og terracotta. Gardinerne i det indre af stuen skal udelukkende være fremstillet af naturlige stoffer: linned, bomuld, bomuld med blomsterbroderi, blomsterelementer af lyse farver, striber og bur er tilladt fra tegningerne. For at skabe en provence, bør der ideelt set være et stort vindue med skydedøre.

Vælg gardiner i farven på stuen

Når du vælger gardinens farve, skal du starte fra størrelsen af ​​rummet, mængden af ​​lys i det, indretningen og højden af ​​loftet.

 • Gardiner i den grå stue lægger vægt på skønheden og stilen i en neutral stålskygge. Hvid farve i mælkefulde og gule nuancer vil supplere billedet. Pink, gul appelsin og fersken bliver en lys skygge og tilføjer lys, hygge og blødhed til det indre af stuen. Den mest succesrige løsning til et solrigt værelse er valget af bløde og lilla gardiner med blide toner, det vil opfriske rummet, og dekorative puder i gardinens farve vil fuldende billedet. En win-win mulighed er at vælge en neutral beige, sand og kaffe farve af enhver tone.

 • Gardiner i det indre af beige stuen skal være mejeri og brune for at supplere rummets stil, eller de kan være turkis, forsigtigt lilla, fuchsia for at skabe en ekspressiv accent. Lys tekstur, satin og fløjl vil skabe en vintage stil, og gennemsigtige og moderne stoffer passer til moderne stil, minimalisme og højteknologisk stil.

 • Gardiner i den hvide stue kan vælges nogen, det afhænger af stilen på rummet. Til det klassiske design er hvide tætte gardiner, tæpper med hvidt tyl, brune og kaffegardiner, beige og sand egnede. Denne dekoration vil dæmpe de hvide vægge og skabe en hyggelig atmosfære. Lyse farver (pink, grøn, lilla, blå, orange) forsinker opmærksomheden på vinduesåbningen og gør den til den vigtigste i indretningen.

Anbefalinger til valg af farve på gardiner til stuen

Der er grundlæggende regler, hvordan man vælger gardiner i stuen i farve:

 • Vælg farve og skygge af gardinerne afhængigt af farve og tekstur af tapetet (hvis du vælger gardiner i samme palette med tapet, skal de være 2-4 tone lysere eller mørkere end væggene);
 • Farven kan matche møblernes farve eller det største emne i interiøret (sofa eller tæppe);
 • design af gardiner og puder med en klud vil skabe en enhed af stil;
 • Kolde nuancer (blå, grøn) passer til en lille stue og gør den visuelt bredere og varm (orange, rød) passer mere til større rum (som et stort mønster);
 • For værelserne på den solrige side vil de kølige farver passe, og de varme vil fylde stuen med lys.

Grå gardiner i det indre af stuen skaber et neutralt og dyrt udseende. Til en vintage stil er gardiner med ornamenter velegnede, for minimalisme er de monofoniske, og gråt taskestof er egnet til øko-stil.

Brune gardiner i stuen passer til enhver skygge, kombineres med træmøbler og gulve. Dette er en universel tone, der ikke tiltrækker opmærksomhed, men det opvarmer interiøret.

Hvide gardiner i stuen skaber en luftig atmosfære, hvis den er lavet af gennemsigtige og gennemskinnelige materialer. De tilføjer lys, hæver loftet og passer til en lille stue. Satin, linned og bomuld er et godt valg til gardiner, og draperi og lambrequins bliver overflødige.

Sort-hvide gardiner i stuen bør vælges af lette stoffer med et blomstermønster, stribet med geometriske linjer, og så vil rummet se elegant ud. De bør kombineres med møbler og vægge, og fængselsagtige accenter mod baggrunden af ​​sådanne gardiner bliver endnu lysere.

Sorte gardiner i stuen ser kun organisk ud med enkle vægfarver uden teksturer og tegninger. De bør være af god kvalitet stof og understrege den eksisterende stil i interiøret.

Grøn gardiner i stuen af ​​en blød oliven skygge vil se elegant sammen med lys gardiner plettet. For lyse vægge og skabelsen af ​​en rustik stil, vil grønne gardiner i et bur passe, og lyse grønne gardiner bliver det vigtigste element i interiøret.

Lilac gardiner i stuen, der er egnet til at skabe et kreativt miljø. De er kombineret med hvide og grå vægge. Passer til værelser af enhver størrelse og lilla gardiner i det indre af stuen kan reducere pladsen, så denne tone er bedre for et værelse med et karnap.

Turkis gardiner i det indre af stuen er bedst kombineret med møbler eller vægge af samme nuance, hvide møbler og et let tæppe. Flydende gardiner og turkis belysning vil skabe et unikt luftigt interiør.

Røde gardiner i det indre af stuen skaber effekten af ​​ekstra energi. I kirsebær- og vinfarver er de velegnede til en stor stue og vil supplere den lille stue kombineret med lyse stoffer.

Bordeaux gardiner i stuen er kombineret med hvide og beige vægge, men er forbudt til kombination med blå og violette farver i forskellige nuancer. Velegnet til rummelige værelser med store vinduer.

Blå gardiner i det indre af stuen vil passe i en lys skygge eller i kombination af hvid og blå til et lille rum, og i en rummelig stue kan du kombinere fløjlblå gardiner med en guldstreng af strømpebånd.

Typer af gardiner i stuen: fra tulle til lambrequin

 • Lysgardiner i stuen fra trådene passerer solens stråler og er dekoreret med perler, klip, hårnåle og perler. Trådene i forskellige farver i kombination skaber kompositionen og supplerer hinanden. For stuen er det bedre at hente tråde fremstillet af hør og silke.

 • Tulle gardiner i stuen er et populært design af vinduer på grund af det flydende lys stof, som er praktisk at vaske og fastgøres til enhver cornice, og tulles på eyelets skabe lige de samme folder.

 • Gardiner på øjenlågene i stuen vil være det rigtige valg til en stue med balkondør, hvilket gør det muligt at flytte gardinet ofte uden at deformere det.

 • Romerske gardiner i stuen er bedre at vælge en klassisk mulighed for at skabe minimalisme eller cascading (med storslåede folder ved åbning) til indretning i Provence stil og let design.

 • Gardiner i karet vindue til stuen over hvert vindue en separat klud på den fælles cornice med ringe-afgrænsningene, gardinerne i de ydre hjørner er fælles for hele karet vinduet. Til stuen er buede gardiner med usædvanlige dekorationer velegnede.

 • Korte gardiner i stuen er velegnede til små og smalle værelser. De kan være op til vindueskarmet eller endnu kortere.

 • Gardiner med en lambrequin i stuen maskerer alle fastgørelsessløberne og væggen. De kan være både klassiske og romerske. Lambrequin giver højtidelighed til interiøret, draperet med børster og bånd, det kan være monofonisk eller kombineret. I dag bruger de oftere og ofte ikke hårdt, men stiv ramme lambrequin.

Foto gardiner i det indre af stuen

Billederne nedenfor viser eksempler på brugen af ​​forskellige typer gardiner i det indre af stuen.

Foto 1. Lige portier på 3 farver lettere end væggene og lys tule på øjenlågene supplerer stuen i en moderne stil.

Foto 2. Hvide klassiske og rullegardiner i et lysegrå design gør det indre af stuen luftig og koncis.

Foto 3. Det flydende sølvfarvet stof fremhæver lysets rige, og den hvide sofa fortyder farvernes opblomstring.

Foto 4. Stuen i beige farve suppleres med gardinerne i den klassiske prøve under farven på polstrede møbler og skaber en enhed af design.

Foto 5. I det indre af stuen er kaffegarngardiner på 3 nuancer, der er mørkere end væggene, suppleret af samme lambrequin med frynser og ser harmonisk ud med den vægtløse tyll.

Foto 6. Monokrom romerske gardiner i karnappevinduet beskytter rummet mod overskydende sol og gør rummet mere på grund af designens enkelhed.

Foto 7. De blå gardiner fortynder det klassiske beige stue, og de franske gardiner neutraliserer det blå.

Foto 8. En trådtulle og tætte gardiner afslutter designen af ​​rummet, og på grund af lysekronerne virker værelset frisk, på trods af overflod af brun.

Foto 9. I indersiden af ​​stuen er buglens vindue dekoreret med en solid, vægtløs organza og lys beige gardiner, der opfrisker den sort og hvide accentvæg.

Fandt du en typografi? Vælg fragmentet og send det ved at trykke på Ctrl + Enter.

Kombinerede gardiner: Enkel og samtidig originalversion

Stoffer i forskellige teksturer og farver giver dig mulighed for at skabe originale, moderne indretning til ethvert rum, hvis du tror, ​​at det er på tide at ændre vinduet til dit outfit og egnede muligheder er endnu ikke blevet fundet, se på de kombinerede gardiner. De består af forskellige i tekstur og / eller farve af væv. De kan hænges i alle rum og bogstaveligt omdanne rummet. Af den måde, ikke nødvendigvis køre til butikken for at vælge de stoffer, som derefter bliver venner på vinduet, kan du gøre noget ud af resterne af de gamle gardiner.

Kombinerede gardiner: hvordan man finder den bedste kombination

Den vigtigste måde er at kombinere to farver. Med teksturer er alt lidt mere kompliceret, nogle gange er det bare umuligt at forstå straks, om de vil blive kombineret på vinduet. Men farve er et godt værktøj til indvendig transformation.

Du kan kombinere gardiner på to måder:

 • Harmonisk. Når de tilstødende farver tages, sandsynligvis fra et enkelt farveområde. Hovedfarven er taget, og ved siden af ​​er den der vil spille sammen med den. Eller der kan være flere blomster end to.
 • Contrastly. I så fald vil de enkelte farver være kontrasterende mod resten, og samtidig vil der blive skabt forskellige interessante lyse farveeffekter.

Hvis du ønsker at lave et unikt design på dit værelse, så er de kombinerede gardiner en god mulighed for dig, inkludere alle dine design evner og fantasi

Ifølge hvad, ved hvilket kriterium at vælge farver? Nå, for eksempel, hvis du ændrer tapetbelægningen, og efter dem gardinerne, så er svaret simpelt. Dine gardiner og dit tapet er forbundet med den nærmeste forbindelse. Kig på deres kombination. Men denne mulighed forudsætter, at møblerne spiller rollen som den anden violin, og den er altid ret konservativ.

Hvis du ved, at tapetet vil være omtrent altid det samme, baggrund, neutral, rolig, så kan du kombinere gardinerne, bygge farvehistorier i ensemblet med møbler.

Sådan kombineres forskellige gardiner (video)

Sådan kombineres gardiner af to farver: tips

To-farve kombinerede gardiner - dette er en klassisk teknik. Forresten rådgiver designerne at betjene det i lave værelser og opnå de ønskede visuelle effekter.

Og det er nemt at forklare - du laver stribedesign med to farver, og de vertikale stænger hæver lidt taket lidt.

Enhver person, der går i takt med tiden, kan passe på kombinationen af ​​gardiner: fristelsen til at eksperimentere og få en moderne og fashionabel indvendig detalje vil ikke forlade nogen ligeglad

Og nu specifikt om, hvordan farver kombineres:

 1. Rød og Bourgogne. Sammen kombinerer disse farver - en farlig ting, det er meget aggressivt deres duet. Fortynd disse nuancer kan være grå, grå med metallisk. Men sådanne farver så i minimum bør være i de resterende detaljer af interiøret. Og den mest standardvariant er rød (burgundy) + hvid eller lidt røgfyldt.
 2. Beige sortiment. Det er en rolig farve, der skaber en atmosfære af fred i huset. Beige farve er perfekt kombineret med gylden, såvel som lyseblå eller grøn.
 3. Brun farve. Og dette er en næsten perfekt farve, fordi han formår at få venner med næsten alle farver, og ikke kun med hans farveskema.
 4. Lilla farve. En god mulighed for et soveværelse, med hvad man skal kombinere det - med nuancer af grønt, rødt, gult. Det vil vise sig at være en temmelig mystisk atmosfære, selv et eventyr, hvor det er så rart at springe efter en hård dags arbejde.
 5. Blå farve. Den bedste duet end blå + hvid er ikke fundet, godt, forresten, en mulighed i køkkenet, som mangler friskhed.
 6. Orange, gul. Disse er glædelige og meget energiske farver. Det er godt at bruge dem i et rum uden naturlig varme. Både orange og gul kan kombineres med grøn, blå, rød og hvid.

Ved at kombinere forskellige stoffer og farver, eksperimentere og fantasere, kan du skabe et vidunderligt interiørelement, der gør dit værelse udsøgt og luksuriøst

Generelt er tofarvet gardiner - det er altid et lille eksperiment. Efter alt kan den varme lilla og kolde violet være så tæt eksternt, som det ser ud til dig, men i virkeligheden i kombination med andre farver giver forskellige effekter. Derfor er det værd at forsøge, forsøge på, lede efter feedback i sig selv og stole på et intuitivt valg.

Kombinerede gardiner til køkkenet: Hvad vil se perfekt ud

Særligt relevant er valget af tofarvet gardiner til side, hvis køkkenet er stort, og vinduet på det er temmelig stort. Eller for eksempel et vindue med en balkon dør.

Du kan overveje en bestemt mulighed. Du har et stort vindue i et rummeligt køkken, der ser ret blegt ud, måske ikke fuldt møbleret. På en eller anden måde påvirker effekten af ​​denne tomhed, skal du tage to væv - en tæt, for eksempel farven på kaffe med mælk. Tag den anden klud mørkere, for eksempel burgunder. Men ikke tæt, men gennemsigtig. Gardinerne ligger på gulvet, du hænger dem og henter en farve, bedre kaffe med mælk, kombinerer med hinanden. Og sådanne forenede par på vinduet skal være tre - to på hver side, en i midten.

Kombinerede gardiner hjælper dig med at skabe en følelse af fred og ro i køkkenet, udover dette værelse er et af de vigtigste steder, hvor du og din familie bruger tid

Disse tofarvet gardiner er en god mulighed for stuen.

Kombinerede gardiner: ideer fra rester

Blandt de mange ideer om gardinkombinationer er ideen om at skabe gardiner lavet af klud chintz, søde, enkle og smukke på en særlig måde.

Du kan lave kombinerede gardiner med egne hænder, hvis du har stykker stof, der er gode til dette formål, men for et vindue af deres bredde eller længde er ikke nok

Hvad du har brug for: Resterne af bomuld, den mest forskelligartede, men ikke meget lille. Og så laver du en intelligent skitse, hvor du vil se, hvor mange slags calico du bruger.

Hovedfarven er en, og bunden du dekorere med striber af anden farve. For eksempel beige hovedfarve med et lille falmet mønster og under den pink og maroon strip. Den lyserøde strimmel kan stadig være over. Sådanne gardiner kan dekoreres med blonder eller fletninger, hvilket gør dem meget dejlige, hjemlige. Landstil eller Provence vil byde på sådanne gardiner fra restene, da de bare er opfyldt i sine regler.

Forskellige farver i kombinerede gardiner (video)

Kombination af gardiner er ikke kun effektiv med hensyn til design, men også interessant. Ethvert forsøg kan ende med et uventet fund, der fuldstændigt ændrer rummets overflade. Prøv og find din ideelle mulighed, som vil hjælpe dit hus til at blive endnu varmere og hyggeligt.

Moderne gardiner til stuen og hallen

I indretningen, som i design af tøj, vises nye modetrends regelmæssigt, og hvad der var relevant i dag, i morgen kan være håbløst forældet. Dette betyder ikke, at vi i forfølgelsen af ​​mode skal ændre hverdags og gulvbelægning hvert 2-3 år. Til det indre af stuen er i tråd med ånden i tiderne, er det nok at købe nye gardiner. I denne artikel vil vi overveje alle de fashionable nyheder i 2017 i design af moderne gardiner til stuen og hallen og give også mange visuelle billeder med eksempler.

Tulle og gardiner i lang tid forbliver den mest populære tandem, dekorere vinduesåbninger i stuerne og hallerne.

I 2017 er det moderigtigt at hænge tofarvet gardiner. Faktisk er sådanne gardiner simpelthen syet af stoffet i to forskellige farver. På grund af denne type syning får man indtryk af, at nogle gardiner er lagdelt på andre. Det ser smukt og stilfuldt ud.

På billedet er der varianter af moderne tofarvet gardiner til et salon og en sal.

Fra tyllen sys lys luft gennemskinnelige dagtiminer gardiner. De blødgør sollyset, gør dem mere behagelige for øjnene og skaber en hyggelig atmosfære i rummet.

Tykke gardiner fuldstændig uklare rummet. De understreger interiørets stil og giver situationen en fuldstændighed.

Valget af stoffer til dem er meget bredt, og nye former for teksturer og farver ser konstant ud.

Derudover kan tule og gardiner være forskelligt draperet, kombineret med lakrequiner og gardintilbehør.

Eksperimenterer med valg af stoffer, udskæringer, gardiner og trim, kan du altid finde en model, der passer til enhver indretningsstil fra salon til avantgarde.

belastning, og kan være stor og endda kontrast til gardinens farve.

Det er interessant at se gardiner i stil med "colorblock", det vil sige at kombinere et stof i to farver syet vandret. Med denne teknik kan du endda lave det enkleste materiale moderigtige og moderne gardiner til stuen eller hallen.

På fotoet moderne gardiner i stil med "colorblock", som er perfekte til en stue eller en hal.

Af de metoder, som designere anbefaler i dag til at dekorere vinduer i stuen og hallen med tyll og gardiner, fortjener flere særlig opmærksomhed:

 • Der lægges vægt på gardinerne. De syes af et stof af mættede farver, storslået draperet, kombineret med en lambrequin, dekoreret med børster og frynser. Disse dekorative teknikker anvender ikke nødvendigvis alle på én gang. En eller to af dem er nok. Tulle tjener som en baggrund, der understreger skønheden i de vigtigste gardiner. Han er syet af et blegt stof i et gardinens tone og pryder ikke noget.
 • Der lægges vægt på tyll. I dette tilfælde vælges gardinens design til det modsatte modsatte: Gardiner sys fra at tiltrække stoffets opmærksomhed, opsamles i kurvede folder og dekoreret med gardintilbehør. Gardinerne til dem er udvalgt blegne pastellfarver og enkle former.
 • Hvis vinduerne i stuen overser den skyggefulde side, kan de kun indrettes med tule. Ideel mulighed - Tulle med fotoprint fra glat gennemsigtigt naturligt stof af tæt vævning: silke, chiffon, organza. Photo-shakers behøver ikke prætentiøse draperier, lambrequins og ornamenter. Under enhver indretningstilstand kan du finde et passende billede: Køb færdige gardiner eller bestil dem i studiet til individuelt design.

Der er mange forskellige måder at fastsætte gardinerne til udhæng og tyl: gardin tape, snor, sløjfer, remme, tøjklemmer med ringe, men mest fashionable seneste - snørehuller.

Gardiner på øjenlågene er gode til en stue i moderne stil.

Øjenlåg - små plast- eller metalringe indsat i hullerne skæret i den øverste del af gardinerne. Takket være dem er gardinerne dannet de samme, jævnt faldende folder. Jo større afstanden mellem ringene, foldene er dybere. Denne fastgørelse er kun egnet til runde cornices og ser meget pæne og moderne ud.

Gardiner på eyelets kan fastgøres på cornice på to måder: Træk gennem huller på ringene eller hæng fast på dem kroge eller snor gennem dem. Størrelsen af ​​øjenlågene afhænger af diameteren af ​​corniceen. De kan næppe mærkes og bære kun en funktionel

Lambrequin - et smalt dekorativt stofgarniture, der ligger i den øverste del af gardinensemblen i hele bredden af ​​cornice. I første omgang supplerede sådanne gardiner kun gardiner og gardiner. Men i dag i flere lag og med lambrequin er det tilladt at kombinere gardiner.

Lambrequins giver mulighed for at dekorere vinduet på en original og stilfuld måde, give gardinerne et luksuriøst og færdigt udseende og gøre situationen i rummet mere komfortabel. Derudover hjælper de visuelt med at lette uregelmæssighederne i lofterne og skjule de små mangler ved vinduesåbninger.

På billedet er et eksempel på, hvordan det er muligt, selv i det moderne interiør i hallen, at dekorere vinduet smukt med gardiner med en lambrequin.

Tilstanden kan de opdeles i flere typer:

 • Klassisk blød. Beskæringerne er lavet af blødt flydende stof, i form af tumblere eller draperet på anden måde ved hjælp af fletninger eller plukker. De kan være enkle, fremstillet af et stykke stof og kompleks, sammensat af flere dele.
 • Bando. Lige uden rynker, lambrequin lavet af stof, fastgjort på tæt selvklæbende basis, fx non-woven fleece. Dens underkant kan være lige (så lambrequin vil ligne en smal klud strimmel) eller skære i enhver vilkårlig form.
 • Gennembrudt. Hård lambrequin med en laser skåret igennem åbent mønster.
 • Lambrequins er buffeter. Fast stof, enkeltlag eller foldet i 2-3 lag og oprindeligt snoet med fletning eller dekorative snore.
 • Kombineret. Lambrequins, bestående af flere dele, der er karakteristiske for hårde og bløde modeller. For eksempel, en enkel rektangulær bando med bløde gardiner hængende rundt om kanterne.

Til moderne interiør bedst egnede gardiner med hårde lambrequins.

I dag er det fashionabelt at kombinere med lambrequins enhver model af gardiner. Lad os overveje nogle moderne ideer:

 • En frodig klassisk lambrequin giver udseende af gardiner og gardiner glans og status.
 • Lambrequin i form af et kast vil blødgøre og gøre de officielle linjer af romerske gardiner og vandrette persienner mindre formelle.
 • Bando i form af et langstrakt smalt rektangel understreger de glatte bløde former for østrigske og franske gardiner.
 • Lacy lambrequin med bizar udsmykning i kombination med lodrette stofgardiner vil skabe en effekt af perspektiv og dybde uden for vinduet.

For hver type gardiner kan du finde din egen model af lambrequin. Sammen vil de hjælpe med at skabe et unikt og unikt interiør.

Romersk gardiner - en slags løfte gardiner. De har en enkel rektangulær form, i samlet tilstand samles i en plan, vandret folder, der kan opnås takket være deres syet forkerte side af plast og trælameller.

På billedet er et eksempel på, hvordan man kan kombinere romerske gardiner og klassiske gardiner, så de ser smukke ud i et moderne interiør.

Designere elsker romerske persienner for deres alsidighed. De kan syes af stoffet i enhver tekstur og farve. Og det betyder, at romerske gardiner kan bruges både som gardiner og som gardiner, og under hver situation kan du finde en passende model.

Selvom den ikke passer for harmonisk ind i indretningen, kan den altid kombineres med en anden model af vinduesgardiner.

For den klassiske stue skal du normalt vælge repræsentative tætte stoffer, såsom fløjl, jacquard, brokade, tæpper. Roman gardiner fra dem er kombineret med gardiner lavet af tyll, slør, lys silke eller organza.

For en minimalistisk stue anbefaler designere romerske gardiner lavet af almindelig eller med lodret stribet trykt stof. Alternationen af ​​mørke og lette striber ser særligt imponerende ud på store vinduer.

For en stue i japanske eller økologiske stilarter kan romerske persienner af bambus eller halm være en glimrende løsning. Og for at blødgøre deres strenge former kan de suppleres med en lys, farveløs tyll suspenderet fra loftstrengen

Interiøret er i rustik stil, såsom engelsk Shabby-chic, fransk provencalsk og amerikanske land dekorere romerske gardiner med blomster print eller et bur lavet af hør eller kraftig bomuld. Sandt i denne sæson er en lille print ikke velkommen, så både blomster og et bur er bedre at vælge større. På grund af det faktum, at folderne på de romerske modeller af gardiner er lige og sjældne, forvrider de ikke mønsteret.

For en lille stue, hvor lidt dagslys, er romerske gardiner bedst egnet fra et let og let one-tone stof. De vil ikke vægte et visuelt lille rum og vil ikke tiltrække for meget opmærksomhed. Hvis du tilføjer sådanne lysgardiner med gennemsigtige gardiner, vil rummet se endnu mere frisk og luftig ud.

Således for enhver indretning kan du finde "deres" romerske gardiner. Men da deres form forbliver uændret, vil det ikke være muligt at eksperimentere med det. Derfor kan de harmonisk passe dem ind i miljøet kun vælge modeller fra forskellige teksturer og farvestoffer.

Østrigske gardiner er den eneste model af løfte gardiner med en romantisk, accentueret yndefulde draperi karakter. Undtagelsen er den franske marquises. Men deres klassiske version betyder stadig statisk, og de begyndte kun at blive udstyret med løftestyring for nylig.

Tegnet "østrigsk" kun i bunden af ​​lærredet, så folderne på dem ser ikke frodige og pompøse ud. Denne sæson sy dem overvejende af naturlige bløde væv i sarte blomster print farver med: en tynd linned, bomuld varer, tyl organza pastelfarver og dekoreret med buer, fletning, blonder gardin ben i form af blomster og sommerfugle.

Østrigske modeller kan også syes af et sart slør eller organza og kombineret med klassiske lange gardiner. Og du kan bruge som de vigtigste gardiner.

Absolut at sige, at de østrigske gardiner er egnede til ethvert interiør, kan ikke være. Deres naive "landskab" karakter passer bedst til de klassiske landlige stilarter:

 • Til den engelske sko-chic fit "Austrian" fra monofoniske bomuld eller silke hvidlige pastell nuancer.
 • For den franske Provence er det bedre at sy dem af tæt bomuld eller linned med sarte pink eller blå blomster.
 • For østrigske gardiner i et værelse indrettet i amerikansk landsstil, skal du vælge satin eller bomuld i et lille bur eller strimmel.

Skygge, der skaber sådanne stoffer, til stuer er normalt nok. Derfor kan du kombinere gardiner fra dem med andre gardiner, men ikke nødvendigvis.

Japanske paneler - glidende gardiner, der består af rektangulære, stive strækkede stofstoffer. Udadtil ligner de dørene til skydedøre og går i vandret plan efter samme princip. Spændingen af ​​vævene er tilvejebragt af en vægtrem, der passerer gennem vingerne i bunden.

På trods af det asketiske udseende kan japanske gardiner i stuen ikke mindre hyggelige og komfortable omgivelser end gardiner med storslåede gardiner. I dette tilfælde kan deres længde være så langt som vindueskarmet og op til gulvet. Den sidste mulighed for stuen og hallen er at foretrække.

De japanske gardins lysbeskyttelsesegenskaber afhænger af deres tæthed. I dette tilfælde kan stoffet til dem vælges: Naturlig, syntetisk, tæt, gennemsigtig, farvet, monofonisk, med fotoudskrivning. Valget afhænger af hvilken rolle du tildeler dem i interiøret. Har dit værelse brug for fuld skygge, eller for den er der nok gardiner, der kun lidt blødgør dagslyset, uanset om de vil være hovedakten eller deres formål at skabe baggrund for situationen.

Modetrends af sæsonen for japanske gardiner i hallen og stuen er som følger:

 • Kombinationen af ​​en enkelt cornice lærred af forskellig densitet, for eksempel fra gennemsigtig og tæt silke. I dette tilfælde spiller tætte paneler rollen som gardiner og gennemskinnelige gardiner.
 • Hvis vinduets dimensioner tillader det, så kan det rumme op til 10 malerier, forskellige farver og teksturer. Flytning dem langs corniceen, der består i en række, den ene efter den anden eller med et skød kan spilles uendeligt med lys, skygge og farve.
 • En af de nyeste modetrends er foto-blinds. Fordi japanske modeller er formet som et lærred strækket over en ramme, er de ideelle til fotoudskrivning. De kan anvendes på ethvert billede og skabe et unikt, individuelt interiør i stuen.

At udstille stuen og værelset med japanske gardiner, skal du ikke glemme, at de passer bedst til minimalistisk interiør, som japansk, højteknologisk, minimalisme og moderne klassikere. For at harmonisk passe lakoniske stofpaneler i frodige og romantiske interiører, skal de kombineres med gardiner, tyll eller muslin.

Nyligt har moderne gardiner i rummet genopfyldt med en anden interessant og praktisk version - rulletæpper eller ruller. Et sådant gardin er et stykke stof, der er viklet på en skaft, der er installeret i vinduesåbningen eller direkte på vindueskarmen. I det første tilfælde lukker vinduet helt sammen med vindueskarmet i den sænkede form og i den anden kun glasset.

Sådanne gardiner er især velegnede til folk der elsker interiøret af laconicism. Oprindeligt lavede de vinduerne hovedsageligt i køkkenet og badeværelset, og for resten af ​​værelserne blev de betragtet som for enkle. Men i dag, når der er tale om ikke-standardiserede løsninger og traditionelle gardiner, er der mange mennesker der allerede er trætte af, og der anvendes rullegardiner i alle boliger. Og for at gøre udseendet af rullegardiner mindre officielle, kombineres de med andre typer gardiner.

Moderne ideer inden for indretning gør det muligt at bruge rullegardiner i alle indretningstilstande:

 • I stuen i højteknologisk stil ser du flotte rullegardiner i våd asfalt, såvel som sort eller hvid.
 • Til minimalismens stil passer blindslys af blege nuancer kun med et strejf af farve.
 • Til stuen i japansk stil vælges gardiner lavet af naturlige naturlige blomster, brune, grønne og også bambus.
 • I avantgarde interiør stilarter, såsom jugendstil og pop art, vil det bedste være rullerne af lyse farver. Det vigtigste er ikke at glemme, at støtte dem med andre elementer af samme farve: polstring på møbler, dekorative puder.
 • Til klassisk interiør er det kun rullefiler, der ikke er nok. Tætte rullegardiner skal suppleres med tyll og ruller af gennemsigtigt stof med gardiner.

Særligt populære er rullegardinerne "day-night", som adskiller sig fra konventionelle rullegardiner ved evnen til at dosere det naturlige lys ind i rummet. Gardiner "day-night" er lavet af to lag af forskellige stoffer, der består af skiftende tætte og gennemsigtige bånd. I den lukkede stilling ser de ud som en enkelt klud, og i det åbne danner de huller og lader sollyset passere.

Kisei - gardiner af tykke rækker af tråde eller bånd. De er meget dekorative, plastik, der let kan anvendes til draperi, ser perfekt ud som en selvstændig vinduesindretning og kan også nemt kombineres med andre gardiner.

På trods af luftstrukturen er filamentgardinerne helt i stand til at skabe skygge helt tilstrækkelig til værelser, der ikke behøver 100% beskyttelse mod sollys. Derfor er der ikke noget overraskende i, at designere i stigende grad tager dem i brug ved indretning af haller og stuer.

Under ordet ligger der et stort antal meget forskellige farve- og teksturdugter, men betinget kan de opdeles i to typer: enkelt og med faste dekorative elementer.

En simpel muslin består af snoet bomuld, shenille eller silketråde, sort / hvid eller flerfarvet. Kisei med solide dekorative elementer er de samme enkle tråde, men dekoreret med glasperler, perler, pailletter, skaller, kunstige sommerfugle eller blomster.

Hver gang nye versioner af indretningen til muslinen vises, og det er umuligt at liste alle moderne ideer til udsmykning af disse ikke-trivielle gardiner. Her er bare nogle af dem:

 • I det østlige arabiske interiør, hvorfra gardinerne kom til os, ser muslinen af ​​mættede lyse farver bedst ud med tilsætning af guld og sølvtråde.
 • I stuen i højteknologisk stil er det hensigtsmæssigt at have et gasbind med metallisk glans, såvel som sort, hvid og farverne af våd asfalt.
 • Til hallerne i Provence og Shebbi-Chic er en delikat snehvid muslin dekoreret med glasperler eller kunstige blomster egnet.
 • Til Middelhavet stue, kan du vælge en muslin dekoreret med skaller.
 • For klassisk interiør er muslinen af ​​sarte pastellfarver bedst egnet til at spille rollen som gardiner.

Derudover, i næsten alle interiører, trådens gardiner, hang over lange gardiner og smukt draperet, ser meget effektive ud.

Designer råd om valg af gardiner

 1. 1 Gardiner til hallen og stuen kan være en model, det vigtigste er, at de er i harmoni med resten af ​​situationen.
 2. I dag er det vigtigt at kombinere i et vindue en række gardiner: tyll og persienner, bærere og romerske gardiner, rullegardiner og gardiner.
 3. 3 Gardinerne bør ikke smelte sammen med væggene. Til monofonisk tapet skal du vælge gardiner med kontrast eller mørkere farve, sort / hvid eller med et mønster. Og tværtimod vælger du kun monofoniske gardiner under underholdende tapet.
 4. 4 Gå til butikken for en klud til gardiner, tag et stykke tapet. Hvis væggene er malet, kan du tage et billede af dem på din mobilenhed. Dette hjælper dig med at navigere med stoffets farve.
 5. 5 På tælleren ser stoffet anderledes ud end på vinduerne. Derfor, før du køber, overveje det til godkendelse.
 6. 6 Denne sæson handler om mode. Dette gælder ikke kun kvaliteten af ​​stoffet til gardiner, men også farvningen. De mest populære farver er grønne, blå, brune, kirsebær, sennep. De skal være mættede og dæmpede, der minder om tykke gouache maling.
 7. 7 I mode af store udskrifter. Gardiner med fotoudskrivning er meget aktuelle. Afhængigt af billedet kan de vælges til ethvert interiør.

Stuen og hallen er værelserne hvor gæsterne modtages og dømmes om ejerne. Og hvis vi, når vi laver design af andre lokaler, først og fremmest prøver at gøre dem komfortable, så skal hallen og stuen af ​​deres status simpelthen være moderigtigt og smukt. Muligheden for moderne gardiner i denne henseende er uendelige. Du kan altid finde blandt dem en smuk, praktisk og passende interiørmodel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

98 − = 90