Kombinerede gardiner af to farver foto

Sådan kombineres gardiner af to farver eller fra forskellige stoffer

For at give unikke indretning i køkkenet, kan du vælge stilfulde møbler, usædvanlige dekorationer eller lyse retter. Og du kan eksperimentere med tekstiler ved hjælp af kombinerede gardiner af to farver eller en kombination af flere typer stoffer af forskellige teksturer - denne metode kræver ikke grundige reparationer eller alvorlige udgifter og er ideel til begyndere. Lad os derfor se nærmere på de grundlæggende teknikker for tekstilkombinatorik og flere win-win ideer til dekoration af køkkenet.

Gardiner af stof af to farver: hemmelighederne af vellykkede kombinationer ↑

Køkken - en af ​​de få rum i huset, hvor vinduerne draperier spiller primært en dekorativ rolle. Selvfølgelig beboerne i første sal eller lejligheder med vinduer med udsigt solsiden, og bruge det som en beskyttelse mod overdreven lys og nysgerrige blikke, men stadig det vigtigste formål med gardiner i køkkenet - "Good Housekeeping" for at give komfort Nye tofarvede gardiner til at passe perfekt ind i det indre, er det vigtigt ikke at glemme alt om de generelle principper for harmoni og måder at visuelt korrektion af rummet.

To-farve gardiner til køkkenvinduet

4 regler for succesfulde kombinationer:

Mange ved, at for "nordlige" værelser er det bedre at vælge gardiner af varmt farveskema, og for solbeskinnede vinduer - koldt. Men det er vigtigt at tage højde for det faktum, at varme farver visuelt nærmer sig objektet, så i et lille køkken er det værd at give fortrinsvis kolde farver, som visuelt adskiller vinduet og giver rummængde. Du kan dog bruge en alternativ indstilling - neutrale toner suppleret med et lille mønster eller små indsatser af gule, orange, græsgrønne eller andre "opvarmning" farver.

Tofarvet orange-hvide gardiner

Gardiner kan indrettes i overensstemmelse med indretningen og møblerne i køkkenet, eller blive et lyst slag, der tiltrækker øjet. Til interiøret så harmonisk, er det værd at duplicere farveintervallet for vinduesgardinet i andre tekstiler eller tilbehør.

Gardiner i køkkenet

Du kan kombinere gardiner ved at bruge flere klæder af samme art, men i forskellige nuancer eller ved at kombinere materialer, der er forskellige i tekstur og gennemsigtighed. Men glem ikke praktisk, fordi vi taler om køkkenet med dets specielle mikroklima, der er præget af høj luftfugtighed, høj temperatur, kulstofaflejringer og røg med smagene af den mad, der fremstilles. Derfor bør materialerne ikke mærkes og lette at passe på, for eksempel organza, bomuld med polyesteradditiv, mesh, crepe-chiffon.

Ved hjælp af ornamenter, der er karakteristiske for denne eller den stil, er det muligt at understrege den tematiske retning af design. For eksempel kan man i land, provence og andre landlige indretninger, ternet og blomstergardiner, en enkel lambrequin, der kan kombineres med monokrome gardiner af pastellfarver, være passende. Historiske stilarter suppleres med lysgardiner med gyldent broderi eller trykt silke. Og for moderne køkkener, der er designet i højteknologisk eller minimalistisk ånd, vil monokrome modeller på øjenlågene og stofskodderne med fotoudskrivning gøre.

Kombinerede gardiner af to farver i forskellige stilarter:

Kombinerede gardiner af to farver

Mønstre kan også bruges til visuelt at ændre rummets geometri. For eksempel er de lodrette striber på de lange gardiner "på gulvet" visuelt pripodnimut lavt til loftet, vandret mønster "skubbe" vægge og øge vinduet åbning, de store lyse blomster vil bringe et vindue, og det med småt - take away.

Som for kombinationen af ​​forskellige typer af billeder, er det ikke nødvendigt at bruge kun én slags mønster på et par blinds. Tværtimod dristigt kombinere langsgående og vandrette striber blandet med lyse farver eller ærter, kan du opnå en elegant og moderne luka.A traditionelle blomster print, bruges på kun ét element, mere egnet til stille klassisk stil.

En interessant kombination af bands og farver

Et spektakulært kombinationssæt: et engelsk gardin i et bur og et gardin med en lambrequin

Det er vigtigt, at gardinerne ikke kun er kombineret med resten af ​​indretningen af ​​rummet, men også med hinanden - farve, ornament, tekstur eller tilbehør.

Interessante kombinationer af farver og teksturer ↑

Den enkleste mulighed for at skabe et unikt tekstildesign i køkkenvinduet er at bruge to typer kombinerede gardiner. Den bedste duet til køkkenet kan være romersk eller rullestrukturer, suppleret med luftgardiner, korte gardiner eller lambrekenom. Ikke mindre spektakulært ser blinds ud af et materiale af forskellige farver.

Lette blomstergardiner og solgul "Rimki" - en vellykket kombination for land og provence

Idéer til at skabe farvecocktails ↑

Lad os overveje mere detaljeret, hvordan man kan kombinere gardiner af to farver i lyset af køkkenspecifikitet og stilistisk design af et værelse.

En favorit teknik fra klassikernes arsenal er at bruge neutral som hovedfarve (hvid, grå, mælkeagtig, beige) og enhver accentfarve. Ofte i lyse farver dannes der et gardin eller en rullegardin, og lamelrequins eller tætte gardiner virker som kontraster eller tilføjelser - det afhænger alt af intensiteten af ​​den valgte farve.

Tofarvet rød og hvidt ensemble ser lyst og smart ud

Plain materialer er ideelle til køkkener indrettet i en moderne stil - minimalistisk, højteknologisk, moderne. Men hvis du vil ikke-standard løsninger, kan bruges som en "base" stof mønstrede eller multi-farvede print, til fælles med de vigtigste farver, der anvendes i udsmykningen og indretning af lokalet. "Fortynde" to-farvede stoffer kan være lyse celle, striber, blomster eller geometrisk mønster - disse mønstre ser meget økologisk i køkkenet miljø, især hvis resten af ​​tekstilet er indrettet i samme ånd.

Kombinerede turkise-beige gardiner til køkkenet i jugendstil

To-farve krydsede gardiner med spektakulære kvaster-pick-ups

Tip! Du kan købe de samme gardiner af flere lyse farver og ændre dem efter årstid eller humør. Den neutrale base kan let kombineres med enhver farve.

En sådan mulighed kan være en gave for uhyrlige interiører, i designet af hvilke lyse farver bruges. Kontrast gardiner kan harmonisk komplementere de rige farver, der allerede findes i dekorationen eller andre tekstiler, hvilket giver køkkenet et smart udseende. De mest populære løsninger er lyse gardiner fra farverne i det modsatte spektrum (rødgrøn, gulblå, sort-hvid), hvorfra du kan oprette helt usædvanlige designs, sammenlægge stofferne med hinanden. Men selv glatte bånd af kontrastfarver ser stilfulde og originale ud - værdsætter de forskellige muligheder for gardiner af to farver stof, hvoraf fotos er angivet nedenfor:

Tofarvet sort og hvidt trådgardiner

Indviklet interweaving af to farver - grøn og orange

Ikke-standard kvarter - saftig bær og rige lysegrønne skær

Air to-tone gardiner med kontrastende ornament

Det sværeste er at vælge de "modsatte" nuancer korrekt, så vinduet ikke ligner fremmede elementer på baggrund af det overordnede billede. Som en anelse kan du tage to farver allerede til stede i indretningen og intensivere deres intensitet efter eget valg. For at gøre det lettere at vælge kontraster og grad af lysstyrke, skal du bruge en lille visuel hjælp.

Princippet om at vælge kontrasterende nuancer

Tip! To-farve kombination af lyse gardiner kan hurtigt kede sig, anbefales det at kombinere dem med den tredje neutral farvetone eller "dispensere" lysstyrken efter eget valg ved at reducere arealet af en hvilken som helst af de farver til en grundlæggende tone fik mere end 70%.

En kombination, hvor væv anvendes fra et eller samme farveområde, men af ​​varierende grad af intensitet. For eksempel kan gardiner af kaffefarve kombineres med et rigt chokoladegardin, blå tule med gardiner af smaragd nuance, ferskenfarver med rød, gul med orange osv.

Kombinerede gardiner-ledsagere af gennemskinneligt materiale

To-farve draperier af en type stof

Som en samlende motiv kan vi ikke kun bruge farve, men også ornament, gentaget på vinduet tekstiler. Samtidig kan farvebilledet i billedet og stoffet være anderledes.

Kombinerede gardiner, kombineret med et mønster

Tip! Hvis flerelagsdesign fra flere gardiner ikke kan lide, kan du sy dobbelt gardiner af stoffer af forskellige farver og skabe interessante kombinationer ved hjælp af pluk, dreje gardinerne eller danne kontrastfarve. Denne løsning har en anden fordel - evnen til periodisk at ændre forsiden fra bagsiden, hvilket skaber illusionen om at forny interiøret.

Dobbeltsidede gardiner i neutral rækkevidde

To-farve gardiner til et lyst køkken

Sådan kombineres gardiner fra forskellige stoffer ↑

Tofarvede gardiner med forskellig tekstur - en interessant teknik, hvor du kan få mange ideer til køkkenets originale design.

Et par tips til succesfulde kombinationer:

 • Brug teksturer af forskellig grad af gennemsigtighed eller sammenflettet design. Indførelsen af ​​et gardin af en farve på en anden vil skabe illusionen om tilstedeværelsen af ​​en tredje samlende skygge.

Påsætning af stoffer af to forskellige farver med en glat overgang

 • At de kombinerede gardiner fra forskellige stoffer ikke så tyndt ud, ved skabelsen af ​​et design anvendes ethvert generelt element. Dette kan være en fletning eller plukning fra samme stof, det samme mønster, frill, bue.

Border i farven på farve gardiner kombinerer et kombineret rødt og hvidt design i en enkelt helhed

Kombinerer elementer af kombinerede draperi-strømpebånd, båndbage og tofarvet frill

 • Meget originale udseende produkter fra flere udskæringer af stof. Og når syning er ikke nødvendigt at respektere symmetri - i nogle stilarter "patchwork" gardiner, indrettet i en kreativ rod, giver rummet en særlig charme og hjem uyut.Chtoby harmonisk kombination gardinerne til resten af ​​situationen, kan du bruge ikke kun de to grundfarver, men også en lang række scraps, forlod efter syning den anden køkken tekstiler - duge, stolebetræk og polstring.

Effektiv blomstindsats til monofoniske gardiner

Sådan kan du kombinere rester af stoffer

 • Til indespærrede interiører, hvor pastellfarver og naturlige toner hersker, er de kombinerede gardiner af to typer fra forskellige stoffer, men i samme farve, egnede. Denne metode vil give rummet et volumen og supplere atmosfæren med et diskret men interessant element.

Tykke romerske gardiner og luftgardin med lambrequin i et enkelt farveskema

Masterclass på syning af bicolor gardiner ↑

Hvis du har besluttet det vigtigste - typen af ​​konstruktion, stoffet og farven på de fremtidige gardiner - du skal købe materiale til arbejde og kontakte nogen atelier. Men hvis der er en symaskine hjemme, er det meget billigere at sy gardiner af et stof i to farver med egne hænder. Og så du kan evaluere dine evner og færdigheder, foreslår vi at du gør dig bekendt med den omtrentlige algoritme for de kommende værker.

For at finde ud af, hvor meget stof, du har brug for at skræddersy den valgte model, er taget i betragtning tre vigtigste parametre: længden tagudhæng, bredde stof roll og overflod gardiner. Hvis der kan opnås de to første værdier ved simple målinger med et målebånd, så en reserve på folder eller flæser pust behøver at tænke over det, og måske endda at bruge "eksperimentel" model af ark eller dynebetræk.

Tip til beregninger:

 • For tætte gardiner skal længden af ​​cornice multipliceres med en samlingsfaktor på 1,2-1,5;
 • til gardiner på øjenlågene danner effektive folder, bør længden øges med 1,5-2 gange;
 • til lys tule, gardiner af organza, slør eller chiffon vil have brug for en bestand på 2,5-3 gange længden af ​​cornice.

Beregning af monteringsfaktoren ved den type fastgørelse af gardinerne

Vigtigt! Bestem forbruget af væv kan være ved hjælp af følgende formel: (længden af ​​cornice X monteringsfaktoren) / bredden af ​​stoffet i en rulle. Højden er taget fra beregningen af ​​produktets planlagte længde (til vindueskarmet, til midten af ​​vinduet, til gulvet) plus en margen for bøjninger på 5-10 cm.

Forbereder værktøjer og materialer til arbejde ↑

At foretage en simpel model for de kombinerede tofarvede gardiner til køkkenet - lufttæpper i forskellige farver - behovet: letvægts fabric for et foruddefineret målinger, gardin tape til dannelse af en spektakulær folds, indlæg, nåle, saks, stifter og symaskine.

Vigtigt! For kombinerede gardiner er det nødvendigt at lave og afhente selvstændigt, især hvis du planlægger at bruge dem som en forening, fordi du ikke kan få den færdige variant, der passer perfekt til gardinens farve.

Som oftere falder størrelsen af ​​en klud i en rulle ikke sammen med en påkrævet bredde af gardiner, det er nødvendigt at skære et stof på strimler. For at gøre et glat snit kan du anvende markeringen med en linjal og kridt eller forsigtigt trække et af de vertikale tråde.

Til noten! Du kan sy to gardiner i forskellige farver, eller oprette en kombineret version, der forbinder i hver gardin flerfarvede stykker af lærred.

Kombinerede gardiner af stof i to farver:

Kombinerede gardiner af stof i to farver

Hvert gardin har sin egen farve

Efter opskæring sys snittene sammen med et tillæg på 1 cm (for styrke anbefales sømmen at blive behandlet med en overlock). På perimeteret af hvert gardin efter at have trukket den øverste kant, lav en bøjning på 0,5-1 cm og sy bagen.

Kantning - en lille, men vigtig detalje til spektakulære gardiner

Tip! Brik eller smal fletning kan også bruges til en harmonisk kombination af farver. Prøv at vælge en gardinskant i farven på den anden og omvendt, eller brug den klareste af de to toner til at afslutte begge gardiner.

Det forbliver nu syet til den øverste kant af Curtain tape, hvilket gør sømmen på stoffet af bånd bredde, samles hver gardin ved hjælp af en stramning snor og krog tapperne på gesims kroge. Du kan rette de færdige gardiner med storslåede buer, plukker eller magnetbånd - efter eget valg.

Faste hængsler til kroge bør ikke syes til stoffet

Tip! Færdige gardiner kan kombineres med andre dekorative elementer, for eksempel lambrequin, frynser, frodige flæser eller stofløb.

Fringe med perler

Video lektion: hvordan man kan kombinere gardiner af forskellige farver og teksturer ↑

Brug tofarvet gardiner i køkkenet - receptionen er ikke ny i lang tid. Men hvis du vælger den originale kombination af farver eller stoffer med interessant tekstur, kan du skabe et unikt interiør, hvor tekstiler vil være hovedpunktet i designet. Og det er ikke nødvendigt at afslutte syning og syning af kurser for at få en model af gardiner til din idé - bare overfør ideen til papir og give en skitse af en erfaren sømstress.

Gardiner af et slør i to farver, hvoraf fotos kan ses i den indre glans og på hjemmesider om indretning, er en af ​​de mest udsøgte måder.

Gardiner af slør i to farver: tofarvede gardiner og lambrequins i køkkenets indre

Som med ethvert materiale, der bruges til at dekorere vinduer, behøver romerske gardiner pleje. Før du vasker de romerske gardiner, læs oplysningerne.

Sådan sletter du romerske gardiner: små tricks til perfekte resultater

Holder du dig i mode og elsker alle de mest moderne? Så er de romerske gardiner i køkkenet dit valg. Når alt kommer til alt, nu i vogue bekvemmelighed og enkelhed, minimalisme og.

Kombinerede gardiner: Enkel og samtidig originalversion

Stoffer i forskellige teksturer og farver giver dig mulighed for at skabe originale, moderne indretning til ethvert rum, hvis du tror, ​​at det er på tide at ændre vinduet til dit outfit og egnede muligheder er endnu ikke blevet fundet, se på de kombinerede gardiner. De består af forskellige i tekstur og / eller farve af væv. De kan hænges i ethvert rum og bogstaveligt forvandle rummet. Forresten behøver du ikke at løbe til butikken for at vælge stoffer, som derefter laver venner på vinduet, kan du gøre noget fra restene af de gamle gardiner.

Kombinerede gardiner: hvordan man finder den bedste kombination

Den vigtigste måde er at kombinere to farver. Med teksturer er alt lidt mere kompliceret, nogle gange er det bare umuligt at forstå straks, om de vil blive kombineret på vinduet. Men farve er et godt værktøj til indvendig transformation.

Du kan kombinere gardiner på to måder:

 • Harmonisk. Når de tilstødende farver tages, sandsynligvis fra et enkelt farveområde. Hovedfarven er taget, og ved siden af ​​er den der vil spille sammen med den. Eller der kan være flere blomster end to.
 • Contrastly. I så fald vil de enkelte farver være kontrasterende mod resten, og samtidig vil der blive skabt forskellige interessante lyse farveeffekter.

Hvis du ønsker at lave et unikt design på dit værelse, så er de kombinerede gardiner en god mulighed for dig, inkludere alle dine design evner og fantasi

Ifølge hvad, ved hvilket kriterium at vælge farver? Nå, for eksempel, hvis du ændrer tapetbelægningen, og efter dem gardinerne, så er svaret simpelt. Dine gardiner og dit tapet er forbundet med den nærmeste forbindelse. Kig på deres kombination. Men denne mulighed forudsætter, at møblerne spiller rollen som den anden violin, og den er altid ret konservativ.

Hvis du ved, at tapetet vil være omtrent altid det samme, baggrund, neutral, rolig, så kan du kombinere gardinerne, bygge farvehistorier i ensemblet med møbler.

Sådan kombineres forskellige gardiner (video)

Sådan kombineres gardiner af to farver: tips

To-farve kombinerede gardiner - dette er en klassisk teknik. Forresten rådgiver designerne at betjene det i lave værelser og opnå de ønskede visuelle effekter.

Og det er nemt at forklare - du laver stribedesign med to farver, og de vertikale stænger hæver lidt taket lidt.

Enhver person, der går i takt med tiden, kan passe på kombinationen af ​​gardiner: fristelsen til at eksperimentere og få en moderne og fashionabel indvendig detalje vil ikke forlade nogen ligeglade

Og nu specifikt om, hvordan farver kombineres:

 1. Rød og Bourgogne. Sammen kombinerer disse farver - en farlig ting, det er meget aggressivt deres duet. Fortynd disse nuancer kan være grå, grå med metallisk. Men sådanne farver så i minimum bør være i de resterende detaljer af interiøret. Og den mest standardvariant er rød (burgundy) + hvid eller lidt røgfyldt.
 2. Beige sortiment. Det er en rolig farve, der skaber en atmosfære af fred i huset. Beige farve er perfekt kombineret med gylden, såvel som lyseblå eller grøn.
 3. Brun farve. Og dette er en næsten perfekt farve, fordi han formår at få venner med næsten alle farver, og ikke kun med hans farveskema.
 4. Lilla farve. En god mulighed for et soveværelse, med hvad man skal kombinere det - med nuancer af grønt, rødt, gult. Det vil vise sig at være en temmelig mystisk atmosfære, selv et eventyr, hvor det er så rart at springe efter en hård dags arbejde.
 5. Blå farve. Den bedste duet end blå + hvid er ikke fundet, godt, forresten, en mulighed i køkkenet, som mangler friskhed.
 6. Orange, gul. Disse er glædelige og meget energiske farver. Det er godt at bruge dem i et rum uden naturlig varme. Både orange og gul kan kombineres med grøn, blå, rød og hvid.

Ved at kombinere forskellige stoffer og farver, eksperimentere og fantasere, kan du skabe et vidunderligt interiørelement, der gør dit værelse udsøgt og luksuriøst

Generelt er tofarvet gardiner - det er altid et lille eksperiment. Efter alt kan den varme lilla og kolde violet være så tæt eksternt, som det ser ud til dig, men i virkeligheden i kombination med andre farver giver forskellige effekter. Derfor er det værd at forsøge, forsøge på, lede efter feedback i sig selv og stole på et intuitivt valg.

Kombinerede gardiner til køkkenet: Hvad vil se perfekt ud

Særligt relevant er valget af tofarvet gardiner til side, hvis køkkenet er stort, og vinduet på det er temmelig stort. Eller for eksempel et vindue med en balkon dør.

Du kan overveje en bestemt mulighed. Du har et stort vindue i et rummeligt køkken, der ser ret blegt ud, måske ikke fuldt møbleret. På en eller anden måde påvirker effekten af ​​denne tomhed, skal du tage to væv - en tæt, for eksempel farven på kaffe med mælk. Tag den anden klud mørkere, for eksempel burgunder. Men ikke tæt, men gennemsigtig. Gardiner vil være på gulvet, du hænger dem og henter samme farve, bedre kaffe med mælk, kombinere med hinanden. Og sådanne forenede par på vinduet skal være tre - to på hver side, en i midten.

Kombinerede gardiner hjælper dig med at skabe en følelse af fred og ro i køkkenet, udover dette værelse er et af de vigtigste steder, hvor du og din familie bruger tid

Disse tofarvet gardiner er en god mulighed for stuen.

Kombinerede gardiner: ideer fra rester

Blandt de mange ideer om gardinkombinationer er ideen om at skabe gardiner lavet af klud chintz, søde, enkle og smukke på en særlig måde.

Du kan lave kombinerede gardiner med egne hænder, hvis du har stykker stof, der er gode til dette formål, men for et vindue af deres bredde eller længde er ikke nok

Hvad du har brug for: Resterne af bomuld, den mest forskelligartede, men ikke meget lille. Og så laver du en intelligent skitse, hvor du vil se, hvor mange slags calico du bruger.

Hovedfarven er en, og bunden du dekorere med striber af anden farve. For eksempel beige hovedfarve med et lille falmet mønster og under den pink og maroon strip. Den lyserøde strimmel kan stadig være over. Sådanne gardiner kan dekoreres med blonder eller fletninger, hvilket gør dem meget dejlige, hjemlige. Landstil eller Provence vil byde på sådanne gardiner fra restene, da de bare er opfyldt i sine regler.

Forskellige farver i kombinerede gardiner (video)

Kombination af gardiner er ikke kun effektiv med hensyn til design, men også interessant. Ethvert forsøg kan ende med et uventet fund, der fuldstændigt ændrer rummets overflade. Prøv og find din ideelle mulighed, som vil hjælpe dit hus til at blive endnu varmere og hyggeligt.

Kombinerede gardiner: Et billede af et tofarvet design af moderne gardiner

Godt gennemtænkt udseende af lokalerne er en kombination af mange komponenter, herunder tekstiler på vinduer.

I nogle tilfælde bestemmer den oprindelige skræddersyning stilen på udsmykningen af ​​værelser, supplerer den overordnede palette, korrigerer belysningen.

Gardiner, kombineret i to farver - den mest overkommelige måde at opdatere boligareal på, samt et populært værktøj til at skabe et behageligt miljø.

De kan købes færdigsyet eller syet med egne hænder fra gardinstof og tyll.

Stof valg til moderne design af kombinerede gardiner

Begrebet "kombinerede gardiner" indebærer en kombination af forskellige typer stof.

Dette valg bør motiveres af forskellige komponenter:

 • interiør stil;
 • farve;
 • tegning;
 • Tekstil af stoffer;
 • lystransmissionskapacitet.

Valget af stof efter stil taler for sig selv. For eksempel er et motley-blomstermønster af kombinerede soveværelsesgardiner i landstil ikke egnet til et raffineret paladsinteriør eller en loft-stil dekoration.

Varmt mættede farver er passende i værelset på nordsiden - gul eller orange i kombination med hvid, for visuelt at kompensere for manglende sollys.

Dette værelse vil virke varmere og hyggeligt. På sydsiden, i regioner med varme sydlige somre, er valget af en kold palette berettiget, hvilket vil skabe den modsatte fornemmelse.

Gardiner, kombineret i to farver, sys ofte som en fast dekoration af vinduer - de skubbes ikke tilbage om morgenen eller om aftenen.

Stoffet er valgt på en sådan måde, at den gennemsigtige tyll giver nok lys, og gardinerne rammer rummet og blødgør solens morgenstråler.

Valget til fordel for en bestemt stilistisk løsning indebærer en kombination af farver og skræddersyning.

For eksempel understreger screenede gardiner med hieroglyffer eller bambus veltalende den japanske stil. Sort og hvid med scener af safari eller med afrikanske motiver er passende i etnisk eller kolonistil.

Det moderne marked er fuld af forskellige tekstiler til vinduer. I et hvilket som helst katalog kan du vælge et stof og kombineret gardiner, som vil understrege forfatterens design og unikke design.

Gardiner og gardiner med et udpræget "børns" mønster er berettiget i barnets soveværelse, og retro stilistik er i ældre forældres rum.

 • Udsøgt blomstertegning af et ægteskabs soveværelse.

  I den moderne stue kan du uden at tegne, men kombinere multi-lag gardiner af gardinstof med nært beslægtede farver:

  • creme - beige - karamel;
  • blidt blå med turkis og blå;
  • Fersken med gul og lysebrun;
  • lysegrønne, oliven og grågrønne;
  • lilla med lyseblå og lilla.

  Tip: Hvis du vil ændre noget i indretningen uden dyre reparationer, se katalogerne med gardinstoffer, besøg de relevante afdelinger i supermarkedet.

  Måske fra den foreslåede sort er der spektakulære muligheder for gardiner fra kombinerede stoffer til at omdanne køkkenet, stuen eller soveværelset.

  I hvilke tilfælde er de kombinerede gardiner mest hensigtsmæssige

  En af de nyeste designtendenser er valget til fordel for tilbehør fremstillet af sig selv.

  Hvis der er færdigheder til at sy, kombinerer vi gardiner af to farver ved hjælp af et materiale. Dette kan være lodrette striber eller spektakulære lambrequins af en anden nuance.

 • Gardiner fra forskellige stoffer vil vise deres kreative evner i interiørdesign, og individuel skræddersyning vil fremhæve det unikke design af vinduer.

  Det er umagen værd at arbejde på omdannelsen af ​​boligarealet før en mindeværdig begivenhed, en familieferie eller modtagelse af efterlengtede gæster.

  Gardinerne på hele væggen ser luksuriøse ud, især fra udsøgte materialer. Men hvis denne væg er stor, er fri plads på begge sider af vinduet bedre dekoreret med en kombination af gardiner af to farver.

  Lodrette striber af tekstiler, der hænger parallelt med loftet cornice til gulvet, øger visuelt rummet.

  Det ubeskrivelige interiør, hvor vi gik over med et udvalg af pastellfarver, korrigerer de rigtigt valgte tekstiler.

 • For eksempel i et sort-hvidt rum vil der blive introduceret et vist udvalg af gardiner fra kombinerede stoffer med et grafisk mønster eller et enkelt tryk.

  Tips til designere på kombinationen af ​​stoffer

  Kombination af gardiner i to farver bør overvejes grundigt ved brug af visse principper. Det skal være farver:

  • kontrast;
  • komplementære;
  • harmonisk kombineret.

  Der skal være en grundlæggende farve og en ledsager, som i billedet af kombinerede gardiner, men de skal passe ind i rummets overordnede farve.

  Når man vælger et gardinstof, er det vigtigt at overveje stoffet og andre tekstiler. For eksempel, hvis en fløjl eller fløjlsofa, så skal blinkerne have en lignende virkning.

  Under læderet blødt hjørne bør valget af gardiner og tyl ikke fokuseres på møbelmaterialet, tværtimod bør gardinerne skygge materialets luksus.

  En interessant effekt kan opnås med det valgte udvalg af tapet og gardinstof til vinduer. De skal gentage tegningen eller tekstur.

  Hvis situationen virker sløv eller ugjælig, tilføj kombinerede gardiner fra mættede stoffer. Se godt monokrom versioner af materialer af forskellig tekstur.

  Til kombinationen af ​​to stoffer med et mønster bør næres omhyggeligt, for ikke at se flot og usmageligt.

  Du kan kombinere de kombinerede gardiner med dine egne hænder med en gennemsigtig hvidt tyl eller persienner, hvis det er passende stilistisk.

  Hvad er nødvendigt for selvskræddersy kombinerede gardiner

  Gardiner - Det enkleste produkt, der er let at sy selv, hvis der er elementære færdigheder.

  En del af funktionerne kan overlades til en mere erfaren sømstress eller til at kontakte studiet for at sy gardiner. Deres produktion indebærer:

  • Valg af stil farver og materialer.
  • Måling af rummet i højden og bredden af ​​det overdækkede rum.
  • Når du binder stoffet, skal du tilføje en og en halv bredde til de løse folder, og nogle gange behøver du dobbelt så meget væv.
  • Ved måling af gardinens længde er det nødvendigt at tilføje et par cm til bøjningen og forarbejdning af sømme.
  • Du kan bruge færdige mønstre til gardiner af kompleks form.

  Bemærk at der er specielle tilbehør til syning og bånd til at hænge gardinerne på corniceen.

  Når man vælger en stil, tages der en række baguetter eller cornice i betragtning, for eksempel portierer på øjenlågene i form af ringe antager en glat rund cornice med afgrænsninger langs kanterne.

  Efter skæring i mønstre eller foranstaltninger gå til skræddersyning. På hvordan man syer kombinerede gardiner, er det værd at se master classes på video eller tage eksempler fra vores fotogalleri.

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  9 + 1 =