Limpistol til håndarbejde, hvordan man vælger prisen

Hvordan vælger man en klæbemiddelpistol. Limpistol til håndarbejde

Hjemmastere og fagfolk har længe værdsat fordelene ved en klæbemiddelpistol. Takket være denne enhed og limningsprocessen er meget mere behagelig, og det tager mange gange mindre tid. Endvidere er limen selv væsentligt gemt. Derudover giver denne teknologi dig mulighed for at arbejde med overflader og materialer. Der er ingen begrænsninger.

Anvendelsesområdet for termiske våben er omfattende. For eksempel bruger de bygherrer. De er nyttige til installationsarbejde, reparation. Disse enheder er elsket af designere og blomsterhandlere. De kan forbinde nogen overflade. En bekvem form og udskiftelige dyser gør det muligt at nå de vanskeligste steder.

Meget opportunistisk brug for en klæbemiddel pistol til at løse små husstandsproblemer: et barns legetøj brækkede, en kop brød, du er nødt til at rette skuffen på kommode.

Og hvor mange muligheder giver en termo pistol til kreativitet. En række forskellige former for håndarbejde: scrapbooking, fremstilling af souvenirs, skabelse af forfatterdukker, og der er mange andre retninger i håndpigen der. Og alle bruger i vid udstrækning fordelene ved enheder til limning.

Det er klart, at det er bedre at købe en husstandsmodel til et hus. Men til produktion af forskellige arbejdspladser har du brug for et pålideligt professionelt værktøj. Hvad er forskellene?

Det er almindeligt anerkendt, at husholdningsartikler er meget lettere, mere kompakte og kendetegnet ved et enklere bundt. Selvom det sidste punkt er værd at argumentere. Der er ganske bemandet husholdningspistoler, der ikke er ringere i form af funktionelle til professionelle modeller.

Måske er den væsentligste forskel tilstedeværelsen af ​​automatisk fodring af limstænger. Det er nødvendigt i tilfælde, hvor enheden drives i industriel tilstand, og det er ineffektivt at blive distraheret ved udskiftning af stangen.

Det skal bemærkes, at mestrer, især de, der beskæftiger sig med kreativt arbejde intensivt, foretrækker at købe en pistol til varm lim af en semi-professionel model. Han vil bestemt ikke lade dig ned i processen, helt betaler sig hans ikke den laveste pris.

Lad os dvæle lidt mere detaljeret om modeller af limende enheder designet til kreativitet. Så hvilke kvaliteter vil blive værdsat af faglærte arbejdere?

Limpistolen til håndarbejde bør være lille og let. Det er usandsynligt, at du vil lide at bruge en tung voluminøs enhed. Det er bedre at vælge ikke meget "high speed 9raquo; enhed. Ellers smelter limmen meget hurtigt, og du vil ikke kunne anvende det pænt. Derudover kan slørede pletter optræde, hvis væskepreparatet bliver fodret for hurtigt.

Det er usandsynligt, at en stor diameter af stangen vil være nødvendig. Kun hvis du har til hensigt at oprette noget skalering, skal du vælge den maksimale værdi af stangen. For normalt arbejde er den optimale diameter 7 millimeter.

Men antallet af vedhæftede filer skal vælges ud fra de opgaver, du står overfor. Så som limens farve er den mest almindelige løsning en gennemsigtig klæbemiddelsammensætning. Men de mestre, der er involveret i design, ved, at fantastiske konvekse mønstre opnås ved at bruge farvede eller skinnende stænger.

Det skal bemærkes, at klæbemidlet anvendt i pistoler ikke er så giftigt som det velkendte "Moment9raquo; Og der er næsten ingen lugt fra den.

Den varme limpistolen virker på en meget simpel mekanisme. En speciel stang indsættes i enhedens krop. Enheden, der er tilsluttet energikilden, begynder at varme og smelte den specielle lim "patron" 9raquo; Væskesammensætning føres ind i spidsen, og ved at trykke på udløseren begynder du at klemme ud limmen udenfor. Så snart du stopper med at klemme udløseren, stopper limen strømmer ind i spidsen.

Det er også nødvendigt at købe en speciel stativ til enheden. Den smeltede sammensætning har en egenskab, som lidt lækker fra anordningen. Der er kommercielt tilgængelige modeller, der er udstyret med en blokeringskugle i spidsen, men de eliminerer ikke helt sådan en fejl.

Hvilke materialer kan limes sammen

Termo pistol er egnet til forskellige materialer. Det er ligegyldigt hvad du skal limes sammen: papir, pap, stof, keramik, gummi, glas, metal, polystyren, blomster - det vigtigste er at vælge den rigtige lim til pistolen. For forskellige former for arbejde til salg er der specialiserede stænger. Det er kun nødvendigt, inden du køber for at angive, hvilket materiale du køber sammensætningen. Der er endda to-komponent limblandinger.

Selvom du ikke kan bestemme den specifikke type lim, så tag den universelle gennemsigtige "patron9raquo; Han gør et godt stykke arbejde i enhver situation.

En anden subtilitet, der skal overvejes, når man vælger en model. Bemærk, at anvendelsesområdet for forskellige klæbemiddelsammensætninger afhænger af temperaturen af ​​pistolen opvarmning. Jo højere enhedens temperaturtilstand, jo mere med en stor version af stængerne, du kan arbejde.

Normalt forsynes limpistolen med en ledning. Dette gør det muligt for enheden at blive drevet fra en standard 220 Volt udgang.

Men nogle gange skal du arbejde under forhold, hvor det er umuligt at oprette forbindelse til strømforsyningen gennem ledningen. For eksempel er du nødt til at reparere dacha. Derefter er instrumentet på batterierne nyttigt. Du skal bare sørge for opladning af batterierne i tide, og du kan fortsætte med limning.

Der er også en minus i dette tilfælde. Varigheden af ​​operationen afhænger af batteriernes kapacitet.

For at kunne arbejde autonomt, men ikke helt opgive standard strømforsyningen fra netværket, skal du vælge modeller med en aftagelig ledning. Til salg er det helt muligt at registrere sådanne enheder.

Pistol til to-komponent lim

Nogle gange indebærer limningsteknologien brugen af ​​specielle to-komponent klæbemiddelsammensætninger. Et logisk spørgsmål opstår: Er det muligt at finde en pistol-type enhed til at arbejde med sådanne stoffer?

Til salg er der sådanne enheder. Deres driftsprincip er det samme som standardmodellerne. Først når materialerne er tilsluttet fra enheden, bliver bindemidlet og hærderen fed i ens proportioner.

Hvordan vælger du den rigtige model

De grundlæggende principper for den enhed, vi demonterede. Lad os nu vende tilbage til det valgte valg. Nu på hylderne præsenteres en række forskellige design, der har alle mulige egenskaber og priser.

Skal jeg købe fra prisen på en pistol lim? Og her starter opstart fra de billigste modeller på 200 eller 300 rubler. Den gennemsnitlige priskategori varierer stort set omkring 1000 rubler. Og den øverste bjælke ruller generelt over adskillige hundrede tusind (selvom det allerede taler om professionelle enheder).

Det er klart, at jo dyrere modellen, jo mere funktionalitet har den. Men nogle gange er der nok dygtige mennesker, der har råd til billige kinesiske enheder.

Når du køber en pistol på forhånd, skal du overveje de opgaver, som du vil bruge den til, samt bestemme den forventede intensitet i driften. Og selvfølgelig lav en liste over materialer, der skal limes sammen.

Allerede på baggrund heraf vælges modelens strøm, må du ikke følge de maksimale indikatorer. I hverdagen vil der være et gennemsnit på 30 eller 150 watt. Effektniveauet på 300 watt eller mere indikerer at du har professionelt eller semiprofessivt udstyr.

Vær opmærksom på den termiske enhedens pålidelighed. Dette er måske det vigtigste element i designet.

Vedhængende pistol skal nødvendigvis have en foldestativ. Det giver dig mulighed for at holde enheden i den ønskede position.

En anden indikator, der spiller en vigtig rolle, er smeltepunktets temperatur. At arbejde med tekstiler, papir og nogle polymerer følsomme over for høje temperaturer, er det nødvendigt at vælge enheder med et smeltepunkt på 105 grader Celsius.

Hvis du forventer at bruge udstyret i forskellige situationer, så tag strukturerne med en styret smeltefunktion. Sådanne modeller er tilgængelige fra Dremel.

Dremel limpistol, ifølge kunderne, er en pålidelig og næsten universel maskine. De mest holdbare er modeller med et smeltepunkt på 165 eller 170 grader. Og de fleste af alle købere er interesserede i enheder med en mekanisme til justering af denne tekniske indikator.

Med hensyn til limens hastighed er det nødvendigt at vide, at Dremel har enheder med en høj hastighed limmasse. Imidlertid er disse modeller ikke egnede til kreativitet. I dette tilfælde er det svært for faglærte arbejdere at kontrollere applikationens nøjagtighed og nøjagtigheden af ​​limningen. Derfor vil de være mere komfortable med værktøjer.

I henhold til typen af ​​strømforsyning er Dremel-produkterne opdelt i standardanordninger med fast fast ledning og design med aftagelig netledning. De tillader at arbejde autonomt i 10 eller 15 minutter.

Man må huske på, at klæbemiddelsammensætningen er i gang med arbejdet. Derfor er det nødvendigt at installere limpistolen i pauser på stativet, nøje overholdelse af sikkerhedsforanstaltningerne. Følg også alle reglerne i driftsreglerne nøjagtigt for ikke at få forbrændinger, skader.

Oversigt over 8 typer af bedste limpistoler

Limpistoler er velegnet til limning af papir, gummi, træ, plastik, keramik, glas, stof og metal.

Udseendet af enheden ligner et våben - denne formular er praktisk at bruge. Enheden er udstyret med en åbning til klæbende patroner. Det er en lang gennemskinnelig stang fyldt med lim.

Der er opvarmning af varmeenheden, som smelter limen. Ved tryk på aftrækkeren presses en lille mængde klæbemiddel ud. Efter et par minutter hærder limmen helt, og overfladerne er sikkert fastgjort.

Før første brug opvarmes værktøjet inden for 3-5 minutter. Bremsearbejdets tryk skubbes ud til overfladen.

Opvarmningen af ​​termokammeret er lavet af en tønde, der er placeret i bunden af ​​indretningen. Nogle modeller er udstyret med flere varmeelementer. Jo større kameraets størrelse og effekten af ​​de ti er, desto højere er pistolens ydeevne.

Fremstillet af en ringformet skubber, der arbejder fra håndtaget, som er forbundet med udløseren. Hvis der opstår for stort tryk, brydes strukturen ned.

Trækstyringskobling

Opgaven med denne del er at forhindre, at den varme lim kommer tilbage i enheden. Sommetider kan koblingen ikke klare sit formål, da det består af gummi, som til sidst bryder.

Varm smelte falder på værktøjets indre dele, de fejler. I værste fald opstår der en kortslutning. Ofte når stangen udskiftes, er koblingen beskadiget, så det er værd at indsætte og fjerne patronen omhyggeligt.

Dysen giver limen en form, doserer smelteflowet, blokerer udstrømningen. Her er der en kontrolventil, der forhindrer legeringens lækage. Men hullet overlapper ikke helt for at lette trykket, når det opvarmes.

Vigtige indstillinger

 • Driftstemperatur. Indikatoren varierer fra 100 til 200 grader. Parameteret påvirker klæbemidlets opvarmningshastighed.
 • Strøm. Enheden opererer normalt fra netværket, hvilket begrænser arbejdspladsen. Det er meget mere bekvemt at bruge en enhed med en aftagelig ledning, som er opladet på stativet.
 • Stangens diameter. Vælg den ønskede parameter afhængigt af hvilken type arbejde der udføres. Diameteren på 7 mm er egnet til periodiske anvendelser. Reparation og arbejde med store overflader kræver en diameter på 11 mm.
 • Udstyr trigger. Oftere udstyr er udstyret med denne detalje, fordi det er ubelejligt at fremme stangen ved hånden. Cookies er opdelt i to typer: roterende og skyderen.
 • Skiftemodus. Hvis graden af ​​opvarmning justeres, bruges pistolen til forskellige materialer.

I nogle modeller er der en omskifter fra minimum til maksimal tilstand. Mere avancerede modeller er udstyret med en jævn kontrol.

 • Strøm. Denne værdi påvirker driftshastigheden. Fans vil have nok effekt 30-150 watt. Det professionelle værktøj når op til 300 watt.

 • Særlig indikator. Indikerer, at apparatet er klar til brug.
 • Lommelygte. Indbygget belysning giver bekvemmelighed, når du arbejder med instrumentet.
 • Performance. Parameteren afhænger af varmesatsen for en vis lim. Området er fra 5 til 30 gram pr. Minut. Lav hastighed er velegnet til små arbejdspladser. Store aktioner eller reparationer vil kræve højere indikatorer.
 • Off-knap. Hvis pistolen ikke er udstyret med automatisk temperaturregulering, skal den i pause være slukket fra stikkontakten. Med en knap forsvinder dette behov.

 • Yderligere dyse. Nogle modeller er udstyret med vedhæftede filer, der letter klæbningsprocessen: smalle steder, der er svært tilgængelige, store store områder.
 • Visningsvindue. En gennemsigtig åbning giver besked om limens rester i stangen.
 • Beskyttelse mod dråber. En lille bold er bygget inde i værktøjet, hvilket forhindrer fri bevægelse af materie.

Det eneste formål med en klæbemiddelpistol er at sammenlimme to overflader. Men anvendelsesområdet er ret forskelligt. Værktøjet bruges af designere, blomsterhandlere, modedesignere, radioamatører, ingeniører.

Produktet har fundet bred anvendelse i konstruktion og under installationsarbejder. Enheden hjælper med at løse små problemer i hjemmet: lim en brudt vase, et brudt legetøj, en bar på møbler, en afskalet sål.

De mest almindelige materialer er træ, keramik, plast.

De bedste limpistoler til håndarbejde

 • SteinelGLUEMATIC3002 - den universelle enhed.Obligationer naturlige og syntetiske materialer. Perfekt til dekoration af souvenirs. Vægt 320 gram og temperatur kontrol gør produktet behageligt.
 • DEFORTDGG-16N- Den nemmeste. Vægten af ​​produktet er kun 120 gram. Designet til håndarbejde. Fordelene ved enheden er lav pris, lang levetid, lav temperatur til delikat arbejde.
 • SPECIAL BOD-60 er den mest overkommelige. Lavpris ved produktet gør den populær. Enheden klæber hurtigt forskellige overflader. Metalkonsollen holder enheden i opretstående stilling. Instrumentets vægt er 200 gram.

Enheden til kreativt arbejde er kendetegnet ved følgende egenskaber: Præcis dosering af lim, evnen til at kontrollere mængden af ​​stof ved limning af små eller skrøbelige elementer.

 • Strømmen er 45-200 watt.
 • Produktiviteten er 8-16 gram / minut.
 • Temperaturjustering.
 • Strøm fra netværket.
 • Opvarmningstiden er 7-10 minutter.
 • Temperaturen er 60-200 grader.
 • Høj ydeevne.
 • Brugervenlighed.
 • Hurtig limforsyning.

Den bedste limpistol med udskiftelige dyser

 • LimpistolHAMMERGN- 06 - den sikreste.Enheden opfylder alle de tekniske krav, der er nødvendige for at arbejde på massive genstande. Fordelen ved modellen er arbejdet fra både netværket og batteriet.
 • DEFORTDGG-50N-K- kreativ. Enheden limer stof, pap, papir, træ, keramik. Aftagelig metaludløber er specielt anvendelig til arbejde med byggematerialer.
 • BOSCHGKP200CEProfessionel-overvinder vanskelige at nå frem til. Pakken indeholder en langstrakt dyse, der åbner adgang til smalle rum.

Dyser udvider anvendelsesområdet. De ændrer diameteren af ​​limstrålen.

 • Effekt 35-500 watt.
 • Opvarmningstemperaturen er 200 grader.
 • Produktivitet 15-30 gram / minut.
 • Opvarmningstiden er 2-4 minutter.
 • Praktisk stativ.
 • Arbejd efter afbrydelse fra netværket.
 • Alsidighed.

Ved hjælp af en pistol fyldes og sømmes sømme, der er fyldt i vanskelige rækværker. Funktionerne i enheden er den indbyggede stabilisator for at opretholde en konstant driftstemperatur og elektronisk styring.

Den bedste akkumulator lim pistoler

 • BoschLimpen0.603.2En2.020 er den mest kompakte.Enheden er forsynet med en USB-stik, som produktet nemt kan oplades. Batteriets levetid er en halv time. Opvarmningstiden er 15 minutter.
 • ENGYEGG-16CL- multifunktionelle Pistolen er udstyret med to dyser og virker fra opladeren. Den indbyggede samling samler dråberne. Produktet virker med metal, plast og gummi.
 • MILWAUKEEC18PCG/ 310C - den mest kraftfulde. Høj ydeevne ved lave temperaturer er en speciel funktion. Legeringens foderhastighed er justerbar afhængigt af kravene.

Modeller, der kører på batterier, gør limmaskinen mobil og effektiv.

 • Strøm 5 watt.
 • Batteridrevne.
 • Beskyttelse mod dråber.
 • Stangens diameter er 7 mm.
 • Høj mobilitet.
 • Udrustning af stativet.
 • Ergonomisk trigger.

De bedste limpistoler til krystaller

 • Dremel910F.013.091.0JC- Den nemmeste.Limpistolen vejer 140 gram, hvilket vil gøre processen enkel, og hånden bliver ikke træt, når du indsætter mange rhinestones.
 • STEINELNEO1 334109 - den mest præcise. Designet af enheden er specielt designet til punktarbejde.
 • KolnerKGG- den hårdeste. Enheden er designet til at arbejde med ujævne overflader.

Enheden til limning af rhinestones skal have særlige egenskaber, fordi processen er lang og kræver dosering med små dråber.

 • Strøm 5-5,4 watt.
 • Temperaturen er 165 grader.
 • Power - netværket.
 • Opvarmningstiden er 5 minutter.

 • Begrænset brug.
 • Der er ingen temperaturjustering.

Den bedste limpistol til arbejde med papir

 • Dremel930-18HOBBY- multifunktionelleEnheden er designet til at dekorere, skabe albums. Lav temperatur klæbemodus er velegnet til arbejde med delikate materialer, såsom organza eller papir.
 • FIT14330 er det nemmeste. Instrumentets vægt er 100 gram. Den kompakte enhed er ideel til arbejde med papir. Dette lettes med en diameter på 7 mm og et temperaturregime på 150-200 grader.
 • UHU"LT110XL"- den mest følsomme. Enheden understøtter drift ved lave temperaturer, så det er sikkert for sarte overflader.

Enheder, der limer papirarbejde ved lave temperaturer. Smalle kerner eller dyser hjælper i dette.

 • Ikke egnet til arbejde med massive genstande.

De bedste professionelle limpistoler

 • ProfessionelINTERTOOLRT-1012 - den mest højeffektive.I et øjeblik producerer pistolen 30 gram af stoffet. Dette er praktisk, når der påføres lim til et stort område, så smelten ikke køler ned, de limede overflader holdes tætte.
 • STANLEYFatMax- hurtig opvarmning. Enheden er klar til brug på 60 sekunder. Temperaturen indikeres af LED'erne: grøn indikerer opvarmning over 170 grader, rød - under.

Strømmen bevares, selv når limen påføres. Sikkerhedsafbrydelsesfunktionen slukker automatisk for enheden efter 30 minutters drift.

 • BuhnenHB190 - den nemmeste. Enheden vejer 300 gram, så brug den komfortabelt. Håndtag - smal profil. Pistolen er kendetegnet ved høj produktivitet, en 12 mm stang, en bekvem udløser.

Produkter anvendes ikke kun i hverdagen, men også til professionelt arbejde i produktion. De er velegnede til læder, træ, stof. Bredt brugt i møbler fabrikker til behandling af leddene.

 • Strøm - 80-180 watt.
 • Strøm fra netværket.
 • Automatisk afbrydelse.
 • God præstation.
 • Præcis dosering af lim.
 • Afbryderen på sagen.
 • Binder materialer.

De bedste pneumatiske limpistoler

Enheden er udstyret med automatisk varmekontrol, som styrer temperaturen med en nøjagtighed på 1 grad. Det digitale display er integreret i håndtaget.

 • 3MPolygunIIEr et multifunktionsmiddel. Enheden er kendetegnet ved et stort temperaturinterval, så et smeltbart klæbemiddel påføres. Pneumatisk pistol med høj effekt, længde på smeltebåndet 4,8 m. Enheden vejer 860 gram.
 • METABOPowerMaxxKP- praktisk. Det er designet til at behandle ligevis viskøse stoffer på grund af klemmernes tryk. Enheden er beskyttet mod dryp på grund af den automatiske omvendt kørsel af stativet. Metaltransmission forlænger levetiden.

Et specielt træk ved designet er det pneumatiske limforsyningssystem, som er præget af højt tryk. Derfor tager pistolen sig med viskøse, viskøse stoffer.

 • Produktiviteten er 10-30 gram pr. Minut.
 • Volumenet 600 ml.
 • Batteridrevne.
 • Stor magt.
 • Praktisk system med limtilførsel.
 • Hæftede massive genstande af forskellig struktur.
 • Kompakt og let.

Den bedste limpistol med justerbar temperatur

 • MetaboKE3000 618121000 - gennemtænkt.Pistolen er udstyret med elektronisk temperaturregulering. Derfor limer træ, pap, stof, kork, læder.
 • KRAFTOOL6840 - elegant. Stilfuldt design gør enheden moderne og moderne.
 • CALIBER TKP-30 - hurtig limning. Designet af enheden gør applikationen effektiv og pålidelig. Temperaturen er indstillelig fra 150 til 190 grader.

Enheder anvendes i hverdagen og i den professionelle sfære.

 • Strømmen er 200 watt.
 • Stangens diameter er 11 mm.
 • Power - netværket.
 • Temperatur 200 grader
 • Universal enheder.
 • Kompakt, komfortabelt.
 • Stort sortiment.

Limpistol er nyttig i alle hjem, især det vil være nyttigt for arbejdstagerne. Med sin hjælp løses mange opgaver nemt og nemt.

Vi vælger en god limpistol til håndarbejde

Mange master håndværk klasser har brug for en god limpistol. Hvilken man skal vælge? Hvor kan man købe? Hvordan bruger man det? Om dette i vores artikel.

Limpistol er en elektromekanisk anordning til smeltning og dispensering af smeltet lim. Den mest udbredte var våben til limstifter med en diameter på 11 mm og en driftstemperatur på 120-150 ° C. Nogle gange er der pistoler og stifter af kaliber 7 mm. Til professionel brug er der udstyr af kalibre 12, 15 og 45 mm, med arbejdstemperaturer af sammensætninger op til 200 ° С.

Limpistolen anvendes:

til udsmykning af produkter,

i floristik,

til midlertidig fixering.

Hotmelt gun består af en varmelegeme og en mater. Kvalitetspistoler indeholder en enhed til stabilisering af temperaturen, hurtigt til driftstilstand og er udstyret med specielle tip, der reducerer lækage af klæbemidlet, når det er tomgang.

Hvad er forskellene mellem limpistoler:

Limpistoler er forskellige i diameter - 7,3 og 11,3 mm. (7,3 mm pistoler med batteriladning, de bruges til at arbejde med små dele, de har ikke strøm fra netværket, de er egnet til dekoration).

Prisudtaget i dette tilfælde kan være fra 150 til 13 tusind rubler. Forskellen i pris skyldes forskellen i kapacitet, kvalitet og fabrikant. Pistoler producerer Steinel, Bosh, men den vigtigste høje pris betyder ikke god kvalitet.

Thermoposts leveres med pneumatisk tilførsel af klæbemiddelpatroner og mekanisk fodring af lim (ved gentagne tryk på en finger på udløseren).

Hvor kan man købe en god limpistol. Prisen.

Hvor meget koster en god limpistol?

Som vi allerede har skrevet ovenfor, kan priserne være fra 150 rubler til en simpel Stayer til 13 tusind for Milwaukee (som ikke er egnet til håndarbejde). Du kan bruge en pistol op til tusind rubler.

Hvor kan man købe en limpistol?

De vigtigste kriterier for at købe en klæbemiddelpistol:

Tilgængelighed af en returventil. Det er nødvendigt at arbejde i opretstående stilling, så limen ikke lækker og ikke fylder udløseren, ellers kan pistolen udkastes.

Hullet, hvor limen fra pistolen er fodret, skal være bred nok til nem udtrækning af stiften, om nødvendigt.

Pistolen har to muligheder, for eksempel: 15 (40) W. Figuren er 15 udgangseffekt og 40 strømforbrug. Til hjemlige behov kan du have brug for to våben. Strømmen (15 (40)) til udsmykning af små dele af produktet og den anden (80 (200)) til reparation i stor størrelse, hvor der er behov for en stor mængde lim.

Hvordan man bruger en hotmelt pistol

For at forberede pistolen til arbejde er det nødvendigt (instruktion):

Placér limstangen i den kolde pistol til det tyngdepunkt, tænde pistolen i et par minutter. Når du trækker udløseren, kommer en lille dråbe lim ud. Derefter arbejde ved at trække udløseren til gradvist at anvende lim. Efter slutningen af ​​limen skal du forlade pistolen i et par minutter i ro. Så kan du fortsætte med at gøre arbejdet igen.

Klæbemiddel kan kun anvendes på steder, der ikke kommer i kontakt med varm eksponering. Ellers er der mulighed for, at limen smelter og flyder.

Stænger til limpistolen

flerfarvede stænger til dekorativt arbejde

Gennemsigtig stubbe er universelt egnet til job, der kræver nøjagtighed

kerner til limning af karton, keramiske produkter.

Tekstilkurv med egne hænder

Denne MC er dedikeret til at skabe en tekstilkurv med egne hænder. I en sådan kurv kan du gemme ting eller ...

 • Stor seks-spids snefnug med egne hænder

  Denne trinvise vejledning vil lære dig at lave en seks-spids snefnug lavet af papir. De fleste mennesker gør snefnug med ...

 • På trods af at den moderne verden er meget påvirket af mode, vil ønsket om at se stilfuldt ud ...

 • Vi tilbyder din opmærksomhed en mesterklasse i fremstilling af Sakura blomster med billeder. Sådanne blomster kan gøres ...

 • Vi vælger en god limpistol til håndarbejde

  Mange master håndværk klasser har brug for en god limpistol. Hvilken man skal vælge? Hvor kan man købe? Hvordan ...

  > Billig reklame i vores gruppe!

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  19 − = 17